עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הורדתי תביוס האחרון של הלוח אבל אין לי מושג מה לעשות עם הקובץ הזה "P4P8SE1011.rom"

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  2. Started by amit123,

תגידו יש מצב שאם החלפתי את הלוח אם ועוד כמה דברים אז הדיסק קשיח הישן(והוא דיי ישן...) לא יתאים?

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  3. Started by erezsegev,

שלום, קיניתי מחשב חדש והתקנתי לבד מערכת הפעלה XP חוקי. האם אני צריך להתקין דרייברים לכרטיס ראשי (motherboard) מכיוון שהכל כבר מגיע buildin על הכרטיס. אין לי כרטיס מסך אבל יש לי צורב DVD. כל השאר סטנדרט המחשב הוא מחשב סטנדרטי פנטיום D שנמכר באתרי הקניות השונים במחיר שך 1500 ש"ח. בתודה מראש, ארז

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  4. Started by desteny,

http://img160.imageshack.us/my.php?image=95502538pl5.jpg 1. אוקי תראו מה מטמפרטורה של המעבד שלי פה 1, 2 או 3? 2. האם זה בסדר יחסות לקירור סטוק במנוחה? 3. כדאי לעשות OC או לחכות לטוניק ואז לעשות OC? 4. יש כאן תמונה מהאתר http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/q6600/cpu-2402.png ובCORE SPEED רשום שם 2400 ואצלי בCPU-Z רק 1600 ובמכפלה רשום של X9 ואצלי X6... מה זה אומר? המעבד שצולם באתר עם OC? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  5. שלום, רציתי לשאול כמה זיכרון מינימאלי דרוש בכדיי להריץ בצורה סבירה מערכת הפעלה ויסטה 64BIT? תודה.

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  6. מחפש לוח אם במחיר הנקוב בכותרת אשר ייתמוך ב PCIEX2 וזאת על מנת לאפשר שידרוג עתידי בעוד שנתיים בערך ו DDR 3 לא חובה... אבל חברים ממש ממש חשוב לי שהפשרות של שדרוג תהיה פתוחה בפניי בעתיד. היום אני לוקח 8800GTS G92 512 MB Q6600 2GB X 2 זיכרון...

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  7. Started by bigwave,

אהלן, הרכבתי לי מפרט בנתיים ואמרו לי שהלוח אם חזק מדי בשבילי. שימוש במחשב- משחקים שירים תוכנות הורדה גלישה באינטרנט סרטים צפיה בתמונות עריכת תמונות בתוכנות כולל פוטושופ. זה המחשב שבחרתי בנתיים: intel E6300 לוח אם:Gigabyte GA-965P-DS3P Intel P965 LGA 775 דיסק קשיח: 250 ג'יגה כ.מסך: x1950pro זיכרון : 2 ג'יגה של קינגסטון האם לדעתם הלוח אם הזה מתאים לי או שהוא יקר מדי ואפשר להתפשר על לוח הרבה יותר זול ולהשקיע את הכסף הזה ברכיב אחר במחשב? תעזרו לי בבקשה זה מאוד חשוב

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  8. למנהל התחום ולמבינים בתחום שלום! חשבתי לבחור במעבד AMD64, +3000(במחשב חדש)ליישומים בתחום הוידיאו, המרות בין פורמטים, כמו מ-AVI או Divx ל- SVCD או DVD ,הורדת קבצי A/V מהאינטרנט, כמו הופעות מוסיקה וצריבה על DVD , שיכפולי DVD . . אך קיבלתי תגובות שדווקא הפנטיום 4 3.0G מתאים יותר לישומיי וידאו?. היום לדוגמא כדי להמיר מ- Divx ל- SVCD קובץ של הופעה בגודל של כ- 750MB עם מחשב פנטיום 3 , 450MHZ נדרש לי כ- 24 שעות רצוף עם 100% CPU USAGE ,עם תוכנת CUCUSOFT . ולכן המטרה היא להקטין למינימום את משך העיבוד. לסיכום, חשבתי שהבחירה של מעבד 64 ביט ולא 32 ביט מיועדת גם כהכנה למערכת ההפעלה החדשה(לונגהורן) כשתגיע ותתמוך במעבדי 64 ביט?. מה דעתכם? בתודה מראש מאיר

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  9. Started by ns,

שלום , קניתי שני סטיקים של 512 ddr2 667mhz ורציתי לדעת באיזה אופן להכניס אותם לסלוטים של הלוח אם כך שאני אוכל להשתמש בהם בדואל די די אר. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  10. Started by nadav99,

שלום, התקנתי WD 80GB SATA והוא כרגע הכונן היחידי במחשב (ניתקתי CD,דיסקטים). כאשר אני מדליק את המחשב הוא עולה תקין, אבל אם אני עושה RESTART המערכת לא מוצאת את מערכת ההפעלה ע"מ לעלות (XP) והוא כאילו מחפש,לא מוצא ונשאר סטטי, הפיתרון היחידי ע"מ לעלות הוא לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. ניסיתי עדכון ל ביוס של הלוח אם, לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר אולי את הבעיה? מישהו יודע כמה זמן אחריות יש על לוחות אם של אסוס?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  11. Started by Oranili,

יש לי עכשיו 768 RAM 256+256+256 כולם אותו מהירות ו CL, עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר מהיר וטוב ? לעבוד עם 2 X256 שזה 512 ויהיה DC או לעבוד עם 768 שזה כבר לא DC ... תודה

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  12. Started by Baz34,

יש לי לוח GB-DS3 גירסה 3.3 , אני מתכוון להחליף את המעבד ל-E6600 , האם אני חייב להתקין VISTA מחדש??? תודה מראש למתייחסים

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  13. Started by אופיר מ,

שאלה קצת מפגרת !!!! יש חנויות שמוכרים מעבדים "BOX" במחיר נמוך ב100-200 ש"ח ממכירה רגילה. אפשר לראות לדוגמא באתר זאפ ...... CORE 2 DUE 6700 מה ההבדל ?? משהו יכול להמליץ על חנות מחשבים מקצועית טובה באזור המרכז ?? תודה

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  14. Started by zilbermm,

תוכנה שתציג לי נתונים על המחשב. שאלה נוספת... יש לי AMD ATHLON XP 1700 והבנתי שהדגם הזה תומך ב-OC רציני. מה עליי לעשות כדי להאיץ אותו ואיך אוכל לקרר אותו בלי להביא אינסטלטור?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  15. טוב - קניתי מערכת חדשה- נכנסתי לביוס של הלוח אם ו...ממש איבדתי את עצמי שם מרוב האפשרויות..... אז בבקשה יש מישהו באמת עם הלוח הזה שיכול להגיד לי איך עושים מה? ואיפה? (ולא בכלליות להגיד בביוס איפשהו- לכן אני שואל מישהו עם אותו לוח). אז ככה נתחיל בהתחלה בשאלה פשוטה שלא מחייבת שיפור מקיף למערכת הקרור שליף יש לי זכרונות ADATA 500 MHZ - הבנתי שעם הוח הזה הם עובדים על 400 MHZ ואני יכול להוריד להם תזמונים ואז לקבל בוסט בביצועים (מבלי ממש לשנות דברים שיעלו חום במערכת ואז לקנות פתרונות קרור) - אז איך אני עושה את זה? ומה השילוב הכי כדאי..? (שוב תושבות לעניין של פרט אחרי פרט יתקבלו בברכה ולא תשובות "תשנה את זה בביוס איפשהו"...) תודה

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  16. Started by cheat-it,

אני רוצה לקנות זכרון למחשב הזה (מיועד למשחקים כבדים ללא OC): Intel Core 2 Duo E6750 BOX GIGABYTE GA-P35-DS3L Western Digital 250GB SATA II 16MB ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 RAIDMAX SAGITA THERMALTAKE ST 430W TRUE POWER הציעו לי את הזכרון הזה: OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 (מבצע OC) כדאי?, או שהוא יקר ו הOC לא יעלה את הביצועים בהרבה???

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  17. Started by spc,

שלום רב, לפני שבוע שאלתי שאלה בנוגע לזכרון במחשבי. תשובות משתתפי הפורום היו מצויינות ומהירות וענו לי על כל הבעיות ופתרו אותם. מצד שני פניתי ליצרן לוח האם שלי ותשובתו היתה ללא ספק פחות מקצועית. פחות טובה ופחות אמינה. הרי היא פרוסה לפניכם להתרשמות. Dear Sir, Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, because there are too many kinds of memory modules available in the retail market, it is very difficult to test all of the modules with our MB products especially the quality various. If possible, we also recommend you choosing the modules with famous brand and test the modules with your system before you …

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  18. Started by omri_ro,

עשיתי כרגע בדיקה לזכרונות שלי עם WINDOWS MEMORY DIAGNOSTIC והתוכנה גילתה שגיאות בזכרון(שמשום מה הMEMTEST לא גילה) אבל אולי זו רק אי תאימות עם הלוח (DS4) מדובר ב512*2 הזכרונות הם של חברה בשם SYNCMAX עם שבבים של ELPIDA קיצר אני אחליף אותם , מה אתם ממליצים לי לקחת (לא למטרות OC)

19. Started by knoximator,

שלום רב, אני מתכוון לבנות מחשב לישומים משרדיים (בשביל אבי) והחלתתי ללכת על שילוב בין לוח אם Gigabyte EP35 - DS3L ומעבד E7200 ביקרתי באתר GIGABYTE בשביל לבדוק אם הלוח אכן יעבוד עם מעבד זה, ומצאתי שהם אכן מתאימים אבל מגרסת ביוס מסוימת. השאלה שלי היא, האם אני יכול לאתחל את המערכת (עם הE7200) לעשות BIOS FLASH ולהמשיך עם ההתקנה, או שאני צריך מעבד ישן יותר בשביל כל התהליך הזה..... אני לא יודע איזה גרסת ביוס מותקנת בלוח כשאקנה אותה????? תודה

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  20. יש לי לוח כזה Epox EP-4PDA3I Intel 865PE Motherboard רציתי לשאול האם הוא תומך בדואל וגם איזה זכרונות אתם ממליצים לי בתחום ה 500 שח

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  21. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

שיתמוך ב SATA ועם אפשר בכמה שיותר פי'צרים

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  22. Started by Oranili,

עכשיו יש לי 1536 זיכרון במחשב ) ! מקודם 256 256 ועכשיו 512 512 DUAL CHANEL המחשב טיסן : ) ! 512 MB 400MHZ DDR PC-3200 8/16 Chip - CL 2.5 VT/Starex Series

• 5 תגובות
    • 473 צפיות
  23. Started by alias,

:nixweiss: :xyxthumbs: /באמת שכדאי שתקרא את חוקי הפורום!/

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  24. Started by moshin11,

יש לי לוח אם של asus p4p800 סוקט 478 ורציתי לדעת עם אפשר להתקין על הלוח הזה מעבד מסוג dual core אודה לכם עם תענו לי בתודה אורן!

• 1 תגובה
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים