מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מה כדי לקחת מבין לוחות האם הבאים למחשקים וגם אולי אוברקלוק בעתיד ושידרוגים ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? --ABIT ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?---ASUS ?GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?--GIGABYTE עם זהאני קונה E6600 ו DDR 667 Twinmos 1G(אני לא מיליונר לכן אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מידי) איזה לוח אם לקחת למשחקים ואוברקלוק בעתיד תודה!!
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מדבר על ה Epox 8RDA ולא הEpox 8RDA+ האם הוא OC טוב? אני יודע שההבדל בינו ל+ הוא הSB שגורם לכך שהוא יהיה בלי NET,SS אבל האם יש עוד הבדלים ומידע שאני צריך לדעת עליו?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
הגרסה הראשונה היא F7 שנותנת תמיכה רשמית במעבדי הפרסקוט והאקסטרים. הגרסה השניה, F8 מתקנת מספר בעיות שהיו בPAT. התקנתי, יש שיפור בביצועים הכלליים. גרסאות הביוס החדשות יצאו גם ל8knxp אולטרה ולגרסאות השניות של הלוחות.
-
שלום, יש לי תקלה שאין לי כל כך מושג איך לפתור אותה. כאשר אני מכבה את המחשב (לא REBOOT). הסדר של ה BOOT PRIORITY מתבלגן לי. בעקרון יש לי ASUS P5B . יש לי שני הארדיסקים, אחד SATA והשני IDE. אני רוצה לעשות BOOT מה-IDE. כאשר אני מכבה את המחשב, הסדר של הBOOT משתנה. חוץ מזה שום דבר לא משתנה ב-BIOS. שמתי לב, שכאשר אני מכבה את המחשב, לעתים המחשב לא מזהה את הIDE. וחשבתי שאולי בגלל זה מתהפך לי הסדר. כאשר המחשב כבר דולק, כמה שניות ולא מזהה את הארדיסק, REBOOT פותר את הבעיה. האם יש משהו שאפשר לעשות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שאני בודק את הזיכרונות בתוכנה S&M אני מקבל את השגיאה הזאת: ואח"כ הסריקה נעצרת מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
המחשב של אחותי מגיע ל-75 מעלות וזה גורם לזה שהמחשב מתחיל מההתחלה כל הזמן אז אני רוצה להחליף משחה תרמית מדובר ב-p4 2.8 סוקט 478 הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את המאוורר שלו פתחתי את שני הקליפסים אני מנסה להוציא אותו ולא מצליח מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הממ יש לי ת'לוח EPOX 8KDA3J עכשיו יצאו 2 עידכונים לביוס... האחד מתקן שגיאות קיראת טמפרטורות השני הוא יותר חדש אבל לא כתוב שהוא מתקן שגיאות... קיצר התקנתי את הכי חדש ועדיין המעבד שלי מגיע ל59 מעלות במאמץ (יש לי AMD 64 3400+) כשאצל חבר שלי הוא מגיע ל53 מעלות גג אבל יש לו לוח אחר... הייתי צריך לעשות עידכון לגירסה הישנה?
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב ורציתי לדעת מה יותר שווה מבחינת בצועים AMD או INTEl באותו סדר גודל של מעבד
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות לאחותי מפרט המבוסס על מעבד AM2 4400+ ו Kingstone 512MB 667 X 2. שימושי המחשב בעיקר גלישה באינטרנט וצפיה בתמונות (מצלמה דיגיטלית) וסרטים מלאים. תקציב ללוח אם: עד 550 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך Onboard. עדיף שיהיו ללוח יכולות אודיו טובות מכדי לשמור אופציה להרכיב מערכת לווינית טובה של רמקולים (אולי Altec). אשמח לענות על שאלות ממקדות (אני בטוח שיש מלא המלצות). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק מאוד למשחקים ולעבודה בכלל בלי שאני צריך oc אני גם לא ממש יודע מה זה התקציב של המחשב 4500 והמסך 1500 אני רוצה שהמחשב יחזיק לאורך זמן (שנתיים לפחות) ולא להרגיש חלש מידי בעוד שנתיים יש את המעבד q6600 שהבנתי שהוא צריך השקעה ולא ממש בא לי להיכנס לזה חשבתי יותר על המעבד INTEL E6750או AMD 64 5200 ה-AMD הרבה יותר זול והבנתי שיש לו ביצועים טובים מאוד לא פחות מהמעבד של אינטל ואני חוסך פה הרבה כסף ויכול להשקיע ברכיב אחר כלשהו. אני גם לא יודע מה כדאי יותר AMD או אינטל...אז אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה מפרטים של מחשב תודה..
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מחשב חדש, ובוחר פריט פריט. לגבי מעבד, הגעתי למסקנה שהכי טוב לקחת או E6750, או Q6600. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם תמונות (Photoshop), סרטים וקצת משחקים. התקציב הכולל, ללא מסך הוא כ-4000 ש"ח. אפשר טיפה לחרוג. אז קודם כל, בבקשה, תעזרו להחליט בין שני המעבדים. דבר שני, אני צריך לוח אם סביר\טוב, שיתאים לצרכים שלי. ודבר שלישי, זיכרון. אני מעריך כ-2GB. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מחפש לוח אם כולל כרטיס מסך מובנה כי אני כרגע לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק בשלב יותר מאוחר שיצא כרטיס DX10 והייה גם במחיר יותר זול אני צריך לוח למעבד אינטל בתושבת LGA775 שיתאים למעבד זול שיש היום ולשדרג את המעבד בעתיד עכשיו ראיתי שיש כול מיני כרטיסי מסך על הלוח כמו Integrated Intel® Graphic Media Accelerator950 Integrated Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000) וגם גיפורס 6200 אמרו לי שיש איזה כרטיס מסך משולב מומלץ? איזה לוח מומלץ לויסטה כולל כרטיס מסך ? ועד לאיזה רמה של משחקים תומכים הכרטיסים האלה? ( GTA 3 / 4 הם תומכים? )
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המפרט של ה300 שהוצג במדור, ואני מחש איך לחסוך עוד קצת, אז חשבתי שבמקום לקנות את המעבד שהם מציעים: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty אני אשאר עם המעבד הנוככי שלי: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz האם באמת כדאי לי להשאיר את המעבד? כי חשבתי שאולי יש להם את אותם ביצועים? כדאי לי בכול זאת להשאיר את המעבד כי הוא ממש לא טוב? או זהוא יגיע לביצועים במשחקים כמו crysis ו call of duty 4 סבירים שיספקו אותי? (אני לא רוצה את הכי טוב אני רוצה משהוא בינוני, אבל שאני לא יתצטרך נגיד להריץ crysis על low.)
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הלוח ויש לו 3870 אחד, הוא יכול להוסיף עוד אחד בלי שיהיו בעיות ? יש לו איזה מעבד QUAD 2.2 של AMD..
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte 965p-DS3 ו 2 מודולים של זכרונות Geil Ultra 800MHZ (קיט של 2 ג'יגה). רק עכשיו שמתי לב שבביוס, DIMM voltage מוגדר כ "normal", כלומר ברירת מחדל שאמורה להיות 1.8V (תקנו אותי אם אני טועה כאן), אבל לפי everest המתח לזכרונות הוא 1.9V. האם יש כאן סתירה, או שאני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה יעלו המעבדים החדשים של אנטל ואם שווה לי לחכות להם או שכדאי לי לקחת כבר עכשיו מעבד 2 ליבות מהסדרה הראשונה של שתי ליבות של אינטל( D930 ) בבקשה תביאו לי מחירים של המעבדים לפי גה"ץ וFBS וכו' וגם תוצאות של השיפורים שלהם מהסדרה הראשונה של השתי ליבות מה השוני בניהם
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
זכרון AU`SPIS DDR-2 512 MB 533MHZ יש לו צ'יפ? זה ממש חשוב לי תנו דעה
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
אז ככה זה המחשב החדש שלי, רציתי לשמוע תגובות מה דעתכם על התוצאות amd 3500 venice msi k8n neo 4 platinium nforce4 ultra 1*512MB - מחר אני יביא עוד 512 (זכרונות ג'נרים) 6600gt leadtek extreme edition עשיתי טיפה OC פה מ 2.2GHZ ל 2.4GHZ והתוצאה של המעבד עלתה בערך ב-1000 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 לוח של ECS דגם P4S5MG מעבד 1.7 ג'יגה.... הבעיה שלי היא כזאת שאין לי כניסה לכרטיס מסך AGP הייתי רוצה להחליף את הלוח שלי אבל שהמעבד ישאר. איזה לוח טוב עדיף זול אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
נניח יש לוח אם שתומך במעבדים כך וכך, תומך בDDR2 במהירות 533 MHZ ושאר הדברים הדברים כמו הPCIים ועוד (זתומרת, אנל מכיר ממש את שאר הדברים =[ ) ונניח יש לוח אם נוסף תשתומך בדיוק באותם מעבדים ואותה מהירות DDR2 אותה כמות נניח של שקעי PCI (כל הPCIים למיניהם, הרגיל, האקפספרס, וזה של הכ.מסך) בוקיצור מבחינת נתונים מהסוג הזה הם זהים.. האם יש מקרה כמו זה שבו תוכלו להגיד לי שיש אחד מהם שהוא יותר טוב? ו..צ'יפסט, זה פשוט כל ה..איך לקרוא לזה..ממ.. ארגון של הלוח אם? זתומרת, כל הדברים האלה שאח"כ כותבים על פיהם את הנתונים הנ"ל (איזה מעבדים תומך, מהירות DDR2 וכאלה?) זה המערך של הלוח כביכול? ופשוט יוצא שחברות כ.מסך גם עושות צ'יפסטים? אני רוצה להיות בטחש אני מבין תנושא כי זה לא כלכ ך ברור לי מ…
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש, אז רציתי לשאול אם הלוח אם שלי הוא is7/is7-g/is7-e(inteli865-ich5 אז אם אני יקנה עכשיו כרטיס זיכרון DDR2 הוא יתאים ללוח אם? או שתוכלו להמליץ לי על כרטיסי זיכרון שמומלץ לקנות (התקציב שלי הוא 400).
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם שתואם רק ddr3 ואני חייב לקנות זיכרון רציתי לדעת איזה זיכרון אתם ממליצים לא חשוב למחיר כמה מגה הרץ ואיזה תזמונים ... שאלה אחרונה זה אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 מגה הרץ והלוח אם תומך עד 1333 זה יהיה תואם ופשוט לא ינצל אותו או שהוא לא יתאים ? תודה מראש ........
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
נשרף לי המעבד ואני רוצה לקנות מעבד pentium 3 . ומצאתי מוכר מישהו יכול להגיד לי כמה שווה מעבד 933mhz,256cach,133mhz זיכונות?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לאחי הקטן ואנו מתלבטים בין ה64 ביט של אינטל לבין amd דרישות ממוצעות פשוט בפעם האחרונה שהתעניינתי עוד לא היה 64 ביט לאינטל וארצה לדעת עליו קצת לעומת הamd
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-