מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
1) אני מעוניין לרכוש את המעבד 4 ליבות Q6600 השאלה שלי היא אם אני מתקין WINDOWS 32 PRO (מאחר ו64 לא עובד טוב עם על הפלאגינס ותוכנות המוסיקה) האם בכך אני פוגם ביכולות המעבד או שאין קשר בין סוג ה WINDOWS לבין סוג המעבד. האם עדיף מעבד E6850 ? 2) איזה לוח אם אסוס רצוי לענות לי על הצרכים (DDR2 1066MHZ) אשר יפעל הכי טוב עם המעבד (אין לי בעיה תקציבית) האם עדיף P5E3 WS PRO או P5K64 WS 3) האם זה נכון שלא כדאי לקחת עדיין DDR3? 4) מה דעתכם על מארז THERMALTAKE KANDALF עם קירור מים? והאם הוא יפעל טוב עם ספק כח OCZ GAMEXTREME 600W? תודה רבה לכל העונים)))
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי קינגסטון 1 גיגה 667 5cl מקל יחיד חשבתי להוסיף עוד אחד בדיוק אותו דבר השאלה איזה שיפור בביצועים אני אקבל? משהו ששווה 200 שקל??
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי שהרכבתי תמחשב עם הטכנאי והכל אז הוא נתקע.. איזה פדיחות זה היה חשבתי שהוא יודע הכל בקיצר יש לי לוח אם מסוג: GIGABYTE 965P DS3 Rev 3.3 ומארז מסוג: Thermalteke Swing עכשיו מקדימה ליד ה USB יש לי 2 יציאות , למיקרופון ואוזנוית.. ועברנו בספרון הזה שמקבלים עם הלוח אם ולא מצאנו לאן מחברים את זה.. יענו הוא חיבר את זה לאיזה מקום וזה פשוט לא עובד. מישהו יכול להסביר לי? , אם אפשר בתמונה? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
איזה לוח אם כדאי למעבד 6750 וכרטיס מסך px8800 תנו לי בבקשה כמה אפשרויות
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
האם אני ירגיש הבדל בין 768 ל 1 gb ? והשאלה השניה אם אתם מקירים את המשחק Counter strike source אם אני ירגיש בו גם הבדל כולשהו ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 446 צפיות
-
-
מה עדיף xeon X5345 עם ddr2 8GB ,או לחכות לwildfire עם ddr3 8GB . מחפש מהירות עבודה לסימולציות אלקטרומגנטיות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הזה??? asus p5ne sli הינה לינק שלו http://www.skypc.co.il/pl_product~31033~10~0.htm
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה 35 ל 31 חוץ מ 100שקל ? האם שניהם תומכי מעבדי 4 ליבות אם אחליט לקחת בסוף את ה 8400 אבל בעתיד מי יודע ...... ? יש יציאת אוודיו קוקסיאלי בשניהם ? מה לגבי אובר קלוק ...דומים בביצועים ? מה עם האסוס בהשוואה אליהם ? 10X
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שוב שלום לפני מספר ימים, בטופיק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308005.0 הצעתם לי שני מפרטים. בשני המפרטים אין כרטיס קול, האם אין צורך באחד כזה? יש לי רמקולים 2.1 של לוגיטק, האם יעבדו גם ללא כרטיס קול? או שאולי על לוחות האם שהצעתם יש כרטיסי קול מובנים?
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב חדש שהשימוש בו יהיה בעיקר להורדה, צפייה וקידוד סרטים גם תכני HD. אני מתלבט לקנות עכשיו או לחקות עד שזכרונות ה-DDR3 יכנסו יותר חזק לשוק ושהמחיר שלהם ירד! - חשבתי על מעבד Q6600 אבל אם יש משהו יותר טוב לסרטים אנא ייעצו לי! - הבעיה עכשיו בלוח האם היא האם לחקות ל-DDR3 או שאין צורך, אני כל כך מתלבט. איזה חברת לוח אם לבחור ואיזה זכרונות? מה אתם מציעים? ואם בכל זאת כדאי להשקיע איזה לוח אם ואילו זכרונות גם ב-DDR2 ו-DDR3. כל מה שאני רוצה הוא לקנות מחשב היום או עד מקסימום שני חודשים אבל לא להתחרט במשך שתי השנים הקרובות או השלושה!
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום כולם, אני חדש בפורום, ובכל הקטע של מחשבי משחקים. אני קונה מחשב, בחרתי כבר כרטיס מסך Palit Radeon HD4870 dual Sonic 512Mb כרטיס קול אני חושב שבא עם לוח אם בא כרטיס קול ורשת לא? בינתיים לפי הכרטיס מסך נראה שאני צריך לפחות 500W ולוח אם תומך PCI-Express. אני מחפש מחשב שיריץ משחקים כבדים, החומרה היחידה שאני סגור עליה זה כרטיס מסך. כדאי ללכת על מעבד ליבה כפולה או מרובעת? אני יודע שהליבות המרובעות יעבדו יותר טוב במשחקים עתידיים אבל ההבדל כל-כך גדול? להשקיע בזיכרון מתקדם [DDR3] או ללכת על [DDR2] הבדלי מחיר משמעותיים אבל התמורה בהתאם? לוח אם חשבתי על DX58SO של אינטל אבל ירדתי ממנו כי אומרים שהוא סתם יקר וגם כי ויתרתי על I7 "מטעמי תקציב".. יש את הדור החדש של הSATA, שווה לחפש ל…
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יכול להיות שאני ישדרג תמחשב שלי בזמן הקרוב אבל אני לא רוצה שימחקו לי הנתונים והוינדוס המקורי!! בגלל זה אני שואל את השאלה הזאת
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
יש איזהשהי תוכנה חינמית שעושה banchmark לרכיבי מחשב(חשוב לי יותר למעבד)??? אני יודע שיש גרסאות חינמיות של 3DMARK אבל אין שם את כל האפשרויות...
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני לא צריך 3D GAMING ולא כלום. השאלה היא האם כשהמחשב הנ"ל יריץ וויסטה, האפקטים ייקרטעו בגלל BN של המעבד? לי נראה שהתשובה שלילית ביותר, אבל חבר שלי קונה מחשב ואני מפחד שהטעיתי אותו. נ.ב- מה אתם אומרים על K8NF9 של GA? שוב גם פה, רק עבודה משרדית. תודה מראש לכוווולם!!!
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
היי, חבר שלי מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב. הלוחות שעלו לי בראש הם NF7-SL ו AN7. המעבד שהוא קונה הוא XP 2500 +, ויש לו זכרונות מושקין שחור DDR400, (BH5( איזה לוחות אתם ממליצים לאוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte מדגם GA-K8NSNXP nnforce 3 250. יש לי אפשרות ב BIOS לעשות smart fan קראתי על זה בחוברת של הלוח ורשום שזה מפעיל את המאווררים במהירויות שמתאימות לטמפרטורה ומוריד רעשים. האפשרות כרגע מופעלת (ככה קיבלתי את המחשב) השאלה שלי היא כזאת : האם כדיי לבטל את זה ולעשות שהמאוורים יעבדו הכי מהר שאפשר, ואם גם הטמפרטורות ירדו (אני מעריך) או להשאיר את זה מופעל). מעבד amd 64 3200+ clawhammer שיש עליו ZALMAN CNPS7000B-Cu. הטמפרטורות כרגע הם 38-46 במנוחה תלוי עם המזגן פועל כמו רוב הזמן אז זה קרוב ל40 והטמפרטורה במארז 28 עם מזגן ובלי 35. אין לי מושג איך לבדוק טמפרטורה בזמן משחק אז אם אפשר להסביר לי את זה גם אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 מגבייט שהם PC3200 עם לוח אם GA-7N400-L. משום מה CPU-Z כותבת לי שהם של סמסונג. מישהו אולי יודע מה הבעיה? בתודה מראש orlupo
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
אז אם אני קונה http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=7299 פעמיים זה יעבוד בdual channel ? כי לא רשום .. אבל נראה לי לא רשום כי זה סטיק אחד.. אם אני אקנה 2 אז זה יעבוד לי בDC נכון? והאם זה נכון שS-939 עובדים בDual channel?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
הרסתי את הלוח אם שלי ואני מחפש לוח אם למעבד AMD 2200 לא צריך להגזים עם המחיר ככה 500-550 גג תודה מראש על העזרה ! המחשב בעיקרון מיועד להפיכת סרטים ומשחקים אם למישהו עוזר המידע הזה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
הגרסה הראשונה היא F7 שנותנת תמיכה רשמית במעבדי הפרסקוט והאקסטרים. הגרסה השניה, F8 מתקנת מספר בעיות שהיו בPAT. התקנתי, יש שיפור בביצועים הכלליים. גרסאות הביוס החדשות יצאו גם ל8knxp אולטרה ולגרסאות השניות של הלוחות.
-
שלום. אני רוכש מחשב מבוסס amd athelon 64 2X3800 .מבקש חוות דעת לגבי שלושת הלוחות הר"מ(oc,SLI, אינם חשובים): א. ABIT AN8 ULTRA ב.DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D ג.GIGABYTE GA-K8N ULTRA-9 NVIDIA NFORCE4 ULTRA המחשב מיועד לגרפיקה,אינטרנט ,MULTITASKING ומעט משחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-