מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מבעס חח ראיתי שהם העלו גם את המחירים של הזכרונות.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יצרנית המעבדים ומפתחת השבבים מכריזות על מבצעים שיספקו כותרים חדשים למי שירכוש את החומרה המתקדמת שהן מציעות, ולנו נותר רק לקוות שהדילים האלו יגיעו גם אלינו לישראל לכתבה: http://hwzone.co.il/אינטל-ו-amd-מפתיעות-קנו-חומרה-וקבלו-משחקי/
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
הכוונה שלי כמו שבלוח הקודם שלי (GA) לחצתי על ctrl+f1 וזה הרחיב לי אפשרויות בביוס לOC אז רציתי לדעת אם זה את אותו דבר גם עם אסרוק ,כמובן שניסיתי את השילוב הזה אבל אולי יש צירוף אחר באסרוק שמרחיב תתפריט
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
תראו אני גם מצפה בכליון עניים לקונרו וגם אני מת לראות מה אינטל הכינה ואני דיי בטוח שהוא הולך לאכול את amd . אבל כל שנייה נפתח פה דיון על הקונרו והוא אפילו לא יצא כל שניה יש דיון על איך שהוא מכסח את amd. שכאשר מרכיבים את שני המעבדים על לוחות מוזרים בצורה של מוטציה כאילו תפסקיו לחגוג עם זה חכו שייצאו לוחות נורמלים לamd ול intel. ואז אפשר יהיה להשוות ולחגוג ואני מוסיף דעה שלי לא נראה לי ש amd נשארת אם אותו קו של מעבדים ורק משתנה am2 אולי בכל זאת amd הולכת להפתיע אף על פי שכל הסיכויים מצביעים שזה לא ייקרה. חכו שייצא ואז תצאו בחגיגות. ואלי מנהלי הפורום תעשו אשכול דיונים מרוכז בנושא?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
לא מצליח להיכנס לביוס לאחר עדכון המחשב עובד תקין אבל כשאני לוחץ DEL או F1 על מנת להיכנס לביוס זה לא עוזר והוא מדלג למערכת ההפעלה ניסיתי לבצע שוב עידכון עדיין אותה תופעה?? עצות?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:13:27 נראה לי שאני פשוט יחזור לביוס ישן :-[[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:38:39טוב "הבעיה" נפתרה או שנהייתי סנילי או שבעידכון ביוס שינו את הכפתור שבעזרתו נכנסים לF2
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק בעתיד ורציתי לדעת מה עדיף, 2 סטיקים 512MB של A-DATA (הבנתי שהם מגבילים אותי באובקלוק, אבל בכל זאת זה ג'יגה ראם) או 512 של חברת זכרונות יותר טובה? ואם חברה יותר טובה, אשמח אם תמליצו לי על משהו בגבול ה- 800 ש"ח. תודה :]]
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אני קונה מעבד , לוח , זכרונות , כרטיסי מסך - מארה"ב. זכרונות 1150MHZ של OCZ מעבד Q9450 2 כרטיסי מסך evga 8800gt אבל אני לא יודע איזה לוח לבחור X38 או לחכות ל X48 או לקנות 780I /750I/680I של NVIDIA הדגש הוא שהמחשב הוא גם לצפיה בסרטי HD דרך טלויזית LCD וגם שימושים רגילים אחרים מלבד משחקים. כמו כן אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד וכרטיסי המסך הקירור יהיה THERMALRIGHT extreme 120mm ואם יש לכם המלצה למאוורר חזק ושקט יחסית בשבילו - אני אשמח לשמוע תודה רבה נ.ב - יש לי ספק כוח enermax liberty 500W הוא יחזיק מערכת כזאת או שהוא כבר חלש מידי?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי מחשב קצת ישן ואני רוצה לקנות ללוח אם הזה של אסוס מעבד חדש http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2577 השאלה שלי האם הוא מתאים למעבד הזה http://alef-alef.co.il/product_info.php?cPath=95_96_247&products_id=2909 או שאתם מציעים משהו אחר תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עם הלוח הזה הוא מגיע לשוק או לא ? חשבתי ידברו עליו הרבה, מה איתו? http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3872&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על זכרונות שאני מעוניין לקנות אני רוצה אותם בנפח של 2 ג'יג'ה (גם בגלל המערכת הפעלה הבאה).. והתקציב שלי הוא עד 1000 שקל.. המפרט שלי: מעבד + amd athlon 64 3200 512 mb זיכרון קיים לוח אם asus a8n sli delux כל הצעה ששתכוון אותי בקניה ובסוג הזכרונות תתקבל בברכה...
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
כל מי שיודע מה זה OC מכיר את הלוח P5B DELUXE לצערי הלוח יקר מידי לתקציב שלי ואני מתלבט כרגע בין AB-9 PRO של ABIT ל- GIGABYTE GA-965P-DS3P נראה שללוח של ABIT יש מערכת קרור רצינית יותר אבל לא ממש שמעתי הרבה על הלוח הזה... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על רכיב זכרון זה: G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel 3-4-3-8 מחיר: 1520 ש"ח כמו כן מה הספרות האחרונות אומרות? מה אתם אומרים איזה זכרון לקנות? חוות דעת על לוח אם: 1. Intel P975XBX2 2. GA965PDS4 Gigabyte מחיר: 1029 ש"ח 3. GigaByte GA-965P-DQ6 מחיר: 1290 ש"ח אם יש לכם לוח נוסף שיכול להתאים בטווח המחירים אז בכיף כרטיס מסך מה חשוב?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 920, ומתלבט איזה לוח אם לקנות. אני לא מתכוון לעשות OC אינטנסיבי, ולא צריך DUAL GRAPHIC. אז הבחירה ההגיונית נשמעת לי צ'יפסט 945P (אני רוצה תכרטיס קול הטוב יותר של הצ'יפסט הזה) עכשיו השאלה היא , האם הלוח הכי זול של ג'יגה בייט יספיק, האם שווה לקחת את גירסת הפרו? והאם שווה לשלשם את התוספת לאסוס (מקריאה ספורום הבנתי שהלוחות של אינטל לא מאפשרים OC). התוספת לאסוס היא של 100 שקל על הפרו והפרו הוא כ200 שקל יותר מהרגיל. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב ושיהיה בלוח אם שלו תמיכה ב-SLI אז השאלה שלי היא 1) האם כרטיס מסך של ניוידיה 7600GT יכול להתחבר במערך SLI 2) ואייזה לוח יתמוך במערך כזה במחיר (לוח) הנמוך ביותר
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
לא משנה עם intel vs amd המחשב הוא לאינטרנט בלבד וגם הורדות וקצת סרטים בלי משחקים.... עד 1500 ש"ח עדיף 2 גיגה זיכרון..... תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87022.0
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס זיכרון של 2 גיגה או יותר... הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-232192939.JPG בתודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
ברשותי הלוח הזה P4P800 DELUX והביאו לי עם מארז GIGABYTE GA-8TRS350MT ומעבד 3 גיגה ושלי 2.4 וראיתי שזה אותו סוקט הכרטיס מסך המובנה בגיגהבייט כמה מגה הוא? תודה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אגב, אם הוא לא תומך, איזה לוחות של ABIT יש חוץ מהAB9 לקונרו?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
ני עדין מתלבט איזה סוקט לקחת נראה לי שאני יקח את ה 754 אז אם אפשר לוח אם לכל סוקט(ולא נראה לי שאני יעשה אוברקלוק אבל תביאו גם שטוב לזה תודדה רבההה
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס על מעבד Intel Core 2, כנראה ה-Q6600. עברתי על מפרטים והמלצות באתר, וראיתי שיש המלצה גורפת לגבי לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L. רציתי להבין למה. מה עושה אותו הכי משתלם, אם בכלל? האם יש חלופות אחרות (אולי בתקציב גבוה יותר)? מה החסרונות שלו? האם הצ'יפסט שלו הוא המומלץ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
היי אני צריך כרגע באופן די דחוף מחשב וכרגע מפאת חוסר תקציב וגם כי אני לא צריך HIGH END מספיק לי משהו טוב וזול אך הכי חשוב שיהיה בעל אפשרויות לשדרוג עתידיות. כנראה אני אקח מעבד XP2500 בארטון ומכיוון שאני לא משחק כמעט בכלל אני מעדיף לוח אם משולב כרטיס מסך ופה אתם נכנסים לתמונה. תעזרו לי למצוא לוח אם כזה או כמה כאלו כדי להשוות, חשוב לי שיהיה עם מספיק פיצ'רים כרטיס מסך נורמלי שלא ישתה הרבה זכרון ויהיה אפשרות לנטרל אותו אח"כ בקיצור שיהיה הכי משתלם ויתן יחס תמורה ביצועים מירבי אשמח לקבל הצעות מחיר והמלצות ממי לקנות
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
למה הוא נקראה CELERON D? הרי הוא לא DUAL CORE. מה ההבדל בין מעבדים אלו למעבדים מסוג סלרון בלי האות D?
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שמעו יש לי מאורר נוסף בבית שאני לא משתמש בו אני חושב שזה 80MM ואני לא מוצא בלוח שלי(אם בכלל יש) מקום לחיבור מאורר נוסף הלוח הוא GA-K8N51GMF-9 אני מפרסם את ההודעה כי אני לא כל כך מבין בלוחות ומאוררים וחיבורים וכל הדברים האלה אז מישהו פה יודע אם יש אפשרות לחבר מאורר נוסף? יש לי רק מאורר 120MM אני חושב מאחורה וזהו.
-
- 5 תגובות
- 464 צפיות
-
-
מחפש השוואה בין זכרון ddr-sdram לזכרון ddr2-sdram מבחינת:סוגי תושב,מתחי עבודה,תדרי עבודה,נפח אכסון-אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-