מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי את המחשב שלי היום והייתי רוצה לשאול משהו במעבד שקיבלתי שמתי לב מתוך החלון של המארז שהמעבד בא עם מאוורר של טרלמטק גדול השאלה שלי היא יש הבדל גדול בין המאוורר הזה לבין המאוורר המקורי של AMD כי אני מפחד שסידרו אותי .... (אני ביקשתי שיביאו לי מאוורר מקורי ).. ??? והאם הטמפרטורות גבוהות מידי במצב מנוחה לחלקים של המחשב שמראה האוורסט ??
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
ברצוני לקנות לוח אם ומעבד חדש צריך עזרה לבחור חברה של הלוח ואיזה סוקט ואיזה סוג צ'יפסט ואיזה סוג זיכרון בקשר למעבד מה עדיף intel או amd המחשב הוא למטרת משחקים והורדות כבדות
-
- 5 תגובות
- 431 צפיות
-
-
למה הוא נקראה CELERON D? הרי הוא לא DUAL CORE. מה ההבדל בין מעבדים אלו למעבדים מסוג סלרון בלי האות D?
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום זה המפרט שלי הסופי זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 690 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤ 605 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 381 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 422 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1985 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1329 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 5412 הבעיה היא כשאני עושה חישוב של 12 תשלומים אז אני מגיע ל-6000 שח חשבתי על להוריד את המעבד ל-6320 במחיר של 980-1000 שח ובכך בחישוב 12 תשלומים מגיע ל-5500 שח השאלה שלי היא כמה המעבד הקטן יותר יגביל את כרטיס המסך מבחינת ביצועים אגב…
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
קניתי זיכרונות 800 מה"צ של קורסיאיר כיוונתי אותם בביוס ל DDR2 \800 והוא רושם לי פיילד אובר קלוק אני אמור לשנות גם את הוולט ועל כמה לשים אותו הוא עכשיו על 1.8 זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
במצגת שנערכה במוסקבה שוחררו מספר נתונים על המעבדים הצפויים מ AMD http://www.digit-life.com/articles2/editorial/amd-guiseppe-amato-conf-part1.html
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
לפי מה שנראה, יש יתרון גרפי בצ'יפסט 965G . האם מדובר בכרטיס מסך on board ? או רק תמיכה בעיבוד לכרטיס מסך נפרד ? ללוח יש יציאת Firewire שחשובה לי, אבל השאלה האם יש לו עוד יתרונות (לא ל-OC) ?
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
מתי יגיעו לחנויות לוחות האם הראשונים מבוססי צ'יפסט P35?
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף/להחליף זכרון. לוח האם הוא GA-7ZMMMH וראיתי שרשום שהוא תומך רק ב: pc100/pc133 sdram or vcm sdram 3.3v only. האם זה זכרון מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
האם זה עוזר ואם כן במה? ושאלה אחרונה אני מזמין מחשב על איזה ללכת G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 או זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 כי ראיתי שקורסייר הוא לא תומך בכמה דברים ואם אני לא מתכנן אובר קלוק כדי לי לקנות את זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8801 וסליחה אם הייתי אמור לפתוח את הדיון הזה באותו תרד פשוט פה זה נושאים שונים
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
יש לי לוח אם KV8PRO של abit עם 2 סלוטים לזיכרון. כרגע מותקן עליו צ'יפ אחד של זיכרון 512mb מדגם adata ddr500mhz . אני רוצה להרחיב ל-1GB ואין את הזיכרון שלי בשום מקום ואיפה שיש אם יש - זה יקר מדי. האם אני יכול לשים צ'יפ זיכרון מסוג ddr400mhz של 512mb? איזה סוג מתאים לזיכרון הקיים והאם יכול להיות שתהיה בעייה?
-
- 3 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב במפרט הבא: מעבד E6600 כ.מסך LEADTEK 8800 320 MB לוח אם- GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX דיסק קשיח- WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II מארז- thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black ספק - Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 זכרון -2 ג'יגה TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original עכשיו יש לי 2 שאלות לגבי הזכרון יספיק לי 667 ?כלומר אין לי תקציב לשדרג לזכרון 800 ,השאלה אם זה מספיק? ולגבי המארז אם אפשר חוות דעת,אני מעוניין במארז שקט,קיבלתי המלצה על המארז שרשמתי פה והבנתי שהוא גם טוב
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
יש לי 1024MB זכרון ואני רוצה להכפיל את מה שיש לי איזה זיכרון כדי לי לקנות את מה שיש לי אני מזדכה עליו יש לי לוח אם asus p4p800 איזה כרטיס אני יכול להרכיב שיהיה לי ניצול של כל MHZ ומה המקסימום של הלוח שלי? אני לא עושה OC אז לא צריך כאלה שטובים לזה
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
-
מישהו נתקל בביקורות על הלוח הזה? איך הוא ביחס ל- P5B זו אותה סידרה או שזה לוח אחר לחלוטין?
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
ברשותי לוח GIGABYTE 8SQ800ULTRA איזה דריברים ללוח יש לעדכן אני עידכנתי את הביוס
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה בקשר לבחירת זיכרון למחשב החדש שאני רוצה לקנות. הבעייה היא שאין לי הרבה כסף וכמו כולם אני רוצה את ההכי טוב בכמה שפחות.... אני לוקח מעבד AMD2500xp עם לוח של Abit nfs ver2 שזה לא כ"כ קריטי אבל אני לא יודע איזה זיכרון לקחת. כרגע התקציב הוא 520 ש"ח ומאוד רצוי שלא לעבור אותו מה שקצת מגביל את האופציות בכל מה שנוגע ל-OC מה לעשות?????????? האם שווה לקנות סמסונג סולידי ופשוט לא לעשות OC (ולהניח שזה יספיק למחשב שמיועד לסרטים משחקים ואינטרנט), או שאין ברירה ואם אני לא שם עוד כמה גרושים אז אני הולך לאכול הרבה חרא.... בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג אסוס p8p800 דלוקס, מעבד 2.8 ג'יגה של אינטל, שני סטיקים של גייל pc3200 400 מגה-הרץ 256 מגה בייט. כיצד אני מגדיר את ה-CPU EXTERNAL FREQUENCY CPU RATIO DRAM REQYUENCY ו/או כל דבר אחר הנחוץ להגדיר תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87022.0
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
כשאני עובד עם פוטשופ וPAINTER אני רואה שהמעבד קופץ ל100% עם כל פעולה שאני עטשה אז נראה הגיע הזמן לשדרג. איזה מעבד מומלץ לתוכנות גרפיות? + כמה משפיע הכרטיס מבך בביצועים של התוכנות האילה?
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
היי חברים אני מתכנן להרכיב מחשב חדש למשחקים ובעתיד לאוברקלוק אז האם הלוח אם הזה של Abit שווה בהתאם לחברות האחרות כמו asus ו gigabyte כי אני יודע שלא הרבה מזכירים את abit אבל לפי הנתונים של הלוח הזה הוא נראה די עתידי ובמיוחד עם FSB1600 אז מה אתם אומרים ללכת עליו?? קישור ללוח http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IX38+QuadGT&fMTYPE=LGA775 תודה...
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב קצת ישן ואני לא בטוח אילו זכרונות יתאימו. צירפתי לוג של cpu-z בתקווה שמישהו שמבין הרבה יותר ממני יוכל לייעץ לי איזה זכרונות לקנות. (ואם זה תהליך מורכב או שכולל הגדרות BIOS אני מאוד אשמח אם יהיה פירוט). נ.ב: אם אפשר להשתמש בזכרונות הקיימים כדי לשפר יותר את הביצועים זה אפילו עדיף. תודה, אלעד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
איזה לוח אמ תומך המעבד הנ"ל בטווח המחירים של עד 650 - 700 ש"ח? אגב האם הלוח של אינטל - DG965SS תומך במעבד הנ"ל. אשמח לעזרה.. המשך יום מהנה.
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 3 שנים עם כרטיס זיכרון אחד 512 מ"ב DDR 400. מותקנות אצלי מס' תוכנות של עריכת סאונד שממש כבדות על המחשב, הכל תקוע כזה בקושי זז. האם זה יהיה נכון להוסיף עוד כרטיס 512 מ"ב לשיפור הביצועים או עדיף יהיה להחליף בכלל את הכרטיס ל- 1GB? מה יהיה ההבדל בין 2 האפשרויות? עוד פרטים על המחשב (אני מעתיק מהקבלה של הקניה, אני לא מבין בזה כמעט כלום): מעבד Celeron 2.7Ghz 533FSB 256K BOX לוח אם ABIT IS7-V2 כונן קשיח 80GB 7200rpm SATA כרטיס מסך אני מניח לא רלוונטי... אני מודע לכך שהמחשב "חלש" באופן כללי בגלל המעבד ולוח האם, אבל כרגע אין לי אפשרות לשדרג.
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
כולם פה ממליצים לקנות למשתמש המומצע מעבד AMD כאשר ההבדל בין מעבד AMD 4200 למעבד INTEL4400 הוא כמאתיים שקלים האם לא שווה להשקיע עוד מאתיים שקלים באינטל? האם זה מצריך השקעה כספית נוספת מבחינת הקונה גם לגבי רכיבים תואמי אינטל? ואם אני לא מעוניין ב OC האם המעבד INTEL לא חזק דיו?
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-