עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zilbermm,

תוכנה שתציג לי נתונים על המחשב. שאלה נוספת... יש לי AMD ATHLON XP 1700 והבנתי שהדגם הזה תומך ב-OC רציני. מה עליי לעשות כדי להאיץ אותו ואיך אוכל לקרר אותו בלי להביא אינסטלטור?

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  2. Started by RayZ,

איזה לוח של Giga byte הוא הכי טוב? אני מתכוון לדגם,ועם איזה צ'יפסט הוא בא?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  3. שלום לכולם, שאלה לבעלי הלוח shuttle AV61 - האם מישהו הצליח להפעיל אותו עם מעבד פנטיום 3 800 ומעלה, סלוט 370, באמצעות מתאם? אם כן, אני מעוניין לדעת איך הגדרתם את הג'מפרים על הלוח. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  4. Started by karabungel,

נשרף לי המעבד ואני רוצה לקנות מעבד pentium 3 . ומצאתי מוכר מישהו יכול להגיד לי כמה שווה מעבד 933mhz,256cach,133mhz זיכונות?

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  5. Started by tk-hunter,

הממ יש לי ת'לוח EPOX 8KDA3J עכשיו יצאו 2 עידכונים לביוס... האחד מתקן שגיאות קיראת טמפרטורות השני הוא יותר חדש אבל לא כתוב שהוא מתקן שגיאות... קיצר התקנתי את הכי חדש ועדיין המעבד שלי מגיע ל59 מעלות במאמץ (יש לי AMD 64 3400+) כשאצל חבר שלי הוא מגיע ל53 מעלות גג אבל יש לו לוח אחר... הייתי צריך לעשות עידכון לגירסה הישנה?

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  6. קניתי נגן MP3 מדגם Foxda 6602 256MB וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב אז המחשב נתקע/לא מזהה כלום/עושה כאילו הוא מזהה אבל לא מראה שומדבר חדש. שיטוט ברשת הראה לי ת'רד של בנאדם עם אותה הבעיה בדיוק, המשותף הוא הלוח, NF7-SL. ממה שהבנתי יש לו בעיה עם מוצרי USB שלא תואמים לתקן מסויים. הנגן עובד פרפקט במחשב של חבר, וגם מזוהה במחשב ישן שלי (אבל לא מעביר קבצים, המחשב קצת מעפן). יש לפעמים גם בעיות עם המודם USB שלי, אולי גם זה באשמת הלוח... ניסיתי גם לבדוק בחיבורי USB שממוקמים במקלדת ובמסך אבל זה אותו דבר. יש אולי איזה עידכון קושחה לנגן או ללוח שמתקן את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  7. ??? הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  8. Started by computer_freak,

לאחר שמערכת ההפעלה עולה הביוס מקשר בין מערכת ההפעלה לחומרה?

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  9. Started by Bessmertniy,

אני יודע שלאינטל כבר את כל זה.... מה עם AMD חשבתי שזה יצא עם ה 939 ולפי מה שאני רואה עכשיו אין ב ערכת השבים של ה 939 את כל הטכנולוגיות האלו. מישהו יודע מתי הן יתחילו לצאת גם בערכות השבבים של AMD? אולי ב nforce4?

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  10. אני מדבר על הזכרונות האלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=5664 והם יהיו על 754 (אני יודע שלא יהיה DAUL משמעותי..) מה דעתכם אליהם? אני בכללי מעוניין לקנות 1GB זיכרון איכותי (מאוד חשוב) ושיהיה בעל ביצועים טובים מאוד (על סמך ביקורות..), שיתאים למערכת A64 וזה לא לOC (לפחות בינתיים לא..) והמחיר לא כל כך חשוב.. רק תנו את הפיסגה... זה יהיה מיועד או ללוח של MSI ה K8N או לאיפוקס KDA+... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  11. יש לי I7 3770 ואני מבין שיש לו גם יכולות גרפיות. כרגע המעבד יושב על לוח של גיגבייט GA-Z77-D3H עם יציאת HDMI עליו. בנוסף יש לי כרטיס מסך GTX460 עם יציאת HDMI עליו. כרטיס קול אין לי (רק המובנה) ואני שוקל להוסיף אם צריך. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה 50" והשאלה מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. מטבע הדברים, היום אני משתמש ב DVI שעל כרטיס המסך וה DVI שעל הלוח אם לא בשימוש. כך גם ה HDMI. שלוש שאלות: 1. האם ה HDMI שעל הלוח יתן איכות גבוהה יותר מה HDMI על הכרטיס מסך? או שהשאלה טיפשית כמדובר באות דיגיטלית, והיא זהה בין השניים. 2. האם ה HDMI שעל הלוח אם פעיל כאשר אני משתמש בכרטיס המסך הנפרד ולא המובנה במעבד? כלומר, האם אפשר שצג המחשב יחובר ב DVI לכרטיס המסך הלא מובנה, ואילו הטל…

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אמא שלי עובדת עם התוכנה אוטוקאד(AUTOCAD) עם מחשב P4 2.4MHZ ו512MB. השאלה שלי זאת, אם אני יוסיף עוד 512MB השינוי יהיה משמעותי?

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  13. Started by davidez2,

היי לאחרונה התחלתי לקבל הודעה שחיבור ה-USB שלי צורך יותר מידי חשמל ולכן הוא מפסיק לתפקד. הבעיה התחילה כתופעה אקראית אבל לאחרונה הפכה לקבועה. כרגע לא ניתן לחבר שום התקן USB למחשב - לא מדפסת ולא DOK. באופן מוזר אם ה-DOK היה מחובר למחשב כשהמחשב היה מכובה אז לאחר ההדלקה ההתקן כן עובד אבל אם מוציאים אותו אז לא ניתן לחבר בחזרה. ניסיתי להתקין XP מחדש אבל זה לא עזר. האם צריך להחליף לוח אם? אם כן איזה לוח אם מומלץ למיעבד 805D כך שיהיה ניתן לשדרג בעתיד. הלוח הנוכחי שלי הוא GIGABYTE 945P PRO תודה.

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  14. Started by aviv_nm,

asus p5kc או msi neo combo האתר של asus- http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1694&%20modelmenu=2 האתר של msi- http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1216&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  15. Started by assafkm,

שאלה לי אליכם.. יש לי את הלוח אם הזה : MSI P6N-SLI V2 ורשום עליו שהוא SLI ready עכשיו מישהו אמר לי שאי אפשר לעשות CF עם כרטיסי מסך של ATI אם יש לי את הSLI הזה רציתי לדעת אם זה נכון ואני יכול לעשות עליו רק SLI של Nvidia או שאני באמת יכול לעשות CF? תודה למי שעוזר

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  16. Started by david32,

הייתכן דבר כזה? האם להאמין למקור? מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4416&Itemid=1

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  17. אם כן, מה שמה?! ואם אפשר לינק להורדה אני אשמח... תודה

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  18. Started by huhxd,

יש לי שאלה בקשר למעבדים. למה המעבדים הבאים מקבילים למעבדים של INTEL? AMD 4800+ AMD 5000+ AMD 5200+ תודה.

19. שלום לכולם, האם מדובר בDIMM'S שנדפקו? כול הזכרונות תקינים, וגם כאשר ניסיתי זיכרונות אחרים זה לא עבד.. בבקשה עזרה.. תודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  20. Started by alex125,

שלום לכולם וסליחה על זה שאני מזין לכם את מוח שאני שואל עוד פעם אני רוצה לקנות זיכרון למחשב יש לי עכשיו במחשב זיכרון digma ddr 400 256mb 32n8 עכשיו אני רוצה לקנות 2*512 מגה יש לי כמה שאולות אז תעזור לי בבקשה הזיכרון שאני קונה יהיה DDR400 1. אם יש לי CL2.5 ואני קונה זיכרון עם CL3 זה יעשה לי בעיות? 2. אם אני קונה חברה אחרת לא DIGMA זה יעשה לי בעיות? 3.האם גודל של זיכרון שונה יעשה לי בעיות, לדוגמה יש לי 256 ואני קונה 512 זה יעשה בעיות??? תודה הרבה על עזרה שלכם ועוד פעם סליחה על זה שאני מזין לכם את מוח!!!!!

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  21. התקציב המממממ אין לי מושג כמה עולה מעבד שיתאים ללוח הזה והאם אפשר בכלל להשיג מעבד כזה בארץ.. אם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  22. שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte 965p-DS3 ו 2 מודולים של זכרונות Geil Ultra 800MHZ (קיט של 2 ג'יגה). רק עכשיו שמתי לב שבביוס, DIMM voltage מוגדר כ "normal", כלומר ברירת מחדל שאמורה להיות 1.8V (תקנו אותי אם אני טועה כאן), אבל לפי everest המתח לזכרונות הוא 1.9V. האם יש כאן סתירה, או שאני מפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  23. שלום, רציתי לשאול כמה זיכרון מינימאלי דרוש בכדיי להריץ בצורה סבירה מערכת הפעלה ויסטה 64BIT? תודה.

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  24. Started by jakijaki,

ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.8 ghz על לוח האם יש 2 סלוטים עם זכרון 256 במהירות 400 (512 mhz ) ברצוני להוסיף עוד 2 זכרונות בזוג הסלוטים הנוסף ( 2 זכרונות של 512 mhz במהירות 400 מתוצרת קינגסטון) כלומר באופן עקרוני אמורים להיות לי 1.5 ghz של זכרון שעובד במהירות 400 . מה ההבדל שיורגש בפעולת המחשב?האם מהירות העבודה תגדל ? או שלמעשה לא עשיתי כלום. מבחינה תאורטית זכרון גדול על לוח האם אמור להקל על הכונן הקשיח. המחשב יחפש את האינפורמציה על לוח האם ולא יאלץ לחפש אותה בכונן קשיח.

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  25. שלום....אני רוצה לדעת אם המארז הזה: M-100A MICRO-ATX TOWER יכול להכיל בתוכו את הלוח אם הזה: M2A-VM HDMI האם הלוח ייכנס במארז הזה? כי המארז הזה בא עם ספק נחמד יחסית וזה למחשב מאוד מאוד תקציבי שבהתחלה רציתי להשים מארז של 150 שקל שבא עם ספק מעפאן (אין תקציב) ואז ראיתי את זה וזה ניראה לי קצת יותר טוב והוא גם ניראה יותר איכותי ועם ספק יותר טוב והוא עולה רק 50 ש"ח יותר אז האם הלוח ייכנס במארז: קישור למארז: http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=11&hProdID=141

• 2 תגובות
    • 449 צפיות

דיונים חדשים בפורומים