עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מעבדINTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ CONROE OEM - לוח אם- GIGABYTE GA-P35-S3L והמטרה היא שהמחשב יהיה חזק למשחקים מה אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  2. Started by bizbuzy,

שלום, רכשתי מחשב עם מעבד (amd 4400 X2 (G1 שאמור להגיע בתצורת BOX אך כשפתחתי את המארז ראיתי שעל המאוורר של המעבד מופיע הלוגו FOXCONN ורציתי לדעתי האם זה תקין או שגוף הקירור הוחלף באחר (איכותי יותר או פחות ?) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  3. Started by bsphere,

יש לי מעבד ATHLON XP 2600+ BARTON שמוחלף תחת אחריות. הוצע לי בהתחלה מעבד ATHLON XP-M 2600 עם נתונים זהים (FSB 333 ו 512KB L2) עכשיו נאמר לי שניתן להשיג רק את ה ATHLON XP-M 2500 שעליו אני לא מוצא נתונים, כמו כן נאמר לי שהמפרט שלו זהה... האם באמת יש לו FSB 333 והמפרט זהה ? האם המעבד הנ"ל משמעותית גרוע יותר מהמעבד שקניתי ולא שווה לי להחליף אליו ? נאמר לי שההבדל היחיד בין המעבדים XP ו XP-M הוא שה MOBILE עובד בטמ"פ יותר נמוכות ולכן טוב יותר ל OVERCLOCK, שאני לא מתכוון בכלל לעשות.. מה עוד אני יכול לעשות במקרה זה? אין לי ממש ברירה בגלל שהמעבדים היחידים שיש להשיג ללוח כמו שלי זה סמפרונים..

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  4. Started by asmon,

עד היום, היו לי שני זכרונות של 512. אתמול קניתי עוד זוג של 512... (ביחד עם כרטיס מסך חדש וכונן) בכל מקרה, בהתחלה כשהפעלתי את המחשב, נראה היה שהכל בסדר ובBIOS אכן היה רשום 2048 מגבייט אבל כעבור כ20 שניות המחשב נכבה מעצמו. כשהדלקתי אותו מחדש, המסך לא הראה דבר, נשאר במצב השהיה כאילו המחשב מכובה. בסוף כשהוצאתי אחד מהזכרונות, הכל עבד בסדר.... שמתי את הזכרון השני בחריץ השני והכל עבד, שמתי את הזכרון שהוצאתי במקום הקודם והכל עבד. אבל רק כשאני מחבר את שניהם המחשב עובד (כל המאווררים מסתובבים) אבל שום דבר לא עולה על המסך. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? כרגע אני עובד עם 3 זכרונות של 512

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  5. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש לוח אם שמבוסס על הציפסט החדש של אינטל בשביל מערכת HTPC רצוי שיהיה לוח MICROATX

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  6. אינטל ממשיכה להפציץ בכנס CES 2022 - החל מעתה צפו ללוחות אם רבים בשלל תמחורים עבור מעבדי Alder Lake הטרייםלכתבה

7. Started by oron1g,

צריך שיתמוך בSATA2 וזכרונות לפחות 667 איזה לוח הכי זול אתם מכירים? ואיפה? (חנות או אתר ספציפיים) לא מתכנן שום OC בעתיד תודה אורון

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום מופיעה לי ביומיים האחרונים הודעת שגיאה "00" על הצג של הלוח אם (שבחתימה) חיפשתי בחוברת ולא מצאתי מה הפירוש (מצב תקין זה FF) עידכנתי את הביוס וזה לא ניפתר. כמו כן פעם אחת ההודעה השתנתה והיה כתוב 01 (שזה לפי החוברת "expand the Xgroup codes locating in phsical address 1000:0") מה זה אומר? תודה

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  9. Started by MasteRoi,

מה זה מעבד 64 סיביות? למה יש Windows מיוחד עבורו? האם הוא מתאים למשתמש הביתי? בבקשה תספרו לי כל מה שיש..

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  10. דרכה הארוכה והמוצלחת של תושבת AM4 מתקרבת לסופה - אבל במפתחת השבבים מצהירים על כך שגם המחליפה שלה נועדה לשרת אותנו במשך פרק זמן ארוך ככל הניתן, לצד תאימות לאחור לגופי קירור קיימיםלכתבה

11. Started by Yamabushi,

איך אני יוכל לראות בצורה פשוטה את תזמון הזכרונות שלי, ואיך אוכל לשנות אותם בלי להכנס לביוס. תודה

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  12. Started by kobi10,

האם לוח האם הזה כולל חיבור לכרטיס רשת?

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  13. Started by nahum8,

יש לי 768MB זיכרון של GEIL אבל רק עכשיו שמתי לב שזיכרון אחד עוד על 333MHz PC-2700 והשתיים האחרים על 400MHz זה בסדר? או שכדאי להישאר עם 512MB של 400MHz?

14. Started by EYALSPIDER,

יש לי כרטיס מסך עם חיבור של AGP *4 ואני רוצה לבנתיים לחבר אותו עד שאני יקנה כרטיס מסך חדש (השאלה אם אני יקנה כרטיס מסך עם חיבור של AGP *8 או כבר את הPCI EXPRESS ) בלי שום קשר יש לי 2 זכרונות של DDR2 667 512 (1024) רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי עבורי כעת ולעתיד 1)ASUS P5VDC-MX http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=814&l1=3&l2=11&l3=242 2)ASROCK 775 DUAL880-PRO http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  15. יש לי לוח אסוס P4S800 שעליו יש 3 סלוטים לזכרונות. כרגע מה שיש לי בפועל הוא ככה: סטיק של 512 ו2 של 256 = 1GB סה"כ. אני רוצה לשים 2GB, כלומר 2 סטיקים של .1GB השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך בקונפיגורציה הזו? צירפתי תמונה מהספר של הלוח ששם יש הסבר, רק לא הבנתי סעיף אחד שם - מז"א PC3200 with 32 DDR שהוא תומך רק עד סטיק 1? כי מצד שני רשום שם שהוא תומך ב3200 עד 2 סטיקים. אני רוצה להתקין Corsair CMX1024-3200C2PT 400MHZ - שניים כאלו, האם יעבדו ביחד ללא בעיות? וזה הסעיף שאני לא ממש הבנתי:

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  16. מה ההבדל בין לוחות אם אלה: ep35-ds3r ו- p35-ds3r הם מאוד דומות זו לזו . האם היא אותה דגם של p35-ds3r של הגירסה 2.1 אז מה ההבדל ומה מחירן , ומי יותר עדיף ?

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  17. Started by israelnba,

עד לפני כמה זמן היה לי במחשב 256MB DDR200 ולפני כמה זמן הוצאתי אותו ושמתי במקומו 512MB DDR266 כי זה פשוט הספיק לי וההעדפתי שיהיה לי פחות עם מהירות יותר גבוהה כי גם ככה אני לא צריך יותר זכרון כרגע התחלתי לעבוד עם הVISTA HOME PREMIUM כאשר הממשק AERO פועל וכמות הזכרון שבשימוש נעה בין 66 ל- 75 בממוצע וכעת אני שוקל אולי אני אוסיף את הזכרון הקודם שלי (בהנחה ששניהם יצליחו לרוץ ביחד... כי לא תמיד זה מצליח) אז בקיצור האם כדאי לי להוסיף את ה256 במהירות נמוכה יותר וזה יגרום למהירות נמוכה יותר של הזכרון על מנת שיהיה לי יותר נפח של זכרון??

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  18. Started by guya2007,

שלום לכולם, רציתי לדעת, מה עדיף E4300 או E6400 מתוכנן OC לא רציני. זכרונות 1 ג'יגה מהירות 667 לוח של GIGABYT 965 DS3 תודה.

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  19. Started by GuyMiz,

בבקשה אני צריך שתגידו לי איזה לוח אם מתאים למעבד intel core 2 dou e-6320 ?

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  20. Started by davidwcg12,

חבר'ה אני מתכוון לקנות מחשב ויש לי שאלה לגבי הזכרונות - אני רוצה לקנות זיכרון של kingstone ורציתי לדעת האם עדיף לוח של 1 ג'יגה או 2 לוחות של 512Mb ? תודה וחג שמח לכולם...

• 5 תגובות
    • 448 צפיות
  21. Started by GodLike,

נכנסתי לכמה אתרים, כמו פנדה וזיגזג , וראיתי שהמעבד athlon 64bit 3000 הוא עם סוקט 745 ולא 939 . רציתי לדעת אם המעבד הזה צפוי לצאת עם סוקט 939 . שאלה נוספת : האם צפויה ירידת מחירים ( אפילו קטנה ) בזמן הקרוב למעבדים האלה ?

• 4 תגובות
    • 447 צפיות
  22. רציתי לשאול שני דברים.. 1) האם זה ליבה כפולה? 2) האם הוא טוב לדעתם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  23. למרות כל הרעש שמסביב למעבדי ה-64 ביט, בכרטיסי מסך הבאס של הזכרונות מגיע ל-256 ביט, וקונסולות הדור הנוכחי הן 128 ביט. מהו הקשר בין הביט בשלושת הדברים האלו ומה הוא מסמל בכל אחד מהם?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  24. Started by gadhaw,

שלום רב! אני מרכיב בימים אלו מחשב בתקציב צפוף מאוד (1800 ש"ח) בעבור המשרד של ההורים שלי (משרד אדריכלות). את עיקר העבודה שהמחשב החדש אמור לעשות עושה בימים אלו בצורה טובה למדי מחשב pIII 1000MHZ, עם 256 MB SDRAM וכרטיס מסך NVIDIA RIVA TNT 2 MODEL 64 עם 32 MB זיכרון. עברתי על המפרטים המומלצים והמליצו שם במפרט הבא : http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=33 על לוח האם epox 8kmm3i, שיש בו כרטיס מסך מובנה ועולה כ325 ש"ח. יש פה איזשהו catch? הלוח הזה ממש זול בהתחשב שהוא בא עם כרטיס גרפי מובנה... הביצועים של הכרטיס שעל הלוח אמורים להיות טובים יותר (אבל לא משמעותית) מהכרטיס הישן או שלא? תודה!

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  25. Started by ras81,

חג שמח אני לא מבין מה בדיוק אומרות התוצאות האלה של ה BENCHMARK שעשיתי עם תוכנת אוורסט........... לפי הטבלה שלהם הביצועים שלי לא טובים יחסית לחומרה שיש לי (נמצאת בחתימה) מה הם אומרים והאם זה טוב, ואם לא איך אני משפר את זה? תודה MEMORY READ ------------------ CPU Motherboard Chipset Memory Read Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 2457 MB/s MEMORY WRITE -------------------- CPU Motherboard Chipset Memory Write Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 917 MB/s

• 0 תגובות
    • 447 צפיות

דיונים חדשים בפורומים