מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש לפני מספר חודשים ורציתי לדעת כמה דברים, פרטי המערכת שלי: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT שאלה ראשונה: אם אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי ל-4 גיגה,אני יכול לקנות זיכרון מגירסת Corsair עם אותה מהירות של מה שיש לי כבר, או שמה הכי כדי לקנות של אותה חברה שכבר שיש לי? שאלה שנייה: אני משתמש בווינדוס ויסטה, והמשחק קרייסיס על ההגרדות HIGH פועל לי…
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
הייי יש ברשותי את המעבד הזה ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון פנימי, כרגע יש שני סטיקים של קרוסאייר כל אחד 1 גיגה 800 HTZ, הוינדואוס הוא 32 ביט, השאלה היא האם יש אפשרות לשים עוד שני סטיקים של גיגה כך שיהיה 4 גיגה זיכרון בגירסא של ה 32 ביט או שיש צורך לשים גירסא של 64 ביט, תודה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי למפלצת! אבל באמת מפלצת! לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים ! ולקנות פשוט עד מעבד כמו שיש לי 2.4 ואז זאת תיהיה מפלצת! מה דעתכם? יתרונות חסרונות?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
מתי יגיעו לחנויות לוחות האם הראשונים מבוססי צ'יפסט P35?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף/להחליף זכרון. לוח האם הוא GA-7ZMMMH וראיתי שרשום שהוא תומך רק ב: pc100/pc133 sdram or vcm sdram 3.3v only. האם זה זכרון מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אפשר רק לפי המתח ההתחלתי או יש עוד? (בארטון 2500).
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
ישבנו לשיחה עם שני מהנדסי אינטל, תומר ששון ויניב כרמל, בכדי ללמוד על מאחורי הקלעים של אוברקלוקינג במעבדי אינטל ועל שיפורים שנעשו בתחום זה עבור Alder Lake החדשים, שכבר הספיקו לצבור מוניטין בתחום מאז הגעתם אל החנויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר בלטח שיש בו שני סוטים לשני הסוגים של הפנטיום שלוש. מה יקרה אם אחבר אליו שני מעבדים?
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם אפשר והגיוני לקנות עכשיו לוח-אם וזיכרונות או שגם להם צפויה ירידת מחירים? כמו כן, הייתי שמח לדעת מה חושבים על Asus M2N-E והאם אפשר לשים בתוכו את ה8600GTS שייצא בעתיד הקרוב? שאלה אחרונה היא, לגיימרים עדיפה מהירות של זכרונות של 800 או 667 (אם ההבדל ביניהם גדול)?
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שם הרכיב: PC4800 EL DDR Platinum Limited Edition זמין כרכיב של חצי גיגה או כצמד ל 2 * חצי גיגה. מקור הידיעה: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20050303001951.html דף המוצר באתר היצרן: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_4800_platinum
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
לוח אם של intel westchester עם כרטיס מסך מובנה GMA X3000 (כ600 שקל) בשביל מעבד E6xxx בגרסאות השונות האם הכרטיס מסך הזה והלוח מתאימים להחזיק משחקים חדשים או כבדים או בכללי תוכנות שונות (תוכנות גראפיקה כגון פטושופ וכאלה) באיכות טובה? המחשב בכללי מיועד לגראפיקה,משחקים, ועבודת אופיס רגילה. עם דגש על יחס עלות תועלת במוצרים שאני קונה למפרט עצמו. אז איך הכרטיס ובכללי הלוח אם הזה? ואם יש כרטיסי מסך מובנים אחרים על הלוח אם, שכן יתאימו לדרישות במידה והוא לא.
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי 1024MB זכרון ואני רוצה להכפיל את מה שיש לי איזה זיכרון כדי לי לקנות את מה שיש לי אני מזדכה עליו יש לי לוח אם asus p4p800 איזה כרטיס אני יכול להרכיב שיהיה לי ניצול של כל MHZ ומה המקסימום של הלוח שלי? אני לא עושה OC אז לא צריך כאלה שטובים לזה
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
יש לי רק שאלה קטנה. האם גם בשביל מעבדי AMD יש יתרון בביצועים ל - DUAL DDR או שמודול אחד יתפקד אותו דבר?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
היי, אני בטוח שענו על זה כבר בכמה הזדמנויות, אבל קיבלתי תשובות שונות לכן אני אשאל שוב: יש לי לוח אם M863G שתומך בזיכרון DDR 333, ואכן יש לי כרטיס זיכרון DDR יחיד של 512 MB. אני רוצה להרחיב את הזיכרון, וברור לי שרק DDR אפשר יהיה להציב שם (חבל רק שהוא עולה יותר מDDR2...אבל זו הבעיה שלי כבר). שאלתי היא - האם אני יכול לשים כרטיס זיכרון נוסף גדול יותר או מהיר יותר: דהיינו של 1024 MB ושל 400MHZ ? לדעתי זה אפילו אמור לעלות פחות מה-333MHZ שהלוח תומך. השאלה האם הוא לעולם לא יינצל את המהירות הזו. תודה תודה ופסח כשר.
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
עדיף לקנות אותו הדגם ואותו חברה? יש לי KINGSOTNE 512X2 DDR2 533 CL4 או שאפשר לקנות גם 667MHZ... מה ממליצים האנשים?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב מבוסס לוח P5K של ASUS עם בקר RAID. לאחר התקנת חלונות XP PRO SP2 התקנתי את הדרייברים של הלוח שהגיעו עם הלוח. תוכנית ההתקנה התקינה שני קבצים שנטענים לזכרון באתחול של חלונות. הקבצים הם : xRaidSetup.exe ו-xInsIde.exe .שני אלה כנראה שייכים לבקר ה-RAID של JMICRON שמותקן בלוח. בחיפוש שעשיתי ברשת לגבי שני הקבצים גיליתי שהם עלולים להיות סוג של רוגלה או תוכנה זדונית אחרת. האם מישהו יודע מה תפקידם ? והאם הם נחוצים לעבודה התקינה של דיסק SATA של היטאצ'י ? אני בכל אופן הסרתי אותם מרשימת האתחול ונראה שהכל עובד כשורה. תודה. :s05:
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי לוח אם KV8PRO של abit עם 2 סלוטים לזיכרון. כרגע מותקן עליו צ'יפ אחד של זיכרון 512mb מדגם adata ddr500mhz . אני רוצה להרחיב ל-1GB ואין את הזיכרון שלי בשום מקום ואיפה שיש אם יש - זה יקר מדי. האם אני יכול לשים צ'יפ זיכרון מסוג ddr400mhz של 512mb? איזה סוג מתאים לזיכרון הקיים והאם יכול להיות שתהיה בעייה?
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
בואו לקבל שיעור אודות הסדרות, התכונות וכדאיות הרכישה עבור לוחות האם השונים של ASUS בתושבת AM5 החדשה עבור מעבדי RYZEN 7000 ומעבר להםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
- 2 followers
-
-
מבקש התייחסותכם לגבי לוח אם MSI K9NGM-L AM2GF6100 - גרוע? בינוני? טוב? מה לגבי השילוב בינו לבין כרטיס מסך GF 7900gs וזיכרון 2x512 של OCZ? תודה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
בקשה המלצה ללוח תומך DDR1 למשחקים יש כרטיס מסך 8800GT ככה שצריך חיבור PCI מעדיף שיהיה למעבד אינטל אבל שיתאים ל C2D תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אנשים זה לא טוב ממש לא טוב נראה לי ראו תמפרט שלי בחתימה והוא מוציא לי 45 שניות בסופר פי גרסה 1.1 מה זה? הפנטיום 4 1.8 של אח שלי מוציא 95 זה הגיוני ? 45 שניות אצלי ?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב E6750 או של AMD 6400X2 יש הבדל של 100 שקל וגם השני בא בלי קירור בכל מקרה איזה מהם?
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שאלתי היא האם אפשר לתת הוראות לכל סטיק של ראם בנפרד, ככה שחלק אחד יילך לאחד, והשני לאחר (עם בקר זיכרון אחד/שניים)? זו שאלה עקרונית/כללית לידע כללי. תודה
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
האם קימת בעיה בלוחות החדשים מבוססי AMD בכרטיס הרשת כפי שהיה בלוחות הישנים יותר כך שהיה צורך להתקין כרטיס רשת ניפרד מדובר על אוברקלוק קטן ולא מוגזם
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-