מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

היי, חיפשתי לוח ונראה שהלוח הנ" נראה משתלם תקציבית וביצועית, למרות שאם קיים משהו בשוק שנותן מענה יותר חזק, אולי ישתלם להוסיף עוד 200-300 ש"ח, מה אתם אומרים? בעיקרון הלוח כנראה יאכלס את ה(תלוי בתשובות בתרד הקודם ;D) : Q6700 או Q6600 או E6850 תודה
- 

- 0 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

מה עדיף? 512MB DDR2 667 של קינגסטון או OCZ? ולמעט העובדה ש - 4*512 תופס את כל הסלוטים בלוח אם, יש ירידת ביצועים לעומת 2*1 סטיקים? דבר נוסף- בפורום אחר מישהו ענה ל בתשובה: "עדיף את הזול יותר ולגבי הסטיקים אין ממש הבדל זה יעבוד פשוט ב2T" מישהו יודע מה זה 2T? שאלה נוספת: מה זה אומר תזמונים, CL? האם Twinmos נחשבת חברה ג'נרית לזיכרונות?
- 

- 0 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

חשבתי על משהו כזה מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤366 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 מחיר: ¤52 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 מחיר: ¤436 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤264 ותגידו הלוח אם הזה תומך ב SATA1?SATA2?
- 

- 0 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

המפרט שהצעתי לחנות הוא Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2*2Mb L2 LGA 775 Box GIGABYTE GA-8I945P-G SAMSUNG DDR2 512MB 667MHZ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII eVGA 6800GS 256MB PCI-E LG GSA-4167B BLACK BULK Enermax LIBERTY 400W, ACTIVE PFC עכשיו הם אמרו שאין להם זכרון samsung והציעו 1G 512*2 GEIL DUAL CHANNEL KIT NSV 667 better or worse?
- 

- 3 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

תאמרו לי מה לעשות בקשר לזיכרון כרגע מוזמנים אצלי שני סטיקים של 256 עכשיו רוב הסיכויים שאני ירצה להחליף ל 512 גם שני סטיקים בעוד שנה עכשיו מה אני צריך לעשות לקנות עכשיו סטיק אחד של 512 ועוד כמה חודשים לקנות אחד נוסף בשביל הדיול או לקנות עכשיו פשוט 2 של 256 ואחר כך אין לי מושג מה לעשות עם הסטיקים האלה מה בדיוק הדיול נותן לי והאם אני יכול להסתדר רק עם סטיק אחד לזמן הקרוב ? p-4 2.8 abit -is7 e memory-sumsung ati 9800 pro תודה לכם
- 

- 4 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

אני עכשיו מסדר את המחשב וכול זה והתכנאים לא התקינו לי את הsecure ide הם אמרו שלא צריך את זה... כדאי להתקין את זה או לא? תביאו לי פקודה שמוחקת את המסנגר המזדיין מהמחשב! סעמק מחשב חדש רק התקנתי את השלט של כרטיס מסך וכבר איבדתי את המכסה של הבטריות... תעזרו לי לחפש!
- 

- 0 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

שלום לכולם שאלה קצת דבילית אני מעוניין לקנות הרד דיסק של wd בשיטת ATA100 ולוח אם של abit nf7-sl (במסגרת קניית מערכת מחשב כוללת). הלוח אם תומך ב-s-ata. השאלה היא האם אין בעיה לחבר אליו גם הרד דיסק של ata100?
- 

- 2 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070227092543678&board_id=1&model=P5N-E+SLI&page=1&SLanguage=en-us זה מה שיש לי כרגע ואני לא מצליח לפתור את הבעייה! יש ה עוד מישהו עם בעייה דומה שפתר את זה????
- 

- 0 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

יש במחשב 4 סלוטים כולם תפוסים 512X4 הזכרונות הם KINGSTON DDRII 533 הם עובדים בדואל צאנל בסלוטים 1 ו3 יש דגם אחד ובשניים הנוספים משהו קצת שונה (עדיין קינגסטון הדגם קצת שונה) כמה זה מזיק? זה הורס את הדואל צנל? ב CPU-Z כתוב שהפריקונסי הוא 266 וזה מוזר (מצד שני הCPU-Z גם חושב שהזכרונות הם של סמסונג) אך אני יודע עם אני בT1 או בT3?(ואך משנים את זה?) תודה לעוזרים
- 

- 3 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

רציתי לדעת אם הלוח אם שלי תומך במעבדי ה Dual Core של intel הלוח אם שלי ; P4P800-SE של Asus
- 

- 1 תגובה
 - 456 צפיות

- 

- 

שלום אחרי כמה בדיקות עם mem 86 גיליתי כמה שגיאות בכרטיס זיכרון ובעצם נשאר לי עכשיו רק סטיק אחד של 256 ( ddr 400 ) יש לי זיכרון אחד של samsung m3 ולוח Octek Rhino P4X400-A4P השאלה שלי מה בדיוק ההבדלים בין עוד סטיק של 256 וכך ליצור דואל צ'אנל לבין עוד סטיק של 512 ?מה עדיף? ומה כדאי לקנות twimons\samsung ? תודה מראש
- 

- 3 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

היי כולם. יש לי כרגע במחשב שני סטיקים של זיכרון DDR400 בגודל 512MB כל אחד, האחד הוא של Geil והשני הוא של Micron. עשיתי דווקא את השילוב הזה כי קניתי את המיקרון מטכנאי אחד ששידרג לי את המחשב, הוא גר קרוב אלי. עכשיו הרכבתי לאחותי מחשב חדש, ואני צריך זיכרון DDR לשים במחשב שלה. העניין הוא שרצוי שאני אקנה זיכרון מאחת החברות האלה, כדי שאני אוכל לעשות לי מערך Dual Channel שיפעל בלי בעיות, לא כמו שעכשיו שהייתי צריך להגדיר הכל ידנית בSPD (בגלל התזמונים השונים). התזמונים של המיקרון הם 3.0-3-3-8 ושל הGeil הם 2.5-4-4-8, אז עשיתי בביוס שהSPD יהיה 3.0-4-4-8. עכשיו כמובן הגיעה השאלה: איזה זיכרון עדיף לקנות- Geil, או חברה אחרת בעלת תזמונים זהים למיקרון? תודה מראש.
- 

- 1 תגובה
 - 456 צפיות

- 

- 

בקשר לזכרונות..אז לקחתי 1024 של TWINMOSS והציעו לי להחליף בתוספת 30 שקל לOCZ. שווה לשנות את ההזמנה ? איזה חברה יותר איכותית? ושאלה שנייה, לקחתי מארז+ ספק 300W והבנתי זה לא משהו..יש לי בבית אל פסק PRPC650 שאף פעם לא השתמשתי בו. זה "יפצה" על הספק שבה עם המארז? או שזה לא קשור תודה!
- 

- 8 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

שלום לכולם יש לי שאלה: אם יש לי עכשיו 2gb ואני רוצה להוסיף עוד 2 זה משנה אם מותקנים אצלי 4 מקלות זיכרון? חוץ מהקטע שזה תופס לי עוד 2 חריצים יש הבדל בביצועים בגלל שזה מחולק ל 4 כרטיסים ולא 2?
- 

- 1 תגובה
 - 456 צפיות

- 

- 

- 

איזה לוח אם כדאי למעבד 6750 וכרטיס מסך px8800 תנו לי בבקשה כמה אפשרויות
- 

- 0 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

ברשותי מחשב (כבר די ישן ) CPU: AMD athlon 64 bit 3000+ veince core Motherboard: Gigabyte GA-K8NF-9 Memory: 2Sticks of 256mb PC3200 DDR SDRAM Dual Graphic card: Geforce 6200 TC, yaaa i know it sucks... עכשיו אבא שלי קנה מחשב חדש ובמחשב הישן שלו יש לו שני סטיקים של זיכרון, כל אחד: 512mb PC3200 DDR 400 מה לעשות?? להכניס רק סטיק אחד של אבא? להחליף בכלל רק לשל אבא? לא להכניס בכלל? תזכרו שיש לי כרטיס מסך TC מסריח שלוקח לי זיכרון פיזי.... אם תוכלו לעזור, זה קצת דחוף תודה!
- 

- 1 תגובה
 - 456 צפיות

- 

- 

שלום יש לי מעבד sempron 3000 .חיפשתי בהרבה מקומת לא מצאתי . מישהוא מכיר איזה חנות שיש להם במלאי תודה לעוזרים!
- 

- 1 תגובה
 - 456 צפיות

- 

- 

שלום, אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי עכשיו הזיכרון החדש צריך להיות מאותה חברה של הזיכרון הקיים?
- 

- 3 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

המפרט שלי הוא amd 3200 venice 1gb a-data cl 2.5 6800gt hec400 k8n ultra 9 השאלה שלי האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון בשביל שמחשב יהיה יותר מהיר בכללי ובמשחקים כבדים מאוד עם פילטרים האם אני ארגיש הבדל? עוד שאלה קטנה, אם אני מוסיף זיכרון אני חייב שיהיה בדיוק אותו זיכרון כדי שיעבוד בדואל?
- 

- 5 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

בזכרונות 800MHZ, האם תזמון 5-5-5-12 נחשב לסביר / טוב? מה קיים בשוק שטוב ממנו?
- 

- 3 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

שוב שלום לפני מספר ימים, בטופיק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308005.0 הצעתם לי שני מפרטים. בשני המפרטים אין כרטיס קול, האם אין צורך באחד כזה? יש לי רמקולים 2.1 של לוגיטק, האם יעבדו גם ללא כרטיס קול? או שאולי על לוחות האם שהצעתם יש כרטיסי קול מובנים?
- 

- 2 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

שלום לכולם האים לוח-האם שברשותי מידגם GIGABYTE GA-M61-SME-S2 יתמוך בכרטיס-מסך הזה: inno3D Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E
- 

- 1 תגובה
 - 456 צפיות

- 

- 

שלום לכולם ברשותי מחשב ישן מאוד שנקנה לפני 7 שנים ו- 8 חודשים. במחשב מותקן לוח של PCPartner AP133AAS13 עם מעבד של אינטל פנטיום 3 450 מסוג slot1. על הלוח יש מקום גם למעבד שוכב. רציתי לדעת אילו מעבדים אני יכול להתקין על הלוח הזה ואיזה סוקט? (370?) בנוסף, האם יש צורך במריחת משחה טרמית ובהתקנת גוף קירור ומאורר מעל המעבד כמו במעבדים החדשים? תודה מראש, גיא.
- 

- 2 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

שלום לכולם , ברשותי כיום מערכת מבוססת אינטל 3.2 ליבה אחת מדגם 540 - לוח ASUS P5AD2-E , ג'יגה זיכרון + כרטיס מסך 6600GT רציתי להתייעץ אתכם מה יתן לי תוצאה טובה יותר מבחינת FPS במשחקים - שידרוג המעבד והלוח לקונרו נניח 6400/6300 ואולי גם להוסיף זיכרון ל 2GB או להישאר עם המערכת הקיימת ולשדרג את ה 6600GT שלי לכרטיס כמו 1900XT או 7900GT ? לפי בדיקות שעשיתי אחרי זיכוי על המעבד שלי והלוח אצטרך להוסיף למערכת קונרו עם לוח חדש סביב 2000 ש"ח ( זה כולל הרחבת ל 2GB פנימי ) במידה והחלטתי ללכת על האפשרות השנייה ההוצאה תהיה דומה.. חשוב לציין , המסך שיש לי הוא NEC מדגם 20WGX2 שהוא 20 אינטש ובעל רזולוצייה 1680X1050 כך שצריך לקחת בחשבון שארצה לנצל את המשחקים לרזולוצייה הטבעית כדי להנות מת…
- 

- 2 תגובות
 - 456 צפיות

-