עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Gilo2005,

תראו כרגע יש לי 512 ואני מעונין לרכוש עוד 512 מגה חיפשתי ביד שנייה ומצאתי זיכרון במחיר טוב. אז רציתי לדעת האם הוא יתאים למחשב שלי המפרט שלי- amd sempron 2400 gigabyte GA-7N400-L Nvidia Nforce2 socketA \ agp8 ddr dual ch האם זיכרון pc3200 400mhz ירוץ אצלי על המחשב,הבן אדם שמוכר לי את הזיכרון אמר שיש לו לוח אם עם nforce3

• 3 תגובות
    • 426 צפיות
  2. יש לי לוח אסוס P4S800 שעליו יש 3 סלוטים לזכרונות. כרגע מה שיש לי בפועל הוא ככה: סטיק של 512 ו2 של 256 = 1GB סה"כ. אני רוצה לשים 2GB, כלומר 2 סטיקים של .1GB השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך בקונפיגורציה הזו? צירפתי תמונה מהספר של הלוח ששם יש הסבר, רק לא הבנתי סעיף אחד שם - מז"א PC3200 with 32 DDR שהוא תומך רק עד סטיק 1? כי מצד שני רשום שם שהוא תומך ב3200 עד 2 סטיקים. אני רוצה להתקין Corsair CMX1024-3200C2PT 400MHZ - שניים כאלו, האם יעבדו ביחד ללא בעיות? וזה הסעיף שאני לא ממש הבנתי:

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  3. Started by Oztriker,

הי כולם יש לי את הזכרונות הבאים: GEIL 2GB 2*1GB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual Cha אבל אני לא יודע אאיך להפעיל את הדואל צאנל אשמח לעזרה ויש לי את המקונו 6400 ושמתי לב שהוא לא עובד חזק הקירור שלו נעצר לזמן קצר(פחות משניה) כל כמה זמן ....מדוע זה קורה?

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  4. Started by TechnoLogic,

אני קניתי את ה-P4P800 של ASUS ושני סטיקים של 256 MB DDR 400 MHZ של GeiL, ומסתבר שהלוח לא תומך בזכרונות האלו. ככה שאני מחליף את לוח האם והזכרונות ;/ תקציב: לוח אם 600-800 ש"ח, רצוי לוח 865 כלשהו זכרונות 250+ לכל סטיק, 350 גג אבל ממש גג. רצוי פחות. תודה !

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  5. Started by israelolcha,

שלום לכולם, הייתי אתמול ב-CHIP והם נתנו לי הצעה עם ה-MOTHERBOARD שכתוב בנושא ההודעה. המ דעתכם עליו? במפרטים שך INTEL כתוב שהוא תומך SATA אבל לא כתוב כלום על SATA 2. הבחור בחנות אמר לי שכבר אין SATA אלא רק SATA 2. הוא מתחמן אותי ? חוץ מזה, האם לדעתכם הכרטיס הנ"ל טוב יותר מכרטיסים מקבילים-ASUS? על איזה כרטיסים כדאי לי להסתכל? אני בונה נחשב במקסימום 4000 ש"ח 2G זכרון עם מעבד E6600. יש לי תחושה שהם דוחפים לי מה שנוח להם.... כל חנות טוענת אחרת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  6. הדלפות ביצועים מוקדמות מספקות מקום לאופטימיות זהירה וגם מספרות על היעדר אחת מטכנולוגיות העיבוד הדומיננטיות ביותר של מעבדי אינטל ב-15 השנים האחרונות - מה אינטל מבשלת?לכתבה

7. היי, אתמול ניקיתי את המחשב מאבק. הטמפרטורה הממוצעת לפני הנקיון הייתה 39 מעלות בממוצע למעבד ו 35 בממוצע לצ'יפסט. עכשיו הטמפרטוה במנוחה של המעבד עומדת על 34 מעלות, ובממוצע 37-38. לגבי הצ'יפסט נראה לי שההבדל בין הטמפרטורה לפני הנקיון ואחריו נובעת אולי מהתזוזה של החיישן. השאלה היא כזו: יכול להיות שנקיון באמת מוריד טמפרטורות ברמות כאלה? לא היה כ"כ הרבה לכלוך , והוא די חדש. כולה חודשיים וחצי. אין כבלים מנותקים או משהו, והכל מנוטר בדיוק כמו קודם, אז לא נראה לי שמשהו זז בחיבורים..

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  8. Started by NETANELKOREN,

חשבתי היום על העתיד ופתאום אמרתי לעצמי בעוד שנה,שנתיים ומעלה נצטרך כבר להשתמש ב4 GB אם לא יותר אז השאלה שלי יש לי בלוח-אם 2 סלוטים שכול אחד מכיל 1 GB אז השאלה שלי היא האם אני יוכל להכניס עוד 2 סלוטים בעתיד שכול 1 מהם בנפח 1 GB הנה סוג של הלוח-אם: GIGABYTE GA-8I945PS3 תודה נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  9. Started by moris,

איך הזכרונות הללו? מה עדיף? 1) KRETON DDR 2 667 2) American Data DDR 2 667 המון תודה!

• 4 תגובות
    • 425 צפיות
  10. -------------------------------------------------------------------------------- אני קונה מחשב בעוד שבועיים מקווה שעד אז מחירי המעבדים יירדו המפרט שלי : לוח P35 של גיגה בייט הר דיסק 500 גיגה זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך 8600 256 מגה זיכרון DDR 3 איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? אין לי מושג מה זה 64 ביט לעומת 32 איך אוכל לדעת איזה היא הגירסה האחרונה של XP

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  11. Started by PCguy,

ככה: האים המעבד הזה של אינטל תומך במערכות 64 ביט? איך לדעתכם הכרטיס מסך הזה למישחקים אצל אדם ממוצע שלא ממש משחק כל היום? והחשוב מכולם זה האם הלונגהורן של מיקרוסופט זאת מערכת הפעלה שעובדת ב 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  12. Started by LEPIDUS,

ניסיתי לבדוק ב"שאלות נפוצות" אבל לא מצאתי תשובה שמתאימה בדיוק למצב שאני אתאר. יש לי שני סטים (2*1 ג'יגה) של זכרונות במהירות זהה (DDR2-800) אבל כל סט עם תזמון שוה (4-4-4-12 ו4-4-3-5). האם כשכל סט הוא בדואל צ'אנל עם עצמו כל סט יפעל עם התזמונים שלו, או שכל ה4 יעבדו עם התזמונים של הסט ה"גרוע" יותר?

13. Started by oded900,

1:זה נכון שבלוחות של אינטל אי אפשר לשנות את הFSB? 2:יש אפשרות לעלות מתח ללוח?אם כן אז איך 3:האם יש אפשרות להביא לוח שתומך במהירות של 1066FSB לעובד על BUS של 333HZ? איזה לוח מומלץ לoc שיותר זול מהDS3 של GIGABYTE? תודה

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  14. תחת WIN XP HOME... הזכרונות DDR במהירות 400mhz. תודה!

15. Started by Yamabushi,

תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  16. שלום לי יש את הלוח אם הזה... א) רציתי לדעת קצת ביקורת עליו - מה מצבו בשוק כיום... ב) רציתי לדעת איך לעדכן את הביוס שלו - כי בדיסק קיים התקנה אוטומטית דרך WINDOWS והדיסק לא מוכן להתקין לי את זה על המחשב... אז בעייתי בשבילי להתקין את העדכון. וניסיתי ליצור דיסק איתחול ולהתקין את זה ידנית עם AFUDOS וזה לא פעל לי כי הוא אומר שהוא לא מזהה לי את ה ההרדיסק בדוס... ??? ??? ???מה אני עושה???? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  17. בשבוע שעבר דיווחנו על רענון הצפוי לסדרות מעבדי ה-Ryzen 5000 ו-Ryzen 4000, והנה הם כבר כאן, מוכנים להפיח עוד קצת עניין ותחרות בשוקלכתבה

18. Started by zahi,

שלום לי יש לוח nforce 4 ultra party lan חיברתי את חיבורי החשמל atx 24 pin ו 12v בנוסף מצאתי חיבורי חשמל נוספים שהם meolax וחיבור שנראה כמו חיבור חשמל ל ffd בתוכנה smart gard רשום 11.83v וב-bios 12.02v יש לי ספק 550w האם כדי לחבר את חיבורי החשמל הנוספים והאם זה לא פוגע בלוח יש לי רק כרטיס מסך אחד

• 4 תגובות
    • 425 צפיות
  19. Started by UNDERDOG,

קניתי לא מזמן זכרון סמסונג 1 גיגה מEBAY בדקתי בתוכנה CPUZ האם הזכרון הזה הוא מה שקניתי גילית משהו מאוד מתפיע התוכנה לא מראה את המאפיינים של הזכרון אז השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שזה מזויף והאם יש דבר כזה זיוף (בדקתי פיזית על הזכרון רשום שזה ציפ של סמסונג TCCC ) האם יש איזה עוד תוכנה שיכולה לעזור לי למצוא מה זה הזכרון הזה האם נתקלתם בדבר כזה בעבר ואת יכולים לייעץ לי איך לבדוק אם זה הזכרון שקניתי יש תמונות למטה של הזכרון הזה ועוד זכרון 512 שיש לי במחשב שניהם אמורים להיות של סמסונג ואותו סוג TCCC רק אחד 1גיגה אחד 512 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  20. אפשרויות האוברקלוק פשוט מדהימות ב - E6300 הגיעו לשיפור של 100% http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=1

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  21. Started by elad78,

אני קונה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל לא מתכוון לעשות OC וגם לא להריץ עליו משחקים כבדים, מקסימום לראות סרטים ב-HD. אני מתכוון לקנות קירור פשוט, ויש 2 קירורים כאלה בחנות שממנה אני קונה: Thermaltake RSI AM2 Arctic Cooling Alphine 7 האם יש ביניהם הבדל משמעותי? יתר המפרט אם זה משנה: ASUS M2A-VM HDMI ללא כרטיס מסך - אשתמש ב-Raedon X1250 שעל הלוח WD 250GB YS 2x1024MB Kingston 667 DVD-RW Samsung SATA ה. דיסק משני ישן 40GB IDE ספק HEC 300W ART + מארז HEC 6C28 תודה

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  22. Started by uuzar,

אני רוצה לקנות לוח של ASUS P5B עם FSB 1066 ותומך במהירות זיכרון של 800 MHZ וזיכרון של 2GB כלומר 2X1GB מה עדיף זיכרון במהירות של 667 או 800 האם אני ירגיש הבדל בביצועים של המחשב אם אני יקח זיכרון במהירות של 667 ולא של 800 תודה

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  23. Started by GodLike,

נכנסתי לכמה אתרים, כמו פנדה וזיגזג , וראיתי שהמעבד athlon 64bit 3000 הוא עם סוקט 745 ולא 939 . רציתי לדעת אם המעבד הזה צפוי לצאת עם סוקט 939 . שאלה נוספת : האם צפויה ירידת מחירים ( אפילו קטנה ) בזמן הקרוב למעבדים האלה ?

• 4 תגובות
    • 424 צפיות
  24. Started by RedHawk4,

צהריים טובים לכולם יש לי את הלוח אם K9NGM של MSI ורציתי לדעת מה דעתכם עליו... אני לא גיימר אבל אני מתעניין בכל הנושא של ווברקלוקינג ורציתי לדעת אם הלוח הוא טוב לזה, וגם סתם רציתי לדעת אם הוא לוח טוב בכללי... אז תודה למגיבים =)

• 0 תגובות
    • 424 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.