מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע שאלתי פה אם אפשר לשים בלוחות קונרו 975x זכרונות 800 וענו לי שזה תלוי ביחס 1:2 1:1.25 לא ממש הבנתי... מישהו יכול לתת הסבר יותר מפורט? וגם בלוח של DFI 975X אפשרי לשים זכרונות 800?? ולא בשביל OC
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
ראיתי שכתבתם על זה ב-FAQ ובכל זאת. רשמתם שההבדל ב-DUALCHANNEL ל-SingleChannel הוא מזערי. האם כאשר יש מעבד עם שתי ליבות, יש יותר צורך בDUALCHANNEL? או שאין קשר ואני סתם מבלבל? והאם יכול כן להיות דווקא כן הבדל משמעותי בפעולות שצורכות הרבה משאבים (לפחות מבחינת מעבד), כמו קידוד וידאו למשל? מה בכל זאת היתרון המרכזי של זכרונות ב-DUALCHANNEL? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
מעבדINTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ CONROE OEM - לוח אם- GIGABYTE GA-P35-S3L והמטרה היא שהמחשב יהיה חזק למשחקים מה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי מעבד ATHLON XP 2600+ BARTON שמוחלף תחת אחריות. הוצע לי בהתחלה מעבד ATHLON XP-M 2600 עם נתונים זהים (FSB 333 ו 512KB L2) עכשיו נאמר לי שניתן להשיג רק את ה ATHLON XP-M 2500 שעליו אני לא מוצא נתונים, כמו כן נאמר לי שהמפרט שלו זהה... האם באמת יש לו FSB 333 והמפרט זהה ? האם המעבד הנ"ל משמעותית גרוע יותר מהמעבד שקניתי ולא שווה לי להחליף אליו ? נאמר לי שההבדל היחיד בין המעבדים XP ו XP-M הוא שה MOBILE עובד בטמ"פ יותר נמוכות ולכן טוב יותר ל OVERCLOCK, שאני לא מתכוון בכלל לעשות.. מה עוד אני יכול לעשות במקרה זה? אין לי ממש ברירה בגלל שהמעבדים היחידים שיש להשיג ללוח כמו שלי זה סמפרונים..
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
נכנסתי לכמה אתרים, כמו פנדה וזיגזג , וראיתי שהמעבד athlon 64bit 3000 הוא עם סוקט 745 ולא 939 . רציתי לדעת אם המעבד הזה צפוי לצאת עם סוקט 939 . שאלה נוספת : האם צפויה ירידת מחירים ( אפילו קטנה ) בזמן הקרוב למעבדים האלה ?
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
עד היום, היו לי שני זכרונות של 512. אתמול קניתי עוד זוג של 512... (ביחד עם כרטיס מסך חדש וכונן) בכל מקרה, בהתחלה כשהפעלתי את המחשב, נראה היה שהכל בסדר ובBIOS אכן היה רשום 2048 מגבייט אבל כעבור כ20 שניות המחשב נכבה מעצמו. כשהדלקתי אותו מחדש, המסך לא הראה דבר, נשאר במצב השהיה כאילו המחשב מכובה. בסוף כשהוצאתי אחד מהזכרונות, הכל עבד בסדר.... שמתי את הזכרון השני בחריץ השני והכל עבד, שמתי את הזכרון שהוצאתי במקום הקודם והכל עבד. אבל רק כשאני מחבר את שניהם המחשב עובד (כל המאווררים מסתובבים) אבל שום דבר לא עולה על המסך. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? כרגע אני עובד עם 3 זכרונות של 512
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
למרות כל הרעש שמסביב למעבדי ה-64 ביט, בכרטיסי מסך הבאס של הזכרונות מגיע ל-256 ביט, וקונסולות הדור הנוכחי הן 128 ביט. מהו הקשר בין הביט בשלושת הדברים האלו ומה הוא מסמל בכל אחד מהם?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
חג שמח אני לא מבין מה בדיוק אומרות התוצאות האלה של ה BENCHMARK שעשיתי עם תוכנת אוורסט........... לפי הטבלה שלהם הביצועים שלי לא טובים יחסית לחומרה שיש לי (נמצאת בחתימה) מה הם אומרים והאם זה טוב, ואם לא איך אני משפר את זה? תודה MEMORY READ ------------------ CPU Motherboard Chipset Memory Read Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 2457 MB/s MEMORY WRITE -------------------- CPU Motherboard Chipset Memory Write Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 917 MB/s
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
חשבתי היום על העתיד ופתאום אמרתי לעצמי בעוד שנה,שנתיים ומעלה נצטרך כבר להשתמש ב4 GB אם לא יותר אז השאלה שלי יש לי בלוח-אם 2 סלוטים שכול אחד מכיל 1 GB אז השאלה שלי היא האם אני יוכל להכניס עוד 2 סלוטים בעתיד שכול 1 מהם בנפח 1 GB הנה סוג של הלוח-אם: GIGABYTE GA-8I945PS3 תודה נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לרכוש לוח אם חדש למעבדי AMD שיתמוך לי במערך SLI של 9600GT כרגע אני על 4800X2 אבל אני רוצה שהוא יתאים למעבדי הphenom העתידיים. תקציב סביבות 600-800 שקל.
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט אם לקנות מחשב :AMD athlon 64x2 5200 עם זכרון : 2GB. את הלוח אם אני לא מכיר: AS Rock ALIVENF 6G מה דעתכם לגבי לוח האם? האם הוא מוכר ואמין?תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
קניתי את הלוח אם הזה לפני שנה ושכחתי בכמה קניתי אותו (נדמה לי בסביבות ה400). קניתי לוח אם חדש לפני כמה ימים ומצאתי מישהו למכור לו את הלוח אם הישן שלי, השאלה שלי היא בכמה כסף כדאי לי למכור לו אותו? הלוח אם עם USB 2.0, תומך בAMD ATHLON XP ושל חברת GIGABYTE.
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
מה זה מעבד 64 סיביות? למה יש Windows מיוחד עבורו? האם הוא מתאים למשתמש הביתי? בבקשה תספרו לי כל מה שיש..
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף? Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz Conroe BOX E6600B או Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore BOX AM256DCB לא יודע אם חשוב לציין את זה אבל בעקרון אני צריך מחשב טוב למשחקים לא כל כך כבדים (black and white 2,heroes of might and magic 5 ועוד משחקים דומים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
-
בבקשה לא לנעול,לא מצאתי תשובה בת'רד על צ'יפסטים,זה נכון שלוחות עם צ'יפסט 945 יהיה עידכון ביוס והם יתמכו במרובעי ליבה? תודה רבה לעונים!!!
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
עד לפני כמה זמן היה לי במחשב 256MB DDR200 ולפני כמה זמן הוצאתי אותו ושמתי במקומו 512MB DDR266 כי זה פשוט הספיק לי וההעדפתי שיהיה לי פחות עם מהירות יותר גבוהה כי גם ככה אני לא צריך יותר זכרון כרגע התחלתי לעבוד עם הVISTA HOME PREMIUM כאשר הממשק AERO פועל וכמות הזכרון שבשימוש נעה בין 66 ל- 75 בממוצע וכעת אני שוקל אולי אני אוסיף את הזכרון הקודם שלי (בהנחה ששניהם יצליחו לרוץ ביחד... כי לא תמיד זה מצליח) אז בקיצור האם כדאי לי להוסיף את ה256 במהירות נמוכה יותר וזה יגרום למהירות נמוכה יותר של הזכרון על מנת שיהיה לי יותר נפח של זכרון??
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל לא מתכוון לעשות OC וגם לא להריץ עליו משחקים כבדים, מקסימום לראות סרטים ב-HD. אני מתכוון לקנות קירור פשוט, ויש 2 קירורים כאלה בחנות שממנה אני קונה: Thermaltake RSI AM2 Arctic Cooling Alphine 7 האם יש ביניהם הבדל משמעותי? יתר המפרט אם זה משנה: ASUS M2A-VM HDMI ללא כרטיס מסך - אשתמש ב-Raedon X1250 שעל הלוח WD 250GB YS 2x1024MB Kingston 667 DVD-RW Samsung SATA ה. דיסק משני ישן 40GB IDE ספק HEC 300W ART + מארז HEC 6C28 תודה
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי שרת dell sc1425 ואני די מנצל את כל הזכרון שלו 2G נותרו לי עוד 2 סלותים פנויים איזה זכרונות אני צריך לקנות בשביל השרת ? זה כמו זכרונות של PC ? ומה צריכה להיות העלות שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך שתגידו לי איזה לוח אם מתאים למעבד intel core 2 dou e-6320 ?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256 dde 333 של terabyte אבל אני רוצה להוסיף עוד 256 ואני לא מוצא את הזכרון הזה בשום חנות עם אני מביא אותו סוג זכרון רק חברה אחרת זה יעבוד ??
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 4200 ובלוח אם שלי asus m2npv-vm יש כמה חוטים קטנים אדומים של SATA.(אם אני לא טועה יש להם בסוף חיבורים שטוחים קטנים).. הכונן קשיח שלי הוא 120 G ואני לא רואה שאפשר לחבר לו את החוטים האלה רק את הפס השחור הגדול ואת החשמל.צירפתי תמונה מה שמסומן בצהוב זה החיבור שאני מתכוון אליו ואם מישהו יודע מה זה החיבור שמסומן באדום אני שמח לתשובה . אז מה זה בעצם SATA? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
היי, קצת רקע: מחזיק במקבוק פרו M1 (13.3) שמשמש אותי נהדר באופן יומיומי. בגלל לימודי מדמח נדרש להחזקת PC בנוסף, יש מחשב ישן של ASUS שעובד בסדר גמור, מדובר בדגם X407UA עם מפרט די בסיסי של I3 דור 7(!), 16GB RAM DDR4, 512SSD. בא לי לשדרג את הלפטופ הזה במה שנקרא אפס מאמץ, גגלתי קצת באתרים ונתקלתי בחברת AKEMY שמחזיקה לוח-אם משודך למעבד I7 שאמור על פניו להתאים לדגם המחשב הזה. מצרף קישור (מקווה שמותר): https://www.aliexpress.com/item/1005003445071828.html על פניו, עם קופונים וכד' מדובר בקנייה של כ200$ שתחייה את המחשב ותהפוך את העבודה עליו למעט יותר זורמת. משתעשע ברעיון להזמין אחד לניסיון. שווה משהו בעניכם? מדובר בעבודה בס…
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
השאלה היא: מה עדיף לי לקנות CORSAIR XMS DDR2 512Mb 800MHz PC6400 זכרון* 2 אוTWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 זכרון?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם שמבוסס על הציפסט החדש של אינטל בשביל מערכת HTPC רצוי שיהיה לוח MICROATX
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-