מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
המחיר של שניהם זהה, ולפי הנתונים הם נראים אותו דבר. אז מה בכל זאת ההבדל?(או שפשוט אין) למעבד 4200X2 AMD תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GA-7N400L1 ל GA-7N400L חוצ מה כרטיס רשת שהוא של NVIDIA תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב די חזק, הנה תמונה : הדבר היחיד שמפריע לי הוא המעבד, איזה מעבד מומלץ להיום? ( עד 600 ש"ח ) אגב, הסוקט הוא 939 תודה
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
לוח אם : P5N-D CPU: Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6550 האם שניהם הולכים טוב למשחקים אם לא אז איזה CPU טוב יתאים ללוח אם תודה מראש ski_farm
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה ! זה מטריף פשוט הבעיה הזו ! אני אשמח לעזרה המהרה תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש במחשב 4 סלוטים כולם תפוסים 512X4 הזכרונות הם KINGSTON DDRII 533 הם עובדים בדואל צאנל בסלוטים 1 ו3 יש דגם אחד ובשניים הנוספים משהו קצת שונה (עדיין קינגסטון הדגם קצת שונה) כמה זה מזיק? זה הורס את הדואל צנל? ב CPU-Z כתוב שהפריקונסי הוא 266 וזה מוזר (מצד שני הCPU-Z גם חושב שהזכרונות הם של סמסונג) אך אני יודע עם אני בT1 או בT3?(ואך משנים את זה?) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות מתח בזיכרון יש לי את הזיכרון KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL ובנורמלי הוא אמור לעבוד כ-667 ושרוצים להגיע ל-800MHZ צריך להעלות למתח 2V אני רוצה לדעת איך אני מעלה מתח (זה בביוס כנראה ) רק שאני צריך לדעת איך תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
1. יש לי לוח אם ABIT KN8 ULTRA-9 ורציתי לדעת מאיפה אני מוריד את הדרייברים שלו. זה לוח אם של NVIDIA לא? כאילו NFORCE4 ultra...אז אני מוריד מ-ABIT או NVIDIA. קישור להורדת הדרייברים תעזור במיוחד. 2. יש לי memory DDR400 512MB V-DATA רציתי לדעת מאיפה אני מוריד את הדרייברים אליהם?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
תמונות מצורפות. יש לי שני סלוטים של 128MB SDRAM, שניהם במהירות 133 MHz. עכשיו ממה שאני רואה באוורסט, נראה לי שהם פועלים במהירות של רק 100. האם הלוח שלי תומך ב-133 ? מה המהירות שהם באמת עובדים במחשב שלי, ואם עדיף לי להפעיל אותם ב-133 ללא אוברקלוק, אז איך אני עושה את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני לא צריך 3D GAMING ולא כלום. השאלה היא האם כשהמחשב הנ"ל יריץ וויסטה, האפקטים ייקרטעו בגלל BN של המעבד? לי נראה שהתשובה שלילית ביותר, אבל חבר שלי קונה מחשב ואני מפחד שהטעיתי אותו. נ.ב- מה אתם אומרים על K8NF9 של GA? שוב גם פה, רק עבודה משרדית. תודה מראש לכוווולם!!!
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין GA-P35-DS3L לבין GA-P35-DS3 ? שמעתי אנשים שאמרו שלגירסא עם הL אין חיבור IDE.. זה מאוד מגביל? ולגירסא בלי הL יש תמיכה של RAID, לא שאני צריך.. אני רוצה לחבר כונן ישן שיש לי על המחשב הזה למחשב שאני אקנה ולשם כך אני צריך חיבור IDE. אני יודע שגם יש הבדל במספר חיבורי הSATA - בגירסא ע הL יש 4 חיבורים על הלוח אם ועל הגירסא השנייה יש 6? מה כל שאר ההבדלים? הרכיבים אותו דבר? כי כתוב שהרכיבים של DS3 יעילים יותר, פחות חשמל, יותר חיים, מהיר יותר. אני צריך דעה של אנשים שמבינים בבקשה. ובטוחים.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היי כולם. יש לי כרגע במחשב שני סטיקים של זיכרון DDR400 בגודל 512MB כל אחד, האחד הוא של Geil והשני הוא של Micron. עשיתי דווקא את השילוב הזה כי קניתי את המיקרון מטכנאי אחד ששידרג לי את המחשב, הוא גר קרוב אלי. עכשיו הרכבתי לאחותי מחשב חדש, ואני צריך זיכרון DDR לשים במחשב שלה. העניין הוא שרצוי שאני אקנה זיכרון מאחת החברות האלה, כדי שאני אוכל לעשות לי מערך Dual Channel שיפעל בלי בעיות, לא כמו שעכשיו שהייתי צריך להגדיר הכל ידנית בSPD (בגלל התזמונים השונים). התזמונים של המיקרון הם 3.0-3-3-8 ושל הGeil הם 2.5-4-4-8, אז עשיתי בביוס שהSPD יהיה 3.0-4-4-8. עכשיו כמובן הגיעה השאלה: איזה זיכרון עדיף לקנות- Geil, או חברה אחרת בעלת תזמונים זהים למיקרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
לא מצליח להיכנס לביוס לאחר עדכון המחשב עובד תקין אבל כשאני לוחץ DEL או F1 על מנת להיכנס לביוס זה לא עוזר והוא מדלג למערכת ההפעלה ניסיתי לבצע שוב עידכון עדיין אותה תופעה?? עצות?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:13:27 נראה לי שאני פשוט יחזור לביוס ישן :-[[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:38:39טוב "הבעיה" נפתרה או שנהייתי סנילי או שבעידכון ביוס שינו את הכפתור שבעזרתו נכנסים לF2
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המעבדים של Q6600 שאחד GO והשני B3.. אם יש הבדל ויש קשר בין שני הדברים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם וסליחה על זה שאני מזין לכם את מוח שאני שואל עוד פעם אני רוצה לקנות זיכרון למחשב יש לי עכשיו במחשב זיכרון digma ddr 400 256mb 32n8 עכשיו אני רוצה לקנות 2*512 מגה יש לי כמה שאולות אז תעזור לי בבקשה הזיכרון שאני קונה יהיה DDR400 1. אם יש לי CL2.5 ואני קונה זיכרון עם CL3 זה יעשה לי בעיות? 2. אם אני קונה חברה אחרת לא DIGMA זה יעשה לי בעיות? 3.האם גודל של זיכרון שונה יעשה לי בעיות, לדוגמה יש לי 256 ואני קונה 512 זה יעשה בעיות??? תודה הרבה על עזרה שלכם ועוד פעם סליחה על זה שאני מזין לכם את מוח!!!!!
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי, חבר שלי מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב. הלוחות שעלו לי בראש הם NF7-SL ו AN7. המעבד שהוא קונה הוא XP 2500 +, ויש לו זכרונות מושקין שחור DDR400, (BH5( איזה לוחות אתם ממליצים לאוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היא הייתה בדף הראשי ועכשיו היא לא שם וחיפשתי אותה מלא בכל האתר. שרשום מתי יופסק היצור של הפ]נטיום של הסלרון של סדרת ה D איפה זה?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על זכרונות שאני מעוניין לקנות אני רוצה אותם בנפח של 2 ג'יג'ה (גם בגלל המערכת הפעלה הבאה).. והתקציב שלי הוא עד 1000 שקל.. המפרט שלי: מעבד + amd athlon 64 3200 512 mb זיכרון קיים לוח אם asus a8n sli delux כל הצעה ששתכוון אותי בקניה ובסוג הזכרונות תתקבל בברכה...
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, קיניתי מחשב חדש והתקנתי לבד מערכת הפעלה XP חוקי. האם אני צריך להתקין דרייברים לכרטיס ראשי (motherboard) מכיוון שהכל כבר מגיע buildin על הכרטיס. אין לי כרטיס מסך אבל יש לי צורב DVD. כל השאר סטנדרט המחשב הוא מחשב סטנדרטי פנטיום D שנמכר באתרי הקניות השונים במחיר שך 1500 ש"ח. בתודה מראש, ארז
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אשמח על העזרה ממביני עניין ולא מתוכנן אובקלוק
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף במחשב נייד, הT2130 או הT2330 ? ה2130 הוא 1.8 מגהרץ dual core וה2330 הוא 1.6 מגהרץ core duo ויותר חדש. תודה רבה. דני
-
- 7 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם 512DDR 3200/400 יסחוב כמו שצריך כרטיס מסך בליגה של GeForce 6800 256BIT במערכת עם AMD 3000 939 ולא יצא מצב שבגלל הזכרון המערכת מעבדת פוטנציאל גדול... :-\ תודה.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-