מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הגעתי לכאן לאחר שהפנו אותי ממפרטי מחשב לכאן. בניתי לחבר שלי מחשב בעזרת משתמשי הפורום בסכום של 2.5K. המליצו לי שם על הלוח אם הבא Asus M2N-VM DVI. רציתי לדעת אם הוא טוב מספיק בשביל מישהו שלא מתכנן OC אלה רק בשביל שימושי אינטרנט משחקים טיפה ושאר הדברים הבאנליים. תודה רבה אלדד כהן.
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
המליצו לי על הלוח אם הבא: DRAGONTOIL PEAK P35 1333 MH אניטל עכשיו ראיתי שהרבה פעמים מדברים על הP35 אבל מה זה אומר דרגוןטויל הזה?זאת החברה?זה הסוג עצמו של הלוח? וכמה הוא עולה בשוק?ואולי עדיף לוח אחר במחיר שלו? INTEL DORE 2 DUO 6750 2 ראם דידי אר 2 320 דיסקשיח SATA2 HD3850 256MB
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח הנ"ל תומך במעבד quad 6600 חיפשתי בכמה מקומות ויצאתי עם עוד שאלות.. איזה צ'יפסט ואיזה סוקט צריך בשביל מעבד קוואד?
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את לוח האם שנחשב לאמצע בין קו המוצרים העדכני של GIGABYTE - בשביל לגלות האם יש סיבה משמעותית לחשוק במשהו יוקרתי ויקר יותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
התיישבנו לבחון את ביצועי הליבה הגרפית המובנית של Core i5 12400 הפופולרי בשימוש עם זיכרונות DDR5 לצד זיכרונות DDR4 בשביל לראות היכן קיימים הבדלי הביצועים - ועד כמה הם משמעותייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
התקנתי מעבד סלרון 2.6 והלוח תומך רק ב2.2 ועכשיו אני לא רואה את המיהירות בביוס אבל בוינדוס מופיע המהירות האם זה בעיה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
היבואנים בארץ כבר לא מביאים יותר נורתוודים - לכל מי שמחפש. זמנים רעים לאוברקלוקרים בארץ.
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום אני קצת מבולבל, עם כל הנושא של מהירויות. אני יודע שיש את מהירות ה-FSB שזאת המהירות שהמעבד מתקשר עם הרכיבים בלוח, אני יודע שיש את מהירות ה- MEMORY BUS, שזאת המהירות שבה הלוח תומך בזכרונות DRAM. יש לי 2 שאלות : 1. האם יש מהירות לוח בסיסית שהיא לא ה-FSB, שקובעת את המהירויות של ה-FSB וה-MEMORY BUS? 2. איך זה שיש לי לוח שה-MEMORY BUS שלו עובד ב-100 133 מגהרץ, אבל הוא תומך בזכרונות די די אר של 200 ו266, האם זה בגלל שדי די אר מבצע שתי פעולות בכל מחזור שעון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
יש לי לוח אם EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin וזכרון Gingmax DDR 400 512 MB על הקופסה של הזכרון כתוב Color odule SSE 300 Mwmoey Module והיא בצבע סגול כזה עם פסים צבעוניים... (אם זה עוזר) וכשאני מחבר את הכרטיס ללוח אם אז אחרי כמה זמן המחשב נתקע... כרגע אני משתמש בזכרון אחר של 256 מגה (של חברה אחרת) והמחשב פועל טוב... האם ידוע על בעיות תאימות בין החלקים הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
קיצר הזיכרונות שקניתי הם 2.5.3.3.6 עכשיו זה מה שעשיתי בביוס- http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/t/h/e/h/u/n/t/e/r/1/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310280835163209/200409122052076440/546.JPG רציתי לדעת אם עשיתי את זה בסדר כי יש שם עוד משהו שהוא 11T אני לא יודע מה הוא... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
אני מדבר על ה Epox 8RDA ולא הEpox 8RDA+ האם הוא OC טוב? אני יודע שההבדל בינו ל+ הוא הSB שגורם לכך שהוא יהיה בלי NET,SS אבל האם יש עוד הבדלים ומידע שאני צריך לדעת עליו?
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
מישהו יודעה מה מחיר של לוח אם asus tusi-m אני צריך לדעת מחיר
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
מה זה הדברים הקטנים שנמצאים באמצע בתושבת?? מה הם עושים? ולמה פה יש יותר ?? זה נותן יותר ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
ASUS P5SD2-X L775\DDR2\L\PE\SA\L\SB ואני קונה מעבד INTEL P4 945 3.4 DUALCORE L775\3.4\DUALCORE\2X2 מה אני מבין מזה בעצם? הלוח טוב? המעבד?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום לכולם הלוח אם שלי abit ultra הלך לעולמו כבר אחרי שישה חודשים לדברי החנות שבא קניתי את הלוח היבואן לא מביא לארץ את הלוח יותר. לדברי החנות הם מוכנים לתת לי במקום את הלוח הזהGigabyte GA-K8NF-9 Ultra nForce4 Ultra Socket 939 האם מדובר בלוח שווה או עדיף משהוא אחר אפילו אם צריך להשקיע עוד 200-300 ש"ח המחשב למשחקים אבל בלי אובר קלוק תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
התכנתי את הדרייבר מאתר AMD והפעלתי בביוס את cool & quiet ווואלה - המעבד שלי יותר קריר (בערך 5 מעלות) ויותר שקט (פחות 700RPM). השאלה שלי היא האם אתם משתמשים בפיצ'ר הזה? האם זה באמת כמעט לא פוגע בביצועים? מה לגבי OC - האם כדאי גם אז להשתמש בזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7855 או שעדיף להשקיע עוד כסף על NEO2 את שלי אני כבר מוכר חחח רק קניתי וכבר מוכר כדי לקנות סוקט 939 במקום 754 שהיה לי חח ולא לא צריך לשלוח לי הודעות בכמה אתה מוכר כי יש לי כבר קונה והוא שילם לי חצי על המחשב שישלם את החצי השני הוא יקבל את החלקים אני מוכר לו 3200+ NC אם לוח DFI LANPARTY UT וזיכרון 512 מגה DDR500 וקונה 3200+ 939 אם לוח (חייב להחליט) והסט של PQI שהוא לפי מה שראיתי בא אם ציפים TCCD וב-1700 ש"ח בלבד!! (רק הזיכרון) ואני מדבר על שני סטיקים של 512 כל אחד
-
לחץ כאן המפרט שלי epox 8kda3j+a64 3200 מה אני אמור לראות בתוכנה cpu-z בלשונית memory במשבצת frequency ? כלומר מיד כשאני ארכיב את הזכרונות מבלי לשנות כלום בביוס עריכה:הרכבתי את הזיכרון וזה מראה לי 200.9 mhz זה לא אמור להראות לי 233 mhz או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 P4 3GHz 64bit 2MB Cache 775LGA דגם 630 איך ה64 ביט של אינטל?! הוא ינעשה את העבודה!? רוב מה שאני צריך זה שלא יהיה עמוס וקצת משחקים אני חיים תעזרה שלכם תודה לעעוזרים
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
אז ככה חברה החלטתי לנקות קצת תקירור של המעבד,בזמן שעשיתי את זה גם ניתקתי את המאוורר שיושב עליו ותוך כדי זה שפירקתי תמאוור המברג גלש לי על הלוח והלוח נשרט/קיבל מכה עכשיו שאלתי היא ככה מה הנזק שיכול להיגרם מכך?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום לכולם לוח ASUS A8V-E SE או gigabyte k8nmf-9 . הלוחות ממבצעי ksp . מודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
-
אני צריך לוח אם לסוקט A ולאחר חיפושים רבים מצאתי לוח אם של Biostar -שם הדגם הוא M7VIT. מצאתי אותו ב-zap ב-260 שקל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=33787 ראיתי גם מידע עליו באתר של Biostar: http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=M7VIT%20Bravo רציתי לדעת איך הוא? האם Biostar חברה טובה ואמינה? שווה לי לקנות אותו בהתחשב בכך שאני לא הולך להחליף מעבד?
-
- 4 תגובות
- 451 צפיות
-
-
נגיד ויש לי 4 סלוטים ואני קונה 4 זכרונות, כל אחד 1GB האם 4 זכרונות תורמים למשהו? יש הבדל בביצועים משני זכרונות של 1GB? וגם, האם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במערכת? (מהירות של 4GB).. תודה
-
- 8 תגובות
- 451 צפיות
-