עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כמו בכותרת איזה לוח הכי טוב תודה סליחה על שפרסמתי פו התבלבלתי אבל תענו

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  2. לוח אם: P4S533MX של ASUS TEK. מפרט מלא: תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  3. זאת התמונה ! אם לא עובד כנסו לקישור לתמונה: http://www.zix.co.il/images/47373453341.JPG

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  4. איפה יכולה להיות הבעיה בדקתי בתוכנת CPU-Z וגם בתוכנה של הלוח גיגבייט ומראה על 1600 MHZ GA 73PVM-S2H

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  5. Started by TalTara,

היי אחים שלי, אני צריך עזרה ואני יודע שאתם תוכלו לעזור. יש לי לוח אם עם צ'יפסט 945P שיש לו תמיכה ב-CORE 2 DOU, ותמיכה ב1066MHZ FSB, ואני רוצה לקנות לו את המעבד E6750, שכמו שאנחנו יודעים יש לו 1333MHZ FSB, ופה הדילמה, המעבד יפעל למרות זאת ורק יפעל עם 1066 MHZ של מהירות באס, או שאני לא אכול לשים את המעבד עליו? כי אם לא אז אני אצטרך לקנות את ה-E6700 והוא עולה יותר מקואד קור בגלל הבעיית שיווק שלו. אז בבקשה תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  6. http://hwzone.co.il/news/1188032614/83741/ כפי שאתם רואים יש מעבד חדש!!! האים הוא למחשב רגיל? האים זאת חברה חדשה שמיצרת מעבדים? תודה

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  7. בקשה המלצה ללוח תומך DDR1 למשחקים יש כרטיס מסך 8800GT ככה שצריך חיבור PCI מעדיף שיהיה למעבד אינטל אבל שיתאים ל C2D תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  8. Started by Scorpion17,

שמכניסים כרטיס זיכרון כזה . השאלה שלי היא עם המחשב מזה את זה אוטומטי או שצריך לסדר בביוס משהו אחרי חבור הזיכרון? או שרק מכניסים את הסיק הזה וזהו?

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך עם חיבור של AGP *4 ואני רוצה לבנתיים לחבר אותו עד שאני יקנה כרטיס מסך חדש (השאלה אם אני יקנה כרטיס מסך עם חיבור של AGP *8 או כבר את הPCI EXPRESS ) בלי שום קשר יש לי 2 זכרונות של DDR2 667 512 (1024) רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי עבורי כעת ולעתיד 1)ASUS P5VDC-MX http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=814&l1=3&l2=11&l3=242 2)ASROCK 775 DUAL880-PRO http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  10. שלום רב אני בשלבי בניה של HTPC ,אני מתעניין בלוח אם של NVI המבוסס על ערכת השבבים 630I אני מודע שמדובר בלוח לשוק הנמוך ,אך יציאת הHDMI קורצת לי(בונה מחשב עד 2000 ש,) אני מעוניין לדעת אך האמינות הכללית של ערכת השבבים הזאת (לוח של חברת גי'גה בייט) כמו כן האם ניתן בעתיד לחבר כרטיס מסך +כרטיס PVR יום טוב

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  11. Started by eli33,

חבר שלי רוצה להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון. הצעתי לו לקחת 2 כאלה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=341462 זה בסדר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  12. Started by Gadip,

היי, אני רוצה לבנות לי מערכת HTPC. אשמח לקבל הצעה ללוח אם uATX אשר עליו יש כבר כרטיס קול נחמד עם יציאה אופטית (אם קיימת כזאת חייה), מתאים למעבד E6750- Due 2Core (בגדול כל מעבד 2Core עם סוקט של 775 פין). אם יש תמיכה כבר ב- Quad ו/או ב- DDR3 זה מצויין (אבל לא Must). תודה רבה!

13. שלום, אני משדרג את המחשב שלי ל E4400 ברצוני לדעת איזה לוח אם טוב יותר לוח אם שהומלץ "במפרטים מומלצים" זה ConRoe945GDVI וAsrock בחנות הציעו לי לקנות gigayite 945GZM מה עדיף? או יש משהו אחר לגמרי שכדי לקנות? אני מעדיף משהוא זול וטוב שיתן תמורה טובה לכסף. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  14. עדיין לא הצלחתי להבין את זה

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  15. האם יש דרך לשנות את זה? אני ראיתי בדף של הלוח אם שלי שכאשר יש שני זכרונות אז הם עובדים על 300MHZ אז למה אצלי עובד על 200? ואיפה בלוח אם אני משנה את זה(חיפשתי ולא מצאתי מקום לשינוי של זה) דרך אגב הלוח שלי הוא DFI NF3 250GB תודה

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  16. Started by eylonG,

אני מחפש נייד משומש שישמש אותי באוניברסיטה בעיקר חישומיי אופיס פשוטים ואינטרנט. הציעו לי נייד של קומפאק עם מעבד דורון 1000 256 RAM. האם הוא יתחמם ויעשה בעיות? או שלשימושים כאלה זה לא כ"כ משנה? איך המעבדים האלה מבחינת צריכת אנרגיה וסוללה (אם מישהו מכיר..) תודה רבה! אילון

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  17. יש לי לוח P5GL-MX של אסוס עם 256*2 DDR400 + סטיק של 512. ברצוני להוסיף עוד סטיק של 512 מגה כדי שגם זה יעבוד לי בדואל צ'אנל עם הסטיק שיש לי כרגע. וגם להרחיב את הזיכרון במחשב. באילו שיפורים עיקריים אני ארגיש?

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  18. אני עכשיו מתלבט בין הלוח הזה: Gigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250 754-pin http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6854 וללוח הזה לשל EPOX: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6679 איזה מהם עדיף? (עזבו את המחיר...) איזה יציג ביצועים טובים יותר עם הקשר קטן לOC והקשר גדול יותר לביצועים נקיים.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  19. השאלה בכותרת. וסוף סוף אנחנו עוברים מסלרון לאופטרון

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  20. Started by LiranT,

יש לי בעיה קטנה . אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ויש לי שני כרטיס זכרון kingston 667 mhz 512 mb samsung 667 mhz 512 mb עכשיו השאלה הראשונה שלי האם הם יעבדו בDUAL ??? השאלה השנייה שלי היא מה אתם אומרים על הלוח אם הבא? איך הCHIPSET שלו? ‏Asus P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  21. Started by SupeRnovA,

מישהו יכול לספר לי מה הם התכונות המרכזיות שאני צריך לוודא שיהיו במעבד ולוח אם על מנת שהמעבד או הלוח אם יהיו טובים, חזקים ואמינים? אני יודע קצת על מספר תכונות אבל לא על כולן.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  22. Started by amitaihasnes7,

שלום אנשים. חבר שלי רוצה להיכנס לתחום המעבדים, זיכרונות ולוחות אם. אני רציתי להקל את העבודה שלו ולהכין הסברים כבר בתחילת הדרך כדי שלא יהיו לו בעיות. עכשיו אני צריך שאנשים יגידו לי אם זה הסבר טוב מה שהכנתי (אני ממש לא רוצה להטעות אותו), והאם ישנו חומר נוסף שקשור לנושא שלא כתבתי עליו. חשוב להגיד גם שבגלל שהוא עדיין לא יודע כלום אני לא רוצה לסבך אותו, אז תגידו לי אם זה לא מסובך מדיי למישהוא שחושב שהמהירות שעון של המחשב זה הדבר הכי חשוב במעבד. ש: מה זה מהירות/תדר שעון. מה זה אומר וכיצד זה בא לידי ביטוי? ת: כל רכיב שמעביר לרכיב אחר במחשב מידע, עושה זאת בעזרת פעימות שעון. לזיכרונות, למעבד, ל-PCI-E, ל-AGP, יש שעון שדרכו עובר זרם חשמלי אל רכיב במחשב. מהירות שעון היא למעשה מספר הפ…

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  23. Started by BEN903,

חבר שלי הלך לקנות מחשב כמובן עם מפרט מוכן ומצוין שעשיתי לו ואז הוא הקשיב למוכר וקנה את הלוח אם הזה במקום =\ (אני מאמין שמובן באיזה חנות מדובר ..=\) אז יש בעיות כלשהן שאני צריך לדעת עליו ?.... אני הולך להתקין לו את הווינדוס וכל מיני מחר ......

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  24. Started by keypod,

מה עדיף לביצועים טובים יותר ול-OC? המעבד יהיה SOCKET 939 OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 PC3200 DDR 400 CAS 2 או זיכרון בסיסי יותר, כמו A-DATA PC4000 DDR 500 CAS 3?

• 0 תגובות
    • 437 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.