עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ilay22,

כשאני עובד עם פוטשופ וPAINTER אני רואה שהמעבד קופץ ל100% עם כל פעולה שאני עטשה אז נראה הגיע הזמן לשדרג. איזה מעבד מומלץ לתוכנות גרפיות? + כמה משפיע הכרטיס מבך בביצועים של התוכנות האילה?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  2. Started by iveco,

ל AFOX יש לוח H310 שתומך בכל הדורות 6-7-8-9 איך עם אותו ציפסט גיגה בייט תומך רק 8-9 ? https://www.afox-corp.com/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=56&id=301 גיגה בייט : https://www.gigabyte.com/Motherboard/H310M-A-rev-10/sp#sp

3. Started by kobishenko,

היי, אני בטוח שענו על זה כבר בכמה הזדמנויות, אבל קיבלתי תשובות שונות לכן אני אשאל שוב: יש לי לוח אם M863G שתומך בזיכרון DDR 333, ואכן יש לי כרטיס זיכרון DDR יחיד של 512 MB. אני רוצה להרחיב את הזיכרון, וברור לי שרק DDR אפשר יהיה להציב שם (חבל רק שהוא עולה יותר מDDR2...אבל זו הבעיה שלי כבר). שאלתי היא - האם אני יכול לשים כרטיס זיכרון נוסף גדול יותר או מהיר יותר: דהיינו של 1024 MB ושל 400MHZ ? לדעתי זה אפילו אמור לעלות פחות מה-333MHZ שהלוח תומך. השאלה האם הוא לעולם לא יינצל את המהירות הזו. תודה תודה ופסח כשר.

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  4. Started by alexPC,

שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב מבוסס לוח P5K של ASUS עם בקר RAID. לאחר התקנת חלונות XP PRO SP2 התקנתי את הדרייברים של הלוח שהגיעו עם הלוח. תוכנית ההתקנה התקינה שני קבצים שנטענים לזכרון באתחול של חלונות. הקבצים הם : xRaidSetup.exe ו-xInsIde.exe .שני אלה כנראה שייכים לבקר ה-RAID של JMICRON שמותקן בלוח. בחיפוש שעשיתי ברשת לגבי שני הקבצים גיליתי שהם עלולים להיות סוג של רוגלה או תוכנה זדונית אחרת. האם מישהו יודע מה תפקידם ? והאם הם נחוצים לעבודה התקינה של דיסק SATA של היטאצ'י ? אני בכל אופן הסרתי אותם מרשימת האתחול ונראה שהכל עובד כשורה. תודה. :s05:

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  5. הלוח הזה: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-6VTXE-A.htm# יש לו עוד משהו OB חוץ מכ.קול? אני פשוט לא כ"כ מתמצא במושגים ובצורת הכתיבה הטכנית שלהם...

6. Started by roadstar75,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש. וחשבתי ללכת על אחד מסדרת ה-8800. אני לא מבין גדול ולכן רציתי לדעת קודם אם הוא בכלל יתאים למחשב שלי.ראיתי במפרט שלו שהוא עובד ב ddr3, ועוד כל מיני דברים שאני לא בטוח שיתאימו למחשב שלי. אני רושם כאן את המפרט של המחשב ואשמח מאוד אם תוכלו לומר לי אם הכרטיס הזה יעבוד אצלי. תודה ! מעבד: intel p-d lga775 dual core 915 2.8ghz לוח אם: abit ip-95, via p4m890 , 1-pci express , 1-pci expressx16, 2-pci (אם צריך עוד מידע רלוונטי אני אוסיף)

• 6 תגובות
    • 471 צפיות
  7. Started by ariel7766,

צריך קישור לתוכנת המאמץ s&m בבקשה!

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  8. Started by zahi,

רציתי רק לדעת האם יש כבר יצרן שיצר לוח אם עם via kt900

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  9. Started by mor873,

יש לי כרגע Kingston DDR 512Mb 266MHz CL2.5 *2 הלוח שלי תומך 400MHz האם אני יכול להוסיף 2 עם 400 ולקבוע אותם כזיכרון ראשי,(או שזה לא משנה) או שאני חייב 266 כמו שיש לי כבר?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  10. Started by creative,

למה לאחר המעבר ל64 ביט גודל מגבלת הזיכרון של4 GB תישבר?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  11. Started by PCguy,

-------------------------------------------------------------------------------- אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור כול אלה באותו המחיר וזה המחיר שאני יכול להוציא אני לא גיימר אבל משחק מידי פעם הכרטיסים לבחירה הם: radeon 9600 se radeon 9550 geforce 5700 איזה מיבין השלושה יהיה הטוב ביותר למשחקים?

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  12. Started by shlem,

האם עדיף זכרון יחיד של 1G או שני זכרונות של 512M?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  13. Started by mruplink,

הזמנתי זכרונות של קינגסטון - 4 זכרונות של 1GB DDR2 800mhz CL4 וכנראה שבחברה התבלבלו וקיבלתי DDR2 800 CL5 השאלה האם במהירות הזאת (800MHZ) ונפח הזיכרון 4GB אני ירגיש בהבדל? כלומר האם אני צריך להוסיף כסף ולקנות את ה CL4? האם זה יהווה שיפור משמעותי בביצועים?

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  14. Started by 114508534,

הייי יש ברשותי את המעבד הזה ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון פנימי, כרגע יש שני סטיקים של קרוסאייר כל אחד 1 גיגה 800 HTZ, הוינדואוס הוא 32 ביט, השאלה היא האם יש אפשרות לשים עוד שני סטיקים של גיגה כך שיהיה 4 גיגה זיכרון בגירסא של ה 32 ביט או שיש צורך לשים גירסא של 64 ביט, תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  15. אני רוצה להפוך את המחשב שלי למפלצת! אבל באמת מפלצת! לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים ! ולקנות פשוט עד מעבד כמו שיש לי 2.4 ואז זאת תיהיה מפלצת! מה דעתכם? יתרונות חסרונות?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  16. Started by kobi122,

מעוניין לקנות זיכרון של 1 GB לצורך משחקים יש לי עכשיו DDR 256x2 400Mhz אני רוצה לדעת כמה זה עולה ? והאם הלוח תומך DDR2 ? כי ב-EVEREST הוא אומר לי שהוא תומך DDR 2 533Mhz

17. Started by eladwei,

שלום, יש לי מחשב קצת ישן ואני לא בטוח אילו זכרונות יתאימו. צירפתי לוג של cpu-z בתקווה שמישהו שמבין הרבה יותר ממני יוכל לייעץ לי איזה זכרונות לקנות. (ואם זה תהליך מורכב או שכולל הגדרות BIOS אני מאוד אשמח אם יהיה פירוט). נ.ב: אם אפשר להשתמש בזכרונות הקיימים כדי לשפר יותר את הביצועים זה אפילו עדיף. תודה, אלעד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  18. Started by david707,

אני רוצה להוסיף/להחליף זכרון. לוח האם הוא GA-7ZMMMH וראיתי שרשום שהוא תומך רק ב: pc100/pc133 sdram or vcm sdram 3.3v only. האם זה זכרון מיוחד?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  19. GIGABYTE EX38 -DS4 ו ‏Maximus Extreme מישהוא יכול להסביר לי איזה הבדל יש בין 2 לוחות אלו חוץ משאסוס תומך בדדר3 ויש שם מקום לחיבור קירור מים (שהרבה תוענים שהמבנה של הקירור לא ממש יעל) מה יותר טוב מבין אלו ‏X48-DQ6 ‏Maximus Extreme תודה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  20. Started by yarivy,

שלום אני מחפש לוח אם טוב ולא יקר במיוחד למעבד AMD 64 3000+ 754 תודה

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  21. Started by EviLeader,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם אפשר והגיוני לקנות עכשיו לוח-אם וזיכרונות או שגם להם צפויה ירידת מחירים? כמו כן, הייתי שמח לדעת מה חושבים על Asus M2N-E והאם אפשר לשים בתוכו את ה8600GTS שייצא בעתיד הקרוב? שאלה אחרונה היא, לגיימרים עדיפה מהירות של זכרונות של 800 או 667 (אם ההבדל ביניהם גדול)?

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  22. Started by coron10,

שמעתי שמועה כזאת. זה נכון? באיזה מעבדים מדובר? מה אחוז ההורדה?.

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  23. Started by franko181,

יש לי רק שאלה קטנה. האם גם בשביל מעבדי AMD יש יתרון בביצועים ל - DUAL DDR או שמודול אחד יתפקד אותו דבר?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  24. למחשב בתקציב זול לישומים משרדיים. האם נדרש להוסיף כרטיס מסך או מספיק המובנה - גודל הזכרון הנקנה 2 של 512 DDR2 מהירות 533 ? האם יש הצעה לכרטיס אחר בתקציב דומה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  25. עדיף לקנות אותו הדגם ואותו חברה? יש לי KINGSOTNE 512X2 DDR2 533 CL4 או שאפשר לקנות גם 667MHZ... מה ממליצים האנשים?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים