עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asn,

שלום לכולם הודעה ראשונה ויש לי שאלה בנושא SDRAM יש לי זכרון SDRAM בגודל 256 ללא אחריות שמסיבה מסויימת המחשב מזהה אותו מתחיל לעבוד וכשXP עולה הוא מרסט את עצמו להתקין XP עם הזכרון הזה זה לא אפשרי הוא גם נתקע בדקתי אתו בכמה מחשבים מה יכולה להיות הבעיה ואיך מתקנים אם אפשר

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  2. יש לי מעבד barton 2500+ mobile ולוח epox8rda3+ זיכרון 512MB 333DDR של גייל... אני כרגע עובד על 12X200 = 2.4GHZ הזיכרון נעול ב 333MHZ.... אני רוצה לקנות 1GB זיכרון חדש.. שאני אוכל להעלות FBS 200+ ובכך לשפר ת'אוברקלוק עוד טיפה.... איזה זיכרון הייתם ממליצים לי... לא משנה לי מחיר אני מביא את זה מחו"ל... (אני רק מרוויח יותר) והאם TCCD או TCCC מומלץ למחשב שלי ? אגב אני במאמץ של 15 שעות מגיע ל 50 מעלות....

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  3. Started by ran19,

רציתי לדעת מה עם הלוח הזה הוא מגיע לשוק או לא ? חשבתי ידברו עליו הרבה, מה איתו? http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3872&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US

4. Started by ariel7766,

צריך קישור לתוכנת המאמץ s&m בבקשה!

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  5. Started by lmlm,

האם הוא יהיה המחליף של-939? ומתי הוא עומד לצאת?

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  6. מלבד ה SLI כ התכונות האחרות של ה NF4 U גם כן נכללות כמובן. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21520

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  7. אני רוצה לקנות 920, ומתלבט איזה לוח אם לקנות. אני לא מתכוון לעשות OC אינטנסיבי, ולא צריך DUAL GRAPHIC. אז הבחירה ההגיונית נשמעת לי צ'יפסט 945P (אני רוצה תכרטיס קול הטוב יותר של הצ'יפסט הזה) עכשיו השאלה היא , האם הלוח הכי זול של ג'יגה בייט יספיק, האם שווה לקחת את גירסת הפרו? והאם שווה לשלשם את התוספת לאסוס (מקריאה ספורום הבנתי שהלוחות של אינטל לא מאפשרים OC). התוספת לאסוס היא של 100 שקל על הפרו והפרו הוא כ200 שקל יותר מהרגיל. מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  8. Started by eli20,

אני קונה מחשב של אינטל והציעו לי לוח אם של אינטל מסוגים שונים- tappen ו sorento , איזה לוח יותר טוב, והאם הם מתאימים לאינטל 64 ביט? אולי בכלל שווה לקנות מחשב amd? תודה לעוזרים, אלי

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

א) הNFORCE 3 250GB מה זה אומר ה250 האלו ?! ב) מה זה FIREWIRE? ג) מה זה 1394 ? תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  10. Started by Elninyo,

מה המצב ????..קניתי DDR 256*2 עכשיו אני צריך לקנות CPU AND MOTHERBOARD חדשים אני רוצה לקחת של INTEL אני מתכוון לקנות מעבד של 2.4 ולגבי הלוח אם אני רוצה לקחת Gigabyte רציתי לשאול אתכם עם הלוח אם הזה שווה לאינטל 2.4 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_321_716&products_id=3830 ועם יש למישהו הצעות לגבי AMD או אינטל שיעזור בבקשה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  11. Started by peralon,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=54059

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  12. קראתי את כל הדיונים על שניהם , חצי אומרים שה MSI יותר טוב... יותר יציב ,מסודר יותר טוב,ביקורות יותר טובות וכו' והחצי השני אומרי שהאפוקס יותר טוב מישהו יכול להגיד לי תכלס מה עדיף ? מבחינת פיצ'רים , יכולת OC , יציבות , נוחות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  13. Started by KFIR?ANKRY,

ל ATHLON XP 2200 או XP 1800 איזה מהירות של זכרון DDR אפשר לחבר ? מה מומלץ 266 333 400? יש גם יותר מהירים 666? זה דורש OVERCLOCKING של FSB ? זכרון מהיר יותר מתחמם יותר ? ולכן חיים יותר קצרים ?

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  14. Started by ronin,

היי אני צריך כרגע באופן די דחוף מחשב וכרגע מפאת חוסר תקציב וגם כי אני לא צריך HIGH END מספיק לי משהו טוב וזול אך הכי חשוב שיהיה בעל אפשרויות לשדרוג עתידיות. כנראה אני אקח מעבד XP2500 בארטון ומכיוון שאני לא משחק כמעט בכלל אני מעדיף לוח אם משולב כרטיס מסך ופה אתם נכנסים לתמונה. תעזרו לי למצוא לוח אם כזה או כמה כאלו כדי להשוות, חשוב לי שיהיה עם מספיק פיצ'רים כרטיס מסך נורמלי שלא ישתה הרבה זכרון ויהיה אפשרות לנטרל אותו אח"כ בקיצור שיהיה הכי משתלם ויתן יחס תמורה ביצועים מירבי אשמח לקבל הצעות מחיר והמלצות ממי לקנות

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  15. Started by Idan-h,

אני הבנתי שהיחסים בDDR הם הFSB מול המהירות האמיתית של הזכרון.. ז"א מעבד 200FSB וזכרון DDR400)200( יעבדו ביחס 1:1. אבל מצד שני יש את הבאס ואת המהירות הכללית של הזכרון..ז"א מעבד באס 800 לדוגמא עם Dual DDR 400 יתן יחס 1:1 אבל גם Single DDR 400 יתן 1:1 (לפחות ככה זה אצלי עם Dual DDR 333 ו167FSB אחרי OC)..איך זה מסתדר? זה לא אמור להיות יחס של 2:1? כי באס המעבד הוא 800 והזכרון רק 400. למה זה תלוי רק במהירות הבסיסית של המעבד והזכרון (למשל בבאס 800 זה 200)? עוד שאלה שיש לי זה איך התזמונים של הRDRAM פועלים. לחבר שלי יש מעבד P4 עם באס 400, 100FSB וזכרון RDRAM800, שזה 400 ממה שאני יודע לכל סטיק. האם בגלל שזה 400 ו400 זה 1:1? למה זה לא 1:2? כי הזכרון פי 2 מהמעבד (800 מול 40…

16. אני נמצא בנקודת החלטה בה אני רוצה להרכיב מערכת A64 אבל מחכה ל - PCI EXPRESS מישהו ראה באיזהשהוא מקום אזכור לגבי המועד בו יהיו זמינים לוחות מבוססי NFORCE 4 ? תודה

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  17. Started by nimrods,

אני צריך לדעת מה הדגם והחברה של הלוח אם שלי יש משהו שיכול לעזור לי.? :s05: איפו זה רשום לי על הלוח? תודה מראש לכול העוזרים.!!!

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  18. Started by thifi,

היי כולם! רציתי לשדרג את הזיכרון שלי מאחר ויש לי רק 512mb*2 של Kingstone. רציתי לשדרג ל-2gb או 4. השאלה שלי היא האם יש אפשרות של שדרוג של זיכרון שכזה ללא פרמוט. הייתי גם רוצה לדעת איזה זכרון של איזה חברה הייתם ממליצים לקנות שישמש אותי הכי טוב למשחקים. המעבד שלי הוא core 2 duo e4400 2.4 כרטיס גרפי 1900xt 512mb לוח אם DFI Infinitay תודה מראש thifi נ.ב זה יהיה נחמד אם תוכלו לפרט איך לשדרג - זאת אומרת, לקחת סטיק אחד של ג'יגה או להחליף לשניים של ג'יגה.

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  19. Started by m-o-r,

ברצוני לקנות מעבד Q9300 איזה לוח אם הכי טוב עד 750 שקל? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  20. Started by RedHawk4,

צהריים טובים לכולם יש לי את הלוח אם K9NGM של MSI ורציתי לדעת מה דעתכם עליו... אני לא גיימר אבל אני מתעניין בכל הנושא של ווברקלוקינג ורציתי לדעת אם הלוח הוא טוב לזה, וגם סתם רציתי לדעת אם הוא לוח טוב בכללי... אז תודה למגיבים =) קישור לפרטים: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=256&maincat_no=1[br]פורסם בתאריך: 24.05.2007 בשעה 14:50:34 למה אף אחד לא מגיב???וסליחה על הדאבל

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  21. Started by Denver,

לוח אם של intel westchester עם כרטיס מסך מובנה GMA X3000 (כ600 שקל) בשביל מעבד E6xxx בגרסאות השונות האם הכרטיס מסך הזה והלוח מתאימים להחזיק משחקים חדשים או כבדים או בכללי תוכנות שונות (תוכנות גראפיקה כגון פטושופ וכאלה) באיכות טובה? המחשב בכללי מיועד לגראפיקה,משחקים, ועבודת אופיס רגילה. עם דגש על יחס עלות תועלת במוצרים שאני קונה למפרט עצמו. אז איך הכרטיס ובכללי הלוח אם הזה? ואם יש כרטיסי מסך מובנים אחרים על הלוח אם, שכן יתאימו לדרישות במידה והוא לא.

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  22. Started by sh780,

שלום חברס', אני צריך המלצה ללוח אם עד 500 ש"ח (הקודם נשרף) ורק של ASUS או Gigabyte שיהיה 775 DDR2 800 אממ PCI-E וגם SATAII. תודה מראש,

23. שלום לכולם! אשמח לקבל הצעות מחיר, למי שמוכר, במהירות האפשרית.. יש בידי מעבד מתאים, כך שמחפש רק את הלוח הנ"ל. בתודה, ניר.

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  24. Started by danwe,

שלום יש לי לוח לא חדש (יותר משנה וחצי) התומך במעבדי AMD 939 הלוח נקרא: ECS K8 939.kn1 sli lite אז מה שאני מבקש זה איזה מעבדים אני יכול לקנות עד 1000? שימושים :משחקים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  25. איזה מעבד יותר טוב E6750 או של AMD 6400X2 יש הבדל של 100 שקל וגם השני בא בלי קירור בכל מקרה איזה מהם?

• 4 תגובות
    • 434 צפיות

דיונים חדשים בפורומים