עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Athlon-WINGS,

היום, כשקיבלתי את המעריב לנוער (מגזין), שמו כתבה ב"און ליין" של Intel vs AMD. עכשיו, לא סתם פתחתי ת'רד על זה, אם מישהו קרא, בוודאי שם לב למחסור גדול בפרטים, נטייה לצד של אינטל וכמה שטויות למינהן על AMD. כמו: ביצועים = " המידה והתוצרה של כל מעבד היא אידאלית ה"פנטיום 4" החדיש ביותר מוביל בדרך כלל על ה AthlonXP.". ערוץ קדמי = "למעבד ה AthlonXP יש מהירות ערוץ קדמי של 266MHZ בלבד" - כולנו יודעים שזו שגיאה, ל AthlonXP 2800+ יש באס של 333 מגה הרץ, וזה עדיין לא אומר שאינטל טובים יותר. רשום גם בדף השלישי: "ההשוואה אינה מדוייקת" אחרי שקראתי את הכתבה, זה פשוט העלה לי את הוריד בראש.! פשוט בושה

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Dj_Infernal,

Abit Intel P4 Socket 478 645DX Chipset Sound/LAN http://www.motherboards.com/catalog/product_info.php?products_id=13516& למישהו יש אותו? מישהו קרא עליו ביקורת ? ניראה לוח מעולה ולמרות הכל הוא נימכר בזול. מה שלא הצלחתי להבין אם הוא תומך ב ATA133.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  3. Started by md22,

התקנתי זכרון 256SDRAM 100MHZ והמחשב מזהה רק 128 יש לי לוח אם אסוס P3 מה ניתן לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by OR007,

רציתי שתמליצו לי על דגמים שונים של לוחות אם שתומכים בAGP במהירות של 8. ההמלצה לא בשבילי אלא בשביל חבר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מייעץ לו לבד. תודה לכולכם...

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by clyon,

2 שאלות : 1. האם בטכנולוגיה של כיום ניתן להכניס כמיליארד טרנזיסטורים על גביי שכבת סיליקון אחת ? 2. אם נשווה את שני המחשבים הבאים - איזהו המחשב המהיר יותר: א. Cray 2 (שנת 93) ב. המחשב הנישא (לפטופ) המתקדם ביותר כיום בשוק. אשמח לתשובה מהירה, תודה, יוני.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  6. GA-7VRXP או EP-8K5A2 מה שחשוב לי בעיקר זה ששניהם יתמכו במעבדים של AMD עם באס 333 וכל שאר הפיטשרים שיש בשניהם... ודרך אגב לכרטיס קול של אפוקס יש איזה שהם חיבורים דיגיטליים ואם כן איזה?? ??? זה גם חשוב לי

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by 3idan,

שלום אני רוצה לקנות מחשב ובוא מעבד 2.8 רציתי לדעת עם יש למישהו מעבד כזה ועם יש איך הוא??? בבקשה תעזרו עידן

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by dino,

יכול להיות שאני יקנה אותו, עדיין לא בטוח, אז רציתי לדעת איך מעדכנים לו את הביוס כי לפי מה ששמעתי זה חובה, לא ממש חובה אבל בשביל שלא יהיו בעיות.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  9. שאלה רצינית בהחלט.. שמעתי דברים לא טובים..

10. שלום לכולם. כפי שמצוין במפרט, ברשותי לוח אם שתומך ב USB 2.0, ומותקנים בו הדרייברים המעודכנים ביותר, כמו גם הביוס המעודכן ביותר. קניתי גם סורק USB 2.0 לאחרונה, ואכלתי קש במשך יומיים בנסיון להתקין את הסורק. לאחר יומיים של עבודה קשה, התקנתי את כרטיס ה USB 2.0 מתוצרת ADAPTEC שהגיע עם הסורק - וכל הבעיות נעלמו לחלוטין. לאחר בדיקה נוספת של מתאם USB2.0 שעל לוח האם, שוב נתקלתי בבעיות תקשורת בין הסורק למחשב. האם זה רק אצלי ככה ? האם עוד מישהו נתקל בבעיות תאימות ל USB2.0 עם הלוח הזה ? כפי שציינתי כבר, כל הדרייברים והתוכנות עדכניות ביותר. תודה על העזרה מראש.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by dorish,

יש לי לוחgigabyte ga-7vx via kx133 עם מעבד 750 אני רוצה להוריד את המעבד ולהסים חדש עד איזה מהירות אני יכול להסים על הלוח הזה? ואם הוא תומך במעבדי amd xp? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by BONO,

?

13. Started by dorish,

למה המעבדים האלה הבנתי שזה ללוחות שעפשר להשים שני מעבדים אז אם אני שם שני מעבדים של 2000 אז זה טוב והאם זה עובד לבד או שצריך תוכנות מיוחדות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by The-Fox,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי את ה A7V333 של אסוס, קניתי את הגרסה בלי ה Raid, עכשיו לא קיבלתי את המחבר שמוסיף יציאה אופטית וקואקסילית. ולפני כמה ימים גילתי שמישהו שקנה את הלוחעם הדגם של ה RAID כן קיבל את זה, עכשיו רציתי לדעת אם אני גם הייתי אמור לקבל את זה ?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by God4U2,

אני צריך שוב את הטבלה שפירסמו פעם של כל הסטפינג של מעבדי AMD XP ממש יעזור לי *גם הפניה למקום שבו זה היה כתוב תעזור **ניסיתי לחפש לא הלך תודה מראש רוי

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  16. האם אני באמת יכול לשים זכרונות 400 בלוח שלי

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by the_saint,

אני זקוק ללוח אם שיתאים לאטלון, כמה שיותר זול ושיכלול כמה שיותר דברים עליו תמורה מקסימלית למחיר מינימלי

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by SubX,

כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים טוב שיחקתי להנאתי במחשב והמחשב ניהיה פתאום שקט מאוד. פתחתי את המחשב וראיתי שכל שהמאווררים שמחוברים ללוח אם לא עובדים. רק המאווררים שמחוברים לספק עובדים. פירוט המאווררים: מאוורר 60מ"מ שמחובר ללוח-לא עובד :'( מאוורר הצ'פסט-לא עובד :'( מבקש את עזרתכם בני רונן

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by shloosh,

כרגע אני הבעלים "הגאה" של 256 DDR 333mhz ואמרו לי פה בפורום שאם יש לך במשחקים מן תקיעות מעצבנות כאלה,אז כדאי להוסיף 256 זיכרון וזה יפתור את הבעיה! אבל אני :-X :-X עדיין מתלבט ורוצה לדעת האם לאחר ההוספה של הזיכרון אבחין מיד בשיפור כמו שאמרו לי,או שעדיף לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש ואז רק אראה שיפור וכו'.. אז האם אני אראה ישר שיפור או שצריך לעשות כל מיני דברים קודם???

20. Started by ^HocK^,

יש לחבר שלי מחשב דיי ישן, איך בודק איזה לוח אם יש לו??? תודה.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by God4U2,

אוקי קיום יש לי A7V266-E של אסוס עכשיו העיה הכי חמורה שלי איתו זה שאין לא נעילה של האפיקים AGP\PCIאני אפילו לא יכול לקבוע את המחלקים ... המינימום שאני אדרוש מהלוח החדש שלי זה זה ... אם מישהו יכול לפרק לי עוד על התכונה הזאת ובדיוק באיזה לוחות חדשים היא קיימת תודה רוי

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by beber,

תעזרו בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  23. Started by miim17,

הורדתי את העדכון, הרצתי את ה EXE (מתוך חלונות....) והוא טוען שהציפסט שלי לא נתמך....והוא כותב שהוא בכלל של אינטל..... הפואנטה היא להריץ את זה מהדוס? בחיים שלי לא עשיתי כזה דבר, אז עם מישהוא מוכן לתת הסבר קצר איך...זה יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by danielbr,

טוב לפני קצט יותר משנה (ב-6.7.01 ליתר דיוק) קניתי מחשב שאמור היה להיות P4 1.4 GHZ אבל המוכר נתן לי P41300 MHZ וגם מעבד של 423 פינים! אז מה אתם מציעים לי לעשות ללכת למוכר ולבקש להחליף או שההבדל כל כך קטן של כדאי? וגם האם באותו תאריך היה מעבד בעל 473 פינים והוא נתן לי את הפחות טוב בעל 423 פינים?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by levp1,

שלום כולם יש לי שאלה ופה זה נראה המקום המתאים ביותר אז... מה הוא ההבדל (באחוזים) בביצועים של SDRAM וDDR על אותו מחשב (ברמה התיאורטית כי אני לא מאמין שיש לוח שיכול להריץ את כל סוגי הDDR ושיהיו לו גם חריצים לSDRAM) אנא התייחסו לSDRAM במהירויות של 100 ו133 לעומת כל מהירותיו של DDR בקשר לכמות הזכרון אני מניח שעדיף להשוות על כמות קטנה של זכרון כמו 128 MB בגלל שככה הביצועים יהיו בולטים יותר (אני לא קונה פחות מ512 יותר אבל לשם השוואה...) תודה מראש לכל העונים לשאלתי וערב טוב לכולם (גם אלו שלא עונים) נ.ב האם יהיה הבדל בין ביצועי הזכרון במעבד אינטל ומעבד AMD (אני מעדיף אישית AMD)

• 4 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים