עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by comandobx,

איזה לוח אם יותר טוב אם אני מתכוון לעשות OC בעתיד וcrossfire? X58 PRO 7.1 1GLAN או P6t ASUS

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  2. Started by Jarhead,

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש עם תקציב נמוך שיהיה בעל מעבד קונרו. הוא רוצה לקבל חוות דעת על הלוח אם ?8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E? ב-470 ש"ח. בנוסף לכך הוא מעוניין לקנות Sapphire X1800GTO2 512 mb. לכן הוא דואג שהלוח אם לא מספיק טוב אבל אם הוא ישקיע יותר בלוח אם הוא לא יוכל לקנות את הכרטיס המסך הנ"ל אז הוא חייב לדעת אם הלוח מספיק טוב למרות שהמחיר שלו ממש נמוך. במידה ואתה לא ממליצים לו לקנות את הלוח הזה אז תמליצו בבקשה על לוחות אם לקונרו בטווח המחירים של 400-600 ש"ח. *הלוח אם לא יהיה למטרות אוברקלוקינג.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  3. Started by SpEcToR,

קניתי דיסק קשיח 160 GB של SATA2 האם זה יציאות שונות? והמהירות שונה?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  4. מחפש השוואה בין זכרון ddr-sdram לזכרון ddr2-sdram מבחינת:סוגי תושב,מתחי עבודה,תדרי עבודה,נפח אכסון-אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by Dan4,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/589532

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  6. אני לא מבין... באתר של אינטל כתוב שהוא תומך ב-lga 775 אבל לא כתוב את core 2 duo שהוא גם משתמש בתושבת הזאת אז הוא תומך או לא? עזרו בבקשה...

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  7. מחפש בדחיפות את ביוס גרסא v1001 של לוח אם Asus P4P800-E Deluxe בשביל לקבל את האפשרות לעשות אוברקלוק למעבד פרסקוט, אם מישהו יכול לעזור אני יודה לוווו מאודד, תודה מראש... [קצת תרבות דיון לא מזיקה, לא צריך להתבכיין. פה זה לא שוק! קרא את חלוקי הפורום ותקפיד על תרבות כשאתה כותב כותרת בבקשה.]

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  8. שלום לכם, ביקשתי הצעה מחנות ורציתי לפי המלצה כאן זכרונות G.SKILL . הם מביאים רק קינגסטון וPQI. אני זוכר שקינגסטון בעבר נחשבו טובים. האם זה כך עדיין ? לא רוצה לקנות זכרון בנפרד. אני מדבר על 2X1G 800MHZ תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  9. Started by kiki666,

אהלן חברה. שמעו. יש לי רק 2 סלוטים של DDR על הלוח, סלוט אחד 512 והשני 256. אני רוצה להחליף ת256 ב512, ורציתי לדעת מה זה dual ddr? זה שני כרטיסים של 256 או אחד של 512 פשוט מהר יותר? כי במפרט של אחד כזה כתוב למשל ככה: dual ddr 512 400 bla bla bla 256X2 מה זה אומר כפול 2?!

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם לסוקט 775 שיהיה כולל תמיכה ב SLI, חשוב שהלוח יהיה טוב ב OC, אבל שיהיה כמה שיותר זול, פיצ'רים וכאלה מיותרים לי... החברה של הלוח לא משנה לי... תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by Blackend,

איך אני יכול לראות את כל המאפיינים של הזיכרון שלי? איך אני יכול לראות אם הוא עובד בדואל או לא ? מצטער על השאלה אני בטוח ששאלו אותה 100 פעם פשוט חיפשתי די הרבה אחורה ולא מצאתי ... תודה רבה דניאל

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by amit123,

מה ההבדל בין cl3 ל-cl4?

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  13. Started by zglazer,

-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם זה נככון? ו…

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  14. Started by carock,

איך הלוח הזה..? טוב..? יותר טוב מהDQ6..? הוא טוב בOC..? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=190

15. שלום, אני משדרג את המחשב שלי ל E4400 ברצוני לדעת איזה לוח אם טוב יותר לוח אם שהומלץ "במפרטים מומלצים" זה ConRoe945GDVI וAsrock בחנות הציעו לי לקנות gigayite 945GZM מה עדיף? או יש משהו אחר לגמרי שכדי לקנות? אני מעדיף משהוא זול וטוב שיתן תמורה טובה לכסף. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  16. אהלן חברים, אחרי שהרכבתי תמחשב עם הטכנאי והכל אז הוא נתקע.. איזה פדיחות זה היה חשבתי שהוא יודע הכל בקיצר יש לי לוח אם מסוג: GIGABYTE 965P DS3 Rev 3.3 ומארז מסוג: Thermalteke Swing עכשיו מקדימה ליד ה USB יש לי 2 יציאות , למיקרופון ואוזנוית.. ועברנו בספרון הזה שמקבלים עם הלוח אם ולא מצאנו לאן מחברים את זה.. יענו הוא חיבר את זה לאיזה מקום וזה פשוט לא עובד. מישהו יכול להסביר לי? , אם אפשר בתמונה? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  17. Started by idan_20,

כל מי שיודע מה זה OC מכיר את הלוח P5B DELUXE לצערי הלוח יקר מידי לתקציב שלי ואני מתלבט כרגע בין AB-9 PRO של ABIT ל- GIGABYTE GA-965P-DS3P נראה שללוח של ABIT יש מערכת קרור רצינית יותר אבל לא ממש שמעתי הרבה על הלוח הזה... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by lan,

קניתי מחשב עם לוח אם P5RD1 האם הוא תומך כמו שהובטח לי ב SATA2 ואיך אני מודא שהמחשב באמת עובד ככה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by semi-t,

שלום... יש לי לוח מסוג MSI K8N Neo4 Platinum שעליו מותקנים 2 דימים של זכרונות Twinmos 512 * 2 Dual DDR 400Mhz הם מותקנים על Dimm1 + Dimm3 ומשום מה הלוח מזהה אותם כ- Single DDR 64bit 200Mhz במקום Double DDR 128bit 400Mhz כמו שהלוח הקודם שלי זיהה.. אולי לא הרכיבו אותם טוב? איך אני אמור להרכיב אותם? כי זה קצת מבלבל כל האופציות בהרכבת הזכרונות.. http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4_Platinum&class=mb

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  20. Started by eliasfen1,

כאשר המחשב עולה רשום לי שיש באס של 200 המעבד שלי הינו amd p4 bit 939 3000 איך אני יכול לדעת שהמעבד מוגדר נכון בביוס של המחשב ומה זה אומ2 200 באס יש לי לוח של גיגה בייט 939 nf3

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  21. היי חברים אני מתכנן להרכיב מחשב חדש למשחקים ובעתיד לאוברקלוק אז האם הלוח אם הזה של Abit שווה בהתאם לחברות האחרות כמו asus ו gigabyte כי אני יודע שלא הרבה מזכירים את abit אבל לפי הנתונים של הלוח הזה הוא נראה די עתידי ובמיוחד עם FSB1600 אז מה אתם אומרים ללכת עליו?? קישור ללוח http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IX38+QuadGT&fMTYPE=LGA775 תודה...

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  22. מה ההבדלים בין השניים מלבד הפרש של כ 200 שח בין הp לL האם זה כל כך משמעותי?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  23. יש לי לוח 865PE משו עניתקה ביותר ואני רוצה לשדרג ת'זיכרון וזיכרון DDR 400 עולה יותר מ667.. אז האם זה יעבוד במהירות המרבית שהלוח שלי מסוגל או שפשוט לא יעבוד?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  24. הנייד הקומפקטי בעיצוב משופר מגיע לחיות בהרמוניה לצידו של הדגם הקודם, ולצידו של דגם MacBook Pro מרוענן שיכלול את השבב היעיל החדש ללא שינוי במעטפת החיצוניתלכתבה

25. Started by amir.shani,

שלום, קניתי לא מזמן את הלוח ABIT NF-M2S יש לי כבר כמה שנים את המארז של קומפיוקייס 6A19 בבואי לחבר את הכבל power sw גיליתי שבכבל שיוצא מהמארז יש 3 חורים ואילו בלוח יש 2 פינים האם אני אבוד ? (חייב לקנות מארז חדש) האם צריך פשוט לחבר את שני הימניים או את שני השמאליים ? לפי הבנתי בשביל מפסק פשוט צריך שני חוטים אז למה בכלל יש 3 ? תודה !!!

• 3 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים