מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות את המעבד החדש של אינטל E6750 רציתי לדעת אם הלוח שלי Motherboard Name MSI P965 Neo יתמוך ולא יהיה לי בעיה עם זה? תודה נתנאל.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הזכרונות האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4227 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2725 ההבדל הוא 100 שקל האם שווה לי להשקיע 100 שקל יותר? זה בכלל מורגש? המחשב רץ על ויסטה אולטימייט ומשמש בעיקר לעריכת סרטים וסאונד ומשחקים. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו איזה מחיר יש למעבד הבא משהו בארץ רוצה לעשות קופה מחיר בחול 965 דולר רק בארץ רוצים לעשות מליונים על הלקוחות 7200 ש"ח יש קונים ?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5971
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מה ההבדל בין opteron ו athlon 64,? האם לוחות האם שמתאימים לאחד יתאימו גם לשני?
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, מישהו מכיר את המעבד ל AMD - AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT ? איך הוא? משום מה אני לא רואה אותו בכלל בשום פורום... ובכלל אני מחפש מחשב חדש, לגלישה באינטרנט ולסרטים לא למשחקים או עבודה מיוחדת, ויש דיל שראיתי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 אשמח אם תוכלו להגיד מה אתם אומרים.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתייעץ בקשר לכמה דברים בעניין שידרוג פנטיום 3 ל-4 (שזה בעצם כמעט כמו לקנות מחשב חדש). לפני זה ראוי לציין כמה דברים: - החלטתי סופית על AMD. אם תשאלו למה, אז חקרתי את הנושא והדעות ממש חלוקות (50-50), אז החלטתי ללכת על המעבד הזול. - השימוש העיקרי של המחשב זה Microsoft Flight Simulator 2004 - משחק כבד ביותר מבחינת מערכת וכרטיס מסך. - אני לא מעוניין להחליף את כרטיס המסך הנוכחי (GeForce 3 Titanium 200 128Mb DDR) עקב חוסר תקציב. כרגע אני עומד על המפרט הבא: לוח אם של MSI, מעבד AMD Athlon 2600, זיכרון Kingston 512Mb DDR 400Mhz. 1. האם כדאי להשקיע 200 ש"ח בשביל מעבד 2800 (מאחר ששמעתי שיש הבדל גדול בינו ל-2600)? 2. האם זה נכון שיש הבדל רציני ביניהם? 3. האם זה נ…
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הקדימון שפורסם ב-VR-ZONE בשני לאוקטובר - חדשות קצת ישנות, אבל חיפשתי והיא לא פורסמה פה - די מעניין לדעתי. מראה כמה דברים מעניינים - OC של 30% בסטוק בלי מאמץ (בלי שינוי וולטז' ובאס, רק ללחוץ על ה-"+" ההוא בביוס). ה-ES הוא מהשבוע ה-33 ב-2006 (תחילת ספטמבר). אגב - וחשוב מאוד - בפורום שלהם המבקר ערך בדיקות נוספות, ובבדיקה שנעשתה באמצע העמוד הזה מעלה דווקא דברים מדאיגים - בזמן בדיקת quad-SP2004, ב-voltage של 1.43 וקירור אוויר הטמפרטורות הגיעו ל-83C!!! I ran quad-SP2004 with Kentsfield. Temperature got as high as 83C. And that was with VCore at 1.43v and air-cooling. וכותב מלמטה מסכם את העניין: Oic ... thanks. Man those chips are hot. Well then, a new stove anyone ?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור מה עדיף. אני רוצה מעבד ולוח אם ב 600-700 כל אחד. ההעדפה שלי היא AMD (רק בגלל שכל המחשבים שיש בבית שלי הם AMD) אבל אני מניח שזה לפי השימוש בתכלס. המחשב מיועד בעיקר לעבודה שותפת תחת עומס ז"א גלישה, הורדות, ניגון מוזיקה / סרטים, וממש בקטנה משחקים. בעיקר שיעמוד בעומס של המון דברים שעובדים במקביל ז"א הרבה מאוד טאבים ב FireFox, eMule, uTorrent, ובקיצור הרבה חלונות ביחד, זה השימוש העיקרי של המחשב. בנוסף המחשב צפוי ל Uptime מקסימלי (ז"א כמעט ולא יהיה סגור) אז אם אחד פרוססורים ידוע בחימום יתר זה לא יעבוד ביננו אני חשבתי על Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore בתור מעבד של AMD עם Cache של 1024X2 אני גם צריך לוח אם תואם את המעבד ככה שאם אפש…
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
היי אני רוכש מחר מחשב שהלוח שלו תומך בDUAL CHANNEL. מפאת מחסור זמני בתקציב (ובדיקה שזה מה שאני בעצם צריך...) אני רוכש רק 512 MB זיכרון. השאלה היא האם כדאי לי לרכוש 2*256 כדי לנצל את הDC או לרכוש 1*512 ובעתיד לרכוש עוד אחד. יש לציין שהזכרונות יהיו DDR@ 667 והלוח של GYGABYTE אני לא זוכר עכשיו את הדגם אבל תומך בDC. ועוד משהו - איך המארזים של WINSYS? תודה חבר'ה
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו יודע האם המעבד :מגיע רק בגירסה של 65W או שיש גם גירסה של 89W . כלומר שאני מגיע לחנות ומבקש את המעבד הזה<BOX כמובן> האם אני צריך לציין איזה גירסה ספציפית או שכל המעבדים אותו דבר? בתודה מראש שי
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
http://arstechnica.com/hardware/news/2011/01/intel-recalls-sandy-bridge-chipsets-due-to-sata-screw-up.ars עדכון 17.03.2011 כיצד לזהות אם לוח האם הוא אכן ממהדורה B3? למעוניינים לבדוק אם הלוח שברשותם שייך למהדורה B3 או למי שרוצה לוודא שאכן הלוח שהוחלף לו הוא ממהדורה B3, להלן ההוראות לפי יצרן: Asus Gigabyte Intel ASrock MSI
-
- 213 תגובות
- 75.9k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מעבד AMD ATHLON XP 2500+ רציתי לדעת האם זה עובדתי שמעבדי AMD מתחממים יותר ממעבדי פנטיום? ועוד דבר, האם מעבדי AMD עושים יותר רעש ממעבדי הפנטיום? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב-2 סטיקים של 1gb כל אחד של G.Skill. רציתי להוסיף וקניתי 2 סטיקים נוספים של 2gb כל אחד של חברת kingston דידיאר 2 800. חיברתי אותם סטיק של קינגסטון ולידו סטיק של g.skill ושוב אותו דבר. עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לרגע שאני בוחר יוזר בווינדוס ולאחר מכן מסך כחול ונכבה המחשב. בלי הסטיקים החדשים המחשב עובד מעולה... הלוח אם הוא: Gigabyte GA-P35-DS3L. איזו עוד מידע אתם צריכים על מנת לעזור? אני מחפש פתרון בהקדם בבקשה.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מחזיק בכרטיס מסך Geforce 6600GT AGP הוא רוצה לקנות לוח אמ של ג'יגה בייט s-939 אשר תומך ב-AGP האם קיים כזה לוח אם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
מעבדים מדור ה-Core השמיני והתשיעי, ואפילו שמה של משפחת מוצרי הקצה הבאה לשוק הגבוה, דולפים לרשת ומגבירים את הסקרנות שלנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך כבר לחדש את המעבד והלוח, אז החלטתי כבר לעשות קפיצה משמעותית. אני אקנה Q6600 - זה כמעט 100% החלטתי כבר, ובנוסף אקנה לוח תומך OC (יענו לא INTEL) עם עדיפות לP35. חשבתי על הGA-P35-S3L של ג'יגהבייט, הוא דיי זול והוא עונה לצרכים שלי. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מנסה לגשת ל-BIOS ואני לא מצליח ואני חושב שזה בגלל שהגדרתי בBIOS שיעשה ULTRA FEST BOOT ועכשיו שאני מנסה ללחוץ F2 כדי לגשת לBIOS - וזה פשוט לא עובד לי. * עדכנתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה * אין לי את האפשרות הגדרת BOOT דרך התוכנות של APP CENTER בדסקטופ יש פתרון כדי לשנות את הגדרה הזאת כדי להיכנס ל-BIOS? לוח-אם: GA-Z97-HD3
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה בגלל שאני על יחס 5:4 ? אני חושב שבגלל זה הזכרונות עושים פוסט... בעיקרון הם אמורים לעבוד על CAS 3
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית עם AMD64BIT 3000 754 , זיכרון 512Mb 400MHz של A-DATA. אני מריץ על המחשב בעיקר אימיול וטורנט בו זמנית ומשחקים כמו דיאבלו 2, NBA, אנריל ועוד דברים פשוטים יחסית. רציתי לשאול אם עדיף לי להרחיב את הזיכרון לג'יגה לפעמים המחשב קצת איטי כי אני מעמיס עליו את כל התוכנות.
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-memory&modelsid=771037,788219,738636,788220 CL6 שווה 150 ש"ח תוספת על פני CL7 או לא? ,תודה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
סתם ביצעתי באנצ' מארק על הזכרונות ועל הCACHE דעתכם? המפרט מופיע אצלי בפרטים
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מכיוון שלא הבנתי לגמרי את הידיעה , רציתי לשאול , האם בעתיד(נגיד עוד שנה) יהיו לי עדיין אופציות לשידרוג מעבד לסוקט A? , יענו , עדיין ישארו בשוק מעבדי סוקט A טובים?
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום, זה הזכרון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10406 הוא מתאים ללוח Gigabyte GA-H87-D3H? פשוט ראיתי שכתוב בנתונים שהסלוטים שלו הם של 1.5V ואני מפחד שיהיה בעיות...
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
- 1 follower
-