מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד amd 5200x2 ולוח msi-k9ngm עשיתי עדכון לביוס לגירסא של 3.60 זה ami bios עכשיו שאני ניכנס לווינדוס אני רואה במנהל משימות שיש לי רק ליבה אחת אבל שאני מדליק תמחשב כתוב שזה dual core ניסיתי להוציא תבטרייה של הביוס וזה לא עוזר עדיין זה נישאר אותו גירסא עכשיו אני עובד על ליבה אחת מה אני יכול לעשות ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
לסוקט 939 עדיף שיהיה טוב לoc ועדין לא החלטת אם לקחת לוח אם עם חיבור pcie או עם agp צריך תדעה שלכםםם ומחיר עד 650 תודה רבבבה ותתנו כמה הצעות ותסברו למה הוא טוב תתתוודה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שמעו יש לי מאורר נוסף בבית שאני לא משתמש בו אני חושב שזה 80MM ואני לא מוצא בלוח שלי(אם בכלל יש) מקום לחיבור מאורר נוסף הלוח הוא GA-K8N51GMF-9 אני מפרסם את ההודעה כי אני לא כל כך מבין בלוחות ומאוררים וחיבורים וכל הדברים האלה אז מישהו פה יודע אם יש אפשרות לחבר מאורר נוסף? יש לי רק מאורר 120MM אני חושב מאחורה וזהו.
-
- 5 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש זכרון פנימי,בעבר היה לי זכרון SD על לוח אם שנרכש לפני שנתיים לדעתי של FIREFOX אם אני לא טועה,המעבד היושב עליו הוא מעבד של פנטיום 3 600MHZ! האם זכרון DDR יכול להתאים לי?או שעליי לקנות רק SD?המחשב לא חדש,כיצד ניתן לדעת בוודאות? תודה
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מה עדיף--מעבד 2.4 512CACHE או 2.0 1024CACHE (מחיר דומה). בקצרה, מה התפקיד המדויק של הזכרון הזה? אני לא מבצע המרות, לא גיימר ולא מעביד יותר מידי את המעבד.
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
הי רציתי לשאול האם הלוח הזה : GA-P35-S3L בסדר, ומה ההבדל בינו לבין GA-P35-DS3L????? כי ה-S3L יותר זול, ואני לא מבין למה. בדקתי באתר שלהם וזה נראה בדיוק אותו דבר!!!1 אפשר לקחת את הS3L???..
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
הזמנתי AMD Athlon Xp Mobile 2600+ עם סטפינג: IQZFA0347RPMW מה זה אומר? ???
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
1. משהו מכיר את הביצועים של הלוח אם הזה? 2. הצעה לזכרונות טובים - 256*2 DDR 333. 3. איך הכוננים הקשיחים של SATA? תודה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני לוחץ שם אנטר וזה לא עושה כלום לא יודע.. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך אני משנה את זה? תודה רבה! =]
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם יש לי את הלוח אם K9NGM של MSI ורציתי לדעת מה דעתכם עליו... אני לא גיימר אבל אני מתעניין בכל הנושא של ווברקלוקינג ורציתי לדעת אם הלוח הוא טוב לזה, וגם סתם רציתי לדעת אם הוא לוח טוב בכללי... אז תודה למגיבים =) קישור לפרטים: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=256&maincat_no=1[br]פורסם בתאריך: 24.05.2007 בשעה 14:50:34 למה אף אחד לא מגיב???וסליחה על הדאבל
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח-אם Asus M2N-E nForce570 Ultra Socket AM2, ואני רוצה לדעת האם אפשר להרכיב עליו גוף קירור Zalman CNPS8700 LED. בעיקרון, כתוב שאסור שיהיו על הלוח-אם רכיבים כמו PSU, disk drives, VGA card, RAM בגובה של יותר מ-39 מ"מ וברדיוס של 61.5 מ"מ ממרכז המעבד. על הלוח-אם יש גוף קירור מנחושת בגובה של כ-4 ס"מ ובמרחק של כ-6 ס"מ ממרכז המעבד. הבעיה היא שאני מודד עם סרגל, ואני לא ממש יודע מאיפה למדוד את המרכז של המעבד, ואני גם לא בטוח אם הגוף קירור הוא בגובה של 4 ס"מ או כמעט 4 ס"מ. יש אולי מישהו שיודע מנסיון האם הגוף קירור הזה של זלמן מתאים ללוח-אם האמור של אסוס?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
חג שמח לכולם למה ההגדרה למהירות בסיס לא קבועה בכל הרכיבים לדוגמא במעבדים מהירות הבסיס הוא מהירות התקשורת בין המעבד לשער הצפוני בזיכרונות זה מהירות הזיכרונות (לפני ההכפלה של ה ddr) ורציתי לדעת הזכרונות מתקשרים דרך השער במהירות הבסיס (לדוגמא 133) או במהירות הרגילה (266)?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי כרדע במחשב 2 G זכרונות של OCZ במהירות 1066 אני מתכוון לשנות קצת את המחשב ולהפוך אותו ליותר פשוט וזול (ולהרוויח קצת כסף) אז רציתי לשאול אם אני לא עושה OC אין שום משמעות לזה שהמעבד במהירות 1066 נכון? כאילו יעבוד אותו דבר זיכרונות של 667? והאם TWINMOS 1024MB DDR2 667Mhz הוא זיכרון טוב ומומלץ?(יש מישהו שמוכר ביד שניה) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
היי מתלבט בין שני סוגי זכרונות TwinMos 2*512 667Mhz - CL5 Kingston 2*512 667Mhz - CL5 לשניהם יש אותם מאפיינים, ושניהם מתומחרים זהה, כ 140 שקל לסטיק. האם יש איזו שהיא עדיפות לאחת מן החברות?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על מעבד 965SHREWSBURY INTEL
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח עים 3 סלוטים לזיכרון עכשיו שתיים תפוסים של ידי שני זכרונות של 256 מגה של a-data האם אפשר להוסיף סטיק של 512 וחייב שהוא יהיה של אותו חברה והאים יהיה שיפור ניכר בביצועים אם אפשר להוסיף אז תמליצו לי על זיכרון של 512
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
ואם הוא לא טוב אז למה להחליף? אני רוצה סף הכל 2 של 512MB
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
פשוטו כמשמעו... יש לי Asus P5RD1-V והוא נדפק לגמרי, הרס לי את כל המחשב. אני צריך המלצה על לוח אם ASUS או יותר טוב בטווח מחירים של 600 ש"ח גג. תודה.
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
זה לא חדש אבל כעת נציג של מיקרוסופוט אישר מחדש ענין זה. על חלונות XP PRO אין ספק שזה תקף, לא יודע מה קורה אם שאר הגרסאות. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21760
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב פרסכוט לפניי חודשיים האם החנות יחולה להחליף לו את זה לנורת' ווד בלי שהו ישלם יותר ממאה ש''ח ?
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp? prod_id=8051http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=253 GA-K8NF-9 עם leadtek winfast px6800 TDH ??
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח לא חדש (יותר משנה וחצי) התומך במעבדי AMD 939 הלוח נקרא: ECS K8 939.kn1 sli lite אז מה שאני מבקש זה איזה מעבדים אני יכול לקנות עד 1000? שימושים :משחקים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
יש לי מעבד barton 2500+ mobile ולוח epox8rda3+ זיכרון 512MB 333DDR של גייל... אני כרגע עובד על 12X200 = 2.4GHZ הזיכרון נעול ב 333MHZ.... אני רוצה לקנות 1GB זיכרון חדש.. שאני אוכל להעלות FBS 200+ ובכך לשפר ת'אוברקלוק עוד טיפה.... איזה זיכרון הייתם ממליצים לי... לא משנה לי מחיר אני מביא את זה מחו"ל... (אני רק מרוויח יותר) והאם TCCD או TCCC מומלץ למחשב שלי ? אגב אני במאמץ של 15 שעות מגיע ל 50 מעלות....
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-