עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lokorn,

לפי תוכנות זיהוי חומרה יש לי זיכרון Hyundai Electronics DDR-SDRAM PC3200 (200 MHz) - [DDR-400] 512 MB (2 rows, 4 banks) במפרט שיש לי ממתי שקניתי את המחשב רשום ddr pc400 hynix - o 64x64 512mb השאלות שלי הן:1. מה זה pc400, אני לא זוכר כבר מה היה אמור להיות המהירות זיכרון שקניתי אבל אני חושב שהיה אמור להיות 333mhz האם pc 400 זה 333mhz? 2. בהנחה שמה שנכון זה מה שהתוכנות זיהוי חומרה אומרות אז איזה זיכרון אני צריך לקנות בשביל לשדרג? מה חשוב שיהיה שווה לזיכרון שקיים? מהירות,חברה,גודל וכו?

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  2. Started by Eluha,

קניתי היום זיכרונות של OCZ Reaper HPC Edition‎ ולפעמים מחשב עושה מסך כחול והפעלה מחדש מפרט: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D 820 כ. מסך: 8600GTS לפי המפרט של הלוח הוא תומך בזיכרונות של 800MHZ מבקש עזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  3. מפתחת השבבים מאותתת על כך שהיא מודעת לבלבול הקיים במיתוג המעבדים הניידים שלה ואף פועלת לתקן את המצב במסגרת הדור החדש - כאשר יש גם עזר חזותי ייעודי שנועד לסייע במשימהלכתבה

4. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  5. זאת התמונה ! אם לא עובד כנסו לקישור לתמונה: http://www.zix.co.il/images/47373453341.JPG

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  6. Started by אוראלהזמיר,

חברה זה ממש דחוף..אני חייב לדעת מה אתם חושבים על הלוח הזה וכמה הוא שווה לדעתכם

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  7. איזה זיכרון יותר טוב הזיגרון הזה... -http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm או הזיכרון הזה.... -http://www.skypc.co.il/pl_product~T800UX2GC4~15~0.htm בבקשה תענו מהר

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  8. Started by or2077,

היי אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי מחצי ג'יגה לג'יגה ואני לא יודע מה אני יכול לשים על הלוח אם שלי הנה השם שלו Intel Eatonville D915GEV והזכרונות שיש לי עכשיו למרבה הצער הם SDRAM DDR2 512MB 533MHZ ואני רוצה להוציא את הסטיק הזה ולשים שם 1 ג'יגה כתוב לי באוורסט שיש לי 4 סלוטים לDDR2 אבל יש לי עכשיו SDRAM DDR2 רציתי לדעת אם אני יכול לשים שם DDR2 רגיל ואם אני יכול לקנות ג'יגה דואל ג'אנל ועד איזו מהירות? כאילו 533,667.... כמה? אחד מאלו אני כנראה הולך לקנות אם אוכל דואל ג'אנל (נוטה לכיוון הOCZ אבל אתם יותר מבינים....) OCZ 1024MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7006 TWINMOS TwiSTER 1GB PC2-6400 800MHZ CL5 …

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  9. Started by vocal,

אפשר המלצה בתווך המחיר 500 שקלים +- ?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  10. Started by shady121,

זה אפשרי התמפרטורות קירור סטוק למאבד c2d e6600 במנוחה 18-19 מעלות ובחדר 18+ ובמאמץ 41? נבדק עם coretemp 9.5 coretemp 9.6 החדש everest and speedfan

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  11. Started by RoverBoy,

קניתי מחשב AMD 4200 ובלוח אם שלי asus m2npv-vm יש כמה חוטים קטנים אדומים של SATA.(אם אני לא טועה יש להם בסוף חיבורים שטוחים קטנים).. הכונן קשיח שלי הוא 120 G ואני לא רואה שאפשר לחבר לו את החוטים האלה רק את הפס השחור הגדול ואת החשמל.צירפתי תמונה מה שמסומן בצהוב זה החיבור שאני מתכוון אליו ואם מישהו יודע מה זה החיבור שמסומן באדום אני שמח לתשובה . אז מה זה בעצם SATA? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  12. Started by jonsi11,

הלוח לא מזהה את המעבד כמו שצריך יש לי מעבד amd athlon xp 1800 והוא אמור לעבוד על 1533 mhz והלוח מזהה אותו כ 1150mhz כשהוא ב default עובד על 100 mhz. וכשאני מעלה אותו ידנית בביוס ל 133 mhz והוא עובד על 1533 הוא רושם שהמעבד הוא athlon 2200 מישהו נתקל בבעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה ?כי באתר של asus הם רושמים שעידכון ביוס אמור לתקן את הבעיה אבל זה לא עוזר אם למישהו יש רעיון או מכיר את הבעיה אשמח לדעת תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  13. Started by X-It,

אני צריך מעבד כמה שיותר טוב ויותר זול שמתאים למשחקים ותוכנות ועיצוב גרפי,ומשהו טוב,בבקשה עזרו לי,אמרו לי אינטל,אמרו לי AMD,אני לא יודע מה להחליט! :silly:

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  14. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש לוח אם שמבוסס על הציפסט החדש של אינטל בשביל מערכת HTPC רצוי שיהיה לוח MICROATX

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  15. Started by kobi.masika,

היי מישהו יכול לעזור אם הסבר על מעבדים למחשב נייד מה יותר טוב ממה ? מה יותר חדש ? מה יותר כדאי לקנות ? יש יותר מידי סוגים ואין לי מושג בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  16. האם ניתן לממהר איתו ? תודה

17. Started by a-gold,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה התקנתי XP מחדש אבל יש משהו שלא הותקן טוב במנהל התקנים(מצורפת תמונה) אז לכל בעלי אותו לוח או כל אחד אחר שיכול לעזור מה אני צריך להתקין מהדיסק של הדרייברים כדי שזה יסתדר??? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  18. Started by oron1g,

צריך שיתמוך בSATA2 וזכרונות לפחות 667 איזה לוח הכי זול אתם מכירים? ואיפה? (חנות או אתר ספציפיים) לא מתכנן שום OC בעתיד תודה אורון

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  19. אני רוצה לקנות זכרון עד 600 שקל PC3200 512MB אבל אני לא יודע מה לקנות. חשבתי אולי על: PDP 512Mb DDR 400MHz Liberty CL2.5 Memory A-Data 512 MB DDR 3200 Memory DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Twinmos 512MB DDR 3200 Memory מה לדעתם כדאי מכל אלה או שיש משהו אחר שאפשר לקנות? תודה.

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  20. Started by joniar,

אני קונה עכשיו כניראה לפחות 2GB אני יכול להביא של KINGSTONE 2GB 1066MHZ או של PQI מה עדיף בכללי ומה ל-OC וכמה ה-OC מוסיף -שווה לא שווה מה הסיכונים

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  21. Started by tal_m9,

מוצא היום למכירה בארץ לוח אם שמכיל: DDR 2 AGP PCI-Express SATA2 IDE ומתאים למעבדי הDual Core של AMD ? בבאס 800 ומעלה... אם יש יותר מדגם אחד, אשמח לקבל את כולם.

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  22. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זאת אומרת, האם יכול להיות שמרובע הליבות יהיה יותר איטי מהראשון בגלל שהתוכנת עריכה שלי לא הצהירה שהיא תומכת במרובע.

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  23. Started by NiSSaN,

כרגע אני משתמש בזכרון שקניתי בעבר. Micron 256MB SDRAM 133MHZ בעיקרון הוא מותאם לכניסה שבלוח האם, אני מעוניין להחליף או להוסיף זכרון Samsung 512MB DDR 400 Original אבל הבעיה העיקרית היא שהפינים הם שונים לגמרי, הsamsung יש בו 2 חורים ובזכרון הישן שלי יש חור אחד, על הלוח אם זה תואם לזכרון הישן שלי ולא נראה לי שהחדש יכול להכנס. הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שהזכרון שאני מעוניין לקנות יתאים לכניסות שעל הלוח אם שלי. ועוד דבר, האם אני יכול או צריך להשאיר את הזכרון הישן שלי ולהוסיף איתו את הזכרון שאני יקנה. ד"א יש לי לוח אם pc partner, לפנטיום 4 שאין לי ממש מושג איזה סוג בדיוק אבל אני מטוב שבדרך כלשהיא קניתי מחשב דיי יקר שיכולתי כבר לקנות זול וטוב בהרבה. ניסן.

• 3 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים