עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by דבהלה,

שלום. אני רוכש מחשב מבוסס amd athelon 64 2X3800 .מבקש חוות דעת לגבי שלושת הלוחות הר"מ(oc,SLI, אינם חשובים): א. ABIT AN8 ULTRA ב.DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D ג.GIGABYTE GA-K8N ULTRA-9 NVIDIA NFORCE4 ULTRA המחשב מיועד לגרפיקה,אינטרנט ,MULTITASKING ומעט משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  2. טוב אני חייב עזרה אני מסבך את עצמי סתם קודם כל האם יש הבדל משמעותי בין זכרונות של KINGSTON ל GSKILL והאם יש הבדל משמעות בין ה 6600\6400\6300 CORE 2 DUO אני גיימר ואני רוצה שהמחשב יחזיק לי תקופה טובה מצד שני אני גם לא מגדל כסף על העצים תודה אנשים

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by buzzio,

שלום רציתי לשאול יש לי זיכרון 1G DDR3 1066MHZ CL-7 שאני רוצה לזרוק לפח כבר! העכבר שלי על הכפתור "קנה עכשיו" אבל אני בדילמה הבנתי שהCL זה תזמון של הזיכרון.. מה זה אומר? ככול שהתיזמון גבוה יותר יותר טוב? אני רוצה להביא 4G DDR3 1333 CL-9 איך אני יודע עם הלוח שלי תואם מבחינת תזמון ומתח עם זיכרון ונפח אין בעיה... טפו טפו אם אני יעבוד גם עם שני התיזמונים מה תהיה התוצאה? תודה מראש.!.! P5K64 WS 4PCI-E CORE 2 QUAD TUNIQ TOWER 1GB DDR3 1066MHZ GEFORCE 8800GTS 640MB

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  4. יש לי לוח שתומך בזכרונות DDR 1600/2100. אם אני אשים עליו DDR חדש של 3200 לא יקרה כלום? (בשילוב עם אחד שהוא 2100) בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  5. לוח P5Q של ASUS יש לי 4 סטיקים OCZ PLT של גיגה לא משנה איזה אני מכניס לסלוטים 1 ו 2 עובד סבבה (אבל אין דואל צ'אנל) רק שם משהו ב 3 או 4 בלי קשר אם יש או אין ב 1 או 2 ואין תצוגה יכול להיות שזה קשור לספק כוח ?? שלא נותן חשמל לסלוטים 3 ו 4 בלוח

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  6. Started by weissby,

נניח יש לוח אם שתומך במעבדים כך וכך, תומך בDDR2 במהירות 533 MHZ ושאר הדברים הדברים כמו הPCIים ועוד (זתומרת, אנל מכיר ממש את שאר הדברים =[ ) ונניח יש לוח אם נוסף תשתומך בדיוק באותם מעבדים ואותה מהירות DDR2 אותה כמות נניח של שקעי PCI (כל הPCIים למיניהם, הרגיל, האקפספרס, וזה של הכ.מסך) בוקיצור מבחינת נתונים מהסוג הזה הם זהים.. האם יש מקרה כמו זה שבו תוכלו להגיד לי שיש אחד מהם שהוא יותר טוב? ו..צ'יפסט, זה פשוט כל ה..איך לקרוא לזה..ממ.. ארגון של הלוח אם? זתומרת, כל הדברים האלה שאח"כ כותבים על פיהם את הנתונים הנ"ל (איזה מעבדים תומך, מהירות DDR2 וכאלה?) זה המערך של הלוח כביכול? ופשוט יוצא שחברות כ.מסך גם עושות צ'יפסטים? אני רוצה להיות בטחש אני מבין תנושא כי זה לא כלכ ך ברור לי מ…

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  7. Started by frela102,

עד כמה המעבד צריך להיות מתקדם? אם אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים ?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  8. שלום לכולם, אני בקיא פה בעינייני הקונרו שהוא יוצא עוד מעט והכל טוב יפה, אבל אני לא צריך אותו, מפאת תקציב ומפאת שימוש, אני יודע שה AMD הזה יספיק לי, או מקביל מבית אינטל. רציתי את ה930D עם לוח של גיגהבייט או אסוס אבל תמיד אמרתי שאני יחכה שיפלו המחירים, והנה זה קורה עוד מעט. אני יודע שה915 יעלה קצת פחות ממנו וה945 קצת יותר ממנו - אבל אני לא יודע כבר איזה לוחות לשלב להם. (ואם הם עדיפים בכלל) אני משחק במשחקים יותר כבדים כגון UT4 DOOM3 וגם במשחקים יותר קלילים כגון AOE3. אני הולך להעמיס עליו הרבה מוסיקה וסרטים. אני רוצה שהכל יעבוד פרפקט. אני רוצה DUALCORE כי אני לא מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב\רחוק, מה שיש לי כבר לא סוחב ואני בשיניים סוחב את הימים עד שיפלו המחירים. לכן רציתי לשאו…

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  9. Started by ori24,

יש לי לוח ASUS P4S533-VM ניסיתי להתקין זכרון פנימי של 512 MB במהירות 400MHZ של KINGSTONE.שהתקנתי בסלוט הראשון הכל היה בסדר אח"כ העברתי לסלוט השני כדי לבדוק אותו ומאז אני מקבל צפצוף שגיאה בשני הסלוטים כאשר אני פותח את המחשב.החזרתי בחזרה את הישן 256MB במהירות 133 והוא עובד טוב על שני הסלוטים. אני כבר מיואש!!! רציתי לדעת למה זה קורה?והאם בכלל ניתן לשים בלוח שלי זכרון במהירות מעבר למה שהוא תומך? הלוח שלי תומך עד 333 MHZ לפי מה שאני יודע אבל נאמר לי שמהירות הזכרון יכולה גם לרוץ אחורה אנא תעזרו לי!!! הנה הקישור ללוח שלי: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by Cyron,

אני מחפש לוח למעבד AMD 64 ביט. כרטיס קול, כרטיס רשת ו-firewire חובה תקציב גמיש, מוכן להשקיע על לוח טוב. (סביבות 600-700 שקל) תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  11. Started by bamenny,

שלום למומחים, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי המעבד, לוח האם והזכרונות. המחשב עתיד להריץ XP עם CUbase Sx 4. 1. האם לקנות Quad או Duo? (ביחס עלות תועלת) 2. איזה לוח אם לקנות? 3. האם לקנות זכורות במהירות 1000Mhz? או 800? עיצות נוספות? אשמח לעזרה. מני.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  12. Started by owen10,

חבר שלי נוסע היום לארה"ב וחשבתי שאולי הוא יקנה לי זכרונות למחשב אבל אני לא יודע איפה לבדוק מחירים?! ואיזה זכרונות שווה להביא משם?! או שלא שווה?! צריך עזרה דחוף! חשבתי אולי גג 80 דולר להביא לו על זכרונות ואם יש לכם המלצות מה עוד הוא יכול לקנות לי למחשב זה יהיה סבבה תודה!

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  13. לוח אם : ‏AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E‎ מידע באתר http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y כרטיס מסך: ‏8800Ultra 768MB Extreme GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  14. יש לי שאלה לגבי המעבד הנ"ל, אני יודע שהמהירות שלו היא 1800 MHZ בדקתי בEverest והמהירות שרשומה שם היא 1200 (!?) העלתי תמונה שתראו.. השאלה שלי היא מדוע רשום שם מהירות כזו והאם זה בסדר? וגם בנוסף בתוכנה שבאה עם הלוח של GIGABYTE P965-S3 שנותנת אפשרות לאוברקלוק, בהתחלה היה רשום שם שהמהירות הנורמלית בסטוק היא 1808, ועכשיו משום מה זה השתנה ל 1840.. אם אפשר תשובה לגבי העניין.. תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by SV123,

תודה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  16. יש לי סטיק של 256 של מיקרון ואני מתכנון עוד אחד של 256 של a-data בשביל 512 שניהם במהירות 3200 ועכשיו הmicron עובד במחשב הזה עם samsung 2700 בלי בעיות. אם אני ישים את הa-data והmicron ביחד לא יהיו בעיות נכון ? עוד שאלה : כדאי לשים גם את הsamsung 128 של ה2700 ולגרום למהירות לרדת ל2700 אבל לקבל עוד סטיק של 128 (עד להוספת עוד 512 למען ה1gb) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  17. אני מעוניין לבדוק את הטמפ' בזמן שהמעבד מריץ יישומים(מבלי לאתחל את המחשב),האם קיימת אפשרות כזו?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  18. היי, הייתי רוצה לדעת מתי תהיה השקה מסודרת של הלוחות של DFI עם ה NFORCE3 והסוקט החדש. מה יהיה מחירם והאם עדיף להתנפל עליהם ? או להמתין ללוחות אחרים שיהיו לתשובה, כמו חברות ABIT או שASUS.... בקיצור האם יהיה משתלם לרכוש את הלוח החדש עם ה NF3 ?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  19. אפשרות 1: Epox EP-8HDA5J Via K8T800+VT8237 Motherboard עולה 574.26 ¤ שנתיים אחריות אפשרות 2: Gigaybyte GA-K8NS עולה: 530.00 ¤ שלוש שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  20. INTEL P4 3.0C

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  21. Started by amitay_s,

אני לפני קניה של לוח+מעבד +זכרון, כרגע ברשותי מעבד 3G , זכרון 2 כפול 512 , לוח שלא תומך ב DDR1, DDR2, כרטיס מסך 8800 GTS, ספק ENERMAX FMA 2 535W, ומארז שהוזמן וצריך להגיע אלי בימים הקרובים Thermaltake Soprano VB1000. אני מתכוון לקנות מעבד Intel Core 2 Duo כמובן לוח מתאים וזכרונות חדשים DDR 2. יש לי מישהו שמביא לי מחו"ל אני רק צריך לקנות ולשלוח אליו. חבר הרכיב לי את הסט הבא: מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115030 לוח: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131142 זכרונות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227139 מאוורר למעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835118223 הכל יחד יצא ל…

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  22. Started by most,

שלום לכולם לוח ASUS A8V-E SE או gigabyte k8nmf-9 . הלוחות ממבצעי ksp . מודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by shibie,

שלום חברה, יש לי כרגע זיכרון ocz 2GB kit DDR2 800 mhz, cl4-4-3-15 אם אני קונה עוד 2GB kit אז בביוס תפתח לי עוד אופציה של הגדרת CL? או שהאופציה של הגדרת הCL היא מרכזית לכל הזכרונות? יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition תודה.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by Iron~Chef,

מהוא המעבד הטוב ביותר שאני יכול להשיג כרגע עבור סוקט 939 ואני מדבר ריאלית מחנות בארץ ובכמה אני משפר איתו ביצועים יחסית למעבד athlon 3000+ ?

דיונים חדשים בפורומים