עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by imac,

הלוח הנוכחי שלי עושה לי בעיות וגם 2 סלוטים של PCI לא עובדים... אני צריך לוח טוב עד 800 ש"ח.. עדיף לוח טוב ל-OC! תודה!

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by someone,

הורדתי את הBIOS החדש F12 ללוח 7VRXP וכל פעם שאני מפעיל את הקובץ שיש בתוך הZIP זה כותב: The chipset is not supported ואז The Flash part is not supported ואז Make sure the flash is not protected מה עושים??

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  3. יש לי מעבד P3 733Mhz שלא עבר אוברקלוקינג... המאוור שלו פעל לאט מאוד אז החלטתי להחליף אותו ב HEATSINK שהיה ברשותי כשפירקתי את הישן נשארו שאריות של המדבקה הטרמית כשניסיתי לנקות את השאריות התקלף-נשבר חלק קטן מפינת ליבת המעבד המשכתי בהתקנה שמתי גריז טרמי חדש הרכבתי את הכל ועכשיו המעבד מגיע לחום עצבני של 77 מעלות! עכשיו כמה שאלות: האם השבר בליבה דורש תיקון? אם כן אז זה יהיה במסגרת האחרית לכל החיים שנותנת אינטל? מה נחשב חום נורמאלי למעבד?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by SMSM,

מה ההגדרות זכרון האופטימליות בביוס ? כל ה BANK INTERLEAVE וכל הדברים האלה של ה 1T 3T וכו וכו' ...

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. Started by G1,

מה דעתכם על לוחות האם של elitegroup? תודה...

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by Dj_Infernal,

Gigabyte GA-8SG667 sis 648 שמחירו 500 ש"ח או GIGABYTE GA-8PE667 שמחירו 580 ש"ח מה עדיף? מה ינצל יותר טוב את ה P4 2.4G?

7. היי התכוונתי לקנות מחר את ה asus p4pe הגרסאה המלאה .. שעולה לא קצת כסף .. הלוח הוא למעבד p4 2.4 ואני מתכוון לנסות קצת או לא כל כך קצת אתו שאלה ראשונה היא מה ההבדל בין הציפסטים 845PE ל 845GE? רק הכרטיס מסך onboard? ושאלה שניה וחשובה עוד יותר .. איזה לוח עדיף אם ככה : ה asus p4pe או הEPoX 4GEA+ מי יותר יציב? מהיר? ונותן יכולות oc טובות יותר? תודה מראש נ.ב המחיר כרגע לא משחק תפקיד .. אני לא מחפש לחסוך אני רק רוצה מהירות וביצועים

8. Started by guyyug,

מה המעבד הנמוך ביותר לליבה החדשה של AMD

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by SOLIDUS SNAKE,

כפי שציינתי בכותרת יש לי לוח זה של ASUS בחוברת רשום על פנל קדמי ללוח עם יציאות שונות איפה אפשר להשיגו בישראל אם בכלל כיים כזה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by Blah,

שלום, לאחרונה אני רואה יותר את סוג הזיכרון RDRAM ורציתי לדעת אם זהו הסוג הבא של הזכרונות כלומר יותר מהיר מה- DDR ? בלי קשר . . . מישהו יודע מתי בערך ירד המחיר ל 512MB ? תודה מראש.

11. Started by sonic,

הביוס פותר את הבעיות האלו: 1. Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. 2. Change AMD CPU Clock Control setting להורדה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ההגדרת ביוס של הלוח בLOAD OPTIMIZED DEFAULTS מורידה את הביצועים של המחשב. בדוק ב 3DMARK !! את מה אתם ממליצים לשנות לפי נסיונכם? יש לי גירסה F11

13. Started by SMSM,

השגתי P41.6A בתול - ללא ניסיונות OC, ויש לי זכרון 3200CAS2, אני רוצה לקנות לוח מתאים, מה אתם ממליצים ?! לוח שתומך רשמית ב 3200 או משהו עם תמיכה ב 2700 שעם OC יגיע ל 400MHZ ?! דרך אגב, הזמנתי מפנדה OCZ 3200REV2 - איך הם ל OC ?!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shibby15,

michter al hanglit pshot any bhol. ven evrit bmikldet reiti baiza atar kniyot shhloh-em abit at7 max2 ba etchlhm bli Backplate ma ze omer??

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yoav9,

הלוח המדובר הוא epox 8k9a2 + (אתם יודעים... חייב לד על הnorth brige!!) קיצור, בעיקרון תכננתי ללכת על הpc3200 אבל אז חשבתי, למה לא 3500!!! שתי בעיות: 1)כתוב (כמו על כל kt400) שהוא תומך לא רשמית בddr400, ושלי הוא ddr433... 2)הייתה שמועה שיש להם בעיות, הבנתי שכבר לו, זה נכון?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by Dj_Infernal,

המלצה ללוח+ זיכרון שיתאים ל P4 2.4G ,על הלוח צריך להיות כרטיס רשת . תקציב ללוח עומד על 650~ . זיכרון 512M תחליטו אתם. אם איזה זה לוח ואיזה זיכרון אני ישיג את המהירות המירבית מהמעבד ??!

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  17. אני חייב לשדרג מחשב P2 350 עם 384 MB זיכרון PC100 ,כ.מסך ASUS V7100-LP-18010, לוח אם של SHUTTLE(דגם לא זוכר), CD של ASUS*52 ,צורב YAMAHA 2100es SCSI,שני כוננים קשיחים האחד של IBM 22GB והשני של MAXTOR 20GB ,מארז חדש המותאם לP4 ועוד כל מיני חלקים. המחשב הינו בן 4 שנים שבמהלכם הוחלפו כ.מסך ,מארז והוסף זכרון. המחשב פועל תקין וזריז אך מספר משחקים לא רצים(MAFIA,WARCRAFT3 וכו').המחשב שייך לגיסי הבן 15. החלקים שצריך להחליף - לוח אם , מעבד , זיכרון וכ.מסך סכום כסף המוקצה לשידרוג- 2500-3500 ש"ח כרגע מדובר ב- אשמך לקבל תגובות והמלצות תודה מראש VITAGORAS ;D

18. Started by jhracham,

קניתי בחנות מסוימת שמרכיבה בשבילך עכשיו בעיקרון הם אומרים שיש עם זה בעיות יש חוסר התאמה שאתם יודעים עליו עם החלקים האלה? או שהקירור הזה צריך להיות בסדר עם הלוח אם והמעבד הנ"ל?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shushu,

כרגע נודע לי על המעבד שקיים בגירסת ENGENEERING ובקרוב מי יודע לאן הוא יגיע...??? :jump:

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני מתכנן לקנות מחשב חדש (המחשב הנוכחי שלי, על הפנים). אז רציתי לדעת מה אתם חושבים עדיף לי, קחו בחשבון את ההבדל האדיר במחירים...

• 49 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. GIGABYTE GA-8IEXP DDR 845E או Gigabyte GA-8PE667Ultra הם יעבדו על מעבד 2.4B ואני לא אעשה עליהם ש-ו-ם OC... אז מי מהם נותן ביצועים יותר טובים ללא OC? תודה לכל העוזרים...

22. מה מהירות הזכרונות המקסימלית שאפשר לחבר ל - IT7? יכול להיות שלא יותר מ - 266? אם אכן כך, יכול להיות שכזה לוח מתקדם (שזוכה פה בפורום לתשבחות רבות) לא מתאים לזכרונות המהירים והחדשים?

23. Started by shmupi,

אני מת לקנות אותו אבל עוד אין אותו בארץ...מה דעתכם ? http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp ביקורות כאן : http://www.vr-zone.com/reviews/Chaintech/7NJS/ http://www.octools.com/index.cgi?caller=articles/chaintech/nforce2/nforce2.html יאללה שתפו אותי .....

• 46 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. מה תגיד על השילוב הזה? got better? (סליחה אם זה נשמע מעליב - אבל אני באמת רוצה לדעת)

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. ורצוי שיהיה לו כרטיס רשת...ONBOARD.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים