מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
היבואנים בארץ כבר לא מביאים יותר נורתוודים - לכל מי שמחפש. זמנים רעים לאוברקלוקרים בארץ.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שמתי לב שהם מאוד זולים..אז רציתי לדעת איך הם אולי ארכוש.. מצאתי 512MB 400MHZ DDR ב420 כולל משלוח..
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסויים (נניח msi 850e) שכשקניתי אותו אמרו לי שהוא מותאם לRDRAM בלבד (היה להם אינטרס ברור בגלל מחירו הגבוה). בינתיים החנות ממנה קניתי נסגרה , ואני רוצה להרחיב את הזכרון ולשים DDR.נכנסתי למפרט יצרן של הלוח אם ואין שם הגבלה ברורה על סוג הזכרון. איך אפשר לדעת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף/להחליף זכרון. לוח האם הוא GA-7ZMMMH וראיתי שרשום שהוא תומך רק ב: pc100/pc133 sdram or vcm sdram 3.3v only. האם זה זכרון מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש AMD 64 וחיכיתי כדי שיצאו לוחות אם עם הציפסט החדש. השאלה שלי מתי יגיע לארץ לוח טוב עם הציפסט הזה ואם כבר הגיע אז איזה דגם וחברה? וגם האם יש עוד לוחות שצריכים להגיע לארץ בנוסף למה שיש פה? וגם אם אפשר סקירות ביצועים על הציפסט החדש ביחס לקודמים (אם יש) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מחפש לוח אם עבור מעבד amd 939 3000 או 3200 לא מיועד לאוברקלוק בסכום של עד 500- 600 שח שאר החלקים המתוכנים כרטיס מסך 6600gt pcie זכרון 500 מ"ב טווינמוס תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדש עם לוח אם asus p5b plus vista , ובתחילה קניתי את הזכרונות TWIN2X2048-6400C4 של corsair שהתגלו כדפוקים. בחנות ממנה קניתי נתנו לי להחליט עם אני רוצה זוג חלופי של הזכרונות הנ"ל או זכרונות אחרים במקום (אני שוקל לקחת את kingston hyperx). האם למישהו יש ניסיון עם הזכרונות האלה? האם יש להם בעיית תאימות עם לוח האם שלי, האם הם סתם דפוקים ולא יציבים, האם הם מתחממים יותר מזכרונות רגילים? אשמח לתשובות
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
צריך מעבד-ולוח אם...מעבד שיהיה אינטל ולוח אם עם כרטיס מסך מובנה...שלא יעבור את ה800 ש"ח 900 ש"ח זה הטופ שאפשר להגיע אליו...לא 920 ולא כלום...ממש כי 800 גם ככה זה בלחץ...מעבד אינטל ולוח אם תואם....צריך שללוח יהיה כרטיס מסך מובנה... אהה ועוד דבר: שיהיה מIQPC כי אני עושה משם הזמנה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
משפחת Alder Lake הניידת הסתפקה עד עתה במעט פחות ליבות עיבוד בהשוואה למקבילה הנייחת שלה - אבל נראה שזה עומד להשתנות בקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שחשבתי שאני לוקת את הלוח של MSI, קראתי כאן וראיתי שרוב האנשים ממליצים דווקא על EPOX אבל רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הלוחות הנ"ל והאם הבדל זה מצדיק הבדל של כ- 300 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של אסוס משלפני 6-7 שנים ומורכב עליו פנטיום שלוש 667 MHZ , השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג את המעבד למעבד פנטיום 4 כדי שהמחשב יחייה עוד קצת.. לא נראה לי שזה משנה אבל הדגם של הלוח הוא משהו כמו PV133 תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף משני הלוחות הבאים? .EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX או זה Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX ?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
ברשותי: מעבד: Pentium 4 HT, 2.6 Ghz, socket 478 לוח אם: ASUS P4PE-X (ולפי everest גם הדברים הבאים: BUS type: DDR SDRAM, Real Clock: 200 MHz, Effective Clock: 800MHz). זכרון מותקן: 512MB DDR PC3200 2.5-3-3-8 (בלוח אם יש 3 3 סלוטים, כרגע רק אחד בשימוש עם ה-512). המחשב עובד מצויין, ואני רוצה לשדרג את הזכרון. בעבר, כשניסיתי להוסיף עוד 512 מאותה חברה, עם אותם מאפיינים- זה לא עבד. המחשב פשוט בשלב מסויים קפא. ואז גם נחשפתי לעולם (ולהבנה) שלהוסיף זכרון לזכרון קיים זה משימה קשה עד בלתי אפשרית. אז עכשיו אני רוצה לשרג את הזכרון ל-2GB. ז"א, חדשים. מבלי להשתמש בזכרון הישן. לפי המחשב שלי- על מה אתם ממליצים? ומהו בכלל טווח המחירים? כל פרט שתרצו בנוסף על המחשב, אני אשמח לספק. תודה וחג שמ…
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
OCZ DDR PC-4000 / 500mhz / Performance Series / Dual Channel על לוח IC7 MAX3 אני יגיע ל500 MHZ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יש לי את המערכת ש[במפרט] הFSB שלי מוגבל עד ל 340M אני לא מתעד להחליף את הלוח בשנים הקרובות. מצאתי את הזכרונות האלו http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-5400PHU2-2GBNT~15~0.htm# והמחיר מתאים לי ולשאלה האם הם טובים ? או שעדיף לרדת לכיוון 1G ולקנות עם תזמונים יותר טובים. השדרוג היחידי שאני רואה בעתיד זה אולי אולי מעבר ל VISTA . אם מישהו מכיר זכרונות יותר איכותיים באותו הנפח וסדר גודל של מחיר עד תוספת של 50, 80 ש"ח אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם: NVIDIA ASUS nForce4 P5N32-SLI X16 1. הוא טוב? 2. הוא הכי טוב של nvidia?? 3. יש לוח אם יותר טוב ממנו??? 4. יש בו משהו מיוחד???? כמה הוא עולה????? אני מקווה שמישהו יענה על השאלות זה חשוב תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
האם הלוח הזה - ASUS P5P800 LGA775 תומך במעבדים 64 ביט של אינטל ,ניסתי לחפש באינטרנט אך לא מצאתי תשובה ? http://noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=2333
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם לסוקט A ולאחר חיפושים רבים מצאתי לוח אם של Biostar -שם הדגם הוא M7VIT. מצאתי אותו ב-zap ב-260 שקל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=33787 ראיתי גם מידע עליו באתר של Biostar: http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=M7VIT%20Bravo רציתי לדעת איך הוא? האם Biostar חברה טובה ואמינה? שווה לי לקנות אותו בהתחשב בכך שאני לא הולך להחליף מעבד?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום....אני רוצה לדעת אם המארז הזה: M-100A MICRO-ATX TOWER יכול להכיל בתוכו את הלוח אם הזה: M2A-VM HDMI האם הלוח ייכנס במארז הזה? כי המארז הזה בא עם ספק נחמד יחסית וזה למחשב מאוד מאוד תקציבי שבהתחלה רציתי להשים מארז של 150 שקל שבא עם ספק מעפאן (אין תקציב) ואז ראיתי את זה וזה ניראה לי קצת יותר טוב והוא גם ניראה יותר איכותי ועם ספק יותר טוב והוא עולה רק 50 ש"ח יותר אז האם הלוח ייכנס במארז: קישור למארז: http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=11&hProdID=141
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מתלבט בין: מעבד: INTEL E6320 CORE2DUO CONROE או E6420 CORE DUO CONROE? ותגידו לי גם מה היתרון והחסרון בכל אחד מהם..אם יש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שאלה ראשונה שלי האם כרגע יש איזהי המלצה על סוג ודגם מסויים של זיכרון שהיחס של ביצועים/מחיר הוא הכי משתלם - נגיד שבמעבדים זה dual core 3800+ נגיד והמטרה של המחשב זה משחקים וביצועים וoc עד כמה שאפשר לעשות ל amd dual core 3800 בקירור סטוק ולאחר מכן + אופציה לקירור אוויר אז מה הזיכרונות שאתם ממליצים 1gb בטווח מחירים של 700 עד 1600 וכמובן כמו שאמרתי מקודם שיתנו את היחס הכי טוב של מחיר/ביצועים (לאו דווקא לקחת את הכי טוב ב 1600 אלא אם כן הוא ממש שווה את זה) סתם למשל שאלה, מה עדיף Geil ONE 1024MB BH5 PC3200 400MHz DDR Dual Channel זיכרון מבוסס BH5 בעל תיזמונים הדוקים של CL1.5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3784 במחיר של 1600 ש"ח או OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC320…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בוקר טוב ,אני מתלבט מאוד מה מתאים לצרכים שלי אדגיש מייד כי לא מתוכנן oc בשום מקרה השימושים בעיקר גלישה ,מעט משחקים קלים כגון gta,fifa2008,וכד אופציה א:e-4500,ga945gms2 אופציה ב:e-6550 ga p35ds3l הכרטיס מסך 8500,ram2gb האם אני יכול לוותר על אופציה ב בהתחשב בצרכים?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
core speed מה זה? ובזיכרון שרשוםMax Bandwidth pc 3200(200mhz) זה אומר שהמהירות של הזיכרון 200? תודה.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של חברת ABIT והוא: NF7 S שנדפק.. אני רוצה שתציעו לי על לוח אם שיתאים למעבד AMD 2500 אין לי חשיבות לSATA בבקשה תעזרו לי עם זה, זה דחוף לי מאוד... תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-