עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amir.shani,

השילוש הראשון Athlon 64 3800+ Socket AM2 Abit NF-M2S AM2 Kingston 2 * 1024 667 כנראה 925 ש"ח ..... השילוש השני Pentium E2140 Gigabyte 945GCMX-S2 Kingston 2 * 1024 667 כנראה 800 ש"ח ..... מטרות: אינטרנט אופיס לא למטרת אוברקלוקינג חשיבות למחיר זול גם שינויים יתקבלו בברכה תודה !

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  2. http://www.corsairmemory.com/corsair/products/specs/TWIN2X1024-6400C4.pdf

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  3. Started by KFIR?ANKRY,

ל ATHLON XP 2200 או XP 1800 איזה מהירות של זכרון DDR אפשר לחבר ? מה מומלץ 266 333 400? יש גם יותר מהירים 666? זה דורש OVERCLOCKING של FSB ? זכרון מהיר יותר מתחמם יותר ? ולכן חיים יותר קצרים ?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי בעייה בקשר לבחירת זיכרון למחשב החדש שאני רוצה לקנות. הבעייה היא שאין לי הרבה כסף וכמו כולם אני רוצה את ההכי טוב בכמה שפחות.... אני לוקח מעבד AMD2500xp עם לוח של Abit nfs ver2 שזה לא כ"כ קריטי אבל אני לא יודע איזה זיכרון לקחת. כרגע התקציב הוא 520 ש"ח ומאוד רצוי שלא לעבור אותו מה שקצת מגביל את האופציות בכל מה שנוגע ל-OC מה לעשות?????????? האם שווה לקנות סמסונג סולידי ופשוט לא לעשות OC (ולהניח שזה יספיק למחשב שמיועד לסרטים משחקים ואינטרנט), או שאין ברירה ואם אני לא שם עוד כמה גרושים אז אני הולך לאכול הרבה חרא.... בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  5. Started by Integer,

סורי בעיה נפתרה תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  6. מחשב נייד עם מעבד T5500 (אינטל קור 2 דו 1.6) כיום יש לי 0.5G אני הולך לקנות עוד סטיק של 1G. כך שיהיו לי 1.5G האם כדאי לקנות 2X1G ולזרוק את הישן? או שההבדל הוא זניח? אני צריך עוד זכרן לצרכי עריכת וידאו (שאני אתחיל רק לאחר שיהיה לי זכרון ...) רן

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  7. Started by MamaOff2002,

איני מבין גדול במחשבים אבל האם תוכלו להגיד לי איזה מהלוחות אם יותר טוב kn-neo4-f 939 pcx msi או albatron k8nf4x תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  8. Started by galr52,

אני צריך כרטיס זיכרון של 2 גיגה או יותר... הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-232192939.JPG בתודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  9. שאלות בקשר למעבד סמפרון(תודה מראש לכל המשיבים) « : היום ב- 05:46:45 PM » -------------------------------------------------------------------------------- אני גולש רבות בפורום זה.ובדרך כלל אני למד מכם דברים רבים וחשובים. לאחרונה ראיתי בפורום שאינכם ממליצים על מעבד סמפרון. ושאלותי הם:מדוע זאת? האם מעבד זה חלש? האם מעבד זה אינו יכול לעמוד בפני משימות משרדיות וצפייה בסרטים בשמיעת מוזיקה ובמשחקים קלים?האם יתרונו של מעבד זה רק במחירו הזול?אם כן אנא המליצו לי על מעבד אחר של אי,אמ,די. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  10. Started by QQQ,

האם הרכיבים של המחשב צורכים יותר מתח כשהם פועלים "קשה" יותר? לדוגמא כשאני צורב משהו, או כשיש הרבה אפליקציות שפועלות במקביל? או שצריכת הזרם היא סטטית? סליחה אם פתחתי את האשכול במקום הלא המתאים

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  11. אהלן, אני מתכוון לקנות מעבד E4300/4400 Due. האם צ'יפסט הP35 יוכיח את עצמו (או לפחות מתיימר להיות) הקניה הנכונה מבחינת התפתחויות עתידיות? אני מעוניין להבין מדוע... אם לא, איזה ערכת שבבים מומלצת היום למעבד הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  12. Started by chukun,

רבותיי, כמה אפשר להתווכח על איזה מעבד טוב יותר? יש פה לא מעט אנשים שיגידו שהמעבדים של INTL טובים יותר ואחרים שיגידו ש AMD. בסופו של דבר הסטייה באחוזים בין המעבדים של שתי החברות נע בין 3-6 אחוז (ואני מדבר על המעבדים התקציביים 3800-5000 של AMD לבין הקונרו המקביליים) אי לכך ובהתאם לזאת עדיף כרגע לקנות את מה שיותר זול. ותקנו אותי אם אני טועה.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  13. Started by asi123,

הנה הנתונים שEVEREST מצאה בקשר לזיכרון שלי במחשב נישא: [ Memory Controller ] Memory Controller Properties: Error Detection Method None Error Correction None Supported Memory Interleave 1-Way Current Memory Interleave 1-Way Supported Memory Types DIMM, SDRAM Supported Memory Voltages 3.3V Maximum Memory Module Size 256 MB Memory Slots 3 [ Memory Modules / Base Memory ] Memory Module Properties: So…

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  14. אפשר לדעת איפה בביוס מבטלים את הRAID?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  15. שלום, אני מתכוון לקנות AMD 3800 X2 עם הלוח הנ"ל רציתי לשאול לגבי הזיכרונות אני מעוניין לקנות 1.5 GB זיכרון מורכב מ : 1GB + 512MB האם זה אפשרי ??? או שצריכים 512X3 ?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  16. Started by bbarakt,

הלוח אם שלי הוא P5K-E ובספר (או באתר של ASUS) רשום: 2x PCI-E x16 (blue @ x16 mode, black @ x4 or x1 mode מזה אומר? אם יש לי אפשרות לעשות CF זה יהיה CF יעיל?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  17. Started by naory159,

אני מחפש לוח אם - Quad Core, ומעבד שמתאים לאותו לוח אם, עם הרכיבים הבאים שאני עומד לקנות: כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800GT 1GB PCIe - Asus (שהלוח אם יותאם ל-PCI-Express 16x) וכמובן סוג זיכרון DDR2... תודה!!

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  18. שלום לכולם, קודם כל חשוב לי שרק מי שמבין באמת יענה לי ולא מי שלא בטוח או מי שיש לו ספק.... יש לי לוח מדגם ASROCK P4I65G הלוח תומך ב דואל צ'אנל כיום אני מחזיק בשני סטיקים ncp ddr 400 1gb cl 2.5 מן הסתם כרגע הלוח עובד על צ'אנל יחיד , כיום אני לא מצליח למצוא במלאי של שום חנות זיכרון זהה ל1GB שיש לי על המחשב אלא רק CL3 של חברות אחרות. האם הלוח עדיין יעבוד על דואל צ'אנל גם אם הזיכרון הוא לא זהה לחלוטין לשני(לא אותה חברה לא אתו CL)? ועוד שאלה מישהו הציע לי בחנות מחשבים לתת לו את הזיכרון 1GB שלי ncp ddr 400 1gb cl 2.5 ובתמורה לקחת שני סטיקים של AUDAR 1GB CL 3 DDR400 ולהוסיף 280 שקל האם מישהו מכיר את החברה הזאת?! האם מישהו ממליץ? המוכר בחנות אמר לי שיש עליו אחריות לכל החיים תו…

19. Started by uguru1969,

היכן ניתן למצוא זכרונותT1 G.SKILL PC4800 FF באזור המרכז ובמחיר סביר , אני לא מצליח לאתר אותם בשום מקום(

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  20. Started by psycho59,

מישהו יודע אם הכרטיס הזה מגיע עם יציאות USB או שאני יצתרך לקנות כרטיס USB ולחבר אותו אליו??? בכל מקום שחיפשתי לא היה כתוב שום דבר על USB.. זה מה שכתוב באתר של ג'יגבייט http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Produ...s_GA-K8NF-9.htm בבקשה זה מאוד חשוב לי אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה אבל אם אין לו יצאות USB אז לא נראה לי שאני יתקרב אליו בכלל... בבקשה זה דחוף מאוד sad.gif נ.ב אם הוא כן מגיע עם יציאות USB.. כמה יציאות ?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  21. Started by sh780,

שלום חברס', אני צריך המלצה ללוח אם עד 500 ש"ח (הקודם נשרף) ורק של ASUS או Gigabyte שיהיה 775 DDR2 800 אממ PCI-E וגם SATAII. תודה מראש,

22. Started by davidreznic,

הי רציתי לשאול האם הלוח הזה : GA-P35-S3L בסדר, ומה ההבדל בינו לבין GA-P35-DS3L????? כי ה-S3L יותר זול, ואני לא מבין למה. בדקתי באתר שלהם וזה נראה בדיוק אותו דבר!!!1 אפשר לקחת את הS3L???..

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  23. Started by Fungus Funk,

ישנה האפשרות שאני אקח מארז micro atx למערכת חזקה ורציתי לדעת איזה לוחות חזקים [ל - E6600] מתאימים .. ומה הכי עדיף בתקציב של עד 1600 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 487 צפיות
  24. Started by manz11,

האם כל מעבדי פנטיום D הם 64 bit ? תודה.!

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  25. Started by Palsar,

בNEWEGG כתוב שasus striker תומך ב1333FSB זה אומר שהוא תומך בסדרת מעבדים החדשה ? נגיד במעבד QX6850 ?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים