עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofir3,

איזה לוח אם עדיף? P35 NEO-F MSI msi p6n sli 775 7.1 1glan תתנו לי גם שיקולים תודה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות קיט 2 ג'יגה זכרון למחשב.. DDR2 יש לי 600 ש''ח ואני רוצה לקנות זיכרון הכי טוב שאפשר בתקציב הזה מה יש לכם להמליץ לי ? תודה ,אופיר.

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  3. שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לא מזמן, עם 4 ג'יגה ראם. WINDOWS XP רושם רק 3.25 מה4 ג'יגה במאפיינים. הבנתי שיתכן כי חומרות מסויימות לוקחות לי זכרון מהRAM. יש לי כמה שאלות בנושא... 1) האם יתכן שכרטיס המסך לוקח את הזכרון מהRAM? איך אני בודק את זה? למה לו לקחת זכרון מהRAM, יש לו עליו חצי ג'יגה...? 2) האם הבנתי נכון (מה שמבטל את השאלה הקודמת), שחומרות ONBOARD לוקחות זכרון מהRAM? האם ניתן לשנות את זה כך שחומרות ONBOARD לא ישתמשו בזכרון הRAM במקרה זה? אם מדובר לדוגמא בכרטיס מסך ONBOARD ששואב לי מזכרון הRAM, אין לי שום צורך בו, יש למחשב כרטיס מסך נפרד שעובד לבד וחבל לי שחומרת ONBOARD לא בשימוש תקח לי מהRAM. 3) האם יתכן שהבעיה היא פשוט ש WINDOWS XP לא מצליח לזהות את כל הזכרון שלי? לכ…

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  4. Started by aml,

הזכרתי בטעות לאבא שלי, שנמצא בטייואן, את העובדה שמחירי המעבדים שם נמוכים למדי (20-40%), ובמיוחד הפנום (50%+). אז הוא קנה את ה8450. (להבנתי, אבל לא לשכוח שזה רחוק, אז לא שומעים טוב) כמו כן, הוא קנה שם גם כרטיס מסך (asus hd3870). אז נכון, לא ככה בונים מחשב, אבל בהתחשב בנסיבות אבקש מעט עזרה: עכשיו, הסתכלתי באתר של AMD כדי לברר איזה צ'יפסט כדאי לקנות במסגרת התקציב, ונראה לי ה770. דבר ראשון, לא מוזכרת שם סדרת 780 שמומלצת פה. זה לא התחום שלי, מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? ב. מה עדיף? ג. התעקשות על לוח ללא כרטיס מסך מובנה, היא נכונה? או שיכול להיות שלוח פשוט, זול יותר, עם כרטיס מובנה, יתאים למחשב בינוני מינוס? במידה והוא לא קנה מעבד: למחשב המיועד גם למשחקים, אבל בעיקר…

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  5. אוקיי, אני משדרג את המחשב ונשארו לי 264 שקלים להוציא על זכרונות. לוח אם- Asus P4S800D-X זיכרון- סטיק של 512MB אז יש לי שלוש אפשרויות: 1. לקנות שני סטיקים של 1GB (זה נכנס בתקציב בכלל?), אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע. 2. להעביר את ה512 למחשב אחר ולקנות זיכרון של 1GB , (הצעות?) 3. לקנות עוד סטיק של 512MB. (הצעות?) אז אני אשמח לשמוע מה לדעתכם האפשרות הכי משתלמת וטובה. (ואם אפשר להוסיף כמה הצעה/שתיים ספציפיות יותר) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  6. Started by BENNY-L,

ברצוני לקנות מחשב ורציתי לדעת מה יותר שווה מבחינת בצועים AMD או INTEl באותו סדר גודל של מעבד

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  7. לפני כשנה וחצי קניתי מחשב : מעבד amd am2 athlon x2 ולוח אם asus m2npv-vm . הלוח אם הזה סה"כ בסדר, ויש לו הכל כמעט onboard. כולל כרטיס מסך סביר ויציאת s-video. הדבר היחיד שמפריע זה שאי אפשר לשדר לs-video וליציאה האנלוגית בו זמנית. היום אני צריך להרכיב מחשב נוסף בסטנדרט הזה. האם יש היום לוחות חדשים/ טובים יותר בסנדרט הזה? האם יש לוחות כאלה עם כרטיס רשת אלחוטי onboard ? בנוסף הייתי שמח לקבל המלצה על לוח אם בסיסי שמתאים ל amd am2 athlon x2 בסדר גודל של 300 -500 ש"ח ללא כרטיס מסך onboard .

