מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בחירת מעבד למחשב חדש שאני רוצה לקנות, מרוב שלל ההצעות אני כבר לא יודע איפה להתחיל. הצרכים שלי הם: מעבד של חברת אינטל, עד 1500 ש"ח שיחזיק מעמד ולא יהפוך לישן עוד שנה, קצת משחקים, צריך להתאים לויסטה ייתכן עריכת וידאו אבל לא יותר מידי, הכי חשוב שיהיה חזק וידע להריץ הרבה תוכנות במקביל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט, עבודות, סרטים. הגבלה עד 6000 ש"ח. יש לי שתי אפשרויות. לקנות מחשב נייד, או מחשב אישי (פנטיום 4), אבל לא צריך משהו חזק במיוחד, כמו שאמרתי עבודה משרדית. במקרה של מחשב אישי, אני רוצה עם מסך, דק או רגיל (כמובן מה שיותר כדאי ומשתלם ע"פ המפרט). מה לדעתם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים לבד. אז לקחתי אותו למעבדה. הריצו עליו בדיקה עם תוכנה כל שהי, וזיהתה בעיה במעבד. האם שני זכרונות לא זהים (אחד של ג'יגה ואחד של 256 לא אותו חברה) יכולים לגרום באיזושהי צורה לתקלה במעבד?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים של הפורום מספר אחת !!!! ביצעתי בדיקה לגבי הרכיבים של המשב עם התוכנה CPU-Z וגיליתי כי הלוח שהזמנתי p5nd 750i sli זה לא מה שקיבלתי. מצורפת תמונה איך זה נראה בתוכנה (CPU-Z). בתוכנה רשום 650i p5n-d כשבדקתי באתר של אסוס ראיתי כי 650i נקרא p5n-e ולא איך שרשום בתוכנה (P5N-D). האם זה הגיוני ? בקיצור מה שהייתי צריך לקבל זה 750I SLI ולא את ה-650I SLI. מה לדעתכם טוב יותר? והאם כדאי להשאיר את המצב כמו שהוא או שללכת לאייבורי ולעשות רעש? אשמח לעזרתכם כמו תמיד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג MSI 865PE Neo2-S (MS-6728 הזכרונות שמחוברים עליו זה שניים של SDRAM קיים ברשותי זכרון DDR האם אני יכול לחבר אותו בנוסף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
חברת MSI הביאה אל תערוכת Computex 2023 אב-טיפוס פועל של מחשב המבוסס על שבב הדור הבא מבית אינטל - ומאפשרת לנו לגלות פרטים חדשים אודות מה שצפוי לנו לקראת סוף השנהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1437&ref_id=bazman 345 שקל. שווה לקנות? אמרו לי שכדאי לי לקנות משו' ממש טיפה יותר יקר עם משו' HT ... תנו עצה אחים אלי ...
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
אני צריך מעבד כמה שיותר טוב ויותר זול שמתאים למשחקים ותוכנות ועיצוב גרפי,ומשהו טוב,בבקשה עזרו לי,אמרו לי אינטל,אמרו לי AMD,אני לא יודע מה להחליט! :silly:
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
השאלה היא: מה עדיף לי לקנות CORSAIR XMS DDR2 512Mb 800MHz PC6400 זכרון* 2 אוTWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 זכרון?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט אם לקנות מחשב :AMD athlon 64x2 5200 עם זכרון : 2GB. את הלוח אם אני לא מכיר: AS Rock ALIVENF 6G מה דעתכם לגבי לוח האם? האם הוא מוכר ואמין?תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מפרט חדש הכולל את המעבד את'לון 3200+ עם ליבת ה VENICE רציתי לדעת האם הוא יתמוך ב 64 על בטוח או שיש דגמים כאילו שלא תומכים בזה?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
-
ניסיתי לבדוק ב"שאלות נפוצות" אבל לא מצאתי תשובה שמתאימה בדיוק למצב שאני אתאר. יש לי שני סטים (2*1 ג'יגה) של זכרונות במהירות זהה (DDR2-800) אבל כל סט עם תזמון שוה (4-4-4-12 ו4-4-3-5). האם כשכל סט הוא בדואל צ'אנל עם עצמו כל סט יפעל עם התזמונים שלו, או שכל ה4 יעבדו עם התזמונים של הסט ה"גרוע" יותר?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
צריך שיתמוך בSATA2 וזכרונות לפחות 667 איזה לוח הכי זול אתם מכירים? ואיפה? (חנות או אתר ספציפיים) לא מתכנן שום OC בעתיד תודה אורון
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
בראיון זה ישבנו אחד על אחד עם עדי יועז, הארכיטקט הראשי של ליבת הביצועים של אינטל וזה שצוותו עומד מאחורי Golden Cove העוצמתית של מעבדי Alder Lakeלכתבה
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! מה ההבדל בין שלושת הלוחות הבאים, ומה הכי ממולץ לOC ומולטי טסקינג. GIGABYTE GA-965P-S3 GIGABYTE GA-965P-DS3 ASUS P5B תודה
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3200 שני סטיקים של 512 MB ולוח שתומך בדואל צ'אנל... כשהרצתי את התוכנה CPUZ ראיתי שכל זכרון עובד ב200MHZ, האם זה תקין כי בעצם שניהם ביחד 400MHZ או שכל אחד מהם צריך לעבוד ב400MHZ?
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
איך אני משנה מחלקים,יחס בביוס החדש ביותר של DFI INFINITY 975X??
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
עד לפני כמה זמן היה לי במחשב 256MB DDR200 ולפני כמה זמן הוצאתי אותו ושמתי במקומו 512MB DDR266 כי זה פשוט הספיק לי וההעדפתי שיהיה לי פחות עם מהירות יותר גבוהה כי גם ככה אני לא צריך יותר זכרון כרגע התחלתי לעבוד עם הVISTA HOME PREMIUM כאשר הממשק AERO פועל וכמות הזכרון שבשימוש נעה בין 66 ל- 75 בממוצע וכעת אני שוקל אולי אני אוסיף את הזכרון הקודם שלי (בהנחה ששניהם יצליחו לרוץ ביחד... כי לא תמיד זה מצליח) אז בקיצור האם כדאי לי להוסיף את ה256 במהירות נמוכה יותר וזה יגרום למהירות נמוכה יותר של הזכרון על מנת שיהיה לי יותר נפח של זכרון??
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אפשרויות האוברקלוק פשוט מדהימות ב - E6300 הגיעו לשיפור של 100% http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=1
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הרדיסק חדש מבוסס SATA ואני לא יכול להגדיר אותו כבוט דרייב בביוס איפשרתי את כל הcontrollers והכל ההרדיסק עצמו פועל אבל אי אפשר להתקין עליו winXP.... מה לעשות? ועוד שאלה, אני משתמש עכשיו בהרדיסק ATA רגיל. כשאני מחבר את הSATA הוא הופך לכונן C ודוחק את הATA לD... אפשר לעשות שהSATA יהיה ישר D?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256 dde 333 של terabyte אבל אני רוצה להוסיף עוד 256 ואני לא מוצא את הזכרון הזה בשום חנות עם אני מביא אותו סוג זכרון רק חברה אחרת זה יעבוד ??
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB, שיעבדו בלייטנסי של 2. אני לא צריך שום דבר שקשור לDUAL CHANNEL, מהסיבה שאני לא יכול להפעיל את זה . כמו כן, אני לא צריך משהו יותר גבוה מPC3200(שלפי מה שהבנתי זה הסטנדרט כיום). אני יכול להוציא עד בערך 350שקל. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח asus p4c800e ואני רוצה לעדכן בו את הביוס.. עכשיו רציתי לדעת עד כמה זה בטוח לעשות זאת - נכון שיש ביוס דואלי שאמור לפעול במידה ומשהו קורה והעידכון נדפק ונכון שזה אסוס אבל עדיין בהנחה שאין הפסקת חשמל באמצע מה הסיכון שקיים בעידכון הביוס של הלוח הזה? - בהנחה שאני מוריד את העידכון הנכון דרך התוכנה של אסוס.. הסיבה לפחד מהעידכון הוא ששרפתי ביוס של לוח ישן לפני כמה שבועות שעידכנתי אותו - אונם היצרן היה SHUTTLE והלוח בן 4 שנים שזה אומר שלא היה ביוס דואלי וכלום אבל עדיין הרגשה לא השתפרה הודות לכך.. כמובן שנתתי את הביוס לשחזור והכל מאז אבל בכל זאת... אשחמ לשמוע את דעתכם בנושא במיוחד מי ששידרג את הביוס בלוחות החדשים של אסוס... המחשב אגב מחובר לאל פ]סק ליתר …
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-