עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the_big,

א:מה הפירוש של האותיות G,P,PL וכו בצ'יפסטים של אינטל.???? ב:בלוחות של ABITמה זה GBL??

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  2. אני צריך לקנות מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט, עבודות, סרטים. הגבלה עד 6000 ש"ח. יש לי שתי אפשרויות. לקנות מחשב נייד, או מחשב אישי (פנטיום 4), אבל לא צריך משהו חזק במיוחד, כמו שאמרתי עבודה משרדית. במקרה של מחשב אישי, אני רוצה עם מסך, דק או רגיל (כמובן מה שיותר כדאי ומשתלם ע"פ המפרט). מה לדעתם עדיף?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  3. Started by Oztriker,

הי כולם יש לי את הזכרונות הבאים: GEIL 2GB 2*1GB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual Cha אבל אני לא יודע אאיך להפעיל את הדואל צאנל אשמח לעזרה ויש לי את המקונו 6400 ושמתי לב שהוא לא עובד חזק הקירור שלו נעצר לזמן קצר(פחות משניה) כל כמה זמן ....מדוע זה קורה?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  4. Started by TechnoLogic,

אני קניתי את ה-P4P800 של ASUS ושני סטיקים של 256 MB DDR 400 MHZ של GeiL, ומסתבר שהלוח לא תומך בזכרונות האלו. ככה שאני מחליף את לוח האם והזכרונות ;/ תקציב: לוח אם 600-800 ש"ח, רצוי לוח 865 כלשהו זכרונות 250+ לכל סטיק, 350 גג אבל ממש גג. רצוי פחות. תודה !

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  5. היי אני צריך דחוף תוכנה כלשהי שבודקת Bios באופן מקצועי, יש כזאת ? יש לי בעיה רצינית ואני חייב לבדוק אותה. מי שרוצה יותר פרטים לדעת מדוע כל הסיפור הנה הלינק לבעיה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85641.0 תודה

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  6. ברשותי מחשב P2 350 וברצוני להגדיל את הדיסק הקשיח שלו . חשבתי לקנות את הדיסק הקשיח של : westren digital 40 GB 7200 RPM 2MB ATA 100 או שיש גם אפשרות לדיסק קשיח של westren digital 40 GB 5400RPM 2MB UATA 100 מה דעתכם ??? מה עדיף??? האם יש מגבלות למהירויות ?? מה יעבוד טוב יותר ?? תודה עופר

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  7. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי לוח asus p4c800e ואני רוצה לעדכן בו את הביוס.. עכשיו רציתי לדעת עד כמה זה בטוח לעשות זאת - נכון שיש ביוס דואלי שאמור לפעול במידה ומשהו קורה והעידכון נדפק ונכון שזה אסוס אבל עדיין בהנחה שאין הפסקת חשמל באמצע מה הסיכון שקיים בעידכון הביוס של הלוח הזה? - בהנחה שאני מוריד את העידכון הנכון דרך התוכנה של אסוס.. הסיבה לפחד מהעידכון הוא ששרפתי ביוס של לוח ישן לפני כמה שבועות שעידכנתי אותו - אונם היצרן היה SHUTTLE והלוח בן 4 שנים שזה אומר שלא היה ביוס דואלי וכלום אבל עדיין הרגשה לא השתפרה הודות לכך.. כמובן שנתתי את הביוס לשחזור והכל מאז אבל בכל זאת... אשחמ לשמוע את דעתכם בנושא במיוחד מי ששידרג את הביוס בלוחות החדשים של אסוס... המחשב אגב מחובר לאל פ]סק ליתר …

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  8. היי, אתמול ניקיתי את המחשב מאבק. הטמפרטורה הממוצעת לפני הנקיון הייתה 39 מעלות בממוצע למעבד ו 35 בממוצע לצ'יפסט. עכשיו הטמפרטוה במנוחה של המעבד עומדת על 34 מעלות, ובממוצע 37-38. לגבי הצ'יפסט נראה לי שההבדל בין הטמפרטורה לפני הנקיון ואחריו נובעת אולי מהתזוזה של החיישן. השאלה היא כזו: יכול להיות שנקיון באמת מוריד טמפרטורות ברמות כאלה? לא היה כ"כ הרבה לכלוך , והוא די חדש. כולה חודשיים וחצי. אין כבלים מנותקים או משהו, והכל מנוטר בדיוק כמו קודם, אז לא נראה לי שמשהו זז בחיבורים..

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  9. Started by bizbuzy,

שלום, רכשתי מחשב עם מעבד (amd 4400 X2 (G1 שאמור להגיע בתצורת BOX אך כשפתחתי את המארז ראיתי שעל המאוורר של המעבד מופיע הלוגו FOXCONN ורציתי לדעתי האם זה תקין או שגוף הקירור הוחלף באחר (איכותי יותר או פחות ?) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  10. Started by valaryan,

אוקיי חבר'ה שמעו יש לי כרטיס מסך 7950GX2 ואני קונה עכשיו לוח אם asus p5b deluxe אז השאלה היא אם הלוח יתאים לכרטיס? כי כמו שכתוב באתר של אסוס הלוח לא לומך ב SLI אלה רק בCROSSFIRE. והמוכר אמר שהוא חושב שהכרטיס מסך יכול לא להתאים ללוח האם כי הכרטיס מסך הוא בעצמם שני כרטיסי מסך המחוברים בכבל SLI והלוח לא תומך בטכנולוגיה הזו. האם אתם בטוחים שזה יתאים? תודה לעוזרים.

11. Started by ROTEM114,

יש לי לוח מסוג MSI 865PE Neo2-S (MS-6728 הזכרונות שמחוברים עליו זה שניים של SDRAM קיים ברשותי זכרון DDR האם אני יכול לחבר אותו בנוסף? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  12. Started by Gatekeep3R,

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1437&ref_id=bazman 345 שקל. שווה לקנות? אמרו לי שכדאי לי לקנות משו' ממש טיפה יותר יקר עם משו' HT ... תנו עצה אחים אלי ...

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  13. Started by Basic,

אשמח לשמוע חוות דעתכם.

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  14. Started by אבישי מזרב,

שלום חבר'ה, רציתי לשאול אם זה אפשרי להתקין זיכרון ddr2 667 בלוח שתומך עד 400, מבלי לפגום בזכרון או בלוח?

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  15. Started by oron1g,

צריך שיתמוך בSATA2 וזכרונות לפחות 667 איזה לוח הכי זול אתם מכירים? ואיפה? (חנות או אתר ספציפיים) לא מתכנן שום OC בעתיד תודה אורון

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  16. Started by Yamabushi,

תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  17. Started by פיני1805,

שלום חברים!!! קניתי מחשב עם מעבד E6420 ...ואני מעוניין לדעת איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות או שהכי מתאים לו.. איך הלוחות של MSI? הציעו לי 2 לוחות של MSI בחנות אחד P6N-SLI 650I והשני P35 NEO . איזה יותר טוב? אודה לכם אם תעזרו לי בבחירת לוח אם.[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 20:58:05 שכחתי לציין שאני גיימר ואני מצפה לאיכות ומהירות

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  18. Started by hag911,

מה ההבדל ביןQ6600 לבין E6850??

• 5 תגובות
    • 456 צפיות
  19. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זאת אומרת, האם יכול להיות שמרובע הליבות יהיה יותר איטי מהראשון בגלל שהתוכנת עריכה שלי לא הצהירה שהיא תומכת במרובע.

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  20. Started by EYALSPIDER,

יש לי כרטיס מסך עם חיבור של AGP *4 ואני רוצה לבנתיים לחבר אותו עד שאני יקנה כרטיס מסך חדש (השאלה אם אני יקנה כרטיס מסך עם חיבור של AGP *8 או כבר את הPCI EXPRESS ) בלי שום קשר יש לי 2 זכרונות של DDR2 667 512 (1024) רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי עבורי כעת ולעתיד 1)ASUS P5VDC-MX http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=814&l1=3&l2=11&l3=242 2)ASROCK 775 DUAL880-PRO http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  21. משפחת Mendocino מגיעה באופן רשמי עם ארבעה דגמים, כולל שניים שממשיכים את השימוש בשם Athlon הוותיקלכתבה

22. שאלות בקשר למעבד סמפרון(תודה מראש לכל המשיבים) « : היום ב- 05:46:45 PM » -------------------------------------------------------------------------------- אני גולש רבות בפורום זה.ובדרך כלל אני למד מכם דברים רבים וחשובים. לאחרונה ראיתי בפורום שאינכם ממליצים על מעבד סמפרון. ושאלותי הם:מדוע זאת? האם מעבד זה חלש? האם מעבד זה אינו יכול לעמוד בפני משימות משרדיות וצפייה בסרטים בשמיעת מוזיקה ובמשחקים קלים?האם יתרונו של מעבד זה רק במחירו הזול?אם כן אנא המליצו לי על מעבד אחר של אי,אמ,די. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  23. Started by alergic,

רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב לתקופה הזאת מבחינת משחק,מהירות,יציאות.תוספות וכו' והאם שווה לחכות למעבדי ה CORE ולקנות 1 כזה?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  24. מה ההבדל בין תזמונים לתדר בזיכרונות? ואיך החברה הזאת-Twinmos ? מצאתי אותה ב1 גי'גה 667 ב430 ש"ח

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  25. אפשרויות האוברקלוק פשוט מדהימות ב - E6300 הגיעו לשיפור של 100% http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=1

• 2 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים