עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם אפשר חוות דעת גם לאפשרות הo.c שלהם

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  2. 1) אני מעוניין לרכוש את המעבד 4 ליבות Q6600 השאלה שלי היא אם אני מתקין WINDOWS 32 PRO (מאחר ו64 לא עובד טוב עם על הפלאגינס ותוכנות המוסיקה) האם בכך אני פוגם ביכולות המעבד או שאין קשר בין סוג ה WINDOWS לבין סוג המעבד. האם עדיף מעבד E6850 ? 2) איזה לוח אם אסוס רצוי לענות לי על הצרכים (DDR2 1066MHZ) אשר יפעל הכי טוב עם המעבד (אין לי בעיה תקציבית) האם עדיף P5E3 WS PRO או P5K64 WS 3) האם זה נכון שלא כדאי לקחת עדיין DDR3? 4) מה דעתכם על מארז THERMALTAKE KANDALF עם קירור מים? והאם הוא יפעל טוב עם ספק כח OCZ GAMEXTREME 600W? תודה רבה לכל העונים)))

3. Started by Bartleby,

שלום, קניתי לוח של ASROCK מדגם 939DUAL-SATA 2. בעוד שבוע וחצי אני קונה לו מעבד מדגם את'לון 64 4000+. קראתי בקישור המצורף שרק ביוס מגירסה 1.30 תומך במעבד הזה. נכון לעכשיו אני לא יודע איזה ביוס מותקן על הלוח. מה יקרה למעבד/לוח/כל חלק אחר במחשב, אם אני יפעיל את המחשב עם המעבד הנ"ל וביוס לא מעודכן? כרוכה בזה סכנה כל שהיא? עוד שאלה, האם ביוס הביוס האחרון שיצא ללוח זה (1.50 אם אני לא טועה) כולל בתוכו את כל הביוסים הקודמים או שלא בהכרח? http://www.asrock.com/support/CPU_Support/show.asp?Model=939Dual-SATA2

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  4. Started by מאור247,

הלוח אם שלי הוא : ‏AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E‎ מידע באתר: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  5. Started by lion03,

אם אני עושה CLRCMOC ועידכנתי את הביוס אז הוא מחזיר לי את הגרסה הקודמת

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  6. Started by בלוסטון,

אני מעוניין לקנות את המחשב הזה.... דיסק קשיח: 80GB זכרון: 512MB/400 DDR לוח אם: SS939-2000/DDR1/SATA/AGP8 מעבד INTEL 2.8GH/755 CELEROM D מערכת הפעלה: XP אלה הדברים העיקריים.... אז איך המעבד??

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  7. Started by shlem,

שלום, לא יצא לי לעקוב אחרי המחירים, אני יכול לקנות לוח אם של אינטל DG965WH ומעבד E6600 ב 300$ האם זה שווה?

• 5 תגובות
    • 458 צפיות
  8. ראו המחשב שלי לא משהו....אבל אני משפר.....מעבד אני לא משפר אין מצב........ תקציב 900 ש"ח בלי שקל חריגה...... לוח אם :ASUS P5VDC-MX (חרא של של לוח) כרטיס מסך : 7600GS AGP8X 256MB DDR2 זיכרון 1G 533MHZ ספק 450W ג'נרי של L&C ספק חשבתי לקנות מ-KSP את הדגם ‏ JSP-TECH PS-05 BIG FAN 450W‎ ב-155 כרטיס מסך חשבתי על אחד מאלה.... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=746 לוח אם....חשבתי על אחד מאלה...(מסודר לפי סדר עדיפויות מהכי עדיף לפחות) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=970 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=139 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=142 אם יש יותר טוב מכל דבר ע…

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  9. Started by crabrocket,

אני די בור בענייני מעבדים אז יש לי שאלה לידע אישי| איזה מעבד יותר חזק? בטכנולוגיית 64bit או dual core? ולמה לא יכול להיות ומעבד שהוא גם וגם( או שיש ולא שמתי לב)?

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  10. Started by bigwave,

אהלן, הרכבתי לי מפרט בנתיים ואמרו לי שהלוח אם חזק מדי בשבילי. שימוש במחשב- משחקים שירים תוכנות הורדה גלישה באינטרנט סרטים צפיה בתמונות עריכת תמונות בתוכנות כולל פוטושופ. זה המחשב שבחרתי בנתיים: intel E6300 לוח אם:Gigabyte GA-965P-DS3P Intel P965 LGA 775 דיסק קשיח: 250 ג'יגה כ.מסך: x1950pro זיכרון : 2 ג'יגה של קינגסטון האם לדעתם הלוח אם הזה מתאים לי או שהוא יקר מדי ואפשר להתפשר על לוח הרבה יותר זול ולהשקיע את הכסף הזה ברכיב אחר במחשב? תעזרו לי בבקשה זה מאוד חשוב

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  11. Started by TomB,

יש לי מעבד E6400 והייתי רוצה לשדרג אותו למשהו יותר חזק. אני מפתח אינטרנט וגרפיקאי ובד"כ פתוחים לי על המחשב שרת אפאצ'י, MYSQL, ECLIPSE, פוטושופ, 4-5 דפדפנים שונים ולפחות מכונה וירטואלית אחת עם לינוקס/וינדוס (הסיבה העיקרית בשבילה אני רוצה מעבד חזק יותר), ואני חייב להקפיץ את הביצועים קצת ללמעלה. המעבדים שנתמכים עליו הם רק אלה עם FSB1066 רשימת תאימות קצת איבדתי מעקב אחרי כל המעבדים החדשים שיצאו. מבין המעבדים באיזור ה1500-2000 שקל, מי נותן את יחס עלות/ביצועים הכי טוב, והאם בכלל משתלם לי לקנות מעבד "דור קודם" עכשיו או להשקיע יותר או לחכות לירידת מחירים הבאה וכבר לשדרג לוח?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  12. Started by joni69,

הי הי... תגידו מאבד של מחשב נייד ... Intel Core 2 Duo Processor T7500 2.2Ghz נחשב לחזק יחסית? איך הוא לעומת מעבד של מחשב ביתי למי הוא משתווה בערך ? וכרטיס מסך ג'יפורס של נייד GS 8400m שווה בכוחו לכרטיס מסך של מחשב רגיל ג'יפורס 8400 רגיל ?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  13. אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ברמה של 945P S3 על מה אתם ממליצים? למעבד E6300!!!!!! תודה

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  14. Started by tsah1982,

איזה זכרונות סטנדרטיים שיעבדו בdual channel (שני סטיקים של 256, 533 ddr2 mhz) יעבדו הכי טוב עם הלוח אם הזה. המחשב אמור לשמש אותי בעיקר לעבודה (office וכו') ולאינטרנט

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  15. Started by most,

יש איזהשהי תוכנה חינמית שעושה banchmark לרכיבי מחשב(חשוב לי יותר למעבד)??? אני יודע שיש גרסאות חינמיות של 3DMARK אבל אין שם את כל האפשרויות...

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  16. Started by dani,

אני קונה מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 3200+ איך הלוח אם הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6679 כי כתבו פה שה nForce3 הזה הוא טוב או משהו

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  17. Started by ScreameR,

Gigabyte GA-8VM533-RZ VIA , ב300 שקל ? שווה ? אני רוצה אותו לHTPC ...

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  18. Started by guya2007,

היי, אני קונה מחשב, ורציתי לדעת איזה מעבד הייתם ממליצים לי Core 2 Duo E4300 BoxוIntel או 6400 או שבכלל AND התקציב הוא עד 1250 ש''ח וכן, אני מתכנן אוברקלוקינג, לא כבד.. תודה.

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  19. אהלן, יש לי מעבד שקיבלתי Q9450, ואני רוצה לקנות לוח אם וזיכרון, הלוח אם שכבר המליצו לי עליו בנושא אחר שהעליתי הוא Gigabyte EP43-DS3L שעולה בערך 450 ש"ח אני מעוניין בזכרונות, 4GB, הבנתי שלקחת את ההכי זולים וזה יהיה מספיק, אבל אני מעדיף זכרונות קצת יותר יקרים, עם גופי קירור ויעילות גבוהה יותר מאשר ב 250 ש"ח. יש למישהו המלצה לזכרונות טובים במחיר של עד 350 ש"ח ? - אם צריך אפשר לחרוג ב איזה 50 ש"ח

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  20. Started by SpEcToR,

קניתי דיסק קשיח 160 GB של SATA2 האם זה יציאות שונות? והמהירות שונה?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  21. אני יודע בינתיים רק שאסוס מתכננת לעשות כרטיס פיזיקה חוץ מזה מה עוד יש? האם רק חריץ אחד של pci-e 1x יפריע לי ואני יצטרך עוד?

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  22. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים! לאחר שעברתי על הSWF המרתק בשאלות נפוצות עלו לי שאלות נוספות. לי יש כרגע 256 מגה של PC2100. ולפי הטבלה שם מדובר במהירות 266MHZ. כלומר שאם אקנה 400MHZ ואצרפו ל 256, הוא יעבוד במהירות של 266 בלבד... בהשוואה בזאפ זיכרון של קינגסטון של 400 יעלה 210 שקלים בעוד של 266 יעלה 243....האם אכן כדאי לקנות את ה400? דבר נוסף שמצוי במפרטים טכנים ולא הוסבר הוא CL . מהו אותו CL ומה ההבדל בין 2.5 ל 3? תודה מראש, אמיר

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  23. Started by Storm Bringer,

אני רוצה לקנות לוח אם שישמש אותי עד לעוד שנה וחצי, חשבתי על ASUS P4P800, אבל שמעתי שעוד כמה חודשים יכנסו לשוק לוחות חדשים שהחיבור לכרטיסי המסך שלהם יהיה חיבור PCI שיחליף אץ חיבור AGP, אז שווה לקנות אותו או שהוא יצליח לעמוד שנה וחצי בלי החלפה? בקשר לזכרונות, חשבתי לקנות את KINGSTON 256MB 400MHZ PC3200 שיעבדו בדואל, נכון לעכשיו הם מצויינים אבל עוד כמה זמן הם יחזיקו עד שאני יצטרך להחליף אותם ל 512MB?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  24. Started by johny,

יש לי הרבה ניסיון בעבודה עם חומרה בסביבת אינטל. מעולם לא התעסקתי עם AMD. בקרוב אני רוכש מחשב חדש וחשבתי לנסות את מה שכולם כאן מדברים עליו. אני רוצה ללמוד קצת ולהבין על עולם ה-AMD. יש לי כמה שאלות: 1. למה בעצם AMD? האם באמת (בהסתכלות כוללת) סביבת הAMD עדיפה על זו של אינטל? אשמח אם תצרפו תוצאות בדיקות של אתרים רציניים. 2. האם הצ'יפסטים של AMD לא נחותים מאילו של אינטל? האם הם תומכים בדואל מוד לזיכרון? מה מהירות הבאס המקובלת והמהירה בלוחות AMD? 3. איזה מעבד של AMD הוא ההמלצה החמה לאנשים שרוצים להשקיע בסביבות ה-4000 שקל במחשב? (בערך 1000 שקל למעבד)? מה נותן לי שהמעבד עובד ב64 סיביות? הרי מערכת ההפעלה לא תומכת בזה... 4. אני מאוד אוהב את ABIT. שמתי לב שכאן בפורום הרוב ממליצים על…

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  25. אצלי הוא רץ איזה 3 שעות ורשם שלא מצא טעויות יכול להיות שזה זמן קצר מידי ??

• 4 תגובות
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.