מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
תתעלמו מהז... באתר היצרן (epox) כתוב המידע הבא 3 PC2700 DDR SDRAM banks for Maximum 3 GB memory * (DDR400 unofficially supported) עכשיו מה לכל השדים והרוחות זה אומר... תומך אבל אני לא יקבל תמיכה תכנית, אין מה לעשות אם יש בעיות איתו, אני לא מבין.... ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח הזה עכשיו הוא עושה לי בעיות וניראה לי שהלוח פגום ורציתי לברר איתכם לפני שאני מחליף אותו יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון קודם כל יש את הריבוע מתחת לIDE שמראה לך עם יש בעיה וזה נימצא על FF שזה אומר שיש בעיה עכשיו מה שהלוח אומר זה 4 סיבות לדבר הזה 1.השבב של הביוס לא מוכנס טוב- לא יכול להיות כי לא הוצאתי אותו ואף פעם לא נגעתי בו וניסתי לחזק אותו והוא ניראה יושב טוב במקום וגם אני יכול להיכנס ולשנות דברים בביוס. 2. עידכון ביוס לא נכון- לא יכול להיות כי לא עידכנתי את הביוס ולא ניראה לי שהוא הגיע מהחברה עם ביוס לא נכון. 3. כרטיסי הרחבה לא מחוברים טוב- יש כרטיס רשת שמחובר אבל הוא מחובר טוב וגם עובד 4. לוח אם פגום - להחליף. עכשיו הבעיה שלו היא: 1.אני מנסה לחבר …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת את הנתונים האלה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה סוג של צי'פסט לבחור של SIS או VIA או INTEL (שהוא יקר) ללוח. אם אפשר לקבל גם הסברים להעדפות....?? יעוד: שימושים לישומי אופיס, אנטרנט, פוטו שופ (לא למשחקים) רצוי שיאפשר עבודה עם זיכרונות SDRAM,
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי עוד מחשב בבית עם ביוס של AMI שמעתי שאפשר לשדרג ל AWARD הפרטים של הלוח לפי תוכנה : (אין ללוח הזה דגם !) Program: Unicore BIOS Wizard Version 1.5 Program: Unicore Chip Detect v0.72 2000.03.10 BIOS Date: 07/23/97 BIOS Type: American Megatrends licensed to Intel BIOS ID: BIOS Version 1.00.03.DN0E Flash: Intel DN0E motherboard Chipset: Intel Triton 430VX rev 2 Superio: NSC 306 rev 11 found at port 2Eh אשמח אם תתנו לי לינק שממנו אפשר לשדרג את הביוס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי פעם שהוא היה צריך להגיע בתחילת נובמבר. מתי המעבד צריך להגיע לחנויות? למה בקושי שומעים עליו? האם הוספת קאש למעבד יתן תוספת ביצועים ניכרת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אם אני לא טועה המעבד הוא SOCKET 478 אני צריך לוח אם שיהיה עליו הכל. כרטיס מסך כרטיס קול וכל מה שרק אפשר במחיר הכי זול שיש. תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, שמעתי דעות מגווונות אודות הלוח הנ"ל. מעניין אותי לשמוע מבעלי לוח שכזה - האם כדאי לקנות או לא? ודרך אגב, מה דעתכם על המפרט הבא: AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard Samsung DDR 512MB 3200/400Mhz Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD HERCULES FORTISSIMO III 7.1 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive Lite-On 40x12x48 Bulk CDRW Compucase Mini Tower CI-6825 Front USB 300W תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
והאם הגריז הזה גם ישאיר את המעבד בטמפ' טובה באוברקלוק? מדובר על גרסת BOX..
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת החלטתי לקנות מעבד AMD ויש לי כמה שאלות 1. בכמה באס עובד המעבד של AMD 2600 והאם הוא עובד ב-0.13 מיקרון? 2. אני רוצה לוח אם עם צי'פסט של VIA KT-400 של חברה טובה ושיהיה לו אפשרות ל-OC גבוה, וגם שיהיה לו את כל השכלולים החדשים כמו RAID FIREWIRE S-ATA וכו'... 3. אני גם לוקח זכרון השאלה איזה זכרון טוב ל-OC במהירות של DDR400 MHZ? 4. האם כל המערכת הזאת טובה ל-OC?
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהוא יודע אם אפשר להשתמש בזיכרון RDRAM 800 MHZ בסלוטים שנועדו במקור ל RDRAM 400MHZ ??
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
עם אני משדרג למעבד AXP עם באס של 166 הוא יעבוד טוב עם ה512DDR PC2100 266Mhz שלי או שאני צריך גם לשדרג זיכרון לזיכרון שעובד ב333Mhz כדי שהוא יעבוד? :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בשלב של בדיקות לפני רכישת מחשב חדש. אמרו לי שלאור יציאת המעבד החדש של אינטל (3.06), יש לצפות לירידת מחירים של המעבדים הקיימים. אינני משתמש כבד ולכן חשבתי ללכת על מעבד בסדר גודל של 2.26 -p4 א. מנסיונכם, בכמה אחוזים המחירים יורדים בד"כ? ב. תוך כמה זמן הם יורדים?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתלבט ביניהם ולא יודע מה לקנות בבקשה מכם תעזרו לי לבחור ואם אתם יכולים תראו לי גם השוואות
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
WESTERN DIGITAL 40GB 7200 RPM GIGABITE ATI RADEON PRO 9000 ABIT KX7 333 AMD ATHLON XP 1800 PLUS FAN
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד INTEL PENTIUM 4 2.4B NORTHWOOD והלוח הנ"ל איך אני מאפשר את שית ההיפר טרטינג הזאת? שמעתי שיש משהו בביאוס או משהו אם גאמפר A31 מישהו מכיר יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישו יש מושג מתי אני אוכל לקנות את ה nforce2 בארץ? ג'ובי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש השוואה בין שני הצ'יפ סטים של אינטל ה 845PE וה 850E + PC1066 ואם אפשר שבהשוואה זאת ישתמשוב 3.06 החדש עם HT
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני צריך את המלצתכם בקשר מערכת של משחקים מעבד אינטל:חשבתי על ה p4 2.4 בקשר ללוח:חשבתי על אפוקס מה אתם אומרים? זיכרון: אין לי מושג RDRAM או DDR אל תציעו לי axp כי אבי אמר שהוא אינו רוצה מעבדים שלהם ואל תשאלו גם למה אבל הדבר הטוב שהתקציב הוא די גבוה... כל ההצעות יתקבלו בברכה... תודה
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הי יש לי את הלוח הזה עכשיו מה שמוזר זה שבביוס מוגדר FASTWRITE על ENABLED אבל שאני מריץ תוכנה כמו SANDRA\AIDA32 היא רושמת שזה על DISABLE בדקתי על הלוח של אחי והוא מראה לו את זה על ENABLE איך פותרים את זה? אני עובד עם הביוס F11
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לוח טוב שתומך RDRAM 1066 + זיכרונות RDRAM 1066 של 256M . (אין תקציב ל 512 ). אם אפשר לציין גם מחיר . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היום בבוקר נתקלתי בכתבה שלפיה ב P4 2.4B יש כבר את אופציית הHyper Threading ... הנה הכתבה : Just one day before launch of Intel fastest 3.06Ghz Pentium 4, RiStaR has managed to turn on the Hyper-Threading function by chance on the older Pentium 4 2.4B using the IWILL P4HT-S 845PE board. This has proven that Hyper-Threading was already present in the Northwood just that it has been disabled by the BIOS. There should be some ways to enable HT in the BIOS even it is not a 3.06Ghz P4. הכתבה נלקחה מהאתר VR-ZONE : VIRTUAL ZONE הנה כמה תמונות : תמונות המראות שבפנטיום 2.4 כבר קיימת אופציית ההייפר טרדינג וניתן להפעילה דרך הביוס ...
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כשלושה שבועות חבר שלי קנה עבור חבר אחר שלו לוח אם של אסוס דגם A7N266-E מבוסס כמובן על צייפ אן פורס של אנוידייה...דבר שאני אגב לא ממש ממליץ עליו... בקיצור על ההתחלה התחילו בעיות.....הראשונה היא שהמחשב בכלל לא התעורר... הוא בא אלי עם כל החלקים וניסינו הכל אפילו בדקנו את המעבד והזיכרון על על ה לוח שלי 7VAXP אחרי שראינו שהכל עובד מה שנשאר זה רק בעצם לוח פגום ..לפני שהתחלנו לקלל את אסוס ניסינו להדליק את המחשב עם הזיכרונות שלי מסוג יונדאי והופה המחשב עלה....מסקנה.... לוחות אנ פורס של אסוס לא עובדים עם זיכרונות של מיקרון....כן כן גם אני הייתי בהלם... טוב אחרי שסיננתי את הבעיה הנ"ל נשאר רק להתקים מערכת הפעלה..אקס פי כמובן... במהלך ההתקנה המחשב עשה ריסטארים בשלב העתקת הקבצים…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-