עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת את הלוח הזה.. לא מייבאים אותו לארץ? אם לא אז יש אפשרות שאני יוכל להשיג אותו איכשהו בלי להזמין מחו"ל?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  2. GeIL Esoteria 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory מומלץ? יש למישהו משהו יותר טוב להציע לי, לצורכי מחשב ביתי בסיסי מתקדם!

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by Dano,

אני מחפש לוח אם מומלץ שישתלב במחשב למשחקים בתקציב של 4500 ש"ח לערך ולא יתבצע אוברקלוק בכלל.. Abit kn8 ultra הוא כזה?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  4. Started by TrancEnergY,

מפרט מספר 1 : cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb screen: aoc17 ht731 98khz flat צורב לא משנה איזה השאלה היא האם במקום הלוח אם והמעבד של AMD היה כדאי לשים של intel מהבאים??: cpu: ?P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 motherboard: ?ASUS P4P800SE sb,SATA,lan? ?? עוד שאלה האם אני יכול לפרמט את הארד דיסק של SATA בדיוק כמו שפירמטתי עד עכשיו הארד דיסק של IDE השאלה האם במהלך הפורמט צריך להתקין/להגדיר משהו או שאני יכול לפרמט כרגיל ? תודה

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by moshel7,

אני מעונין להחליף את לוח-האם שברושותי מדגם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 אני מחפש לוח-אם שיתמוך במעבד: AMD ATHLON 4800+ X2 DUAL-CORE על מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העונים משה!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  6. אני קצין בסדיר ולכן אין לי יותר מידי זמן ללמוד את העסק לעומק; קראתי את הכתבה שפורסמה ב - DEV ועכשיו אני עוד יותר מבולבל ולכן אני צריך את עזרת אלו שכן הצליחו להבין את הכתבה במלואה: יש לי כרגע במחשב זיכרון 512mb 2700 של חברה עלומה בני לפחות שנה וחצי (או אפילו יותר) באחרונה רכשתי Athlon XP 2500 Braton, Abit NF-SL אני רוצה גם לחדש את הזיכרון, אז ככה: האם עדיף כרטיס בודד של 512 או שנים של 256? מה משמעות ה - C2, C2.5, 3 (האם זה ה - latency?) האם עדיף לי לקנות זיכרון 512 3200 בעל "C" נמוך יחסית (2.5, 2) ושל חברה טובה או פשוט להוסיף עוד 512 2700 רגיל? [מבחינת מחיר מול ביצועים] לא מתוכנן OC והשימוש העיקרי הוא גלישה, הורדה צפיה בסרטים וצריבה ופחות במשחקים, אך מכיוון שאני שואף לעשות…

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  7. היי, יש ברשותי מחשב ישן בן כ4 וחצי שנים שהלך לו הלוח אם, שלוח אם הינו מתוצרת ASUS דגם A7V266 הייתי מעוניין לשאול אם יש ברשותי איזושהי דרך להשיג או לתקן את הלוח אם הזה, כדי לא לגרום לעצמי לקנות מחשב חדש תודה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. אין ספור פעמים שמעתי שהמעבדים של AMD מעולים, אך נורא מתחממים. אני מעוניין לקנות 3000+ 64BIT. האם המעבדים החדשים האלה עדיין מתחממים בטירוף? אציין שאני לא עושה אף פעם אוברקלוקינג. אני רוצה לשאיר את המחשב דלוק במשך 12 שעות בלי לפחוד שהוא יעלה לי באש או משהו כזה. האם המעבדים המקבילים של אינטל מתחממים פחות?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by a-gold,

רציתי לדעת מה אתם אומרים על החברה? יש להם זכרונות טובים? אמינים? אני חושב לקנות את אלה: http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6808&catid=712 אשמח לקבל חוות דעת עליהם. תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  10. היי לכולם! אני מתקשה בבחירה של לוח אם בין שלושת הלוחות הבאים: 1. ASUS P5B Deluxe 2. GIGABYTE GA-965P-DS4 3. GIGABYTE GA-965P-DQ6 אני משתמש ב-OC

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  11. Started by יונתן,

שאלה ... ה nforce 4 יתמוך בסוקט 754 וגם מתי זה יצא בערך??

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by deso,

נגיד ויש לי 4 סלוטים ואני קונה 4 זכרונות, כל אחד 1GB האם 4 זכרונות תורמים למשהו? יש הבדל בביצועים משני זכרונות של 1GB? וגם, האם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במערכת? (מהירות של 4GB).. תודה

• 8 תגובות
    • 502 צפיות
  13. למנהל התחום ולמבינים בתחום שלום! חשבתי לבחור במעבד AMD64, +3000(במחשב חדש)ליישומים בתחום הוידיאו, המרות בין פורמטים, כמו מ-AVI או Divx ל- SVCD או DVD ,הורדת קבצי A/V מהאינטרנט, כמו הופעות מוסיקה וצריבה על DVD , שיכפולי DVD . . אך קיבלתי תגובות שדווקא הפנטיום 4 3.0G מתאים יותר לישומיי וידאו?. היום לדוגמא כדי להמיר מ- Divx ל- SVCD קובץ של הופעה בגודל של כ- 750MB עם מחשב פנטיום 3 , 450MHZ נדרש לי כ- 24 שעות רצוף עם 100% CPU USAGE ,עם תוכנת CUCUSOFT . ולכן המטרה היא להקטין למינימום את משך העיבוד. לסיכום, חשבתי שהבחירה של מעבד 64 ביט ולא 32 ביט מיועדת גם כהכנה למערכת ההפעלה החדשה(לונגהורן) כשתגיע ותתמוך במעבדי 64 ביט?. מה דעתכם? בתודה מראש מאיר

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  14. Started by the_lighting,

ראיתי בכמה לוחות שיש שקע חשמל molex ליד הpci-e למה זה נועד?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  15. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים לכולם. ;D קניתי מחשב חדש. שאלתי את המוכר בחנות אני צריך לקבל דיסקט כדי להתקין את הS-ATA על הלוח אם EPOX 8KDA3J הוא אמר לי שלא שזה כבר מוגדר אם מורכב דיסק קשיח S-ATA... רציתי לדעת האם זה באמת נכון? תודה מראש אלדד כהן... :xyxthumbs::

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  16. INTEL P4 3.0C

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  17. Started by lior46,

ה 4200 של AMD או ה- e4300 של אינטל בלי קשר ליכולות האוברקלוקינג שלהם

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  18. Started by EMYNEM,

שלום, כיום יש לי מחשב עם לוח אם של INTEL שתומך בATA100 אני מעונין להוסיף כונן קשיח חדש ויש לי שתי שאלות 1. אם אני יוסיף כונן קשיח שתומך בתקן ATA133 האם זה יעבוד בצורה נורמאלית או שצפויות בעיות? חשוב לצין שבנוסף לכונן הזה יחובר עוד כונן קשיח של תקן ATA100. 2. אם אני יוסיף למחשב כרטיס serialATA של PCI לדוגמא הכרטיס הבא http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4609 ויחבר אליו כונן קשיח מתקן serialATA האם אני יקבל את המהירות של הserialATA או שמהירותו תואט למהירות השווה לATA100? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by shibie,

שלום חברה, יש לי כרגע זיכרון ocz 2GB kit DDR2 800 mhz, cl4-4-3-15 אם אני קונה עוד 2GB kit אז בביוס תפתח לי עוד אופציה של הגדרת CL? או שהאופציה של הגדרת הCL היא מרכזית לכל הזכרונות? יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition תודה.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by Vladgi,

שלום, קניתי לוח אם חדש מדגם epox 8rda3+ והוא פשוט לא מזהה כרטיסי pci אני חושב שזה משהו בביוס, אבל בחוברת של הלוח אם לא מצויינות שום הגדרות להפעלת כרטיסי ההרחבה, אז החלטתי לפנות לפה ולראות אם למישהו יש רעיון מה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש (הביוס הוא של phonix נראה לי) לא הייתי בטוח לאין זה שייךתמיכה טכנית או לפה..

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  21. מה עדיף 4-4-4-12 ב800MHZ? או 3-3-3-10 ב667MHZ?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by eranmor,

אני צריך לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים. הזכרונות יהיו כנראה DDR2 667MHZ (אולי 800MHZ...) אני מתכנן לעשות OC (לא משהו קיצוני מדי, עם קירור סטוק) למעבד וצריך לוח מתאים הדגש כאן הוא על תמורה ביחס לכסף ויכולת OC איזה מעבד מומלץ לOC? ואיזה לוח יהיה טוב איתו? התקציב הוא בערך 1000 ש"ח למעבד וללוח (אני קונה בKSP ככל הנראה) שוב, דגש על תמורה וOC

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  23. Started by drbrain,

שלום שמתי לב שכולם מציאים את: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר 700 שח ומצד שני ראית גם את PQI DDR2 1024MB 800MHZ CL5 2 סטיקים במחיר של מחיר 700 שח אגב יש עוד חנויות שראיתי את 800 MHZ ב-700 שח מעוניין לדעת על מערכת של 6600 ללא OC מה יתן לי מבחינת ביצועים שניהם אגב אותו מחיר ואותו CL5

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  24. טוב - קניתי מערכת חדשה- נכנסתי לביוס של הלוח אם ו...ממש איבדתי את עצמי שם מרוב האפשרויות..... אז בבקשה יש מישהו באמת עם הלוח הזה שיכול להגיד לי איך עושים מה? ואיפה? (ולא בכלליות להגיד בביוס איפשהו- לכן אני שואל מישהו עם אותו לוח). אז ככה נתחיל בהתחלה בשאלה פשוטה שלא מחייבת שיפור מקיף למערכת הקרור שליף יש לי זכרונות ADATA 500 MHZ - הבנתי שעם הוח הזה הם עובדים על 400 MHZ ואני יכול להוריד להם תזמונים ואז לקבל בוסט בביצועים (מבלי ממש לשנות דברים שיעלו חום במערכת ואז לקנות פתרונות קרור) - אז איך אני עושה את זה? ומה השילוב הכי כדאי..? (שוב תושבות לעניין של פרט אחרי פרט יתקבלו בברכה ולא תשובות "תשנה את זה בביוס איפשהו"...) תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  25. Started by ofer_shm,

שלום לכולם אני רוצה לקנות לוח אם למעבד AMD 4600X2 בנתיים כולם המליצו לי על ה- asus M2nE רציתי לדעת אם יש עוד לוחות אם טובים למעבד הזה ושיהיו קצת זולים יותר אני לא עושה OC ולא רוצה כרטיס מסך על הלוח אם אבל חובה שייהיה יצאה אופטית מהכרטיס קול איך הכרטיס הזה : GA-M55plus-S3G יש הבדל גדול מהאסוס כי הוא יותר זול ממנו ... יש עוד המלצות ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים