עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה לא טיפשית מידי. נניח שמחשב עובד לאט מידי לטעמי, לוקח יותר מידי זמן למחשב לעלות ולתוכנות להפתח. איך אני יודע אם הבעיה נובעת ממהירות מעבד או מחוסר זיכרון? האם, בלי לדעת נתונים אלו, יכולתם לבצע איזה בדיקה שתצביע מה הגורם שמאיט מביניהם? תודה, אורן

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shaithebest,

שלום לכולם סוף סוף הצלחתי לקנות מחשב חלומי לוח ASUS P5K-VM שתומך בקוואד ו4 סלוטים של זכרון מעבד INTEL CORE 2 DOU E4500 2MB כי לא בא לי על קוואד.....(נשדרג עוד שנתיים רק אחרי שהוא יתחיל לתמוך בהכל וישרדו המחירים טטאלית) ואחלה מארז עם המון איוורור אני סומך על החנות מה שנשאר זה הזכרונות.............. כפי שכולם יודעים יש המון זיופים( www.taga-magam.co.il סתם תיכנסו) ואני רוצה 2 זגרונות שכל אחד 2048MB [br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 13:00:37 שיט בטעות לחצתי על כפתור השליחה (מקלדות סיליקון חחחחחח)בכל מקרה........אני רוצה 2 חלקים שיעבדו ביחד 4 גיגה בדואל צ'אנל וכאן הקטע הרע....... מסתבר שקינגסטון אמיתי עולה 450 שקל לחלק אחד זתומרת יותר מ800 ל4 גיגה מלא כסף......מה לעשות? CROSS…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  3. מחברות gigabyte או intel שמתאים למעבדי ', Ivy Bridge i7-3770 שאלה נוספת האם חסר להשקיע בזכרונות של 1600 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  4. GA-K8A480M-9 של גיגה בייט קשור לדף המוצר: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8A480M-9.htm# מקור הידיעה: http://www.amdzone.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2533

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by shirNoshe,

הזמנתי לחבר את המעבד שהיה במבצע http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=121 לפני שפותחים איזה סטפינג הוא? ואיזה לוח טוב יש ל-OC.. אין לו תקציב להכל ביחד, אז הליצן הזה כל פעם קונה משהו.. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by iakovl,

הודעה: Mushkin 512MB PC3200 black level II הגיעו

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by amits1995,

אין לי כרגע לוח אז אמרו לי לשים בינתיים את המעבד בתוך נייר מקופל, זה לא יפגע במעבד נכון?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. יש לי לוח P-35 עם מעבד E400 אינטל עם FSB1333, שאני מחפש להתאים לו זיכרון, חבר אחד טוען שהכי טוב זה 4G דואל צאנ'ל של 667HZ שמהווים מכפלה של 1333HZ שזה בדיוק רוחב הפס של המעבד והלוח ושזה מה שאני צריך, ולי המליצו כאן על זכרונות של 800HZ בכלל. מה עושים ?800HZ כפול 2 זה הרי מחוץ לטווח הFSB של המחשב ועל פניו לא אפקטיבי ולא ינצל את המהירות הגבוהה שלו, כך שההוצאה נראת מיותרת ..או שלא? אין לי כוונה לבצע OC למעבד בעתיד הנראה לעין. מה אתם ממליצים לעשות ? תודה.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  9. מה קורה חברים? הבנתי שיש פה ביקוש למתאם ולמעבד דותן ואולי עוד כמה דברים שאין בארץ! בכול מקרה אני מתכנן קנייה של המעבד בשבוע הקרוב (כי פשוט אני צריך למכור קודם כול כמה חלקים שיש לי) ואני ראיתי שכולם מחפשים את המתאם או המעבד בארץ במחיר נורמלי עם בכלל ולא מוצאים אז אמרתי שעם כבר אני מזמין לי אז אני יתן יד לעזרה שיגעו עוד כמה דותנים מענינים לפורום שלנו וישברו שיאים חח למעונינים להזמין איתי ביחד שיכתבו לי בפרטי או שיבואו לאיי סיי קיו 309850366 יחיאל בן חמו

• 54 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. כל אחד מהם הוא 256 מגה עכשיו רציתי לדעת אם הם לא מאותה חברה יהיה אפשר להשים את שניהם ביחד?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  11. ובכן כמו הכותרת אני הכנסתי להתלבטות, יש ברשותי את המפרט שמפורסם בצד עכשיו אני יודע שזה מספיק ומעל ומעבר לכל משחק היום(אל תזיינו לי בשכל שהמעבד חלש למשחקים כי זה ממש לא נכון...) אבל, למען העתיד למען CRYSIS ולמען UT3 ובכלל האם כדאי לי למכור את מה שיש לי להוסיף קצת כסף ולשדרג את המעבד ל X2 3800?

• 13 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by roes,

שאלה בקשר ל GHZ של המעבד Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1. הבנתי שיש 2.39 GHz לכל ליבה ז"א שהמעבד מפיק 4.8? 2. שאלה קצת טיפשית, אבל מסקרנת: משהוא יודע למה מספרי ה GHZ של מעבדי הקונרו לא עגולים?? לדוגמא PD עם GHZ שהם מדויקים: 2.8 , 3.0 , 3.2 , 3.4 , 3.6

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש עם מעבד E6300 בעל הליבה הכפולה של אינטל קניתי את המשחק SPLINTER CELL DOUBLE AGENT והמשחק עובד בסלואו מושן קראתי על זה באינטרנט במספר אתרים שטוענים טוענות מוכחות שזה קורה בגלל המעבדים בעלי הליבה הכפולה רציתי לדעת אם מישהו מכם נחשף לבעייה הזאת ויודע אולי איך לסדר אותה.? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by kaisersoze,

טוב אז, קודם כל ברשותי לוח P4B533 של ASUS למיטב הבנתי הלוח תומך עד 2GB של זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה). כמו כן ברשותי סלוט של 512MB של חברת NANYA להלן המספר של הזיכרון מנתוני אברסט Nanya M2U51264DS8HB1G-6K מפירוט המידע עולה כי הכרטיס 333MHZ CL2.5 DDR נסיתי לאתר את נתוני החברה אך ללא הצלחה (כלומר הגעתי לאתר החברה אך ללא הועיל) אני מעוניין להוסיף סלוט של 512MB אבל מקריאה של נושא הזכרונות בדביק התוודעתי לנושא הצ'יפים של הזכרונות ולכן אני מעוניין לדעת : 1. איזה צ'יפים יש בכרטיס הזכרון המפורט? (הבנתי שיש מספר חברות עיקריות עוסקות בייצור צ'יפים) 2. איזה כרטיס זיכרון יכול להתאים תוך ניצול המהירות המקסימלית (איזה חברה ומהירות )? 3. האם מקסימום הזיכרון שלוח האם יכול לתמוך נכון ל…

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by just_me,

אוקי אז זה הסיפור: היה לי 512DDR X 2 כלומר גיגה ראם שעבד ב 200MHZ כאילו DDR 400 עכשיו נשרף לי סטיק אחד נשארתי אם 512DDR אז יש לי 2 שאלות: 1. בביוס רשום שהזיכרון עובד על 200MHZ אבל בתוכנה CPUZ רשום 133 למי להאמין? 2. אם אני יקנה סטיק של גיגה ראם ואז יהיה לי סטיק אחד של 512 ואחר של גיגה האם הם יוכלו לעבוד ב DUAL CHANNEL? והאם זה בכלל מומלץ? המפרט שלי: AMD64 Dual Core 3800 ASROCK Dual939 AGP PCIE Twinmos 512DDR 3200 XFX GForce6600GT 128MB

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  16. חדשות טובות ממפתחת השבבים האמריקאית: גם דגמי ה-FX וגם דגמי ה-APU שיבוססו על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה יעבדו בהתבסס על אותה תושבת, לגמישות משופרת התרגלנו לקבל תושבות מעבדים חדשות מדי שנתיים בשוק המודרני, בנוסף לתושבות שונות עבור דגמים 'עממיים' ועבור דגמים לחובבי הביצועים, כשהמשמעות היא שכמעט כל רצון לשדרג את המעבד במערכת גרר עימו צורך לשידרוג של לוח האם הנלווה, ושידרוג פוטנציאלי גם לגוף הקירור ולזכרונות ה-RAM. עתה, AMD ממחישה מדוע חשוב שתהיה לנו תחרות ראויה בעולם המעבדים – ומאשרת שגם מעבדי ה-FX השולחניים העתידיים שלה, בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה וללא ליבות גראפיות מובנות, וגם מעבדי ה-APU משולבי הליבה הגראפית העתידיים שיבוססו על ליבות Excavator ובעתיד על ליבות א…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  17. אני בונה מחשב HTPC עם מעבד AMD Athlon 3500+ AM2. אני רוצה לקחת לוח אם שכולל כרטיס מסך Nvidia 6150 שמותאם לתכני היידפנישן -HD. למעשה קיימים 3 לוחות אם שמתאימים לAM2 בעלי הכרטיס 6150- אסוס, MSI וDFI. הלוח אם של MSI בנתיים לא מובא לארץ.. אז הבחירה היא בין הAsus לבין הDFI. הבחירה הטבעית שלי היא דווקא ASUS כי הלוח אם הקודם בסדרה שלא תומך בAM2 נחשב להצלחה בקרב מחשבי הHTPC.. שני הדגמים הם: Asus M2NPV-VM http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 DFI INFINITY C51PV-M2 http://eu.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4718&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=UK עכשיו כאן מתחילה הבעיה.. הפעם ASUS החליטה להוסיף…

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  18. UltraX-XL Edition PC3200 400MHz FSB CAS 1.5-2-2-2 @ 2.6V 3.6V. הערה: מענין איך זה ישפיע על ביצועים של מערוכת מבוססת אתלון 64, כמה הרכיב הזה יעלה, והאם חברות נוספות יוציאו מוצרים דומים. מקור: http://www.digit-life.com/news.html?117732#117732 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  19. Started by asaf_azar,

שווה לי לקנות עכשיו E6600 ב1000 ש"ח או חכות ליולי ולקנותב Q6600 1600 ש"ח? כיא אני גם לא רוצה להוציא יותר מידי וגם אמרו כאן שהמשחקים היום עדיין לא מנצלים לגמרי את הליבה הכפולה ועד שהליבה המרובעת תנוצל ייקח פוווווללללל זמן. אז לקנות עכשיו קונרו והאם זה יהיה יחזיק לי לשנתיים-שלוש הבאות? גם קראתי שביצעוים במשחקים דורשים בעיקר כרטיס מסך ופחות מעבד?(השימוש למשחקים בלבד) תודה לעונים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום. לבסוף אחרי הרבה התלבטויות הזמנתי את השילוש הנ"ל: מעבד E6300 לוח DFI 975X זכרון 2גיגה של מושקין במהירות 800 מה"צ חוץ מזה יש ספק 400W ליברטי. האם החלקים הנ"ל יאפשרו לי לעשות OC (בינוני ומטה) למעבד? כך שיגיע לפחות לרמה של E6400? והאם כדאי לקנות קירור אחר מהמקורי? אם כן אשמח לקבל המלצה ל קירור ב 150 - 160 ש"ח... יום טוב.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shirNoshe,

כאשר הם באריזה רשומים 4-4-4-12? וגם התדר במקום 400MHZ מזוהה כ-387MHZ. האם צריך לשנות את יחס הזכרונות מעבד או משהו אחר בביוס?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard ואיך אני גם יודע אם יש אופציה לשדרוג? זתומרת 2 כרטיסי מסך

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by ifs2003,

אני רוצה להזמין זכרונות DDR2 800 ואני מעוניין לדעת מה התזמונים הכי טובים שיש עבור זכרונות אלו ? תודה. הזכרונות שכרגע אני חושב עליהם זה CORSAIR

24. אז ככה, יש ברשותי שתי סטיקים של 256mb. אחד של חברה בשם Mosel והשני....השני ג'נרי (אל תסתכלו עלי ככה). שתיהם במהירות של 400MHz. עכשיו, אני רוצה לפתוח דף חדש עם סטיק של 512mb של חברה נורמלית (לפי מה שהבנתי - כמו Geil, Corsair ו- Kingston), אבל לפי מה שהבנתי אם אני מכניס לסלוט כרטיס זיכרון עם תזמון טוב: 2-2-2-5 לדוגמה, והזיכרונות האחרים בתזמונים לא ממש טובים (כמו הג'נרי שלי 3-4-4-8), אז אין ל-2-2-2-5 כל משמעות והוא פועל בתזמונים של הג'נרי. אז מה אתם ממליצים? כדאי להשקיע קצת יותר בזיכרון איכותי או לקנות עוד זבל ג'נרי זול כי כבר אין טעם?

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  25. בוקר טוב לכולם קיבלתי זיכרונות ממחשב שלא בשימוש 2 סלוטים של 1GB כרגע יש לי Q6600 ארבע ליבות זיכרון 2 סלוטים של 1GB כרטיס מסך TI5600 אם אני זוכר נכון 1GB זיכרון אני חייב להגיד שאין לי נסיון כלל בעבודה מול 4GB - כל החיים עבדתי עם 2GB עבודה עיקרית עם מחשב אינטרנט אופיס ומשחקים אני לא מתכנת או עובד עם גרפיקה אפשר הסבר פשוט לפני שאני מגבה מפרמט ומתקין 64 ביט איך תראה עבודה עם 4GB זיכרון תודה רבה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.