עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dark_zero,

AMD K6 450MHZ אוCELERON 700MHZ

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  2. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

עם מישהו מכיר או יודע עליהם משהו, בבקשה לספק את ידעתכם.! THANKS תודה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by ksn1981,

שני הזכירונות מסדרת OCZ REAPER HPC עם קירור HEATPIPE ובחבילת 2X2GB ! שניהם גם באותו מחיר (כ-600 ש"ח). תקנו אותי אם אני טועה.. 1. שניהם טובים ל- OC בגלל הקירור אך ה- 1066 עדיף יותר בגלל התדר הדיפולטי. 2. ללא OC ה- 1066 טוב בכ- 5% יותר בביצועים אך זה לא מורגש. בנוסף בטווח מחירים הזה יש עדיפות לדגם אחר או לחברה אחרת בכלל ??? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  4. כך שבארץ זה בטח יהיה יותר מאוחר. ואני אשמח אם מישהו יתן פה לינק לחנות שאומרת שיהיה לה קודם (או כזאת שכבר יש לה).

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  5. חשבתי על משהו כזה מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤366 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 מחיר: ¤52 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 מחיר: ¤436 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤264 ותגידו הלוח אם הזה תומך ב SATA1?SATA2?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  6. ישבנו לשיחה עם שני מהנדסי אינטל, תומר ששון ויניב כרמל, בכדי ללמוד על מאחורי הקלעים של אוברקלוקינג במעבדי אינטל ועל שיפורים שנעשו בתחום זה עבור Alder Lake החדשים, שכבר הספיקו לצבור מוניטין בתחום מאז הגעתם אל החנויותלכתבה

7. שלום לכולם. אני בונה מחשב חדש, ובוחר פריט פריט. לגבי מעבד, הגעתי למסקנה שהכי טוב לקחת או E6750, או Q6600. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם תמונות (Photoshop), סרטים וקצת משחקים. התקציב הכולל, ללא מסך הוא כ-4000 ש"ח. אפשר טיפה לחרוג. אז קודם כל, בבקשה, תעזרו להחליט בין שני המעבדים. דבר שני, אני צריך לוח אם סביר\טוב, שיתאים לצרכים שלי. ודבר שלישי, זיכרון. אני מעריך כ-2GB. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  8. Started by johny,

שלום, אני מוכר מחשבים לאנשים. בד"כ אני מוכר רק לוחות אם של ABIT אבל מסיבות כלשהן אין לי כרגע ABIT במלאי ויש לי לקוח שרוצה מחשב ממש זול (שאני בד"כ לא מוכן למכור אבל במקרה הזה אין לי ברירה). על איזה לוח אתם יכולים להמליץ לי מכל הלב בסביבות ה-400 שקל? עדיפות גדולה ללוחות עם צ'יפסט של אינטל 865 ומעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  9. Started by vini,

קניתי שלושה דברים asus a8v deluxe via k8t800 amd athlon 64 3000+ cpu box\tray + tt venus 12 a-data 512ddr 4000 נו מה אתם אומרים? ???

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  10. האם מעבדי AMD באים עם מאוורר בילט אין כמו אינטל? לצורך העניין מעבד 3500+ 939A64

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  11. Started by deelad,

הזיכרון הזה טוב לאובר, הוא יעבור את ה500. Corsair Memory 2 x 1 GB PC3200 twinx20483200c2pt תודה.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  12. Started by quriso,

שלום לכולם. עקב מעבר למעבד כפול ליבה אני זקוק ללוח אם תומך. התקציב הוא 550 שקלים, ניתן לחרוג עד 50 שקלים. חשוב לי שהלוח אם יהיה מתאים לOC חזק. חשוב לי תמיכה ב- 2GB 667MHZ PCI-E X16 SATA2 (מספר יציאות, כמה שיותר גבוה) מתאים ל TUNIQ. יכול להתחבר למארז ENERMAX UBER CHARKA FULL TOWER. אם שכחתי משהו תגידו לי ואני יוסיף. כמו כן עוד שאלה, האם שווה לי לחסוך עוד כסף ולקנות לוח אם בעל צ'יפסט X38? אם כן, מה הוא יתן לי ששונה מאחרים נכון לעכשיו? (בלי מחשבה על תמיכה שהוא יתן לי בעתיד.) חשבתי על IP35-E. אשמח לשמוע הצעות.

• 6 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by weissby,

נניח יש לוח אם שתומך במעבדים כך וכך, תומך בDDR2 במהירות 533 MHZ ושאר הדברים הדברים כמו הPCIים ועוד (זתומרת, אנל מכיר ממש את שאר הדברים =[ ) ונניח יש לוח אם נוסף תשתומך בדיוק באותם מעבדים ואותה מהירות DDR2 אותה כמות נניח של שקעי PCI (כל הPCIים למיניהם, הרגיל, האקפספרס, וזה של הכ.מסך) בוקיצור מבחינת נתונים מהסוג הזה הם זהים.. האם יש מקרה כמו זה שבו תוכלו להגיד לי שיש אחד מהם שהוא יותר טוב? ו..צ'יפסט, זה פשוט כל ה..איך לקרוא לזה..ממ.. ארגון של הלוח אם? זתומרת, כל הדברים האלה שאח"כ כותבים על פיהם את הנתונים הנ"ל (איזה מעבדים תומך, מהירות DDR2 וכאלה?) זה המערך של הלוח כביכול? ופשוט יוצא שחברות כ.מסך גם עושות צ'יפסטים? אני רוצה להיות בטחש אני מבין תנושא כי זה לא כלכ ך ברור לי מ…

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  14. כמובן עם חריץ PCI-E DDR2 ו-SATA2 מתכנן לעשות קצת OC לא ממש כבד... מעבד AMD 5000 איזה לוח אם כדאי לקנות אני הולך לקנות מחנות נועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=162&AdCat=&parentid=41

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  15. את התדר של הזיכרון הבנתי אבל זה בא בנוסף ל 5-5-5-12 לי אמרו תסתכל רק על המספר הראשון הוא הכי חשוב. אמרו לי שהזיכרון הוא מטריצה של שורות ועמודות כאשר הזיכרון ממלא נתונים הוא ממלא שורות שורות. כאשר נגמר שורה הוא עובר לשורה הבאה וזה לוקח לפי המספר הראשון שהוא במקרה הזה 5 , אני מניח 5ms אבל זה רק אני. ואומר כמה שיותר נמוך יותר טוב. מישהוא יכול לאשר את זה , ואם זה נכון אז למה שאר המספרים?? אני יודע שזה לOC אבל מה זה אומר?? כי אני רוצה לדעת לפני שאני קונה.

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  16. למי יש מושג איפה אפשר לרכוש לוחות אם מתוצרת DFI באזור המרכז?? תשובתכם המהירה חשובה לי מאוד! תודה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  17. חברים שלום | :'( ??? היום הלכתי ורכשתי 2 זכרונות של HRZ 400 מ"ב256 תוצרת A-DATA הוצאתי את הישנים והכנסתי במקומם את 2 הזכרונות ואז הפעלתי המחשב ואז המסך לא הגיב ולא היה כל שלבי עיבוד וריצה . מה הסיבה ?. החזרתי הישנים וכמו סוס שבא לאורווה מצא את המקום והתחיל לעבוד הלוח שלי תוצרת אסוס A7N8X מערכת הפעלה XP לפני שאני חוזר לחנות בעצבים מה עושים ואיפה הבעייה ? נא סיעו לי דחוף בברכה ???

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  18. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש, אז רציתי לשאול אם הלוח אם שלי הוא is7/is7-g/is7-e(inteli865-ich5 אז אם אני יקנה עכשיו כרטיס זיכרון DDR2 הוא יתאים ללוח אם? או שתוכלו להמליץ לי על כרטיסי זיכרון שמומלץ לקנות (התקציב שלי הוא 400).

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  19. שלום לכם אני מעוניין בלוח הכי טוב למעבד E8400 ומצאתי P5E3 WS Professional http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1900&modelmenu=1 1. האם לוח איכותי ? 2. האם יש מומלצים יותר ? 3. איזה זיכרונות כדאי ? 4G B ( האם כדאי 1066 או 1333 ) מ ה יתן לי 1333 ? ול-OC שימושים : סרטים 1080P HDTV משחקים כבדים HD DX 10.1 מערכת הפעלה ויסטה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by almog333,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה ללוח אם שתאים לצרכים שלי. המעבד E6600 זיכרון במהירות 667 לא מתכוון לעשות OC, אפילו לא קל. לא צריך שיתמוך ב CF או SLI מה שכן חשוב שיהיה רייד ל 3 דיסקים קשיחים, ושבאופן כללי יתן ביצועים טובים. תודה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by computer_freak,

הזיכרונות שולחים למעבד 64 ביט בכל מחזור והמעבד יכול לעבד רק 32 אז זה לא סתם בזבוז?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  22. Started by ugotugot,

1.לפי מה אני יודע לבחור את הלוח אם?איך אני יודע אם יש עליו כרטיס מסך מובנה? 2.מה עדיף:לקנות נגיד זיכרון של ג'יגה במהירות 800 מגה הרץ 4 סי אל או נגיד 2 ג'יגה של 5 סי אל במהירות 667 מגה הרץ שעולה בערך אותו דבר

• 5 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by kibub,

היי יש לי לוח אם P5W dh ויש לי 2GB זכרונות,2X1GB בדואל (בסלוטים הכתומים) והייתי רוצה להוסיף עוד זכרונות 512GBX2 לסלוטים השחורים, רציתי לדעת אם עכשיו יהיה לי 2 דואל צ'אנל? או שזה לא משפיע בכלל? ואיך בכלל הכי רצוי שיהיה (ומתוכנן גם OC)? אני יודע שמומלץ פחות מ3GB כי זה ימנע בעיות בווינדוס. תודה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  24. Started by alsteran,

היי לכם. אני צריך לקנות מחשב חדש. זה המפרט שחשבתי עליו כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זכרון: Kingstone 1GB 667MHZ CL5 X2 צורב: LS GSA-4167B X16 דיסק קשיח: Western Digital WS1600YS 1600GB SATA2 אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. התקציב הוא בין 400-600 שקלים. תודה רבה, ארז אלסטר.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  25. אז ככה, יש לי סטיק 1 512MB של KINGSTONE עם הצ'יפ של Elpida ויש לי כמה שאלות: האם זה צ'יפ טוב לAMD? מי יותר טוב Elpida או Hynix? אני רוצה לקנות זיכרון VALUE נוסף, איזה חברה ואיזה צ'יפ מומלצים למעבד ולזכרון כדי שיעבדו טוב ביחד?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים