מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
כשאני מחבר את הספק ללוח יש לי עוד חיבור שנמצא קצת מעל המעבד,בצד שמאל למעלה,האם זה הכרחי לחבר גם את החיבור הזה כי לי יש מארז שהספק יושב למטה אז הכבל קצר מידי ולא מגיע,האם בלי החיבור הזה המחשב לא ידלק לי ? (אגב מהספק שלי LIBERTY 620W החוטים הקבועים שלו זה החיבור ללוח שאותו חיברתי ועוד חיבור של 4 פינים,מין חיבור מרובע כזה אבל עליו רשום CPU ONLY). מה אני בדיוק אמור לחבר ?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz 6MB Cache @ 3.6Ghz Overclocked מה זה אומר? שהמעבד במקור היה 3 גיגה הרץ והמהירו אותו ל3.6? מה זה cache? תודה
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 שלוש ג'יגהרץ ממשפחת פרסקוט (אם זה עוזר..) הוא יושב על socket 478 אם אני אקנה לוח אם חדש עם תושבת 775 החדשה האם הוא עדיין יוכל להתחבר? ושאלה נוספת האם כרטיס קול שמתחבר על PCI יוכל להתחבר ללוח חדש עם PCI express בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט, עבודות, סרטים. הגבלה עד 6000 ש"ח. יש לי שתי אפשרויות. לקנות מחשב נייד, או מחשב אישי (פנטיום 4), אבל לא צריך משהו חזק במיוחד, כמו שאמרתי עבודה משרדית. במקרה של מחשב אישי, אני רוצה עם מסך, דק או רגיל (כמובן מה שיותר כדאי ומשתלם ע"פ המפרט). מה לדעתם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
יש לי לוח אמ מסוג GA-G31M-S2L האם הוא תומך במעבדים החדשים של אינטל E8400 וכדומה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שתי סטיקים של samsung יעבדו עם שתי סטיקים של kingstone נגיד ? (כששתיהם אותו דבר במבחינת ddr ותדר)
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי מעבד מסוג core 2 duo E4500 עם 2.2ghz ומה זאת אומרת ליבה כפולה כאילו שה 2.2ghz הוא לליבה אחת מזאת אומרת ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם שיאפשר לי שידרוג עתידי של רכיבים. מתלבט בין: MSI K9NSGM בחבילה הזולה ביותר של איבורי (מודה באשמה, אני חובבן.. ) MSI K9N NEO V3 בחבילה פחות זולה, ללא תוספת מחיר MSI K9NULTRA-F תוספת של 90 ש"ח MSI K9NSLI PLT תוספת של 295 מעבד: AM2 4600 X2 DUAL CORE 64BIT שווה לי לשדרג ל 5200 או 6000? דיסק קשיח: 320GB SATA 1&2 7200 RPM 16MB HITACHI כמה אמינים המוצרים של hitachi? שווה לי להשקיע ב wd למשל? תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
ראיתי שכתבתם על זה ב-FAQ ובכל זאת. רשמתם שההבדל ב-DUALCHANNEL ל-SingleChannel הוא מזערי. האם כאשר יש מעבד עם שתי ליבות, יש יותר צורך בDUALCHANNEL? או שאין קשר ואני סתם מבלבל? והאם יכול כן להיות דווקא כן הבדל משמעותי בפעולות שצורכות הרבה משאבים (לפחות מבחינת מעבד), כמו קידוד וידאו למשל? מה בכל זאת היתרון המרכזי של זכרונות ב-DUALCHANNEL? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB, שיעבדו בלייטנסי של 2. אני לא צריך שום דבר שקשור לDUAL CHANNEL, מהסיבה שאני לא יכול להפעיל את זה . כמו כן, אני לא צריך משהו יותר גבוה מPC3200(שלפי מה שהבנתי זה הסטנדרט כיום). אני יכול להוציא עד בערך 350שקל. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש לחברים שלי. המעבד הולך להיות כנראה E21x0 והזיכרון OCZ 1GB CL4 667Mhz הלוח הנ"ל מתאים מאוד למפרט ולתקציב, רק רציתי לדעת אם מישהו יודע איך הוא ב-OC - לכמה באס הוא מגיע? אני יודע שה-945 לא ממש אוברלוקרים מטורפים, אבל אני מתכוון ל-OC בקטנה אני מקווה שמה שיגביל אותי זה הזכרונות בבאס 333... אבל בטח כבר לפני הלוח יגביל אותי אודה לתשובתכם המהירה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני לא בטוח עם משתלם לקנות אותם לעומת זכרונות זולים יותר עם אותו cl זה נועד למערכת מבוססת amd phenom עם לוח מתאים וכ. מסך 8800gt antec 182p psu antec trio 650w
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לדעת בממומצע כמה fsb יש לי, אבל אני לא יודע כל כך. אז.... אולי יש איזו תוןכנה שבודקת fsb או משהוא. ואם לא אז איך אני יכול לדעת בערך כמה fsb יש לי?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
סליחה על הבורות, אבל מה החיבורים האלו: זה פשוט חיבורים שלא עושים כלום שעשו אותם בשביל כרטיסי מסך שלוקחים שתי סלוטים? או שפשוט תעזרו לי ואני לא ידבר שטויות? : תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שוב,שלום אני רוצה לקנות שני סטיקים של 512MB מהירות 667 לINTEL CORE 2 DOU E6300 למחשב שלא נועד למשחקים ולא יעבור OC ואני רואה שיש המון חברות שמייצרות היום זכרון,דוגמה מKSP: Aeneon TwinMOS שניהם ב310 ש"ח לסטיק Hynix 380 ש"ח לסטיק Corsair Kingston שניהם 350 ש"ח לסטיק די מבלבל... על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לוחות-אם הבאין תומכים SLI [לא כתוב באתר של ASUS ] והלוחות הם: asus p5k-se asus p5k asus p5k-E ואם כן : איזה מהם הייתם ממליצים לי לקנות למפרט הבא, מאיזו חנות ובאיזה מחיר? המפרט: מעבד-intel core 2 duo E6750 כ.מסך-evga geforce 880GT SSC זיכרון-corsair 2GB [1GB*2] 800MHz בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום יש לי משחב עם מעבד P4 2.4 Ghz 1MB Cache , זיכרון 512MB DDR 400 ולוח אם ASUS P4P8X המחשב משמש למשחקים כמו BF2, TITAN QUEST (בערך ברמה הזו) ותוכנות כמו פוטושופ וArcGIS. ברצוני להוסיף זיכרון נוסף למחשב, האם עדיף להוסיף 512 לדואל או יותר (לא בדואל) ? ואם בדואל, איך אני יכול לוודא שהזיכרון שאקנה יתאים לקיים במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
המעבד שלי מסוג 2.4 גיגה אינטל עובד ב- 533 מגה הלוח אם שלי הלך. מצאתי לוח שתומך ב- 400 מגה. איך זה ישפיע על המהירות והאם מותר לי להשתמש בו? האם זה יאיט את מהירות המעבד (לכמה) או על מה זה עוד יכול להשפיע? יש לי4 זיכרונות במהירות של 800 מגה.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
מחפש לוח אמ לOC, למעבדי INTEL DUAL CORE, משהו איכותי וטוב, ב. רציתי לדעת אם כדי לי לקנות INTEL DUAL CORE 2.8, זה 1500 שח ויותר זול מהAMD וגם אמרו לי שיש לו אפשריות אוברקלוקינג יותר טובות תודה
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שילוב של ליבות העיבוד החדשות מבית חברת Nuvia תזניק את הביצועים ותאפשר להתחרות במעבדים של אינטל ו-AMD מצד אחד - ובמעבדיה האישיים של אפל מהצד השני?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2416&products_id=16795
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-