מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות זכרון A-DATA 512MB 400MHZ, הבעיה היא שהזכרון הזה דורש 2.7V והלוח שלי יכול לספק רק 2.5V, הלוח שלי גם תומך הזכרון של עד 266MHZ, כלומר הזכרונות יעבדו ב266MHZ, אז השאלה שלי היא כזאת: אם הזכרון יעבוד ב266MHZ בלבד, הוא ידרוש פחות מתח, כלומר יעבוד על הלוח שלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
מתי יגיעו לחנויות לוחות האם הראשונים מבוססי צ'יפסט P35?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אם יש לי זכרונות ddr 2 של 512 מגה ו 533 מגה הרץ של קינגסטון ואני מוסיף עוד 512 מגה של חברה אחרת זה בסדר? הזיכרונות יעבדו טוב ?
-
- 6 תגובות
- 475 צפיות
-
-
הייתי מריץ חיפוש לפני הכתיבה, אבל מכיוון שזהו נושא שמשתנה מיום ליום עם עדכונים ודברים חדשים.. חשבתי שכדאי לכתוב מחדש. עד עכשיו הייתי סגור על סוקט 754 עם לוח 8kda3j rev 2, 630 ש"ח מנועה. אחרי שיטוטים רבים, אחרי כל הפעמים שקראתי שחבל לקנות עכשיו, וצריך לחכות ל939 בשביל אפשרויות השדרוג, החלטתי שזה שווה בדיקה.. השאלה היא, האם יש לוח כמו האפוקס הנ"ל, שידוע שהוא לוח מוצלח, ובמחיר סביר? אם מישהו רק יריץ חיפוש בפורום על הלוח הזה, הוא יראה כמה פעמים הומלץ עליו במפרטים.. השאלה היא האם יש לוח דומה ל939.. הייתי קונה בכיף את ה neo2, אבל המחיר שלו עדיין גבוה משמעותית מהאפוקס.. האם בכלל יש לוחות 939 זולים יותר? והאם צפויים להגיע לוחות חדשים בקרוב, זולים יותר? אני לא מעוניין בSLI, והאפשר…
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
מה המצב ????..קניתי DDR 256*2 עכשיו אני צריך לקנות CPU AND MOTHERBOARD חדשים אני רוצה לקחת של INTEL אני מתכוון לקנות מעבד של 2.4 ולגבי הלוח אם אני רוצה לקחת Gigabyte רציתי לשאול אתכם עם הלוח אם הזה שווה לאינטל 2.4 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_321_716&products_id=3830 ועם יש למישהו הצעות לגבי AMD או אינטל שיעזור בבקשה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו לוח אם ישן של elite דגם l4s5mg3/gx שקיבלתי ממישהו, הבעיה היחידה היא שהוא לא מזהה IDE. כשאני מחבר הארד דיסק +CDROM הוא פשוט לא מזהה אותם (גם כשאני מחבר כל אחד מהם לבד אותה התופעה) מצאתי באינטרנט עידכון ללוח אם שקשור לIDE, הבעיה היא שהתיקיה הזאת שוקלת קצת יותר מ6MB והרי הדבר היחיד שהוא מזהה זה floppy מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
ברשותי לוח GIGABYTE 8SQ800ULTRA איזה דריברים ללוח יש לעדכן אני עידכנתי את הביוס
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום לכם, ביקשתי הצעה מחנות ורציתי לפי המלצה כאן זכרונות G.SKILL . הם מביאים רק קינגסטון וPQI. אני זוכר שקינגסטון בעבר נחשבו טובים. האם זה כך עדיין ? לא רוצה לקנות זכרון בנפרד. אני מדבר על 2X1G 800MHZ תודה מראש מנו
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
והרצתי CPU Z התוכנה מראה 2 מודולים של זיכרון, Kingston DDR-SDRAM PC3200 - 512 MBytes המוכר בחנות אמר שמדובר בזיכרון במהירות 400 אבל התוכנה מראה: DRAM Frequency 200.7 MHz האם זה בסדר ? ה MB הוא ASUS P5GDC-V תודה
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מספר חודשים מתלבט איזה מחשב לקנות מכיוון שהיום יש תהליך כניסה של המעבד עם הסוקט החדש אשר ישנה את תמונת כל הכרטיסים הנוכחים. למרות שהוא כיום בשוק אני לא יודע עד כמה הוא תפס והאם הוא ישאר בשוק להרבה זמן או שהוא שלב חולף כמו זכרונות ה DDRAM (נדמה לי). האם יש למישהו איזה נקודת ראיה מרחיקת לכת לגבי המצב בשוק או האם פשוט כדאי לחכות ולראות לאן זה יוביל. בקיצור השאלה היא אישה מחשב מומלץ לקנות במצב החדש והאם כדאי לחכות או לא. תודה קובי
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
יש לי מעבד barton 2500+ mobile ולוח epox8rda3+ זיכרון 512MB 333DDR של גייל... אני כרגע עובד על 12X200 = 2.4GHZ הזיכרון נעול ב 333MHZ.... אני רוצה לקנות 1GB זיכרון חדש.. שאני אוכל להעלות FBS 200+ ובכך לשפר ת'אוברקלוק עוד טיפה.... איזה זיכרון הייתם ממליצים לי... לא משנה לי מחיר אני מביא את זה מחו"ל... (אני רק מרוויח יותר) והאם TCCD או TCCC מומלץ למחשב שלי ? אגב אני במאמץ של 15 שעות מגיע ל 50 מעלות....
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה רשום לי שיש באס של 200 המעבד שלי הינו amd p4 bit 939 3000 איך אני יכול לדעת שהמעבד מוגדר נכון בביוס של המחשב ומה זה אומ2 200 באס יש לי לוח של גיגה בייט 939 nf3
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מעבד E4300/4400 Due. האם צ'יפסט הP35 יוכיח את עצמו (או לפחות מתיימר להיות) הקניה הנכונה מבחינת התפתחויות עתידיות? אני מעוניין להבין מדוע... אם לא, איזה ערכת שבבים מומלצת היום למעבד הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
רבותיי, כמה אפשר להתווכח על איזה מעבד טוב יותר? יש פה לא מעט אנשים שיגידו שהמעבדים של INTL טובים יותר ואחרים שיגידו ש AMD. בסופו של דבר הסטייה באחוזים בין המעבדים של שתי החברות נע בין 3-6 אחוז (ואני מדבר על המעבדים התקציביים 3800-5000 של AMD לבין הקונרו המקביליים) אי לכך ובהתאם לזאת עדיף כרגע לקנות את מה שיותר זול. ותקנו אותי אם אני טועה.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
-
אמרו לי שעדיף לי לשנות את התזמונים מ 2.5-3-3-7 ל 2.5-3-3-11 בAMD השאלה אם יהיה בכלל הבדלים, ואם כן איך אני בודק את זה? הורדתי memtest אבל לא ממש הבנתי איך משתמשים בו, תוכנת דוס? יש אופציה אמינה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
כך שבארץ זה בטח יהיה יותר מאוחר. ואני אשמח אם מישהו יתן פה לינק לחנות שאומרת שיהיה לה קודם (או כזאת שכבר יש לה).
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כאשר אני בא להרכיב מפרט ,כיצד אני אמור לדעת ששלושת הרכיבים יעבדו בצורה מושלמת אחד עם השני ויתנו לי את הביצועים המירבים ביותר(אני מעונין ב-OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5כפול 2 ,ASUS A8N-SLI PREMIUM939,AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX השימושים שלי בעיקר משחקים,עבודה משרדית,ומוסיקה תודה עבור כל סוג של עזרה
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus P4S533-VM ועכשיו יש לי זכרון של 256 של Micron Tech. 16VDDT3264AG-335B3 אפשר המלצות לזכרון של 256 תקציב עד 300 שקל.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מה הזיכרון היותר טוב? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3263 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3301 לבאס של 400 450 גג
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
הי רציתי לשאול האם הלוח הזה : GA-P35-S3L בסדר, ומה ההבדל בינו לבין GA-P35-DS3L????? כי ה-S3L יותר זול, ואני לא מבין למה. בדקתי באתר שלהם וזה נראה בדיוק אותו דבר!!!1 אפשר לקחת את הS3L???..
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
ישנה האפשרות שאני אקח מארז micro atx למערכת חזקה ורציתי לדעת איזה לוחות חזקים [ל - E6600] מתאימים .. ומה הכי עדיף בתקציב של עד 1600 ש"ח. תודה
-
- 7 תגובות
- 474 צפיות
-