עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yoni321,

אהלן אנשים אני צריך זיכרון בגודל של 1GHZ לא אכפת לי שזה יהיה בשני סטוקים, כמה שיותר זול יותר טוב. צריך שהזיכרונות יהיו טובים כי זה מיועד למשחקים. המפרט שלי למטה, הלוח אם שלי ישן והוא בלתי מזוהה. התקציב בין 300-500 ש"ח אני חוזר חשוב שיהיו זיכרונות טובים. תודה

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  2. אני צריך לדעת דחוף את הדגם של הלוח האם הזה יש לי רק את המידע הזה: nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express ואת התמונה שלו: http://img318.imageshack.us/img318/4940/a8nslidv29kq.jpg תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by haim652,

אני צריך לקנות לוח אם פשוט יש לי עד 150 ש''ח ואני צריך רק לוח אם שתומך אינטל פנטיום 4 , זה מעבד פנטיום 4 1.7 GHz משהו עד 150 ש''ח תודה רבה, ואם אפשר תומך AGP תודה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  4. Started by haim1440,

שלום! אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה הכי עדיף? 1)2G זיכרון 800 2)4G זיכרון 667 3) כדי לחסוך את הכסף ולהסתפק ב2G 667? (מחשב למשחקים ללא OC בכלל). תודה!

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  5. Started by lior46,

ה 4200 של AMD או ה- e4300 של אינטל בלי קשר ליכולות האוברקלוקינג שלהם

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  6. Started by PuLsE,

אממ אז ככה אני מחפש המלצה ללוח אם.. אשר יהיה בסוקט am2 יתמוך בחיבור AGP וב DDR2 קיים כזה דבר? אם כן אשמח להמלצה

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by drbrain,

שלום שמתי לב שכולם מציאים את: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר 700 שח ומצד שני ראית גם את PQI DDR2 1024MB 800MHZ CL5 2 סטיקים במחיר של מחיר 700 שח אגב יש עוד חנויות שראיתי את 800 MHZ ב-700 שח מעוניין לדעת על מערכת של 6600 ללא OC מה יתן לי מבחינת ביצועים שניהם אגב אותו מחיר ואותו CL5

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  8. Started by dddani123,

כל הלוחות אם החדשים יחסית הם תומכי דואל צ'אנל? ואם לא אז הm2n-e הוא תומך? כי באתר של אסוס לא כתוס על זה משהו. תודה.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  9. Started by IDAN AMRAM,

לחבר שלי הלך הלוח אם והוא חשב לקנות לוח אם + מעבד עד 1000 ש"ח והוא אמר שמישהו שהוא מכיר אמר לו שזה אפשרי למצוא מעבד AMD core dou ולוח אם שתומך ב AGP עד 1000 שקל... אתם מכירים דבר כזה? תנו לי המלצה אם אתם מוצאים ואם אפשר גם את החנות שממנה אתם לוקחים תודה מראש

10. Started by spc,

שלום רב, לפני שבוע שאלתי שאלה בנוגע לזכרון במחשבי. תשובות משתתפי הפורום היו מצויינות ומהירות וענו לי על כל הבעיות ופתרו אותם. מצד שני פניתי ליצרן לוח האם שלי ותשובתו היתה ללא ספק פחות מקצועית. פחות טובה ופחות אמינה. הרי היא פרוסה לפניכם להתרשמות. Dear Sir, Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, because there are too many kinds of memory modules available in the retail market, it is very difficult to test all of the modules with our MB products especially the quality various. If possible, we also recommend you choosing the modules with famous brand and test the modules with your system before you …

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  11. Started by galedri,

p4v800-x asus איך הוא?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by o.k,

שלום לכולם!! רציתי לשאול האם הלוח M הזה:945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E יתמוך בכרטיס זיכרון הזה: 1GB Spectek תודה ........

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  13. Started by iakovl,

אני מדבר על ה Epox 8RDA ולא הEpox 8RDA+ האם הוא OC טוב? אני יודע שההבדל בינו ל+ הוא הSB שגורם לכך שהוא יהיה בלי NET,SS אבל האם יש עוד הבדלים ומידע שאני צריך לדעת עליו?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  14. שלום אני קניתי מחשב חדש לא מכבר ובו מעבד E6750, עכשיו הנה תמונה עדכנית מ Cpu-Z (צירפתי תמונה) עכשיו קודם כל ב Core Speed רשום 2000 מגהרץ במקום 2666, למה ? זה נמצא על 2000 במשך דקה ואז מתחלף לשנייה ל 2666 וחוזר ל 2000, משהו מוזר. אבל בכל מקרה מה זה אומר, שהמעבד שלי עובד במהירות 2000 או 2666 ? ובנוסף האם המתח של המעבד תקין ? הבנתי שהמתח צריך להיות בערך 1.35V ואצלי זה נע בין 1.15-1.2, האם זה תקין ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  15. Started by Drogba,

לוח אם עד 700 ש"ח - אינפיניטי , או AN8 של אביט? אני מניח שהם דומים, שניהם תומכים בSATA-II , ובשניהם יש FW . אבל בכל זאת, מה אתם הייתם לוקחים?

• 6 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by galav1,

המחשב של אחותי מגיע ל-75 מעלות וזה גורם לזה שהמחשב מתחיל מההתחלה כל הזמן אז אני רוצה להחליף משחה תרמית מדובר ב-p4 2.8 סוקט 478 הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את המאוורר שלו פתחתי את שני הקליפסים אני מנסה להוציא אותו ולא מצליח מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  17. Started by tk-hunter,

הממ יש לי ת'לוח EPOX 8KDA3J עכשיו יצאו 2 עידכונים לביוס... האחד מתקן שגיאות קיראת טמפרטורות השני הוא יותר חדש אבל לא כתוב שהוא מתקן שגיאות... קיצר התקנתי את הכי חדש ועדיין המעבד שלי מגיע ל59 מעלות במאמץ (יש לי AMD 64 3400+) כשאצל חבר שלי הוא מגיע ל53 מעלות גג אבל יש לו לוח אחר... הייתי צריך לעשות עידכון לגירסה הישנה?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  18. Started by BENNY-L,

ברצוני לקנות מחשב ורציתי לדעת מה יותר שווה מבחינת בצועים AMD או INTEl באותו סדר גודל של מעבד

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  19. שמתי לב שבלוח אם של ג'גהבייט Gigabyte GA-8IPE1000 Pro3 יש שתי טכנולוגיות שלא ראיתי באף לוח אחר: M.I.B שקשורה לזיכרון הראשי של המחשב וטכנולוגיית ה C.I.A שקשורה למעבד. השאלה שלי היא האם כבר הטכנולוגייה הזאת הוכיחה את עצמה כתורמת באמת או שזה לא מראה שיפור רגיל לעומת הטכנולוגיות הרגילות שאר לוחות האם? איך הלוח הזה בכלל? הוא נחשב טוב ?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  20. Started by night-fire,

איזה זכרונות 1gb זולים אפשר לקחת ללוח הזה? הנה מפרט של הלוח: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65gv תודה

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  21. Started by bomba6,

ברשותי: מעבד: Pentium 4 HT, 2.6 Ghz, socket 478 לוח אם: ASUS P4PE-X (ולפי everest גם הדברים הבאים: BUS type: DDR SDRAM, Real Clock: 200 MHz, Effective Clock: 800MHz). זכרון מותקן: 512MB DDR PC3200 2.5-3-3-8 (בלוח אם יש 3 3 סלוטים, כרגע רק אחד בשימוש עם ה-512). המחשב עובד מצויין, ואני רוצה לשדרג את הזכרון. בעבר, כשניסיתי להוסיף עוד 512 מאותה חברה, עם אותם מאפיינים- זה לא עבד. המחשב פשוט בשלב מסויים קפא. ואז גם נחשפתי לעולם (ולהבנה) שלהוסיף זכרון לזכרון קיים זה משימה קשה עד בלתי אפשרית. אז עכשיו אני רוצה לשרג את הזכרון ל-2GB. ז"א, חדשים. מבלי להשתמש בזכרון הישן. לפי המחשב שלי- על מה אתם ממליצים? ומהו בכלל טווח המחירים? כל פרט שתרצו בנוסף על המחשב, אני אשמח לספק. תודה וחג שמ…

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  22. Started by vini,

קניתי שלושה דברים asus a8v deluxe via k8t800 amd athlon 64 3000+ cpu box\tray + tt venus 12 a-data 512ddr 4000 נו מה אתם אומרים? ???

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  23. זה המחשב שלי כיום, משמש בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט, לפעמים לצפייה ועריכה של קטעי ווידאו קצרים לצורך הוראה - עם ווינדוס XP: Main Board Model ASUS P4S533MX Processor: Intel Celeron 2000 Mhz Graphics Description SiS 651 Memory Installed 1024 MBs Memory Configuration 1024;DIMM DRAM Synchronous דיסק קשיח 160 ג'יגה. לא הייתי חושב על החלפה אבל הווידאו מגיב לאט ולפעמים חלק מהמסך מכוסה קווים - אני מניח שזה בגלל כרטיס המסך המיושן. האם אני צודק? מכיוון שאם בכלל אמצא כרטיס מסך סביר ללוח אם הזה, הוא יהיה יקר - האם שווה להחליף כבר ללוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) ומעבד ליבה כפולה? לפי ההמלצות באתר, אני יכול לעשות את זה בפחות מאלף שקל.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  24. Started by siin,

ראיתי לוח אם של אסוס עם ציפסט של VIA ו-SIS איזה מהם טובים יותר? איך הציפסט של SIS661? לא יודע איזה דגם של אסוס לבחור ועם איזה ציפסט?! מינוסים פלוסים -יש? צריך להיות עם פנטיום 4 2.4 או 2.8 או שבכלל המפרט 'מיושן' ? ???

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  25. Started by Idanp,

בדקתי בתוכנה Sandra Lite 2005 והיא כתבה לי שבגיגה זיכרון ומעלה צריך שה Buffered וה Registered היו מופעלים אין לי מושג מהזה אבל אצלי זה OFF איך אני מפעיל את זה?? http://img231.exs.cx/img231/3107/trtr5hf.png

• 0 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים