עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חבר'ה, הורדתי את התוכנה SpeedFan כדי לעקוב אחרי מהירויות המאווררים שלי וטמפרטורת המעבד שלי. 1. מישהו יודע מה הטווח הרצוי שלהם? 2. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע להגיד לי מה הנתונים הרלוונטים שם? תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  2. הצעת מחיר - skypc.co.il 1398 Intel Core 2 Quad Q6600 Box 526 ThermalTake BigWater 735 532 GIGABYTE GA-P35-DS3L 2,496 ₪ סכום כולל מע``מ (כולל משלוח של 50 שקל) מה דעתכם, יתאים לOC? יש לי יותר כסף.. אני פשוט שוקל אם להשקיע אותו בלוח שיותר יתאים לOC או שזה יספק אותי (לא מתוכנן משהו קיצוני מדי, רק שיהיה משהו נחמד ושקט...)

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by bobby323,

הזמנתי מפנדה (כי כל ההזמנה של כבר משם), לא היה להם PQI אז הם נתנו לי את הסמסונג ב 625 ש"ח שווה עוד 45 ש"ח על ה PQI שאני יכול להשיג ב 580 מנועה, הם לא היו מוכנים לרדת יותר,

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  4. Started by eido,

היי אני קונה לוח אם P35C DS3R וחשבתי על הזיכרון הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VS2GBKIT667D2&cart=1185746616152205〈=heb מה דעתכם הזיכרון טוב בכלל?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  5. כנס CES 2022 הטכנולוגי נפתח רשמית ואינטל ממהרת להכריז על הרחבה עסיסית של היצע המעבדים השולחניים שלה - אלו המיועדים לקהל המשתמשים הנרחב ביותרלכתבה

6. שלום לכולם, אני מבקש המלצה, כרגע יש לי בראש Q6600 עם ג'יגהבייט P35 DS3R. יש לי קירור מים , וספק שאני מקווה שיסחוב טוב בהמהרה (430W של אנטק). מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  7. מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?

8. Started by most,

מי שקרא את ההודעות האחרונות שלי בטח יודע שהיו לי בעיות במחשב... לפי כמה בדיקות שעישיתי לבסוף התגלה שנדפק לי הלוח אם בלבד ומכיוון שיש לי מעבד amd athlon 2000 (שהוא סוקט A כמובן) אני מחפש לוח אם לסוקט A. אין לי צורך במשהו מיוחד...אני צריך שהוא פשוט שיעבוד טוב עם המעבד(למרות שלפי מה שאני יודע לא צריך התאמה מיוחדת בין מעבד ללוח אם חוץ מעניין הסוקט)ואם אפשר אז שיתמוך ב-oc ...אני רוצה משהו זול בערך עד 300 שקל ושיהיה ממקום שאתם יודעים שהוא אמין. תודה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  9. Started by 123nadav,

שלום אממ אני הולך לקנות מחשב בזמן הקרוב וקיבלתי הצעה שכוללת לוח אם של asrock מדגם aliveNF 6g ורציתי לשאול אם כדיי לי לקנות אותו?אז אם מישהו מכיר תחברה מבין בלוחות אם ויכול לעזור לי אשמח אם תגיבו

10. Started by idan_20,

מה דעתכם על ABIT AB9 PRO?? לפי מה שאני רואה מבחינת ביצועים ואיכות הוא שווה לP5B DELUXE

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  11. האם הוא מתאים? לds3 rev 3.3 ואיך הוא בoc?ואיך הוא מבחינה כללית?והאן הוא טובל גימניג?והאם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה בערך 800 mhz?תודה רבה http://skypc.co.il/pl_product~STT-T8UX2GC5~15~0.htm

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  12. איזה מבין שני הלוחות אתם ממליצים לתקציב? http://www.skypc.co.il/pl_product~31102~10~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~39290~10~0.htm אני רוצה לוח שיאפשר שידרוגים עתידיים במחיר 600-650 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  13. Started by Yamabushi,

איך אני יוכל לראות בצורה פשוטה את תזמון הזכרונות שלי, ואיך אוכל לשנות אותם בלי להכנס לביוס. תודה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  14. Started by B-man,

שלום אחים שלי ! אני רוצה לקנות סטיק של 256 DDR של 2700 השאלה שלי היא: איזה חברה יותר טובה ? מה יותר משתלם ? על מה אתם ממלצים ?(ועל מה לא ) ועוד שאלה איפה לקנות ? אני מכיר הרבה חנויות ששמעתי שהן חנויות טובת אבל אני אף פעם לא קניתי שם ואני לא יודע בקיצור מה אתם מציעים וממליצים ?? ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  15. Started by Croopy,

אממ ככה אני מחפש זיכרון ddr2 667 אז חיפשתי בksp ומצאתי את אלו אשר מתאימים לתקציב ?1GB TwinMOS? ?1GB V-Data? ?1GB Spectek? ?1GB Aeneon? אשמח אם תעזרו לי לבחור ביניהם

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  16. Started by zaroor,

אם יש שני סוגי זיכרון לדוגמא :512 MB 400 MHZ אחד cl-2.5 והשני cl -3 מה ההבדל בינהם? ואיך אפשר לדעת מה צריך להתאים ללוח

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  17. שלום, אני בונה תחנת עבודה לתלת מימד+רינדור. החלטתי לרכוש את המעבד החדש QX6700 ואשמח לשמוע המלצות על motherboard עבורו, וזכרונות (כמה כדאי, ושל איזה חברה/סוג) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  18. היבואן שלי הציע לי להחליף מאגר של סלרונים 2000 ב 2600 סמפרון ... א.כדאי ? ב.אם כן האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי כל כך ? *מבחינת סט פקודות הסלרון הישן עשיר יותר אין לו את ה 3D והזיכרון המטמון שלו 128 בניגוד לסמפרון שהוא 256 . *הבאס של הסלרון 400(266) והסמפרון 333(333) :-\ -תודה-

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  19. Started by mosh18,

אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב ושיהיה בלוח אם שלו תמיכה ב-SLI אז השאלה שלי היא 1) האם כרטיס מסך של ניוידיה 7600GT יכול להתחבר במערך SLI 2) ואייזה לוח יתמוך במערך כזה במחיר (לוח) הנמוך ביותר

20. מעבד 930D לוח msi 975x 4 GB זכרון X1800GTO ספק enermax liberty 500 ביג טייפון מה התזמון שיתן לי את הביצועים הכי טובים מהמחשב??? אם אפשר לקבל הסבר מפורט אני אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  21. מה ההבדל בין תזמונים לתדר בזיכרונות? ואיך החברה הזאת-Twinmos ? מצאתי אותה ב1 גי'גה 667 ב430 ש"ח

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  22. Started by Refaelo,

רציתי לדעת איך הלוח GIGABYTE GA-8KNXP והאם יש לוחות יותר טובים , הלוח מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8KNXP.htm

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by idanaz,

שלום לכולם ברשותי יש מעבד amd 3200 socket 939 לצערי אין לי מספיק כסף לקנות לוח אם חדש וגם מעבד , הכוונה ל am 2 שאלתי היא האם שווה לשדרג למעבד אופטרון בסביבות ה 800- 1000 ש"ח והאם יש הבדלים משמעותיים בביצועים. או מצד שני אם אני אעשה oc זה כבר אולי יהיה דומה לביצועים של האופטרון ? כרגע המפרט שלי הוא לוח a8n-e asus זכרון של 1 גיגה twinmos ddr 400 cl 2 מאוורר של פריזר 64 למעבד וכרטיס מסך 6600 giga bayte

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  24. Started by stolen,

יש לי מעבד AMD AMD ATHLON 3000 VENICE 512 KILOBITE CHACHE המעבד הזה טוב למשחקים....? פשוט מוזר לי שיש לן רק 1.8 גיגה הרץ וכתוב לי 3000 בבקשה עזרה אני צריך שיסבירו לי

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  25. Started by wrecker,

לגיסי נשרף הלוח אם לפני יומיים, ניסינו לחבר אחר שהיה לו והבנו שהספק כח דפוק בנתיים השגתי לו לוח ומעבד חדש אבל ראינו שהלוח מעפן ושלו עובד טוב, בכל מקרה עם הלוח שהבאתי יש מעבד 2.6 ולו יש 1.8 (תושבת 478) עכשיו שניסיתי להחליף בין המעבדים הוא מראה את ה2.6 כ1.3 למה זה?! ניסיתי לראות פה ושם בביוס אולי לא ראיתי שום דבר .. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים