עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי אני צריך דחוף תוכנה כלשהי שבודקת Bios באופן מקצועי, יש כזאת ? יש לי בעיה רצינית ואני חייב לבדוק אותה. מי שרוצה יותר פרטים לדעת מדוע כל הסיפור הנה הלינק לבעיה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85641.0 תודה

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  2. האם ה- Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) הוא Dual DDR ????

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  3. Started by nesber,

האם מדובר בחברה סבירה כמו ADATA? אני לא עושה אוברקלוק.

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  4. Started by 9800,

האם הלוח אם הזה משתלם?

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  5. Started by JohnClark,

קניתי מחשב חדש עם הרדיסק חדש מבוסס SATA ואני לא יכול להגדיר אותו כבוט דרייב בביוס איפשרתי את כל הcontrollers והכל ההרדיסק עצמו פועל אבל אי אפשר להתקין עליו winXP.... מה לעשות? ועוד שאלה, אני משתמש עכשיו בהרדיסק ATA רגיל. כשאני מחבר את הSATA הוא הופך לכונן C ודוחק את הATA לD... אפשר לעשות שהSATA יהיה ישר D?

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  6. Started by aofer,

השאלה שלי היא כזאת.. אני נמצא עכשיו בתאילנד.. ויש פה קניון ענק של אלקטרוניקה.. המחירים לא טובים הרבה מאלה של הארץ חוץ מזה שיש פה כל מיני דברים קטנים ונחמדים שקשה למצוא בארץ כמו מאוררים ספייר לכרטיס מסך וכו'.. בין היתר מצאתי גופי קירור לזכרונות.. הם נראים לא רע.. והמחיר נחמד השאלה שלי האם שווה לקנות בארץ זכרונות רגילים ולהוסיף להם גוף קירור... זה ייתן לי משהו??

• 4 תגובות
    • 407 צפיות
  7. Started by mayanp,

אני דיי חדש בתחום אז יכול להיות שזאת שאלה מפגרת אבל בכל זאת.. אממ איזה זיכרון עדיף לקנות למחשב חדש ? כאילו מה יותר טוב.. לקנות 2 כרטיסי זיכרון של חצי ג'יגה או כרטיס אחד בודד של ג'יגה ?? איפה הביצועים יותר טובים ? ואם כבר כרטיסי זיכרון אז אפשר לקבל המלצות על חברות טובות ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 406 צפיות
  8. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מבצע שידרוג שילוש השבוע הלוח יהיה asus commando מעבד e6600 זכרונות אני מחפש עד 1200 שקל ל 2gb

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  9. Started by badmama,

הלוח הקודם שלי הוא של ABIT ואני מאוד מרוצה. מישהו ערך היכרות עם הלוח הספציפי הזה? ממליצים על לוחות אם טובים יותר במחירו (בסביבות ה 1050 ש"ח).

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  10. Started by Nasok,

צריך זכרונות זכרונות עד 1.8K DDR2 בשביל הקונרו החדש

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  11. המשחק POP קורס לביוס, מצאתי בפורומים שהתקנת הפאת' הזה אולי תעזור http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3964 קראתי, זה בעצם פאצ' של cooln'quiet, אבל אנשים שם מתלהבים ממנו ואומרים שאפילו הג'ויסטיק שלהם זז יותר טוב עכשיו ושזה גם סידר את הבעיה במשחק הזה ובהרבה אחרים,מהירות תגובה יותר טובה..... כל זה מפאץ' ל cooln'quiet ???

• 2 תגובות
    • 406 צפיות
  12. Started by ofird,

יש בBOX יש TRAY, מה עדיף? לקנטות TRAY ואז להשקיע במאוורר שקט? מה אתם אומרים על הלינק הזה - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={D1A145C8-D516-4CFF-AE01-8C807BEF5EA2}&details_type=1&itemid={64EAFAF2-6F2B-4DBE-8066-81F20FCB6C33}? בקיצור - יש איזה דגם / שילוב מוצלח של ה3200 שכדאי לי להזמין? אשמח גם עם לינק לחנות... תודה

• 2 תגובות
    • 406 צפיות
  13. טוב אז ככה כבר תקופה מאוד מאוד מאוד ארוכה שלא קראתי מאמרים בנושא של זכרונות ומעבדים ולוחות אם לא הסתכלתי על בנצ'מארקים החלטתי אתמול בלילה שאני חייב לחזור לעינינים אז אשמח אם תוכלו לתת קישורים לכל הדברים החדשים שיצאו בתקופה והסבר מקוצר על מה שקורה עכשיו בשוק עם הליבות החדשות והכל.

• 3 תגובות
    • 406 צפיות
  14. Started by rivking,

אני מתכנן להגיע עם ה-E4300 ב-OC ל-3Ghz האם הזכרונות האלו יגבילו אותי ב-OC מינימום ל-3Ghz? 512MB X2 DDR2 667Mhz PC5300 פשוט נגמר לי התקציב ואלה הזכרונות שיש לי זה יהיה טוב ל-OC?

• 2 תגובות
    • 406 צפיות
  15. Started by Trol,

יש זכרונות עם CL5 ויש כאלה עם CL4, מה זה ה -CL הזה? ומה יותר טוב? תודה.

16. תחת WIN XP HOME... הזכרונות DDR במהירות 400mhz. תודה!

17. Started by ZXY1,

עבור מחשב של קצת משחקים + קצת אופיס + קצת אינטרנט מחפש לוח אם למעבד אינטל C2D E4500 עם צ'יפ 965 לוח אם של חברה ידועה לוח אם כולל כרטיס מסך כולל יציאת IDE עבור צורב ודיסק קשיח שיש לי (בתקן IDE) כולל שאר החיבורים SATA לפחות 6 יצאות USB מקסימום לוח מינימום מחיר

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  18. שלום, אני צריך עזרה במציאת לוח אם שמתאים לחלקים הבאים מעבד:Intel Pentium D זיכרון: DDRII 533MHZ כרטיס מסך: Nvidia Geforce 6200 256MB AGP תודה מראש,מתן

19. Started by croetro,

שלום, עיינתי במדריכים באתר ובמאמרים ועדין לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין המעבדים: core 2 quad core 2 extreme core 2 duo לפי מה שהבנתי אלו המעבדים המתקדמים. האם למשל : Core 2 Extreme QX6600 Box Intel 2400 וMhz מהירות מעבד LGA 775 ו סוג חיבור (Socket) 1066 וMhz FSB 8192 וKB זכרון מטמון(Cache) 64 ו bit ליבה מרובעת יותר טוב מ: Core 2 Duo E6550 Box Intel 3000 וMhz מהירות מעבד LGA 775 ו סוג חיבור (Socket) 1333 וMhz FSB 4096 וKB זכרון מטמון(Cache) 64 ו bit ליבה כפולה. ומה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 406 צפיות
  20. וכמה הוא משפיע על ביצועים בתודה

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  21. Started by dani,

אני קונה מחשב עם מעבד AMD 64 3000+ ועם לוח אם ?KV8 sata,GBL? של אביט רציתי לדעת איך הוא וגם מה ההבדלים בינו ל ??8HDA3J S-754 sata, gbl? של Epox

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  22. Started by PCguy,

ככה: האים המעבד הזה של אינטל תומך במערכות 64 ביט? איך לדעתכם הכרטיס מסך הזה למישחקים אצל אדם ממוצע שלא ממש משחק כל היום? והחשוב מכולם זה האם הלונגהורן של מיקרוסופט זאת מערכת הפעלה שעובדת ב 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  23. Started by Refaelo,

שלום לכולם כאשר אני עושה במשחקים קביעת הגדרות מערכת אוטומטית,תמיד אני מקבל הגדרות מאד נמוכות. נראה לי שיש לי מחשב די חזק ,מישהו יודע מדוע זה כך והאם זה באמת משקף (דרך אגב אני מעלה תמיד ידנית את ההגדרות להגדרות גבוהות וזה עובד מצויין,אין תקיעות וכאלה ) תודה

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  24. Started by a-v-i,

שלום! קניתי זכרון של Kingston בשביל המחשב הישן שלי וכאשר אני מריץ CPU-Z, זה רושם לי שזה זכרון של Samsung... מישהו יודע אם Kingston משתמשים בשבבים של סמסונג או משהו כזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 405 צפיות
  25. Started by yav92,

שלום יש לי לוח אם דגם MSI 915P/G COMBO ויש שם אפשרות לשים 4 סטיקים 2 של DDR1 ושתיים של DDR2 ותמיד היו לי שתיים של DDR1 של גיגה כל אחד 512 והכל עבד מצויין עד אתמול שקניתי עוד גיגש של DDR2 533 CL4 שתיים כל אחד 512 הרכבתי את הסטיקים במקום יש צבעים הירוק זה DDR1 והכתום זה DDR2 ואחרי ששמתי אותם (את כל ה 4 סטיקים) הדלקתי את המחשב והמסך לא עולה ולא המחשב רק שאני מוציא שני סטיקים או שניים של DDR1 או שניים של DDR2 ורק אז זה עובד בבקשה תעזרו לי מה הבעיה???

• 1 תגובה
    • 405 צפיות

דיונים חדשים בפורומים