עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכם, שתי שאלות לגבי מחשב שהזמנתי : א.הזמנתי מעבד AMD AM2 3800, דואל 89W האם שווה להוסיף כ 150 ש"ח ולהחליפו לאותו מעבד בהספק 65W ? ב.בזמן קבלת המחשב הייתי רוצה לבדוק טמפרטורות של המעבד(AMD 3800X2) וכ.המסך(NVIDIA 7600GS) : 1.כיצד והיכן אני בודק טמפרטורת עבודה של המעבד וכ.המסך ? 2.מהן הטמפרטורות התקינות לעבודה נורמאלית לשני הרכיבים הנ"ל ? תדה מראש לכל העונים איליה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  2. Started by lipa,

anandtech עשו השוואה כמה משפיע סוגי הזכרון DDR ו-DDR2 על הביצועים http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2810

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by ^Z^,

הכותרת מדברת בעד עצמה.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  4. Started by Elninyo,

מה המצב ????..קניתי DDR 256*2 עכשיו אני צריך לקנות CPU AND MOTHERBOARD חדשים אני רוצה לקחת של INTEL אני מתכוון לקנות מעבד של 2.4 ולגבי הלוח אם אני רוצה לקחת Gigabyte רציתי לשאול אתכם עם הלוח אם הזה שווה לאינטל 2.4 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_321_716&products_id=3830 ועם יש למישהו הצעות לגבי AMD או אינטל שיעזור בבקשה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by RazorJunior,

הזמנתי AMD Athlon Xp Mobile 2600+ עם סטפינג: IQZFA0347RPMW מה זה אומר? ???

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  6. Started by the1,

שלום, אני שוקל לרכוש לוח אם ASUS P5K PREMIUM/WIFI. האם משהו הצליח לקנפג לוח מסדרת ASUS P5K עם תמיכה ב- WIFI שיעבוד כ- AP עם מודם כבלים? איך זה עובד? האם יש מדריך שמסביר איך עושים זאת? היצר טוען כי גם במצב SLEEP ה- AP יעבוד. לאן מחברים את מודם הכבלים ללוח? USB/RJ45? אודה עם עזרתכם לפני הרכישה (יעזור לי להחליט אם לוח זה מתאים לי). תודה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  7. ישבנו לשיחה עם שני מהנדסי אינטל, תומר ששון ויניב כרמל, בכדי ללמוד על מאחורי הקלעים של אוברקלוקינג במעבדי אינטל ועל שיפורים שנעשו בתחום זה עבור Alder Lake החדשים, שכבר הספיקו לצבור מוניטין בתחום מאז הגעתם אל החנויותלכתבה

8. אני קונה מחשב חדש וצריך עזרה בשלושת הרכיבים האלה. הלוח שאני לוקח: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 מעבד - אחד מאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7229 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1200&products_id=6942 הזיכרונות האלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_4400_dual_channel_gold הלוח הזה טוב? אם אני לוקח את המעבד השני אז צריך לוח אחר נראה לי.... הוא טוב לאוברקלוק ובלי אוברקלוק? איזה מעבד עדיף מבחינה ביצועית? יש הבדל רציני? איזה מעבד עדיף מבחינת אוברקלוק? יש הבדל רציני? איך הזיכרונות? טובים? עם\בלי אוברקלוק? איפה אפשר להשיג …

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  9. -------------------------------------------------------------------------------- אני קונה מחשב בעוד שבועיים מקווה שעד אז מחירי המעבדים יירדו המפרט שלי : לוח P35 של גיגה בייט הר דיסק 500 גיגה זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך 8600 256 מגה זיכרון DDR 3 איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? אין לי מושג מה זה 64 ביט לעומת 32 איך אוכל לדעת איזה היא הגירסה האחרונה של XP

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  10. Started by manorking,

מה יותר כדאי מעבד AMD או INTEL? ומה ההבדל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  11. 768 Threads Per Server AMD EPYC 9005 Turin is Here AMD EPYC Turin Server Benchmarking and Review! Featuring the Zen5 9575F, 9965, & 9755 AMD EPYC Turin Review: 192 Cores of Zen 5 האם סוף סוף ישדרגו בחוות השרתים בארץ למעבדי AMD או שאנחנו נשאר עם אינטל?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  12. Started by SPIDERRRMAN,

יש לי כרדע במחשב 2 G זכרונות של OCZ במהירות 1066 אני מתכוון לשנות קצת את המחשב ולהפוך אותו ליותר פשוט וזול (ולהרוויח קצת כסף) אז רציתי לשאול אם אני לא עושה OC אין שום משמעות לזה שהמעבד במהירות 1066 נכון? כאילו יעבוד אותו דבר זיכרונות של 667? והאם TWINMOS 1024MB DDR2 667Mhz הוא זיכרון טוב ומומלץ?(יש מישהו שמוכר ביד שניה) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  13. Started by aviados,

ערב טוב לכולם אני מחפש זיכרון 512 MB במהירות 333 MHZ אבקש לדעת איפה אני יכול לקנות באיזה חנות ? תודה מראש ושבת שלום לכולם

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  14. Started by AleXGanGSteR,

היי! כרגע יש לי זיכרונות Geil ddr cl2.5 dual channel 400mhz 2*256mb ולוח אם Intel D915GAV החלטתי להוסיף שני כרטיסים של 512מגה על מנת לשמור על הDUAL CHANNEL אני אשמח לקבל המלצות לזיכרונות שיתאימו. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  15. שלום יש לי לוח עים 3 סלוטים לזיכרון עכשיו שתיים תפוסים של ידי שני זכרונות של 256 מגה של a-data האם אפשר להוסיף סטיק של 512 וחייב שהוא יהיה של אותו חברה והאים יהיה שיפור ניכר בביצועים אם אפשר להוסיף אז תמליצו לי על זיכרון של 512

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  16. Started by kiki666,

אהלן חברה. שמעו. יש לי רק 2 סלוטים של DDR על הלוח, סלוט אחד 512 והשני 256. אני רוצה להחליף ת256 ב512, ורציתי לדעת מה זה dual ddr? זה שני כרטיסים של 256 או אחד של 512 פשוט מהר יותר? כי במפרט של אחד כזה כתוב למשל ככה: dual ddr 512 400 bla bla bla 256X2 מה זה אומר כפול 2?!

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  17. האם ניתן להשיג מעבד Conro 2 Duo באריזת BOX ? או שהוא נמכר RETAIL ? ואם RETAIL אז מתי יהיה ניתן להשיג BOX ? תודה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  18. בבקשה תגיבו רציני ובלי לצחוק, יש לי את החלקים הבאים: כמה לדעתכם לבקש על כל אחד? מעבד סלרון (אין לי מושג כמה מגה הרץ אבל כמו פנטיום 2) סוקט 370 כרטיס לסלוט 1 שאפשר לשים עליו מעבד של סוקט 370 לוח של פנטיום 2 עם כל הכבלים הישנים, של המסך שמתחבר ללוח, המדפסת, הכרטיס קול הישן... מארז של פנטיום 2

19. Started by kobi_af,

שלום אחרי כמה בדיקות עם mem 86 גיליתי כמה שגיאות בכרטיס זיכרון ובעצם נשאר לי עכשיו רק סטיק אחד של 256 ( ddr 400 ) יש לי זיכרון אחד של samsung m3 ולוח Octek Rhino P4X400-A4P השאלה שלי מה בדיוק ההבדלים בין עוד סטיק של 256 וכך ליצור דואל צ'אנל לבין עוד סטיק של 512 ?מה עדיף? ומה כדאי לקנות twimons\samsung ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  20. Started by ELpsycho,

שלום לכולם. הגעתי לכאן לאחר שהפנו אותי ממפרטי מחשב לכאן. בניתי לחבר שלי מחשב בעזרת משתמשי הפורום בסכום של 2.5K. המליצו לי שם על הלוח אם הבא Asus M2N-VM DVI. רציתי לדעת אם הוא טוב מספיק בשביל מישהו שלא מתכנן OC אלה רק בשביל שימושי אינטרנט משחקים טיפה ושאר הדברים הבאנליים. תודה רבה אלדד כהן.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  21. Started by Blackend,

איך אני יכול לראות את כל המאפיינים של הזיכרון שלי? איך אני יכול לראות אם הוא עובד בדואל או לא ? מצטער על השאלה אני בטוח ששאלו אותה 100 פעם פשוט חיפשתי די הרבה אחורה ולא מצאתי ... תודה רבה דניאל

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  22. Started by esharone,

שלום לכולם יש לי שאלה: אם יש לי עכשיו 2gb ואני רוצה להוסיף עוד 2 זה משנה אם מותקנים אצלי 4 מקלות זיכרון? חוץ מהקטע שזה תופס לי עוד 2 חריצים יש הבדל בביצועים בגלל שזה מחולק ל 4 כרטיסים ולא 2?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  23. http://www.corsairmemory.com/corsair/products/specs/TWIN2X1024-6400C4.pdf

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  24. Started by Little_AKA_Or,

אני מתכנן אוברקלוק בעתיד ורציתי לדעת מה עדיף, 2 סטיקים 512MB של A-DATA (הבנתי שהם מגבילים אותי באובקלוק, אבל בכל זאת זה ג'יגה ראם) או 512 של חברת זכרונות יותר טובה? ואם חברה יותר טובה, אשמח אם תמליצו לי על משהו בגבול ה- 800 ש"ח. תודה :]]

25. Started by alonkl,

אני מביא לכם 800 שקל איזה מעבד תיקחו? תדוה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים