עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, איפה אפשר למצוא (באתר של DFI) קובץ Info שמפרט את כל העדכונים שיש בביוסים שמוצעים להורדה באתר? ראיתי שמתחת לכל ביוס יש 2-3 שורות אבל לא משהו רציני. תודה.

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  2. Started by Impreza,

אני רוצה לוח עם אפשרויות OC טובות אבל שלא יהיה דראק יש מישהו שמציע לי בתמורה ללוח אחר שיש לי 2 לוחות איזה לקחת? ד"א הוא מהפורום כאן הוא מציע לוח לפנטיום 3 סלוט 1 של PC PARTNER הוא אומר שקל לעשות עם הלוח OC כי זה דרך הביוס ויש לו עוד לוח של OCTEK שתומך בפנטיום 2 ו 3 במהירות 100 מגה הרץ אבל שם אפשר לעשות OC דרך הג'מפרים שעל הלוח מה לקחת? מצד אחד PC PARTNER גרועים אבל אפשרות OC דרך הביוס ומצד שני על OCTEK לא שמעתי ו OC דרך ג'מפרים זה ה PC PARTNER: http://www.pcpartner.com/support/layout/888.gif זה ה OCTEK: http://support.octek.com.au/Products/MainBoards/P23/intel/mb_p3_i_16.htm

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  3. Started by crow,

אז המקרה שלי הוא כזה במחשב שלי יש שני זיכרונות של 256 שעובדים dual כמובן עכשיו השאלה שלי היא כזו במידה ואני רווצה להוסיף עוד זיכרון אז מה אני צריך להוסיף עוד שני סטיקים של 256 או 512 אחד והאם יש הבדל בין ארבע של 256 לבין שניים של 512

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  4. Started by hj4ever,

האם ניתן לחבר ללוח אם חדש אשר הכניסות שלו הן SATA וכאלה, צורב DVD ישן יחסית (כניסה... רגילה? כמו של הראד דיסק ישן...) או הארד דיסק בטכנולוגיה IDE? והאם ניתן לחבר לכרטיס מסך עם יציאת DVI מסך מסוג VGA (מתאם או משו)? תודה מראש :0)

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  5. Started by tombraider,

השוואה בין מעבדים שלום אני מעוניין לרגוש את אחד המעבדים האלה עבור קולנוע ביתי מעבד AMD Athlon 4000+ 2100MHz 2x512KB 65W Intel DUAL CORE E2140 1.6GHZ 1MB 800MHZ BOX הסרטים יהיו באיכות צפייה גבוהה 720P ו 1080P והכרטיס מסך יהיה ONBOARD סביר להניח ששני לוחות האם יהיו של GIGABYTE איזה מבין שני המעבדים האלה יותר חזק ? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  6. Started by ron533,

ראיתי פה שאלות על מעבדי 2 ליבות לעומת 4 ליבות, יש לי אפשרות לקנות Q9450 או E8600 באותו מחיר, כך ששיקולי עלות תועלת לא שייכים כרגע. אני מעוניין במחשב למשחקים בעיקר (FPS וסימולטורים כבדים בד"כ). 1. האם ההמלצה הגורפת פה היא ל 4 ליבות? והאם המעבד הנ"ל(9450) מומלץ למרות מהירות השעון היותר נמוכה? 2. האם ניתן להמהיר את המעבד Q9450? ואם כן צריך זכרון מסויים להמהרה? 3. איזה זכרון יתן לי עלות תועלת הכי גבוהה? 4. האם הדגמים החדשים נעולים להמהרה? Q9400 למשל (מפורסם במאמר על הורדת המחירים של אינטל באתר) תודה רון

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  7. Started by אושרי,

בוקר טוב אני חדש פה.אבקש חוות דעת על לוח אם ראדון 1550 האם הוא טוב?לעומת גיגהבייט GA-P31-DS3L.ואם אפשר כמה שיותר מהר.תודה.

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  8. Started by 9800,

האם הלוח אם הזה משתלם?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  9. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני רוצה לדעת בממומצע כמה fsb יש לי, אבל אני לא יודע כל כך. אז.... אולי יש איזו תוןכנה שבודקת fsb או משהוא. ואם לא אז איך אני יכול לדעת בערך כמה fsb יש לי?

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  10. Started by gil_k,

סליחה על הבורות, אבל מה החיבורים האלו: זה פשוט חיבורים שלא עושים כלום שעשו אותם בשביל כרטיסי מסך שלוקחים שתי סלוטים? או שפשוט תעזרו לי ואני לא ידבר שטויות? : תודה מראש

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  11. Started by or_cool,

יש לי במחשב 3 סיטיקים של SDRAM כולם של 64 2 במהירות של 133 ו1 במהירות של 100 זה נכון שהם עובדים ב100 בגלל הסטיק של ה100 שיוצר צוואר בקבוק?? ??? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  12. Started by yotamoo,

לא - הכוונה לא לסוגים שונים לגמרי של זיכרון פשוט יש לי כרגע 256MB במהירות 333MHz, ורציתי לקנות עוד 512 במהירות 400MHz (סתם כי זה מה שיש כרגע בחנויות, לא משהו מיוחד)... האם הם יעבדו טוב ביחד? עוד דבר - הזכרון הנוכחי שלי הוא של קורסאיר, האם כדאי שגם החדש יהיה מאותה חברה או שלעניין אין משמעות? זהו אין עוד שאלות מקווה שתעזרו כי אני רוצה לקנות היום

