מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
היי חברה תודה שעניתם לי מקודם על התגובה אבל אני חושב שמצאתי לוח אם שתומך דואל קור לפי מה שאני ראיתי אני אודה לכם עם תגידו לי באמת עם זה תומך בזה הנה הלוח הדגם הוא : GA-8I865GME-775-RH של gigabyte הנה המפרט: Supports Intel® Pentium® D/Pentium® 4 Processor Supports Dual Channel DDR400 memory architecture Integrated high-speed SATA interface Features Intel Extreme Graphics 2 Engine Integrated Intel PRO/100 VE network connection Integrated high quality 6-channel AC' 97 audio RoHS Compliant Motherboard אני חושב שזה תומך דואל קור לפי מה שאני רואה אבל אני אודה לכם עם תענו לי בוודאות בתודה אורן מצטער ששיגעתי אותכם !
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
חנות מחשבים קנדית העלתה לאוויר עמודים עבור ארבעת מעבדי הדור החדש של AMD שצפויים לנו בגל ההשקה הראשון - ומעניקה לנו הערכה סבירה להתייקרות המתוכננת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שמערכת ההפעלה עולה הביוס מקשר בין מערכת ההפעלה לחומרה?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
על הזכרונות עצמם לא היה סימן וזכר של שם החברה כיצד אני יכול לדעת? מ"צב צילום של הזכרונות מ התוכנה EVERST ראוי לציין שאין הכוונה לזכרונות של A-DATA תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על רכיב זכרון זה: G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel 3-4-3-8 מחיר: 1520 ש"ח כמו כן מה הספרות האחרונות אומרות? מה אתם אומרים איזה זכרון לקנות? חוות דעת על לוח אם: 1. Intel P975XBX2 2. GA965PDS4 Gigabyte מחיר: 1029 ש"ח 3. GigaByte GA-965P-DQ6 מחיר: 1290 ש"ח אם יש לכם לוח נוסף שיכול להתאים בטווח המחירים אז בכיף כרטיס מסך מה חשוב?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 920, ומתלבט איזה לוח אם לקנות. אני לא מתכוון לעשות OC אינטנסיבי, ולא צריך DUAL GRAPHIC. אז הבחירה ההגיונית נשמעת לי צ'יפסט 945P (אני רוצה תכרטיס קול הטוב יותר של הצ'יפסט הזה) עכשיו השאלה היא , האם הלוח הכי זול של ג'יגה בייט יספיק, האם שווה לקחת את גירסת הפרו? והאם שווה לשלשם את התוספת לאסוס (מקריאה ספורום הבנתי שהלוחות של אינטל לא מאפשרים OC). התוספת לאסוס היא של 100 שקל על הפרו והפרו הוא כ200 שקל יותר מהרגיל. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
האם זה נכון שבזכרון ddr 2 התוכנה מראה רק חצי מהתדר,כלומר: רשום לי 266 mhz ובפועל יש לי 533?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי עכשיו הזיכרון החדש צריך להיות מאותה חברה של הזיכרון הקיים?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
איך הלוח הזה ל DUAL CORE Intel® SORENTO® 945 סוג ציפסט: intel 945
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 P4 3GHz 64bit 2MB Cache 775LGA דגם 630 איך ה64 ביט של אינטל?! הוא ינעשה את העבודה!? רוב מה שאני צריך זה שלא יהיה עמוס וקצת משחקים אני חיים תעזרה שלכם תודה לעעוזרים
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מכפלות לXP 64 +2800 - הועבר לאוברקלוק וקירור
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשדרג את המעבד הנוכחי שלי(Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz) במעבד Intel Core 2 Quad Q6600. ורציתי לדעת: האם בשביל לשם את המעבד החדש צריך להחליף גם לוח אם? (לוח האם שלי הוא:Intel Avalon D915GAV) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול אם ישנו דבר כזה הרצת כרטיסי זכרון עם 500MH על מעבד AMD ATHLONE 64 3000+ אם אי אפשר, משהו המקסימום שניתן להריץ על מעבד זה ?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
היי אני צריך דחוף תוכנה כלשהי שבודקת Bios באופן מקצועי, יש כזאת ? יש לי בעיה רצינית ואני חייב לבדוק אותה. מי שרוצה יותר פרטים לדעת מדוע כל הסיפור הנה הלינק לבעיה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85641.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
יש לי: מעבד INTEL PENTIUEM 4 3.06MHz 524 לוח אם MSI , תומך PCI-E , הכרטיס מסך עומד על הלוח אם זיכרון: 1.5GB 553MHZ CL4 דיסק קשיח: 160GB ספק כוח: HEC 400W TRT עכשיו, אני רוצה להכניס כרטיס מסך X1950PRO 256MB/512MB PCI-E, יהיה צוואר בקבוק במשהו?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 512mb ddr2 של חברה משהו a data בקיצור בלוח אם שלי יש אפשרות לשים 2 של ddr2 ועוד 2 של ddr אז השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ואם יהיה שיפור ואם כן אז אם הוא יהיה משמעותי ? ויש לי עוד שאלה יש לי זיכרון של kingston kvr533d2n4 אז אולי כדאי להחליף עם אחד מ 512 של a data או שאם יהיו 2 זיכרונות לא מאותה חברה זה רק יפגע בביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני הכרטיסים הנ"ל ( גם באסוס וגם בגיגאביט ) ?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 5200x2 ולוח msi-k9ngm עשיתי עדכון לביוס לגירסא של 3.60 זה ami bios עכשיו שאני ניכנס לווינדוס אני רואה במנהל משימות שיש לי רק ליבה אחת אבל שאני מדליק תמחשב כתוב שזה dual core ניסיתי להוציא תבטרייה של הביוס וזה לא עוזר עדיין זה נישאר אותו גירסא עכשיו אני עובד על ליבה אחת מה אני יכול לעשות ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב עם 2 זכרונות כל אחד 512 MB ו 667MHZ לפי מה שאני בודק בכמה תוכנות כמו CPU Z זה מראה לי שמהירות הזיכרון שלי היא 333MHZ. פתחתי את המחשב ובדקתי את המדבקות הנמצאות על הזיכרונות ובאמת הווכחותי כי זה 667 MHZ כל אחד מהזכרונות(זה מה שכתוב על המדבקות לפחות). שאלתי כמה אנשים והם אמרו לי שאולי צריך לשנות משהו עם הJUMPERS או משהו כזה. מישהו אולי יכול לכוון אותי איך להפוך את זה לבאמת 667 כמו שהוא אמור להיות?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי מחשב חדש P4 3 GH ולוח אם ASUS P5GD1. הקופסא של לוח האם אצלי עם הדרייברים ואת מערכת ההפעלה אני התקנתי. להפתעתי - תוכנת EVEREST לא מזהה את המעבד ולא את הלוח - אני מקבל UNKNOWN. מה דעתכם ? האם עלי להיות מודאג ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
קניתי זיכרונות 800 מה"צ של קורסיאיר כיוונתי אותם בביוס ל DDR2 \800 והוא רושם לי פיילד אובר קלוק אני אמור לשנות גם את הוולט ועל כמה לשים אותו הוא עכשיו על 1.8 זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
חיפשתץי במאמרים אבל אני עדיין לא מוצא משהו שיעזור לי להבין מהם תזמונים, מהירויות של זיכרון.. יש מצב למדריך?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אם יש לי זכרונות ddr 2 של 512 מגה ו 533 מגה הרץ של קינגסטון ואני מוסיף עוד 512 מגה של חברה אחרת זה בסדר? הזיכרונות יעבדו טוב ?
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-