מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הביאו לי כמה זכרונות של DDR2 יש לי זכרון שעובד בתדר 667, והתדר של הזכרונות שהביאו לי הוא נכוך יותר. השאלה היא האם התדר הגבוהה ירד לתדר של הזכרונות האחרים או שהוא ימשיך לעבוד עם 667 ואילו האחרים יעבודו עם התדר שלהם?
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
הייתי מריץ חיפוש לפני הכתיבה, אבל מכיוון שזהו נושא שמשתנה מיום ליום עם עדכונים ודברים חדשים.. חשבתי שכדאי לכתוב מחדש. עד עכשיו הייתי סגור על סוקט 754 עם לוח 8kda3j rev 2, 630 ש"ח מנועה. אחרי שיטוטים רבים, אחרי כל הפעמים שקראתי שחבל לקנות עכשיו, וצריך לחכות ל939 בשביל אפשרויות השדרוג, החלטתי שזה שווה בדיקה.. השאלה היא, האם יש לוח כמו האפוקס הנ"ל, שידוע שהוא לוח מוצלח, ובמחיר סביר? אם מישהו רק יריץ חיפוש בפורום על הלוח הזה, הוא יראה כמה פעמים הומלץ עליו במפרטים.. השאלה היא האם יש לוח דומה ל939.. הייתי קונה בכיף את ה neo2, אבל המחיר שלו עדיין גבוה משמעותית מהאפוקס.. האם בכלל יש לוחות 939 זולים יותר? והאם צפויים להגיע לוחות חדשים בקרוב, זולים יותר? אני לא מעוניין בSLI, והאפשר…
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
מה הזיכרון היותר טוב? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3263 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3301 לבאס של 400 450 גג
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
אפשר רק לפי המתח ההתחלתי או יש עוד? (בארטון 2500).
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
הצעת מחיר - skypc.co.il 1398 Intel Core 2 Quad Q6600 Box 526 ThermalTake BigWater 735 532 GIGABYTE GA-P35-DS3L 2,496 ₪ סכום כולל מע``מ (כולל משלוח של 50 שקל) מה דעתכם, יתאים לOC? יש לי יותר כסף.. אני פשוט שוקל אם להשקיע אותו בלוח שיותר יתאים לOC או שזה יספק אותי (לא מתוכנן משהו קיצוני מדי, רק שיהיה משהו נחמד ושקט...)
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וצריך עזרה בשלושת הרכיבים האלה. הלוח שאני לוקח: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 מעבד - אחד מאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7229 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1200&products_id=6942 הזיכרונות האלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_4400_dual_channel_gold הלוח הזה טוב? אם אני לוקח את המעבד השני אז צריך לוח אחר נראה לי.... הוא טוב לאוברקלוק ובלי אוברקלוק? איזה מעבד עדיף מבחינה ביצועית? יש הבדל רציני? איזה מעבד עדיף מבחינת אוברקלוק? יש הבדל רציני? איך הזיכרונות? טובים? עם\בלי אוברקלוק? איפה אפשר להשיג …
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS M2N ולאחרונה חיברתי עוד הארד דיסק למחשב ומסיבה לא ברורה הלדים שמחוברים לי לספק כוח מתחילים להעלם ולהידלק כאשר המחשב מתחיל לחשוב (להיות קצת עמוס) זה קורה כל הזמן גם כשהמחשב נטען, אבל כאשר הוא במנוחה האורות נשארים בצורה רגילה, מישהו יודע למה זה קורה? חיברתי את ההארד דיסק בחיבור חשמל שמתחבר עם ההארד דיסק הראשון.
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
אני לא מבין... באתר של אינטל כתוב שהוא תומך ב-lga 775 אבל לא כתוב את core 2 duo שהוא גם משתמש בתושבת הזאת אז הוא תומך או לא? עזרו בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
מדובר בלטח שיש בו שני סוטים לשני הסוגים של הפנטיום שלוש. מה יקרה אם אחבר אליו שני מעבדים?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם אפשר והגיוני לקנות עכשיו לוח-אם וזיכרונות או שגם להם צפויה ירידת מחירים? כמו כן, הייתי שמח לדעת מה חושבים על Asus M2N-E והאם אפשר לשים בתוכו את ה8600GTS שייצא בעתיד הקרוב? שאלה אחרונה היא, לגיימרים עדיפה מהירות של זכרונות של 800 או 667 (אם ההבדל ביניהם גדול)?
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
לוח אם של intel westchester עם כרטיס מסך מובנה GMA X3000 (כ600 שקל) בשביל מעבד E6xxx בגרסאות השונות האם הכרטיס מסך הזה והלוח מתאימים להחזיק משחקים חדשים או כבדים או בכללי תוכנות שונות (תוכנות גראפיקה כגון פטושופ וכאלה) באיכות טובה? המחשב בכללי מיועד לגראפיקה,משחקים, ועבודת אופיס רגילה. עם דגש על יחס עלות תועלת במוצרים שאני קונה למפרט עצמו. אז איך הכרטיס ובכללי הלוח אם הזה? ואם יש כרטיסי מסך מובנים אחרים על הלוח אם, שכן יתאימו לדרישות במידה והוא לא.
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח-אם Asus M2N-E nForce570 Ultra Socket AM2, ואני רוצה לדעת האם אפשר להרכיב עליו גוף קירור Zalman CNPS8700 LED. בעיקרון, כתוב שאסור שיהיו על הלוח-אם רכיבים כמו PSU, disk drives, VGA card, RAM בגובה של יותר מ-39 מ"מ וברדיוס של 61.5 מ"מ ממרכז המעבד. על הלוח-אם יש גוף קירור מנחושת בגובה של כ-4 ס"מ ובמרחק של כ-6 ס"מ ממרכז המעבד. הבעיה היא שאני מודד עם סרגל, ואני לא ממש יודע מאיפה למדוד את המרכז של המעבד, ואני גם לא בטוח אם הגוף קירור הוא בגובה של 4 ס"מ או כמעט 4 ס"מ. יש אולי מישהו שיודע מנסיון האם הגוף קירור הזה של זלמן מתאים ללוח-אם האמור של אסוס?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב מבוסס לוח P5K של ASUS עם בקר RAID. לאחר התקנת חלונות XP PRO SP2 התקנתי את הדרייברים של הלוח שהגיעו עם הלוח. תוכנית ההתקנה התקינה שני קבצים שנטענים לזכרון באתחול של חלונות. הקבצים הם : xRaidSetup.exe ו-xInsIde.exe .שני אלה כנראה שייכים לבקר ה-RAID של JMICRON שמותקן בלוח. בחיפוש שעשיתי ברשת לגבי שני הקבצים גיליתי שהם עלולים להיות סוג של רוגלה או תוכנה זדונית אחרת. האם מישהו יודע מה תפקידם ? והאם הם נחוצים לעבודה התקינה של דיסק SATA של היטאצ'י ? אני בכל אופן הסרתי אותם מרשימת האתחול ונראה שהכל עובד כשורה. תודה. :s05:
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
הי יש לי לוח של ASUS עם chipset 975 מעבד 6600 2.4 בכונתי להתקין xp 64 ורציתי לקבל כמה טיפים אם יש כאן למישהו למהלך ההתקנה תודה שחר
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I915P Duo רציתי לדעת עם הוא תומך בזיכרון DDR2 או sdram תודה מראש :kopfpatsch: :s05:
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
ישבנו לאחד על אחד עם מנהל פיתוח מעבדי אינטל בישראל, איציק סילייס לכתבה ראיון זה הינו ראשון מתוך סדרה ראיונות עם המוחות שמאחורי פיתוח מעבדי אינטל בישראל
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
- 2 followers
-
-
האם אני יוכל להגיע בעזרת זכרונות אלו ומעבד Q6600 ל3.0? תודה למגיבים[br]פורסם בתאריך: 22.07.2007 בשעה 14:58:03 ???[br]פורסם בתאריך: 22.07.2007 בשעה 15:43:48?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
איני מבין גדול במחשבים אבל האם תוכלו להגיד לי איזה מהלוחות אם יותר טוב kn-neo4-f 939 pcx msi או albatron k8nf4x תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק הטכנולגיה של ה 64BIT , מה זה טוב למשתמש ומה זה נותן לי והאם במעבדי הקונרו קיימת הטכנולוגיה תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל לאחר שאני משחק עם הנתונים של ה-OC בביוס, עם איזה תוכנה אני בודק את היציבות של המעבד?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום! יש לי את התוכנה everest ושם כתוב שמהירות הזיכרון שלי היא 400,ומהירות הזיכרון שאני קנתי היא 800. לכן רצתי לדעת אם יש מצב שרק חצי ממהירות הזיכרון מנוצלת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום , מתלבט בין IP35 Pro של abit לבין GIGABYTE GA-P35-DS4 השיקול ללכת על לוח תומך P35 הוא תוספת קטנה יחסית במחיר שפותחת עוד אופציות בעתיד המערכת בכללי לא ל oc ןלא משחקים בעיקר תלת מימד ואפקטים ,אז אם תוכלו לחוות דעתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-