עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK או G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  2. Started by fantax,

שלום רציתי לדעת האם הלוח Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 במחיר 677 ש"ח הוא טוב (זה הכי זול שמצאתי). תודה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  3. חשבתי על משהו כזה מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤366 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 מחיר: ¤52 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 מחיר: ¤436 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤264 ותגידו הלוח אם הזה תומך ב SATA1?SATA2?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  4. Started by shloMI2oo5,

קניתי אתמול 2 זיכרונות של 512 מגה DDR2 ויש לי לוח אם של ABIT KN9S עכשיו בלוח אם יש לי 4 מקומות של זיכרונות 2 בצבע ירוק ו2 בצבע כתום איך ואני מרכיב את הזיכרונות ? אחד על הירוק ואחד על הכתום או את שתי הזיכרונות על אותו צבע כדי לקבל את הביצועים הכפולים ??

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  5. Started by ABLB,

שלום יש ברשותי לוח אם asus p5w dh deluxe, הלוח אם מגיע עם כרטיס קול, שכמובן תומך ב5.1 (אם לא יותר). כאשר אני מחבר את המערכת שלי אל הכרטיס קול , מתבצע שידור אך ורק לרמקולים הקדמיים, ניסיתי לשנות זאת בהגדרות התוכנה שמקבלים עם הלוח, אך אין שינוי. חשוב לי לציין שביצעתי בדיקות לרמקולים האחוריים והם תקינים. קיימת אופציה בהגדרות של ה Realtek hd audio (הכרטיס המגיע onboard), להעביר את השידור למצב 5.1 , אך כאשר היא מופעלת השמע מפסיק גם ברמקולים הקידמיים. המלצות התקבלו בברכה, אגב לא מצאתי בעיה זהה לזאת בגוגל. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 28.07.2007 בשעה 17:32:53 הסתדר!סליחה. לנתקלים בבעיה, הכרטיס תומך ב 8.1 ולכן רמקול אחורי מוגדר כ רמקול צדי.

6. Started by johny,

שלום, אני מוכר מחשבים לאנשים. בד"כ אני מוכר רק לוחות אם של ABIT אבל מסיבות כלשהן אין לי כרגע ABIT במלאי ויש לי לקוח שרוצה מחשב ממש זול (שאני בד"כ לא מוכן למכור אבל במקרה הזה אין לי ברירה). על איזה לוח אתם יכולים להמליץ לי מכל הלב בסביבות ה-400 שקל? עדיפות גדולה ללוחות עם צ'יפסט של אינטל 865 ומעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  7. Started by roes,

מה אתם אומרים על הלוח אם: NVIDIA ASUS nForce4 P5N32-SLI X16 1. הוא טוב? 2. הוא הכי טוב של nvidia?? 3. יש לוח אם יותר טוב ממנו??? 4. יש בו משהו מיוחד???? כמה הוא עולה????? אני מקווה שמישהו יענה על השאלות זה חשוב תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  8. Started by simla101,

אוקי...יש לחבר שלי מחשב נייד של קומפק (לא בטוח איזה דגם) עם פנטיום 3 1000... האם הזכרון הזה בטוח יתאים לו או שיש סיכוי שיש לו סוג אחר של זכרון? והאם יש מצב שיש שני dimm של זכרון או שזה תמיד בא רק בDIMM אחד? http://www2.newegg.com/Product/ProductList.asp?Manufactory=&PropertyCodeValue=529%3A7865&PropertyCodeValue=523%3A7856&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&description=&MinPrice=&MaxPrice=&SubCategory=381&Submit=Property

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  9. Started by alia,

בתרגום למחירים: vt זול יותר turbo יקר יותר האם ב vt יש משהוא פגום?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  10. שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש בSKYPC, אבל אני לא יודע איזה לוח וזיכרונות לקחת... אני רוצה לקחת לוח עם הצ'יפסט החדש, אבל אני לא יודע איזה... (P35). מה ההבדל בין הישן לחדש? (אני מהאלה שקונים מחשב קומפלט, ולא מחליפים מעבדים וכל זה באמצע... מקסימום מוסיף זיכרונות...) מצאתי את הלוח הבא ((965) http://www.skypc.co.il/pl_product~AB9QGT~10~0.htm איזה לוח P35 כדאיי לי לקחת שמתחרה בו? עכשיו בקשר לזיכרונות... מצאתי את זה... http://www.skypc.co.il/pl_product~24737~15~0.htm הם טובים? מה עדיף? CL4 או CL5?? תודה רבה רבה..!!

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מסקי פי.סי. זיכרונות עבורהלוח ASUS M2A-VM הלוח תומך במהירות 800 וכן בדואל צ'אנל http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&model=1585&modelmenu=1 אני רוצה 2*1024 יש לי שני התלבטויות: 1. בכתבה "שלושה מפרטים מומלצים" המליצו עבור לוח זה על זכרונות במהירות 667 ולא במהירות 800. האם יש לכך סיבה? 2. רכיבים של איזה יצרן כדאי לקנות? אשמח לקבל המלצה על זכרונות שנמכרים בסקי פי.סי. מכיוון שאני רוצה להזמין מהם את המחשב תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  12. Started by Rin,

יש לי כמה שאלות תאורטיות.. 1)אני זוכר שהיו פה כמה דיונים בקשר שאם שמים 4 סטיקים של 256 מגה בית של זכרונות 400 הרץ כל אחד, אז כולם עובדים על 266 משהו כזה.... בכאילו המהירות יורדת.. למה זה קורה? לא הבנתי את זה 2)יש לי מחשב חדש , תומך DUAL כמובן, יש לי סטיק אחד של 512 ואני רוצה להוסיף עוד.. אז אם אני יוסיך עוד 3 סטקים זהים ==> כלומר==> 4 סטיקים של 512 אז המהירות תרד כמו כשאמרתי ב 1? אם לא אז באיזה מהירות זה יעבוד כל ה 4 ביחד 1200 הרץ? (בכאילו DOBLE DUAL?) תודה לכל העוזרים.. פשוט מסקרן אותי

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  13. היי, החלטתי להחליף את המארז שלי למארז LANBOX כי אני צריך ללכת עם המחשב להרבה מקומות ( לפחות פעמיים בשבוע ). פעם הולך איתו לעבודה לעשות לו ניקוי עם המדחס אויר, לפעמים לחברים פעם לחופשה וכו' ונמאס לי לסחוב את המארז הגדול הזה בגלל זה אני רוצה מארז קטן עם ידית כמו הלאן בוקס ( עזבו אותי מלקנות את הרצועה.. לא נוח עם המארז שלי וזה נראה פדיחה ) עכשיו הבנתי שהלוח שלי ASUS P5N-E SLI הוא ATX ולא יכנס במארז החדש ואני צריך לקנות לוח חדש... איזה לוח הייתם ממליצים לי לקנות שיכול לסחוב אוברקלוק של 3000 ( עכשיו ה 6400 שלי נמצא על 3000 מגה הרץ ) שיכול להיכנס ב LANBOX? המפרט שלי שאני הולך לדחוף בלאן בוקס של TT הוא: מעבד 6400 אינטל על 3000 מגה הרץ. לוח.... מה שאתם ממליצים עליו לא יודע. זיכרו…

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  14. אני לא צריך 3D GAMING ולא כלום. השאלה היא האם כשהמחשב הנ"ל יריץ וויסטה, האפקטים ייקרטעו בגלל BN של המעבד? לי נראה שהתשובה שלילית ביותר, אבל חבר שלי קונה מחשב ואני מפחד שהטעיתי אותו. נ.ב- מה אתם אומרים על K8NF9 של GA? שוב גם פה, רק עבודה משרדית. תודה מראש לכוווולם!!!

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  15. Started by adirnasri,

מה זה אומר? אני עוד לא הבנתי כול כך תודה מראש אדיר

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  16. Started by moshin11,

היי חברה תודה שעניתם לי מקודם על התגובה אבל אני חושב שמצאתי לוח אם שתומך דואל קור לפי מה שאני ראיתי אני אודה לכם עם תגידו לי באמת עם זה תומך בזה הנה הלוח הדגם הוא : GA-8I865GME-775-RH של gigabyte הנה המפרט: Supports Intel® Pentium® D/Pentium® 4 Processor Supports Dual Channel DDR400 memory architecture Integrated high-speed SATA interface Features Intel Extreme Graphics 2 Engine Integrated Intel PRO/100 VE network connection Integrated high quality 6-channel AC' 97 audio RoHS Compliant Motherboard אני חושב שזה תומך דואל קור לפי מה שאני רואה אבל אני אודה לכם עם תענו לי בוודאות בתודה אורן מצטער ששיגעתי אותכם !

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  17. Started by יניב קופר,

יש מעבד 478 גיגה זיכרון ddr1 מעבד 2.8 האם כדאי להחליף ללוח תומך amd ומעבד 939 3800 הסכום בערך אלף שקלים השיקול שאני רוצה לוח תומך pci 16 ומעבד יותר מהיר המטרה זה למשחקים עכשיו השיקול שלי זה שאני רוצה לחסוך כסף לכן אני אשתמש בזיכרון במארז בארד דיסק בכונן dvd cd rw לסיכום האם כדאי והם יש לוח ddr 1 שתומך במעבד כפול ליבה של amd מה אתם אומרים כדאי הזיכרון שיש לי 256 כפול 4 מה שאומר ASRock 775Dual-VSTA לא יעזור לי כי הוא תומך רק בשני חריצים של ddr 1

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  18. Started by bamenny,

שלום למומחים, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי המעבד, לוח האם והזכרונות. המחשב עתיד להריץ XP עם CUbase Sx 4. 1. האם לקנות Quad או Duo? (ביחס עלות תועלת) 2. איזה לוח אם לקנות? 3. האם לקנות זכורות במהירות 1000Mhz? או 800? עיצות נוספות? אשמח לעזרה. מני.

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  19. Started by Bartleby,

שלום, קניתי לוח של ASROCK מדגם 939DUAL-SATA 2. בעוד שבוע וחצי אני קונה לו מעבד מדגם את'לון 64 4000+. קראתי בקישור המצורף שרק ביוס מגירסה 1.30 תומך במעבד הזה. נכון לעכשיו אני לא יודע איזה ביוס מותקן על הלוח. מה יקרה למעבד/לוח/כל חלק אחר במחשב, אם אני יפעיל את המחשב עם המעבד הנ"ל וביוס לא מעודכן? כרוכה בזה סכנה כל שהיא? עוד שאלה, האם ביוס הביוס האחרון שיצא ללוח זה (1.50 אם אני לא טועה) כולל בתוכו את כל הביוסים הקודמים או שלא בהכרח? http://www.asrock.com/support/CPU_Support/show.asp?Model=939Dual-SATA2

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  20. Started by satan,

amd athlon 64 3200+ newcastle Gigabyte GA-K8NSNXP Geil pc3500 ultra platinum (512x2) הזכרונות שלי עובדים על 163 fsb בזמן שמעבד עובד על 200 ואין לי שום אפשרות בביוס לשנות ל 1:1, איזה חבר אמר לי שאם אני ישתמש בביוס באפשרות "Top Performance" אז זה יסתדר וגם זה לא עזר.. עדכנתי ביוס לגרסא F6 והשתמשתי בטופ פרפורמנס והכל עבד כמו שצריך 1:1. היום שוב עדכנתי את הביוס לגרסא F9 והגרסא הזאת הורידה לי את הטמפרטורה ב איזה 5 מעלות במעבד.. אבל הרסה את הזכרונות (שוב 163).. הבעיה שג'יגהבייט הוציאה מהאתר שלהם את הגרסא F6 משום מה ואין לי אפשרות לחזור לגרסא הזאת.. אולי יש פתרון אחר או אפשרות בביוס? אולי תוכנה שאני יכול לקבוע בא את הבאס לזכרונות manualy? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  21. כנס CES 2025 בלאס וגאס החל את דרכו וכנס העיתונאים של AMD מביא איתו שורה של הכרזות רציניות מאת ענקית השבבים כאשר עולם המחשבים הנייחים מקבל ספינת דגל חדשהלכתבה

22. Started by computer_freak,

לאחר שמערכת ההפעלה עולה הביוס מקשר בין מערכת ההפעלה לחומרה?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  23. Started by Bartleby,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=11053 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=9511 מה ההבדל ומי מהם יותר חזק? שאלה נוספת: ראיתי שבמפרט שלהם (שכתוב בעמודים שצירפתי) כתוב: "טמפ' מקסימלית: 65" למה הכוונה? לטמפ' המקסימלית המומלצת?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  24. Started by maccabeast,

אז ככה חיפשתי בחיפוש אך עדיין לא מצאתי תשובה ברורה... יש לי לוח אם אינטל גריבלדי ,D850GB ,ישל י 2 סטיקים של RDRAM 64MBכ"א של סמסונג מדגם PC800 400MHZ.נראה לי שזה זה בכל אופן. אני רוצה להגדיל את הזכרון שלי. עכשיו השאלה היא האם אני חייב זכרונות מאותו סוג ואותו התדר או שמספיק רק שיהיה PC800 ללא קשר לתדר והאם זה יעבוד טוב עם תדר אחר, כלומר 800MHZ עם 400MHZ ? ואם מישהו מעוניין למכור זכרונות הנ"ל אז... עוד משהו, אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי יש לי GEFORCE 2 64MB ,כל כרטיס מסך יתאים ללוח ? איזה יתמאימו ואיזה מומלץ. תודה.

• 7 תגובות
    • 473 צפיות
  25. Started by bbvv,

מה עדיף xeon X5345 עם ddr2 8GB ,או לחכות לwildfire עם ddr3 8GB . מחפש מהירות עבודה לסימולציות אלקטרומגנטיות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים