מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
קניתי מnewegg זכרון OCZ OCZ2G8002GK 2GB PC2-6400 Dual Channel Memory. המחיר שלו היה מעולה - 160 דולר אחרי החזר. הזמנתי כבר חלקי מחשב, שכוללים לוח של Gigabyte:DS3. לא מזמן מצאתי בפורום של Anandtech ת'רד ענק על בעיות תאימות של הזכרון והלוח אם. גם עם לוחות של ASUS לזכרון הזה יש בעיות. לא מצאתי בפורומים כאן אזכור כלשהו לבעיה, ולכן רציתי לבדוק אם מישהו מכיר את הבעיה מקרוב, ואם יש דרכים לפתור את זה(עדכון הביוס למשל שאמור לעזור). גם חלופות ללוח האם יתקבלו בברכה שכן עם הזכרון כבר נתקעתי... מצורפים לינקים לפורומים העוסקים בבעיה http://forumz.tomshardware.com/hardware/OCZ-Memory-P5B-screwed-ftopict196516.html http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=29&threadid=1908390
-
- 5 תגובות
- 482 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם אומרים על החברה? יש להם זכרונות טובים? אמינים? אני חושב לקנות את אלה: http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6808&catid=712 אשמח לקבל חוות דעת עליהם. תודה
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היבואן שלי הציע לי להחליף מאגר של סלרונים 2000 ב 2600 סמפרון ... א.כדאי ? ב.אם כן האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי כל כך ? *מבחינת סט פקודות הסלרון הישן עשיר יותר אין לו את ה 3D והזיכרון המטמון שלו 128 בניגוד לסמפרון שהוא 256 . *הבאס של הסלרון 400(266) והסמפרון 333(333) :-\ -תודה-
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס זיכרון של 2 גיגה או יותר... הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-232192939.JPG בתודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מעבד E4300/4400 Due. האם צ'יפסט הP35 יוכיח את עצמו (או לפחות מתיימר להיות) הקניה הנכונה מבחינת התפתחויות עתידיות? אני מעוניין להבין מדוע... אם לא, איזה ערכת שבבים מומלצת היום למעבד הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
האם לקחת P35? איזה לוחות מומלצים?
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
על הציספט שלו? (יש לו 945P של אינטל) לעומת נגיד ציפסט של NVIDA4 ... ? בעקרון מיועד למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף משני אלה Abit ?NI8-SLi GR או ASUS P5ND2-SLI האביט תומך ביותר כפולי ליבה ועולה יותר ב 150 שקל עכשיו אין לי בעיה עם המחיר פשוט נראה לי שהאביט יותר טוב מה אתם אומרים??? בבקשה זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50010 לפי מה שאני מבין הכי טובים ברשימה זה ה-TCCD הזיכרון של GSKILL PC4800 פשוט תותח!! מה דעתכם GOLD VX או GSKILL PC4400 שגם תותח ונמצא במקום השני שם... ברשימה של ה-300+
-
אני מחפש לוח אם - Quad Core, ומעבד שמתאים לאותו לוח אם, עם הרכיבים הבאים שאני עומד לקנות: כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800GT 1GB PCIe - Asus (שהלוח אם יותאם ל-PCI-Express 16x) וכמובן סוג זיכרון DDR2... תודה!!
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS A7N8X גירסה הדלוקס, עם זיכרון 256MB DDR 333 MICRON, וקניתי עכשיו מודול נוסף של זיכרון 256MB DDR 400 MICRON השאלה היא האם הם יעבדו בכלל? ואם כן האם הם יעבדו טוב ביחד ויהיה לי האפקט של הכפלת המהירות (DUAL), הלוח עצנו תומך עד 400. תודה ???
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את הלוח ABIT NF-M2S יש לי כבר כמה שנים את המארז של קומפיוקייס 6A19 בבואי לחבר את הכבל power sw גיליתי שבכבל שיוצא מהמארז יש 3 חורים ואילו בלוח יש 2 פינים האם אני אבוד ? (חייב לקנות מארז חדש) האם צריך פשוט לחבר את שני הימניים או את שני השמאליים ? לפי הבנתי בשביל מפסק פשוט צריך שני חוטים אז למה בכלל יש 3 ? תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס על מעבד Intel Core 2, כנראה ה-Q6600. עברתי על מפרטים והמלצות באתר, וראיתי שיש המלצה גורפת לגבי לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L. רציתי להבין למה. מה עושה אותו הכי משתלם, אם בכלל? האם יש חלופות אחרות (אולי בתקציב גבוה יותר)? מה החסרונות שלו? האם הצ'יפסט שלו הוא המומלץ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 5200x2 ולוח msi-k9ngm עשיתי עדכון לביוס לגירסא של 3.60 זה ami bios עכשיו שאני ניכנס לווינדוס אני רואה במנהל משימות שיש לי רק ליבה אחת אבל שאני מדליק תמחשב כתוב שזה dual core ניסיתי להוציא תבטרייה של הביוס וזה לא עוזר עדיין זה נישאר אותו גירסא עכשיו אני עובד על ליבה אחת מה אני יכול לעשות ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היכן ניתן למצוא זכרונותT1 G.SKILL PC4800 FF באזור המרכז ובמחיר סביר , אני לא מצליח לאתר אותם בשום מקום(
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מה עדיף--מעבד 2.4 512CACHE או 2.0 1024CACHE (מחיר דומה). בקצרה, מה התפקיד המדויק של הזכרון הזה? אני לא מבצע המרות, לא גיימר ולא מעביד יותר מידי את המעבד.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום חברס', אני צריך המלצה ללוח אם עד 500 ש"ח (הקודם נשרף) ורק של ASUS או Gigabyte שיהיה 775 DDR2 800 אממ PCI-E וגם SATAII. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה (כי כל ההזמנה של כבר משם), לא היה להם PQI אז הם נתנו לי את הסמסונג ב 625 ש"ח שווה עוד 45 ש"ח על ה PQI שאני יכול להשיג ב 580 מנועה, הם לא היו מוכנים לרדת יותר,
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
נתונים: עד 500שח ללוח אם תואם ddr2 Amd athlon64 או sempron 1.כרטיס מסך 7600GT 2. זיכרון פנימי 1024mb 533mhz תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני לא מבין... באתר של אינטל כתוב שהוא תומך ב-lga 775 אבל לא כתוב את core 2 duo שהוא גם משתמש בתושבת הזאת אז הוא תומך או לא? עזרו בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
מחפש בדחיפות את ביוס גרסא v1001 של לוח אם Asus P4P800-E Deluxe בשביל לקבל את האפשרות לעשות אוברקלוק למעבד פרסקוט, אם מישהו יכול לעזור אני יודה לוווו מאודד, תודה מראש... [קצת תרבות דיון לא מזיקה, לא צריך להתבכיין. פה זה לא שוק! קרא את חלוקי הפורום ותקפיד על תרבות כשאתה כותב כותרת בבקשה.]
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את מעבד אמצע השוק החדש של אינטל שזה עתה הוכרז, ואנו שמחים לבשר שמשאלות הלב שלנו התגשמו - כל הפרטים בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי את התשובה הזאת בארכיון אבל יש כמה דברים שאני צריך הסבר לאור השאלות שחוזרות בפורום בקשר לשילוב זכרונות: 1.אי אפשר לעבוד עם זכרונות מסוג שונה למשל SDRAM ו DDR או DDR ו DDR2 2.כאשר משלבים זכרונות מאותו סוג עם מהירות שונה כל הזכרונות יעבדו לפי המהירות של הזיכרון האיטי ביותר (נכון גם לגבי תזמונים) 3.מהירות הזיכרון (ללא אוברקלוק) תהיה הנמוכה בין המהירות של הזיכרון והמהירות שבה תומך לוח האם 4. כל מה שנאמר פה, נכון גם לגבי עבודה בדואל צ'אנל יש לי 2 זיכרונות 512 400mhz ddr ואני מעוניין להוסיף עוד 2 מאותו סוג הקטע שיש לי איזשהיא קומבינה על ddr 2 667 mhz במחיר הרבה יותר זול מ ddr 1 400 mhz הבנתי לפי התשובה מהארכיון שאם אני ישלב אותם זה יעבוד על המהירות של הזיכרון הנמוך יותר..…
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-