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  8. Started by cheat-it,

אני רוצה לקנות זכרון למחשב הזה (מיועד למשחקים כבדים ללא OC): Intel Core 2 Duo E6750 BOX GIGABYTE GA-P35-DS3L Western Digital 250GB SATA II 16MB ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 RAIDMAX SAGITA THERMALTAKE ST 430W TRUE POWER הציעו לי את הזכרון הזה: OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 (מבצע OC) כדאי?, או שהוא יקר ו הOC לא יעלה את הביצועים בהרבה???

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  9. שלום לכולם. אני בונה מחשב חדש, ובוחר פריט פריט. לגבי מעבד, הגעתי למסקנה שהכי טוב לקחת או E6750, או Q6600. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם תמונות (Photoshop), סרטים וקצת משחקים. התקציב הכולל, ללא מסך הוא כ-4000 ש"ח. אפשר טיפה לחרוג. אז קודם כל, בבקשה, תעזרו להחליט בין שני המעבדים. דבר שני, אני צריך לוח אם סביר\טוב, שיתאים לצרכים שלי. ודבר שלישי, זיכרון. אני מעריך כ-2GB. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  10. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2551&ProductName=GA-P35C-DS3R

• 6 תגובות
    • 452 צפיות
  11. Started by nir_gr,

אני רוצה את זה בשביל htpc אני צריך עזרה לדעצ איך הלוח אם הזה עם שילוב מעבד 3500AMD AM2

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  12. Started by basharis,

שלום, אני מנסה לבנות מפרט לשרת משרדי בסיסי. השרת יהיה בעל מעבד AMD X2 כלשהו ויריץ לינוקס. השרת יריץ VMWare ועליו עוד מספר שרתים וירטואליים. אני זקוק ללוח אם אמין שיסחב את העסק. הדרישות די בסיסיות: 1. יציב/אמין. 2. תמיכה בזכרון 4GB 3. תמיכה בחיבור 4 דיסקים ב SATA לפחות 4. כמה שיותר כניסות PCI - יכול להיות שאצטרך להוסיף כמה כרטיסי רשת ואחרים. אני מניח ש 4 זה סביר (הרבה לוחות באים היום עם 2 בלבד). 5. כרטיס מסך מובנה הכי בסיסי בעולם (ישמש רק לצורך boot). לא חשוב: 1. ביצועים/OC. שיהיה סביר וזהו. 2. RAID (מזוייף) ברמת הלוח. אנחנו משתמשים במערכת ההפעלה בשביל זה. 3. איכות כרטיס וידאו/קול. תקציב - אני מניח ש 400-600 ש"ח יספיקו?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  13. ומה אומר DUAL CHANNEL? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המפרט של ה300 שהוצג במדור, ואני מחש איך לחסוך עוד קצת, אז חשבתי שבמקום לקנות את המעבד שהם מציעים: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty אני אשאר עם המעבד הנוככי שלי: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz האם באמת כדאי לי להשאיר את המעבד? כי חשבתי שאולי יש להם את אותם ביצועים? כדאי לי בכול זאת להשאיר את המעבד כי הוא ממש לא טוב? או זהוא יגיע לביצועים במשחקים כמו crysis ו call of duty 4 סבירים שיספקו אותי? (אני לא רוצה את הכי טוב אני רוצה משהוא בינוני, אבל שאני לא יתצטרך נגיד להריץ crysis על low.)

15. Started by galav1,

המחשב של אחותי מגיע ל-75 מעלות וזה גורם לזה שהמחשב מתחיל מההתחלה כל הזמן אז אני רוצה להחליף משחה תרמית מדובר ב-p4 2.8 סוקט 478 הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את המאוורר שלו פתחתי את שני הקליפסים אני מנסה להוציא אותו ולא מצליח מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  16. Started by Liloca,

יש לי לוח אם Asus P4S800D-X בלוח עצמו יש אפשרות להרחיב עד 4 לוחות זיכרון, ברצוני לדעת האם ישנה הגבלה על כמות ה-GB שאפשר לשים. האם אפשר לשים 4 לוחות של 2GB והמחשב יעבוד? אין בכוונתי לשים כ"כ הרבה, יש לי כרגע 1GB אך קורה לי הרבה שמופיעה הערה למטה (בלון אזהרה) שהזיכרון חלש ואינו מספיק. אני רוצה להרחיב ל-2GB, ידוע לי שמדובר ב-DDR400. נראה לכם שיעבוד? אני לא רוצה לקנות ואז לגלות שזה לא נותן לי כלום. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  17. Started by alex125,

תעזור לי בבקשה האם זיכרון זה : זכרון פנימי קינגסטון למחשב נייח . נפח : 512Mb מהירות : PC 3200 400MHZ זיכרון מסוג 184 Pin DIMM DDR טוב למחשב זה: P5GD1-VM - Intel 915G chipset -Intel LGA775 Pentium 4 CPU -Dual-Channel DDR 400 -PCI Express Architecture -Powerful Integrated Graphics -Max. 8 USB 2.0 ports supports -ASUS Q-Fan Technology -ASUS CrashFree BIOS2 P4 3.0GHZ 775

18. Started by asmon,

יש לי שני סטיקים של 512 ואני מעוניין לקנות עוד ג'יגה. איזה מאפיינים בזכרונות אמורים להיות זהים על מנת שאפשר יהיה לשלב עם מה שיש לי כרגע? או שאולי אני צריך זכרונות זהים לחלוטין? ומה הבדל הביצועים בין DDR ל DDR2? קצת חבל לי שהלוח אם שלי לא תומך זכרונות DDR2 לכן אני מעוניין לדעת האם ההבדל בביצועים משמעותי. תודה.

• 7 תגובות
    • 452 צפיות
  19. Started by MODI,

שאני בודק את הזיכרונות בתוכנה S&M אני מקבל את השגיאה הזאת: ואח"כ הסריקה נעצרת מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 451 צפיות
  20. Started by WaREZ-MaN,

INTEL CORE 2 QUAD Q6600 או AMD Phenom X4 Quad Core דעתכם החשובה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  21. Started by jambo7,

שלום אני מתלבט עבור במעבד Q6600 ולאוברקלוק עתידי שניהם עומדים בתקציב שלי ואני צריך להחליט בינהם. ASUS P5KPL - E http://www.skypc.co.il/pl_product~31141~10~0.htm או GIGABYTE GA-P35- DS3L http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  22. Started by tomas18,

אהלן אני רוצה לקנות amd 4.6 יש לי כרגע intel core 1.83 עכשו אם אני קונה את זה איך אני מחליף בבקשה עזרה ?

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  23. Started by RTTW,

היי לשאלה שלי חח... איזה לוח אם טוב יותר? ASUS P5B הרגיל או GIGABYTE DS3 .. ומה ההבדל בין הגירסאות מה השיפורים וכו... בין 1.1 ל-2 ול-3.3

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  24. Started by hj4ever,

אני צריך המלצה ללוח אם למעבד 4800+ של AMD, 450-500 ש"ח. לא מתוכנן OC, ונחמד אם יהיה מקום לשדרוג בעתיד... למשל למרובעי ליבות של AMD וכאלה. אני רוצה שיהיה בו כרטיס קול כמה שיותר איכותי, כי אני גם מתכוון לקנות רמקולים 5.1.... אמממ.. השימושים של המחשב יהיו קצת משחקים קצת סרטים קצת הכול, ושוב, בלי OC.

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  25. יש דבר כזה? אם כן אפשר שם?

• 1 תגובה
    • 451 צפיות

דיונים חדשים בפורומים