מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

כאשר אני בא להרכיב מפרט ,כיצד אני אמור לדעת ששלושת הרכיבים יעבדו בצורה מושלמת אחד עם השני ויתנו לי את הביצועים המירבים ביותר(אני מעונין ב-OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5כפול 2 ,ASUS A8N-SLI PREMIUM939,AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX השימושים שלי בעיקר משחקים,עבודה משרדית,ומוסיקה תודה עבור כל סוג של עזרה
- 

- 2 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

יש לי נייד T20 P3-700 של IBM, והוא מתיישן, אם לא להגיד שהוא כבר זקן מאוד. הייתי רוצה להחליף לו מעבד, אם ניתן מישהו יודע אם אפשר לעשות כזה דבר? אם בכלל אפשר להשיג מעבדי INTEL לניידים שנמכרים בנפרד? ואם בכלל בדגמים האלה של IBM אפשר להחליף מעבדים? תודה
- 

- 2 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

אני נמצא בנקודת החלטה בה אני רוצה להרכיב מערכת A64 אבל מחכה ל - PCI EXPRESS מישהו ראה באיזהשהוא מקום אזכור לגבי המועד בו יהיו זמינים לוחות מבוססי NFORCE 4 ? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

הפריחה המחודשת הנוכחית של מפתחת השבבים מטאיוואן עשויה להפוך את AMD לשותפה חדשה ומפתיעה, אשר תעשה שימוש בטכנולוגיות שלה בכדי לשפר את מעבדיהלכתבה
- 

- 0 תגובות
 - 450 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

בNEWEGG כתוב שasus striker תומך ב1333FSB זה אומר שהוא תומך בסדרת מעבדים החדשה ? נגיד במעבד QX6850 ?
- 

- 1 תגובה
 - 450 צפיות

- 

- 

המלצה ללוח 939 ומעבד תקציב 1000 שקל למשחקים
- 

- 1 תגובה
 - 450 צפיות

- 

- 

יש לי כרדע במחשב 2 G זכרונות של OCZ במהירות 1066 אני מתכוון לשנות קצת את המחשב ולהפוך אותו ליותר פשוט וזול (ולהרוויח קצת כסף) אז רציתי לשאול אם אני לא עושה OC אין שום משמעות לזה שהמעבד במהירות 1066 נכון? כאילו יעבוד אותו דבר זיכרונות של 667? והאם TWINMOS 1024MB DDR2 667Mhz הוא זיכרון טוב ומומלץ?(יש מישהו שמוכר ביד שניה) תודה לעוזרים
- 

- 4 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

רציתי חוות דעת על מעבד 965SHREWSBURY INTEL
- 

- 3 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

שחכתי תשם של התוכנה לקירור הצ'יפסט של ה NFORCE 2, מישהו מוכן לתת לי לינק? והדרייבר החדש הזה לסאונדסטורם? באתר של נוידיה זה 4.57, זה זה?
- 

- 1 תגובה
 - 450 צפיות

- 

- 

המערכת שנמצאת ברשותי היא כזו: intel 6600 core2 2.4 ghz על לוח ASUS P5W DH בזמן האחרון המאורר עובד יתר על המידה, ללא סיבה מוצדקת של עומס או של חום, מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
- 

- 6 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

לא מצליח להיכנס לביוס לאחר עדכון המחשב עובד תקין אבל כשאני לוחץ DEL או F1 על מנת להיכנס לביוס זה לא עוזר והוא מדלג למערכת ההפעלה ניסיתי לבצע שוב עידכון עדיין אותה תופעה?? עצות?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:13:27 נראה לי שאני פשוט יחזור לביוס ישן :-[[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:38:39טוב "הבעיה" נפתרה או שנהייתי סנילי או שבעידכון ביוס שינו את הכפתור שבעזרתו נכנסים לF2
- 

- 0 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

אני קונה מעבד , לוח , זכרונות , כרטיסי מסך - מארה"ב. זכרונות 1150MHZ של OCZ מעבד Q9450 2 כרטיסי מסך evga 8800gt אבל אני לא יודע איזה לוח לבחור X38 או לחכות ל X48 או לקנות 780I /750I/680I של NVIDIA הדגש הוא שהמחשב הוא גם לצפיה בסרטי HD דרך טלויזית LCD וגם שימושים רגילים אחרים מלבד משחקים. כמו כן אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד וכרטיסי המסך הקירור יהיה THERMALRIGHT extreme 120mm ואם יש לכם המלצה למאוורר חזק ושקט יחסית בשבילו - אני אשמח לשמוע תודה רבה נ.ב - יש לי ספק כוח enermax liberty 500W הוא יחזיק מערכת כזאת או שהוא כבר חלש מידי?
- 

- 0 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

שלום! על הפרק עומדת השאלה מה עדיף? AMD 4200 או INTEL E6300? אני ממש רגע לפני קניית מחשב חדש ואני לא יודע איזה כדאי. המחשב ישמש למשחקים בעיקר ועריכת וידאו.
- 

- 2 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

לוח אם : AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E מידע באתר http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y כרטיס מסך: 8800Ultra 768MB Extreme GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E
- 

- 2 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

מחשב נייד עם מעבד T5500 (אינטל קור 2 דו 1.6) כיום יש לי 0.5G אני הולך לקנות עוד סטיק של 1G. כך שיהיו לי 1.5G האם כדאי לקנות 2X1G ולזרוק את הישן? או שההבדל הוא זניח? אני צריך עוד זכרן לצרכי עריכת וידאו (שאני אתחיל רק לאחר שיהיה לי זכרון ...) רן
- 

- 1 תגובה
 - 450 צפיות

- 

- 

יש לי מעבד barton 2500+ mobile ולוח epox8rda3+ זיכרון 512MB 333DDR של גייל... אני כרגע עובד על 12X200 = 2.4GHZ הזיכרון נעול ב 333MHZ.... אני רוצה לקנות 1GB זיכרון חדש.. שאני אוכל להעלות FBS 200+ ובכך לשפר ת'אוברקלוק עוד טיפה.... איזה זיכרון הייתם ממליצים לי... לא משנה לי מחיר אני מביא את זה מחו"ל... (אני רק מרוויח יותר) והאם TCCD או TCCC מומלץ למחשב שלי ? אגב אני במאמץ של 15 שעות מגיע ל 50 מעלות....
- 

- 0 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

מלבד ה SLI כ התכונות האחרות של ה NF4 U גם כן נכללות כמובן. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21520
- 

- 0 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

- 

אני צריך לדעת מה הדגם והחברה של הלוח אם שלי יש משהו שיכול לעזור לי.? :s05: איפו זה רשום לי על הלוח? תודה מראש לכול העוזרים.!!!
- 

- 2 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

- 

מכפלות לXP 64 +2800 - הועבר לאוברקלוק וקירור
- 

- 0 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

אני מחפש לוח אם - Quad Core, ומעבד שמתאים לאותו לוח אם, עם הרכיבים הבאים שאני עומד לקנות: כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800GT 1GB PCIe - Asus (שהלוח אם יותאם ל-PCI-Express 16x) וכמובן סוג זיכרון DDR2... תודה!!
- 

- 0 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

שלום לכל התותחים, אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי למשהו טוב. כרגע יש לי מחשב : MD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz Memory: 1024MB RAM Card name: RADEON X800GT H.D : 250G WD 16M Buffer הייתי רוצה לשפר את הזיכרון, רציתי לדעת כמה דברים: 1. איזה זיכרון הכי כדאי לטובת עבודה עם תוכנת פרימייר ובכלל עם עריכת ווידאו. 2. האם המחשב שלי תומך בכל סוגי הזכרונות ואם לא באיזה הוא לא תומך. 3. האם אפשר להשתמש ב 2G זיכרון במערכת הפעלה WIN XP? עד כמה אפשר הכי הרבה? 4. עניין ה CL מה הכי טוב לעריכת ווידאו. 5. מה הבדל בין DDR לבין DDR2? ומה יותר טוב? תודה מראש לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
- 

- 3 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

היי אני צריך כרגע באופן די דחוף מחשב וכרגע מפאת חוסר תקציב וגם כי אני לא צריך HIGH END מספיק לי משהו טוב וזול אך הכי חשוב שיהיה בעל אפשרויות לשדרוג עתידיות. כנראה אני אקח מעבד XP2500 בארטון ומכיוון שאני לא משחק כמעט בכלל אני מעדיף לוח אם משולב כרטיס מסך ופה אתם נכנסים לתמונה. תעזרו לי למצוא לוח אם כזה או כמה כאלו כדי להשוות, חשוב לי שיהיה עם מספיק פיצ'רים כרטיס מסך נורמלי שלא ישתה הרבה זכרון ויהיה אפשרות לנטרל אותו אח"כ בקיצור שיהיה הכי משתלם ויתן יחס תמורה ביצועים מירבי אשמח לקבל הצעות מחיר והמלצות ממי לקנות
- 

- 3 תגובות
 - 450 צפיות

- 

- 

הביאו לי כמה זכרונות של DDR2 יש לי זכרון שעובד בתדר 667, והתדר של הזכרונות שהביאו לי הוא נכוך יותר. השאלה היא האם התדר הגבוהה ירד לתדר של הזכרונות האחרים או שהוא ימשיך לעבוד עם 667 ואילו האחרים יעבודו עם התדר שלהם?
- 

- 1 תגובה
 - 450 צפיות

-