מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
תודה לכל העוזרים אני צריך לדעת איך הכל פועל (תיאורטית)
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדש עם לוח אם asus p5b plus vista , ובתחילה קניתי את הזכרונות TWIN2X2048-6400C4 של corsair שהתגלו כדפוקים. בחנות ממנה קניתי נתנו לי להחליט עם אני רוצה זוג חלופי של הזכרונות הנ"ל או זכרונות אחרים במקום (אני שוקל לקחת את kingston hyperx). האם למישהו יש ניסיון עם הזכרונות האלה? האם יש להם בעיית תאימות עם לוח האם שלי, האם הם סתם דפוקים ולא יציבים, האם הם מתחממים יותר מזכרונות רגילים? אשמח לתשובות
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
משפחת Alder Lake הניידת הסתפקה עד עתה במעט פחות ליבות עיבוד בהשוואה למקבילה הנייחת שלה - אבל נראה שזה עומד להשתנות בקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT לבין TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 או אולי להוסיף כסף ולקחת את OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK (לא מתוכנן OC) תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר טוב שלי חוזר מארה"ב וחשבתי שזו הזדמנות טובה לחסוך קצת כסף . חשבתי על קונרו E6300, זכרון 1 GB בקשר ללוח אם אין לי צורך ב OC - ולכן לא ארצה להוציא כסף מיותר על לוח רק מכיוון שהוא חזק ל OC מעבר להמלצות על זכרונות ולוח אם אני זקוק גם לעצה בנוגע לחנויות זולות און-ליין, אם משהו מכיר הכי זול שראיתי עד עכשיו למשל היה 219$ לE6300 ו187$ לDFI INFINITY 975X/G (בקשר לתקציב - לוח אם לא יותר מ 190$ וזכרונות במחיר סביר) תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
ראיתי שאצלי רשום מעבד CPU 3.2 ו 3.21 CPU רשום גם 2 CPUs וגם במנהל התקנים יש 2 פעמים מעבד אז מה זה אומר שיש 2 מעבדים במחשב?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
התאפכו היוצרות. קרדית: YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3227431,00.html למבחן הביצואים: http://anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2716
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
Mushkin 2GB 1GBx2 High Performance HP2-5300 DDR2-667 או Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 שניהם בהפרש מחיר של 20 ש"ח. אחד תדר 677 השני תדר 800. האחד תדירויות 12 4 4 4. השני 12 5 5 5. אני קונה את הלוח DFI 975X. אני רוצה להאיץ אותו לבאס 350 או 360. כלומר הזכרונות יעבדו לי על 700 או 720. הזכרונות הראשונים יש להם תזמונים יותר טובים וכנראה ניתן להאיץ אותם בלי בעיה ל-700. השאלה - האם כשמאיצים אותם הם ייתנו תזמונים פחות טובים? אולי כדאי לי ה"קיט" השני בלי להסתבך ב-OC. אבל אמרו לי שהתזמונים פחות חשובים כשמדובר במעבד קונרו. אני מבולבל. מה הייתם לוקחים?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
זה המחשב שלי כיום, משמש בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט, לפעמים לצפייה ועריכה של קטעי ווידאו קצרים לצורך הוראה - עם ווינדוס XP: Main Board Model ASUS P4S533MX Processor: Intel Celeron 2000 Mhz Graphics Description SiS 651 Memory Installed 1024 MBs Memory Configuration 1024;DIMM DRAM Synchronous דיסק קשיח 160 ג'יגה. לא הייתי חושב על החלפה אבל הווידאו מגיב לאט ולפעמים חלק מהמסך מכוסה קווים - אני מניח שזה בגלל כרטיס המסך המיושן. האם אני צודק? מכיוון שאם בכלל אמצא כרטיס מסך סביר ללוח אם הזה, הוא יהיה יקר - האם שווה להחליף כבר ללוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) ומעבד ליבה כפולה? לפי ההמלצות באתר, אני יכול לעשות את זה בפחות מאלף שקל.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ראיתי לוח אם של אסוס עם ציפסט של VIA ו-SIS איזה מהם טובים יותר? איך הציפסט של SIS661? לא יודע איזה דגם של אסוס לבחור ועם איזה ציפסט?! מינוסים פלוסים -יש? צריך להיות עם פנטיום 4 2.4 או 2.8 או שבכלל המפרט 'מיושן' ? ???
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
יש לי שני סטיקים של kingstone 256mb PC3200 התקנתי היום וולקנו 12 ולא יודע למה, כשאני הפעלתי את המחשב הלוח אם זיהה את המעבד כמעבד מסוג אחר. אז בגלל זה נכנסתי לביוס ועשיתי "העלאת הגדרות אופטימליות" או משהו כזה. בקיצור, עשיתי "שיחזור הגדרות". אבל עכשיו, הלוח אם חזר לקרוא את שני הזיכרונות כ-333DDR ולא כ-400DDR. הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה לפני 3 חודשים. אתם עזרתם לי לפתור אותה (שיניתי משהו בביוס). אני ניסיתי לעשות חיפוש להודעה ההיא אבל לא מצאתי. אני נכנסתי לביוס ואז ל-SOFWMENUE ועדיין לא מצאתי שם משהו שקשור לזיכרון, חוץ מה: CPU/DRAM RATIO, אבל שם יש את היחש בין המעבד לזיכרון ולא קביעת ה-MHZ של הזיכרון. אם אפשר בבקשה תגידו לי שוב איך אני משנה את הזיכרונות מ-333 ל400? יש לי לו…
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
טוב אני עומד בפני קניית שילוש חדש...ועומדת בפני תהיה... עכשיו ככה מכיוון שהמחשב שלי חלש מאוד אני לא מצליח לעבוד עם שום דבר שהוא מעבר לאינטרנט בסיסי ואייסיקיו... עכשיו השאלה שלי היא ככה... אני עומד לקנות מחשב חדש...עכשיו רוב זמן העבודה יהיה בעבודה "משרדית" הטקע הוא שכשאני פותח תוכנת הורדה מדיה פלייר...חלונות אקספלורר אייסיקיו ומסן אני צריך להשתמש בקונטרול טאב בשביל לעבור בין חלונות...וכל דף אינטרנט נטען בצורה מזעזעת...ואי אפשר לעבוד ואני צריך לכבות את רוב הדברים הפעילים (פעולה שיכולה לקחת כ-5 דק' בגלל עומס על המעבד) אני רוצה למנוע את זה... עכשיו תגידו לי "קנה AXP או איזה סלרון D" ואני לא רוצה...אני רוצה ביצועים חזקים למשחקים (כי עוד מעט אני אחליף כ"מ) עכשיו השאלה היא...האם…
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
-
נשרף לי המעבד ואני רוצה לקנות מעבד pentium 3 . ומצאתי מוכר מישהו יכול להגיד לי כמה שווה מעבד 933mhz,256cach,133mhz זיכונות?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTPC ומצאתי מארז יפה אבל הוא דורש לוח אם microATX יהיה עליו כנראה Core 2 duo 7300 ו RADEON HD4850 יש לכם הצעות?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יצרנית המעבדים ומפתחת השבבים מכריזות על מבצעים שיספקו כותרים חדשים למי שירכוש את החומרה המתקדמת שהן מציעות, ולנו נותר רק לקוות שהדילים האלו יגיעו גם אלינו לישראל לכתבה: http://hwzone.co.il/אינטל-ו-amd-מפתיעות-קנו-חומרה-וקבלו-משחקי/
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לאחי הקטן ואנו מתלבטים בין ה64 ביט של אינטל לבין amd דרישות ממוצעות פשוט בפעם האחרונה שהתעניינתי עוד לא היה 64 ביט לאינטל וארצה לדעת עליו קצת לעומת הamd
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
דבר ראשון מזל-טוב לנדב הגדול מכולם 18 מגניב ואחלה שיהיה לך :] אוהב אותך ועכשיו אחרי שבירכנו את השמן הזה :] אני רוצה שתעזרו לי במשהו חמוד יש לי לוח אם מדגם: Tyan - Trinity 400 model: s1854 ושזה לוח אם שיש בו 2 מעבדים slot1 + socket 370 עכשיו מחובר למחשב slot1 600 mgz פנטיום ולא סלרון ועובד אחלה... ואני רוצה להוסיף עוד מעבד סוקט 370 נגיד 1000 מגה הרץ או לא משנה.. העיקר שהמחשב ירוץ עם הוספת מהירות ניסיתי לחפש באתרים ובהורואת של הלוח אם (שלא קיבלתי עם הלוח) אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לחבר עוד מעבד אני מאוד אשמח.. שיהיה בהצלחה :] תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אהלן ! איך ה Abit AW9D-Max? ואיך הוא בהשוואה ל Asus P5W-DH Delux מבחינת ביצועים? והאם אפשר בכלל למצוא אותו בארץ? תודה מראש , תום .
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב? Athlon 64 5600+ (Socket AM2) X2 DualCore או Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB דחוף בבקשה..!
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה (אני מקווה שהיא לא כללית מידיי) אבל מאוד מטרידה (אותי לפחות).. אם יש לי מפרט מסויים..מיועד בהחלט למשחקים ויש בו מעבד מהאלפיון העליון אבל כ.מסך לא משהו ביחסית לתקציב.. עדיף לרדת קצת מהמעבד ולעלות בכ.מסך נכון? לדעתי כ.מסך תורם יותר למשחקים מאשר מהירות של מעבד... תודה רבה :-*
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מקור ההודעה http://www.theinquirer.net/?article=20058
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי לוחות בסביבות מחיר של 750 שקל שיהיה NF4 וSLI תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-