מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איך הלוח הזה? 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E הוא עובד טוב? מנצל את כל מהירות של המעבד E6300? כרטיס קול טוב? תומך SATA2?
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג P5LD2-VM עם מעבד P4 530 אני מעוניין להחליף מעבד ל-E6400 האם זה כדאי וגם האם הלוח תומך טוב במעבד מהסוג הזה וגם האם אני ארגיש הבדל ???? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שמעתי שמועה כזאת. זה נכון? באיזה מעבדים מדובר? מה אחוז ההורדה?.
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
-
ראיתי שאינטל הוציאה צ'יפסט וסוקט חדשים. איפה אני יכול לקרוא וללמוד על הנושא הזה? מה ההבדלים בין הסוקט הישן לחדש? מה נותן DDR2? וכו' תודה.
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS p4s533-VM שתומך (אני חושב) ב133\266\533 האם אוכל לקנות זיכרון של 400 mhz שבאמת יעבוד על 400 mhz??או שהוא יעבוד על פחות?...
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
אני עומד לקנות SOCKET 939 עם זיכרון DDR400 השאלה שלי היא כיצד עדיף לבנות את המערכת מבחינת ביצועים טובים יותר - 4X512 או 2X1024 ? כמו כן, האם עדיין חייבים להתקין זיכרון בזוגות או שאני יכול לשים למשל רק מודול זיכרון אחד ועדיין לקבל ביצועים מושלמים ב- DDR400? תודה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום לכולם =) אני צריך המלצה ללוח אם טוב למערכת Athalon 3200+ 512 Cache 2.2GHz כרגע אני חושב על : EPoX "EP-8KDA3+" nForce3 250Gb Chipset Motherboard for AMD Socket 754 CPU -RETAIL תגידו לי אם הלוח אם הזה טוב.. ומה ההבדל בינו לבין EPoX "EP-8KDA3J" nForce3או שאין הבדל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
על לוח אם עם כרטיס רשת מובנה יש יציאה אחת של מודם/רשת נכון? אז השאלה שלי היא: אם אני רוצה לחבר מודם רשת וגם כבל רשת בין 2 מחשבים, אז מה אני עושה אם יש רק יציאה אחת. הלוח אם הוא: MSI K8N
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אני עוד כחודש קונה מחשב חדש ויש לי שאלה על הלוחות אני מתכונן לקנות 2 סטיקים שלזכרונות פנימיים ובינתיים כל הלוחות שראיתי שתומכים בדןאל הם מאוד יקרים יכול להיות שגם הלוחות הזולים יותר תומכים בזה ושזה פשוט לא מצויין (באתרי מכירות ליד שם הדגם) ואם שווה להשקיע עוד 250-300 שקל על לוח שיתמוך בדואל DDR???
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
ישלי זכרון SDRAM 128 שפועל על 133 PC קניתי כרגע אחד שפועל על 100 PC והוא לא מזהה לי אותו מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 427 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי הלוח הוא NF7 משודרג. מה שבאמת קורץ לי זה החיבור כניסה של אודיו דיגיטלי ותמיכה מלאה בultra400. בכל מקרה, אני לא מוצא שום בקורות על הלוח. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום אחים שלי ! אני רוצה לקנות סטיק של 256 DDR של 2700 השאלה שלי היא: איזה חברה יותר טובה ? מה יותר משתלם ? על מה אתם ממלצים ?(ועל מה לא ) ועוד שאלה איפה לקנות ? אני מכיר הרבה חנויות ששמעתי שהן חנויות טובת אבל אני אף פעם לא קניתי שם ואני לא יודע בקיצור מה אתם מציעים וממליצים ?? ??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אפשר רק לפי המתח ההתחלתי או יש עוד? (בארטון 2500).
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אני קצין בסדיר ולכן אין לי יותר מידי זמן ללמוד את העסק לעומק; קראתי את הכתבה שפורסמה ב - DEV ועכשיו אני עוד יותר מבולבל ולכן אני צריך את עזרת אלו שכן הצליחו להבין את הכתבה במלואה: יש לי כרגע במחשב זיכרון 512mb 2700 של חברה עלומה בני לפחות שנה וחצי (או אפילו יותר) באחרונה רכשתי Athlon XP 2500 Braton, Abit NF-SL אני רוצה גם לחדש את הזיכרון, אז ככה: האם עדיף כרטיס בודד של 512 או שנים של 256? מה משמעות ה - C2, C2.5, 3 (האם זה ה - latency?) האם עדיף לי לקנות זיכרון 512 3200 בעל "C" נמוך יחסית (2.5, 2) ושל חברה טובה או פשוט להוסיף עוד 512 2700 רגיל? [מבחינת מחיר מול ביצועים] לא מתוכנן OC והשימוש העיקרי הוא גלישה, הורדה צפיה בסרטים וצריבה ופחות במשחקים, אך מכיוון שאני שואף לעשות…
-
- 4 תגובות
- 426 צפיות
-
-
היי, אילו זיכרונות עדיפים ל MB הנ"ל SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI DD2 או DUAL CHANNEL DDR2? אני מיתכון לקנות 2 גיגה ללעשות שימוש בכרטיס המסך שעל הלוח. תודה עמוס
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי לוח אם asus 939a8n-e מעבד 3200 אתלון venice core עכשיו הבעיה היה לי גיגיה זכרון של twinmos cl2.5 400 והוספתי עוד גיגה זכרון של OCZ עם אותם נתונים סך הכול 4 סטיקים של 512 =2 גיגה עשיתי עדכון ביוס אבל המחשב עדין מזהה לי רק 1512 זכרון כאשר ב CPUZ מזהה לי 2 גיגה ראו תמונה המערכת הפעלה שלי היא xp לכן לא אמור להיות בעיה עם ה remap אני לא יודע מה לעשות עזרו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
כמובן עם חריץ PCI-E DDR2 ו-SATA2 מתכנן לעשות קצת OC לא ממש כבד... מעבד AMD 5000 איזה לוח אם כדאי לקנות אני הולך לקנות מחנות נועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=162&AdCat=&parentid=41
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
האם ניתן לממהר איתו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם לוח-אם זה טוב לOC ובכללי האם הוא איכותי, אני לא מתעניין בלוחות אחרים אלה מבקש חוות דעת על לוח ספציפי זה: ASUS P5N32-E 680I
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במידע על מעבדים של שרתים: 1. מהו המעבד הכי חזק של אינטל היום ועל פי מה בוחרים אותו? (לפי דעתי אני צריך להסתכל בדף מעבדים של השרתים של אינטל ולבחור את החדש ביותר כנראה)... ומה הקריטוריונים לבחירה של המעבד? 2. אני צריך לכתוב השוואה בין מעבדים ביתיים למעבדים של שרתים. תודה רבה על העזרה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
בקשה המלצה ללוח תומך DDR1 למשחקים יש כרטיס מסך 8800GT ככה שצריך חיבור PCI מעדיף שיהיה למעבד אינטל אבל שיתאים ל C2D תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
האים ניתן לבצע oc למעבד זה ואים כן האים קרור מעבד מדגם ac freezer pro 64 יספיק?
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה, כרגע יש לי בראש Q6600 עם ג'יגהבייט P35 DS3R. יש לי קירור מים , וספק שאני מקווה שיסחוב טוב בהמהרה (430W של אנטק). מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הורדתי את התוכנה SpeedFan כדי לעקוב אחרי מהירויות המאווררים שלי וטמפרטורת המעבד שלי. 1. מישהו יודע מה הטווח הרצוי שלהם? 2. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע להגיד לי מה הנתונים הרלוונטים שם? תודה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-