עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נכנסתי לאתר של פנדה וראיתי שהם הביאו (ולא יודע איך) את ה BH5 . http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7133 עכשיו אני באתי לקנות את ה Corsair 1024MB (2x512MB) TwinX1024-3200XLPRO 2-2-2-5 PC3200 DDR400 Kit אבל עכשיו שיש את ה BH5 אני לא יודע מה לקחת ? מי מהם יותר טוב ?

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  2. Started by I.Robot,

אני מתכוון בפרט ללוח VT7 עם מעבד סלרון D 2.4GH. לא משנה, זה תומך

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  3. שלום אני צריך לוח למעבד Q6600 במחיר סביר למחשב שעובד הרבה שעות ואולי גם אוברקקלוק עתידי רציתי לדעת האם יש חשיבות למהירות לדוגמה E8400 1333MHZ Q6600 1066MHZ ולמה E8400 יותר זול

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  4. Started by itail,

שלום! לחבר שלי נשרף לוח אם בדורון 1300 שלו, ונתקלתי בלוח אם abit-kdva ב-ksp ב-150 ש"ח. יש לי שתי שאלות: 1. האם לוח האם תומך במעבד (לא הצלחתי להבין מהמפרט, ראיתי שהוא תומך בדורון באופן כללי אבל חשוב לי לדעת באופן ספציפי) 2. אני מתכנן לקנות מעבד AMD בקרוב, וממעבר על המפרט לא מצאתי חסרונות גדולים מידי, אני לא מתכנן OC או משהו כזה. מישהו יודע על סיבה שלא לקנות אותו במקום לוח אם ב-400 ש"ח? בכל אופן הנה לינק לאתר היצרן : http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=129

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  5. Started by roy7777777,

?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667 או GA-945P-S3 ? תודה

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  6. למנהל התחום ולמבינים בתחום שלום! חשבתי לבחור במעבד AMD64, +3000(במחשב חדש)ליישומים בתחום הוידיאו, המרות בין פורמטים, כמו מ-AVI או Divx ל- SVCD או DVD ,הורדת קבצי A/V מהאינטרנט, כמו הופעות מוסיקה וצריבה על DVD , שיכפולי DVD . . אך קיבלתי תגובות שדווקא הפנטיום 4 3.0G מתאים יותר לישומיי וידאו?. היום לדוגמא כדי להמיר מ- Divx ל- SVCD קובץ של הופעה בגודל של כ- 750MB עם מחשב פנטיום 3 , 450MHZ נדרש לי כ- 24 שעות רצוף עם 100% CPU USAGE ,עם תוכנת CUCUSOFT . ולכן המטרה היא להקטין למינימום את משך העיבוד. לסיכום, חשבתי שהבחירה של מעבד 64 ביט ולא 32 ביט מיועדת גם כהכנה למערכת ההפעלה החדשה(לונגהורן) כשתגיע ותתמוך במעבדי 64 ביט?. מה דעתכם? בתודה מראש מאיר

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  7. אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד P4 בסוקט 478 ושיתמוך בכרטיסי מסך מסוג PCI-E שיתמוך גם בזכרונות DDR ושלא יהיה יותר מידי יקר תודה מראש חברה..

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  8. Started by Vladgi,

שלום, קניתי לוח אם חדש מדגם epox 8rda3+ והוא פשוט לא מזהה כרטיסי pci אני חושב שזה משהו בביוס, אבל בחוברת של הלוח אם לא מצויינות שום הגדרות להפעלת כרטיסי ההרחבה, אז החלטתי לפנות לפה ולראות אם למישהו יש רעיון מה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש (הביוס הוא של phonix נראה לי) לא הייתי בטוח לאין זה שייךתמיכה טכנית או לפה..

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  9. Started by lmlm,

הטעימה הרשימה מקונרו שנקרא "וודקרסט" תצא מחר רשמית לכל החנויות. להזכירכם וודרקסט הוא מעבד לשרתים שיתמודד כנגד אופרטונים של AMD. מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2985

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  10. לקחנו לסקירה מערכת מחשב מתקדמת לגיימינג שלא דומה לאף אחת אחרת - ה-Beast Canyon NUC של אינטל הוא שילוב מעניין של רכיבים מעולם המובייל והמחשבים הנייחיםלכתבה

11. שלום! אני מתלבטת על סוג של זכרון לקחת לקונרו e6300 ולוח של גיגהביט s3 אני מעונינת בשני גיגה שככל הנראה יבוצעו בהם אובר קלוק בעתיד. SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK כפול 2 = 1030 שקלים TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 במחיר של 1235 שקלים או כדאי לעלות קצת ברמה ולקחת את PQI TURBO PQI TURBO 1024MB DDR2 667MHz CL 4-4-4-12 במחיר של 1320 שקלים בתוספת מחיר מועט אפשר לקחת את ה 800mhz השאלה הגדולה היא האם ה סופרטאלנט יספקו אותי או שווה - להשקיע עוד 300 שקלים ולקחת את ה PQI תודה רבה

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  12. Started by brk2k,

רציתי לדעת האם הבאס של מעבדי אינטל מסידרה ''C'' שהוא 800Mhz הוא - 400 * 2 או 200 * 4 ?? תודה על התשובות!

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  13. Started by huhxd,

יש לי שאלה בקשר למעבדים. למה המעבדים הבאים מקבילים למעבדים של INTEL? AMD 4800+ AMD 5000+ AMD 5200+ תודה.

14. טוב - קניתי מערכת חדשה- נכנסתי לביוס של הלוח אם ו...ממש איבדתי את עצמי שם מרוב האפשרויות..... אז בבקשה יש מישהו באמת עם הלוח הזה שיכול להגיד לי איך עושים מה? ואיפה? (ולא בכלליות להגיד בביוס איפשהו- לכן אני שואל מישהו עם אותו לוח). אז ככה נתחיל בהתחלה בשאלה פשוטה שלא מחייבת שיפור מקיף למערכת הקרור שליף יש לי זכרונות ADATA 500 MHZ - הבנתי שעם הוח הזה הם עובדים על 400 MHZ ואני יכול להוריד להם תזמונים ואז לקבל בוסט בביצועים (מבלי ממש לשנות דברים שיעלו חום במערכת ואז לקנות פתרונות קרור) - אז איך אני עושה את זה? ומה השילוב הכי כדאי..? (שוב תושבות לעניין של פרט אחרי פרט יתקבלו בברכה ולא תשובות "תשנה את זה בביוס איפשהו"...) תודה

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  15. שלום לכם, שתי שאלות לגבי מחשב שהזמנתי : א.הזמנתי מעבד AMD AM2 3800, דואל 89W האם שווה להוסיף כ 150 ש"ח ולהחליפו לאותו מעבד בהספק 65W ? ב.בזמן קבלת המחשב הייתי רוצה לבדוק טמפרטורות של המעבד(AMD 3800X2) וכ.המסך(NVIDIA 7600GS) : 1.כיצד והיכן אני בודק טמפרטורת עבודה של המעבד וכ.המסך ? 2.מהן הטמפרטורות התקינות לעבודה נורמאלית לשני הרכיבים הנ"ל ? תדה מראש לכל העונים איליה

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  16. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

שיתמוך ב SATA ועם אפשר בכמה שיותר פי'צרים

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  17. כאילו הבדל ששמים לב אליו?

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  18. Started by alias,

:nixweiss: :xyxthumbs: /באמת שכדאי שתקרא את חוקי הפורום!/

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  19. Started by X1000P,

קניתי מחשב חדש! יש לי עכשיו בעיה בכרטיס מסך יש הרבה איבותים ויש לי בעיה עם העכבר אז יום שלישי אני נותן לחנות את המחשב!! אז בPCMARK04 קבלתי 1400 נקודות בערך זה בסדר לזיכרון הזה samsung 512 ddr 400mhz pc3200 :-[ רק תגידו לי כמה עם זיכרון כמו שלי אני צריך לקבל נקודות בערך ! :-[

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  20. שלום! בחנות נתנו לי 3 אופציות לשדרוג הלוח אם במסגרת התקציב שלי: Abit IP35-E s775 C2Q http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35-E&fMTYPE=LGA775 Intel DG33BU http://www.intel.com/products/motherboard/DG33BU/index.htm ‏GIGABYTE P35-DS3L http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2599&ProductName=GA-P35-DS3L מי מבינהם יותר טוב והאם ההבדלים בביצועים משמעותיים? (אגב המעבד הוא E6750 אם זה רלוונטי..) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  21. Started by shdor,

יש לי q6600 ושאני נכנס לcpu-z או אוורסט הם רושמים לי על המעבד דבר כזה. CPU Clock 1600.1 MHz (original: 2400 MHz) מה זה אומר שהמעבד שלי פועל פחות ממה שהוא היה צריך לפעול?! אני לא מבין את זה כלכ ך.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  22. א. אני זקוק להמלצה מבין שלושת לוחות האם הבאים בעלי מעבד גרפי מוכלל- GA-M55PLUS של ג'יגהבייט ושני הלוחות של אסוס, M2NPV-VM M2V-MX בעיקר בין 2 לוחות האסוס, כשההבדל העיקרי הוא צ'יפסט של ויה לעומת נוידיה, ההבדל במחיר הוא 150 שקל. כשמדובר במחשב עם מגבלות תקציב חמורות, האם התוספת שוה? יש איפהשהו בנצ' על לוחות מוכללים? ב. האם ספק 400W של CHEIFTECH שווה ערך לספק דומה של HEC? ג. אם קונים רק ג'גה זכרון, עדיף לקנות 2 סטיקים של 512 בשביל הDC, לא? או שכדאי לחשוש ממחסור עתידי בסלוטים? תודה! _____________________________

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  23. שלום לכולם האם ישנה אפשרות בלוחות לפנטיום 3 מבוססי via 694X להפעיל את אופציית fast writes חיפשתי ולא מצאתי, יש לי שני לוחות: asus cuv4x e ו msi 6309 שניהם מבוססים על 694X ובשניהם אני לא מוצא בביוס את האופציה בברכה.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  24. הזמנתי הרכבת מחשב בחנות ידועה ומומלצת. ביקשתי זכרונות של TWINMOS 2*512 לכל מרכיבי המחשב קיבלתי ואימתתי זיהוי באמצעות תוכנת everest ואחרות שהורדתי מהאתר חוץ מלזהות את היצרן של הזכרונות. אמנם כל הפרמטרים של הזכרונות מתאימים אבל זה שהיצרן לא ידוע מפריע לי. הרי הזמנתי זכרונות של חברה ידועה לא חברה עלומת שם. האם מישהו יכול להגיד לי איך אני מזהה האם הרכיבו לי זכרונות של TWINMOS או איזה יצרן סיני עלום שם??? האם מישהו יכול בוודאות להגיד לי שעשב בדיקה לזכרונות של TWINMOS באמצעות תוכנה כלשהיא וקיבל זיהוי של היצרן? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  25. Started by יניב קופר,

Asus P5L-VM 1394 אני מחפש לוח שתומך מלא Core 2 האם הלוח הזה מתאים התקציב 600 שקל לעבודה משרדית

• 1 תגובה
    • 460 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.