עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה, יש לי 4 גיג'ה ראם ואני משתמש בויסטה 64 ביט ואני מרגיש שה4 גיג'ה האלה לא מספקים אותי במשחקים וכו'... כי הויסטה משתמשת בהמון זכרון.. אז השאלה שלי היא.. אם אני מוסיף עוד זכרונות הם צריכים להיות אותה חברה ואותו דגם בדיוק? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  2. Started by badmama,

היי חבר'ה, ברשותי P4 3.0 עם לוח אם של ABIT 925 3'RD EYE. אחרי חצי שנה עם 1024 זיכרון (אצבע אחת של 512 ועוד 2 של 256 ב DDR2), החלטתי היום לשדרג אותו בעוד 2 אצבעות של 512. הסרתי אצבע אחד של 256 ותקעתי את שתי האצבעות, הכל נקלק כמו שצריך, ללא ציפצופים מיותרים מלוח האם. הבעיה - פרופרטיס פשוט על המחשב שלי מראה לי שיש לי 768 מ"ב זיכרון במקום 1768... השאלה היא, האם זאת בעיה ב WINDOWS? צריך להגדיר משהו מיוחד ב BIOS? (אולי משהו ב DUAL CHANNEL?) תודה לכל עוזר.

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  3. שלום ראיתי שיש ל-Corsair דבר שנקרא: Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 TWIN2X2048-6400C4DHX האם הכוונה ל-2 סטיקים של 2 ג'גיה כל אחד? האם אתם ממליצים על הדגם הזה?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by holy_banana,

שלום לכם. יש לי פנטיום 4 2400 והוא לאחרונה התחיל לעבוד לי על 1800. הלוח אם הוא abit IT7 ניסיתי להחזיר בביוס ולעשות load optimized .... וזה החזיר לי ל2400 באחת מהפעמים שעשיתי את זה אבל בדרך כלל זה פשוט עושה cpu is unworkable.,.. ואז press F1 to continue יש המלצה לטיפול ? אני לא חושב שיש בעיה של חום כי לא עשיתי שום אוברקלוקינב ושום דבר וחוץ מהמאוורר של המעבד שבא איתו יש מאוורר שמכניס אוויר מקדימה ושתיים שמוציאים מאחורה. (מאווררים ג'נרים, פשוטים).

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by YinnoN,

שלום. המפרט שלי הוא כזה : a64 2800+ @ 754 mb : GA-K8NS a-data 512 ram 3200 השאלה שלי היא כזאת : האם אני יכול לקנות זכרון ‏512MB TwinMOS‎ DDR2 667. האם זה מתאים ללוח אם שלי ? תודה רבה (-:

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by Elad663,

שלום לכולם יש לי לוח אם : D850MV של Intel, עם Geforce 2 ופנטיום 4. אני רוצה עכשיו לשדרג את הכרטיס מסך ל Geforce 5, אבל אמרו לי שהתאימות לאחור היא ל AGPX4 בלבד. הבנתי ש X מסמל משהו לגבי התדירות.. עכשיו זה ממש מוזר לי שזה לא תומך יותר אחורה.. מה אתם חושבים? תודה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by lou_weed,

בינתיים הטוב ביותר שמצאתי הוא ?M2NPV-VM של ASUS , בגלל שיש גם DVI וגם TVOUT. האם קיימים לוחות-אם נוספים (אפילו לא AM2-socket) שכוללים כרטיס מסך on-board עם יציאות TVOUT+DVI? כמו כן הוא מגיע עם חיבור RGB, האם קיים לוח-אם עם חיבור קומפוננט OB? תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  8. הזיכרון תקין?+ קיבלתי בPCMARK04 1358 נקודות הזיכרון שלי זה SAMSUNG 3200 400MHZ הזיכרון תקין? שעשיתי את הבדיקה סגרתי את כול התכניות..וגם את האינטרנט! SPD - frequencu [166mhz] [200mhz cas# latency [2.5] [3.0 ras# to CAS# [3][3 ras precharge [3][3 tras# [7] [8 ככה זה צריך להיות התזמונים בסדר? memory - frequency [166.4 mhz fsb:dram [1:1 cas# latency [2.5 colcks ras# to cas# delay [3 colocks ras# precharge [3colcks cycle time (tras) [7clocks הכול בסדר?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by shloMI2oo5,

קניתי אתמול 2 זיכרונות של 512 מגה DDR2 ויש לי לוח אם של ABIT KN9S עכשיו בלוח אם יש לי 4 מקומות של זיכרונות 2 בצבע ירוק ו2 בצבע כתום איך ואני מרכיב את הזיכרונות ? אחד על הירוק ואחד על הכתום או את שתי הזיכרונות על אותו צבע כדי לקבל את הביצועים הכפולים ??

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  10. שלום לכולם האם ישנה אפשרות בלוחות לפנטיום 3 מבוססי via 694X להפעיל את אופציית fast writes חיפשתי ולא מצאתי, יש לי שני לוחות: asus cuv4x e ו msi 6309 שניהם מבוססים על 694X ובשניהם אני לא מוצא בביוס את האופציה בברכה.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  11. הינה המפרט של המחשב שאני קונה- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 אז יש שם זיכרונות של G.Skill CL5 800MHZ 2GB. דבר ראשון, אני לא יעשה OC במחשב הזה, לפחות לא בזמן הקרוב! האם מספיק טוב הCL5 או שצריך CL4? תזכרו שאני לא עושה OC. וזה בא עם לוח אם Abit IP35-E, (P35) ואפשר גם לשנות חלקים במפרט אתם אומרים כדאי לי לשים לוח אם פחות טוב? כי אם אני לא עושה OC אז לא צריך לוח אם כזה טוב זה סתם בזבוז של כסף ואני ממש מוגבל בתקציב. אני טועה? צודק? מה אתם אומרים? תודה. =]

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by kingscorpion,

Asus A7N8X-E Deluxe nForce2 U400 Motherboard (Dual DDR,5.1 D-Sound,SATA RAID,1394,G-LAN,WiFi,USB 2) אני מחפש אם יש לוח אם יותר טוב מזה ויותר זול אם קיים כזה דבר תעזרו לי בבקשה תודה....

13. Started by דבהלה,

שלום. אני רוכש מחשב מבוסס amd athelon 64 2X3800 .מבקש חוות דעת לגבי שלושת הלוחות הר"מ(oc,SLI, אינם חשובים): א. ABIT AN8 ULTRA ב.DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D ג.GIGABYTE GA-K8N ULTRA-9 NVIDIA NFORCE4 ULTRA המחשב מיועד לגרפיקה,אינטרנט ,MULTITASKING ומעט משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  14. שלום, אני לא ממש מבין גדול בזכרונות וזה אבל שאלתי פשוטה רציתי לוודע שאין שום בעיה שעם המפרט שלי אני אוסיף עד 1GB זכרון של Kingston האם יש בעיה בכך? איך שהבנתי יש הגבלה בלוח האם של עד כמות מסויימת של זכרונות עוד משהו.. האם החיבור של הזכרון למחשב הוא מורכב או שאני אוכל לעשות זאת בעצמי?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  15. Started by shlex,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד FUJITSU עם זכרון של 2GB RAM. מעבד : Intel Core i3 3217U CPU 1.8GHz אני מעוניין להרחיב אותו ל-4GB RAM. השאלה שלי אם כדאי לי לקנות עוד 2 GB או כבר לקנות 4. זה יהיה אותו הספק? מה כדאי? מה יהיה עדיף ויותר טוב? ואיך ניתן לדעת מה המקסימום זכרון שאני יכול לחבר? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב פנטיום 3 שבגדול מספיק לצרכי אם כי מעט איטי, צוואר הבקבוק הוא המעבד (מפרט מלא בסוף ההודעה) הלוח שלי תומך רק במעבדי Coppermine שהגיעו עד למהירות 1GHZ ובעלי יכולות OC מוגבלות מאוד, מקריאה בפורומים שונים הבנתי שקיימים מתאמים שמאפשרים הרכבת מעבד Tualatin האגדי (מגיע עד ל1.4GHZ, בעל יכולות OC גבוהות יחסית, 512K זכרון מטמון) על לוחות שתומכים בCoppermine בלבד (לדוגמא, המוצר הזה, http://www.tomshardware.com/reviews/processors-boards,520.html ) הבעיה היא אין לי מושג איפה ניתן להשיגם בארץ אשמח אם מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג מתאם כזה... כמו כן הבנתי שאפשר ע"י עיקום\ חיבור פינים מסויימים ניתן לבצע את הרכבה כזאת, מישהו יודע איפה יש תרשים מדוייק של איזה פינים צריך לעקם\…

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  17. אני עומד בפני קניית מחשב חדש ואני מעוניין בלוח אם 955 עם תמיכה בזכרונות 667. לוח אם ל OC (מתחיל בנושא)

• 7 תגובות
    • 502 צפיות
  18. Started by idan14,

תאמרו לי מה לעשות בקשר לזיכרון כרגע מוזמנים אצלי שני סטיקים של 256 עכשיו רוב הסיכויים שאני ירצה להחליף ל 512 גם שני סטיקים בעוד שנה עכשיו מה אני צריך לעשות לקנות עכשיו סטיק אחד של 512 ועוד כמה חודשים לקנות אחד נוסף בשביל הדיול או לקנות עכשיו פשוט 2 של 256 ואחר כך אין לי מושג מה לעשות עם הסטיקים האלה מה בדיוק הדיול נותן לי והאם אני יכול להסתדר רק עם סטיק אחד לזמן הקרוב ? p-4 2.8 abit -is7 e memory-sumsung ati 9800 pro תודה לכם

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by ZaKeN17,

תודה!

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by 0noname1,

מה אתם אומרים על הלוח אם הזה??? asus p5ne sli הינה לינק שלו http://www.skypc.co.il/pl_product~31033~10~0.htm

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  21. Started by davidreznic,

מחר אני מפרמט את המחשב . האם כדאי באותה הזדמנות לשדרג ביוס?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  22. יצרנית המעבדים ומפתחת השבבים מכריזות על מבצעים שיספקו כותרים חדשים למי שירכוש את החומרה המתקדמת שהן מציעות, ולנו נותר רק לקוות שהדילים האלו יגיעו גם אלינו לישראל לכתבה: http://hwzone.co.il/אינטל-ו-amd-מפתיעות-קנו-חומרה-וקבלו-משחקי/

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  23. Started by OuTsIDe,

**כותרת**

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  24. בתחתית הקירור שמגיע עם המעבד יש רבוע עפור, אפשר להרכיב את הקירור בלי צורך במשחה טרמית?

25. Started by יניב קופר,

יש מעבד 478 גיגה זיכרון ddr1 מעבד 2.8 האם כדאי להחליף ללוח תומך amd ומעבד 939 3800 הסכום בערך אלף שקלים השיקול שאני רוצה לוח תומך pci 16 ומעבד יותר מהיר המטרה זה למשחקים עכשיו השיקול שלי זה שאני רוצה לחסוך כסף לכן אני אשתמש בזיכרון במארז בארד דיסק בכונן dvd cd rw לסיכום האם כדאי והם יש לוח ddr 1 שתומך במעבד כפול ליבה של amd מה אתם אומרים כדאי הזיכרון שיש לי 256 כפול 4 מה שאומר ASRock 775Dual-VSTA לא יעזור לי כי הוא תומך רק בשני חריצים של ddr 1

• 1 תגובה
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים