עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PsyDream,

שמעו נכון בכל מקום אומרים שהקונרו יותר חזק מ-amd ומה שרציתי לשאול למה כולם ממליצים במפרטים לקנות מעבד amd 3500 במקום קונרו e6300????

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  2. לפני כשנה וחצי קניתי מחשב : מעבד amd am2 athlon x2 ולוח אם asus m2npv-vm . הלוח אם הזה סה"כ בסדר, ויש לו הכל כמעט onboard. כולל כרטיס מסך סביר ויציאת s-video. הדבר היחיד שמפריע זה שאי אפשר לשדר לs-video וליציאה האנלוגית בו זמנית. היום אני צריך להרכיב מחשב נוסף בסטנדרט הזה. האם יש היום לוחות חדשים/ טובים יותר בסנדרט הזה? האם יש לוחות כאלה עם כרטיס רשת אלחוטי onboard ? בנוסף הייתי שמח לקבל המלצה על לוח אם בסיסי שמתאים ל amd am2 athlon x2 בסדר גודל של 300 -500 ש"ח ללא כרטיס מסך onboard .

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  3. הביאו לי כמה זכרונות של DDR2 יש לי זכרון שעובד בתדר 667, והתדר של הזכרונות שהביאו לי הוא נכוך יותר. השאלה היא האם התדר הגבוהה ירד לתדר של הזכרונות האחרים או שהוא ימשיך לעבוד עם 667 ואילו האחרים יעבודו עם התדר שלהם?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  4. Started by MasterDK,

שלום רציתי לדעת האם למישהוא יש משוג אם קיים בלוח אם ASUS P5P800S אינפרה אדום? או שאני צריך לקנות? תדוה מראש

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  5. אוקיי אז כרגע יש לי משהו ממש עלוב סלרון 666 וזיכרון 396 sdram משהו כזה.. כרטיס מסך בסדר mx 440. אני רוצה בעקרון בתקציב של מקס' 750 שקל לקנות לוח אם ומעבד של amd.. אני לא כל כך מבין במעבדים ובכוח שלהם ועד כמה זה שונה מintel אבל כן הומלץ לי על לוח אם abit nf7 v2.0 ונאמר לי כי הוא זול ומחירו לא עולה על 360,בנוגע למהירות המעבד הייתי מסתפק במעבד בכוח של 1.2 לעבודות ומשחקים קלים וכמובן לעבודה ברשת. שאלה נוספת אשר מטרידה אותי היא לגבי הזיכרון האם הזיכרון הקיים שיש לי 3 סטיקים של sdram יתאימו ללוח אם החדש? אשמח לשמוע הצעות למפרטים שונים,הערות,הארות. תודה לכולכם מראש נ.ב אני יודע שמסגרת התקציב היא מאוד זעומה אבל אני ממש במגבלת ה750 אז בלי הצעות הרפתקניות העוברות את ה800 ש"…

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  6. Started by bezadon,

שלום לכולם. אני צריך לוח אם למעבד ?Core2 Duo E6300 : זה מה שאני צריך בלוח האם: SATA2, FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). בתחילה חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 אך אמרו לי שאם אני לא מתכוון לעשות OC או להשתמש בשני כרטיסי מסך יחד, לא שווה לקנות את הלוח אם הזה ואפשר לחסוך 500 ש"ח ולקנות אחר. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by dddd211,

CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2.5 Value Memory OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory מה יותר טוב?? הוא שייש זיכרון אחר?יותר טוב ? ממחשב שאני קונה A64 3000+ אלברטון PRO 1 ............................. R9800PRO :'(

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  8. אני מתלבט איזה זכרון לקחת, יש את ה Corsair CMX 512 3200C2 שאני יודע שהם CAS 2 ויש את ה Corsair CMX512-3200PT שאני יודע שהם CAS 2.5, חוץ מזה לא הבנתי מה ההבדלים הנוספים ביניהם ולמה אין בינהם הבדלי מחירים? והאם הם יראו ביצועים טובים יותר מהמושקין בלאק 3200 LEVEL 1 (אני מדבר על ביצועים באוברקלוק וביצועים בתכלס)?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by Shavoigen,

שלום לכולם, אני החלטתי לשדרג את כ.מ למשהו טיפה יותר טוב,אולי 1950PRO לכן אני צריך להחליף לוח אם למשו שתומך ב: מעבד פנטיום 4 3גיגה הרץ של אינטל 2 גיגה זכרון 667 אני לא ממש רוצה לבזבז כסף על טכנולוגיות חדישות,רק שיתמוך תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  10. אני מתלבט אם לקנות את הלוח אם הזה: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? של ASUS . או את הלוח אם הזה: ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? של GIGABYTE. התקציב שלי ללוח אם הוא : 850 שקל . תודה לכול העוזרים!!!!

• 7 תגובות
    • 501 צפיות
  11. אהלן, אני מתכוון לקנות לאחותי מפרט המבוסס על מעבד AM2 4400+ ו Kingstone 512MB 667 X 2. שימושי המחשב בעיקר גלישה באינטרנט וצפיה בתמונות (מצלמה דיגיטלית) וסרטים מלאים. תקציב ללוח אם: עד 550 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך Onboard. עדיף שיהיו ללוח יכולות אודיו טובות מכדי לשמור אופציה להרכיב מערכת לווינית טובה של רמקולים (אולי Altec). אשמח לענות על שאלות ממקדות (אני בטוח שיש מלא המלצות). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by X1000P,

קניתי מחשב חדש! יש לי עכשיו בעיה בכרטיס מסך יש הרבה איבותים ויש לי בעיה עם העכבר אז יום שלישי אני נותן לחנות את המחשב!! אז בPCMARK04 קבלתי 1400 נקודות בערך זה בסדר לזיכרון הזה samsung 512 ddr 400mhz pc3200 :-[ רק תגידו לי כמה עם זיכרון כמו שלי אני צריך לקבל נקודות בערך ! :-[

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  13. Started by thealon,

מחפש לוח אם למעבד:Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 חשוב שהוא יהיה עם יציאת אודיו דיגיטלית כגון spdif ושהמחיר לא יעבור 1000שח. מחפש המלצה לכרטיס זיכרון 1g עד 800שח שאר הרכיבים שכבר נקנו (פרט לספק): Gainward Bliss GeForce 7600GT SilentFX 256MB PCI-e Thermaltake BACH Black HTPC with MEDIA LAB ( LCD+Remote) Multimedia S ATA 2 Western Digital WD2500JS 250GB 7200rpm 8MB האם הספק הזה יספיק למפרט ENERMAX LIBERTY 400W , SATA , ACTIVE PFC ,CABLE MANAGEMENT

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  14. שלום מישהו יכול לומר לי מה מיוחד בלוח אם הזה???

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by Ace_1984,

יש מחשב נייד לנובו N100 3000 אני רוצה לקנות זוג זכרונות איזה יותר כדאי? G.Skill 2048MB DDR2 667MHZ Dual Channel SODIMM CL5(זוג של 1 GB) או DDR2 SODIMM KINGSTON 1Gb 667Mhz PC5300 CL5

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  16. יכול להיות שאני ישדרג תמחשב שלי בזמן הקרוב אבל אני לא רוצה שימחקו לי הנתונים והוינדוס המקורי!! בגלל זה אני שואל את השאלה הזאת

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. האם הזכרון הזה יעבוד עם הזכרון שיש לי בלוח יש לי לוח שתומך עד 4 GB 400 MHZ כיום יש לי 2 GB RAM וזה לא מספיק לי לויסטה ולכן אני רוצה להוסיף 512 MB לכול צד וסה"כ יהיה לי יחד 3 GB האם זה יעבוד ? האם יהיה בעיות ? 2 הזכרונות מאותו יצרן שניהם CL2 מערכת ויסטה בפועל לאחר OC הזכרון יעבוד על 333 MHZ http://www.morse-pc.com/product.asp?productid=546

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. שלום לכם... המחשב שלי (ישן יחסית) asus p5rd2-vm Intel P4 3.06GHz 64BIT s775 1MB Fsb533 DDR2 256MB 533MHz X2 Nvidia Geforce 7600GT 256MB בלי שום קשר שאני יקנה בקרוב מחשב חדש, את המחשב הזה אני רוצה להעביר למישהו אחר במשפחה...הבעיה העיקרית שלו בתוכנות ומשחקים ובכלל בשימוש השוטף, לדעתי זה הזכרון... אני מעוניין להרחיב את הזכרון ל 2GB עכשיו חשבתי על זה... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7292 למרות שיש עוד מלא דגמים מהירויות ותזמונים ניסיתי לקרוא חומר אבל זה לא עזר לי לבחור...אשמח אם תייעצו לי איזה זכרון יהיה כדי לי להביא למחשב הנ"ל בהתאמה ללוח אם למעבד ולכרטיס מסך ואם בכלל כדי (אולי לא יהיה הבדל יחסי בביצועים??? וכל העניין לא שווה???) אגב זה החלק במפרט של הלוח א…

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  19. Started by Ashand,

יש לי 2GB של GSKILL ולוח אם של ASUS P5E SLI שמתי את הזכרונות בסלוטים 3+4 ולא ב-1+2 האם זה משנה? זה יכול לכרום לבעיות?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  20. שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש בSKYPC, אבל אני לא יודע איזה לוח וזיכרונות לקחת... אני רוצה לקחת לוח עם הצ'יפסט החדש, אבל אני לא יודע איזה... (P35). מה ההבדל בין הישן לחדש? (אני מהאלה שקונים מחשב קומפלט, ולא מחליפים מעבדים וכל זה באמצע... מקסימום מוסיף זיכרונות...) מצאתי את הלוח הבא ((965) http://www.skypc.co.il/pl_product~AB9QGT~10~0.htm איזה לוח P35 כדאיי לי לקחת שמתחרה בו? עכשיו בקשר לזיכרונות... מצאתי את זה... http://www.skypc.co.il/pl_product~24737~15~0.htm הם טובים? מה עדיף? CL4 או CL5?? תודה רבה רבה..!!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  21. אם כן, מה שמה?! ואם אפשר לינק להורדה אני אשמח... תודה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by zachbachar,

מה זה בדיוק אומר שהמעבד מגיע עם 8mb או עם 4mb ...? מה בדיוק ההשפעה של זה על המערכת...? יש הבדל כלשהו משמעותי ...? תודה לעוזרים...!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  23. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  24. Started by Liloca,

יש לי לוח אם Asus P4S800D-X בלוח עצמו יש אפשרות להרחיב עד 4 לוחות זיכרון, ברצוני לדעת האם ישנה הגבלה על כמות ה-GB שאפשר לשים. האם אפשר לשים 4 לוחות של 2GB והמחשב יעבוד? אין בכוונתי לשים כ"כ הרבה, יש לי כרגע 1GB אך קורה לי הרבה שמופיעה הערה למטה (בלון אזהרה) שהזיכרון חלש ואינו מספיק. אני רוצה להרחיב ל-2GB, ידוע לי שמדובר ב-DDR400. נראה לכם שיעבוד? אני לא רוצה לקנות ואז לגלות שזה לא נותן לי כלום. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  25. Started by Mighty,

דבר ראשון מזל-טוב לנדב הגדול מכולם 18 מגניב ואחלה שיהיה לך :] אוהב אותך ועכשיו אחרי שבירכנו את השמן הזה :] אני רוצה שתעזרו לי במשהו חמוד יש לי לוח אם מדגם: Tyan - Trinity 400 model: s1854 ושזה לוח אם שיש בו 2 מעבדים slot1 + socket 370 עכשיו מחובר למחשב slot1 600 mgz פנטיום ולא סלרון ועובד אחלה... ואני רוצה להוסיף עוד מעבד סוקט 370 נגיד 1000 מגה הרץ או לא משנה.. העיקר שהמחשב ירוץ עם הוספת מהירות ניסיתי לחפש באתרים ובהורואת של הלוח אם (שלא קיבלתי עם הלוח) אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לחבר עוד מעבד אני מאוד אשמח.. שיהיה בהצלחה :] תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים