מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני לא צריך 3D GAMING ולא כלום. השאלה היא האם כשהמחשב הנ"ל יריץ וויסטה, האפקטים ייקרטעו בגלל BN של המעבד? לי נראה שהתשובה שלילית ביותר, אבל חבר שלי קונה מחשב ואני מפחד שהטעיתי אותו. נ.ב- מה אתם אומרים על K8NF9 של GA? שוב גם פה, רק עבודה משרדית. תודה מראש לכוווולם!!!
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב ואני לא יודע האם לחקות ללחות הm2 שלamd או לקנות עכשו את האסוס פרימיום
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייח חדש, כמה שאלות: מה הלוח אם הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב 1,000 ש"ח? מה דעתכם על הזיכרון NCP 2GB DDR2 800MHZ CL5 (265 ש"ח)? האם ניתן למצוא כרטיס זיכרון יותר טוב בסביבות המחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני לא יודע איך עושים עדכון ביוס ללוח ASUS P4P800 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה (אני מקווה שהיא לא כללית מידיי) אבל מאוד מטרידה (אותי לפחות).. אם יש לי מפרט מסויים..מיועד בהחלט למשחקים ויש בו מעבד מהאלפיון העליון אבל כ.מסך לא משהו ביחסית לתקציב.. עדיף לרדת קצת מהמעבד ולעלות בכ.מסך נכון? לדעתי כ.מסך תורם יותר למשחקים מאשר מהירות של מעבד... תודה רבה :-*
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מפרט מספר 1 : cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb screen: aoc17 ht731 98khz flat צורב לא משנה איזה השאלה היא האם במקום הלוח אם והמעבד של AMD היה כדאי לשים של intel מהבאים??: cpu: ?P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 motherboard: ?ASUS P4P800SE sb,SATA,lan? ?? עוד שאלה האם אני יכול לפרמט את הארד דיסק של SATA בדיוק כמו שפירמטתי עד עכשיו הארד דיסק של IDE השאלה האם במהלך הפורמט צריך להתקין/להגדיר משהו או שאני יכול לפרמט כרגיל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
amd athlon 64 3200+ newcastle Gigabyte GA-K8NSNXP Geil pc3500 ultra platinum (512x2) הזכרונות שלי עובדים על 163 fsb בזמן שמעבד עובד על 200 ואין לי שום אפשרות בביוס לשנות ל 1:1, איזה חבר אמר לי שאם אני ישתמש בביוס באפשרות "Top Performance" אז זה יסתדר וגם זה לא עזר.. עדכנתי ביוס לגרסא F6 והשתמשתי בטופ פרפורמנס והכל עבד כמו שצריך 1:1. היום שוב עדכנתי את הביוס לגרסא F9 והגרסא הזאת הורידה לי את הטמפרטורה ב איזה 5 מעלות במעבד.. אבל הרסה את הזכרונות (שוב 163).. הבעיה שג'יגהבייט הוציאה מהאתר שלהם את הגרסא F6 משום מה ואין לי אפשרות לחזור לגרסא הזאת.. אולי יש פתרון אחר או אפשרות בביוס? אולי תוכנה שאני יכול לקבוע בא את הבאס לזכרונות manualy? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
המליצו לי על הלוח אם הבא: DRAGONTOIL PEAK P35 1333 MH אניטל עכשיו ראיתי שהרבה פעמים מדברים על הP35 אבל מה זה אומר דרגוןטויל הזה?זאת החברה?זה הסוג עצמו של הלוח? וכמה הוא עולה בשוק?ואולי עדיף לוח אחר במחיר שלו? INTEL DORE 2 DUO 6750 2 ראם דידי אר 2 320 דיסקשיח SATA2 HD3850 256MB
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
תגידו יש מצב שאם החלפתי את הלוח אם ועוד כמה דברים אז הדיסק קשיח הישן(והוא דיי ישן...) לא יתאים?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
דוד שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו אז הו צריך לוח מעבד וזכרונות של 2GB תקציב עד 2700 ש"ח הו חשב לקנות את החלקים הבאים מה את אומרים מעבדE6550 לוח לא בטוח אסוס P5K זכרונות של קוסיר DDR2 2048-800
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אז ככה חיפשתי בחיפוש אך עדיין לא מצאתי תשובה ברורה... יש לי לוח אם אינטל גריבלדי ,D850GB ,ישל י 2 סטיקים של RDRAM 64MBכ"א של סמסונג מדגם PC800 400MHZ.נראה לי שזה זה בכל אופן. אני רוצה להגדיל את הזכרון שלי. עכשיו השאלה היא האם אני חייב זכרונות מאותו סוג ואותו התדר או שמספיק רק שיהיה PC800 ללא קשר לתדר והאם זה יעבוד טוב עם תדר אחר, כלומר 800MHZ עם 400MHZ ? ואם מישהו מעוניין למכור זכרונות הנ"ל אז... עוד משהו, אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי יש לי GEFORCE 2 64MB ,כל כרטיס מסך יתאים ללוח ? איזה יתמאימו ואיזה מומלץ. תודה.
-
- 7 תגובות
- 478 צפיות
-
-
תגידו מה אתם חושבים על המעבד 2.0Ghz core duo של ה-macbook החדש של אפל ואם יש יותר חזק היום בשוק חוץ מה2.166 ויש הבדל משמעותי או לא??? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם 512DDR 3200/400 יסחוב כמו שצריך כרטיס מסך בליגה של GeForce 6800 256BIT במערכת עם AMD 3000 939 ולא יצא מצב שבגלל הזכרון המערכת מעבדת פוטנציאל גדול... :-\ תודה.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום , קניתי שני סטיקים של 512 ddr2 667mhz ורציתי לדעת באיזה אופן להכניס אותם לסלוטים של הלוח אם כך שאני אוכל להשתמש בהם בדואל די די אר. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 P4 3GHz 64bit 2MB Cache 775LGA דגם 630 איך ה64 ביט של אינטל?! הוא ינעשה את העבודה!? רוב מה שאני צריך זה שלא יהיה עמוס וקצת משחקים אני חיים תעזרה שלכם תודה לעעוזרים
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שאלה קצת מפגרת !!!! יש חנויות שמוכרים מעבדים "BOX" במחיר נמוך ב100-200 ש"ח ממכירה רגילה. אפשר לראות לדוגמא באתר זאפ ...... CORE 2 DUE 6700 מה ההבדל ?? משהו יכול להמליץ על חנות מחשבים מקצועית טובה באזור המרכז ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר למעבדים. למה המעבדים הבאים מקבילים למעבדים של INTEL? AMD 4800+ AMD 5000+ AMD 5200+ תודה.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8VM533-RZ VIA , ב300 שקל ? שווה ? אני רוצה אותו לHTPC ...
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך בזיכרון של 800 ויש לי עכשיו 667.אם אני יוסיף 800 על איזה מהירות זה יהיה?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
עשיתי כרגע בדיקה לזכרונות שלי עם WINDOWS MEMORY DIAGNOSTIC והתוכנה גילתה שגיאות בזכרון(שמשום מה הMEMTEST לא גילה) אבל אולי זו רק אי תאימות עם הלוח (DS4) מדובר ב512*2 הזכרונות הם של חברה בשם SYNCMAX עם שבבים של ELPIDA קיצר אני אחליף אותם , מה אתם ממליצים לי לקחת (לא למטרות OC)
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד שקיבלתי Q9450, ואני רוצה לקנות לוח אם וזיכרון, הלוח אם שכבר המליצו לי עליו בנושא אחר שהעליתי הוא Gigabyte EP43-DS3L שעולה בערך 450 ש"ח אני מעוניין בזכרונות, 4GB, הבנתי שלקחת את ההכי זולים וזה יהיה מספיק, אבל אני מעדיף זכרונות קצת יותר יקרים, עם גופי קירור ויעילות גבוהה יותר מאשר ב 250 ש"ח. יש למישהו המלצה לזכרונות טובים במחיר של עד 350 ש"ח ? - אם צריך אפשר לחרוג ב איזה 50 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי מחשב חדש P4 3 GH ולוח אם ASUS P5GD1. הקופסא של לוח האם אצלי עם הדרייברים ואת מערכת ההפעלה אני התקנתי. להפתעתי - תוכנת EVEREST לא מזהה את המעבד ולא את הלוח - אני מקבל UNKNOWN. מה דעתכם ? האם עלי להיות מודאג ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי 1ג'יגה במחשב ואחרי שהמחשב עובד כמה שעות רצופות על אימיול ודפדפן וכמה דברים.. הניצול של הזיכרון מגיע ל75 אחוז שזה גבוהה אני רוצה לדעת האם שאני יתקין ווינדוס ויסטה ויוסיף עוד 1 ג'יגה.. הממחשב יעבוד לי בסדר ויסחוב עם 2 ג'יגה זיכרון את כל היישומים שאני מפעיל כרגע בXP? אני מפעיל בד''כ אימיול,אייסיקיו,דפדפן ומדייה פלייר ומידי פעם גם NERO. האם זה יספיק והמחשב יסחוב כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני לא סגור מה לקנות בין שניהם אני מכיר את אסוס בתור מפלצות.....
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אוקיי אז כרגע יש לי משהו ממש עלוב סלרון 666 וזיכרון 396 sdram משהו כזה.. כרטיס מסך בסדר mx 440. אני רוצה בעקרון בתקציב של מקס' 750 שקל לקנות לוח אם ומעבד של amd.. אני לא כל כך מבין במעבדים ובכוח שלהם ועד כמה זה שונה מintel אבל כן הומלץ לי על לוח אם abit nf7 v2.0 ונאמר לי כי הוא זול ומחירו לא עולה על 360,בנוגע למהירות המעבד הייתי מסתפק במעבד בכוח של 1.2 לעבודות ומשחקים קלים וכמובן לעבודה ברשת. שאלה נוספת אשר מטרידה אותי היא לגבי הזיכרון האם הזיכרון הקיים שיש לי 3 סטיקים של sdram יתאימו ללוח אם החדש? אשמח לשמוע הצעות למפרטים שונים,הערות,הארות. תודה לכולכם מראש נ.ב אני יודע שמסגרת התקציב היא מאוד זעומה אבל אני ממש במגבלת ה750 אז בלי הצעות הרפתקניות העוברות את ה800 ש"…
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-