עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by may1977,

שלום לכולם! אני מחפש זיכרונות SDRAM 256-512......ניסיתי בחנויות שאתם מפרסמים בהשוואות המחירים-אבל נאמר לי שאין להם כאלה...?! איפה אני יכול למצוא כאלה? גם אם זה יד שניה! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  2. Started by ilil,

מבקש המלצה ללוח אם איכותי (במגבלות התקציב), יחד עם זאת OC אינו מתוכנן. גודל: ATX. נדרש כרטיס גרפי מובנה בלוח האם. מתכנן לאכלס מעבד AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2. תמיכה בזיכרון DDR2 800MHz ב-Dual Channel, אם זאת מתכנן להפעיל במהירות 667MHz בשלב זה. בברכה, ilil

3. Started by coron10,

שמעתי שמועה כזאת. זה נכון? באיזה מעבדים מדובר? מה אחוז ההורדה?.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  4. Started by THE_LORD,

יש לי במחשב 4 זכרונות של 256 DDR יש לי שלושה מהם אותו סוג כרטיס ואחד שונה אני לא יודע אם זה גורם לי לבעיות במחשב (מסכים כחולים) אני בודק את העניין אבל בכל מקרה אני רוצה להרחיב את הזכרונות שאחד מהם יהיה ג'יגה של חברה אחרת קינגסטון רציתי לדעת אם זה יגרום לי לבעיות שכל שאר הזכרונות 256 ואחד ג'יגה. חשוב לציין שבדקי קודם אם הזיכרון עובד טוב בלוח אם שלי ע"י טבלה שחברת הלוח הכינה http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=568&maincat_no=1 הטבלה למטה רשום שם שקינגסטון עובד טוב אבל לא רשום על זיכרון אחד שהוא ג'יגה רשום על 512\256

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  5. Started by SPIDERRRMAN,

יש לי כרדע במחשב 2 G זכרונות של OCZ במהירות 1066 אני מתכוון לשנות קצת את המחשב ולהפוך אותו ליותר פשוט וזול (ולהרוויח קצת כסף) אז רציתי לשאול אם אני לא עושה OC אין שום משמעות לזה שהמעבד במהירות 1066 נכון? כאילו יעבוד אותו דבר זיכרונות של 667? והאם TWINMOS 1024MB DDR2 667Mhz הוא זיכרון טוב ומומלץ?(יש מישהו שמוכר ביד שניה) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  6. היי מתלבט בין שני סוגי זכרונות TwinMos 2*512 667Mhz - CL5 Kingston 2*512 667Mhz - CL5 לשניהם יש אותם מאפיינים, ושניהם מתומחרים זהה, כ 140 שקל לסטיק. האם יש איזו שהיא עדיפות לאחת מן החברות?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  7. Started by kobishenko,

היי, אני בטוח שענו על זה כבר בכמה הזדמנויות, אבל קיבלתי תשובות שונות לכן אני אשאל שוב: יש לי לוח אם M863G שתומך בזיכרון DDR 333, ואכן יש לי כרטיס זיכרון DDR יחיד של 512 MB. אני רוצה להרחיב את הזיכרון, וברור לי שרק DDR אפשר יהיה להציב שם (חבל רק שהוא עולה יותר מDDR2...אבל זו הבעיה שלי כבר). שאלתי היא - האם אני יכול לשים כרטיס זיכרון נוסף גדול יותר או מהיר יותר: דהיינו של 1024 MB ושל 400MHZ ? לדעתי זה אפילו אמור לעלות פחות מה-333MHZ שהלוח תומך. השאלה האם הוא לעולם לא יינצל את המהירות הזו. תודה תודה ופסח כשר.

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

האם יש AMD בתושבת 939 בדירוג 3000+ אשר אינו מסוג ווניס? אני אמור אולי לקבל כזה מעבד אך אני רוצה שיהיה בו סט הפקודות SSE3 שיש רק ב ווניס ומעלה.

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  9. Started by CrueL,

איך הלוח שלי האם אפשר להביא משהו יותר טוב מזה לOC ב600 ש"ח???????????

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  10. הלוח הזה: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-6VTXE-A.htm# יש לו עוד משהו OB חוץ מכ.קול? אני פשוט לא כ"כ מתמצא במושגים ובצורת הכתיבה הטכנית שלהם...

11. שלום, מה דעתכם על GA-M61SME-S2 ? לא מצאתי כלום על זה.. שימוש משרדי לאינטרט ואופיס וICQ

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  12. מה אתם אורים על הלוח אם הזה תראו איזה יופי וואש: http://www.newegg.com/Product/Showimage.asp?Mode=&Type=&Image=13-127-206-01.jpg%2C13-127-206-02.jpg%2C13-127-206-03.jpg%2C13-127-206-04.jpg%2C13-127-206-05.jpg%2C13-127-206-06.jpg&CurImage=13-127-206-06.jpg&Description=ABIT+Fatal1ty+AN8-SLI+Socket+939+NVIDIA+nForce4+SLI+ATX+AMD+Motherboard+-+Retail הנה המפרט רדו קצת למטה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813127206

13. שלום רב אני בשלבי בניה של HTPC ,אני מתעניין בלוח אם של NVI המבוסס על ערכת השבבים 630I אני מודע שמדובר בלוח לשוק הנמוך ,אך יציאת הHDMI קורצת לי(בונה מחשב עד 2000 ש,) אני מעוניין לדעת אך האמינות הכללית של ערכת השבבים הזאת (לוח של חברת גי'גה בייט) כמו כן האם ניתן בעתיד לחבר כרטיס מסך +כרטיס PVR יום טוב

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by PsyDream,

מזה תמיכה ב-raid??..מזה נותן ומה זה עושה??

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  15. Started by ran19,

רציתי לדעת מה עם הלוח הזה הוא מגיע לשוק או לא ? חשבתי ידברו עליו הרבה, מה איתו? http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3872&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US

16. Started by thifi,

היי כולם! רציתי לשדרג את הזיכרון שלי מאחר ויש לי רק 512mb*2 של Kingstone. רציתי לשדרג ל-2gb או 4. השאלה שלי היא האם יש אפשרות של שדרוג של זיכרון שכזה ללא פרמוט. הייתי גם רוצה לדעת איזה זכרון של איזה חברה הייתם ממליצים לקנות שישמש אותי הכי טוב למשחקים. המעבד שלי הוא core 2 duo e4400 2.4 כרטיס גרפי 1900xt 512mb לוח אם DFI Infinitay תודה מראש thifi נ.ב זה יהיה נחמד אם תוכלו לפרט איך לשדרג - זאת אומרת, לקחת סטיק אחד של ג'יגה או להחליף לשניים של ג'יגה.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  17. Started by megas_xlr,

שילשום חזר לי המחשב מהתקנה וקיבתי לוח אם של gigabyte k8 triton ורציתי לדעת כמה הוא עולה והאם amd 64 bit 3000+ יותר טוב מ intel pentium 4 3.2 ghz 478 1m ???? תודה למי שמוכן לעזור :yelclap:

18. Started by Shavoigen,

מה הOC הכי חזק שאפשר להגיע עם E6600 וזכרונות 800Mhz?

19. אני רוצה לחבר אורגן למחשבב שלי שיתחבר למידי. אני חושב אבל שאין לי שקע במחשב. הכרטיס קול שלי הוא מובנה על הלוח אם (nvidia, אני חשוב, או שאני מתבלבל בשם של רכיב אחר במחשב), איך נראה השקע? אם באמת אין לי שקע, איך אפשר אז לחבר? יש מין מתאם או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  20. Started by Impreza,

אני רוצה לוח עם אפשרויות OC טובות אבל שלא יהיה דראק יש מישהו שמציע לי בתמורה ללוח אחר שיש לי 2 לוחות איזה לקחת? ד"א הוא מהפורום כאן הוא מציע לוח לפנטיום 3 סלוט 1 של PC PARTNER הוא אומר שקל לעשות עם הלוח OC כי זה דרך הביוס ויש לו עוד לוח של OCTEK שתומך בפנטיום 2 ו 3 במהירות 100 מגה הרץ אבל שם אפשר לעשות OC דרך הג'מפרים שעל הלוח מה לקחת? מצד אחד PC PARTNER גרועים אבל אפשרות OC דרך הביוס ומצד שני על OCTEK לא שמעתי ו OC דרך ג'מפרים זה ה PC PARTNER: http://www.pcpartner.com/support/layout/888.gif זה ה OCTEK: http://support.octek.com.au/Products/MainBoards/P23/intel/mb_p3_i_16.htm

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  21. Started by PCguy,

-------------------------------------------------------------------------------- אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  22. בסקירה זאת לקחנו לסיבוב התרשמות את אחד מלוחות האם המתקדמים של ערכת השבבים B650E עבור דור המעבדים הטרי של AMDלכתבה

23. Started by eladwei,

שלום, יש לי מחשב קצת ישן ואני לא בטוח אילו זכרונות יתאימו. צירפתי לוג של cpu-z בתקווה שמישהו שמבין הרבה יותר ממני יוכל לייעץ לי איזה זכרונות לקנות. (ואם זה תהליך מורכב או שכולל הגדרות BIOS אני מאוד אשמח אם יהיה פירוט). נ.ב: אם אפשר להשתמש בזכרונות הקיימים כדי לשפר יותר את הביצועים זה אפילו עדיף. תודה, אלעד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  24. השאלה שלי אם ניתן לקנות שני זכרונות של 667 512X2 DDR II ועוד שני זכרונות של DDR II 800 של 512 מגה הלוח אם תומך בDDR2 800 אז אפשר או לא?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים