מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת, מה עדיף E4300 או E6400 מתוכנן OC לא רציני. זכרונות 1 ג'יגה מהירות 667 לוח של GIGABYT 965 DS3 תודה.
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256 dde 333 של terabyte אבל אני רוצה להוסיף עוד 256 ואני לא מוצא את הזכרון הזה בשום חנות עם אני מביא אותו סוג זכרון רק חברה אחרת זה יעבוד ??
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
מישהו יודע במיקרה עם לוח אם של asus p4p800 תומך ב - sata 1 או ב - sata 2. בבקשה אני אודה לכם עם תעזרו לי בתודה אורן.
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב עם מעבד (amd 4400 X2 (G1 שאמור להגיע בתצורת BOX אך כשפתחתי את המארז ראיתי שעל המאוורר של המעבד מופיע הלוגו FOXCONN ורציתי לדעתי האם זה תקין או שגוף הקירור הוחלף באחר (איכותי יותר או פחות ?) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
חבר'ה אני מתכוון לקנות מחשב ויש לי שאלה לגבי הזכרונות - אני רוצה לקנות זיכרון של kingstone ורציתי לדעת האם עדיף לוח של 1 ג'יגה או 2 לוחות של 512Mb ? תודה וחג שמח לכולם...
-
- 5 תגובות
- 469 צפיות
-
-
http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1437&ref_id=bazman 345 שקל. שווה לקנות? אמרו לי שכדאי לי לקנות משו' ממש טיפה יותר יקר עם משו' HT ... תנו עצה אחים אלי ...
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש והציעו לי את הלוח אם: Gigabyte I945G GMA950 DDR2 F זה לוח טוב, או שיש לכם המלצה על לוח יותר טוב בערך באותו תקציב? (תקציב של כ - 500 ש"ח). חשוב לי שהלוח יתמוך ב- Sata (בסביבות 4 יציאות), DDR2 (במהירות לפחות 533mhz), מהירות FSB 1066mhz, Usb 2.0 (שש יציאות), וכרטיס מסך לא משולב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
אם אני לוקח את הלוח של GIGABYTE 965P-DS3 RV1 אם מעבד E6400 איזה מהירות זכרונות תיהיה עדיפה ל-OC? ואם יש לכם המלצה אחרת לשלוב של לוח בסדר גודל של התקציב הזה אני השמח לקבל דעה. בתודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא בביוס את האופצית הEist?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
המליצו לי בחום לקנות את המעבד הזה E6400 למשחקים אבל אני רואה שכל המשחקים החדשים דורשים מעבד בעל מהירות גדולה יותר ולכן הכפול ליבה לא משחק כאן תפקיד. האם היה עדיף להשקיע בפנטיום D ? יש לי במפרט: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p בבקשה תעזרו לי זה מבאס לי ת'חיים כי יש לי משחקים נורא טובים כמו ריינבוו סיקס שאני מת שיעבדו כמו שצריך!
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון מחר לקנות עוד זכרון כי כרגע יש לי רק 1GB של TWINMOS CL5, מהחנות שאני קונה בה יש במלאי רק זכרונות DDR2 800MHZ והלוח אם שלי תומך ב DDR2 667 והתזמונים של הזכרונות (2X1GB KINGSTON VALUE) הם CL6 - השאלה שלי היא האם זה בסדר ויעבוד גם ב DUAL CHANNEL למרות שהתזמונים של שני הסטים שונים? או שלהמשיך לחפש זכרונות CL5 ?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
בוא נגיד אני לא בקיא ביותר בנושא חומרת-מחשבים ורציתי לשאול כמה שאלות: האם אפשר לעשות אובר-קלוקינג גם למחשבים ישנים??איך עושים בכלל בכללי?? ולמה המעבד הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=462218 עולה הרבה יותר מהמעבד הזה,אשר יותר טוב ממנו או לחפות שווה לו בביצועים ובכל המפרט הטכני בבירור?!: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-CPU&DB301763=301765&DB205028=205680 מה יותר כדאי:מעבד כפול-ליבה או מעבד 64 ביט??כאשר מהירות השעון והמטמון זהה?? ואגב,אם על המעבד ,לשם דוגמא כפול ליבה לא כתוב 64 BIT במפרט,פרוש הדבר שהוא 32?? ומה ההבדל לעזאזל בין 32 ל-64 מה כל ההגיון פה בביטים??איך נעשה ההבדל??ולמה שווה מעבד 64 BIT בערך במהירות השעון?? מהו פנטיום D ולמה …
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
קראתי איפשהו שיש ללוח אם הזה קצת בעיות עם זכרונות מסויימים, מישהו יודע אם השילוב בכותרת עובד?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני זכרונות שעובדים בדואל צ'אנל... עכשיו, אני רוצה להוסיף עוד שני זכרונות בדואל צ'אנל... מה התנאים שצריכים להתקיים כדי שהזכרונות שאני רוצה יעבדו כמו שצריך.. יש לי כבר 2 זכרונות של 512 כל אחד במהירות 533 בDRR2 תודה רבה mz155
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
א:מה הפירוש של האותיות G,P,PL וכו בצ'יפסטים של אינטל.???? ב:בלוחות של ABITמה זה GBL??
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בחירת מעבד למחשב חדש שאני רוצה לקנות, מרוב שלל ההצעות אני כבר לא יודע איפה להתחיל. הצרכים שלי הם: מעבד של חברת אינטל, עד 1500 ש"ח שיחזיק מעמד ולא יהפוך לישן עוד שנה, קצת משחקים, צריך להתאים לויסטה ייתכן עריכת וידאו אבל לא יותר מידי, הכי חשוב שיהיה חזק וידע להריץ הרבה תוכנות במקביל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
לחבר שלי נהרס הלוח אם epox -8rda nividia nforce2, עכשיו בחברה הציעו לו לוח אם של asus- a7v600 kt600 האם עדיף? עכשיו הכרטיס מסך שלו הוא radeon9600xt איזה לוח תואם יותר? תודה ואיזה לוח הייתם ממלצים לבקש עם תוספת כסף קטנה....
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים של הפורום מספר אחת !!!! ביצעתי בדיקה לגבי הרכיבים של המשב עם התוכנה CPU-Z וגיליתי כי הלוח שהזמנתי p5nd 750i sli זה לא מה שקיבלתי. מצורפת תמונה איך זה נראה בתוכנה (CPU-Z). בתוכנה רשום 650i p5n-d כשבדקתי באתר של אסוס ראיתי כי 650i נקרא p5n-e ולא איך שרשום בתוכנה (P5N-D). האם זה הגיוני ? בקיצור מה שהייתי צריך לקבל זה 750I SLI ולא את ה-650I SLI. מה לדעתכם טוב יותר? והאם כדאי להשאיר את המצב כמו שהוא או שללכת לאייבורי ולעשות רעש? אשמח לעזרתכם כמו תמיד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני סגירת הזמנה ומלתבלט האם לקנות את הזכרונות האלה http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/dc/PQI25400-2GDB.htm לדעתכם לאיזה תדר אפשר להגיע איתם על תזמונים יותר משחוררים של 5-5-5-15 במקום ה4-4-4-12 בסטוק האפשרות השניה היא GSKILL שבאים בתדר של800 אבל עם תיזמונים של 5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 חשוב לציין שבשביל הGSKILL אני צריך להמתין בסיבות 10 ימים עד שיגיע *הזכרונות מיועדים למערכת E6000+DFI 975 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אני צריך תמליצו לי בבקשה על לוח עם שתומך בחיבור PCIX ויש לו חיבור דואלי לזיכרון וכרטיס סאונד אונ בורד לא משו יקר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה שמעו יש לי כרטיס מסך 7950GX2 ואני קונה עכשיו לוח אם asus p5b deluxe אז השאלה היא אם הלוח יתאים לכרטיס? כי כמו שכתוב באתר של אסוס הלוח לא לומך ב SLI אלה רק בCROSSFIRE. והמוכר אמר שהוא חושב שהכרטיס מסך יכול לא להתאים ללוח האם כי הכרטיס מסך הוא בעצמם שני כרטיסי מסך המחוברים בכבל SLI והלוח לא תומך בטכנולוגיה הזו. האם אתם בטוחים שזה יתאים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
האם לזכרונות יש מכפלה כמו לכרטיס מסך כי ראיתי במקומות מסוימים שכתוב שלוח אם מסוים תומך בזכרונות X8 וX16 ואם כן אז איך אני יכול לגלות איזה מכפלה יש לזכרונות שלי
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD סוקט 939 זיכרון של GIL 1 גיגה אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך ATI 1800 GTO , בכדי להחליף את כרטיס מסך יש צורך לשדרג את הלוח איזה לוח כדאי יותר: GA-K8N51GMF-9 - NVIDIA nForce410 Albatron K8NF4X יש לציין שיש לי ספק של 480 וואט של טרמליטק
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מפרט חדש הכולל את המעבד את'לון 3200+ עם ליבת ה VENICE רציתי לדעת האם הוא יתמוך ב 64 על בטוח או שיש דגמים כאילו שלא תומכים בזה?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-