עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Yung_man,

היי כולם אני כיום עובד עם תצורה של 512MB של זיכרון שפועלים במהירות 333MHZ, שזה המקסימום שהלוח שלי עובד (ידוע - ישן ) . רציתי להוסיף עוד כרטיס, ורציתי לדעת אם הוא ידע לקבל כרטיס של 400MHZ ולהסב אותו ל-333, או שעדיף שאני אקנה 333 ולא אנסה להתחכם תודה!!

• 5 תגובות
    • 466 צפיות
  2. Started by jsmith,

שלום רב אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה שנתקלתי בה הורדתי את התוכנה CPU-Z ובדקתי את התדר שמופיע לי בזיכרונות ומסתבר שהתדר הוא 335MHZ במקום 667 האם מישהו יכול להסביר לי האם זה נורמלי (מדובר ב2 סטיקים של 1 גיגה דואל צאנל)

• 7 תגובות
    • 466 צפיות
  3. התקציב הוא 8500ש"ח למחשב, האם כדי להשקיע ב6000+ ולחרוג מהתקציב או ללכת על ה5600 ולהישאר בתקציב המקורי. לא מתכונן OC חנות מועדפת - IQPC אני שואל כי שמעתי שה300ש"ח הפרש בינהם אינו משמעותי למשחקים...אז אני שואל אותכם? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  4. שלום, חיפשתי באתר חומר, קראתי רבות וקיבלתי תשובות לרוב שאלותיי. אך, ישנם מספר שאלות שלא מצאתי עליהן תשובות: 1. האם ניתן להרכיב על המחשב 2 זכרונות, אחד במהירות 667MHZ ואחר במהירות 800MHZ? 2. האם ישנו הבדל מהותי בין זיכרונות 667MHZ לזיכרונות 800MHZ(אני לא מבצע אוברקלוקינג). 3. קיבלתי הצעה לרכוש כרטיס זיכרון Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB, האם החברה Corsair טובה, והאם כרטיס הזיכרון הזה טוב(או שניתן למצוא כרטיס זיכרון טוב יותר ב-400 ש"ח)? ושאלה נוספת בנוגע למעבד-האם כדאי לרכוש קירור למעבד(מסוג Arctic Cooling Freezer 7 Pro, בעלות של 125 ש"ח) גם אם אני לא מבצע אוברקלוקינג? תודה רבה לכולכם.

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  5. עם תג מחיר גבוה משל לוחות B660 רבים אחרים אך נמוך מזה של לוחות Z690 ממוצעים, מצאנו את לוח האם הזה יושב במקום טוב באמצע - כל מה שצריך לדעת על B660 GAMING X DDR4 של GIGABYTE מחכה לכם בפניםלכתבה

6. Started by yoni321,

אהלן אנשים אני צריך זיכרון בגודל של 1GHZ לא אכפת לי שזה יהיה בשני סטוקים, כמה שיותר זול יותר טוב. צריך שהזיכרונות יהיו טובים כי זה מיועד למשחקים. המפרט שלי למטה, הלוח אם שלי ישן והוא בלתי מזוהה. התקציב בין 300-500 ש"ח אני חוזר חשוב שיהיו זיכרונות טובים. תודה

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  7. Started by Snufkin,

מה ההבדלים בין ליבת פאלומינו ל thoroughbred??? מבחינת מגהרצים יש הבדל?? מה יותר ישן הפאלומינו או ה- thoroughbred?

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  8. עכשיו יצאתי מבחן במבנה מחשבים (Computer Architecture) והייתה שם דווקה שאלה מעניינת על מטמון L2 שניתן לשינוי בהתאם לביקוש - כמו ה-$ Shared של אינטל. מעניין אם מישהו פה יודע איך זה עובד אצל אינטל. הנה השאלה: http://hwzone.co.il/newspics/mor/TEMP/comp_test.zip לי זה נראה שבאינטל זה selective ways בכל אופן. אגב, השאלה השניה הייתה על מעבדים מרובי ליבות עם L2 משותף ו-L1 לכל ליבה - סטודנטים שעובדים במרכז פיתוח של אינטל בטח הרגישו בבית

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  9. Started by lior46,

ה 4200 של AMD או ה- e4300 של אינטל בלי קשר ליכולות האוברקלוקינג שלהם

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  10. Started by EMYNEM,

שלום, כיום יש לי מחשב עם לוח אם של INTEL שתומך בATA100 אני מעונין להוסיף כונן קשיח חדש ויש לי שתי שאלות 1. אם אני יוסיף כונן קשיח שתומך בתקן ATA133 האם זה יעבוד בצורה נורמאלית או שצפויות בעיות? חשוב לצין שבנוסף לכונן הזה יחובר עוד כונן קשיח של תקן ATA100. 2. אם אני יוסיף למחשב כרטיס serialATA של PCI לדוגמא הכרטיס הבא http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4609 ויחבר אליו כונן קשיח מתקן serialATA האם אני יקבל את המהירות של הserialATA או שמהירותו תואט למהירות השווה לATA100? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  11. Started by devil2052,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בארה"ב. אני מתלבט בין שני זכרונות, והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בענין: 1. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145034 2. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231065 תודה.

• 6 תגובות
    • 466 צפיות
  12. יש לי מחשב פנטיום 3 600 מה"צ יש לי לוח אם מסוג ECS דגם P6BXT-A בלוח יש 3 סלוטים לזכרונות וע"פ האתר הוא יכול לקבל עד 768 מגה ראם 3*256 SDRAM 1. אבל כאשר אני מתקין זכרון 256 SDRAM הוא מזהה את זה כ 128 מגה כאשר אני שם 2*256 הוא מזהה את זה כ 2*133 סה"כ 256 וכאשר אני שם 3*256 מגה הוא מזהה רק 3*128 סה"כ 394 מגה SDRAM מה הבעייה ומה לעשות? 2. פניתי לאתר של ECS לעדכון הביוס והורדתי קובץ עם סיומת BIN איך מעדכנים את הביוס? המחשב לא מוכן לעדכן ביוס עם WINFLASH כמו שכתוב באתר זה לא עובד

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  13. ומה אומר DUAL CHANNEL? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  14. Started by RayZ,

איזה לוח של Giga byte הוא הכי טוב? אני מתכוון לדגם,ועם איזה צ'יפסט הוא בא?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  15. היבואנים בארץ כבר לא מביאים יותר נורתוודים - לכל מי שמחפש. זמנים רעים לאוברקלוקרים בארץ.

16. Started by IDAN AMRAM,

לחבר שלי הלך הלוח אם והוא חשב לקנות לוח אם + מעבד עד 1000 ש"ח והוא אמר שמישהו שהוא מכיר אמר לו שזה אפשרי למצוא מעבד AMD core dou ולוח אם שתומך ב AGP עד 1000 שקל... אתם מכירים דבר כזה? תנו לי המלצה אם אתם מוצאים ואם אפשר גם את החנות שממנה אתם לוקחים תודה מראש

17. Started by sirsnir,

מתי המרום יוצא לשוק? אני חיכיתי לו בנרות,וכבר נמסה לי השעווה על היד-תראו איזה בוהן קיבלתי מישהו יודע מתי הוא יוצא?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  18. Started by Skippy,

G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK עולים 870 שקל בפנדס איך הם באוברקלוק? ממליצים על זכרונות אחרים 800Mhz cl4? אומרים שהתזמונים לא כלכך קריטים עם המעבד e6300 מישהו יודע למה? אם זה באמת נכון אז כדאי לי לקחת את אלה: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ ב730 שקל מפנדס? אני עושה אוברקלוק בלי מתחים, הם יגבילו אותי יותר מהcl4?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  19. Started by razoli,

יאללה אני רוצה ליראות הרבה הצבעות!!!! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  20. Started by kobibo,

1. DDR-RAM 1024MB 3200 Hynix Original Memory 2. DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memory שניהם עולים אותו דבר, איזה מהם עדיף יותר ? והאם מישהו יודע על אי תאימות של זכרונות אלו עם לוח ABIT AN8 ULTRA NF4 ?

21. Started by galedri,

p4v800-x asus איך הוא?

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  22. אני מעונין בלוח אם שיתמוך במשחקים DX10 וברזולוציה 1080P ( לא 1080I ) האם הלוח הזה יכול לעמוד בכמות תעבורה של 1080P M2A-VM של ASUS

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  23. Started by m4a1,

אז ככה יש לי פנטיום 4 3 GHZ ו 1GB זיכרון שני סטיקים של 256 MB ואחד של 512 MB אז אני מתכננן לקראת השדרוג לויסטה לשדרג את הזיכרון חשבתי שאני כבר אעיף את ה2 של ה256 MB ואוסיף במקומם 2 של 1 GB ול512 אני אוסיף בן זוג של עוד אחד של 512 אז מה אתם אומרים שווה לי או שבכלל שווה לי לשדרג את המעבד? נ.ב לא הייתי מיתנגד גם אם הייתם מביאים לי מוצרים שאתם ממליצים אליהם ואני יכול לקנות על 1000 שקל במיקרה של זכרון ובמקרה של מעבד תציעו ואז כבר אני אבדוק. וגם כן אני אתקין את VISTA HOME PREMIUM והכרטיס מסך שלי הוא: SAPHIREE READON X1950 GT

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מוכרח להודות שאני איש שמאד מאד אוהב מחשבים, ומחפש רק ללמוד כל הזמן. עכשיו תסלחו לי על בורותי אבל אין לי מה מושג מה קורה עם כל העניין הזה, או למה SOCKET כך וכך יותר טוב מ SOCKET אחר. הייתי רוצה לדעת מה קורה עם כל העניין הזה, אני יודה מאד למי שיסביר כאן בקצרה או אפילו יתן לינקים לכתבות. תודה רבה רבה לכולכם. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  25. Started by kuku gril,

יש לי לוח אם מסויים (נניח msi 850e) שכשקניתי אותו אמרו לי שהוא מותאם לRDRAM בלבד (היה להם אינטרס ברור בגלל מחירו הגבוה). בינתיים החנות ממנה קניתי נסגרה , ואני רוצה להרחיב את הזכרון ולשים DDR.נכנסתי למפרט יצרן של הלוח אם ואין שם הגבלה ברורה על סוג הזכרון. איך אפשר לדעת? תודה.

• 3 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.