עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Denver,

לוח אם של intel westchester עם כרטיס מסך מובנה GMA X3000 (כ600 שקל) בשביל מעבד E6xxx בגרסאות השונות האם הכרטיס מסך הזה והלוח מתאימים להחזיק משחקים חדשים או כבדים או בכללי תוכנות שונות (תוכנות גראפיקה כגון פטושופ וכאלה) באיכות טובה? המחשב בכללי מיועד לגראפיקה,משחקים, ועבודת אופיס רגילה. עם דגש על יחס עלות תועלת במוצרים שאני קונה למפרט עצמו. אז איך הכרטיס ובכללי הלוח אם הזה? ואם יש כרטיסי מסך מובנים אחרים על הלוח אם, שכן יתאימו לדרישות במידה והוא לא.

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  2. Started by jeyjey,

יש דבר כזה? אם כן אני אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  3. Started by jambo7,

שלום יש לי מחשב עם זיכרון 2x256\400 שעובדים בדואל קיבלתי עוד 2 זכרונות של 256 כל אחד שעובדים במהירות נמוכה יותר ז"א 333 ומטה . השאלה האים עדיף להוסיף את הזכרונות או להשאיר את המצב כמו שהוא ד"א האם יש תוכנה שאפשר לדעת באיזה מהירות עובדים הזכרונות שלי ? תודה

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  4. Started by franko181,

יש לי רק שאלה קטנה. האם גם בשביל מעבדי AMD יש יתרון בביצועים ל - DUAL DDR או שמודול אחד יתפקד אותו דבר?

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  5. זה המחשב שלי Field Value Memory Module Properties Module Name Hyundai HYMD564 646CP8JD43 Serial Number 04FF8039h Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) @ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) @ 133 MHz 2.0-2-2-6 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Not Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Supported Buffered Address/Control Inputs Not Suppor…

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  6. Started by kobishenko,

היי, אני בטוח שענו על זה כבר בכמה הזדמנויות, אבל קיבלתי תשובות שונות לכן אני אשאל שוב: יש לי לוח אם M863G שתומך בזיכרון DDR 333, ואכן יש לי כרטיס זיכרון DDR יחיד של 512 MB. אני רוצה להרחיב את הזיכרון, וברור לי שרק DDR אפשר יהיה להציב שם (חבל רק שהוא עולה יותר מDDR2...אבל זו הבעיה שלי כבר). שאלתי היא - האם אני יכול לשים כרטיס זיכרון נוסף גדול יותר או מהיר יותר: דהיינו של 1024 MB ושל 400MHZ ? לדעתי זה אפילו אמור לעלות פחות מה-333MHZ שהלוח תומך. השאלה האם הוא לעולם לא יינצל את המהירות הזו. תודה תודה ופסח כשר.

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  7. Started by owen10,

חבר שלי נוסע היום לארה"ב וחשבתי שאולי הוא יקנה לי זכרונות למחשב אבל אני לא יודע איפה לבדוק מחירים?! ואיזה זכרונות שווה להביא משם?! או שלא שווה?! צריך עזרה דחוף! חשבתי אולי גג 80 דולר להביא לו על זכרונות ואם יש לכם המלצות מה עוד הוא יכול לקנות לי למחשב זה יהיה סבבה תודה!

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי בעייה בקשר לבחירת זיכרון למחשב החדש שאני רוצה לקנות. הבעייה היא שאין לי הרבה כסף וכמו כולם אני רוצה את ההכי טוב בכמה שפחות.... אני לוקח מעבד AMD2500xp עם לוח של Abit nfs ver2 שזה לא כ"כ קריטי אבל אני לא יודע איזה זיכרון לקחת. כרגע התקציב הוא 520 ש"ח ומאוד רצוי שלא לעבור אותו מה שקצת מגביל את האופציות בכל מה שנוגע ל-OC מה לעשות?????????? האם שווה לקנות סמסונג סולידי ופשוט לא לעשות OC (ולהניח שזה יספיק למחשב שמיועד לסרטים משחקים ואינטרנט), או שאין ברירה ואם אני לא שם עוד כמה גרושים אז אני הולך לאכול הרבה חרא.... בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  9. שלום אם הלוח שלי תומך בזיכרונות עד 333MHZ אבל אני מרכיב לו זיכרונות 667MHZ - הלוח של ASUS P4S8X-X. האם הזיכרנות יהיו תואמים ויעבדו?(אני מתכוון אם הם יעבדו ב400MHZ), כי 667 יותר זול מ400 אז אני מעדיף לקנות אותו תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  10. Started by eyal.s,

אשמח להמלצה של לוח אם P45/P43 שתומך DDR2 800 וגם DDR3 ועם PCI-E V2.0.... המחיר לא יותר מ1000 שקל. הוא מיועד לQ9450. תודה אייל.

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  11. Started by keypod,

זה מה שחיכיתי לו, ולאחריו אחליט בין 754 ל - 939 מישהו יודע מה קורה על NFORCE 4 ? קישור לידיעה - http://www.theinquirer.net/?article=18887

12. Started by thifi,

היי כולם! רציתי לשדרג את הזיכרון שלי מאחר ויש לי רק 512mb*2 של Kingstone. רציתי לשדרג ל-2gb או 4. השאלה שלי היא האם יש אפשרות של שדרוג של זיכרון שכזה ללא פרמוט. הייתי גם רוצה לדעת איזה זכרון של איזה חברה הייתם ממליצים לקנות שישמש אותי הכי טוב למשחקים. המעבד שלי הוא core 2 duo e4400 2.4 כרטיס גרפי 1900xt 512mb לוח אם DFI Infinitay תודה מראש thifi נ.ב זה יהיה נחמד אם תוכלו לפרט איך לשדרג - זאת אומרת, לקחת סטיק אחד של ג'יגה או להחליף לשניים של ג'יגה.

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  13. Started by blueman1,

שלום לכולם, מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק הטכנולגיה של ה 64BIT , מה זה טוב למשתמש ומה זה נותן לי והאם במעבדי הקונרו קיימת הטכנולוגיה תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  14. Started by nottheguy,

עד כמה שהבנתי הלוח הוא NF7 משודרג. מה שבאמת קורץ לי זה החיבור כניסה של אודיו דיגיטלי ותמיכה מלאה בultra400. בכל מקרה, אני לא מוצא שום בקורות על הלוח. תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  15. Started by xion2004,

שלום. במערכת שלי יש כרגע סטיק זכרון אחד (עלום שם) של 256mb במהירות 266mhz. אני רוצה להוסיף עוד 256mb ,חיפשתי בכמה חנויות וגיליתי שכמעט ולא מוכרים יותר, אלא זכרונות החל ממהירות של 333mhz. השאלה שלי היא: האם במידה והלוח תומך בזכרון מהיר יותר אני יכול לעבוד עם הסטיק הנוכחי ולהוסיף את החדש במהירות 333mhz? תודה.

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  16. שלום חברים קניתי מחשב חדש לפני מספר חודשים ורציתי לדעת כמה דברים, פרטי המערכת שלי: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT שאלה ראשונה: אם אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי ל-4 גיגה,אני יכול לקנות זיכרון מגירסת Corsair עם אותה מהירות של מה שיש לי כבר, או שמה הכי כדי לקנות של אותה חברה שכבר שיש לי? שאלה שנייה: אני משתמש בווינדוס ויסטה, והמשחק קרייסיס על ההגרדות HIGH פועל לי…

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  17. Started by King Kong,

זה הגשר הדרומי לא ? ואם יש הבדל רציני בינהם [:

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  18. Started by shy,

שלום , מתלבט בין IP35 Pro של abit לבין GIGABYTE GA-P35-DS4 השיקול ללכת על לוח תומך P35 הוא תוספת קטנה יחסית במחיר שפותחת עוד אופציות בעתיד המערכת בכללי לא ל oc ןלא משחקים בעיקר תלת מימד ואפקטים ,אז אם תוכלו לחוות דעתכם תודה

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  19. הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בלוח של ASUS P5B ל P5B DELUX והאם תוספת של כ-300 שח עבור ה-DELUX היא אומנם מוצדקת

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  20. Started by PhP dUdE,

ישלי זכרון SDRAM 128 שפועל על 133 PC קניתי כרגע אחד שפועל על 100 PC והוא לא מזהה לי אותו מה עושים?

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  21. Started by wrecker,

לגיסי נשרף הלוח אם לפני יומיים, ניסינו לחבר אחר שהיה לו והבנו שהספק כח דפוק בנתיים השגתי לו לוח ומעבד חדש אבל ראינו שהלוח מעפן ושלו עובד טוב, בכל מקרה עם הלוח שהבאתי יש מעבד 2.6 ולו יש 1.8 (תושבת 478) עכשיו שניסיתי להחליף בין המעבדים הוא מראה את ה2.6 כ1.3 למה זה?! ניסיתי לראות פה ושם בביוס אולי לא ראיתי שום דבר .. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  22. Started by musari,

קניתי זיכרונות 800 מה"צ של קורסיאיר כיוונתי אותם בביוס ל DDR2 \800 והוא רושם לי פיילד אובר קלוק אני אמור לשנות גם את הוולט ועל כמה לשים אותו הוא עכשיו על 1.8 זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  23. מתי יגיעו לחנויות לוחות האם הראשונים מבוססי צ'יפסט P35?

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  24. Started by gizzz,

כולם פה ממליצים לקנות למשתמש המומצע מעבד AMD כאשר ההבדל בין מעבד AMD 4200 למעבד INTEL4400 הוא כמאתיים שקלים האם לא שווה להשקיע עוד מאתיים שקלים באינטל? האם זה מצריך השקעה כספית נוספת מבחינת הקונה גם לגבי רכיבים תואמי אינטל? ואם אני לא מעוניין ב OC האם המעבד INTEL לא חזק דיו?

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  25. Started by Miros,

אני לא יודע איזה לוח יותר טוב ולמה, האם אפשר לקבל הסבר? בין ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI ASUS שהיא חברה אמינה שהרבה שנים וסוסה בלוחות אם. לבין ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE למה כולם אומרים לי אותו? למה הוא יותר טוב? במה? תודה מראש, מירוז.

• 2 תגובות
    • 444 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.