מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4506 זה המחיר הכי טוב ברשת שקיבלתי ל-1600 האם הזכרון טוב
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
קראתי מלא מאמרים ומלא רשמו שהציפסט של VIA K8T890 לא תומך בכלל בתכנולוגית ה AM2 X2 DUAL CORE האם זה נכון? מה קורה שם בדיוק ולמה רושמים שהם כן תומכים ? אפילו שזה מה שמכרו לי? מישהו יודע מהסיפור?
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם המעבד משפיע על מהירות משחקים או שזה קשור רק לזכרון או לכרטיס מסך ? אשמח אם תעשו קצת סדר בשאלה החשובה הזאת !
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל אבל אני יודע שיש את הליבה אם המתח הנמוך שהיא יותר טובה ל OC. ואני יכול לקנות את המעבד הזה אבל אם המתח הגבוה (1.6 V) בחנות X המועדפת עלי שאני סומך עליה. או לנסות להשיג את הליבה אם המתח הנמוך בחנות Y שאני לא ממש סומך עליה והיתי מעדיף שלא לקנות אצלם. והשאלה שלי היא , האם המתח הנמוך עד כדי כך נותן שיפור ב OC? יש לי קירור מים ככה שפליטת חום לא בעיה כעקרון. והאם כדי לי לנסות להשיג אותו בחנות Y ולהסתכן או ללכת על בטוח ולקנות בחנות Y?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב שעבר כמה שנים טובות עם dual boot של ווינדוס והאקינטוש. הווינדוס רץ בסדר אבל הגרסאות החדשות של מק מקשות עליו. המחשב: לוח אם GA-H55M-D2H עם מעבד Core i3-560. אני רוצה לשדרג לו את הזיכרון ל8GB, אך די מתקשה: קניתי בKSP את הזיכרון הזה - ולא התאים - המחשב עולה, מראה לוגו של ווינדוס ונכבה. הלכתי לIvory וביקשתי שיתאימו לו זיכרון, הבחור ניסה להכניס עוד סוג (2x4GB 1333Mhz) ואותו דבר - נכבה (למרות שבמסך פתיחה מראה 8GB זיכרון). הבחור אמר שאין מה לעשות והלוח לא תומך ביותר זיכרון. למרות זאת - רואים במפרט של לוח האם באתר של Gigabyte שהוא אמור לתמוך ב8GB. האם יש לכם עצות? איזה זיכרון יכול להתאים ללוח אם? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה: GA-8ST800 של חברת ג'יגהבייט, וסטיק אחד (עלוב) של זכרון 256 מגה בייט- DDR-SDRAM, אני רוצה להחליף זכרונות, האם אני יכול לקנות זכרונות אחרים עם הלוח אם הזה? או רק SDRAM? ואם רק SDRAM אז אילו זכרונות 1024 מגהבייט מומלצים ובמחיר של עד 500 שקל. עוד שאלה: יש לי מעבד של אינטל, 2.66 ג'יגההרץ (חד ליבה), האם מומלץ לקנות סטיק אחד של 1024 או 2*512? אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי אני אשאר עם הזכרונות האלו פחות משנה, אך בינתיים אני חייב זכרונות חדשים, כי המחשב מאוד איטי :\ (לא קשור לוירוסים וכו'). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי המחשב ישמש אך ורק לצפיה בסרטים וחייב להיות חזק מספיק לפענח h264 ב1080P. אני מחפש המלצה ללוח אם micro atx עם יציאת hdmi (גם כן ב 1080p) ומעבד חזק לצרכים הללו (המארז קיים כבר) ראיתי את הלוחות הבאים עבור AMD: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6288 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6287 איזה לוח עדיף מהשנים האלה? איזה כרטיס מסך טוב יותר, ה nvidia או ה ati? איזה מעבד לצרף ללוחות האלה? עבור מעבדי אינטל לא ממש ראיתי לוחות במפרט דומה, איזה אופציות קיימות בגזרת האינטל? (הזכרון כנראה יהיה 2gb של סמסונג או קינגסטון ב800mhz, לא מעוניין ב OC)
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה זה מעבדי קונרו? מעבדים כפולי הליבה החדשים שיגיעו בקרוב של חברת INTEL ? ואם זה כך, האם זה ימשיך את סידרת כפולי הליבה של אינטל? 3.4D, 3.6D האם הם יהיו שונים מכפולי הליבה שיש כיום או שהם יהיו שדרוג רגיל ? כמו P 3.0 לעומת P 3.2 וכמה כסף זה יעלה? והלוחום אם של קונרו יעלו? הבנתי שבקרוב הם יגיעו ואז המחירים ישתנו. תכננתי לקנות מחשב בימים הקרובים אבל הבנתי שעדיף לחכות שהקונרו יגיעו ורק אז לקנות (לא בהכרח קונרו..כי שאר המחירים ירדו). כמה זמן זה ה "בקרוב" ? על כמה זמן מדובר? אני רוצה לדעת אם בכלל שווה לחכות.. תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם כמות התווים בכותרת מוגבלת ולכן העדפתי לפרט יותר בגוף ההודעה אני מתכנן לקנות מחשב חדש ומחפש לוח אם לתושבת 1155 עם תמיכה ב USB3 ו SATA3 בעקרון לא מתוכנן לקנות מעבד מסדרה K ,ככה שלא מתוכנן OC רציני (כמובן שאם בכל זאת ניתן יהיה לבצע OC קל ייתכן שאעשה זאת בשביל העניין אבל זאת לא דרישה מהלוח) בגדול הגעתי לשתי הלוחות הנ"ל שנראה שיתנו את מה שאני מחפש אבל אני לא בטוח מה עדיף מצד אחד הלוח של MSI זול יותר,מכיל יותר חיבורי USB3,SATA3 ומאפשר OC מצד שני הלוח של Gigabyte יתמוך גם במעבדי IVB וכל התוספות שלהם (PEX3 שכרגע אינני צריך ו זיכרונות 1600 שנמכרים כרגע בזול) אבל הוא יותר יקר ועם פחות חיבורים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הלוחות הנ"ל - בשאיפה שזה יעזור לי להחליט אם יש אפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה ליפני למעלה משבועיים הזמנתי 2 זיכרונות של קורסייר ddr corsair cmx512-3500c2 512mb 434mhz pc3500 כול זיכרון כזה עולה 850 ש"ח (בלמיר.. www.lamir.co.il) אבל כול יום תרוץ אחר היום זה מגיע מחר זה באוניה מחרתיים זה במכס.. תבוא לקחת אופס קיבלנו רק אחד בטעות... בקיצור הבנתם את הפואנטה!! אז אחרי שהשקעתי כבר 18300 ש"ח על המחשב המזורגג הזה אני לא יכול להפעיל אותו בלי הזיכרונות ולא אני לא מוכן להתפשר!! אין על מה לדבר על התפשרות בכלל !!! כבר למעלה מחודשיים אני מרכיב את המחשב הנ"ל ורק הזיכרונות הארורים הנ"ל הם שחסרים לי!!! התקשרתי לכול העולם אבל לאף אחד אין...ובצר לי אני עדיין תקוע עם הלמיר המסריחים האילה!! מישהו מכיר מקום שיש לו במלאי את מבוקשי לבוא לקחת מזומן עכשיו ??!! אם כן …
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בדף הראשי של האתר יש כתבה יפה על המעבד ואני שואל את עצמי - האם יכול להיות שמעבד של 6 ליבות AMD מקבל ציון יותר נמוך ממעבד I7 עם 4 ליבות OC 4Ghz ? מעבד AMD של 6 ליבות על 4.46Ghz - מקבל ציון של 2991 בCPU כאשר מחשב I7 על 4Ghz מקבל 3000+ - מדובר ב CPU TEST1 ב Vantege..
