עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המעבד עובד על 2.833 גי'גה הרץ ולא עובר אתז ה למרות שהוא אמור להיות במהירות של 3 ג'יגה הרץ. יש לי תמונה שתראו והחישוב הוא בזמן מאמץ(super ip).

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by Oranili,

הבאתי את המעבד 4.2 DUAL CORE ... עכשיו אני מנסה להכניס אותו והוא לא נכנס טוב .. יש קצת חומר טרמי ב2 פינים שם ... מה עושים? כאילו אני חושב שהוא נכנס אבל המחשב עושה ריסט אחרי 5 שניות..

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by CRT,

שלום לכולם. חלק א' יש לי רעש בתדר גבוה, אפשר לקרוא לזה בזז. בהתחלה חשבתי שזה מגיע מאיזה מאוורר או ויברציות של המארז בגלל קשיח. התחלתי לבדוק: מאווררים כבויים, HDD לא נוגע במארז ותלוי על גומיות. מאוורר יחיד שעובד זה של הספק, ומבדיקה לא עלה שהוא מקור הרעש. עכשיו אחרי בידוד התקלה גיליתי שהרעש מגיע מאזור הCPU. ככה מצאתי את הבעיה בחלק ב' חלק ב' ברגע שהמערכת שלי נמצאת בIDLE והמעבד מוריד את המכפלה שלו, מתחיל רעש בתדר גבוה מאוד וחזק. זה קורה רק במערכת הפעלה, כי רק שם המעבד מוריד מהירות. מי שמבין על מה מדובר אפשר להשתגע מהרעש הזה, הרגשה של משהו כמו 12-16Khz. אפשר ל"פתור" את הבעיה אם מבטלים את Processor idle לdisable בתוך Processor power management. ככה אני מאבד את …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Decktor,

אני כאן בפאב קבוע שלי יחד עם חבר שמבין יותר ממני במערכות הפעלה יותר ממני ושנינו הגענו למסקנה שהבעייה עם המחשב כאן שמשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה זה שאין לו מספיק זכרון (128 MB) הבעייה זה שאני רוצה לוודא איזה מעבד זה בלי להכביד עליו הוא קורס גם ככה קיצור WINDOWS 2000 מזהה את זה בתור X86 FAMMILY 6 MODEL 5 STEPPING 1 נראה לי שזה פנטיום 4 כי WINDOWS 2000 אמור לזהות כל דבר אחר לא? בכל מקרה זה בשביל לדעת איזה זכרון הגיוני שצריך אני מתכוון לבדוק באמת מחר

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  5. שנקרא GA-7ZXE בקבלה כתוב גם GIGABYTE SKTA ברצוני לדעת באם אני יכול לשדרג את המעבד ולאיזה סוג מודה אני כי נגשתי לאתר החברה ומצאתי את מה שבקשתי אבל לא הבנתי (אגב אתר החברה מאוד ידידותי) אגב האם השדרוג ישפר ביצועים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  6. או שהיא מורידה ל333MHZ..??

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by b127,

חשבתי לשדרג לE6600 http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-CPU&DB205476=205478&DB301763=301770 2X1GB זכרונות 800 עוד לא החלטתי איזה, אבל כולם יגיעו לבאס 400, לא צריך יותר נכון? http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27455=27967&DB27457=28048&DB27456=28033&orderby=price לוח אם 1 P5B דלוקס 2 DS3 3 AB9 PRO ס"ה 2700-3000. מה אתם ממליצים? משפרים? ועל מה כדאי לעמוד? אני רוצה להזמין השבוע. ותודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  8. ואני מדבר במשחקים,כי ה-mhz של האיאמדי יותר נמוך אז איך זה משפיע??

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  9. intel mobile core 2 duo T5600 זה המעבד שלי.... ואני התרגלתי למחשב הישן שלי... :kopfpatsch: ואני כל הזמן ממשיך להוריד דברים ל 32 ביט.... זה בעיה גדולה? אצלי זה 64 ביט, אנלא טועה, נכון? :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  10. יש לי לוח P4P800 SE של אסוס. הלוח תומך בזכרונות DDR1 בלבד במהירות 400MHZ. האם אני יכול לקנות זכרונות DDR2 (שזולים יותר היום) במהירות 667MHZ ולהוסיף ללוח הזה? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by Abit.com.tw,

עד כמה חשובה המכפלה? כי אני מעדיף לשים אותה על 5-6 ככה ולהרים את ה FSB זה משנה?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by סער_שי,

מצאתי דרך לדחות את הקנייה! אני אשתמש במחשב הישן שלי. לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם (אולי כי הוא פנטיום 3 750MHZ. מישהו זוכר?) עכשיו דילמות חדשות: לקנות את הקונרו כשהוא ייצא או לקנות מעבד D רגיל (במחיר נמוך מאוד) ולחכות לירידת מחירי הקונרו (אולי בעקבות איזו יציאה של AMD)? אני שוקל ללכת על הקונרו הכי זול, לא מאמין שבתקופה הקרובה אני אצטרך משהו יותר טוב, ואני גם אעשה לו OC מתון (אבל לפי מה שהבנתי עם OC מתון אפשר להגיע עם הקונרו גם להאצה של 1GHZ ויותר). אם הוא יעלה כמו ה-930 אז למה לא? (מישהו מהמר על 1000 ש"ח?) כמה זמן ייקח לחנויות בארץ למכור את הקונרו אחרי ההשקה? מקווה שגם הלוחות יגיעו מהר. לא יודע כמה הפנטיום 3 הישן שלי עוד יכול לסחוב.

• 17 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by alex542,

אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד Phenom II X4 955 . ברצוני להזמין מחו"ל תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. האם זה משפר את היציבות של המתח, או רק מאריך את החיים של הלוח? ועוד שאלה: למה חשוב שהמתח יהיה יציב- רק כדי שהתדר יהיה יציב, או שמתח לא יציב מזיק?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. שלום! ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Intel P4 2.8 עם לוח אם של Asus P4P800 המצב הנוכחי: שני זכרונות מסוג DDR 400 256MB X 2 = 512MB עובד על DualChannel כלומר סך הכל 512 זכרון (256X2) עכשיו אני רוצה להתקין Vista ואני רוצה לחזק את הזיכרון אך אני לא יודע מה כדאי לקנות סטיק 1 של 512 שני סטיקים של 512 סטיק 1 של 1024 מה הייתם ממליצים? פשוט פעם אמרו לי שלא מומלץ לעבוד עם 4 סלוטים מלאים של זיכרון ועדיף שיהיה רק 2 סלוטים תפוסים. הייתם מוסיפים שני סטיקים של 512 או סטיק אחד של 1024? תודה

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי מספר שאלות שיעשו לי קצת סדר בכל בלבול שנוצר לאחרונה.. ברצוני לקנות כרטיס מסך X1800GTO...הכרטיס תומך בCROSSIFRE...והוא של הATI כרגע וגם בעתיד הקרוב לא מתוכנן לקנות עוד כרטיס מסך!! אם כן זה רק אולי עוד שנתיים.. לכן: 1. קודם כל, אני חייב לקנות לוח של ATI? 2. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו את הכרטיס מסך הנ"ל? (רק כרטיס אחד!) 3. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו כוד כרטיס מסך למקרה שאני ארצה בעתיד? (מערך של שני כרטיסים!) אני שואל מכיון שכמו בסיקור שרשמתם פשוט אין היום מספיק לוחות אם כאלה..ולא רק זה..אלה שיש דיי גרועים 4. לכן אולי כדאי לקנות לוח אם "רגיל" (כלומר ללא SLI כי גם בלי זה אי אפשר ;D) ואז הכרטיס יפעל על…

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by SUPER300,

אשמח לדעת מה זה, על מה זה משפיע ומתי צריך וכדאי להתעסק עם זה... תודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by דןזט,

היי אני מחפש לוחות אם SLI למעבד Skylake i7 6700 ולכרטיס מסך GTX 970 (ובהמשך אולי שניים). חיפוש אחר לוחות אם בתקציב שלי העלה את הבאים: 1. ASUS Z170-PRO-GAMING 2. ASUS Z170-A 3. Gigabyte GA-Z170X-Gaming-3 4. MSI Z170A-KRAIT-GAMING הבעיה היא שלא מצאתי באינטרנט שום ביקורות לגבי אף אחד מלוחות האם הללו. האם יש לאחד מחברי הפורום מידע לגביהם? אם לא, האם בבקשה מישהו יכול לתת לי חוות דעת לפי הנתונים של היצרן? תודה רבה וחג שמח!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Jeka90,

שלום! הורדתי את הביוס מאתר החברה של הלוח אם שלי שהיא MSI. בקובץ ה- Readme מצורפות הוראות עדכון ביוס. אלה ההוראות: 1. Make a bootable system floppy disk by typing [FORMAT A:/S] from the DOS prompt. 2. Download the BIOS file from MSI web page. 3. Extract the BIOS file into the bootable floppy. 4. Boot up system with the bootable floppy disk. 5. Run Award (Ex. Awdfl770) or AMI (Ex. amifl822.exe) Flash utility & follow the on-screen instructions. 6. After flashing the BIOS, reboot system, press [DEL] to go into BIOS setup. 7. Select [Load Setup Default] for or [Load Optimized Defaults] and press Key [Enter] and press Key [Y]. 8. Press Key [F10] than answer [Y] to re…

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by daniel_18,

שלום, כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד - E4300, ספק - EZCOOL 450W, כרטיס מסך - GEFORCE 7600GS, זיכרון - 3GB 800MHZ DDR2, מארז סטנדרטי. אני לפניי קנייה של אחד מהלוחות הנ"ל ויש לי כמה שאלות: 1. עדיף לי להתפשר על ה GAEP45UD3L ? מכיוון שאין לו RAID ויש לי הארד דיסק אחד אז בעיקרון זה לא משנה לי, אני צודק או שהRAID בכל זאת משפיע? 2. איזה לוח יותר טוב לOC או שאין הבדל? 3. האם הלוחות האלו יעמיסו על הספק? 4. איך אני יודע אם תהיה אינטרגרציה טובה בין הלוח החדש לבין הכרטיס מסך, הזיכרונות ושאר הרכיבים? 5. האם אני צריך לשפר את הקירור אחרי שאני מתקין את הלוח החדש והאם הוא מגיע עם מאווררים? 6. האם הלוחות הנ"ל (או אחד מהם) יתאימו לגודל של המארז? (אני שואל כי כרגע הלוח אם הנוכחי הוא mATX מנגד,…

• 41 תגובות
    • 3k צפיות
  21. |שאלה| איך ה core 2 הוא בא עם מארז או ככה אלומיניום? ומתיי אפשר לקנות אותו?

• 17 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by amig2,

אני קונה מ-ksp בת"א את אחד המפרטים המצורפים... בהנחה שאני לוקח אינטל (לא מתכנן oc) ולא מוכן לקחת לוח abit, הייתם ממליצים על לי GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3, נכון? אבל ל-ksp אין אותו ב-rev 3.3 ולא נראה לי שהם מזמינים לפחות במחיר נורמאלי (את rev 2 הם מוכרים ב-750 ש"ח, לא מחיר שפוי)... אז זה מביא אותי להתלבטות הזו: GIGABYTE GA-965P-S3 Gigabyte GA-965P-DS3 ASUS P5B קחו שבחשבון ש-s3 משמעותית יותר זול מהשניים האחרים וביחד עם מבצע נקודתי מתקרב למחיר של ה-abit ib9. השאלות שלי הם: - איזה מהם עדיף? אני לא מתכנן oc. - למי יש את המוניטין הכי טוב: asus gigabyte או abit? - מה ההבדל בין ה-s3 ל-ds3, ומה ההבדל ב-rev1 לעומת 3.3 ב-ds3? ואם אני בכלל ייקח amd, לקחת asus m2n-e? תודה מראש. [a…

• 14 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by Screw_Master,

אז השאלה שלי היא כזאת (לכאלה שאוהבים להתווכח) למה אינטל לא לומדים מההצלחה של AMD ומעבירים את בקר הזיכרון מהגשר הדרומי לגוף המעבד? זה אומנם יפריע להם במעבר הקרב והולך לDDR3 אבל בינתיים למה שלא יעשו את זה? AMD היו חזקים משמעותית ביימי הDDR1 בזכות זה... ולמי שלא מבין , כשהמעבד צריך משהו מהזיכרון , עם בקר הוא פונה לבקר ואז לזיכרון , לעומת בלי בקר שאז המעבד צריך ללכת לבקר דרך הלוח , דרך הרבה יותר ארוכה ואיטית , אשמח לתגובות

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by X-It,

אני רוצה לקנות או E6420 או E6520 או E6620 או E6720 או E6820 מחנות בארץ... אתם יכולים להביא לי חנויוות באינטרנט שמוכרות את המוצרים הללו...(ישראליות) ואם יש לכם למשל שני חנויות אם אותו מעבד אז את הזול מביניהם(מבין החנויות) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  25. אהלן חברה, אני מתלבט אם לשדרג לצורך משחקים לוח אם, מעבד וזיכרון. יש לי כרגע לוח אם ASUS M2N32-SLI PREMIUM VISTA EDITION מעבד AMD 6000+ X2 זיכרון OCZ DDR2 800MHZ 2GB CL 4-4-3-15 מה אתם אומרים? כי אני הולך לשדרג את הכרטיס המסך אז חשבתי האם כדאי לשדרג כבר הכל תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.