מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
i have a question for you if i will buy 1gb with 667 mhz but i have now 1gb with 533mhz so i want to ask if it will make my memory less powerful if i combin them to make 2gb
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני לוקח לוח אם שתומך בDDR II או ב SATA II אני יכול להרכיב עלהם זכרונות או דיסק כשיח של DDRI וSATAI בהתאמה אני מעריך שלא אבל אני רוצה להיות בטוח
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
הי הי... תגידו מאבד של מחשב נייד ... Intel Core 2 Duo Processor T7500 2.2Ghz נחשב לחזק יחסית? איך הוא לעומת מעבד של מחשב ביתי למי הוא משתווה בערך ? וכרטיס מסך ג'יפורס של נייד GS 8400m שווה בכוחו לכרטיס מסך של מחשב רגיל ג'יפורס 8400 רגיל ?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ KSP והיום אמרו לי שהמשלוח של Epox יגיע ביום שני או שלישי. אני יכול לקחת עכשיו את ה ?KV8 Pro sata,GBL? איזה לוח מהם עדיף (האיפוקס ?8KDA3J S-754 sata, gbl?) אין לי בעיה לחכות עד שיגיע האיפוקס דרך אגב
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי לקנות מחשב, ואחרי שכבר הייתי מקובע ל-3800X2... ראיתי איזה דיון שכתוב בו, שה-E6300 משתלם בהרבה, למרות שהוא יותר יקר... אפילו ראיתי שהוא יותר טוב מ-ה4200... בכל מקרה... האם ההפרש במחיר שווה את זה? השימוש העיקרי שלי הוא משחקים... לפי מה שהבנתי הפנטיום מתחמם מהר יותר מהAMD.... זה נכון גם לגבי ה-Core 2 Due? לגבי הזכרון... רציתי עד עכשיו זכרון 1G של קורסאייר... אז קודם שאלה, מה עדיף? 1G? או 1G שני סטיקים של 512? ובקשר לחברה, ראיתי שמשהו המלי. על Twinmos... זה הפרש של משהו כמו 200 שקל... הוא באמת שווה משהו?מה הוא שווה לעומת הקורסאייר? הקורסאייר יותר יקר רק בגלל השם או מה? אני מדגיש, שמוש עקרי משחקים... סליחה על ההרבה שאלות ותודה
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב ישן מאוד שנקנה לפני 7 שנים ו- 8 חודשים. במחשב מותקן לוח של PCPartner AP133AAS13 עם מעבד של אינטל פנטיום 3 450 מסוג slot1. על הלוח יש מקום גם למעבד שוכב. רציתי לדעת אילו מעבדים אני יכול להתקין על הלוח הזה ואיזה סוקט? (370?) בנוסף, האם יש צורך במריחת משחה טרמית ובהתקנת גוף קירור ומאורר מעל המעבד כמו במעבדים החדשים? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי כיום מערכת מבוססת אינטל 3.2 ליבה אחת מדגם 540 - לוח ASUS P5AD2-E , ג'יגה זיכרון + כרטיס מסך 6600GT רציתי להתייעץ אתכם מה יתן לי תוצאה טובה יותר מבחינת FPS במשחקים - שידרוג המעבד והלוח לקונרו נניח 6400/6300 ואולי גם להוסיף זיכרון ל 2GB או להישאר עם המערכת הקיימת ולשדרג את ה 6600GT שלי לכרטיס כמו 1900XT או 7900GT ? לפי בדיקות שעשיתי אחרי זיכוי על המעבד שלי והלוח אצטרך להוסיף למערכת קונרו עם לוח חדש סביב 2000 ש"ח ( זה כולל הרחבת ל 2GB פנימי ) במידה והחלטתי ללכת על האפשרות השנייה ההוצאה תהיה דומה.. חשוב לציין , המסך שיש לי הוא NEC מדגם 20WGX2 שהוא 20 אינטש ובעל רזולוצייה 1680X1050 כך שצריך לקחת בחשבון שארצה לנצל את המשחקים לרזולוצייה הטבעית כדי להנות מת…
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
איזה זכרונות סטנדרטיים שיעבדו בdual channel (שני סטיקים של 256, 533 ddr2 mhz) יעבדו הכי טוב עם הלוח אם הזה. המחשב אמור לשמש אותי בעיקר לעבודה (office וכו') ולאינטרנט
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
היום אני לוקח מivory מחשב שקניתי איך אני יכול לזהות שסמו לי venice ולא wenchester? תודה
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני חושב לקנות זכרון חדש למחשב שלי איזה כדי תקציב 800-1000 מפרט AMD 3200 כרטיס מסך 6600GT לוח לא זוכר
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש איזהשהי תוכנה חינמית שעושה banchmark לרכיבי מחשב(חשוב לי יותר למעבד)??? אני יודע שיש גרסאות חינמיות של 3DMARK אבל אין שם את כל האפשרויות...
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי לוח של ABIT יופי של לוח. באמת אני מרוצה AB9 QuadGT השאלה.... האם אני יכול להחליף למעבד Q6600 ואם כן מה משנה כ"כ איזה ציפסט, אני עדיין אהיה עם DDR2 800 - מה אני באמת צריך לוח עם P35? כי ה P965 לא רע? נכון? לי אין מושג.....
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז למה זה קורה, התיזמונים יורדים לי מ-8-3-3-3 ל -7-3-3-2.5 ובגלל זה אני חושב שאני מקבל מסל כחול אחרי משהו כמו שעה שהמחשב בOC מ240/200 . כי אני לא חושב שהזכרונות האלה יכולים להחזיק כאלה תיזמונים. מצ שני - לפני שהבנתי כל-כך מה קורה בOC הראשון שלי (שבנס שלא נשרף לי כל המחשב) העלתי את הבאס ל240 והיחס עם הזכרונות היה 1:1 ככה שהזכרונות היו ב480MHZ !!!! אז אני כבר לא מבין ומבולבל ........ שמישהו יעזור לי. מה עושים עם הודעת שגיאת מסך כחול של בעיית זכרון.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד P4 2.4 בעיקר לעבודה משרדית ומה שהציעו לי מגיע עם זיכרון 256 MB ורציתי לדעת אם כדאי לבקש שדרוג ל 512 MB?? כלומר אני לא חושב שאני כל כך זקוק לו אבל ראה לי חבל לקנות עכשיו זכרון כל כך נמוך...מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
ככל מה שידוע לי הוא כן יעבוד אבל במהירות של 533MHZ תקנו אותי אם אני טועה... בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד שקיבלתי Q9450, ואני רוצה לקנות לוח אם וזיכרון, הלוח אם שכבר המליצו לי עליו בנושא אחר שהעליתי הוא Gigabyte EP43-DS3L שעולה בערך 450 ש"ח אני מעוניין בזכרונות, 4GB, הבנתי שלקחת את ההכי זולים וזה יהיה מספיק, אבל אני מעדיף זכרונות קצת יותר יקרים, עם גופי קירור ויעילות גבוהה יותר מאשר ב 250 ש"ח. יש למישהו המלצה לזכרונות טובים במחיר של עד 350 ש"ח ? - אם צריך אפשר לחרוג ב איזה 50 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום, בסביבות אוקטובר 2004 אני קניתי מחשב חדש... הלוח אם והמעבד נהרסו לי (שניהם מחנות PANDAS בקיסריה), והטכנאי שאיבחן אותם אמר לי שיש סיכוי שיש לפחות על המעבד עוד אחריות.. אתם יכולים בבקשה להגיד לי, אם אתם זוכרים, מה הייתה תקופת האחריות על מעבד Athlon 64 3000+ סוקט 754, וגם על לוח אם Epox 8KDA3+? אני כמעט בטוח שעל הלוח אם אין אחריות, וזה היה שנה אחריות בלבד. אבל על המעבד אני לא בטוח, יש לי הרגשה שזה היה שנתיים אחריות. אני אשמח אם תתנו לי תשובה לגבי האחריות של מעבדי סוקט 754 מאותה תקופה. תודה. אגב, במידה ולא תהיה אחריות, מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי כרטיס מסך GF6800 רגיל AGP. מה אני יכול לעשות איתו אם גם המעבד וגם הלוח נהרסו לי, וזה לא ייצא לי משתלם לקנות שוב פעם סוקט 75…
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לוח אם למעבד ?Core2 Duo E6300 : זה מה שאני צריך בלוח האם: SATA2, FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). בתחילה חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 אך אמרו לי שאם אני לא מתכוון לעשות OC או להשתמש בשני כרטיסי מסך יחד, לא שווה לקנות את הלוח אם הזה ואפשר לחסוך 500 ש"ח ולקנות אחר. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני צריך דרייביר ללוח אם שלי בשם : ABIT KN9 ULTRA Socket AM2 NVIDIA nForce 570 Ultra MCP ATX AMD MotherboaRD אני מחפש בשביל זה כבר איזה כמה ימים ואני לא יכול למצוא ועוד שאלה אחת איך אני יכול לבדוק את הגירסה הנוכחית של ה NFORCE תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
חשבתי על המעבד הזה: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box בפנדה הוא עולה 1,175 ש"ח זה נראה לי בסדר לא? ולוח אם תואם לא חייב להגזים עם הסכום העיקר שיהיה סבבה...
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
crosair ddr2 2048mb (1024mbx2) 667mhz cl5 או g.skill ddr2 2048mb (1024mbx2) 800mhz cl4 מה יותר טוב מיבניהם ומה ההבדלים? ואם יש משהו יותר טוב במחירים האלה? תודה רבה אנשים
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
משפחת Alder Lake הניידת הסתפקה עד עתה במעט פחות ליבות עיבוד בהשוואה למקבילה הנייחת שלה - אבל נראה שזה עומד להשתנות בקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה להעלות מערכת הפעלה ויסטה על מחשב חדש שכבר מוגדר בביוס למערך רייד0, יש שלב בהתלקנה שאני צריך לספק דרייבר לרייד, השאלה שלי היא איך אני יודע איזה דרייבר אני זקוק(יש כ-10), יש לי לוח אם P35 DS3P של גיגהבייט ומעבד Q6600 תודה.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
קניתי חלקים למחשב והחנות נתנה לי שתי אפשרויות ללוחות אם של ASUS הראשון הוא דגם a8V והשני הוא דגם A8N-E אני העדפתי את השני כי אני יודע שהוא יותר טוב אבל בגלל שיש לי כרטיס מסך שלא מתאים לו אז לקחתי את הראשון ........... האם הוא לוח אם טוב או סתם יקר ולא שווה...........???
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד FUJITSU עם זכרון של 2GB RAM. מעבד : Intel Core i3 3217U CPU 1.8GHz אני מעוניין להרחיב אותו ל-4GB RAM. השאלה שלי אם כדאי לי לקנות עוד 2 GB או כבר לקנות 4. זה יהיה אותו הספק? מה כדאי? מה יהיה עדיף ויותר טוב? ואיך ניתן לדעת מה המקסימום זכרון שאני יכול לחבר? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-