עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by spiderman82,

קניתי HD של 80 גיגה והלוח אם שלי לא קורא אותו יש לי לוח אם של : award modular MIcro star international MS6119 והוא לא מזהה אותו איפה אפשר להוריד עידכון לביוס ואיך בדיוק מתקינים אותו אשמח לכל עזרה אפשרית בתודה מראש אלון :s05:

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  2. זה הלוח - SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y ? רציתי לדעת כמה HD בתצורת SATA אוכל לחבר אליו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  3. Started by igor5,

אני מעוניין לקנות זיכרון חדש של ocz ‏2x512MB OCZ Value Pro Series‎ זה המפרט: Specs 667 MHz CL 5-5-5-15 1GB (2x512) Dual Channel Optimized Kits Pure Copper Heatspreader Unbuffered 1.8 Volts 240 Pin DIMM והמחיר הוא 300 שקל שווה לקנות?

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  4. Started by kindermaN,

http://www.intel.com/products/motherboard/DX38BT/index.htm האם אפשר לקבל עליו פרטים? האם הוא P35? הוא נחשב לטוב? ומשהו שאני לא הכי מבין בו... אם הוא תומך DDR3 , אפשר לשים גם זכרונות של DDR2 או שרק 3? תודה!!

5. Started by LEPIDUS,

ניסיתי לבדוק ב"שאלות נפוצות" אבל לא מצאתי תשובה שמתאימה בדיוק למצב שאני אתאר. יש לי שני סטים (2*1 ג'יגה) של זכרונות במהירות זהה (DDR2-800) אבל כל סט עם תזמון שוה (4-4-4-12 ו4-4-3-5). האם כשכל סט הוא בדואל צ'אנל עם עצמו כל סט יפעל עם התזמונים שלו, או שכל ה4 יעבדו עם התזמונים של הסט ה"גרוע" יותר?

6. יש לי שרת dell sc1425 ואני די מנצל את כל הזכרון שלו 2G נותרו לי עוד 2 סלותים פנויים איזה זכרונות אני צריך לקנות בשביל השרת ? זה כמו זכרונות של PC ? ומה צריכה להיות העלות שלהם ?

7. Started by bizbuzy,

שלום, רכשתי מחשב עם מעבד (amd 4400 X2 (G1 שאמור להגיע בתצורת BOX אך כשפתחתי את המארז ראיתי שעל המאוורר של המעבד מופיע הלוגו FOXCONN ורציתי לדעתי האם זה תקין או שגוף הקירור הוחלף באחר (איכותי יותר או פחות ?) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  8. רציתי לשאול שני דברים.. 1) האם זה ליבה כפולה? 2) האם הוא טוב לדעתם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  9. Started by GuyMiz,

בבקשה אני צריך שתגידו לי איזה לוח אם מתאים למעבד intel core 2 dou e-6320 ?

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  10. Started by m4a1,

תראו רגע אני מתכנן סידרה קטנה של שדרוגים למחשב:מעבד וזיכרון מעבר אני אחכה עד לירידת המחירים הצפויה ועד אז אני אשדרג את הזיכרון אז ככה יש לי שני סטיקים שפועלים בתדר של 533 ועוד אחד של 512 שפועל באותה מהירות אז מה שתכננתי זה להעיף את ה 2 של ה256 ולהוסיף במקומם 2 של 1 GB לוח האם שלי הוא Intel Cherry Creek D915PCY אז זה יעבוד לדוגמא אם אני אכניס סטיקים במהירות של 800 או 667 MHZ? בלי להעיף את ה 512??? בבקשה לפני השדרוג לויסטה [br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 18:43:51 ?? תגובה בבקשה למה תמיד חייבים רק להיסתכל ולא להגיב :pissed:

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  11. מה ההבדל בין לוחות אם אלה: ep35-ds3r ו- p35-ds3r הם מאוד דומות זו לזו . האם היא אותה דגם של p35-ds3r של הגירסה 2.1 אז מה ההבדל ומה מחירן , ומי יותר עדיף ?

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  12. Started by sweepstake,

אני רוכש מחשב ביתי בתקציב של עד 2,000 ש"ח (לא כולל צ. היקפי). המחשב לא ישמש למשחקים אלא לעבודה באינטרנט, אופיס וכו'. אני חושב על מעבד AMD Athlon 64 (3800+) Dual Core, זיכרון 1GB בינתיים וכל השאר סטנדרטי. מכל מה שקראתי בפורום מפרטים התמקדתי בשלושה לוחות אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ASUS M2A-VM אשמח אם תאמרו לי מה ההבדלים המרכזיים בין הלוחות האלה ומי מהשלושה מומלץ ביותר (כולל יחס עלות/תועלת). ... או שאולי בכלל עדיף לוח אחר שלא הזכרתי? תודה רבה

13. שלום לכולם. אני מתלבט אם לקנות מחשב :AMD athlon 64x2 5200 עם זכרון : 2GB. את הלוח אם אני לא מכיר: AS Rock ALIVENF 6G מה דעתכם לגבי לוח האם? האם הוא מוכר ואמין?תודה מראש

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  14. Started by gadhaw,

שלום רב! אני מרכיב בימים אלו מחשב בתקציב צפוף מאוד (1800 ש"ח) בעבור המשרד של ההורים שלי (משרד אדריכלות). את עיקר העבודה שהמחשב החדש אמור לעשות עושה בימים אלו בצורה טובה למדי מחשב pIII 1000MHZ, עם 256 MB SDRAM וכרטיס מסך NVIDIA RIVA TNT 2 MODEL 64 עם 32 MB זיכרון. עברתי על המפרטים המומלצים והמליצו שם במפרט הבא : http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=33 על לוח האם epox 8kmm3i, שיש בו כרטיס מסך מובנה ועולה כ325 ש"ח. יש פה איזשהו catch? הלוח הזה ממש זול בהתחשב שהוא בא עם כרטיס גרפי מובנה... הביצועים של הכרטיס שעל הלוח אמורים להיות טובים יותר (אבל לא משמעותית) מהכרטיס הישן או שלא? תודה!

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  15. Started by Impreza,

אני רוצה לוח עם אפשרויות OC טובות אבל שלא יהיה דראק יש מישהו שמציע לי בתמורה ללוח אחר שיש לי 2 לוחות איזה לקחת? ד"א הוא מהפורום כאן הוא מציע לוח לפנטיום 3 סלוט 1 של PC PARTNER הוא אומר שקל לעשות עם הלוח OC כי זה דרך הביוס ויש לו עוד לוח של OCTEK שתומך בפנטיום 2 ו 3 במהירות 100 מגה הרץ אבל שם אפשר לעשות OC דרך הג'מפרים שעל הלוח מה לקחת? מצד אחד PC PARTNER גרועים אבל אפשרות OC דרך הביוס ומצד שני על OCTEK לא שמעתי ו OC דרך ג'מפרים זה ה PC PARTNER: http://www.pcpartner.com/support/layout/888.gif זה ה OCTEK: http://support.octek.com.au/Products/MainBoards/P23/intel/mb_p3_i_16.htm

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  16. Started by ras81,

חג שמח אני לא מבין מה בדיוק אומרות התוצאות האלה של ה BENCHMARK שעשיתי עם תוכנת אוורסט........... לפי הטבלה שלהם הביצועים שלי לא טובים יחסית לחומרה שיש לי (נמצאת בחתימה) מה הם אומרים והאם זה טוב, ואם לא איך אני משפר את זה? תודה MEMORY READ ------------------ CPU Motherboard Chipset Memory Read Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 2457 MB/s MEMORY WRITE -------------------- CPU Motherboard Chipset Memory Write Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 917 MB/s

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  17. אורח Mj #2
    Started by אורח Mj #2,

לא מצאתי בגוגל משהו שיענה לי על זה.. תודה עריכה.. מבחינת אוברקלוקינג כמובן!

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  18. Started by Bluemen,

שלום לכולם! אני קונה בקרוב את ה12600KF ואני רוצה להתאים לי עכשיו לוח אם מתאים מסדרת Z690 יש כל כך הרבה דגמים עם כל כך הרבה פיצרים שאני לא מבין בהם ורציתי לשאול אם אפשר הסבר? בנוסף אני לא יודע איזה קירור אני צריך למערכת הזאת, אני חייב שהיא תהיה שקטנה. גם אם זה להוסיף 300-400 שקל. אני לא סובל רעש. בעיקרון אני כמעט ולא משחק משחקים אני נטו מתכנת בVS, eclipse ומשתמש הרבה בvirtualbox. איזה זיכרון DDR5 אתם ממליצים לי נפח ומהירות? בנוסף ראיתי שכמעט בכל לוח אם של Z690 יש כרטיס קול שונה.. יש לי microlab solo 4c כדאי לי לשים לב לאיזה כרטיס קול אני לוקח? הבנתם בעיקרון את השימושים שלי מתכנת ששומע הרבה מוזיקה אתם ממליצים לי לעשות OC? …

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  19. Started by kashish,

בוא נגיד אני לא בקיא ביותר בנושא חומרת-מחשבים ורציתי לשאול כמה שאלות: האם אפשר לעשות אובר-קלוקינג גם למחשבים ישנים??איך עושים בכלל בכללי?? ולמה המעבד הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=462218 עולה הרבה יותר מהמעבד הזה,אשר יותר טוב ממנו או לחפות שווה לו בביצועים ובכל המפרט הטכני בבירור?!: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-CPU&DB301763=301765&DB205028=205680 מה יותר כדאי:מעבד כפול-ליבה או מעבד 64 ביט??כאשר מהירות השעון והמטמון זהה?? ואגב,אם על המעבד ,לשם דוגמא כפול ליבה לא כתוב 64 BIT במפרט,פרוש הדבר שהוא 32?? ומה ההבדל לעזאזל בין 32 ל-64 מה כל ההגיון פה בביטים??איך נעשה ההבדל??ולמה שווה מעבד 64 BIT בערך במהירות השעון?? מהו פנטיום D ולמה …

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  20. Started by moskitos,

כשאני מחבר את הספק ללוח יש לי עוד חיבור שנמצא קצת מעל המעבד,בצד שמאל למעלה,האם זה הכרחי לחבר גם את החיבור הזה כי לי יש מארז שהספק יושב למטה אז הכבל קצר מידי ולא מגיע,האם בלי החיבור הזה המחשב לא ידלק לי ? (אגב מהספק שלי LIBERTY 620W החוטים הקבועים שלו זה החיבור ללוח שאותו חיברתי ועוד חיבור של 4 פינים,מין חיבור מרובע כזה אבל עליו רשום CPU ONLY). מה אני בדיוק אמור לחבר ?

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  21. Started by raYo,

שלום. יש לי לוח אם מדגם IS-10 של ABIT. אני רוצה לקנות הארדיסק SATA והייתי מעוניין לדעת אם הלוח אם תומך ב - SATA 2 או רק ב - SATA הרגיל. במה הוא תומך?

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  22. Started by nahum8,

יש לי 768MB זיכרון של GEIL אבל רק עכשיו שמתי לב שזיכרון אחד עוד על 333MHz PC-2700 והשתיים האחרים על 400MHz זה בסדר? או שכדאי להישאר עם 512MB של 400MHz?

23. Started by la_pumik,

באותו מחיר של זיכרון ניתן לקחת גם את Twinmos?, וגם Aeneon? ,מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  24. אפשרויות האוברקלוק פשוט מדהימות ב - E6300 הגיעו לשיפור של 100% http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=1

• 2 תגובות
    • 414 צפיות
  25. Started by uuzar,

אני רוצה לקנות לוח של ASUS P5B עם FSB 1066 ותומך במהירות זיכרון של 800 MHZ וזיכרון של 2GB כלומר 2X1GB מה עדיף זיכרון במהירות של 667 או 800 האם אני ירגיש הבדל בביצועים של המחשב אם אני יקח זיכרון במהירות של 667 ולא של 800 תודה

• 3 תגובות
    • 414 צפיות

דיונים חדשים בפורומים