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  13. Started by a1a1a1a,

יש לי מחשב ישן יחסית, שאני רוצה לחבר אליו כרטיס מסך שיש לי והוא לא בשימוש: Ati radeon x300se, אבל החיבור שלו לא מתאים ללוח אם שיש לי אני לא רוצה להחליף את כל המחשב, אלא רק את הלוח אם לאחד חדש, אבל אני לא יודע אם הזיכרונות והמעבד יתאימו ללוח אם החדשנ המפרט של המחשב הישן הוא: לוח אם - gigabyte 8ipe1000 מעבד - פנטיום 4 3.0 זכרונות - 4X512 ddr 400MHz

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  14. Started by snir0,

המליצו לי בחום לקנות את המעבד הזה E6400 למשחקים אבל אני רואה שכל המשחקים החדשים דורשים מעבד בעל מהירות גדולה יותר ולכן הכפול ליבה לא משחק כאן תפקיד. האם היה עדיף להשקיע בפנטיום D ? יש לי במפרט: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p בבקשה תעזרו לי זה מבאס לי ת'חיים כי יש לי משחקים נורא טובים כמו ריינבוו סיקס שאני מת שיעבדו כמו שצריך!

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  15. Started by b127,

בהמשך לביקורת המוצלחת על הP5B דלוקס. אני מתכנן לקנות אחד כזה, +E6400 (אולי E6600). ומה שאני צריך זה זכרון שיאפשר לי להגיע למקסימות OC על אויר, (ויש לי קירור אויר פי כמה מוצלח מהקירור של אינטל, שיפר לי בכעשרים מעלות בהשוואה). וזה אומר שאני חייב להגיע לבאס 450-500. (הזכרון שלי כיום מגיע עד 370). בקצרה אני צריך המלצה לסטיקים שיגיעו לתוצאה כזאת, במחיר הכי נמוך שאפשר. בינתיים נסתפק בסטיק בודד של 1GB, כשתאומו יצטרף אליו בהמשך... יאללה לינקים..

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  16. אני לא יודע אם כל זיכרון מתאים לכל מחשב, אך אני צריך זיכרון שיתאים למחשב הבא (של חבר) : Intel Pentium III 450 MHZ Bus Speed : 100 MHZ לוח אם - בדקתי בCPUZ ומשום מה לא היה דגם ולא כלום זה רק מה שהיה כתוב : Chipset : SiS ID5600 South Bridge : SiS ID8 זיכרון - כנ"ל לוח אם היה כתוב רק את הגודל (ללא סוג RDRAM או כד'..) : 64MB החבר מעונין להוסיך עוד 256 MB , שיהיה DDR בבקשה . תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  17. Started by שמואלל,

איזה לוח הכי כדאי עד 800 שח בישביל oc ושיהיה טוב ואיכותי?תודה

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  18. Started by abcdjkh,

שלום רב! מה ההבדל בין שלושת הלוחות הבאים, ומה הכי ממולץ לOC ומולטי טסקינג. GIGABYTE GA-965P-S3 GIGABYTE GA-965P-DS3 ASUS P5B תודה

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  19. Started by HellWarrior,

הזמנתי את כל החלקי המחשב ונשאר רק לקנות לוח והארד דיסק. על איזה לוח אתם ממליצים בין 2 אלה ? מחיר לא חשוב כי ההבדל לא משמעותי, וגם שבראשון ההגבלה היא ל2 GB ראם כשבשני זה 3 GB, ממש לא משנה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=6878 של MSI או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6639 אני יודע שיש לוחות עם פחות פיצ'רים אבל בחנתי אותם טוב והפיצ'רים משתלמים. למעבד A64bit 3200+ אצלי כבר

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  20. Started by INFERNO,

מחברה מוכרת עדיף , משהו אמין , לא חייב מהיר , אני פשוט צריך כמות של זיכרון כי אני עובד עם גרפיקה ווידאו ...

21. Started by igal_nazar,

שני המעבדי הם כמובן מעבדים למחשבים ניידים. ידוע לי שה T7300 הוא מעבד סנטה רוזה, אך לגבי ה T7250 לא ידוע לי דבר. אם כן מי מבין השניים חזק יותר? תודה מראש יגאל

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  22. Started by la_pumik,

באותו מחיר של זיכרון ניתן לקחת גם את Twinmos?, וגם Aeneon? ,מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  23. שלום, אני משדרג את המחשב שלי ל E4400 ברצוני לדעת איזה לוח אם טוב יותר לוח אם שהומלץ "במפרטים מומלצים" זה ConRoe945GDVI וAsrock בחנות הציעו לי לקנות gigayite 945GZM מה עדיף? או יש משהו אחר לגמרי שכדי לקנות? אני מעדיף משהוא זול וטוב שיתן תמורה טובה לכסף. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  24. Started by QQQ,

מה ההבדל בין מעבד INTEL P4 הרגיל לבין INTEL P4 PRESCOTT? פחות טוב? יותר טוב? מה ההבדל ביניהם?

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  25. איזה זיכרון יותר טוב הזיגרון הזה... -http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm או הזיכרון הזה.... -http://www.skypc.co.il/pl_product~T800UX2GC4~15~0.htm בבקשה תענו מהר

• 0 תגובות
    • 453 צפיות

דיונים חדשים בפורומים