עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לוח P5Q של ASUS יש לי 4 סטיקים OCZ PLT של גיגה לא משנה איזה אני מכניס לסלוטים 1 ו 2 עובד סבבה (אבל אין דואל צ'אנל) רק שם משהו ב 3 או 4 בלי קשר אם יש או אין ב 1 או 2 ואין תצוגה יכול להיות שזה קשור לספק כוח ?? שלא נותן חשמל לסלוטים 3 ו 4 בלוח

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  2. תוצאת Geekbench טרייה מעניקה לנו מבט אפשרי ראשון על דגם עתידי בכיר של המחנה האדום למחשבים נידיים - Ryzen 9 7845HXלכתבה

3. Started by Ashand,

יש לי 2GB של GSKILL ולוח אם של ASUS P5E SLI שמתי את הזכרונות בסלוטים 3+4 ולא ב-1+2 האם זה משנה? זה יכול לכרום לבעיות?

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  4. לפני מס' ימים קניתי זיכרון מסוג KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 לאחר בדיקה שערכתי בתוכנת CPU-Z ו- EVEREST הסתבר כי המהירות של הזיכרון היא 667MHZ ולא 800MHZ. האם מצב כזה ייתכן?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  5. Started by KarniVore,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTPC ומצאתי מארז יפה אבל הוא דורש לוח אם microATX יהיה עליו כנראה Core 2 duo 7300 ו RADEON HD4850 יש לכם הצעות?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  6. שלום לכולם, אני בקיא פה בעינייני הקונרו שהוא יוצא עוד מעט והכל טוב יפה, אבל אני לא צריך אותו, מפאת תקציב ומפאת שימוש, אני יודע שה AMD הזה יספיק לי, או מקביל מבית אינטל. רציתי את ה930D עם לוח של גיגהבייט או אסוס אבל תמיד אמרתי שאני יחכה שיפלו המחירים, והנה זה קורה עוד מעט. אני יודע שה915 יעלה קצת פחות ממנו וה945 קצת יותר ממנו - אבל אני לא יודע כבר איזה לוחות לשלב להם. (ואם הם עדיפים בכלל) אני משחק במשחקים יותר כבדים כגון UT4 DOOM3 וגם במשחקים יותר קלילים כגון AOE3. אני הולך להעמיס עליו הרבה מוסיקה וסרטים. אני רוצה שהכל יעבוד פרפקט. אני רוצה DUALCORE כי אני לא מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב\רחוק, מה שיש לי כבר לא סוחב ואני בשיניים סוחב את הימים עד שיפלו המחירים. לכן רציתי לשאו…

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  7. Started by Mighty,

דבר ראשון מזל-טוב לנדב הגדול מכולם 18 מגניב ואחלה שיהיה לך :] אוהב אותך ועכשיו אחרי שבירכנו את השמן הזה :] אני רוצה שתעזרו לי במשהו חמוד יש לי לוח אם מדגם: Tyan - Trinity 400 model: s1854 ושזה לוח אם שיש בו 2 מעבדים slot1 + socket 370 עכשיו מחובר למחשב slot1 600 mgz פנטיום ולא סלרון ועובד אחלה... ואני רוצה להוסיף עוד מעבד סוקט 370 נגיד 1000 מגה הרץ או לא משנה.. העיקר שהמחשב ירוץ עם הוספת מהירות ניסיתי לחפש באתרים ובהורואת של הלוח אם (שלא קיבלתי עם הלוח) אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לחבר עוד מעבד אני מאוד אשמח.. שיהיה בהצלחה :] תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  8. יש הבדל גדול/מורגש בביצועים בין 2 המעבדים האלו? (2140 - 2180) שווה ל"השקיע" עוד 50 ש"ח ב - 2180?

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  9. אני צריך לדעת איזה חיבור למאוורר למעבד יש ללוח האם ASUS P5N-E SLI. 3 פינים או 4 פינים.

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  10. Started by baraksaar,

אם יש לי זיכרון עם 400 מגה הרץ אז זה אמור להיות 2 מודולים שכל אחד מהם 200 מגה הרץ?? יש לי dual ddr 400mhz 512mb

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  11. Started by max_shifrin,

שלום, יש לי את הלוח הנל והייתי רוצה לדעת איך אני נועל את ה PCI AGP RATIO שם בשביל שבעת האצה של המעבד שאר הרכיבים לא ילכו פייפן אנידי בטוח שנעלתי את זה כמו שצריך כשקבעתי אתהערכים שלהם אבל אודה אם מישהו שמכיר אתהלח ועשה את זה איתו כבר יוכל לתת הערות על זה ולומר על איזה ערכים בדיוק זה נעול אצלו.

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  12. אז אם אני קונה http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=7299 פעמיים זה יעבוד בdual channel ? כי לא רשום .. אבל נראה לי לא רשום כי זה סטיק אחד.. אם אני אקנה 2 אז זה יעבוד לי בDC נכון? והאם זה נכון שS-939 עובדים בDual channel?

13. Started by DaMbO,

מה ההבדל בין מעבדי סלרון אמד...............................................(כל המעבדים שיש) ואם ההמעבד הזה טוב Intel Mobile Celeron 2.8GHz

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  14. Started by Eden 6600,

אפשר לעשות דואל צ'אנל אבל בהפרש זמנים? זאת אומרת אם עכשיו קניתי מחשב עם סטיק אחד של 512 מגה ובעתיד אני יקנה עוד סטיק של 512 מגה, זה יחשב בתור דואל צ'אנל? כמובן שמדובר באותה מהירות ואותו סוג זכרון (DDR2).

• 5 תגובות
    • 480 צפיות
  15. Started by yoni321,

אהלן אנשים אני צריך זיכרון בגודל של 1GHZ לא אכפת לי שזה יהיה בשני סטוקים, כמה שיותר זול יותר טוב. צריך שהזיכרונות יהיו טובים כי זה מיועד למשחקים. המפרט שלי למטה, הלוח אם שלי ישן והוא בלתי מזוהה. התקציב בין 300-500 ש"ח אני חוזר חשוב שיהיו זיכרונות טובים. תודה

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  16. יש לי I7 3770 ואני מבין שיש לו גם יכולות גרפיות. כרגע המעבד יושב על לוח של גיגבייט GA-Z77-D3H עם יציאת HDMI עליו. בנוסף יש לי כרטיס מסך GTX460 עם יציאת HDMI עליו. כרטיס קול אין לי (רק המובנה) ואני שוקל להוסיף אם צריך. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה 50" והשאלה מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. מטבע הדברים, היום אני משתמש ב DVI שעל כרטיס המסך וה DVI שעל הלוח אם לא בשימוש. כך גם ה HDMI. שלוש שאלות: 1. האם ה HDMI שעל הלוח יתן איכות גבוהה יותר מה HDMI על הכרטיס מסך? או שהשאלה טיפשית כמדובר באות דיגיטלית, והיא זהה בין השניים. 2. האם ה HDMI שעל הלוח אם פעיל כאשר אני משתמש בכרטיס המסך הנפרד ולא המובנה במעבד? כלומר, האם אפשר שצג המחשב יחובר ב DVI לכרטיס המסך הלא מובנה, ואילו הטל…

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  17. אני מתלבט בין שני המעבדים הבאים למחשב סלוני HTPC AMD Athlon X2 BE (2350) (45W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5724 AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5043 מה ההבדל בינהם? איזה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  18. Started by PuLsE,

אממ אז ככה אני מחפש המלצה ללוח אם.. אשר יהיה בסוקט am2 יתמוך בחיבור AGP וב DDR2 קיים כזה דבר? אם כן אשמח להמלצה

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  19. אם נדהמתם מהיעילות הגבוהה שהציגה אפל בדור המעבדים הראשון פרי פיתוחה למחשבים אישיים - כעת מגיע הדור השני שמבטיח עוד מקצה שיפורים דו-ספרתי כמעט בכל המאפייניםלכתבה

20. Started by matan101010,

אני רוצה לקנות זכרונות לפנטיום 2, אני יודע שעדיף לי פנטיום 4, אבל יש לי כבר 2 מחשבים עם זה, ואני רוצה להשמיש את המחשב הזה, אז שאלתי היא אם זיכרון 128 מגה יכול לעבוד על פנטיום 2? :

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  21. כותרת.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  22. Started by niceguy22,

האם קיימים אתרים שנותנים BENCHMARKIM והשוואות לגבי זכרונות? ניסיתי בטומס הארד וור והם מדברים בכלליות יותר מידי ולא על דגמים ספציפים מישהו יכול להפנות?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  23. אני מעונין בלוח אם שיתמוך במשחקים DX10 וברזולוציה 1080P ( לא 1080I ) האם הלוח הזה יכול לעמוד בכמות תעבורה של 1080P M2A-VM של ASUS

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  24. שלום, ברצוני להוסיף עוד 512-ג'יגה זכרון למחשב שלי, זה בעיקר בשביל תוכנות של יצירה והקלטה של מוסיקה. תוכנות כמו קיובייס וכל מיני פלאגינים שאני משתמש בהם... אלה דברים די כבדים והם לוקחים הרבה זכרון אני חושב. אני די בטוח שזכרון יכול ממש לעזור לפתור בעיות של איטיות ועוד כמה דברים... הנה המפרט של הלוח אם: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 62-0100-001131-00101111-033005-SIS741$863GV50C_RELEASE 03/30/2005 SMART PC PRO3600 Motherboard Name PCChips M863G Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 167 …

• 0 תגובות
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים