מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב מ KSP והיום אמרו לי שהמשלוח של Epox יגיע ביום שני או שלישי. אני יכול לקחת עכשיו את ה ?KV8 Pro sata,GBL? איזה לוח מהם עדיף (האיפוקס ?8KDA3J S-754 sata, gbl?) אין לי בעיה לחכות עד שיגיע האיפוקס דרך אגב
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני מרכיב לוח K8WE (שני אופטרונים +NFORCE4PRO) - עם שני אופטרון 248. עכשיו בעיקרון הלוח הזה תומך ב16 גיגה זיכרון (ECC)- אבל בגלל כל מיני תוכנות שאני משתמש בהן אני צריך להשאר כרגע בWINXP PRO 32BIT - אז השאלה היא - איך XP מתמודד עם זכרון מעל 2GB - אם בכלל - האם צריך איזה הגדרות מיוחדות - ומה יקרה עם אני אשים 4 גיגה זיכרון ויפעיל ..... תודה.
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות לוח אם מהסדרה 945 של Gigabyte. יש הרבה דגמים שונים של 945, ואני לא כל כך מכיר את ההבדלים ביניהם. יש לכם איזושהי המלצה לדגם מסויים (בתציב של עד 550 ש"ח)? תודה רבה, דודו.
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש והמליצו לי בפורום שם על הלוח אם הנ"ל בשביל DDR3 שאני לא יודע מה זה אבל נשמע כמו משו שכדאי שיהיה התאמה אליו בעתיד... האמנם? יש המלצה על אחר? הוא עולה קצת יותר מהלוח אם שאני רציתי אבל מסתבר שלא מתאים Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ומה לגבי הזכרונות? יש המלצה על יותר טובים בשביל משחקים, גלישה והורדות? +OC ולמרות שאני די סגור כבר, ה6550 עם OC עדיף או לא משנה כלפי ה7550? QUAD אמיתי נקנה עוד שנתיים... אולי מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3R Conroe Support GP35DS3R ¤ 700 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver - 1YW PSU ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake Big T…
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי לוח GB-DS3 גירסה 3.3 , אני מתכוון להחליף את המעבד ל-E6600 , האם אני חייב להתקין VISTA מחדש??? תודה מראש למתייחסים
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ברמה של 945P S3 על מה אתם ממליצים? למעבד E6300!!!!!! תודה
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
איזה זכרונות סטנדרטיים שיעבדו בdual channel (שני סטיקים של 256, 533 ddr2 mhz) יעבדו הכי טוב עם הלוח אם הזה. המחשב אמור לשמש אותי בעיקר לעבודה (office וכו') ולאינטרנט
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש איזהשהי תוכנה חינמית שעושה banchmark לרכיבי מחשב(חשוב לי יותר למעבד)??? אני יודע שיש גרסאות חינמיות של 3DMARK אבל אין שם את כל האפשרויות...
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 3200+ איך הלוח אם הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6679 כי כתבו פה שה nForce3 הזה הוא טוב או משהו
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8VM533-RZ VIA , ב300 שקל ? שווה ? אני רוצה אותו לHTPC ...
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
לאחר הכרזה של אינטל על כך שתפסיק בפיתוח קו מוצרי ה-NUC הוותיק שלה - מגיעה הצלה בדמות הסכם אשר יעביר את ההובלה לחברת המחשבים והחומרה הבולטת מטאיוואןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! אז למה זה קורה, התיזמונים יורדים לי מ-8-3-3-3 ל -7-3-3-2.5 ובגלל זה אני חושב שאני מקבל מסל כחול אחרי משהו כמו שעה שהמחשב בOC מ240/200 . כי אני לא חושב שהזכרונות האלה יכולים להחזיק כאלה תיזמונים. מצ שני - לפני שהבנתי כל-כך מה קורה בOC הראשון שלי (שבנס שלא נשרף לי כל המחשב) העלתי את הבאס ל240 והיחס עם הזכרונות היה 1:1 ככה שהזכרונות היו ב480MHZ !!!! אז אני כבר לא מבין ומבולבל ........ שמישהו יעזור לי. מה עושים עם הודעת שגיאת מסך כחול של בעיית זכרון.
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל ויש לי בו 2 כ.זיכרון של 1GB ראם 800MHZ של החברה KINGSTON יש לי מקום בלוח להכניס עוד 2 כ.זיכרון כאלה בלוח שיהיה לי 4 ג'יגה ראם? תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
ככל מה שידוע לי הוא כן יעבוד אבל במהירות של 533MHZ תקנו אותי אם אני טועה... בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
המחשב לא היה עולה אז אחרי שבדקתי הכל ושום דבר לא עזר, הוצאתי את המעבד מהתושבת ניקיתי טיפ טיפונת את כל האיזור שם ופתאום עולה ומוצג לי המסך הראשוני עם כל הנתונים של המערכת. רשום לי שהמעבד הוחלף אני צריך אולי לקבוע שם תדר או משהו, כיביתי מהר כי אני מפחד שהוא יעבוד על תדר שהוא לא בנוי לו כי הוא בלי משחה תרמית, רק הגוף קירור עם המאוורר. בקיצור המחשב לא שלי הוא של דוד שלי, אין לי מושג מה המהירות של המעבד, וכשהוא עלה , ראיתי שהוא רץ על 2.8 ואני חושב שפעם אחרונה הוא רץ על מהירות יותר נמוכה משהו אולי באיזור 2.4... לא יודע לא זוכר. בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי מה התהליך שעושים כשמתקינים את המעבד ולמה הוא אומר לי שהמעבד הוחלף אם זה אותו מעבד אם זה אותו מעבד ואני מוציא ומכניס אותו כ…
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני יודע בינתיים רק שאסוס מתכננת לעשות כרטיס פיזיקה חוץ מזה מה עוד יש? האם רק חריץ אחד של pci-e 1x יפריע לי ואני יצטרך עוד?
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אהלן אנשים! לאחר שעברתי על הSWF המרתק בשאלות נפוצות עלו לי שאלות נוספות. לי יש כרגע 256 מגה של PC2100. ולפי הטבלה שם מדובר במהירות 266MHZ. כלומר שאם אקנה 400MHZ ואצרפו ל 256, הוא יעבוד במהירות של 266 בלבד... בהשוואה בזאפ זיכרון של קינגסטון של 400 יעלה 210 שקלים בעוד של 266 יעלה 243....האם אכן כדאי לקנות את ה400? דבר נוסף שמצוי במפרטים טכנים ולא הוסבר הוא CL . מהו אותו CL ומה ההבדל בין 2.5 ל 3? תודה מראש, אמיר
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
-
אהלן. קיבלתי מחשב חדש P4 3 GH ולוח אם ASUS P5GD1. הקופסא של לוח האם אצלי עם הדרייברים ואת מערכת ההפעלה אני התקנתי. להפתעתי - תוכנת EVEREST לא מזהה את המעבד ולא את הלוח - אני מקבל UNKNOWN. מה דעתכם ? האם עלי להיות מודאג ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום, בסביבות אוקטובר 2004 אני קניתי מחשב חדש... הלוח אם והמעבד נהרסו לי (שניהם מחנות PANDAS בקיסריה), והטכנאי שאיבחן אותם אמר לי שיש סיכוי שיש לפחות על המעבד עוד אחריות.. אתם יכולים בבקשה להגיד לי, אם אתם זוכרים, מה הייתה תקופת האחריות על מעבד Athlon 64 3000+ סוקט 754, וגם על לוח אם Epox 8KDA3+? אני כמעט בטוח שעל הלוח אם אין אחריות, וזה היה שנה אחריות בלבד. אבל על המעבד אני לא בטוח, יש לי הרגשה שזה היה שנתיים אחריות. אני אשמח אם תתנו לי תשובה לגבי האחריות של מעבדי סוקט 754 מאותה תקופה. תודה. אגב, במידה ולא תהיה אחריות, מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי כרטיס מסך GF6800 רגיל AGP. מה אני יכול לעשות איתו אם גם המעבד וגם הלוח נהרסו לי, וזה לא ייצא לי משתלם לקנות שוב פעם סוקט 75…
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני לא סגור מה לקנות בין שניהם אני מכיר את אסוס בתור מפלצות.....
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש ל-Corsair דבר שנקרא: Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 TWIN2X2048-6400C4DHX האם הכוונה ל-2 סטיקים של 2 ג'גיה כל אחד? האם אתם ממליצים על הדגם הזה?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני החלטתי לשדרג את כ.מ למשהו טיפה יותר טוב,אולי 1950PRO לכן אני צריך להחליף לוח אם למשו שתומך ב: מעבד פנטיום 4 3גיגה הרץ של אינטל 2 גיגה זכרון 667 אני לא ממש רוצה לבזבז כסף על טכנולוגיות חדישות,רק שיתמוך תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מבקש עזרה - מה הבדלים בין המעבדים E6700 vs E6750 ומה מייצגת הסידרה E6X50
-
- 5 תגובות
- 458 צפיות
-
-
חשבתי על המעבד הזה: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box בפנדה הוא עולה 1,175 ש"ח זה נראה לי בסדר לא? ולוח אם תואם לא חייב להגזים עם הסכום העיקר שיהיה סבבה...
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-