עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, כרגע על הלוח אם שלי ישנם 512MBX4 = 2GB. אני מעוניין לקנות 2GB נוספים ולשים כך שיצא לי 3GB סה"כ, האם תצורה של 512X2+ 1GBX2, יעבוד כ DUAL? כמו כן המעבד שלי כרגע באוברקלוק ל 2700, הזכרונות עצמם הם 667 מגה הרץ, כרגע עובדים על מהירות של 600 מגה הרץ לאחר האוברקלוק (תדר נמוך כדי שהמעבד יהיה גבוה יותר ויציב בשבילי). האם גם כן עדיף לקנות 800 מגה הרץ או להוסיף רק את אותה המהירות 667? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  2. Started by MasterDK,

שלום רציתי לדעת האם למישהוא יש משוג אם קיים בלוח אם ASUS P5P800S אינפרה אדום? או שאני צריך לקנות? תדוה מראש

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  3. שלום, רכשתי מחשב שלם עם הזכרון OCZ DUAL CHANNEL KIT 2GB 800mhz בחנות נאמר לי שזהו DIM יחיד שעובד בDUAL CHANNEL (הייתכן?) כך שאוכל להגיע עד 8GB ע"י שידרוגים כשהגיע המחשב, פתחתי לבדוק את הזכרונות וגיליתי ששמו לי OCZ 1GB X2 פניתי לחברה ועכשיו הם אומרים כי OCZ DUAL CHANNEL KIT 2GB 800mhz זה שני כרטיסים של 1GB זהים אז למה נאמר לי כי זה כרטיס יחיד שעובד בDUAL CHANNEL???!! בחברה לא הסכימו להחליף לי לכרטיס יחיד בטענה שאין כרטיס כזה מסדרת PLATINIUM ולא הסכימו לפצות אותי נכנסתי לאתר OCZ "ולהפתעתי" מצאתי כרטיס כזה חזרתי אליהם להראות להם כי יש כרטיס כזה ואמרו שהם יבדקו ויחזרו אליי המחשב נרכש בתאריך 15/8/07 ומאז לא חזרו אליי, אלא אני יתקשרתי כל יום, וכל יום אמרו לי שיחזרו אלי…

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  4. Started by ofer_shm,

הייתי רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין המעבד הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7118 לבין המעבד הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_78_28_341&products_id=2749 האם שווה להוסיף את ההפרש בינהים???? תודה לעוזרים... נ.ב: מישהו מכיר את החנות הזו TMS - הם בסדר?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  5. Started by bogdant,

מה כדי לקחת מבין לוחות האם הבאים למחשקים וגם אולי אוברקלוק בעתיד ושידרוגים ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? --ABIT ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?---ASUS ?GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?--GIGABYTE עם זהאני קונה E6600 ו DDR 667 Twinmos 1G(אני לא מיליונר לכן אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מידי) איזה לוח אם לקחת למשחקים ואוברקלוק בעתיד תודה!!

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  6. Started by ביז'ו המוס,

האם איפוס ביוס מוחק את העידקון ביוס או שהעדקון נצרב?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  7. Started by asmon,

יש לי שני סטיקים של 512 ואני מעוניין לקנות עוד ג'יגה. איזה מאפיינים בזכרונות אמורים להיות זהים על מנת שאפשר יהיה לשלב עם מה שיש לי כרגע? או שאולי אני צריך זכרונות זהים לחלוטין? ומה הבדל הביצועים בין DDR ל DDR2? קצת חבל לי שהלוח אם שלי לא תומך זכרונות DDR2 לכן אני מעוניין לדעת האם ההבדל בביצועים משמעותי. תודה.

• 7 תגובות
    • 467 צפיות
  8. שלום אני קונה מחשב חדש AMD 64 וחיכיתי כדי שיצאו לוחות אם עם הציפסט החדש. השאלה שלי מתי יגיע לארץ לוח טוב עם הציפסט הזה ואם כבר הגיע אז איזה דגם וחברה? וגם האם יש עוד לוחות שצריכים להגיע לארץ בנוסף למה שיש פה? וגם אם אפשר סקירות ביצועים על הציפסט החדש ביחס לקודמים (אם יש) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  9. Started by Drogba,

לוח אם עד 700 ש"ח - אינפיניטי , או AN8 של אביט? אני מניח שהם דומים, שניהם תומכים בSATA-II , ובשניהם יש FW . אבל בכל זאת, מה אתם הייתם לוקחים?

• 6 תגובות
    • 467 צפיות
  10. תמונה יש לי Q6600 GO 2.4GHZ GA680I GIGABYTE CORSAIR XMS DHX 2G 4-4-4-12 זה רק אני? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  11. Started by ZXY1,

מחפש לוח אם כולל כרטיס מסך מובנה כי אני כרגע לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק בשלב יותר מאוחר שיצא כרטיס DX10 והייה גם במחיר יותר זול אני צריך לוח למעבד אינטל בתושבת LGA775 שיתאים למעבד זול שיש היום ולשדרג את המעבד בעתיד עכשיו ראיתי שיש כול מיני כרטיסי מסך על הלוח כמו Integrated Intel® Graphic Media Accelerator950 Integrated Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000) וגם גיפורס 6200 אמרו לי שיש איזה כרטיס מסך משולב מומלץ? איזה לוח מומלץ לויסטה כולל כרטיס מסך ? ועד לאיזה רמה של משחקים תומכים הכרטיסים האלה? ( GTA 3 / 4 הם תומכים? )

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  12. Started by Shasoosh,

אני מתלבט בין CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT לבין TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 או אולי להוסיף כסף ולקחת את OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK (לא מתוכנן OC) תודה

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המפרט של ה300 שהוצג במדור, ואני מחש איך לחסוך עוד קצת, אז חשבתי שבמקום לקנות את המעבד שהם מציעים: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty אני אשאר עם המעבד הנוככי שלי: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz האם באמת כדאי לי להשאיר את המעבד? כי חשבתי שאולי יש להם את אותם ביצועים? כדאי לי בכול זאת להשאיר את המעבד כי הוא ממש לא טוב? או זהוא יגיע לביצועים במשחקים כמו crysis ו call of duty 4 סבירים שיספקו אותי? (אני לא רוצה את הכי טוב אני רוצה משהוא בינוני, אבל שאני לא יתצטרך נגיד להריץ crysis על low.)

14. Started by בלוסטון,

2800 AMD sempron 64Bit איך הוא ??? והוא טוב למשחקים ?? הוא ירוץ לי מהר? ומה עדיף AMD או INTEL???

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  15. Started by buzzio,

שלום רציתי לשאול יש לי זיכרון 1G DDR3 1066MHZ CL-7 שאני רוצה לזרוק לפח כבר! העכבר שלי על הכפתור "קנה עכשיו" אבל אני בדילמה הבנתי שהCL זה תזמון של הזיכרון.. מה זה אומר? ככול שהתיזמון גבוה יותר יותר טוב? אני רוצה להביא 4G DDR3 1333 CL-9 איך אני יודע עם הלוח שלי תואם מבחינת תזמון ומתח עם זיכרון ונפח אין בעיה... טפו טפו אם אני יעבוד גם עם שני התיזמונים מה תהיה התוצאה? תודה מראש.!.! P5K64 WS 4PCI-E CORE 2 QUAD TUNIQ TOWER 1GB DDR3 1066MHZ GEFORCE 8800GTS 640MB

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  16. Started by siin,

ראיתי לוח אם של אסוס עם ציפסט של VIA ו-SIS איזה מהם טובים יותר? איך הציפסט של SIS661? לא יודע איזה דגם של אסוס לבחור ועם איזה ציפסט?! מינוסים פלוסים -יש? צריך להיות עם פנטיום 4 2.4 או 2.8 או שבכלל המפרט 'מיושן' ? ???

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  17. Started by Ace_1984,

יש מחשב נייד לנובו N100 3000 אני רוצה לקנות זוג זכרונות איזה יותר כדאי? G.Skill 2048MB DDR2 667MHZ Dual Channel SODIMM CL5(זוג של 1 GB) או DDR2 SODIMM KINGSTON 1Gb 667Mhz PC5300 CL5

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  18. Started by m0sh,

טעיתי בפורום

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  19. אז ככה זה המחשב החדש שלי, רציתי לשמוע תגובות מה דעתכם על התוצאות amd 3500 venice msi k8n neo 4 platinium nforce4 ultra 1*512MB - מחר אני יביא עוד 512 (זכרונות ג'נרים) 6600gt leadtek extreme edition עשיתי טיפה OC פה מ 2.2GHZ ל 2.4GHZ והתוצאה של המעבד עלתה בערך ב-1000 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  20. Started by BandiT,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 לוח של ECS דגם P4S5MG מעבד 1.7 ג'יגה.... הבעיה שלי היא כזאת שאין לי כניסה לכרטיס מסך AGP הייתי רוצה להחליף את הלוח שלי אבל שהמעבד ישאר. איזה לוח טוב עדיף זול אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  21. טוב אני עומד בפני קניית שילוש חדש...ועומדת בפני תהיה... עכשיו ככה מכיוון שהמחשב שלי חלש מאוד אני לא מצליח לעבוד עם שום דבר שהוא מעבר לאינטרנט בסיסי ואייסיקיו... עכשיו השאלה שלי היא ככה... אני עומד לקנות מחשב חדש...עכשיו רוב זמן העבודה יהיה בעבודה "משרדית" הטקע הוא שכשאני פותח תוכנת הורדה מדיה פלייר...חלונות אקספלורר אייסיקיו ומסן אני צריך להשתמש בקונטרול טאב בשביל לעבור בין חלונות...וכל דף אינטרנט נטען בצורה מזעזעת...ואי אפשר לעבוד ואני צריך לכבות את רוב הדברים הפעילים (פעולה שיכולה לקחת כ-5 דק' בגלל עומס על המעבד) אני רוצה למנוע את זה... עכשיו תגידו לי "קנה AXP או איזה סלרון D" ואני לא רוצה...אני רוצה ביצועים חזקים למשחקים (כי עוד מעט אני אחליף כ"מ) עכשיו השאלה היא...האם…

22. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש, אז רציתי לשאול אם הלוח אם שלי הוא is7/is7-g/is7-e(inteli865-ich5 אז אם אני יקנה עכשיו כרטיס זיכרון DDR2 הוא יתאים ללוח אם? או שתוכלו להמליץ לי על כרטיסי זיכרון שמומלץ לקנות (התקציב שלי הוא 400).

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  23. Started by azsxazsx,

קיבלתי לוח אם שתואם רק ddr3 ואני חייב לקנות זיכרון רציתי לדעת איזה זיכרון אתם ממליצים לא חשוב למחיר כמה מגה הרץ ואיזה תזמונים ... שאלה אחרונה זה אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 מגה הרץ והלוח אם תומך עד 1333 זה יהיה תואם ופשוט לא ינצל אותו או שהוא לא יתאים ? תודה מראש ........

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  24. Started by yoni_r,

אני רוצה לקנות מחשב לאחי הקטן ואנו מתלבטים בין ה64 ביט של אינטל לבין amd דרישות ממוצעות פשוט בפעם האחרונה שהתעניינתי עוד לא היה 64 ביט לאינטל וארצה לדעת עליו קצת לעומת הamd

25. Started by Mighty,

דבר ראשון מזל-טוב לנדב הגדול מכולם 18 מגניב ואחלה שיהיה לך :] אוהב אותך ועכשיו אחרי שבירכנו את השמן הזה :] אני רוצה שתעזרו לי במשהו חמוד יש לי לוח אם מדגם: Tyan - Trinity 400 model: s1854 ושזה לוח אם שיש בו 2 מעבדים slot1 + socket 370 עכשיו מחובר למחשב slot1 600 mgz פנטיום ולא סלרון ועובד אחלה... ואני רוצה להוסיף עוד מעבד סוקט 370 נגיד 1000 מגה הרץ או לא משנה.. העיקר שהמחשב ירוץ עם הוספת מהירות ניסיתי לחפש באתרים ובהורואת של הלוח אם (שלא קיבלתי עם הלוח) אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לחבר עוד מעבד אני מאוד אשמח.. שיהיה בהצלחה :] תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.