מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום. כרגע יש לי במחשב שני סטיקים של 256MB במהירות 400MHz שעובדים בדואל צ'אנל, בתזמונים של 3-3-3-8. אני מעוניין לקנות עוד 512MB למחשבי היקר. 1. הכי הגיוני לקנות עוד 2X256 כך שיעבדו בדואל, לא? [יש לי P4 3.0 Northwood על לוח Gigabyte GA-8IK1100 עם 6 סלוטים לזכרונות ] 2. במידה ואני לוקח עוד סט של 2X256, אני צריך את אותם זכרונות כמו שיש לי כרגע? כמו כן אם התשובה לשאלה הראשונה היא 'כן' והתשובה לשאלה השניה היא 'לא', חשבתי על הזכרונות האלו: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141213 אני לא מתכוון לבצע שום אוברקלוק אז להתחשב בזה.
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
השאלה שלי היא ככה יש לוח שתומך עד 4 כניסות של כרטיסי .PC3200 DDR SDRAM ואני חיברתי במחשב שלי ככה 3 במהירות של 256 ועוד אחד של 512 כולם מאותו סוג (PC3200 DDR SDRAM). השאלה שלי מותר שכל ה4 יהיו מלאים בכרטיסי זיכרון? האם יגרם נזק למחשב/ללוח? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי הלוח הוא NF7 משודרג. מה שבאמת קורץ לי זה החיבור כניסה של אודיו דיגיטלי ותמיכה מלאה בultra400. בכל מקרה, אני לא מוצא שום בקורות על הלוח. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש דרך לדעת אם רכיב מסויים ,כרטיס מסך למשל עבר אוברקלוק?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום. במערכת שלי יש כרגע סטיק זכרון אחד (עלום שם) של 256mb במהירות 266mhz. אני רוצה להוסיף עוד 256mb ,חיפשתי בכמה חנויות וגיליתי שכמעט ולא מוכרים יותר, אלא זכרונות החל ממהירות של 333mhz. השאלה שלי היא: האם במידה והלוח תומך בזכרון מהיר יותר אני יכול לעבוד עם הסטיק הנוכחי ולהוסיף את החדש במהירות 333mhz? תודה.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את הלוח ABIT NF-M2S יש לי כבר כמה שנים את המארז של קומפיוקייס 6A19 בבואי לחבר את הכבל power sw גיליתי שבכבל שיוצא מהמארז יש 3 חורים ואילו בלוח יש 2 פינים האם אני אבוד ? (חייב לקנות מארז חדש) האם צריך פשוט לחבר את שני הימניים או את שני השמאליים ? לפי הבנתי בשביל מפסק פשוט צריך שני חוטים אז למה בכלל יש 3 ? תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי כזה לוח קראתי עליו ביקרות שהוא מעולה לאוברקלוק ואני רוצה למכור אותו כמה אתם אומרים הוא שווה
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2G זכרון של G.SKILL בתדר 800MHZ אבל כשאני בודק ב CPU-Z זה מראה לי שהתדר הוא 408MHZ מישהו יודע מדוע ה CPU-Z מראה לי 408MHZ ? מה צריך לעשות כדי שזה יהיה 800MHZ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הכרטיס הזה מגיע עם יציאות USB או שאני יצתרך לקנות כרטיס USB ולחבר אותו אליו??? בכל מקום שחיפשתי לא היה כתוב שום דבר על USB.. זה מה שכתוב באתר של ג'יגבייט http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Produ...s_GA-K8NF-9.htm בבקשה זה מאוד חשוב לי אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה אבל אם אין לו יצאות USB אז לא נראה לי שאני יתקרב אליו בכלל... בבקשה זה דחוף מאוד sad.gif נ.ב אם הוא כן מגיע עם יציאות USB.. כמה יציאות ?
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
רוצה בבקשה ממכם חוות דעת על הלוח אם הזה.. איך הלוח הזה יחזיק ב-Overclocking, עם מעבד E6550? הנה הלינק ללוח עצמו באתר היצרנית: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2598&ProductName=GA-P35C-S3 תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף/להחליף זכרון. לוח האם הוא GA-7ZMMMH וראיתי שרשום שהוא תומך רק ב: pc100/pc133 sdram or vcm sdram 3.3v only. האם זה זכרון מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
כולם פה ממליצים לקנות למשתמש המומצע מעבד AMD כאשר ההבדל בין מעבד AMD 4200 למעבד INTEL4400 הוא כמאתיים שקלים האם לא שווה להשקיע עוד מאתיים שקלים באינטל? האם זה מצריך השקעה כספית נוספת מבחינת הקונה גם לגבי רכיבים תואמי אינטל? ואם אני לא מעוניין ב OC האם המעבד INTEL לא חזק דיו?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
GIGABYTE EX38 -DS4 ו Maximus Extreme מישהוא יכול להסביר לי איזה הבדל יש בין 2 לוחות אלו חוץ משאסוס תומך בדדר3 ויש שם מקום לחיבור קירור מים (שהרבה תוענים שהמבנה של הקירור לא ממש יעל) מה יותר טוב מבין אלו X48-DQ6 Maximus Extreme תודה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
כבר למעלה מחודש אני בודק לגבי מפרט למחשב כוווווולם המליצו AMD64 אבל אני לא גיימר--אני כן משחק פה ושם אבל לא קבוע ולא במישחקים מפותחים בעיקר פיפ"א ולכן השאלה היא: האם יהיה הבדל משמעותי בין AMD64 לבין INTEL 775? כמובן שפרט ללוח כל השאר תואם את שני המערכות
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום רב ותודה יש לי בעיה די רצינית : המחשב שלי זה :pissed:AMD Athlon processor 1400 Ghz אבל המהירות שהיתה פעם 1400 ירדה מלפני מספר שבועות פתאום ל 1050ghz ואני כמה שלא ניסיתי לשחק בביוס כלום לא עוזר המחשב עקשן מה לעשות תודה??? למחשב אין אחריות כבר
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין Gigabyte-P31-DS3L ל Gigabyte-P35-DS3L וגם מה יהיה ההבדל בביצועים בין 2 ג'יגה זיכרון של Transcend לבין GSkill?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב חדשה במטרה לספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני רוצה להשקיע בזכרונות וחשבתי לקנות 4 gb של זיכרון. מה בדיוק יהיה ההבדל אם אני מביא 4 סטיקים של ג'יגה לבין 2 סטיקים של 2 ג'יגה ששניהם בתדר של 667 mhz ?ההבדל יהיה משמעותי?כי חיפשתי בזאפ והאופציה הראשונה עולה בערך 800-900 ש"ח והאופציה השנייה עולה בערך 1300-1350 ש"ח שזה הבדל ממש משמעותי.
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי 1024MB זכרון ואני רוצה להכפיל את מה שיש לי איזה זיכרון כדי לי לקנות את מה שיש לי אני מזדכה עליו יש לי לוח אם asus p4p800 איזה כרטיס אני יכול להרכיב שיהיה לי ניצול של כל MHZ ומה המקסימום של הלוח שלי? אני לא עושה OC אז לא צריך כאלה שטובים לזה
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
איך הזיכרון הזה? הוא מספיק טוב? http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=83433-3 זה עכשיו BACKORDERED, השאלה אם שווה לקנות אותו, קראתי בפורום overclockers.com והם עשו בדיקות להרבה סטיקים של 2GB והחליטו שזה הכי שווה את הכסף, השאלה מה אתם הישראלים חושבים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 456 צפיות
-
-
תגידו...איך המעבד- Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore והלוח אם- AM2V890-VSTA AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E? הם טובים?והאם הם יכולים לגרום לצאוור בקבוק לכרטיס מסך x1900 gt 256mb?
-
- 4 תגובות
- 456 צפיות
-
-
-
??? מבחינת ביצועים וכו'. מישהו יכול להביא לי השוואות או סקירות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-7DXE ומעבד Duron 871Mhz ניסיתי להחליף אותו למעבד Athlon ולא הצלחתי (המחשב לא נדלק), אין על הלוח מגשרים שאפשר לכווין. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לקבל ממכם עצה על מה לקחת טוב אז ככה 1) לוח אם bit AA8-3rd Eye Intel 925X LGA 775 וג'יגה זיכרון DDRII של גיל 2) לוח אם Abit Fatal1ty AA8XE Intel 925XE LGA775 וג'יגה זיכרון DDRII של גיל 3) לוח אם MSI 925XE Neo Platinum Intel® 925XE Chipset וג'יגה זיכרון DDRII של גיל עכשיו רציתי לדעת מה הכי כדאי והאם המחיר שווה את הלוחות הנ"ל? תודה
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-