מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי ה A נותן ביצועים יותר טובים...... למה? מה אחר בו? לשניהם יש את אותו רוחב פס (FSB)? תודה לכל העוזרים........
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
לדיסק קשיח.. יש לי דיסק מסוג-- maxtor ata 133 7200 40 giga אני משום מה רואה ביצועי דיסק קשיח מאוד איטיים.. ולא מבין למה חיברתי מהאי די אי הראשון לדיסק ישירות עם כבל 80 גידים.. יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 מעבד 1900 אי אמ די ואני מקבל בתוכנה של pc mark 700- 650 על הדיסק וגם חוץ מזה אני מרגיש איטיות הכל מאוחה מנוקה מוירוסים ושגיאות מה יכולה להיות הבעיה אולי הגדרות בביוס? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256MB DDR 333MHz. בביוס הזכרונות על Cas Latency 2.5. אני רוצה לשנות את התיזמון ל2. איזה בעיות יכולות לקרות, והאם כדאי לי לוותר על זה בכלל? או שישר לרוץ לשנות? ואם אפשר עוד קצת מידע שיעזור לי בנושא .. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם שך gigabyte GA-7VRXP kt333 ויש לי כמה שאלות 1. בעתיד כשארצה להחליף מעבד האם זה יתאפשר לי בלי להחליף לוח? 2. איזה בעיות ידועות יש עם הלוח ואיך להתמודד איתן תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אותו לא מזמן, הבעיה היחידה היא שיש לי כבל שאין לי מושג למה הוא משמש וכך כתוב: SATA SERIAL IDE CONNECTORS TWO HEADERS SUPPORT SERIAL ATA IDE HDD DEVICES...... למישהו יש מושג במה מדובר? זה כנראה לא משהו הכרחי כי המחשב עובד יפה מאד בלעדיו.......
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
התחיל בזה שבאיתחול המחשב קרא את הזיכרון ללא הפסק אחר כך זה נעלם והאיתחול נעצר בהודעה שיש בעיה עם ניתור החומרה נכנסתי לבדוק וראיתי שמעלות החום של המעבד עומדים על 130 מעלות זה ולא נשרף המעבד אחרת לא יכולתי להמשיך עם האיתחול ביטלתי את האפשרות של ניטור המעבד והמשכתי הלאה באיתחול עכשיו רק כשאני מאתחל את המחשב בכיבוי פיזי לפעמים באופן לא קבוע אני נזרק ישירות לתוך הביוס ואני לא מבין למה? מה יכול להיות? ביוס דפוק? לוח אם דפוק? לוח אם אסוס מעבד פנטיום 3
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אחרי שנגמרה תקופת הנסיון של HMonitor, אני מעוניין לדעת באילו טמפ' עובדים הרכיבים הנ"ל, למשו יש המלצה לתוכנה חינמית?/טובה? ואם אפשר קישור, תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הזמנתי מחשב עם הלוח ABIT AT7_MAX2 הבנתי שהוא הלוח הטוב ביותר שיש כרגע גם בביצועים וגם ב- OC המחשב צריך להגיע עוד איזה שבועיים בערך אז אני עוד יחול להתחרט אני שמעתי שיצא לוח חדש עם צי'פ של Nvidia NForce 2 http://www.leadtek.com/motherboards/nforce2/k7ncr18d-pro/k7ncr18d-pro.htm והנה האתר של ה-ABIT http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?PRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=AT7-MAX2%2FXP תכנסו ללוח הראשון משמאל זה הלוח כתבו באתר של ה-NForce שלזכרון שלו יש bit DualDDR Memory Architecture 128 מה זה בדיוק אומר? איזה לוח יותר טוב במחינת ביצועים נטו?! ואיזה לוח יותר טוב ל-OC?!
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את ה333 ורציתי לדעת אם החדש טוב כמו הישן שהיה לוח מעולה הפיצרים החדשים לא ממש מענינים אותי (הזיכרון והX8) מענין אותי היציבות והמהירות
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזאת משהו? ואיך הזכרונות שלהם בכלל?
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני יודע שברוב השימושים במחשב ההבדל פחות דרמטי אבל מדובר על קונפיגורציה חדשה שזה כל התפקיד שלה בחיים. עריכה דיגיטלית, המרות, קידוד ופיענוח, DVD ושום דבר אחר. ממה שהסבירו לי דווקא בתחומים האלו המעבדים של אינטל מהירים יותר בצורה משמעותית בגלל סט הפקודות שלהם והמבנה של הזיכרון שהוא דרישה גדולה בפעולות כאלו ולכן אני שואל. כמו שציינתי בכותרת אני לא רוצה להפוך את זה לעוד דיון וויכוח בין מעריצי אינטל למושבעי AMD שיינעל אחרי רבע דקה. אני אוהב את אינטל ואת AMD וגם את סינקלייר. זו לא הנקודה, השאלה היא רק בהתייחס לסוג השימוש המתואר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת מה מייצג המכפלה של המעבד... אני יודע שהמכפלה כפול הבאס תיתן לי את המהירות של המעבד, אבל מה מספר המכפלה בעצם אומר?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום. אני קונה עכשיו מחשב חדש עם Athlon Xp 2000 . הלוח אם יהיה כנראה Gigabyte GA-7VAX KT 400. התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות כרטיס קול בנפרד , לכן רציתי לשאול איך הכרטיס קול שבא עם הלוח הזה , כרטיס הקול נקרא : AC97 Realtek ALC650 6-channel sound Chip (אני הולך להשתמש ברמקולים 2.1). בכלליות , האם יש לכם המלצות לכרטיסי קול אונבורד טובים? ואם אפשר אותו הדבר בקשר לכרטיסי הרשת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני שוקל ל שדרג את העגלה שלי. פנטיום 2 400, אגב. מוצא חן בעיני הרעיון של ללכת בכיוון של AMD, לשם שינוי, בגלל הכסף בעיקר. מסיבה זו אני מעדיף להחליף כמה שפחות חלקים, ולהשאר אם מה שעוד מתפקד כמו שצריך. הפרטים: 1. תקציב של כ-1000 שקל (אופטימי, הא?...) 2. מחשב *שלא מיועד למשחקים*. אני בעיקר מתעלל במערכת ההפעלה עם התקנות והסרות תכופות, אבל חוץ מקצת עבודה עם קומפיילרים ופה ושם צריבה או עריכת וידאו, אין לי דרישות גבוהות. 3. אני מעדיף להחליף את לוח האם והמעבד. יש לי כבר זכרון של 128MB, שאני מעדיף להשתמש בו (בן איזה שנתיים, אמנם, אבל נראה לי יותר הגיוני וזול להוסיף עוד 128 מאשר לקנות 256 חדש, גם אם צריך להסתפק בזכרון איטי). אני רוצה כרטיס מסך וקול על לוח האם - דרישות מולטימדיה מיני…
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לוח אם DDR חשוב שאפשרות השדרוג תהיה הגיונית בעוד כמה שנים לוח יציב OC לא מענין
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מעבד AMD וכרטיס מסך Radeon 9700 pro, חיפשתי לוח אם באתר חומרת מחשבים(תרגום ישיר ;D), ואני צריך לוח עם AGPx8. אבל לצערי כל לוח עם AGPx8 מגיע עם SOUND ON BOARD... אולי מישהו יכול למצוא לי לוח אם פשוט אך טוב בלי קול מובנה... דרך אגב, מה זה raid? ואיזה זיכרון יותר טוב- 256 3200 במחיר של כ600 שח או 512 3200 ב900 שח? שניהם של סמסונג
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביוס לגרסה 11. (אני מקווה שהעדכון הצליח, מכייון שכשאני מעלה את המחשב אני מקבל את הלוגו של דיול ביוס, מה זה אומר? שהדיול ביוס עובד או שהלוגו תמיד מופיע שם? בכל אופן בפינה השמאלית העליונה של המסך רשום לי שהגירסה היא 11F , הגירסה שעליה עדכנתי.) בכל אופן הסאונד הוא באיכות סבירה אך הוא מאד מאד חלש. (לא יכול להשתמש באוזניות, רק ברמקולים עם מגבר) מקווה שלמישהוא יש פתרון בשבילי....
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום בקורב יגיע אלי 1800+ ואני מתלבט בין לוחות אם אני מתכוון לעשות אוברקלוק לFSB אבל לא רוצה לאבד את האחריות אז אני צריך לוח שפותח את המכפלה אוטומטית חשוב שלוח יהיה NFORCE 2 או KT400 ושמחירו לא יעלה על 700 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב ההודעה הזאת מופיעה לי לפעמים באמצע שחלונות xp pro עובד מסך כחול שמודיע שיש בעית חומרה וחלונות עצר כדי למנוע נזק למחשב החלפתי את כל הכרטיסים החלפתי כבלide החלפתי זיכרון וגם הרד דיסק עדיין אותה בעיה עוד בעיה שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הואלא מזהה לי את ההרד דיסק בכלל. הבלפפתי מעבד אותה בעיה לבסוף החלפתי לוח וזה פתר לי את כל הבעיות מסתבר שהלוח דפוק .הלוח בן שנתיים ואין אחריות יותר. נו מה אתם אומרים עשיתי נכון???
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte 7vrxp rev 2 ויש אליו איזה משהו שנקרה raid אין לי מושג מה זה ו גם אני לא מצליח להתקין אותו יש לי windows xp home בהתחלה של הפעלת המחשב יש הודעה mbultra133... searching for drivers ואחרי 10 שניות בערך זה רושם no drivers atached וממשיך בטעינת הוינדוס איך אני מבטל או מטקין את זה תעזרו לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לא משנה לי המחיר אני צריך שיהיה בו את כל הפיצ'רים ושאני יכול לעשות בו OC רצחני והוא יעמוד בזה
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי רציתי לקנות את הp4pe ונתקלתי בבעיה של מוכרים טיפשים ואי פרוט כמו שצריך בחנויות ובאתר asus הם אומרים שיש את הלוח עם lan .. בלי lan ... ולפי מה שהבנתי עם firewire מה שחשוב לי זה הserial aTa ורציתי לדעת אם משהו נתקל בלוח בדגמיו השונים ועוד שאלה מכיוון שאני חדש לתחום הo/c .. רק צופה מהצד בגלל thunderbird 900 קלוקל איזה זכרון מסדרת ה corsair עלי לקנות על מנת שאני ימשוך אתו ועם הלוח למקסימום כדי לקבל מהירות מקסימלית מהזכרון ביחס ללוח? Corsair CMX256A-3200C2? Corsair CMX256A-3500C2? תודה לכל העונים מראש :-* נ.ב הפעם לא סיבכתי אותכם בשאלות טכניות קשות :smoke:
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות של גיגהבייט (מיועדים לאינטל) GA-8PE667ULTRA ל GA-8PE667PRO יש הבדל של 150 שקל בערך.... תודה לכל העוזרים.....
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 או LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro ??? אני לא מתכוון לעשות OC....... תודה לכל העוזרים......
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-