מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מלבד ה SLI כ התכונות האחרות של ה NF4 U גם כן נכללות כמובן. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21520
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום רב האם ניתן לשדך בהצלחה בין כרטיס מסך ati radeon 9800 pro 128 mb לבין לוח אם intel maryville d850 mv האם תהיה איזו בעיה עם ה- AGP? תודה
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה רשום לי שיש באס של 200 המעבד שלי הינו amd p4 bit 939 3000 איך אני יכול לדעת שהמעבד מוגדר נכון בביוס של המחשב ומה זה אומ2 200 באס יש לי לוח של גיגה בייט 939 nf3
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
זה קצת סיפור ארוך... הסיפור מתחיל לפני 8 חודשים כקניתי מחשב חדש... המפרט: מעבד Intel E6300 לוח אם GIGABYTE GA-965-PS3 כרטיס מסך Radeon X1950 PRO זיכרונות Twinmos 800 Mhz 1024mb * 2 CL5 כונן 250 GB ועוד כמה דברים קטנים. מהיום הראשון המחשב החל לרסט - לעשות סתם ריסטים... בסופו של דבר בגעתי למסקנה שזה לוח אם ביקשתי להחליפו ולא רצו.... סיפור ארוך בקיצור... עד עכשיו אנילא משתמש במחשב... 8 חודשים עברו... עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם חדש... התקציב הוא עד 1000 שקל אבל כמובן אני צריך שהוא יתמוך בחלקים שיש לי למעלה... אתם יכולים להציע לוח כזה?... תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול את מי שיודע,ומי שכבר קנה. כמה עולה 512 MB זיכרון של DDR ?
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב אם אני מתכוון לעשות OC בעתיד וcrossfire? X58 PRO 7.1 1GLAN או P6t ASUS
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים, אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי למשהו טוב. כרגע יש לי מחשב : MD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz Memory: 1024MB RAM Card name: RADEON X800GT H.D : 250G WD 16M Buffer הייתי רוצה לשפר את הזיכרון, רציתי לדעת כמה דברים: 1. איזה זיכרון הכי כדאי לטובת עבודה עם תוכנת פרימייר ובכלל עם עריכת ווידאו. 2. האם המחשב שלי תומך בכל סוגי הזכרונות ואם לא באיזה הוא לא תומך. 3. האם אפשר להשתמש ב 2G זיכרון במערכת הפעלה WIN XP? עד כמה אפשר הכי הרבה? 4. עניין ה CL מה הכי טוב לעריכת ווידאו. 5. מה הבדל בין DDR לבין DDR2? ומה יותר טוב? תודה מראש לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אם אני שם סטיק אחד של ג'יגה זיכרון.... עד כמה ירגישו הבדל בביצועים לעומת אם אני ישים שתי סטיקים של 512 שיעבדו בדואל?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון למחשב , 512mb 400mhz ddr cl 2.5 יש לי במחשב זכרון של kingstone מהסוג הזה רק שהמחיר שלו קצת יקר, אני רוצה לעשות dual memory ורציתי לשאול מה אתם אומרים על זכרון מהסוג הזה , של g.skill , או geil ? מה אתם ממליצים , במחיר של 300 - 350 . והאם זה בסדר שזה לא אותה חברה (בשביל ה duel) תודה רבה , רבה!
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
הבנתי שמרובעי הליבות של AMD ינצלו את הDDR2 ואם היה לי לוח אם תושבת של AM2 אני רק היה צריך לעשות עדכון השאלה שלי אם כדי לקנות את הלוח זכרון מעבד ובסוף מתי שהיו מרובעי ליבה לקניה בארץ אני יקנה מעבד זה שווה לעשות לעשות דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס פנטיום CORE DUO 6400 אני רוצה להתקין בו זיכרון 2GB אני בעיקר מבצע עבודות עיבוד גרפי {פוטושופ וכדומה} המחשב לא משמש למשחקים כלל איזה סוג זיכרונות מתאימים לצרכים שלי? מה חשוב שיהיה בהם ומה לא חשוב לצורך שלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שני הזכירונות מסדרת OCZ REAPER HPC עם קירור HEATPIPE ובחבילת 2X2GB ! שניהם גם באותו מחיר (כ-600 ש"ח). תקנו אותי אם אני טועה.. 1. שניהם טובים ל- OC בגלל הקירור אך ה- 1066 עדיף יותר בגלל התדר הדיפולטי. 2. ללא OC ה- 1066 טוב בכ- 5% יותר בביצועים אך זה לא מורגש. בנוסף בטווח מחירים הזה יש עדיפות לדגם אחר או לחברה אחרת בכלל ??? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את הלוח אם הזה: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? של ASUS . או את הלוח אם הזה: ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? של GIGABYTE. התקציב שלי ללוח אם הוא : 850 שקל . תודה לכול העוזרים!!!!
-
- 7 תגובות
- 465 צפיות
-
-
-
|שאלה| המעבדים של CORE 2 ירדו עד ל תחילת 2007?
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני לוחץ שם אנטר וזה לא עושה כלום לא יודע.. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך אני משנה את זה? תודה רבה! =]
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מצאתי את התשובה הזאת בארכיון אבל יש כמה דברים שאני צריך הסבר לאור השאלות שחוזרות בפורום בקשר לשילוב זכרונות: 1.אי אפשר לעבוד עם זכרונות מסוג שונה למשל SDRAM ו DDR או DDR ו DDR2 2.כאשר משלבים זכרונות מאותו סוג עם מהירות שונה כל הזכרונות יעבדו לפי המהירות של הזיכרון האיטי ביותר (נכון גם לגבי תזמונים) 3.מהירות הזיכרון (ללא אוברקלוק) תהיה הנמוכה בין המהירות של הזיכרון והמהירות שבה תומך לוח האם 4. כל מה שנאמר פה, נכון גם לגבי עבודה בדואל צ'אנל יש לי 2 זיכרונות 512 400mhz ddr ואני מעוניין להוסיף עוד 2 מאותו סוג הקטע שיש לי איזשהיא קומבינה על ddr 2 667 mhz במחיר הרבה יותר זול מ ddr 1 400 mhz הבנתי לפי התשובה מהארכיון שאם אני ישלב אותם זה יעבוד על המהירות של הזיכרון הנמוך יותר..…
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
המפרט שלי מפורט בצד ואני רוצה להוסיף לו את הזכרון הבא: http://tms.co.il/product/3515 הזיכרון יתאים? יהיו לי 2GB וזה יצור חלק? תודה!
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
המלצה ללוח 939 ומעבד תקציב 1000 שקל למשחקים
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
יש לי כרדע במחשב 2 G זכרונות של OCZ במהירות 1066 אני מתכוון לשנות קצת את המחשב ולהפוך אותו ליותר פשוט וזול (ולהרוויח קצת כסף) אז רציתי לשאול אם אני לא עושה OC אין שום משמעות לזה שהמעבד במהירות 1066 נכון? כאילו יעבוד אותו דבר זיכרונות של 667? והאם TWINMOS 1024MB DDR2 667Mhz הוא זיכרון טוב ומומלץ?(יש מישהו שמוכר ביד שניה) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
המערכת שנמצאת ברשותי היא כזו: intel 6600 core2 2.4 ghz על לוח ASUS P5W DH בזמן האחרון המאורר עובד יתר על המידה, ללא סיבה מוצדקת של עומס או של חום, מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
-
- 6 תגובות
- 465 צפיות
-
-
קניתי מחשב שהיה אמור להיות בו זכרון 512M.כשאני אני בודק במאפייני המחשב שלי רשום לי 448M RAM. גם ב-BIOS מופיע לי בערך 458000K. האם זה הגיוני או שיכול להיות שנתנו לי זכרון קטן יותר?? תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מארז חדש עם אותו לוח אם שלכתוב בחתימה שלי עכשיו הכל עובד בסדר חוץ מהעובדה שכל הזמן מופיעים מספרים שהמשמעות שלהם לפי היצרן היא "RESERVED" - מה הכוונה? זה תקין? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-