עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by מר מקלדת,

בהתחלת ינואר? באמצע ינואר? בסוף ינואר?

2. Started by EviLeader,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם אפשר והגיוני לקנות עכשיו לוח-אם וזיכרונות או שגם להם צפויה ירידת מחירים? כמו כן, הייתי שמח לדעת מה חושבים על Asus M2N-E והאם אפשר לשים בתוכו את ה8600GTS שייצא בעתיד הקרוב? שאלה אחרונה היא, לגיימרים עדיפה מהירות של זכרונות של 800 או 667 (אם ההבדל ביניהם גדול)?

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  3. Started by crazydiamond,

האם יש AMD בתושבת 939 בדירוג 3000+ אשר אינו מסוג ווניס? אני אמור אולי לקבל כזה מעבד אך אני רוצה שיהיה בו סט הפקודות SSE3 שיש רק ב ווניס ומעלה.

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  4. Started by solo53,

האם קימת בעיה בלוחות החדשים מבוססי AMD בכרטיס הרשת כפי שהיה בלוחות הישנים יותר כך שהיה צורך להתקין כרטיס רשת ניפרד מדובר על אוברקלוק קטן ולא מוגזם

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  5. במצגת שנערכה במוסקבה שוחררו מספר נתונים על המעבדים הצפויים מ AMD http://www.digit-life.com/articles2/editorial/amd-guiseppe-amato-conf-part1.html

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  6. היי, אילו זיכרונות עדיפים ל MB הנ"ל SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI DD2 או DUAL CHANNEL DDR2? אני מיתכון לקנות 2 גיגה ללעשות שימוש בכרטיס המסך שעל הלוח. תודה עמוס

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  7. שלום לכם יש לי זכרונות DDR1 400MHZ וכתוב עליהם שהתזמונים הם: 2.5-3-3-7 ובתוכנה EVEREST כתוב שזה 2.5-4-4-8 מישו יכול להגיד לי למה זה? והאם אפשר לשנות את זה לרגיל? תודה אריאל

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  8. Started by franko181,

יש לי רק שאלה קטנה. האם גם בשביל מעבדי AMD יש יתרון בביצועים ל - DUAL DDR או שמודול אחד יתפקד אותו דבר?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  9. Started by kobishenko,

היי, אני בטוח שענו על זה כבר בכמה הזדמנויות, אבל קיבלתי תשובות שונות לכן אני אשאל שוב: יש לי לוח אם M863G שתומך בזיכרון DDR 333, ואכן יש לי כרטיס זיכרון DDR יחיד של 512 MB. אני רוצה להרחיב את הזיכרון, וברור לי שרק DDR אפשר יהיה להציב שם (חבל רק שהוא עולה יותר מDDR2...אבל זו הבעיה שלי כבר). שאלתי היא - האם אני יכול לשים כרטיס זיכרון נוסף גדול יותר או מהיר יותר: דהיינו של 1024 MB ושל 400MHZ ? לדעתי זה אפילו אמור לעלות פחות מה-333MHZ שהלוח תומך. השאלה האם הוא לעולם לא יינצל את המהירות הזו. תודה תודה ופסח כשר.

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  10. Started by alexPC,

שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב מבוסס לוח P5K של ASUS עם בקר RAID. לאחר התקנת חלונות XP PRO SP2 התקנתי את הדרייברים של הלוח שהגיעו עם הלוח. תוכנית ההתקנה התקינה שני קבצים שנטענים לזכרון באתחול של חלונות. הקבצים הם : xRaidSetup.exe ו-xInsIde.exe .שני אלה כנראה שייכים לבקר ה-RAID של JMICRON שמותקן בלוח. בחיפוש שעשיתי ברשת לגבי שני הקבצים גיליתי שהם עלולים להיות סוג של רוגלה או תוכנה זדונית אחרת. האם מישהו יודע מה תפקידם ? והאם הם נחוצים לעבודה התקינה של דיסק SATA של היטאצ'י ? אני בכל אופן הסרתי אותם מרשימת האתחול ונראה שהכל עובד כשורה. תודה. :s05:

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  11. אני מתלבט בין השניים, ואחד כרגע לא נמצא אצל היבואן =\ [P5N32-E]... ודבר שני, אשמח לקבל קישורים לאתרים של חנויות מחשבים, במיוחד לכאלה בהן יש את שני לוחות אם ללו או לפחות אחד מהם. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  12. Started by kicker,

שלום! על הפרק עומדת השאלה מה עדיף? AMD 4200 או INTEL E6300? אני ממש רגע לפני קניית מחשב חדש ואני לא יודע איזה כדאי. המחשב ישמש למשחקים בעיקר ועריכת וידאו.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  13. Started by Refaelo,

רציתי לדעת איך הלוח GIGABYTE GA-8KNXP והאם יש לוחות יותר טובים , הלוח מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8KNXP.htm

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  14. אפשר לדעת איפה בביוס מבטלים את הRAID?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  15. Started by mastermomo,

מה עדיף לעריכת וידיאו AMD3000 או P4 Athlon 64 3000(1.8GHz) Socket 939 512k או P4 3.0Ghz LGA775 800fsb 2M 64bit

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  16. האם זה נכון שעדיף מעבד 2 ליבות 8400 במקום 4 ליבות 9600? ההפרש במחיר גדול מאד האם משמעותי זכרון במהירות 1066 לעומת 800? שוב ההפרש במחיר גדול

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  17. Started by neta16,

היי, יש לי שאלה (מן הסתם), בדקתי דרך המחשב כמה זיכרון (RAM) יש לי והיה כתוב 1014, ולפי מה שידוע לי זה צריך להיות בכלל 1024, אז איך זה הגיוני? ??? הינה ההוכחה: http://www.2send.us/uploads/85d5830e45.jpg (תסתפקו בקישור... ) אני אשמח אם מישהו יענה לי, תודה

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  18. Started by bbarakt,

הלוח אם שלי הוא P5K-E ובספר (או באתר של ASUS) רשום: 2x PCI-E x16 (blue @ x16 mode, black @ x4 or x1 mode מזה אומר? אם יש לי אפשרות לעשות CF זה יהיה CF יעיל?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  19. תושבת LGA1700 השולחנית של אינטל רואה סבב נוסף של מעבדים המבוססים על ארכיטקטורות Alder Lake ו-Raptor Lake. הנה כל הדגמים, המחירים ומה שצריך לדעת על המעבדים הזולים יותר של Core בדור 14לכתבה

20. Started by RGod,

שלום הדגם של הלוח הוא GA-8ipe 1000 L הוא REV 2 ..... אני צריך לדעת איך הלוח בכללי ?איך הוא ב OC ?לכמה ניתן להגיע איתו ב FSB מי 100 ? אם מישהו יכול לספק לי ביקורת של הלוח הזה יהיה נהדר .

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  21. בסקירה זאת לקחנו לסיבוב התרשמות את אחד מלוחות האם המתקדמים של ערכת השבבים B650E עבור דור המעבדים הטרי של AMDלכתבה

22. Started by adirze,

רציתי לשאול איך החברה Team בזכרונות ובכללי איך הזכרונות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 ? בעקבות בעיה טכנית בזכרונות PQI שהזמנתי לבסוף נאלצתי להחליף אותם לזכרונות מהחברה של TEAM איך הם בכללי ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  23. Started by kimi,

שלום, יש לי 2G זכרון של G.SKILL בתדר 800MHZ אבל כשאני בודק ב CPU-Z זה מראה לי שהתדר הוא 408MHZ מישהו יודע מדוע ה CPU-Z מראה לי 408MHZ ? מה צריך לעשות כדי שזה יהיה 800MHZ ? תודה

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  24. Started by PhP dUdE,

ישלי זכרון SDRAM 128 שפועל על 133 PC קניתי כרגע אחד שפועל על 100 PC והוא לא מזהה לי אותו מה עושים?

• 4 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים