עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Electric Boom,

יש לי לוח ASUS p4s533-VM שתומך (אני חושב) ב133\266\533 האם אוכל לקנות זיכרון של 400 mhz שבאמת יעבוד על 400 mhz??או שהוא יעבוד על פחות?...

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  2. אני עומד לקנות SOCKET 939 עם זיכרון DDR400 השאלה שלי היא כיצד עדיף לבנות את המערכת מבחינת ביצועים טובים יותר - 4X512 או 2X1024 ? כמו כן, האם עדיין חייבים להתקין זיכרון בזוגות או שאני יכול לשים למשל רק מודול זיכרון אחד ועדיין לקבל ביצועים מושלמים ב- DDR400? תודה

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  3. שלום לכולם =) אני צריך המלצה ללוח אם טוב למערכת Athalon 3200+ 512 Cache 2.2GHz כרגע אני חושב על : EPoX "EP-8KDA3+" nForce3 250Gb Chipset Motherboard for AMD Socket 754 CPU -RETAIL תגידו לי אם הלוח אם הזה טוב.. ומה ההבדל בינו לבין EPoX "EP-8KDA3J" nForce3או שאין הבדל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  4. על לוח אם עם כרטיס רשת מובנה יש יציאה אחת של מודם/רשת נכון? אז השאלה שלי היא: אם אני רוצה לחבר מודם רשת וגם כבל רשת בין 2 מחשבים, אז מה אני עושה אם יש רק יציאה אחת. הלוח אם הוא: MSI K8N

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  5. Started by itaim,

אני עוד כחודש קונה מחשב חדש ויש לי שאלה על הלוחות אני מתכונן לקנות 2 סטיקים שלזכרונות פנימיים ובינתיים כל הלוחות שראיתי שתומכים בדןאל הם מאוד יקרים יכול להיות שגם הלוחות הזולים יותר תומכים בזה ושזה פשוט לא מצויין (באתרי מכירות ליד שם הדגם) ואם שווה להשקיע עוד 250-300 שקל על לוח שיתמוך בדואל DDR???

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

ישלי זכרון SDRAM 128 שפועל על 133 PC קניתי כרגע אחד שפועל על 100 PC והוא לא מזהה לי אותו מה עושים?

• 4 תגובות
    • 427 צפיות
  7. Started by Miros,

איך הלוח הזה? 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E הוא עובד טוב? מנצל את כל מהירות של המעבד E6300? כרטיס קול טוב? תומך SATA2?

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  8. Started by zahi74,

יש לי לוח מסוג P5LD2-VM עם מעבד P4 530 אני מעוניין להחליף מעבד ל-E6400 האם זה כדאי וגם האם הלוח תומך טוב במעבד מהסוג הזה וגם האם אני ארגיש הבדל ???? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  9. תראו אני גם מצפה בכליון עניים לקונרו וגם אני מת לראות מה אינטל הכינה ואני דיי בטוח שהוא הולך לאכול את amd . אבל כל שנייה נפתח פה דיון על הקונרו והוא אפילו לא יצא כל שניה יש דיון על איך שהוא מכסח את amd. שכאשר מרכיבים את שני המעבדים על לוחות מוזרים בצורה של מוטציה כאילו תפסקיו לחגוג עם זה חכו שייצאו לוחות נורמלים לamd ול intel. ואז אפשר יהיה להשוות ולחגוג ואני מוסיף דעה שלי לא נראה לי ש amd נשארת אם אותו קו של מעבדים ורק משתנה am2 אולי בכל זאת amd הולכת להפתיע אף על פי שכל הסיכויים מצביעים שזה לא ייקרה. חכו שייצא ואז תצאו בחגיגות. ואלי מנהלי הפורום תעשו אשכול דיונים מרוכז בנושא?

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  10. Started by coron10,

שמעתי שמועה כזאת. זה נכון? באיזה מעבדים מדובר? מה אחוז ההורדה?.

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  11. Started by manz11,

האם כל מעבדי פנטיום D הם 64 bit ? תודה.!

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  12. Started by BarVaZ,

לי יש שתי סטיקים של 512MB של A-DATA ואני שואל עם שווה לקנות עוד 2 סטיקים? ועם כן אז עם אני חייב לקנות מאותו החברה?

• 4 תגובות
    • 427 צפיות
  13. Started by idanohh,

הכותרת שואלת הכל ...

14. שלום רב ותודה יש לי בעיה די רצינית : המחשב שלי זה :pissed:AMD Athlon processor 1400 Ghz אבל המהירות שהיתה פעם 1400 ירדה מלפני מספר שבועות פתאום ל 1050ghz ואני כמה שלא ניסיתי לשחק בביוס כלום לא עוזר המחשב עקשן מה לעשות תודה??? למחשב אין אחריות כבר

15. הייתי רוצה לדעת אם יש הבדל בין כרטיס מסך Radeon 9600 128 mb ובין Radeon9200128mb ינו אם יש הבדל כזה גדול שרואים את זה במחשקים או שלארוב הבדל זה הכסף שזה עולה וגם רציתי לדעתי אם ל Radeon 9550 יש יציאה לטלויזיה

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  16. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  17. ברשותי מעבד AMD3000 64 BIT ואני חושש שהוא מתחמם יתר על המידה. בדקתי את הטמפ שלו בעזרת תוכנת CPUCOOL בזמן שהוא עבד על 20% מאמץ והטמפ היתה 53 מעלות.בשעת מנוחה הטמפ עומדת על 48. האם קיימת תוכנה מיוחדת שגורמת למעבד לעבוד בתפוקה גבוהה למשך מס' דקות כדי שאוכל לבדוק את הטמפ ?

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  18. Started by bobby323,

הזמנתי מפנדה (כי כל ההזמנה של כבר משם), לא היה להם PQI אז הם נתנו לי את הסמסונג ב 625 ש"ח שווה עוד 45 ש"ח על ה PQI שאני יכול להשיג ב 580 מנועה, הם לא היו מוכנים לרדת יותר,

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  19. לוח אם ASUS עד 400 ש"ח מיועד למשחקים מינימום 4 יציאות SATA תומך ב 4GB של זיכרון,מעבדים מסוג DUAL CORE

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  20. Started by desegel,

מספר שאלות לי אליכם: 1. האם אני צריך לחשוב על ההתאמה בין מפרט החומרה שקיים לי במחשב ישן (לא כ"כ ישן.. בזמן מעבד P4 2.8GHZ) ואם כן , אילו פרטים אני צריך לבדוק? אני צריך לבדוק אם לוח האם יכול לתמוך במעבד מסויים? 2. האם המעבד הבא Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX מומלץ מבחינתכם ונראה לכם שהוא יעבוד באופן תקין עם חלקים שהם לא הכי חדישים בשוק?אבל שוב , לא ענתיקות, חלקים מלפני שנה-שנתיים. 3. האם זה אפשרי לקנות מעבד ולתת למעבדת מחשבים מסויימת להרכיב פשוט את המעבד למחשב והאם זה מבחינתכם מומלץ, ולאיזו חנות בדיוק כדאי לגשת בכדי לעשות זאת. כי הבנתי שצריך לשים איזושהי משחת contact בכדי לא לשרוף את המעבד וזה משהו שאני ממש לא מעוניין לעשות לבד תודה!

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  21. Started by dor962,

הזמנתי חלקים למחשב חדש שכולל את הלוח אם P5N-E. הלוח בעל צ'יפ של nforce NVIDIA, ורציתי לשאול אם זה יכול לעשות בעיות אם יש לי כרטיס מסך של ATI? התייעצתי בקשר למפרט של המחשב ולא אמרו לי שיכולות להיות בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח.. תודה.[br]פורסם בתאריך: 21.07.2007 בשעה 16:52:49 :-[אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה את המחשב..בבקשה תענו..

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  22. יש לי לוח אם מדגם ASUS M2N ולאחרונה חיברתי עוד הארד דיסק למחשב ומסיבה לא ברורה הלדים שמחוברים לי לספק כוח מתחילים להעלם ולהידלק כאשר המחשב מתחיל לחשוב (להיות קצת עמוס) זה קורה כל הזמן גם כשהמחשב נטען, אבל כאשר הוא במנוחה האורות נשארים בצורה רגילה, מישהו יודע למה זה קורה? חיברתי את ההארד דיסק בחיבור חשמל שמתחבר עם ההארד דיסק הראשון.

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  23. Started by eido,

היי אני קונה לוח אם P35C DS3R וחשבתי על הזיכרון הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VS2GBKIT667D2&cart=1185746616152205〈=heb מה דעתכם הזיכרון טוב בכלל?

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  24. Started by mr_wizard,

אני ממש מתלבט בין שני מעבדים.. אני בונה מחשב למשחקים וצריך להחליט בין: 1: INTEL CORE 2 DUO E6850 2: INETL Q6600 מה עדיף למשחקים??

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  25. Started by skydancing,

למה לאנשים שהמחשב שלהם נועד למשחקים ממליצים על מעבדי AMD? (חוץ מהמחיר כמובן).

• 2 תגובות
    • 427 צפיות

דיונים חדשים בפורומים