עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moris,

איך הזכרונות הללו? מה עדיף? 1) KRETON DDR 2 667 2) American Data DDR 2 667 המון תודה!

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  2. Started by מאסטר יהודי,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, או לשדרג את המחשב הנוכחי באופן מאסיבי (לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מעבד וכרטיס מסך). כעקרון, התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקלים, עם עדיפות לכרטיס מסך טוב (אני גיימר). מה שהבנתי שיהיה הכי משתלם בשבילי, הוא לרכוש את הדברים הבאים: מעבד AMD: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: GIGABYTE M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 (סה"כ 2GRAM). דיסק קשיח: Western Digital - שלוש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E סה"כ 1950 ש"ח עכשיו, השאלות שלי הן: 1) מה דעתכם על הכרטיס מסך? האם אני אוכל להפעיל איתו משחקים שיצאו …

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  3. אוקיי... למרות שזה לא כל כך החומרה שמיועדת לשרת... אני רוצה להתייעץ איתם לגבי העדיפות. השרת המדובר הוא שרת אבטחה שהמטרה העיקרית שלו היא לצלם 6 תמונות במעגל סגור ממצלמות )לגבי חיבורי המצלמות אני עדיין לא יודע( וכמובן גם להקליט בהפרשים של שבוע משמע שבוע מוקלט ולאחר מכן נמחק. ובנוסף להכל הוא פתוח כשרת יתן לי גישה למצלמות דרך האינטרנט... עכשיו השאלה שלי היא כזאת... מה היא העדיפות העיקרית AMD ATHLON 2600 או INTEL P4 2.0\2.8 ובנוסף מה כמות הזיכרון שאתם ממליצים עליה תודה רבה מראש לכולם... נ.ב. אם אתם מכירים תוכנה שמסוגלת לעשות את כל מה שנרשם כאן למעלה... תודה GS

• 5 תגובות
    • 454 צפיות
  4. Started by MasteRoi,

מה זה מעבד 64 סיביות? למה יש Windows מיוחד עבורו? האם הוא מתאים למשתמש הביתי? בבקשה תספרו לי כל מה שיש..

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  5. היי לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש וברשותי דיסק קיים 160GB בטכנולוגיית SATA רגילה. כל הלוחות המקובלים מגיעים עם 3-4 קונקטורים של SATA II וקונקטור של IDE. מה עושים עם הדיסק הקיים ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  6. Started by delon,

אני צריך עזרה בלבחור מעבד בין ATHLON 3000 ל - D 805 כאשר כבר הזמנתי מחשב בתקציב בסביבות 1000 ש"ח ה -AMD מגיע עם לוח פשוט של ELITE ולאינטל אני צריך להוסיף עוד 250 ש"ח ואותו אני מקבל עם לוח ASUS את המחשב הזה אני צריך בעיקר לאינטרנט, WORD , מוסיקה והורדות. על מה עדיף לי ללכת ? וגם ברמה העקרונית איזה מעבד נותן ביצועים יותר טובים.(אומרים שהליבה הכפולה מנוצלת בעיקר לדברים מסוימים - האם כאשר אני מוריד מס' סרטים ב EMULE ובו זמנית אני גם מדבר בסקייפ וכותב טקסט ב WORD ומדפדף באינטרנט, האם לליבה הכפולה יש יתרון בביצועים או שלמטרות הללו אין הבדל בינו לבין ה AMD.

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  7. Started by Oak,

יש לי לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L וזכרון : OCZ XTC Platinum OCZ2P8001G (800 MHz DDR2 1GB) ועכשיו לשאלה האם הלוח אם תומך בזכרון הזה?

• 5 תגובות
    • 454 צפיות
  8. Started by zahi,

שלום לי יש לוח nforce 4 ultra party lan חיברתי את חיבורי החשמל atx 24 pin ו 12v בנוסף מצאתי חיבורי חשמל נוספים שהם meolax וחיבור שנראה כמו חיבור חשמל ל ffd בתוכנה smart gard רשום 11.83v וב-bios 12.02v יש לי ספק 550w האם כדי לחבר את חיבורי החשמל הנוספים והאם זה לא פוגע בלוח יש לי רק כרטיס מסך אחד

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  9. Started by galz,

האם זה בסדר? נראה לי שאני צריך להעלות את זה לא?

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  10. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי תאימות של זכרונות ולוחות: ראיתי הרבה פעמים שיש למשל גם באתר של ASUS בצד שמאל שנכנסים ללוח מסוים, את המושג: "QVL DOWNALAD", וקראתי שזה אומר על סוגים ודגמים של זכרונות שתומכים בלוח הזה (יותר נכון להפך...), וראיתי שלמשל ב- KINGSTONE זה מאוד קצת ואילו ברשימה באתר של קינגסטון, יש עוד הרבה יותר דגמים. אז רציתי לשאול האם מה שכתוב באתר של הלוח, זה אומר שהלוח תומך רק בדגמי הזיכורונות שנכתבו ואילו האחרים שקיימים וכתובים באתר של הזכרונות - לא יתמוך כלל או יתמך אבל לא תמיד, או מה? מדוע לא נכתבו כולם. אני מקוה שהבתנם את השאלה שלי ואודה מאוד למי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 454 צפיות
  11. Started by UNDERDOG,

קניתי לא מזמן זכרון סמסונג 1 גיגה מEBAY בדקתי בתוכנה CPUZ האם הזכרון הזה הוא מה שקניתי גילית משהו מאוד מתפיע התוכנה לא מראה את המאפיינים של הזכרון אז השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שזה מזויף והאם יש דבר כזה זיוף (בדקתי פיזית על הזכרון רשום שזה ציפ של סמסונג TCCC ) האם יש איזה עוד תוכנה שיכולה לעזור לי למצוא מה זה הזכרון הזה האם נתקלתם בדבר כזה בעבר ואת יכולים לייעץ לי איך לבדוק אם זה הזכרון שקניתי יש תמונות למטה של הזכרון הזה ועוד זכרון 512 שיש לי במחשב שניהם אמורים להיות של סמסונג ואותו סוג TCCC רק אחד 1גיגה אחד 512 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  12. Started by Graz,

מישהו מוכר או יודע איפה מוכרים לוח למעבד שלי?

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  13. יש לי זככרונות PDP 2-2-2-5 (ככה הם היו עד העידכון) והיום הם 2-2-5-2 למה???

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  14. Started by amit27,

הראשון הוא : Intel Core 2 Duo E6300 שיש לו רק 1.85 ghz שעולה השני הוא : Intel Pentium D 930 שיש לו 3.0 ghz מה יותר טוב למשחקים ,ולאיזה מעבד יש יותר ביצועים?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  15. Started by BladeRunnerSting,

שלום, ברשותי כרגע על המחשב קיט של של 2 ג'יגה זיכרון של GEIL - DDR2 800MHZ 4-4-4-12 רציתי לדעת אם זה אפשרי לשים עוד 2 ג'יגה של G SKILL בזמן תגובה של 4-4-3-5 בלי שזה יגרור בעיות? או חייבים שגם הסטיקים החדשים יהיו 4-4-4-12? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  16. Started by uuzar,

אני רוצה לקנות לוח של ASUS P5B עם FSB 1066 ותומך במהירות זיכרון של 800 MHZ וזיכרון של 2GB כלומר 2X1GB מה עדיף זיכרון במהירות של 667 או 800 האם אני ירגיש הבדל בביצועים של המחשב אם אני יקח זיכרון במהירות של 667 ולא של 800 תודה

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  17. Started by EShy,

קניתי בינואר שתי מערכות עריכת וידאו בשביל קרובי משפחה, ועכשיו החלטתי לשדרג את עצמי למערכת דומה (כמובן שקצת יותר חזקה, אחרי הכל עברו 8 חודשים) המפרט של המערכות מינואר: MB - Asus P4P800 Deluxe P4 3.0C 2x 512 MB 3200, samsung WD 120 GB 8MB HD 2x WD 120GB SATA - striped raid for video files Asus V9280 VS DVI VIVO המחשבים האלה עובדים מצוין גם עכשיו אבל חשבתי אולי היום כבר יש משהו יותר טוב ולמרות שפה בפורום ממליצים להתרחק מהprescott חשובה לי גם האפשרות לשדרג את המחשב בעתיד בלי להחליף חצי מחשב ונראה לי שלקנות מערכת עם סוקט 478 רגע לפני שמפסיקים להשתמש בו לא הכי חכם יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

שלום יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB, שיעבדו בלייטנסי של 2. אני לא צריך שום דבר שקשור לDUAL CHANNEL, מהסיבה שאני לא יכול להפעיל את זה . כמו כן, אני לא צריך משהו יותר גבוה מPC3200(שלפי מה שהבנתי זה הסטנדרט כיום). אני יכול להוציא עד בערך 350שקל. הצעות?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  19. Started by yoahe,

אני מעוניין במעבד שיחזיק לי הרבה זמן מה יותר עדיף לי אני לא כל כך בקטע של משחקים יותר באינטרנט אבל אפשר לקבל הסבר על שני המעבדים מה הייתרונות ומה החסרונות עכשיו אני רוצ לדעת איז לוח אם עדיף לי אם המעבד הנבחר?

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  20. שלום לכולם אני לפני סגירת הזמנה ומלתבלט האם לקנות את הזכרונות האלה http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/dc/PQI25400-2GDB.htm לדעתכם לאיזה תדר אפשר להגיע איתם על תזמונים יותר משחוררים של 5-5-5-15 במקום ה4-4-4-12 בסטוק האפשרות השניה היא GSKILL שבאים בתדר של800 אבל עם תיזמונים של 5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 חשוב לציין שבשביל הGSKILL אני צריך להמתין בסיבות 10 ימים עד שיגיע *הזכרונות מיועדים למערכת E6000+DFI 975 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  21. Started by nisim_levy,

אני צריך תמליצו לי בבקשה על לוח עם שתומך בחיבור PCIX ויש לו חיבור דואלי לזיכרון וכרטיס סאונד אונ בורד לא משו יקר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  22. Started by davidwcg12,

חבר'ה אני מתכוון לקנות מחשב ויש לי שאלה לגבי הזכרונות - אני רוצה לקנות זיכרון של kingstone ורציתי לדעת האם עדיף לוח של 1 ג'יגה או 2 לוחות של 512Mb ? תודה וחג שמח לכולם...

• 5 תגובות
    • 454 צפיות
  23. חברת MSI הביאה אל תערוכת Computex 2023 אב-טיפוס פועל של מחשב המבוסס על שבב הדור הבא מבית אינטל - ומאפשרת לנו לגלות פרטים חדשים אודות מה שצפוי לנו לקראת סוף השנהלכתבה

24. מתי צריך ליקנות קירור לצ'יפסט איזה כדאי?והאם המפרט שלי דורש?(מפרט בפרופיל) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 453 צפיות

דיונים חדשים בפורומים