עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. זאת התמונה ! אם לא עובד כנסו לקישור לתמונה: http://www.zix.co.il/images/47373453341.JPG

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  2. Started by RazorJunior,

אז ככה: 1. יש כמה גרסאות של הלוח שמסתובבות בשוק? משהו שצריך להיזהר ממנו? מפה הזמנתי: http://gamapc.co.il/product_info.php?products_id=196&osCsid=272fbce25cd2ad651cd0109170f88b96 נראה לכם בסדר? 2. עם כמה זמ אחריות מגיע הלוח? ואיפה ניתן לממש את האחריות במקרה שיש בעיות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  3. Started by amig2,

כפי שאתם בוודאי יודעים g.skill מתומחר היום ברוב החנויות בחמיר הכי אטרקיבי. אני קונה זכרונות 677 mhz פשוטים (לא ל-oc). האם הם איכותיים מספיק? לפי מה שאני יודע kingston, לפחות פעם, נחשבו איכותיים. האם זה כך גם היום? cosair נחשב איכותי? שווה להשקיע בשבילו עוד?

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  4. Started by ashkenazone,

אהלן, אני לא ממש יודע משהו על סידרת ה600 של אינטל, למה לא שומעים עליה כ"כ בפורום? הרי זה כפול ליבה שעולה פחות מוניס 3200 או בערך באותו מחיר, וזה כפול אחרי הכל, אז זה לא עדיף? מה אתם יכולים להגיד לי על הסדרה הזאת? מתי היא עדיפה, אם בכלל, מתי לא? וכו'.

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  5. קודם כל LiorP23 אני לא מבין מה אתה רוצה באמת אני שם כותרת עניינית ואתה מוחק לי את ההודעה,תגיד לי איזה כותרת ואני יחליף,עכשיו לשאלות: אני קניתי 2 זכרונות 256MB CL2.5 PC3200 של TWINMOS,יש לי כבר 2 זכרונות 256MB 400MHZ CL3,השאלה שלי: האם יש הבדל ואיזה בין 2 זכרונות של 512MB לבין 4 של 256? והשאלה השנייה היא: שקניתי את הזכרון וחיברתי היה רשום שיש לי תזמון 2.5-3-3-8 אני חושב! כבר לא זוכר,ולפני שחיברתי תחדשים זה היה 3-3-3-8 משהו כזה,אבל עם החדשים (כשיש לי תזמון של 2.5-3-3-8 ) רשום שיש לי 2600PC ולא 3200PC,ולא מזמן ששאלתי עוד פעם בקשר לזכרונות אמרו לי שאם אתה מחבר CL2.5 כשיש לך CL3 אז המהירות של CL2.5 יורדת ומתאימה את עצמה לCL3,השאלה שלי אם במקום להוריד מ2.5-3-3-8 ל 3-3-3-8 הוא מ…

6. Started by Idom,

אהלן, יש לי את הלוח הנ"ל עם זכרונות של GEIL DDR2 800 MHZ ULTRA 512X2 אשר נקנו לפני שנה, משום מה CPU-Z קובע שהזיכרונות רצים ב 667 MHZ למרות שעל אריזת הזיכרון רשום 800, בכל מקרה אני מעוניין להגדיל את הזיכרון בעוד 2 ג'יגה שיהיה לי סה"כ 3 ג'יגה, רציתי לדעת אילו זכרונות 800 MHZ אני יכול להוסיף עד סכום של 450 שקלים. ראיתי של OCZ ושל CORSAIR האם אין בעיה לשלב אותם ביחד עם GEIL?

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  7. Started by or_si2,

הדגם של הלוח אם: Asus p5vd2-mx הלוח אם תומך בDDR2 עד מהירות 533 אבל קניתי שני סטיקים שהם במהירות 667 איך אני מגדיר שהזיכרון יעבוד על 533? בזמן האחרון שאני נכנס לכל מיני משחקים המחשב נתקע ולא מגיב ופשוט קופא מה שאפשר לעשות זה רק לכבות ולהדליק שוב ולפי מה שהבנתי שהמחשב קופא זה בעיה של המעבד ולא של הזכרון איך אני מסדר את הבעיה הזו? נראלי שהורדה של המהירות ל533 תפתור זאת אבל אני לא יודע איך עושים זאת בדיוק לפי הביוס

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  8. Started by B-man,

שלום אחים שלי ! אני רוצה לקנות סטיק של 256 DDR של 2700 השאלה שלי היא: איזה חברה יותר טובה ? מה יותר משתלם ? על מה אתם ממלצים ?(ועל מה לא ) ועוד שאלה איפה לקנות ? אני מכיר הרבה חנויות ששמעתי שהן חנויות טובת אבל אני אף פעם לא קניתי שם ואני לא יודע בקיצור מה אתם מציעים וממליצים ?? ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  9. Started by eli33,

חבר שלי רוצה להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון. הצעתי לו לקחת 2 כאלה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=341462 זה בסדר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  10. Started by hezina,

האם נראה לכם שהמחירים של המעבדים של אינטל (של ה4 ליבות)ירדו בעוד חודשיים וחצי בערך?

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  11. Started by SupeRnovA,

מישהו יכול לספר לי מה הם התכונות המרכזיות שאני צריך לוודא שיהיו במעבד ולוח אם על מנת שהמעבד או הלוח אם יהיו טובים, חזקים ואמינים? אני יודע קצת על מספר תכונות אבל לא על כולן.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  12. Started by amitaihasnes7,

שלום אנשים. חבר שלי רוצה להיכנס לתחום המעבדים, זיכרונות ולוחות אם. אני רציתי להקל את העבודה שלו ולהכין הסברים כבר בתחילת הדרך כדי שלא יהיו לו בעיות. עכשיו אני צריך שאנשים יגידו לי אם זה הסבר טוב מה שהכנתי (אני ממש לא רוצה להטעות אותו), והאם ישנו חומר נוסף שקשור לנושא שלא כתבתי עליו. חשוב להגיד גם שבגלל שהוא עדיין לא יודע כלום אני לא רוצה לסבך אותו, אז תגידו לי אם זה לא מסובך מדיי למישהוא שחושב שהמהירות שעון של המחשב זה הדבר הכי חשוב במעבד. ש: מה זה מהירות/תדר שעון. מה זה אומר וכיצד זה בא לידי ביטוי? ת: כל רכיב שמעביר לרכיב אחר במחשב מידע, עושה זאת בעזרת פעימות שעון. לזיכרונות, למעבד, ל-PCI-E, ל-AGP, יש שעון שדרכו עובר זרם חשמלי אל רכיב במחשב. מהירות שעון היא למעשה מספר הפ…

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  13. Started by Tomerm,

הסתכלתי באתר של אינטל ונתקלתי בלוח הבא : Intel® Desktop Board D975XBX... אבקש את דעתכם בנושא טיב הלוח וכן תאימותו למעבדים החדשים, לתמיכה במוצרים הקיימים, והאם הוא קנייה נבונה ביחס של עלות/תועלת... תודה לכל המשיבים...

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  14. Started by jonsi11,

הלוח לא מזהה את המעבד כמו שצריך יש לי מעבד amd athlon xp 1800 והוא אמור לעבוד על 1533 mhz והלוח מזהה אותו כ 1150mhz כשהוא ב default עובד על 100 mhz. וכשאני מעלה אותו ידנית בביוס ל 133 mhz והוא עובד על 1533 הוא רושם שהמעבד הוא athlon 2200 מישהו נתקל בבעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה ?כי באתר של asus הם רושמים שעידכון ביוס אמור לתקן את הבעיה אבל זה לא עוזר אם למישהו יש רעיון או מכיר את הבעיה אשמח לדעת תודה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  15. אני לא בטוח עם משתלם לקנות אותם לעומת זכרונות זולים יותר עם אותו cl זה נועד למערכת מבוססת amd phenom עם לוח מתאים וכ. מסך 8800gt antec 182p psu antec trio 650w

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  16. Started by jeger01,

מה עדיף X4 512 או 1024 X2 כי אין לי מספיק כסף לשני 1024. אז חשבתי שאני אקנה שניים היום ובעתיד אני הוסיף עוד שניים. אבל אני לא יודע מה עדיף X2 או X4. תודה

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  17. ושאלה קטנה נוספת - האם שווה להשקיע בלוח אם וזיכרונות במהירות 800MHz או שה-667MHz יעשה את העבודה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  18. Started by Sm1le,

היי מה המצב ? יש לי שאלה האם הכרטיס זכרון הזה : OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel יתאים ללוח אמ הישן שלי ? :865PE Neo2-FIS2R http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-FIS2R תודה מראש

• 6 תגובות
    • 451 צפיות
  19. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  20. Started by lokorn,

לפי תוכנות זיהוי חומרה יש לי זיכרון Hyundai Electronics DDR-SDRAM PC3200 (200 MHz) - [DDR-400] 512 MB (2 rows, 4 banks) במפרט שיש לי ממתי שקניתי את המחשב רשום ddr pc400 hynix - o 64x64 512mb השאלות שלי הן:1. מה זה pc400, אני לא זוכר כבר מה היה אמור להיות המהירות זיכרון שקניתי אבל אני חושב שהיה אמור להיות 333mhz האם pc 400 זה 333mhz? 2. בהנחה שמה שנכון זה מה שהתוכנות זיהוי חומרה אומרות אז איזה זיכרון אני צריך לקנות בשביל לשדרג? מה חשוב שיהיה שווה לזיכרון שקיים? מהירות,חברה,גודל וכו?

• 4 תגובות
    • 451 צפיות
  21. Started by assaf990,

הלוח שלי ואם כן - איזה דרייברים עלי להוריד ואיך אני בודק האם אכן זה USB 2?

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  22. Started by eido,

היי אני קונה לוח אם P35C DS3R וחשבתי על הזיכרון הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VS2GBKIT667D2&cart=1185746616152205〈=heb מה דעתכם הזיכרון טוב בכלל?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  23. Started by Eluha,

קניתי היום זיכרונות של OCZ Reaper HPC Edition‎ ולפעמים מחשב עושה מסך כחול והפעלה מחדש מפרט: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D 820 כ. מסך: 8600GTS לפי המפרט של הלוח הוא תומך בזיכרונות של 800MHZ מבקש עזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  24. לוח אם: P4S533MX של ASUS TEK. מפרט מלא: תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  25. Started by Idan RJ,

המחשב שלי: AMD athlon 64 3000+ לוח Abit 1GB (512x2) 669mhz kingston כדאי לקנות שני סטיקים של 1GB במהירות 800 במקום שני ה512 שיש לי עכשיו? עד כמה יהיה שיפור בביצועים ובאיזה תחום? (משחקים, עבודה בסביבת חלונות, תוכנות עריכה) אני משתמש בXP ולא חושב לעבור לויסטה, המעבד לא נראה לי יחזיק תודה :)

• 6 תגובות
    • 451 צפיות

דיונים חדשים בפורומים