עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי מחשב ביתי חדש, התקנתי ווינדוס 11, מעט תוכנות שימושיות אבל מבחינת דרייברים ודברים "נסתרים" שצריך לעשות, איך אני יכול לדעת מה בדיוק צריך? תודה רבה

2. Started by ROTEM114,

יש לי לוח מסוג MSI 865PE Neo2-S (MS-6728 הזכרונות שמחוברים עליו זה שניים של SDRAM קיים ברשותי זכרון DDR האם אני יכול לחבר אותו בנוסף? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  3. Started by samsam,

האם המעבד דותן של אינטל צריך גוף קירור עליו? אם כן אילו חברות יש להם?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  4. Started by ron533,

ראיתי פה שאלות על מעבדי 2 ליבות לעומת 4 ליבות, יש לי אפשרות לקנות Q9450 או E8600 באותו מחיר, כך ששיקולי עלות תועלת לא שייכים כרגע. אני מעוניין במחשב למשחקים בעיקר (FPS וסימולטורים כבדים בד"כ). 1. האם ההמלצה הגורפת פה היא ל 4 ליבות? והאם המעבד הנ"ל(9450) מומלץ למרות מהירות השעון היותר נמוכה? 2. האם ניתן להמהיר את המעבד Q9450? ואם כן צריך זכרון מסויים להמהרה? 3. איזה זכרון יתן לי עלות תועלת הכי גבוהה? 4. האם הדגמים החדשים נעולים להמהרה? Q9400 למשל (מפורסם במאמר על הורדת המחירים של אינטל באתר) תודה רון

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  5. Started by tripstrike,

מיועד בעיקר למישחקים לא דחוף OC והכי חשוב שיחזיק טוב 8800GTS שמיתבזבז כרגע על המערכת החלשה שיש לי המלצה גם על זיכרונות עד 1000 ¤ תודה

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  6. 1. אני רוצה לקנות זכרון של 512 ראם,עכשיו אני רוצה לשאול מה יותר כדאי לי, 2 = 256 או 1 = 512. 2. כמה עולה סטיק של 1024 ראם? 3. האם שווה לי לקנות שתי סטיקים של 512 במקום אחד של 1024?

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  7. Started by barzanger,

אני קונה עכשיו מחשב ולא יודע מה להחליט אני יכול לקחת לוח אם Asus דגם P5N-SLI אשמח לחחות דעת עליו וגם שא' אם אני קונה אותו ו 8800GT בעוד שנה אני יכול לחבר לו 8800GT נוסף? הלוח השני של MSU NEO אני לא יקח אותו גם אם תגידו שהוא טוב לא אוהב MSI אם יש לכם לוח אחר ברמה של אסוס ובמחיר של לא יותר מ 500 שקל

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  8. Started by Basic,

אשמח לשמוע חוות דעתכם.

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  9. Started by Asafmaruani,

המעבד שלי מסוג 2.4 גיגה אינטל עובד ב- 533 מגה הלוח אם שלי הלך. מצאתי לוח שתומך ב- 400 מגה. איך זה ישפיע על המהירות והאם מותר לי להשתמש בו? האם זה יאיט את מהירות המעבד (לכמה) או על מה זה עוד יכול להשפיע? יש לי4 זיכרונות במהירות של 800 מגה.

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  10. Started by snir0,

המליצו לי בחום לקנות את המעבד הזה E6400 למשחקים אבל אני רואה שכל המשחקים החדשים דורשים מעבד בעל מהירות גדולה יותר ולכן הכפול ליבה לא משחק כאן תפקיד. האם היה עדיף להשקיע בפנטיום D ? יש לי במפרט: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p בבקשה תעזרו לי זה מבאס לי ת'חיים כי יש לי משחקים נורא טובים כמו ריינבוו סיקס שאני מת שיעבדו כמו שצריך!

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  11. Started by AMD-ALI-G,

איזה לוח אם יותר טוב לאינטל ? ABIT IC7 או ASUS P4P800 deluxe ? http://www.pch.co.il/docs/pd1215727794.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-618768231.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  12. על הקופסא רשום SLACR שזה GO הנתונים של אוורסט מראים שזה B3 מעבד Q6600 איך ניתן לודא בנוסף לאוורסק מה הפרטים של המעבד.

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  13. איפה יכולה להיות הבעיה בדקתי בתוכנת CPU-Z וגם בתוכנה של הלוח גיגבייט ומראה על 1600 MHZ GA 73PVM-S2H

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  14. הם נחשבים אמינים וטובים?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  15. Started by redead,

המחשב שלי כרגע הוא AMD 3200 עם ג'יגה של זיכרון במהירות 400 ב2 סטיקים של 512 בעיקרון לא הייתי חושב אף פעם לשדרג את המחשב הזה אלא פשוט להמתין איזה שנה ולקנות חדש אבל קרה ואני צריך בשביל ויסטה עוד 1 ג'יגה של זיכרון השאלה שלי אם אני צריך להתחשב במשהו כדי שהכול יעבוד בדואל? ומישהו יכול להמליץ לי על משהו באמת זול לקנות כי חבל לי להשקיע כסף ואולי אפילו יד שניה יבוא בחשבון..

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  16. Started by la_pumik,

באותו מחיר של זיכרון ניתן לקחת גם את Twinmos?, וגם Aeneon? ,מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  17. שלום, אני בתהליך משמעותי לקנות מחשב חדש והשאלה המרכזית שלי היא האם לחכות חודש וחצי ככה ולקנות את המעבדים החדשים של אינטל או שאפשר לקנות את ה Q6600 כבר עכשיו? אם אפשר אז תענו לי מה המשמעות מבחינת ביצועים למעבדים החדשים והאם המחירים ירדו כאשר יצאו המעבדים החדשים לשוק.. תודה.

18. Started by kindermaN,

http://www.intel.com/products/motherboard/DX38BT/index.htm האם אפשר לקבל עליו פרטים? האם הוא P35? הוא נחשב לטוב? ומשהו שאני לא הכי מבין בו... אם הוא תומך DDR3 , אפשר לשים גם זכרונות של DDR2 או שרק 3? תודה!!

19. Started by nitayc1,

שלום. לחבר שלי יש לוח אם:Gigabyte C51-MCP51 הוא רוצה להוסיף זיכרון, רציתי לבדוק איזה זכרונות תומך הלוח אם, אם מישהו יכול לעזור... לא מצאתי באינטרנט שום מידע על הלוח אם הזה תודה לעזורים 8)

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  20. Started by PRDSian,

שלום יש לי מעבד פנטיום 4 שלוש ג'יגהרץ ממשפחת פרסקוט (אם זה עוזר..) הוא יושב על socket 478 אם אני אקנה לוח אם חדש עם תושבת 775 החדשה האם הוא עדיין יוכל להתחבר? ושאלה נוספת האם כרטיס קול שמתחבר על PCI יוכל להתחבר ללוח חדש עם PCI express בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  21. Started by the_big,

א:מה הפירוש של האותיות G,P,PL וכו בצ'יפסטים של אינטל.???? ב:בלוחות של ABITמה זה GBL??

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  22. איזה זיכרון יותר טוב הזיגרון הזה... -http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm או הזיכרון הזה.... -http://www.skypc.co.il/pl_product~T800UX2GC4~15~0.htm בבקשה תענו מהר

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  23. מה ההבדל בין תזמונים לתדר בזיכרונות? ואיך החברה הזאת-Twinmos ? מצאתי אותה ב1 גי'גה 667 ב430 ש"ח

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  24. Started by soulfly81,

שלום לכל התותחים של הפורום מספר אחת !!!! ביצעתי בדיקה לגבי הרכיבים של המשב עם התוכנה CPU-Z וגיליתי כי הלוח שהזמנתי p5nd 750i sli זה לא מה שקיבלתי. מצורפת תמונה איך זה נראה בתוכנה (CPU-Z). בתוכנה רשום 650i p5n-d כשבדקתי באתר של אסוס ראיתי כי 650i נקרא p5n-e ולא איך שרשום בתוכנה (P5N-D). האם זה הגיוני ? בקיצור מה שהייתי צריך לקבל זה 750I SLI ולא את ה-650I SLI. מה לדעתכם טוב יותר? והאם כדאי להשאיר את המצב כמו שהוא או שללכת לאייבורי ולעשות רעש? אשמח לעזרתכם כמו תמיד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  25. קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש לוח אם מקורי של אינטל DG33BU וזכרון של Kingston-HyperX-KHX6400D2/512 שני זיכרונות של 512 התקנתי כל אחד בבאס משלו הזכרונות הם של 800MHZ כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהם רצים במהירות של 667MHZ ולא 800 כשניסיתי להעלות את המהירות המחשב לא נדלק ונאלצתי לבצע RESET לBIOS העלתי את המתח לזכרון ל1.96V ושנתי ל800MHZ אך כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהוא שוב רץ ב 667MHZ למרות שכתוב לו לרוץ ב 800MHZ יש למישהו מושג מה הבעיה? הלוח אם אמור לתמוך במהירות הזו לדפי הנתונים: זיכרון http://www.valueram.com/datasheets/KHX6400D2_512.pdf לוח אם http://www.intel.com/products/motherboard/DG33BU/index.htm תודה עידן

• 0 תגובות
    • 447 צפיות

דיונים חדשים בפורומים