מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
-
היי אני רוכש מחר מחשב שהלוח שלו תומך בDUAL CHANNEL. מפאת מחסור זמני בתקציב (ובדיקה שזה מה שאני בעצם צריך...) אני רוכש רק 512 MB זיכרון. השאלה היא האם כדאי לי לרכוש 2*256 כדי לנצל את הDC או לרכוש 1*512 ובעתיד לרכוש עוד אחד. יש לציין שהזכרונות יהיו DDR@ 667 והלוח של GYGABYTE אני לא זוכר עכשיו את הדגם אבל תומך בDC. ועוד משהו - איך המארזים של WINSYS? תודה חבר'ה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו יודע האם המעבד :מגיע רק בגירסה של 65W או שיש גם גירסה של 89W . כלומר שאני מגיע לחנות ומבקש את המעבד הזה<BOX כמובן> האם אני צריך לציין איזה גירסה ספציפית או שכל המעבדים אותו דבר? בתודה מראש שי
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
http://arstechnica.com/hardware/news/2011/01/intel-recalls-sandy-bridge-chipsets-due-to-sata-screw-up.ars עדכון 17.03.2011 כיצד לזהות אם לוח האם הוא אכן ממהדורה B3? למעוניינים לבדוק אם הלוח שברשותם שייך למהדורה B3 או למי שרוצה לוודא שאכן הלוח שהוחלף לו הוא ממהדורה B3, להלן ההוראות לפי יצרן: Asus Gigabyte Intel ASrock MSI
-
- 213 תגובות
- 75.2k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מעבד AMD ATHLON XP 2500+ רציתי לדעת האם זה עובדתי שמעבדי AMD מתחממים יותר ממעבדי פנטיום? ועוד דבר, האם מעבדי AMD עושים יותר רעש ממעבדי הפנטיום? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב-2 סטיקים של 1gb כל אחד של G.Skill. רציתי להוסיף וקניתי 2 סטיקים נוספים של 2gb כל אחד של חברת kingston דידיאר 2 800. חיברתי אותם סטיק של קינגסטון ולידו סטיק של g.skill ושוב אותו דבר. עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לרגע שאני בוחר יוזר בווינדוס ולאחר מכן מסך כחול ונכבה המחשב. בלי הסטיקים החדשים המחשב עובד מעולה... הלוח אם הוא: Gigabyte GA-P35-DS3L. איזו עוד מידע אתם צריכים על מנת לעזור? אני מחפש פתרון בהקדם בבקשה.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מחזיק בכרטיס מסך Geforce 6600GT AGP הוא רוצה לקנות לוח אמ של ג'יגה בייט s-939 אשר תומך ב-AGP האם קיים כזה לוח אם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מעבדים מדור ה-Core השמיני והתשיעי, ואפילו שמה של משפחת מוצרי הקצה הבאה לשוק הגבוה, דולפים לרשת ומגבירים את הסקרנות שלנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני צריך כבר לחדש את המעבד והלוח, אז החלטתי כבר לעשות קפיצה משמעותית. אני אקנה Q6600 - זה כמעט 100% החלטתי כבר, ובנוסף אקנה לוח תומך OC (יענו לא INTEL) עם עדיפות לP35. חשבתי על הGA-P35-S3L של ג'יגהבייט, הוא דיי זול והוא עונה לצרכים שלי. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מנסה לגשת ל-BIOS ואני לא מצליח ואני חושב שזה בגלל שהגדרתי בBIOS שיעשה ULTRA FEST BOOT ועכשיו שאני מנסה ללחוץ F2 כדי לגשת לBIOS - וזה פשוט לא עובד לי. * עדכנתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה * אין לי את האפשרות הגדרת BOOT דרך התוכנות של APP CENTER בדסקטופ יש פתרון כדי לשנות את הגדרה הזאת כדי להיכנס ל-BIOS? לוח-אם: GA-Z97-HD3
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה בגלל שאני על יחס 5:4 ? אני חושב שבגלל זה הזכרונות עושים פוסט... בעיקרון הם אמורים לעבוד על CAS 3
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית עם AMD64BIT 3000 754 , זיכרון 512Mb 400MHz של A-DATA. אני מריץ על המחשב בעיקר אימיול וטורנט בו זמנית ומשחקים כמו דיאבלו 2, NBA, אנריל ועוד דברים פשוטים יחסית. רציתי לשאול אם עדיף לי להרחיב את הזיכרון לג'יגה לפעמים המחשב קצת איטי כי אני מעמיס עליו את כל התוכנות.
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-memory&modelsid=771037,788219,738636,788220 CL6 שווה 150 ש"ח תוספת על פני CL7 או לא? ,תודה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
סתם ביצעתי באנצ' מארק על הזכרונות ועל הCACHE דעתכם? המפרט מופיע אצלי בפרטים
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מכיוון שלא הבנתי לגמרי את הידיעה , רציתי לשאול , האם בעתיד(נגיד עוד שנה) יהיו לי עדיין אופציות לשידרוג מעבד לסוקט A? , יענו , עדיין ישארו בשוק מעבדי סוקט A טובים?
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שלום, זה הזכרון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10406 הוא מתאים ללוח Gigabyte GA-H87-D3H? פשוט ראיתי שכתוב בנתונים שהסלוטים שלו הם של 1.5V ואני מפחד שיהיה בעיות...
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבולבל לגמרי. איך אני יודע איזה chipset אני צריך לE6400 ? אני צריך הצעה ללוח אם חזק לעריכת וידאו שיהיה לו כרטיס קול וכרטיס רשת משולבים PCI-E ושיתמוך בSATAII 3gb תקציב 700 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי לוח כזה Epox EP-4PDA3I Intel 865PE Motherboard רציתי לשאול האם הוא תומך בדואל וגם איזה זכרונות אתם ממליצים לי בתחום ה 500 שח
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה אולי לשדרג לQUAD , הלוח שלי מגביל אותי והכי טוב שאני יכול לשדרג אליו זה QUAD. השאלה היא אם זה משתלם.. או שפשוט עדיף לקנות לוח חדש וI5? מבחינת ביצועים QUAD יכול לתת לי ביצועים דומים לI5? הסיבה לשדרוג היא שאני חושב שאני מתחיל לראות סימנים של צוואר בקבוק (בין המעבד לכ.מ 5770). תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המוצר הראשון הוא לוח של GigaByte דגם K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II - 510nis הוא בא עם כרטיס מסך מסוג Geforce 6100 כמה שאלות על הלוח מה אתם אומרים עליו האם הוא יציב ? אני מחפש לוח לא לאוברקלוק אלא לוח זול ( אם אפשר עם כ.מסך משולב) שיעשה את העבודה ושיהיה בוא את מירב הטכנוולוגיות המהירות כגון USB 2,Sata 2 ,PCI-E, F-WIRE ,802.11 כל מה שאין כמובן אפשר להוסיף בכרטיסים ... השאלה העיקרית פה בעצם מה אתם חושבים ? יציב לא יציב יחזיק זמן ממושך או לא... ? הלוח השני שאני רוצה לסקור הוא : K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E - 420nis כנ"ל אותו לוח אבל עולה פחות והסוקט שלו הוא 754 שלפי דעתי כבר נעלם מהשוק... אבל עדיין שומר על המעבדים עם המחירים הזולים ... שוב מה דעתכם ...…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בואו להכיר לעומק את אחד המוצרים הכי מיוחדים של תושבת LGA1151 מבית אינטל - עם עיצוב אלגנטי יוצא דופן שמשולב עם מגוון יכולות טכניות נאה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הצ'יפסטים החדשים של VIA שרואים בדף הראשי את הידיעה עם השני PCI E הם יגיעו גם לסוקט 478 ?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הדריברים(כרטיס קול וכרטיס מסך) של מחשב DELL לא שונה ממחשב רגיל נכון?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
איזה מהירות זיכרון הכי מהירה היום 1066 ?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-