מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין להחליף את לוח-האם שברושותי מדגם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 אני מחפש לוח-אם שיתמוך במעבד: AMD ATHLON 4800+ X2 DUAL-CORE על מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העונים משה!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 484 צפיות
-
-
ברצוני לקבל המלצה למעבד שהכי יתאים למע שלי במטרה לקבל את מיירב הביצועים לרבות מימוש OC , כמובן מבלי לסכן את החומרה מע' שלי כוללת: 1. לוח GA-965P-DS3 + קירור מעבד TUNIQ 2. זכרון 2G G.skill 667 cl-5 3 כ"מ: EVGA 8800gts SC 4. ספק: LIBERTY 400W 5. מארז: CM centurion 532 2x120mm מבחינתי יש כמה אופציות העומדות על הפרק למעבד החל מ-E4400 ועד ל-E6600: הבנתי שיש משמעות רבה לתדר הזיכרון ותדר המעבד, שאלתי מי מהם (בהינתן OC בטוח) יתן את מירב הביצועים קיבלתי כמה חוות דעת סותרות ואני מאוד מבולבל , אנא עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2551&ProductName=GA-P35C-DS3R
-
- 6 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדי סלרון אמד...............................................(כל המעבדים שיש) ואם ההמעבד הזה טוב Intel Mobile Celeron 2.8GHz
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש החודש ואני צריך את הלוח אם הטוב ביותר שיתאים לי למעבד E6600 ויפיק ממנו את מרב הביצועים.
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי זכרונות במהירות 400MHz לאחד(2*256) משום מה באוורסט הוא מראה לי אותם כ 200MHz לאחד, ובדואל צ'אנל כ-400 ביחד. מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם. ;D קניתי מחשב חדש. שאלתי את המוכר בחנות אני צריך לקבל דיסקט כדי להתקין את הS-ATA על הלוח אם EPOX 8KDA3J הוא אמר לי שלא שזה כבר מוגדר אם מורכב דיסק קשיח S-ATA... רציתי לדעת האם זה באמת נכון? תודה מראש אלדד כהן... :xyxthumbs::
-
- 6 תגובות
- 484 צפיות
-
-
Asus Striker Nforce 680i SLI LGA 775 ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
עכשיו יצאתי מבחן במבנה מחשבים (Computer Architecture) והייתה שם דווקה שאלה מעניינת על מטמון L2 שניתן לשינוי בהתאם לביקוש - כמו ה-$ Shared של אינטל. מעניין אם מישהו פה יודע איך זה עובד אצל אינטל. הנה השאלה: http://hwzone.co.il/newspics/mor/TEMP/comp_test.zip לי זה נראה שבאינטל זה selective ways בכל אופן. אגב, השאלה השניה הייתה על מעבדים מרובי ליבות עם L2 משותף ו-L1 לכל ליבה - סטודנטים שעובדים במרכז פיתוח של אינטל בטח הרגישו בבית
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם ידוע לכם על בעיה מסוימת?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המעבדים הבאים למחשב סלוני HTPC AMD Athlon X2 BE (2350) (45W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5724 AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5043 מה ההבדל בינהם? איזה מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת יעילות ומהירות 4X512 DDR2 או 2X1024 DDR2
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היבואנים בארץ כבר לא מביאים יותר נורתוודים - לכל מי שמחפש. זמנים רעים לאוברקלוקרים בארץ.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לוח אם למעבד AMD 4600X2 בנתיים כולם המליצו לי על ה- asus M2nE רציתי לדעת אם יש עוד לוחות אם טובים למעבד הזה ושיהיו קצת זולים יותר אני לא עושה OC ולא רוצה כרטיס מסך על הלוח אם אבל חובה שייהיה יצאה אופטית מהכרטיס קול איך הכרטיס הזה : GA-M55plus-S3G יש הבדל גדול מהאסוס כי הוא יותר זול ממנו ... יש עוד המלצות ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להוסיף עוד 512-ג'יגה זכרון למחשב שלי, זה בעיקר בשביל תוכנות של יצירה והקלטה של מוסיקה. תוכנות כמו קיובייס וכל מיני פלאגינים שאני משתמש בהם... אלה דברים די כבדים והם לוקחים הרבה זכרון אני חושב. אני די בטוח שזכרון יכול ממש לעזור לפתור בעיות של איטיות ועוד כמה דברים... הנה המפרט של הלוח אם: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 62-0100-001131-00101111-033005-SIS741$863GV50C_RELEASE 03/30/2005 SMART PC PRO3600 Motherboard Name PCChips M863G Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 167 …
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אז ככה חברה החלטתי לנקות קצת תקירור של המעבד,בזמן שעשיתי את זה גם ניתקתי את המאוורר שיושב עליו ותוך כדי זה שפירקתי תמאוור המברג גלש לי על הלוח והלוח נשרט/קיבל מכה עכשיו שאלתי היא ככה מה הנזק שיכול להיגרם מכך?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני קונה אותותו מחשב חדש ובכיסי מצוי ממון המספיק רק ל805, (לא שזה רע) אבל הוא כבר יחסית מיושן ויצאה סדרת ה9XX שמייוצר ב65NM ופולטת פחות חום ובעלת 2X2 CHACHE שמאוד חשוב לי. רציתי לדעת אם יש איזה שהוא צפי לבואם של המעבדים הנ"ל? כי אני חושב שאם זה אמור להגיע עוד מעט אז כדאי לחכות כי הבנתי שהם יהיו באותה רמת מחיר. תודה רבה קובי.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני יודע שלאינטל כבר את כל זה.... מה עם AMD חשבתי שזה יצא עם ה 939 ולפי מה שאני רואה עכשיו אין ב ערכת השבים של ה 939 את כל הטכנולוגיות האלו. מישהו יודע מתי הן יתחילו לצאת גם בערכות השבבים של AMD? אולי ב nforce4?
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש AMD 64 וחיכיתי כדי שיצאו לוחות אם עם הציפסט החדש. השאלה שלי מתי יגיע לארץ לוח טוב עם הציפסט הזה ואם כבר הגיע אז איזה דגם וחברה? וגם האם יש עוד לוחות שצריכים להגיע לארץ בנוסף למה שיש פה? וגם אם אפשר סקירות ביצועים על הציפסט החדש ביחס לקודמים (אם יש) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח הנ"ל תומך במעבד quad 6600 חיפשתי בכמה מקומות ויצאתי עם עוד שאלות.. איזה צ'יפסט ואיזה סוקט צריך בשביל מעבד קוואד?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתאים ל AMD Athlon XP 3200+ BARTON BOX original cooler included 0.13 512K cache וגם לזיכרון KINGSTON KVR400X64C3AK2/1G DDR400/1GB 512MBX2 על איזה לוח אם טוב הייתם ממליצים? מה לגבי קירור וספקי כוח האם יש איזה שהוא משהו מומלץ גם? ואיזה מארז לדעתכם יתאים למחשב שכזה? הא ואם לא איכפת לכם גם לתת חוות דעת בקצרה על המעבד והזיכרון ואם ביחד עם לוח אם טוב זה שילוב מצויין?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מחשב חדש, ובוחר פריט פריט. לגבי מעבד, הגעתי למסקנה שהכי טוב לקחת או E6750, או Q6600. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם תמונות (Photoshop), סרטים וקצת משחקים. התקציב הכולל, ללא מסך הוא כ-4000 ש"ח. אפשר טיפה לחרוג. אז קודם כל, בבקשה, תעזרו להחליט בין שני המעבדים. דבר שני, אני צריך לוח אם סביר\טוב, שיתאים לצרכים שלי. ודבר שלישי, זיכרון. אני מעריך כ-2GB. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מחפש לוח אם כולל כרטיס מסך מובנה כי אני כרגע לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק בשלב יותר מאוחר שיצא כרטיס DX10 והייה גם במחיר יותר זול אני צריך לוח למעבד אינטל בתושבת LGA775 שיתאים למעבד זול שיש היום ולשדרג את המעבד בעתיד עכשיו ראיתי שיש כול מיני כרטיסי מסך על הלוח כמו Integrated Intel® Graphic Media Accelerator950 Integrated Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000) וגם גיפורס 6200 אמרו לי שיש איזה כרטיס מסך משולב מומלץ? איזה לוח מומלץ לויסטה כולל כרטיס מסך ? ועד לאיזה רמה של משחקים תומכים הכרטיסים האלה? ( GTA 3 / 4 הם תומכים? )
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
מתכונן לרכוש מחשב חדש שיעודו המרכזי עיבוד תמונה (פוטושופ) וללא שמוש במשחקים או 3D. ככל הנראה אלך על מעבד AMD 64, ובכל מקרה המערכת צריכה לתמוך ב 64 ביט. אני מחפש לוח טוב במחיר סביר, אשמח להמלצות ללוח. כמו כן האם מעבד AMD בטכנולוגיית 64 ביט מגיע בסוגים שונים של סוקטים או רק סוג אחד ? (939?) תודה
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-