עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dino,

לפי מה שראיתי בכל מיני אתרי חומרה, זה הלוח הכי טוב שמבוסס על KT400, והוא מגיע לביצועים הכי גבוהים. מישהו יודע כמה הוא אמור לעלות? (אבל שיהיה עליו גם SATA), ודרך אגב מה שמיוחד בו זה שהוא מגיע עם המתאם מחיבור IDE רגיל ל-SATA, וכולל 2 כבלים של SATA, ועוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  2. הקטעים נלקחו מ"ידיעות אחרונות", מוסף ממון. 1."מי ישלוט? הTV, הPC או משהו אחר? "לדעתי, יהיו לאדם 3 צגים בבית: צג גדול בשביל בידור, ז"א TV, צג בינוני של עיבוד מידע, ז"א PC או מחשב נייד, וצג קטן שיהיה משהו כמו פאלם וסלולר";"את מחשב הPC הספידו כבר מזממן, ואני יכול לספר לך שהיום מוכרים בעולם מחשבים יותר מאשר מכשירי TV. הלוואי על כולנו המוות הזה. המחשב לא הולך למות." 2. "ייתכן שהביוטכנולוגיה תצמיח את דור המעבדים הבא, שאולי בכלל יהיה ביולוגי, ולא עוד טרנזיסטור ופרוסות סיליקון" אינטל לא מתעלמת מאף מחקר ותחום דעת. אנחנו ממנים מחקרים רבים בטונות האוני' העולם, כדי להיות עם היד על הדופק ברגע שתצוץ טכנולוגיה מפתיעה וחדשה. אבל אל תמהר להספיד את המעבד הקיים, הוא עדיין לא מת. אני מעריך ש…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  3. Started by NuXeR,

אז ככה , יש לי חבר מהמושב שקנה 2 סטיקים של 256MB של מיקרון , כתוב על זה SPECTEC או משהו כזה ואמרו לו שזה מיקרון , זה באמת מיקרון ? עכשיו לאותו בן אדם היה סטיק של 128 ועשיתי לו איזה עבודה על המחשב...הוא הציע לי לקחת את ה-128 שלו זה SDRAM ולי יש גם 128. עכשיו הלוח שלו עושה המון בעיות ולא מזהה 256 : 2 * 256 = 260 1*256 = 128 128 + 256 = 134 128 = 128 בעיה לא...?! מה עושים יש עצות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Or ei,

עוד שאלה לכל מגדי העתידות יש למישהו תאריך מתי הוא יוצא ? הצ'פסט ? או שהוא יצא כבר ורק מחכים לחברות שיוציאו לוחות ?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  5. Started by Or ei,

חוץ מהבקר רייד השני איזה עוד הבדלים יש בניהם ?

6. Started by ido,

תהיתי איזה סטפינגים של מעבד פנטיום 4 פנטיום 2.0 גיגההרץ כדאי לקחת.. אני שואל באופן ספציפי על מעבדי פנטיום 4 2.0 ולא על שום דגם אחר, כי זה מה שהוצע לי במבצע בחנות.

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by yogi,

בהנחת תקציב ללוח אם של 400- 600 ש"ח (העודף ילך לכרטיס המסך...) וזכרונות pc2100 kingstone 256Mb (מקבל מחבר בחינם) על איזה מהלוחות הבאים אתם ממליצים ( לא מתכוון לבצע OC): 1. EPOX 8KHAL+ KT 266A בערך 400 ש"ח (נמצא רק אצל ספק ספציפי, יש חלופות יותר טובות?) 2. Gigabyte GA-7VR VIA KT333 (האם הוא REV 2????) 3.Gigabyte GA-7VRXP Rev. 2 VIA KT333 Motherboard 570 ש"ח. ושאלה עקרונית האם עדיף להוסיף כסף ל- 333 למרות שהזכרון שלי רק 266?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by Boomer,

מישהו יכול להסביר לי למה זיכרון פנימי עולה כל כך הרבה כסף בימינו?? בקושי אפשר למצוא 512mb DDR 266mhz בפחות מ-800 ש"ח! מה גורם לזיכרון פנימי להיות כל כך יקר??

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

לא מזמן הורדתי גירסת ביוס חדשה ללוח שלי (GA-8IHXP) שמאפשרת Hyper-Threading אבל כידוע הפונקציה הזאת תהיה רק ב 3.06 החשדים, הביעה היא שלא מזמן ראיתי בחדשות שהחברות שמיצרות לוחות יתחילו ביצור ליין חדש שתומך במתח גדול יותר לכבוד סידרת ה 3GHZ + של אנטל אז השאלה שלי היא: האם הלוח שלי יתאים לסידרת המעבדים החדשה?

10. Started by MONORAIL,

שלום לכולם. מישהו מכיר את הלוח הנ"ל? ציפסט PX400 עם כל התוספות. איך VIA בתור יצרנית לוחות אם? אני רוצה להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים ויש לי אפשרות להשיג את הלוח הנ"ל ממש בזול. כדאי?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  11. אתמול יום א רכשתי במיטב כספי את הלוח הנ"ל מהיבואן הרישמי בארץ יחד עם מעבד 2000 וזיכרון 2*128 ואל תשאלו למה דווקא ככה הקיצר הייתי רוצה להעביר לכם מספר התרשמוית שעברו עלי בזמן התקנת הלוח התקנתו הרצתו והתרשמות כללית נתחיל מתוכן האריזה: הלוח אם מיגע עם מספר כבלים פנימים ומתאמים שונים כבלים ATA133*3 כבל אודיו עם יציאת דיגיטלית אופטית וקואקסיאלית ויציאה לרמקולים אחורים וסנטר סאב ...חביב ביותר.. כבל USB2 עם 4 יציאות עליו וכמו כן עוד 2 יצוקות על הלוח דבר שיותר מרגיז....הלוח בא עם בקר פייר ווייר עליו עם שלוש יציאות אבל הכבל לא מגיע באריזה ולא הכבלים של הסמארט מדיה ועל פי בירור ככה זה נשלח מהיצן וכרגע אן את הכבלים בארץ יכיאו אולי בהמשך החודש חוברות הסבר אחת של הלוח ואחת של הבקר רי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dino,

לפי מה שאני יודע האפוקס לוקח את הגיגהבייט בביצועים, זה נכון?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by BONO,

CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Memory w/Silver Heatsink 400MHz - CAS2.5 שעולה 1120 שקל והזכרון הזה CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory 400MHz - CAS2 שעולה 1130 התחתון טיפה יותר יקר למה? ומה זה אומר w/Silver Heatsink מה זה הדבר הזה? וה /W אומר שזה כלול או לא ואם כן זה טוב או לא כי בזכרון השני לא רשום כלום וזה יותר יקר? נ.ב הזכרון הזה בא חתיכה אחת או שתיים של 256?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by BONO,

אני מתלבט בין הלוח אם של GIGA-BYTE GA-7VAXP לבין הלוח אם של ABIT AT7-MAX2 VIA יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO והבנתי שבשביל להתקין אותו בלוח אם של GIGA-BYTE צריך להתקין עדכון לביוס שכיים כבר לבורדה משהו על 0.8v לא בדיוק הבנתי ובלוח של ABIT לא צריך כי הוא כבר תומך חוץ מזה בלוח של ABIT יש יותר מקום לזכרונות וזה כל ההבדלים שאני שמעתי עליהם יש עוד? ומה עדיף לי לקנות מבין שניהם? נ.ב הזכרון הזה בא ביחידה אחת או שתיים CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 Memory 400MHz - CAS2.5 ומה זה לעזעזל CAS2

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. ראיתי היום לוח של GigaByte בשם: GA-7VAX שהיה קרוב מידי בשם ללוח GA-7VAXP שאותו אני מתכנן לקנות. ההבדל במחיר קרוב ל 200 ש"ח שזה סכום חביב לכן החלטתי לבדוק מה ההבדלים. ב- GA-7VAXP כתוב: VIA 8X V-Link architecture (533MB/s) ואילו ב- GA-7VAX כתוב: VIA V-Link architecture (266MB/s) מעבר לכך ל- GA-7VAXP יש גם: Smart I/O : Winbond Smart@IO (שגם על זה אני אשמח אם יגידו לי מה זה) את ה- RAID וחיבור FireWire. מאחר ואני בור ועם הספר אני אודה למי שיוכל להסביר לי בקצרה על מה מדובר או אפילו להפנות אותי ללינק המתאים (ניסיתי למצוא בחיי..) ואיך זה משפיע עלי בסופו של דבר. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by iib,

17. איזה זכרונות יותר טובים TRANSCEND או SAMSUNG כמובן ש-DDR 2700 ???

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by miim17,

על הלוח האם הזה יש אונבורד ציפ של קראטיב. הסאונד הוא מפיק מאכז מאד - ווליום חלש מאד, איכות גרועה וקפיצות וגיהוקים כל פעם שתוכנה מקפיצה חלון או משהוא. למישהוא יש רעיון / מידע / או כל משהוא אחר למה זה קורה ? תודה -גיל. ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  19. לפני כמה ימים הייתי כאן ועברתי על הנתונים ועל ההמלצות ועל הפורום. כל החיים עבדתי עם מערכות אינטל מתוך הרגל או סיבות קדומות או לא יודע מה. אני עומד לפני רכישה ומה שאני עושה בעיקר זה לשחק על המחשב. אקיצר, הרושם שקיבלתי כאן הוא שבכלל עדיף ללכת על AMD בגלל שהם הוכיחו את עצמם, בגלל המחיר ובגלל העובדה שהרוב אומרים שההבדל בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD מבחינת ביצועים, הוא זניח עד שלא ניתן לראותו בעין בילתי מזוינת בשעה שאת ההבדל בכיס תרגיש ועוד איך. סבבה. אמרתי לעצמי שאני הולך על AMD. והנה שוחחתי עם חברים שמשתמשים במחשבים וגם מבינים עניין והם אמרו מייד שלמשחקים אז רק אינטל. AMD זה נחמד למחשב בבית אם אתה משתמש בייתי רגוע, או נניח אם אתה בעניין של OC אבל אם במשחקים …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by lister,

איך אני בודק מה מהירות ה- Rdram יש לי windows XP

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by imac,

ראיתי במכרז של המדינה (העיתון) מחשב שהמעבד שלו הוא GigaPro 1000Mhz מי מיצר את המעבדים האלה הם טובים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yot,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם בעל לפחות 4 חריצי PCI, מבוסס מעבד AMD. אני גם מעוניין במעבד נחמד, שמתי עין על הAXP 1600+, מה אתם אומרים? עכשיו לבעיה: תקציב מוגבל של 900 שקלים. ככל שתחסכו לי יותר כסף, אבל שהרכיבים יענו על הדרישות יהייה יותר טוב. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ערב טוב לכם אוברקלוקרים עצבנים חובבי AMD, כידוע לכם, מעבדי ה- +AthlonXP 1600 הינם מעבדים עצבנים ביותר ואם נופל עלייכם סטפינג מעולה (כדוגמאת ה-AGOIA 0213) אפשר להגיע איתו אפילו לבאס של 166 עם מכפלה נעולה, למעבדים האלה כולם התפללו וקיוו כאשר הזמינו את המחשב החדש, ואם זה היה מה שקיבלו, קפצו לשמים ורצו לאוברקלוקינג חסר מעצורים. אני כידוע כבר כמה חודשים מחפש לי מעבד כזה עם סטפינג מעולה, בעיקר מת ל-AGOIA Y 0213 אך אפשר גם AGOIA F 0213, AGOIA 0212 וכמובן AROIA נחמד אשר לא משנה כל כך השבוע מגיע בקלות למהירויות איכותיות, אך היום קבלתי בשורה מרה משני בעלי חנויות - ליבואן הרשמי, אזטק, נגמר כל המלאי של המעבדים האלוהיהים הללו וכנראה שגם לא יגיע עוד משלוח לכן, מעל עמוד פורום זה, אנ…

• 54 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by Lumber_Jack Jim,

יש לי מתחת לאפשרות הזאת שלושה סעיפים: User Define,היא לא רלוונטית לשאלה. 8NS143Mhz ו7NS125Mhz. מה הפירוש של שתי האפשרויות האחרונות?

25. Started by DIGITAL,

קרוב שלי מגיעה מחו"ל שבוע הבא ויש באפשרותו להביא לי לוח אם אני מתלבט בן AT7 MAX2 ABIT לבן ASUS A7V8X. מחיר ה ASUS בחול לגרסה המלאה 170$ לעומת מחיר ה ABIT 210$ לגרסה מלאה. מי טוב יותר בלי להתיחס למחיר (ואני מבקש לא סתם תשובה אלה הסבר מאחורי התשובה כמו ניסיון אישי, נידע על בעיות בדגם זה או אחר וכ"ו). DIGITAL

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים