עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 1. שהאחריות שלהם בארץ היא גרועה, שנה אחת (לאומת אינטל לכל החיים), ושהיבואן עושה עם האחריות הרבה בעיות. 2. שהם נורא נורא מתחממים, ועם רוצים לשמור עליהם בטמפרטורה סבירה אז צריך להשקיע גם בקירור, אמרו לי שהמקורי גרוע, ועם רוצים טמפרטורה טובה כמו במעבדים של אינטל אז צריך לקנות את אחד ערכות הקירור של ThermelRight, בסביבות ה-280ש"ח. 3. והם גם אמרו שאחרי שאני יקנה את כל הציוד ל-AMD, וירוץ איתו למעבדה, יכלתי כבר לקנות אינטל. זה נכון כל הדברים האלו? (אל תתנפלו עליי, אני דווקא מעדיף AMD, אלה המשפטים של החנויות).

• 47 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מידע על CAS, תזמוני זיכרון, מה זה עוזר בOC וכל השאר. תודה.

3. Started by marvje,

יש לי זיכרון של MB 128 של RD RAM האם אני יכול להוסיף עוד 64 MB ???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by imac,

של איזה חברה, איך קוראים לדגם? (תודה מראש imac)

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by vladk,

איזה מפרט יותר עדיף: AMD ATHLON XP 2000+ EPOX 8K5A2+ Kingstone 512MB DDR333 מחיר = 2200 או Gigabyte 7VAX VIA KT400 AMD XP 2000 MUSHKIN DDR 256MB 3200 מחיר = 1900 ( והאם הגיגהבייט תומך ב AGP 2.0 ? (כוונה לכרטיסי TNT2 ישנים) ) תודה :-) נ.ב. אם נזניח את ההבדל הכמותי של הזיכרון. נניח שלשניהם יש 256MB והמחירים דומים.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by rosesr,

תסתקלו לי במפרט רשום שם הכל אין לי OC הזיכרון על 166 וראיתי באתר של CORSAIR שיש לי תזמונים של 2-2-2 1T איך אני קובע את זה? כי הלכתי לאיבוד בBOIS בגלל יותר מדי אפשרויות אז מה לשנות שם? תודה לכל העונים!!!!!!!!!!!!!!! ;D

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. ??? ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by INFERNO,

לרוב בלוחות אם יש הכניסות האלה אפשר לדעת מה הם עושות ?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by hysel,

שלום מישהו יודע למה אני לא מצליח להפעיל את המעבד שלי על 1553MHz? כל פעם שאנ י שם אותו על המהירות הזאת הWINDOWS XP שלי מתחיל לעלות ואז עושה RESTART, אניי חושב שראיתי שם איזה הודאת שגיאה בכחול הביוס שלי הוא 1.08 מישהו מכיר פתרון לבעיה כי אני עובד עכשיו כל 1100Mhz תודה

10. Started by itaysk,

(כן... עשיתי חיפוש) ??? ואיזה מהם ידוע בבעיות ויצאה לו גרסא 2? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by INFERNO,

שיהיה סוקט 478 צ'יפסט לא ממש משנה לי און בורד סאונד והכי חשוב FireWire וכמעט שחכתי תקציב של 700 ש"ח

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by simon 23,

של Gigabyte : 7VAXP או 8PE667 בלי שום קשר ל AMD או פנטיום אלא מבחינת ביצועים מה יותר מומלץ ?

13. יש לי זיכרון Kingston 256 MB SDRAM ופנטיום 3 האם זאת חברה טובה ? הזכרון יעמוד בשינוי FSB ? תודה ;D

14. יש לי לוח אם GIGA-BYTE GA-7VAXP וצריכים לשנות את סדר הג'מפרים שיש עליו בשביל כל סוג מעבד ואני לא יודע לאיזה סדר לשנות רשום בחוברת במין טבלה כזאת מ 2 עד 12.5 כל מיני סדורים רשום שהמספרים האלה הם CLK RATIO מה זה ? ואיך אני עושה שזה יפעל ב 266 mhz? יש לי מעבד AMD ATLON XP 2000

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by itaysk,

יש PIII מעל 800 MHZ שעובד ב BUS של 100MHZ?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by prince amir,

בקרוב אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח יש לי בראש כמה אופציות אבל אני לא רוצה ללכת מעל. 1.EP-8K5A2+ 2.KT4Ultra (viaKT400)SerATA,raid,AGPx8 3.KX7-333R ,sb ,raid 4.7VAX (KT400)AGPx8 ata133 usb2 sb - האם לקנות עם רייד או לא השאלות העיקרית האם לקנות לוח שיש עליו VIA 400 או 333 אני מעדיף עם כרטיס רשת על הלוח השאלה עם לקנות עם רייד או לא בכל זאת מחפש את הלוח הטוב מבניהם

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. Started by Ibrow-Now,

מתי יצא PCI-X לקהל הרחב?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  18. חברי פורום יקרים, אני בונה לאח מחשב שישמש בעיקר למשחקים! מנקודת הנחה שיש לנו תקציב ממש מוגבל ולקחתי חלקים לא הכי חזקים (חוץ מכרטיס מסך שלקחתי TI4200) עכשיו החלטתי ללכת על הAMD ATHLON XP1800 (בגלל המחיר שלו..ובגלל שהוא עדיין סוחב את כל המשחקים הקיימים) וזכרונות DDR 266 (הריי עם XP1800 לא אוחל לנצל את ה333 ושיהיה הבדל מורגש ..) אני גם צריך לוח שיהיה בו כריס קול מובנה שזה גם יחסוך לי מקניית כרטיס קול. ראיתי את הלוח של אפוקס: EPOX 8KHAL+ KT 266A שהוא ממש זול ואני חושב שהוא מתאים לי בכל התחומים! חשוב לציין שאנחנו לא מחפשים שום פיצרים בלוח רק שהוא לא יהיה איטי בהרבה משאר הלוחות היקרים.. אחי גם לא מתעניין בכלל בOC . השאלה שלי היא - האם הלוח הנ"ל כולל כרטיס קול O\B ? ומה …

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by mic,

http://tomshardware.bizrate.com/marketplace/category/cat_front.xpml?cat_id=465&rf=tom001 סתכלו למטה זכרון מס' 4 של KINGSTON. מה אתם אומרים שווה?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by POISEN,

את סוג הלוח האם דגם.. אני יודע רק שיש לי ASUS 133

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  21. Started by R.G,

כמו שהכותרת אומרת.... תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שלום לכולם. אני קונה לוח למחשב של אבא שלי: המחשב שלו- פנטיום 3 800מה"צ 256מ"ב ראם SDR והלוח נשרף. ואין כבר אחריות... עכשיו יש לי אופציה לקחת את זה: ASUS CUSL2-C-INTEAL 815EP ב-300 ש"ח או TUSL2-C שעובד גם עם טואלטין ב-480 ש"ח! מה אתם אומרים שווה קניה?!?! :-\

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  23. שאלתי היא - האם אני ארגיש הבדל במשחקים אם אני אשתמש בזכרוDDR2100 או DDR2700 ?? או שההבדל מורגש רק בעבודה מול חלונות ותוכנות בעיקר.. ? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by haziri,

שלום! לבסוף לאחר התלבטות רבה החלטתי שאני לא צריך רייד בלוח אם ותכננתי לקנות את ה- ga-7vaxp אבל ההבדלים בינו לבין ga-7avax הוא רק הרייד והפייר וייר! ניראה לי אם לא אז תקנו אותי בבקשה!! אז השאלה שלי היא איזה לוח כדי לי לקנות משניהם? או שבכלל לקנות לוח אם של epox או של חברה אחרת! בתודה מראש haziri

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  25. לפי מה קבעו שהמעבדים האלה זוללים חשמל?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים