עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם יש בה מתח? כי יש לי הרגשה שהיא נגמרה :\ אני נוגע עם חומר מולך בפינים של ההפעלה ולא קורה כלום... אז אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בטריה ללוח של פנטיום 1?

2. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני בעוד חודשיים בערך צריך לקנות מחשב חדש, עכשיו ששמעתי בעמוד הראשי על מעבדי ה-hammer והמהירות שעון שלהם 3000mhz, אני מתבלט עם לקנות מחשב בעוד חודשיים או לחכות למעבדי האמר, זה שווה לחכות? ומישהו יודע אולי מה יהיה המחיר שלהם? תודה מראש, GONZILA.

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

מישהו יודע אם היבואנים נותנים להוסיף עוד 256MB בתוספת תשלום?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  4. הבנתי שמעבד AMD 1800+ טוב יותר מ-P4 1800 (בטכנולוגיית 0.18 מיקרון) השאלה מה בהשוואה למעבדים החדשים בטכנולוגיית 0.13 ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ORrrr,

אז ככה, לאור ת'רד ישן שלי בו אמרו לי לא לעשות את הפונקציה הזאת כאוטמטית, אני מתכוון לעשות אותה ידנית... עכשיו רציתי לשאול אם אני מוריד את הCAS ל2 למרות שלפי סנדרה הזכרון שלי הוא 2 עד 100מה"ז ו2.5 עד 133, זה יכול להרוס לי את הזכרון או שפשוט במקרה הכי גרוע הווינדוז לא יעלה ואני אצטרך לשנות בחזרה, אם שווה לי לנסות, עקב זה איזה עוד מחזור אני צריך לשנות? תודה מראש. -שאלה טפשית ולא קשורה לזה, שמתי לב שיש נורית לד על הלוח שלי שלידה כתוב DIMM LED, מה בדיוק היא אמורה להראות?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  6. Started by bad-sector,

יש לי פנטיום 4 1.7GHZ, מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל כולם להוטים כל כך לעשות OC למעבד שלהם??? מה כל כך רע במהירות שלו? ולמה צריך להתאמץ ולהשקיע במאווררים ולסכן את אורך חיי המעבד בשביל לקבל תוצאות לא כל כך משמעותיות???

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  7. שלום קראתי בטכנו את הידיעה על המעבדים החדשים של AMD -2400 ו2600. היה כתוב שם שאולי המעבדים יהיה ב166 מגה הרץ ואז הם יתמכו בDDR333. אבל כבר אפשר להתשמש בDDR333 עם מעבדים של AMD , יש לוחות שתומכים בDDR333 , איך קשור המעבד לעניין הזה?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום לכולכם יש לי AMD 1.1GHZ 512MB SDRAM PC100 ולוח אם זבל שבזבל LUCKY STAR שמבוסס על KT133 יש לי גם SUMA GEFORCE4 TI4200SE 64MB עכשיו יש לי בין 2200 ל 3000 שקל אני רוצה המלצות על מעבד לוח אם וזיכרון שתאומים למחיר שלי ומציעים ביצועים גבוהים כרגע יש לי AMD אבל הבנתי שהפנטיום 4 החדש טובים יותר אבל אני לא רוצה להשקיע ב RDRAM האם שילוב פנטיום 4 עם DDR333 זה שילוב טוב? יותר מ AMD ו DDR333 מקווה שתוכלו לענות על כל שאלותיי תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  9. קניתי לוח אם של Gigabyte - GA-7VTXH . לאחר מספר חודשים ת החלפתי את כרטיס המסך שלי בחדש , אולם במהלך החלפת הכרטיס נשבר לי קצה הסלוט של ש AGP וכעת המחשב לא עולה . החלפתי במהלך חיי עשרות פעמים כרטיסים והשבירה לא נגרמה מהפעלת כח רב או מאי ידיעה. האם אני יכול לתבוע מהיבואן / חנות החלפת הלוח - הרי מדובר בפעולה פשוטה ותכופה שלא מצריכה הפעלת כח רב וברור שהשבירה היא כתוצאה משבריריות הלוח? האם עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת בלוחות של Gigabyte , או שזה חוסר המזל שלי? :-[ ואם לקנות לוח חדש - האם מומלץ לקנות את אותו אחד או משהו מתקדם יותר תודה מראש על כל תגובה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by orrm,

<אין פרסומות חינם!> להבא חבר'ה קראו את ההסכם שאתם חותמים עליו!

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  11. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

ואל תתחילו לדבר שטויות וכל זה, פשוט מי שיכול אני מבקש לתת לי המלצה על AMD או INTEL? ועם אינטל אז לדוגמא: intel 1600mhz (סתם דוגמא). תודה מראש, gonzila

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by TeaTime,

אני רוצה לשרוף את המעבד (לא משהו כמו שהוזכר פשוט נימאס לי ממנו ועד שלא ימות לא יקנו לי חדש) אז מה אפשר לעשות כך שישרף (אבל לא באופן ברור נגיד להזיז איזה ג'מפר או להפוך חיבור חשמל כלשהו)

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. אני מתכוון לקנות את הלוח GA-8SRX 645DDR/478+SB של GIGABAIT בקצת יותר מ ארבע מאות שקל ואני תוהה האם הוא טוב וכדאי לרכישה. יש לו 5 סלוטים לPCI והוא תומך בDDR 333. גולשים נכבדים תחוו את דעתכם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ScreameR,

יש ברשותי P1 אני מעוניין לרצוח אותו... אני הולך לעשות לסינק שלו חיבור של המזגן אני רק רוצה לדעת אם המכפלה פתוחה ועד כמה אפשר להעלות אותו?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני רואה כל הזמן בפורומים לדוגמא מפרט של מישהו ורשום ככה: AMD ATHLON 1700+ 1470MHZ מה זאת אומרת ה-1470mhz? ועוד שאלה: לדוגמא קניתי מעבד AMD ATHLON 2100+ q מה המהירות שלו? לדוגמא באינטל זה ברור 2000mhz רשום כבר! אז מה המהירות? תודה מראש, מתן.

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by Bug2000,

לאחר שהוצאת את הסוללה של הביוס מלוח האם של אח שלי ( VIA) המחשב לא עלה אז החליפו לי אותו ללוח אם של PC-PARTNER ואנשים פה אומרים שזהו לוח אם לא טוב כלל אז ברצוני לדעת מה בדיוק לא טוב בו ? ועוד משהו קטן איפה אני יכול לעדכן את הביוס שהלוח ? כי לא מצאתי ממש באתר שלהם

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  17. איך לעזאזל אני עושה את זה!?!?!? בשום פנים ואופן אני לא מצליח לעשות BOOT מה-ONBOARD RAID. לא הייתה לי בעייה עם ה-PCI RAID הקודם שלי. צריך עזרה דחוף.......

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Drakon,

מה אתם אומרים על לוח האם: GA-8SRX 645DDR/478+SB של GIGABAIT?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  19. שלום: יש לי לוח אסוס - P4T533-C יש 2 פרמטרים שאין לי מושג על מה לשים אותם: 1. פרמטר של RDRAM TURBO - ? ENABLE או DISABLE? 2. VIDEO MEMORY CACHE MODE ? ( טכנולוגיה חדשה כביכול לזכרון כרטיס מסך - וכתוב לא להשתמש במידה והכרטיס לא תומך כי המערכת עלולה לא להדלק ) . - UC או USWC? נתוני הרכיבים הרלוונטים: 1. זיכרון קינגסטון - 1066 2. כרטיס מסך צ'ינטק - ג'י פורס טיטניום 4200 - 64 מגה זיכרון. בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  20. Started by slider,

אני מתכוון לקנות אותו כשהוא סוף סוף יצא... יש למישהו השערה כמה הוא, והלוחות אם שמתיאמים לו יעלו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by slider,

יש לי זכרון Hyundai 256MB PC100 CL3 , ופעם בחודשיים בערך, הוא משנה פתאום את ה CAS Latency ל 2 , למה זה קורה???

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by Amitai,

ראיתי שאתם פה משבחים אותם מאד ועוד איזה חברה שאני לא זוכר את שמה. מה מייחד אותם נגיד מזכרונות של Kingstone?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by TZuKi,

איך אני יודע את החברה של הלוח אם? או לחילופין אם אני יכול לחבר ללוח חיישן חום?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by 1511,

יש לי 7VRXP כאשר התקנתי את הדריברים ללוח האם הופיע לי אפשרות "במחשב שלי" כ עוד הרדיסק שהשם שלו הוא "removabel disk" או משהו כזה מה זה??????? ואם אתם מקירים עוד אופציות טובות שיש ללוח הזה אז תגידו ותגידו הכל !!!

• 2 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים