עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NewRig,

איזה זיכרונות DDR2 1GHz בתיזמונים 5-5-5 מקסימום, ניתנים לרכישה בארץ, בקיט של 2X1GB ? חיפשתי גם את ה- platinum el pc2-8000 של OCZ אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותם תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  2. Started by assaf990,

עדיף דרך WIN XP

3. Started by shayhibah,

זה קצת סיפור ארוך... הסיפור מתחיל לפני 8 חודשים כקניתי מחשב חדש... המפרט: מעבד Intel E6300 לוח אם GIGABYTE GA-965-PS3 כרטיס מסך Radeon X1950 PRO זיכרונות Twinmos 800 Mhz 1024mb * 2 CL5 כונן 250 GB ועוד כמה דברים קטנים. מהיום הראשון המחשב החל לרסט - לעשות סתם ריסטים... בסופו של דבר בגעתי למסקנה שזה לוח אם ביקשתי להחליפו ולא רצו.... סיפור ארוך בקיצור... עד עכשיו אנילא משתמש במחשב... 8 חודשים עברו... עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם חדש... התקציב הוא עד 1000 שקל אבל כמובן אני צריך שהוא יתמוך בחלקים שיש לי למעלה... אתם יכולים להציע לוח כזה?... תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  4. היי חברים אני מתכנן להרכיב מחשב חדש למשחקים ובעתיד לאוברקלוק אז האם הלוח אם הזה של Abit שווה בהתאם לחברות האחרות כמו asus ו gigabyte כי אני יודע שלא הרבה מזכירים את abit אבל לפי הנתונים של הלוח הזה הוא נראה די עתידי ובמיוחד עם FSB1600 אז מה אתם אומרים ללכת עליו?? קישור ללוח http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IX38+QuadGT&fMTYPE=LGA775 תודה...

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  5. היי, ובכן אני בונה מפרט קונרו. בחרתי בלוח של DFI, אבל רק בגלל שהוא תומך קרוסס והוא יחסית לא יקר, הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מהקוראים בפורום וממישהו בעל ניסיון. בקשר לזכרונות, עד כמה המעבד תומך ומנצל?שמתי 800 אבל אני רואה שכולם שמים 667, בלי OC עד כמה הוא תומך? ויש לי עוד שאלונת בקשר לכרטיס מסך למי שיודע, X1800GTO אפשר לעשות לו OC לXT?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  6. Started by idanaz,

שלום לכולם ברשותי יש מעבד amd 3200 socket 939 לצערי אין לי מספיק כסף לקנות לוח אם חדש וגם מעבד , הכוונה ל am 2 שאלתי היא האם שווה לשדרג למעבד אופטרון בסביבות ה 800- 1000 ש"ח והאם יש הבדלים משמעותיים בביצועים. או מצד שני אם אני אעשה oc זה כבר אולי יהיה דומה לביצועים של האופטרון ? כרגע המפרט שלי הוא לוח a8n-e asus זכרון של 1 גיגה twinmos ddr 400 cl 2 מאוורר של פריזר 64 למעבד וכרטיס מסך 6600 giga bayte

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  7. הצעת מחיר - skypc.co.il 1398 Intel Core 2 Quad Q6600 Box 526 ThermalTake BigWater 735 532 GIGABYTE GA-P35-DS3L 2,496 ₪ סכום כולל מע``מ (כולל משלוח של 50 שקל) מה דעתכם, יתאים לOC? יש לי יותר כסף.. אני פשוט שוקל אם להשקיע אותו בלוח שיותר יתאים לOC או שזה יספק אותי (לא מתוכנן משהו קיצוני מדי, רק שיהיה משהו נחמד ושקט...)

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  8. Started by pak82,

יש לי מחשב שיש בו לוח אם ישן של elite דגם l4s5mg3/gx שקיבלתי ממישהו, הבעיה היחידה היא שהוא לא מזהה IDE. כשאני מחבר הארד דיסק +CDROM הוא פשוט לא מזהה אותם (גם כשאני מחבר כל אחד מהם לבד אותה התופעה) מצאתי באינטרנט עידכון ללוח אם שקשור לIDE, הבעיה היא שהתיקיה הזאת שוקלת קצת יותר מ6MB והרי הדבר היחיד שהוא מזהה זה floppy מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  9. Started by baraksaar,

האם מומלץ לעשות load defualt setup בביוס???

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  10. קראתי את כל הדיונים על שניהם , חצי אומרים שה MSI יותר טוב... יותר יציב ,מסודר יותר טוב,ביקורות יותר טובות וכו' והחצי השני אומרי שהאפוקס יותר טוב מישהו יכול להגיד לי תכלס מה עדיף ? מבחינת פיצ'רים , יכולת OC , יציבות , נוחות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  11. Started by may1977,

שלום לכולם! אני מחפש זיכרונות SDRAM 256-512......ניסיתי בחנויות שאתם מפרסמים בהשוואות המחירים-אבל נאמר לי שאין להם כאלה...?! איפה אני יכול למצוא כאלה? גם אם זה יד שניה! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by pC gUy,

האם ASUS M2N-E AM2 תומך ב DC? DUEL CHANNEL

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  13. שלום לכם, ביקשתי הצעה מחנות ורציתי לפי המלצה כאן זכרונות G.SKILL . הם מביאים רק קינגסטון וPQI. אני זוכר שקינגסטון בעבר נחשבו טובים. האם זה כך עדיין ? לא רוצה לקנות זכרון בנפרד. אני מדבר על 2X1G 800MHZ תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  14. Started by ilil,

מבקש המלצה ללוח אם איכותי (במגבלות התקציב), יחד עם זאת OC אינו מתוכנן. גודל: ATX. נדרש כרטיס גרפי מובנה בלוח האם. מתכנן לאכלס מעבד AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2. תמיכה בזיכרון DDR2 800MHz ב-Dual Channel, אם זאת מתכנן להפעיל במהירות 667MHz בשלב זה. בברכה, ilil

15. בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה ! זה מטריף פשוט הבעיה הזו ! אני אשמח לעזרה המהרה תודה

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  16. אחרי דור של בלבול משמעותי עבור הצרכנים, במפתחת השבבים עושים את הצעד הנכון ומפרידים באופן מובהק בין דגמי ה-Zen 3 Plus העדכניים ביותר לבין דגמי ה-Zen 3 המרועננים שיגבו אותםלכתבה

17. Started by Black_Citadel,

א) הNFORCE 3 250GB מה זה אומר ה250 האלו ?! ב) מה זה FIREWIRE? ג) מה זה 1394 ? תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  18. Started by idan_20,

מה דעתכם על ABIT AB9 PRO?? לפי מה שאני רואה מבחינת ביצועים ואיכות הוא שווה לP5B DELUXE

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  19. האם הוא מתאים? לds3 rev 3.3 ואיך הוא בoc?ואיך הוא מבחינה כללית?והאן הוא טובל גימניג?והאם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה בערך 800 mhz?תודה רבה http://skypc.co.il/pl_product~STT-T8UX2GC5~15~0.htm

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  20. איזה מבין שני הלוחות אתם ממליצים לתקציב? http://www.skypc.co.il/pl_product~31102~10~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~39290~10~0.htm אני רוצה לוח שיאפשר שידרוגים עתידיים במחיר 600-650 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  21. מה אתם אורים על הלוח אם הזה תראו איזה יופי וואש: http://www.newegg.com/Product/Showimage.asp?Mode=&Type=&Image=13-127-206-01.jpg%2C13-127-206-02.jpg%2C13-127-206-03.jpg%2C13-127-206-04.jpg%2C13-127-206-05.jpg%2C13-127-206-06.jpg&CurImage=13-127-206-06.jpg&Description=ABIT+Fatal1ty+AN8-SLI+Socket+939+NVIDIA+nForce4+SLI+ATX+AMD+Motherboard+-+Retail הנה המפרט רדו קצת למטה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813127206

22. שלום לכולם. יש לי בעייה בקשר לבחירת זיכרון למחשב החדש שאני רוצה לקנות. הבעייה היא שאין לי הרבה כסף וכמו כולם אני רוצה את ההכי טוב בכמה שפחות.... אני לוקח מעבד AMD2500xp עם לוח של Abit nfs ver2 שזה לא כ"כ קריטי אבל אני לא יודע איזה זיכרון לקחת. כרגע התקציב הוא 520 ש"ח ומאוד רצוי שלא לעבור אותו מה שקצת מגביל את האופציות בכל מה שנוגע ל-OC מה לעשות?????????? האם שווה לקנות סמסונג סולידי ופשוט לא לעשות OC (ולהניח שזה יספיק למחשב שמיועד לסרטים משחקים ואינטרנט), או שאין ברירה ואם אני לא שם עוד כמה גרושים אז אני הולך לאכול הרבה חרא.... בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  23. Started by AllOver,

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  24. ברשותי מחשב (כבר די ישן ) CPU: AMD athlon 64 bit 3000+ veince core Motherboard: Gigabyte GA-K8NF-9 Memory: 2Sticks of 256mb PC3200 DDR SDRAM Dual Graphic card: Geforce 6200 TC, yaaa i know it sucks... עכשיו אבא שלי קנה מחשב חדש ובמחשב הישן שלו יש לו שני סטיקים של זיכרון, כל אחד: 512mb PC3200 DDR 400 מה לעשות?? להכניס רק סטיק אחד של אבא? להחליף בכלל רק לשל אבא? לא להכניס בכלל? תזכרו שיש לי כרטיס מסך TC מסריח שלוקח לי זיכרון פיזי.... אם תוכלו לעזור, זה קצת דחוף תודה!

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  25. יש לי מעבד barton 2500+ mobile ולוח epox8rda3+ זיכרון 512MB 333DDR של גייל... אני כרגע עובד על 12X200 = 2.4GHZ הזיכרון נעול ב 333MHZ.... אני רוצה לקנות 1GB זיכרון חדש.. שאני אוכל להעלות FBS 200+ ובכך לשפר ת'אוברקלוק עוד טיפה.... איזה זיכרון הייתם ממליצים לי... לא משנה לי מחיר אני מביא את זה מחו"ל... (אני רק מרוויח יותר) והאם TCCD או TCCC מומלץ למחשב שלי ? אגב אני במאמץ של 15 שעות מגיע ל 50 מעלות....

• 0 תגובות
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים