מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

היא הייתה בדף הראשי ועכשיו היא לא שם וחיפשתי אותה מלא בכל האתר. שרשום מתי יופסק היצור של הפ]נטיום של הסלרון של סדרת ה D איפה זה?
- 

- 2 תגובות
 - 449 צפיות

- 

- 

רציתי רק לדעת האם יש כבר יצרן שיצר לוח אם עם via kt900
- 

- 1 תגובה
 - 449 צפיות

- 

- 

יש איזה תוכנה?? ואם זה דרך הביוס אז הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI DELUXE
- 

- 1 תגובה
 - 449 צפיות

- 

- 

כל מי שיודע מה זה OC מכיר את הלוח P5B DELUXE לצערי הלוח יקר מידי לתקציב שלי ואני מתלבט כרגע בין AB-9 PRO של ABIT ל- GIGABYTE GA-965P-DS3P נראה שללוח של ABIT יש מערכת קרור רצינית יותר אבל לא ממש שמעתי הרבה על הלוח הזה... מה אתם אומרים?
- 

- 2 תגובות
 - 449 צפיות

- 

- 

אני צריך כרטיס זיכרון של 2 גיגה או יותר... הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-232192939.JPG בתודה מראש, גל
- 

- 1 תגובה
 - 449 צפיות

- 

- 

ברשותי הלוח הזה P4P800 DELUX והביאו לי עם מארז GIGABYTE GA-8TRS350MT ומעבד 3 גיגה ושלי 2.4 וראיתי שזה אותו סוקט הכרטיס מסך המובנה בגיגהבייט כמה מגה הוא? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 449 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי לוח אם ASUS A7N8X גירסה הדלוקס, עם זיכרון 256MB DDR 333 MICRON, וקניתי עכשיו מודול נוסף של זיכרון 256MB DDR 400 MICRON השאלה היא האם הם יעבדו בכלל? ואם כן האם הם יעבדו טוב ביחד ויהיה לי האפקט של הכפלת המהירות (DUAL), הלוח עצנו תומך עד 400. תודה ???
- 

- 2 תגובות
 - 449 צפיות

- 

- 

חברה יש לי 1 gb זיכרון האם זה הגיוני שנגיד אני עושה העתקה מכונן לכונן ויפעיל במקביל עוד תוכנה יכול להיות שהמחשב יגיב איטי?
- 

- 1 תגובה
 - 449 צפיות

- 

- 

אני רוצה להפוך את המחשב שלי למפלצת! אבל באמת מפלצת! לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים ! ולקנות פשוט עד מעבד כמו שיש לי 2.4 ואז זאת תיהיה מפלצת! מה דעתכם? יתרונות חסרונות?
- 

- 1 תגובה
 - 449 צפיות

- 

- 

- 

יש לי את הלוח הזה : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=30&l4=0&model=176&modelmenu=1 מותקן לי שתי חתיכות של 512 3200 (200mh) , האם אני חייב בדיוק אותו דבר , ועד כמה אני יכול לשים זיכרון . לוח האם : With Intel's 875P chipset and ASUS Intelligence features, the P4C800 is both smart and powerful. Other excellent specifications include dual-channel DDR, 800MHz FSB, AGP 8X, Hyper-Threading Technology, and Gbit LAN. Intel 875P chipset Leveraging the Intel 875P chipset to support 3.2 GHz+ P4 CPU on 800MHz FSB, Dual DDR 400 memory, Intel Hyper-Threading Technology, Intel Performance Acceleration Technology, and a full-range of advanced features,…
- 

- 2 תגובות
 - 449 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. יש לי שאלה ואשמח להעזר בכם לתת לי תשובה. מה ההבדל בין זכרונות SDRAM בעלי 16 צ'יפים לבין 8 צ'יפים, באילו לוחות (chipsets) ניתן להשתמש באיזה סוג ובמה אי אפשר להשתמש בלוחות מסויימים... דחוף,תודה.
- 

- 2 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

יש לי מחשב שיש בו לוח אם ישן של elite דגם l4s5mg3/gx שקיבלתי ממישהו, הבעיה היחידה היא שהוא לא מזהה IDE. כשאני מחבר הארד דיסק +CDROM הוא פשוט לא מזהה אותם (גם כשאני מחבר כל אחד מהם לבד אותה התופעה) מצאתי באינטרנט עידכון ללוח אם שקשור לIDE, הבעיה היא שהתיקיה הזאת שוקלת קצת יותר מ6MB והרי הדבר היחיד שהוא מזהה זה floppy מה ניתן לעשות?
- 

- 1 תגובה
 - 448 צפיות

- 

- 

צהריים טובים לכולם יש לי את הלוח אם K9NGM של MSI ורציתי לדעת מה דעתכם עליו... אני לא גיימר אבל אני מתעניין בכל הנושא של ווברקלוקינג ורציתי לדעת אם הלוח הוא טוב לזה, וגם סתם רציתי לדעת אם הוא לוח טוב בכללי... אז תודה למגיבים =) קישור לפרטים: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=256&maincat_no=1[br]פורסם בתאריך: 24.05.2007 בשעה 14:50:34 למה אף אחד לא מגיב???וסליחה על הדאבל
- 

- 0 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

מה עדיף לי לקחת? OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 Gold GX XTC *או* Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 אני חושב שהראשון קצת יותר יקר.. האם ההבדל בינהם ממש משמעותי ששווה לשלם יותר?
- 

- 1 תגובה
 - 448 צפיות

- 

- 

שלום! יש לי לוח-אם Asus M2N-E nForce570 Ultra Socket AM2, ואני רוצה לדעת האם אפשר להרכיב עליו גוף קירור Zalman CNPS8700 LED. בעיקרון, כתוב שאסור שיהיו על הלוח-אם רכיבים כמו PSU, disk drives, VGA card, RAM בגובה של יותר מ-39 מ"מ וברדיוס של 61.5 מ"מ ממרכז המעבד. על הלוח-אם יש גוף קירור מנחושת בגובה של כ-4 ס"מ ובמרחק של כ-6 ס"מ ממרכז המעבד. הבעיה היא שאני מודד עם סרגל, ואני לא ממש יודע מאיפה למדוד את המרכז של המעבד, ואני גם לא בטוח אם הגוף קירור הוא בגובה של 4 ס"מ או כמעט 4 ס"מ. יש אולי מישהו שיודע מנסיון האם הגוף קירור הזה של זלמן מתאים ללוח-אם האמור של אסוס?
- 

- 0 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי.... כעת יש לי זכרון- 256 mb ddr 400 mhz אני רוצה להוסיף עוד 512 וחשבתי לקנות של סאמסונג.... רציתי לשאול איך הזכרונות שלהם? רציתי גם לשאול אם זה ישפיע שאני אקנה סטיק אחד של 512 או שני סטיקים של 256....(הלוח שלי תומך אמנם dc אבל אם אני אקנה עוד שני סטיקים של 256 יהיה שלושה סטיקים והdc בכל מקרה לא יעבוד)
- 

- 3 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

בוקר טוב ,אני מתלבט מאוד מה מתאים לצרכים שלי אדגיש מייד כי לא מתוכנן oc בשום מקרה השימושים בעיקר גלישה ,מעט משחקים קלים כגון gta,fifa2008,וכד אופציה א:e-4500,ga945gms2 אופציה ב:e-6550 ga p35ds3l הכרטיס מסך 8500,ram2gb האם אני יכול לוותר על אופציה ב בהתחשב בצרכים?
- 

- 2 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

עדיף לקנות אותו הדגם ואותו חברה? יש לי KINGSOTNE 512X2 DDR2 533 CL4 או שאפשר לקנות גם 667MHZ... מה ממליצים האנשים?
- 

- 2 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

האם יש AMD בתושבת 939 בדירוג 3000+ אשר אינו מסוג ווניס? אני אמור אולי לקבל כזה מעבד אך אני רוצה שיהיה בו סט הפקודות SSE3 שיש רק ב ווניס ומעלה.
- 

- 3 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?
- 

- 1 תגובה
 - 448 צפיות

- 

- 

האם ניתן להשיג מעבד Conro 2 Duo באריזת BOX ? או שהוא נמכר RETAIL ? ואם RETAIL אז מתי יהיה ניתן להשיג BOX ? תודה
- 

- 1 תגובה
 - 448 צפיות

- 

- 

בבקשה תגיבו רציני ובלי לצחוק, יש לי את החלקים הבאים: כמה לדעתכם לבקש על כל אחד? מעבד סלרון (אין לי מושג כמה מגה הרץ אבל כמו פנטיום 2) סוקט 370 כרטיס לסלוט 1 שאפשר לשים עליו מעבד של סוקט 370 לוח של פנטיום 2 עם כל הכבלים הישנים, של המסך שמתחבר ללוח, המדפסת, הכרטיס קול הישן... מארז של פנטיום 2
- 

- 1 תגובה
 - 448 צפיות

- 

- 

איך אני יכול לראות את כל המאפיינים של הזיכרון שלי? איך אני יכול לראות אם הוא עובד בדואל או לא ? מצטער על השאלה אני בטוח ששאלו אותה 100 פעם פשוט חיפשתי די הרבה אחורה ולא מצאתי ... תודה רבה דניאל
- 

- 2 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

http://www.corsairmemory.com/corsair/products/specs/TWIN2X1024-6400C4.pdf
- 

- 0 תגובות
 - 448 צפיות

-