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם בעובדה שכרטיס הקול איננו T צריך להיות שיקול ,ודעתכם על הלוח בכלל
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה ללוח אם שמיועד למחשב משחקים בלבד.. בחרתי לי כבר מעבד, את ה E6600 ורציתי לוח אם לא כל כך יקר, פחות מ 1000 ש"ח שיתן לי מענה טוב לצרכים וישאיר לי יותר כסף לכרטיס מסך אז על איזה לוח אתם ממליצים? והאם זה קריטי לקחת לוח אם איכותי ב 1000 ש"ח פלוס או שניתן להסתפק בלוח פחות יקר ועדיין להריץ משחקים בצורה הטובה ביותר? תודה אנשים..
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי E4500 ויש לי זכרונות של 2GB x2 667 שזה הבעיה שלי שהם 667 MHZ והם שונים, אחד של SAMSUNG ואחד שאני לא יודע את השם, שזה גם הבעיה. השאלה שלי היא מה כדי לי: לקנות 2 כרטיסי זיכרון של 800MHz אבל של איזה חבר'ה OCZ,G.Skill,Kingston וכו'..)? חשוב לציין, זה לOC, ובמחיר טוב. תודה רבה 8)
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היות והמודרייטורים פה יושנים בשמירה החלטתי להביא את העניין לתשומת לב הקהילה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3272
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי מחשב סמסונג N150 עם מעבד N450 ואני משתמש בו בעיקר לדברים בסיסים כמו אינטרנט וסרטים באיכות עד 720P...מערכת הפעלה XP האם ביטול של האופציה של Hyper-Threading יעזור לי בשימושים אלה ,יגרע או שלא ישנה כלל?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 343 צפיות
-
-
התחדשתי בזוג כרטיסי 8800GT (יש!) אני מחפש לוח אם טוב שיחזיק אותם + Q6600. יש בתכנון OC (מתון יחסית) אם כי ידוע שלוחות SLI מתקשים עם התחביב הזה בשילוב מרובע ליבות, השאלה היא איזה ערך מוסף אם בכלל יש ללוחות מבוססי הציפסט החדש 780i על הלוחות הישנים יותר מבוססי ה-680i שבנתיים מחירם התמתן. (הפעלת זוג ה-8800GT - הוספת כרטיס שלישי לא מעניינת, שדרוגים עתידיים, OC.....) חן חן
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על לוחות תוצרת ZOTAC בברכה, דוד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר על זכרונות: DDR 2700 (333) 512mb a) GeIL - 456nis b) GeIL Value - 467nis (בתמונה הזיכרון הזה כחול.. בא עם קירור או משהו?!) c) Samsung Original - 539nis (M368L6423DTM-CB300) d) Micron - 540nis e) Kingston - 560nis מה ההבדלים ? נ.ב - הזכרונות לא מיועדים לאובר קלוקינג ! עוד נ.ב - כרגע אני עובד עם זכרון SDRAM ! (לוח קומבו..)
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע g.skill 4gb 800 mhz האם אני ירגיש הבדל עם אני ישים 8 גיגה עוד 4 של אותו דגם? והאם ההבדל יהיה משמעותי במשחקים כמו באד קומפני 2 וMOH החדש יש לי ווינדוס 7 64 ביט
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה ימים זיכרון CORSAIR CMX512-3500C2 512MB בסטיק אחד ב-900 שקל ועכשיו אני רואה את אותו הזיכרון ב-1309 שקל! מה קורה פה? יכול להיות שנתנו לי משהו "דרעק"? (מה שהזמנתי זה מה שאני רואה שרשום על הזיכרון) דרך אגב. את הזיכרון הזה היה להם במלאי ועכשיו אני רואה שהם עידכנו את האתר(לפחות בנוגע לזיכרונות של CORSAIR).
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
AMD Phenom II X4 920 לוח שמתאים במחיר עד 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קישור - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=4743 רק 390 ש"ח... http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit מספיק טובים עבור אוברקלוק של Q9450 לכיון ה3.2-3.6 גיגה הרץ (באס 400-450), או שצריך להשקיע עוד בזכרון יקר? והאם יש בכלל הבדל מורגש במהירויות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-