עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mDs,

אני קונה עוד יומים ככה מחשב.. והלוח אם שאני קונה הוא: KV8-MAX 3 (s754) ורציתי לקנות 3 זיכרונות של : 512MB A-DATA אבל אמרו לי שאני לא יכול לעשות את זה כי הלוח אם שלי בכלל לא תומך ב1500 ראם ולכן זה לא שווה לי.. זה נכון ? ורציתי לדעת אם הלוח אם שלי טוב לAMD תודה!

2. שלום לכולם. אני מתלבט אם לקנות מחשב :AMD athlon 64x2 5200 עם זכרון : 2GB. את הלוח אם אני לא מכיר: AS Rock ALIVENF 6G מה דעתכם לגבי לוח האם? האם הוא מוכר ואמין?תודה מראש

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  3. Started by LEPIDUS,

ניסיתי לבדוק ב"שאלות נפוצות" אבל לא מצאתי תשובה שמתאימה בדיוק למצב שאני אתאר. יש לי שני סטים (2*1 ג'יגה) של זכרונות במהירות זהה (DDR2-800) אבל כל סט עם תזמון שוה (4-4-4-12 ו4-4-3-5). האם כשכל סט הוא בדואל צ'אנל עם עצמו כל סט יפעל עם התזמונים שלו, או שכל ה4 יעבדו עם התזמונים של הסט ה"גרוע" יותר?

4. 1.Kingston 512X2 Hyper-X CL2 2.Corsair 2*512MB PC3200 DDR400 Pro C2 TwinX1024-3200C2PRO

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  5. הייתי היום בK.S.P איזה 3 שעות, בדקנו יציבות ועבודה של כל חלקי המחשב - הכל תקיו. הרצנו את Crysis (עם הלוח הישן) על high וקבילנו FPS שנע בין 60-19 ה19-29 היה רק במקמות בעלי פירוט גרפי גדול. לוח האם שלי FOXCONN 945 G6MD אני מתכנן להחליף אותו מחר, K.S.P אמרו לי שאינם בטוחם במאית האחוזים כי זה הלוח והמליצו לי להתעייץ בפורום הזה ובguru3d.com לפני שנבצע שינוי בפנים המחשב. הייתכן כי לוח האם שלי (שנחשב כיום לאחד המעפנים) :\ הוא האחראי לביצועים הירודים? ובעצם כרטיס המסך בסדר גמור? (כי בקדנו 2 כרטיסים על הלוח - זהים) Gigabyte 8800GTS 512 G92 ואם כן, לאיזה לוח להחליף?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  6. היי לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש וברשותי דיסק קיים 160GB בטכנולוגיית SATA רגילה. כל הלוחות המקובלים מגיעים עם 3-4 קונקטורים של SATA II וקונקטור של IDE. מה עושים עם הדיסק הקיים ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  7. Started by delon,

אני צריך עזרה בלבחור מעבד בין ATHLON 3000 ל - D 805 כאשר כבר הזמנתי מחשב בתקציב בסביבות 1000 ש"ח ה -AMD מגיע עם לוח פשוט של ELITE ולאינטל אני צריך להוסיף עוד 250 ש"ח ואותו אני מקבל עם לוח ASUS את המחשב הזה אני צריך בעיקר לאינטרנט, WORD , מוסיקה והורדות. על מה עדיף לי ללכת ? וגם ברמה העקרונית איזה מעבד נותן ביצועים יותר טובים.(אומרים שהליבה הכפולה מנוצלת בעיקר לדברים מסוימים - האם כאשר אני מוריד מס' סרטים ב EMULE ובו זמנית אני גם מדבר בסקייפ וכותב טקסט ב WORD ומדפדף באינטרנט, האם לליבה הכפולה יש יתרון בביצועים או שלמטרות הללו אין הבדל בינו לבין ה AMD.

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  8. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  9. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זאת אומרת, האם יכול להיות שמרובע הליבות יהיה יותר איטי מהראשון בגלל שהתוכנת עריכה שלי לא הצהירה שהיא תומכת במרובע.

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  10. איך אני משנה מחלקים,יחס בביוס החדש ביותר של DFI INFINITY 975X??

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  11. קראתי איפשהו שיש ללוח אם הזה קצת בעיות עם זכרונות מסויימים, מישהו יודע אם השילוב בכותרת עובד?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  12. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי תאימות של זכרונות ולוחות: ראיתי הרבה פעמים שיש למשל גם באתר של ASUS בצד שמאל שנכנסים ללוח מסוים, את המושג: "QVL DOWNALAD", וקראתי שזה אומר על סוגים ודגמים של זכרונות שתומכים בלוח הזה (יותר נכון להפך...), וראיתי שלמשל ב- KINGSTONE זה מאוד קצת ואילו ברשימה באתר של קינגסטון, יש עוד הרבה יותר דגמים. אז רציתי לשאול האם מה שכתוב באתר של הלוח, זה אומר שהלוח תומך רק בדגמי הזיכורונות שנכתבו ואילו האחרים שקיימים וכתובים באתר של הזכרונות - לא יתמוך כלל או יתמך אבל לא תמיד, או מה? מדוע לא נכתבו כולם. אני מקוה שהבתנם את השאלה שלי ואודה מאוד למי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 447 צפיות
  13. Started by HydroIT,

האם הזכרונות הבאים, של MUSHKIN, נחשבים כטובים? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=278 להמהרה, שימוש יומיומי עמוס, וכד'.

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  14. Started by alergic,

רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב לתקופה הזאת מבחינת משחק,מהירות,יציאות.תוספות וכו' והאם שווה לחכות למעבדי ה CORE ולקנות 1 כזה?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  15. יש לי זככרונות PDP 2-2-2-5 (ככה הם היו עד העידכון) והיום הם 2-2-5-2 למה???

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  16. יש לי מחשב ובו לוח אם מסוג: ASUS P5LD2 SE וכרגע 2 מודולי זיכרון של 512 MB שיושבים על DIMM 1 וע DIMM 3 מסוג DDR2 667 MHZ. אני מעוניין להוסיף עוד 2 GB כך שיהיו לי סך הכל 3 GB זיכרון: האם לוח האם תומך בכך? האם אני צרים לקנות 2 מודולים של 1GB מסוג DDR2 667 MHZ ופשוט לחבר לשני ה DIMM הפנויים? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה? תודה, אמיר

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  17. Started by elad78,

אני קונה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל לא מתכוון לעשות OC וגם לא להריץ עליו משחקים כבדים, מקסימום לראות סרטים ב-HD. אני מתכוון לקנות קירור פשוט, ויש 2 קירורים כאלה בחנות שממנה אני קונה: Thermaltake RSI AM2 Arctic Cooling Alphine 7 האם יש ביניהם הבדל משמעותי? יתר המפרט אם זה משנה: ASUS M2A-VM HDMI ללא כרטיס מסך - אשתמש ב-Raedon X1250 שעל הלוח WD 250GB YS 2x1024MB Kingston 667 DVD-RW Samsung SATA ה. דיסק משני ישן 40GB IDE ספק HEC 300W ART + מארז HEC 6C28 תודה

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  18. יש לי שרת dell sc1425 ואני די מנצל את כל הזכרון שלו 2G נותרו לי עוד 2 סלותים פנויים איזה זכרונות אני צריך לקנות בשביל השרת ? זה כמו זכרונות של PC ? ומה צריכה להיות העלות שלהם ?

19. Started by shabo,

שלום לכולם יש לי גיגה זיכון במחשב 512x2 של חברה מסויימת במהירות 667. אני מעוניין לקנות עוד 1024x2 של kingston 667 cl5. השאלה שלי היא האם כרטיסי זכרון מחברות שונות יכולים לעבוד יחד או שזה פוגע בביצועים של המחשב ומה משמעות הCL5? מה ההבדלים בין סוגי ה CL?

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  20. Started by israelolcha,

שלום לכולם, הייתי אתמול ב-CHIP והם נתנו לי הצעה עם ה-MOTHERBOARD שכתוב בנושא ההודעה. המ דעתכם עליו? במפרטים שך INTEL כתוב שהוא תומך SATA אבל לא כתוב כלום על SATA 2. הבחור בחנות אמר לי שכבר אין SATA אלא רק SATA 2. הוא מתחמן אותי ? חוץ מזה, האם לדעתכם הכרטיס הנ"ל טוב יותר מכרטיסים מקבילים-ASUS? על איזה כרטיסים כדאי לי להסתכל? אני בונה נחשב במקסימום 4000 ש"ח 2G זכרון עם מעבד E6600. יש לי תחושה שהם דוחפים לי מה שנוח להם.... כל חנות טוענת אחרת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  21. Started by EShy,

קניתי בינואר שתי מערכות עריכת וידאו בשביל קרובי משפחה, ועכשיו החלטתי לשדרג את עצמי למערכת דומה (כמובן שקצת יותר חזקה, אחרי הכל עברו 8 חודשים) המפרט של המערכות מינואר: MB - Asus P4P800 Deluxe P4 3.0C 2x 512 MB 3200, samsung WD 120 GB 8MB HD 2x WD 120GB SATA - striped raid for video files Asus V9280 VS DVI VIVO המחשבים האלה עובדים מצוין גם עכשיו אבל חשבתי אולי היום כבר יש משהו יותר טוב ולמרות שפה בפורום ממליצים להתרחק מהprescott חשובה לי גם האפשרות לשדרג את המחשב בעתיד בלי להחליף חצי מחשב ונראה לי שלקנות מערכת עם סוקט 478 רגע לפני שמפסיקים להשתמש בו לא הכי חכם יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  22. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי לוח asus p4c800e ואני רוצה לעדכן בו את הביוס.. עכשיו רציתי לדעת עד כמה זה בטוח לעשות זאת - נכון שיש ביוס דואלי שאמור לפעול במידה ומשהו קורה והעידכון נדפק ונכון שזה אסוס אבל עדיין בהנחה שאין הפסקת חשמל באמצע מה הסיכון שקיים בעידכון הביוס של הלוח הזה? - בהנחה שאני מוריד את העידכון הנכון דרך התוכנה של אסוס.. הסיבה לפחד מהעידכון הוא ששרפתי ביוס של לוח ישן לפני כמה שבועות שעידכנתי אותו - אונם היצרן היה SHUTTLE והלוח בן 4 שנים שזה אומר שלא היה ביוס דואלי וכלום אבל עדיין הרגשה לא השתפרה הודות לכך.. כמובן שנתתי את הביוס לשחזור והכל מאז אבל בכל זאת... אשחמ לשמוע את דעתכם בנושא במיוחד מי ששידרג את הביוס בלוחות החדשים של אסוס... המחשב אגב מחובר לאל פ]סק ליתר …

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  23. היי, אתמול ניקיתי את המחשב מאבק. הטמפרטורה הממוצעת לפני הנקיון הייתה 39 מעלות בממוצע למעבד ו 35 בממוצע לצ'יפסט. עכשיו הטמפרטוה במנוחה של המעבד עומדת על 34 מעלות, ובממוצע 37-38. לגבי הצ'יפסט נראה לי שההבדל בין הטמפרטורה לפני הנקיון ואחריו נובעת אולי מהתזוזה של החיישן. השאלה היא כזו: יכול להיות שנקיון באמת מוריד טמפרטורות ברמות כאלה? לא היה כ"כ הרבה לכלוך , והוא די חדש. כולה חודשיים וחצי. אין כבלים מנותקים או משהו, והכל מנוטר בדיוק כמו קודם, אז לא נראה לי שמשהו זז בחיבורים..

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  24. שלום לכולם אני לפני סגירת הזמנה ומלתבלט האם לקנות את הזכרונות האלה http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/dc/PQI25400-2GDB.htm לדעתכם לאיזה תדר אפשר להגיע איתם על תזמונים יותר משחוררים של 5-5-5-15 במקום ה4-4-4-12 בסטוק האפשרות השניה היא GSKILL שבאים בתדר של800 אבל עם תיזמונים של 5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 חשוב לציין שבשביל הGSKILL אני צריך להמתין בסיבות 10 ימים עד שיגיע *הזכרונות מיועדים למערכת E6000+DFI 975 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  25. או ליתר דיוק, מהי כמות הסלוטים הרצויה והאופטימלית? לא כולל PCI-E

• 2 תגובות
    • 446 צפיות

דיונים חדשים בפורומים