עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dark_zero,

AMD K6 450MHZ אוCELERON 700MHZ

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מוכרח להודות שאני איש שמאד מאד אוהב מחשבים, ומחפש רק ללמוד כל הזמן. עכשיו תסלחו לי על בורותי אבל אין לי מה מושג מה קורה עם כל העניין הזה, או למה SOCKET כך וכך יותר טוב מ SOCKET אחר. הייתי רוצה לדעת מה קורה עם כל העניין הזה, אני יודה מאד למי שיסביר כאן בקצרה או אפילו יתן לינקים לכתבות. תודה רבה רבה לכולכם. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  3. Started by ofer_shm,

הייתי רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין המעבד הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7118 לבין המעבד הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_78_28_341&products_id=2749 האם שווה להוסיף את ההפרש בינהים???? תודה לעוזרים... נ.ב: מישהו מכיר את החנות הזו TMS - הם בסדר?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  4. הביאו לי במקום מה שהיה לי gigabyte 8sq800 זה מה שהיה לי הביאו gigabyte 8sg800 איזה לוח אם יותר טוב ? הביאו לי פחות טוב ממה שהיה לי ואגב הרכבתי את הלוח אם החדש והמחשב לא פועל אני אצל חבר עכשיו הביאנו אותו למעבדה שיפתרו את הבעיה כנראה נשרף המעבד לא יודע . הכל יכל לקרות .

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by munkon,

שלום לכולם. אני חייב עזרה. אני מתכוון לקנות את החלקים הבאים למחשב חדש. פשוט צריך אישור מכם - האם החלקים תואמים אחד את השני או שיש להחליף משהו.. אני די בלחץ מזה, אז אשמח לכמה שיותר תגובות וכמה שיותר מפורטות.. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤574 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤358 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1706 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  6. אוקיי אז כרגע יש לי משהו ממש עלוב סלרון 666 וזיכרון 396 sdram משהו כזה.. כרטיס מסך בסדר mx 440. אני רוצה בעקרון בתקציב של מקס' 750 שקל לקנות לוח אם ומעבד של amd.. אני לא כל כך מבין במעבדים ובכוח שלהם ועד כמה זה שונה מintel אבל כן הומלץ לי על לוח אם abit nf7 v2.0 ונאמר לי כי הוא זול ומחירו לא עולה על 360,בנוגע למהירות המעבד הייתי מסתפק במעבד בכוח של 1.2 לעבודות ומשחקים קלים וכמובן לעבודה ברשת. שאלה נוספת אשר מטרידה אותי היא לגבי הזיכרון האם הזיכרון הקיים שיש לי 3 סטיקים של sdram יתאימו ללוח אם החדש? אשמח לשמוע הצעות למפרטים שונים,הערות,הארות. תודה לכולכם מראש נ.ב אני יודע שמסגרת התקציב היא מאוד זעומה אבל אני ממש במגבלת ה750 אז בלי הצעות הרפתקניות העוברות את ה800 ש"…

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  7. יש לי לוח asus p4p800-e delux ובתוך הביוס, שאני בתפריט הארדיסק יש אפשרות לבחור לכונן 32Bit Data Transfer, מופעל או מכובה, אפשר לומר לי בבקשה מה זה אומר? ניסיתי לבדוק באתר או בחוברת של הלוח אבל לא היה שם שום דבר על זה...

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  8. Started by Oranili,

עכשיו יש לי 1536 זיכרון במחשב ) ! מקודם 256 256 ועכשיו 512 512 DUAL CHANEL המחשב טיסן : ) ! 512 MB 400MHZ DDR PC-3200 8/16 Chip - CL 2.5 VT/Starex Series

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  9. שלום לכולם, שאלה לבעלי הלוח shuttle AV61 - האם מישהו הצליח להפעיל אותו עם מעבד פנטיום 3 800 ומעלה, סלוט 370, באמצעות מתאם? אם כן, אני מעוניין לדעת איך הגדרתם את הג'מפרים על הלוח. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  10. משהו ברמה ובמחיר של EPOX 8KDA3J (זה עולה 670 ש"ח). המחיר לא משנה כל כך, רק שיהיה במלאי של זיגזג או נועה מחשבים. המחשב זה בשביל משחקים אם זה משנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  11. שלום לכולם, בבעלותי מחשב ובו לוח אם של חברת GIGABYTE דגם G31M-ES2L. קישור לדף מוצר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#sp ללוח זה, חיבור IDE בודד ו4 חיבורי SATA. עד לאחרונה, היו במארז צורב DVD + דיסק קשיח בעלי חיבור IDE ישן ולכן חוברו בשרשור, בפורמט מאסטר/סלייב, לחיבור הIDE הבודד הקיים על לוח האם. לאחרונה, צורב הDVD שבק חיים. רכשתי אחד חדש בעל חיבור SATA. חיברתי אותו ללוח האם ( הדיסק הקשיח עדיין מחובר לחייבור הIDE לבדו וללא גימפור כלשהו - כלומר כ "מאסטר)" אבל לוח האם מסרב לזהות אותו. ניסיתי לעדכן את דרייבר הCHIPSET - לא עזר, ניסיתי לשנות את הגדרות הBIOS לפי הבנתי הגדרתי יכולת שילוב עבודה של IDE עם SATA- לא עזר. מערכת ההפעלה היא WIN 7 32 BIT מה א…

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  12. א. אני זקוק להמלצה מבין שלושת לוחות האם הבאים בעלי מעבד גרפי מוכלל- GA-M55PLUS של ג'יגהבייט ושני הלוחות של אסוס, M2NPV-VM M2V-MX בעיקר בין 2 לוחות האסוס, כשההבדל העיקרי הוא צ'יפסט של ויה לעומת נוידיה, ההבדל במחיר הוא 150 שקל. כשמדובר במחשב עם מגבלות תקציב חמורות, האם התוספת שוה? יש איפהשהו בנצ' על לוחות מוכללים? ב. האם ספק 400W של CHEIFTECH שווה ערך לספק דומה של HEC? ג. אם קונים רק ג'גה זכרון, עדיף לקנות 2 סטיקים של 512 בשביל הDC, לא? או שכדאי לחשוש ממחסור עתידי בסלוטים? תודה! _____________________________

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  13. אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק מאוד למשחקים ולעבודה בכלל בלי שאני צריך oc אני גם לא ממש יודע מה זה התקציב של המחשב 4500 והמסך 1500 אני רוצה שהמחשב יחזיק לאורך זמן (שנתיים לפחות) ולא להרגיש חלש מידי בעוד שנתיים יש את המעבד q6600 שהבנתי שהוא צריך השקעה ולא ממש בא לי להיכנס לזה חשבתי יותר על המעבד INTEL E6750או AMD 64 5200 ה-AMD הרבה יותר זול והבנתי שיש לו ביצועים טובים מאוד לא פחות מהמעבד של אינטל ואני חוסך פה הרבה כסף ויכול להשקיע ברכיב אחר כלשהו. אני גם לא יודע מה כדאי יותר AMD או אינטל...אז אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה מפרטים של מחשב תודה..

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  14. תמונה יש לי Q6600 GO 2.4GHZ GA680I GIGABYTE CORSAIR XMS DHX 2G 4-4-4-12 זה רק אני? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  15. שלום לכולם. אני בונה מחשב חדש, ובוחר פריט פריט. לגבי מעבד, הגעתי למסקנה שהכי טוב לקחת או E6750, או Q6600. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם תמונות (Photoshop), סרטים וקצת משחקים. התקציב הכולל, ללא מסך הוא כ-4000 ש"ח. אפשר טיפה לחרוג. אז קודם כל, בבקשה, תעזרו להחליט בין שני המעבדים. דבר שני, אני צריך לוח אם סביר\טוב, שיתאים לצרכים שלי. ודבר שלישי, זיכרון. אני מעריך כ-2GB. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  16. Started by a-gold,

יש לי זכרונות 512 דואל ובלוח אם יש 4 מקומות לזכרונות רציתי לדעת אם זה משנה אם זה משנה איך אני שם את הזכרונות אחד ליד השני או במרווח של מקום כן מקום לא ?

• 6 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by shlex,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד FUJITSU עם זכרון של 2GB RAM. מעבד : Intel Core i3 3217U CPU 1.8GHz אני מעוניין להרחיב אותו ל-4GB RAM. השאלה שלי אם כדאי לי לקנות עוד 2 GB או כבר לקנות 4. זה יהיה אותו הספק? מה כדאי? מה יהיה עדיף ויותר טוב? ואיך ניתן לדעת מה המקסימום זכרון שאני יכול לחבר? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by deelad,

הזיכרון הזה טוב לאובר, הוא יעבור את ה500. Corsair Memory 2 x 1 GB PC3200 twinx20483200c2pt תודה.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  19. Started by יניב קופר,

Asus P5L-VM 1394 אני מחפש לוח שתומך מלא Core 2 האם הלוח הזה מתאים התקציב 600 שקל לעבודה משרדית

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  20. Started by most,

אני צריך לוח אם לסוקט A ולאחר חיפושים רבים מצאתי לוח אם של Biostar -שם הדגם הוא M7VIT. מצאתי אותו ב-zap ב-260 שקל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=33787 ראיתי גם מידע עליו באתר של Biostar: http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=M7VIT%20Bravo רציתי לדעת איך הוא? האם Biostar חברה טובה ואמינה? שווה לי לקנות אותו בהתחשב בכך שאני לא הולך להחליף מעבד?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  21. שלום....אני רוצה לדעת אם המארז הזה: M-100A MICRO-ATX TOWER יכול להכיל בתוכו את הלוח אם הזה: M2A-VM HDMI האם הלוח ייכנס במארז הזה? כי המארז הזה בא עם ספק נחמד יחסית וזה למחשב מאוד מאוד תקציבי שבהתחלה רציתי להשים מארז של 150 שקל שבא עם ספק מעפאן (אין תקציב) ואז ראיתי את זה וזה ניראה לי קצת יותר טוב והוא גם ניראה יותר איכותי ועם ספק יותר טוב והוא עולה רק 50 ש"ח יותר אז האם הלוח ייכנס במארז: קישור למארז: http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=11&hProdID=141

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  22. Started by Ashand,

יש לי 2GB של GSKILL ולוח אם של ASUS P5E SLI שמתי את הזכרונות בסלוטים 3+4 ולא ב-1+2 האם זה משנה? זה יכול לכרום לבעיות?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  23. שלום אני רוצה לקנות את הזכרונות האלו http://www.ksp.co.il/hmain.php ורציתי לדעת אם הם טובים לפי דעתכם? אני לא מתכוון לעשות OC והאם הם יקרים?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  24. הרסתי את הלוח אם שלי ואני מחפש לוח אם למעבד AMD 2200 לא צריך להגזים עם המחיר ככה 500-550 גג תודה מראש על העזרה ! המחשב בעיקרון מיועד להפיכת סרטים ומשחקים אם למישהו עוזר המידע הזה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  25. Started by OuTsIDe,

**כותרת**

• 1 תגובה
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים