עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. פשוט לא הצלחתי למצוא ברשימה ההיא משהו שרציתי... אז אני רוצה לרכוש זכרונות אחרים אני מדבר על הרשימה הזו... (בצד שמאל כתוב QLV ) http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2070&l1=3&l2=11&l3=640&l4=0 איך הזכרונות האלה: OCZ DDR2 PLATINUM 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 עם הלוח הזה: Asus Rampage Formula והמעבד הזה: Q9300 והכרטיס מסך הזה: HD4850 מפרט מאוזן? ניתן לבצע לו OC בלי שרכיב אחד ייצור צוואר בקבוק לרכיב אחר?...

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  2. Started by אלי47,

אני רוצה להרכיב מחשב ומבקש המלצה ללוח אם. תודה

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  3. Started by galav1,

המחשב של אחותי מגיע ל-75 מעלות וזה גורם לזה שהמחשב מתחיל מההתחלה כל הזמן אז אני רוצה להחליף משחה תרמית מדובר ב-p4 2.8 סוקט 478 הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את המאוורר שלו פתחתי את שני הקליפסים אני מנסה להוציא אותו ולא מצליח מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  4. שלום לכולם, שאלה לבעלי הלוח shuttle AV61 - האם מישהו הצליח להפעיל אותו עם מעבד פנטיום 3 800 ומעלה, סלוט 370, באמצעות מתאם? אם כן, אני מעוניין לדעת איך הגדרתם את הג'מפרים על הלוח. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  5. ראיתי שיש ללוח אפשרות להעלות את הBUS של המעבד בלי קשר לזכרונות, ואז חשבתי על 2 אפשרויות שאני מתלבט ביניהן E4300 וזכרונות 667 רגילים, עולה משהו כמו 1700 סה"כ, או אולי מעבד 6400 כדי להגיע למהירות יותר גבוהה או E6300 עם זכרונות לOC כמו הHK של GSKILL ולהעלות אותם סינכרונית עד שמשהו מגביל (כנראה הלוח) ההתלבטות היא בעיקר בגלל המחיר, כי האפשרות הראשונה זולה בכ700 ש"ח שטכנית אפשר להביא איתם אפילו 6600 עוד שאלה שיש לי בנושא היא מה יהיה הפרש ביצועים בין 2 האפשרויות ? כלומר אפשרות 1 מעבד על 3150 נגיד וזכרונות על 333BUS אי סינכרוני כמובן או אפשרות 2 של מעבד על 3150 ובאס על 450 למשל, מה יהיה ההפרש בביצועים ? תודה לעוזרים זה די דחוף כי אולי אני משנה הזמנה פעילה שאמורה להגיע עוד יומיים

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  6. Started by tk-hunter,

הממ יש לי ת'לוח EPOX 8KDA3J עכשיו יצאו 2 עידכונים לביוס... האחד מתקן שגיאות קיראת טמפרטורות השני הוא יותר חדש אבל לא כתוב שהוא מתקן שגיאות... קיצר התקנתי את הכי חדש ועדיין המעבד שלי מגיע ל59 מעלות במאמץ (יש לי AMD 64 3400+) כשאצל חבר שלי הוא מגיע ל53 מעלות גג אבל יש לו לוח אחר... הייתי צריך לעשות עידכון לגירסה הישנה?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  7. תודה לכל העוזרים אני צריך לדעת איך הכל פועל (תיאורטית)

8. Started by Elad663,

שלום לכולם יש לי לוח אם : D850MV של Intel, עם Geforce 2 ופנטיום 4. אני רוצה עכשיו לשדרג את הכרטיס מסך ל Geforce 5, אבל אמרו לי שהתאימות לאחור היא ל AGPX4 בלבד. הבנתי ש X מסמל משהו לגבי התדירות.. עכשיו זה ממש מוזר לי שזה לא תומך יותר אחורה.. מה אתם חושבים? תודה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  9. Started by YinnoN,

האם האינטל 2.66 הוא סלרון ? תודה. עריכה - 2.0.7 סלרון (Prescott) מוכר כ: סלרון D, סלרון מבוסס פנטיום 4. מהירויות שעון: 2.53, 2.66, 2.8 פלטפורמה: Socket 478 תהליך ייצור: 0.13µ מהירות אפיק: 533 מגה-הרץ אפקטיבי, 4*133. זיכרון מטמון: L1 instruction cache, 8k L1 data cache, 256k L2 cache Extensions: MMX, SSE, SSE2, HT לפי מה שאני מבין זה סלרון D, אני יודע שסלרון d לא גרוע כמו סלרון r למה הוא משתווה מאינטל ולמה הוא משתווה מamd ? הא םהוא משתווה לaxp2500 ? תודה

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  10. יש לי בעיה במעבד כמו שציינתי בכותרת הוא עובד על 2000mhz במקום 2667mhz לדעתי הבעיה היא במכפלה שאמורה להיות x8 והיא עומדת של x6 הלוח אם הוא של gigabyte p35-ds3l והספק הוא 450w של hec וה-windwos הוא vista ultimate מישהו יודע מה הסיבה ?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  11. אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק מאוד למשחקים ולעבודה בכלל בלי שאני צריך oc אני גם לא ממש יודע מה זה התקציב של המחשב 4500 והמסך 1500 אני רוצה שהמחשב יחזיק לאורך זמן (שנתיים לפחות) ולא להרגיש חלש מידי בעוד שנתיים יש את המעבד q6600 שהבנתי שהוא צריך השקעה ולא ממש בא לי להיכנס לזה חשבתי יותר על המעבד INTEL E6750או AMD 64 5200 ה-AMD הרבה יותר זול והבנתי שיש לו ביצועים טובים מאוד לא פחות מהמעבד של אינטל ואני חוסך פה הרבה כסף ויכול להשקיע ברכיב אחר כלשהו. אני גם לא יודע מה כדאי יותר AMD או אינטל...אז אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה מפרטים של מחשב תודה..

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  12. Started by ronur,

מתכונן לרכוש מחשב חדש שיעודו המרכזי עיבוד תמונה (פוטושופ) וללא שמוש במשחקים או 3D. ככל הנראה אלך על מעבד AMD 64, ובכל מקרה המערכת צריכה לתמוך ב 64 ביט. אני מחפש לוח טוב במחיר סביר, אשמח להמלצות ללוח. כמו כן האם מעבד AMD בטכנולוגיית 64 ביט מגיע בסוגים שונים של סוקטים או רק סוג אחד ? (939?) תודה

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  13. Started by a-gold,

יש לי זכרונות 512 דואל ובלוח אם יש 4 מקומות לזכרונות רציתי לדעת אם זה משנה אם זה משנה איך אני שם את הזכרונות אחד ליד השני או במרווח של מקום כן מקום לא ?

• 6 תגובות
    • 465 צפיות
  14. Started by parker8,

תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  15. Started by Ashand,

יש לי 2GB של GSKILL ולוח אם של ASUS P5E SLI שמתי את הזכרונות בסלוטים 3+4 ולא ב-1+2 האם זה משנה? זה יכול לכרום לבעיות?

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  16. Started by tk-hunter,

קיצר הזיכרונות שקניתי הם 2.5.3.3.6 עכשיו זה מה שעשיתי בביוס- http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/t/h/e/h/u/n/t/e/r/1/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310280835163209/200409122052076440/546.JPG רציתי לדעת אם עשיתי את זה בסדר כי יש שם עוד משהו שהוא 11T אני לא יודע מה הוא... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  17. Started by frela102,

עד כמה המעבד צריך להיות מתקדם? אם אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים ?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  18. Started by Liloca,

יש לי לוח אם Asus P4S800D-X בלוח עצמו יש אפשרות להרחיב עד 4 לוחות זיכרון, ברצוני לדעת האם ישנה הגבלה על כמות ה-GB שאפשר לשים. האם אפשר לשים 4 לוחות של 2GB והמחשב יעבוד? אין בכוונתי לשים כ"כ הרבה, יש לי כרגע 1GB אך קורה לי הרבה שמופיעה הערה למטה (בלון אזהרה) שהזיכרון חלש ואינו מספיק. אני רוצה להרחיב ל-2GB, ידוע לי שמדובר ב-DDR400. נראה לכם שיעבוד? אני לא רוצה לקנות ואז לגלות שזה לא נותן לי כלום. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  19. Started by d-undertaker,

התקציב לחוץ לא לעבור בבקשה.. אין עדיפות מסויימת לחברה..(מתוכנן אוברקלוק) ושלא יתן צוואר בקבוק לכרטיסי מסך מהדור הנוכחי אם אפשר..אם לא, תרשמו בכמה צריך להעלות תקציב

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  20. Started by davis5,

יש לי לוח msi neo 2 platinum מעבד 3000 amd venice זיכרון 2X256 השאלה למה הvcore בcpuz מראה לי 1.424 כשבביוס הוא מכוון ל 1.5 תודה

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  21. Started by pooki_1,

שלום לכולם בזמן האחרון אני שוטטתי לי פה בפורומים (בעיקר בזה שמרכיב מפרטים) ושמתי לב למשהו מוזר, אף אחד לא המליץ על לוח אם של אינטל, בעצם, לא ראיתי אפילו איזכור אחד לטוב ולרע, מה העניין עם זה? יש משהו שצריך לדעת עליהם לפני שאני קונה מחשב עם לוח אם כזה? הרי הכי טבעי בעולם שמעבד של אינטל יילך עם לוח אם מאותה חברה, אז למה ממליצים בעיקר על אסוס\ג'יגבייט? אשמח לתשובה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  22. Started by basharis,

שלום, אני מנסה לבנות מפרט לשרת משרדי בסיסי. השרת יהיה בעל מעבד AMD X2 כלשהו ויריץ לינוקס. השרת יריץ VMWare ועליו עוד מספר שרתים וירטואליים. אני זקוק ללוח אם אמין שיסחב את העסק. הדרישות די בסיסיות: 1. יציב/אמין. 2. תמיכה בזכרון 4GB 3. תמיכה בחיבור 4 דיסקים ב SATA לפחות 4. כמה שיותר כניסות PCI - יכול להיות שאצטרך להוסיף כמה כרטיסי רשת ואחרים. אני מניח ש 4 זה סביר (הרבה לוחות באים היום עם 2 בלבד). 5. כרטיס מסך מובנה הכי בסיסי בעולם (ישמש רק לצורך boot). לא חשוב: 1. ביצועים/OC. שיהיה סביר וזהו. 2. RAID (מזוייף) ברמת הלוח. אנחנו משתמשים במערכת ההפעלה בשביל זה. 3. איכות כרטיס וידאו/קול. תקציב - אני מניח ש 400-600 ש"ח יספיקו?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  23. Started by Jetleg,

אני קונה מחשב חדש, שכללתי בו זכרון של 1GB של KINGSTON, הבעיה שעכשיו אמרו לי מהחנות שאין להם את הזיכרון הזה והציעו לי זכרון 1GB של HYUNDAI. רציתי לדעת איך הזכרונות של HYUNDAI בכללי, ואם שווה לי לקחת אותו. אם לא אני אשמח לשמוע איזה חברות אחרות כדאי.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  24. Started by RobiNooB,

מה ההבדל בין ה 35 ל 31 חוץ מ 100שקל ? האם שניהם תומכי מעבדי 4 ליבות אם אחליט לקחת בסוף את ה 8400 אבל בעתיד מי יודע ...... ? יש יציאת אוודיו קוקסיאלי בשניהם ? מה לגבי אובר קלוק ...דומים בביצועים ? מה עם האסוס בהשוואה אליהם ? 10X

• 0 תגובות
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.