עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Sketch,

אני מתכוון לקנות מחשב נייח חדש, כמה שאלות: מה הלוח אם הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב 1,000 ש"ח? מה דעתכם על הזיכרון NCP 2GB DDR2 800MHZ CL5 (265 ש"ח)? האם ניתן למצוא כרטיס זיכרון יותר טוב בסביבות המחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  2. Started by KYSG,

מצאתי איזה זיכרון אחד וכתוב לי שם שהLatency שלו זה2 אז זה 2.0.0.0 או שפשוט זה לא מדויק או משהו?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  3. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp? prod_id=8051http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=253 GA-K8NF-9 עם leadtek winfast px6800 TDH ??

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  4. Started by מאור247,

הלוח אם שלי הוא : ‏AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E‎ מידע באתר: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

אוקיי,אז ככה:יש לי ASUS p4s533-vm ואני מעוניין להעביר את הג'אמפר(שאחראי על מעבד,זיכרונות...)לjumper free mode,עכשיו תראו להלן התשובות שאני לא מעוניין לשמוע!!!: א."פתחת כבר את הת'ארד הזה ראה הוזהרת"... ב."תסתכל באתר החברה\במדריך"(נראה לכם שלא התסכלתי...יש שם רק טבלה אבל אין הסבר בידיוק איך אני מגיע לפרי מוד) ג."אף אחד לא חייב לך כאן כלום"...(אני יודע אני רק |מבקש| עזרה) ד."תשתמש בחיפוש\המדריך שקיים כאן"...(חיפשתי\הסתכלתי-לא עוזר) ה."מה זה לא לתת ת'תשובות האלו למה לא זה מה שאנחנו רגילים לתת..."...(מתנצל) אם מישהו הולך לתת אחת מהתשובות הנ"ל או דומה עדיף שלא יתן כבר...אני מחפש רק תשובה מעשית. סליחה אם פגעתי במישהו,תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  6. יש הערכות למחירים של המעבדים והלוחות שיתאימו לסוקט?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. Started by shay767,

שלום, יש לי מחשב שהוא כבר בן 3 שנים, לאחרונה הלוח אם מזייף וגם היא לי שריפה קטנה בו ביציאה של הספק ומאז הוא נדפק. אני רוצה להחליף אותו למשהו שיתאים לי ומאז שקניתי אותו הוספתי עוד דיסק קשיח עוד זיכרון של 512 מגה. העלתי בקישור את המפרט של המחשב ומה הוא מכיל בתוכו, אם מישהו יכול לעזור לי והלפנות אותי לאיזה לוחות אם יתאימו לי ומה יהיה כדאי לעשות חשוב לי לציין שהבחור שהמחשב שלו אין לו הרבה כסף לכן הוא לא כל כך מעוניין להוציא יותר מדי אבל אם יש חלופה כדאית בכמה מאות שקלים אשמח לשמוע תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. אוקיי, אני משדרג את המחשב ונשארו לי 264 שקלים להוציא על זכרונות. לוח אם- Asus P4S800D-X זיכרון- סטיק של 512MB אז יש לי שלוש אפשרויות: 1. לקנות שני סטיקים של 1GB (זה נכנס בתקציב בכלל?), אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע. 2. להעביר את ה512 למחשב אחר ולקנות זיכרון של 1GB , (הצעות?) 3. לקנות עוד סטיק של 512MB. (הצעות?) אז אני אשמח לשמוע מה לדעתכם האפשרות הכי משתלמת וטובה. (ואם אפשר להוסיף כמה הצעה/שתיים ספציפיות יותר) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by RobiNooB,

מה ההבדל בין ה 35 ל 31 חוץ מ 100שקל ? האם שניהם תומכי מעבדי 4 ליבות אם אחליט לקחת בסוף את ה 8400 אבל בעתיד מי יודע ...... ? יש יציאת אוודיו קוקסיאלי בשניהם ? מה לגבי אובר קלוק ...דומים בביצועים ? מה עם האסוס בהשוואה אליהם ? 10X

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

איך יודעים איזה ציפים של הראם? הסיפור הוא שלחבר שלי יש HYPER X ואני רוצה לדעת אם יש לו את סידרת הBH5 או משהו אחר.. אז איך אני בודק?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  11. מלבד ה SLI כ התכונות האחרות של ה NF4 U גם כן נכללות כמובן. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21520

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by RTTW,

היי לשאלה שלי חח... איזה לוח אם טוב יותר? ASUS P5B הרגיל או GIGABYTE DS3 .. ומה ההבדל בין הגירסאות מה השיפורים וכו... בין 1.1 ל-2 ול-3.3

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  13. אני עם לוח Asus P5KPL-CM ומעבד E5200... בהתחלה המכפלה הייתה על AUTO בביוס עכשיו שמתי על 12.5 ועשיתי שמור... ועדיין בCPUZ הוא מראה לי 1211MHZ... מה הבעיה פה?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by maorezra25,

אוקי אני רוצה לעשות אפדייט ללוח אם לכרטיס מסך וכל מה שאפשר לעשות אז ככה איך אני בודק איזה חלקים יש לי ומאיפה להוריד אותם וזה הפורום נראה לי שהכי התאים לשאלה שלי

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  15. לא מתוכנן OC האחד הוא: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ASUS השני הוא: ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? למה כולם אומרים ללכת על הלוח הזה של ג'יגה בייט? מישהו יכול להסביר לי מה השוני ביניהם, מה יהיה אפשר לחדש בעתיד בלוח של ג'יגה בייט ולא אצל ASUS. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  16. Started by haim652,

אני צריך לקנות לוח אם פשוט יש לי עד 150 ש''ח ואני צריך רק לוח אם שתומך אינטל פנטיום 4 , זה מעבד פנטיום 4 1.7 GHz משהו עד 150 ש''ח תודה רבה, ואם אפשר תומך AGP תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. Started by amitay_s,

אני לפני קניה של לוח+מעבד +זכרון, כרגע ברשותי מעבד 3G , זכרון 2 כפול 512 , לוח שלא תומך ב DDR1, DDR2, כרטיס מסך 8800 GTS, ספק ENERMAX FMA 2 535W, ומארז שהוזמן וצריך להגיע אלי בימים הקרובים Thermaltake Soprano VB1000. אני מתכוון לקנות מעבד Intel Core 2 Duo כמובן לוח מתאים וזכרונות חדשים DDR 2. יש לי מישהו שמביא לי מחו"ל אני רק צריך לקנות ולשלוח אליו. חבר הרכיב לי את הסט הבא: מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115030 לוח: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131142 זכרונות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227139 מאוורר למעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835118223 הכל יחד יצא ל…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. המפרט הנוכחי הוא- D920 P5WD2-E גירסאת הפרימיום עם ציפסט 975, נותן לי אופציית אוברקלוק מטורפת. 4 סטיקים של 512 DDR2 800MHZ מתוכם 2 של G.SKILL עם קירור ו2 קינגסטון שתיהם CL5. כ.מ 7600GT עכשיו המעבד מחזיק בלי תקיעות את סרטי הבלו ריי ב720P אז אני לא יודע אם שווה להשקיע במעבד. עכשיו השאלה אם אני ישדרג לויסטה אולי עד 4 גיגה? או ש2 יעשו את העבודה גם בויסטה? עכשיו אני צריך קירורים שישתיקו את המחשב כי כיום הוא רועש ואני צריך פתרונות לזה. לא משחק משחקים בכלל!!! רק אינטרנט, מוזיקה וHD. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  19. Started by Iron~Chef,

מהוא המעבד הטוב ביותר שאני יכול להשיג כרגע עבור סוקט 939 ואני מדבר ריאלית מחנות בארץ ובכמה אני משפר איתו ביצועים יחסית למעבד athlon 3000+ ?

20. Started by Mike_Shinoda,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, בהתחלה הוא חשב לקנות e4500, אח"כ הוא החליט ללכת על e6750, ועכשיו הוא בכלל חושב ללכת על ה- q6600 התקציב שלו די גמיש, בעיקרון 5000, והוא לגיימינג הוא לא יודע על מה ללכת ואני כבר לא סגור על מה להמליץ לו בעיקרון הוא מעדיף לחסוך, ואני מנסה להסביר לו שה- 4500 יספק אותו, השאלה אם שווה להשקיע ב- 6750, כי ההפרש זה משהו כמו 300 ש"ח הוא עומד לקנות את המחשב עם 8800gt, והבנתי שה- 4500 יהווה צוואר בקבוק קטן, אבל לא משהו רציני שאי אפשר לפתור ב- OC, הוא ככל הנראה יקנה לוח די טוב ל-OC של gigabyte, וזכרונות value ddr2800mhz, אז אני מניח שאפשר לעשות OC מספק ובכל מקרה הביצועים גם בסטוק יספיקו למשחקים השאלה כמה באמת שווה להשקיע ב-quad שהתקציב גם ככה די גבולי, אני …

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by cheat-it,

אני רוצה לקנות זכרון למחשב הזה (מיועד למשחקים כבדים ללא OC): Intel Core 2 Duo E6750 BOX GIGABYTE GA-P35-DS3L Western Digital 250GB SATA II 16MB ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 RAIDMAX SAGITA THERMALTAKE ST 430W TRUE POWER הציעו לי את הזכרון הזה: OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 (מבצע OC) כדאי?, או שהוא יקר ו הOC לא יעלה את הביצועים בהרבה???

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by almogue,

שלום לכולם יש לי לוח p5kr asus .השאלה היא עם אפשר לחבר 2 כ מ של nvidia או שרק ati ?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  23. Started by gilsch,

מחפש לוח ישן ל- AMD 1.4 Athlon שתומך ב- SDRAM. רעיונות/הצעות יתקבלו בברכה.

24. אם אני שם סטיק אחד של ג'יגה זיכרון.... עד כמה ירגישו הבדל בביצועים לעומת אם אני ישים שתי סטיקים של 512 שיעבדו בדואל?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  25. Started by sirsnir,

מתי המרום יוצא לשוק? אני חיכיתי לו בנרות,וכבר נמסה לי השעווה על היד-תראו איזה בוהן קיבלתי מישהו יודע מתי הוא יוצא?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים