עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by henwin,

שלום! הציעו לי לקחת מעבד INTEL CORE 2 DUO 6550E 2.3 איך הביצועים שלו והאם עוד שנה הוא עדיין יחשב לטוב,והאם שווה להגקיע עוד 200 שקל וקחת את הE6750 2.6 ? או להוסיף 500 שקל ולקחת מעבד עם 4 ליבות?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  2. Started by semca,

:-*חג שמח ! משום מה איני רואה במפרט של הלוח אם,NF7-SL שמצויין בו גם כרטיס רשת מובנה ,האם מישהו יכול לתקן אותי,מכוון שזה חשוב לי שיהיה כזה כרטיס.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by יניב קופר,

יש לי לוח אם עם 4 סלוטים ויש לי שני סטיקים של 667 ברצוני להוסיף עוד גיגה האם כדאי לקחת אחד סלוט הוא שניים של 512 לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  4. Started by ilil,

שלום רב, מה ההבדל בין ה-revisions השונים של לוח אם? ספיציפית אני מתעניין בדגם GA-965G-DS3 של ג'יגהבייט. כאלה יש שלושה: rev. 1.0/2.0/3.3. מה השינויים מגרסה לגרסה? האם חנות מחוייבת לספק את ה-revision האחרון, או שעל הקונה לציין במפורש איזה הוא מעוניין לקנות תוך שיקול עלות/תועלת? מודה מראש, ilil

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  5. Started by AntiVir Guard,

אני חייב חוות דעת לגבי לוח-אם זה וזה די דחוף! אז הנה המפרט: intel core 2 duo E6750 evga gf 8800GT SSC * 2 corsair 2GB [1GB*2] 800MHz אני צריך לדעת האם הוא: נוח , איכותי ואיך האוברקלוקינג? האם יש משהו אחר במחיר דומה שהייתם ממליצים? [מעדיף אסוס] [אולי אפילו רק אסוס^^]

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by darkflames,

מישהו יודעה מה מחיר של לוח אם asus tusi-m אני צריך לדעת מחיר

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. Started by איתמר,

יש לי שאלה הבנתי שב g33 יש כרטיס מסך מובנה אבל אם אני מחבר לזה כרטיס מסך הכרטיס מסך מובנה מתבטל האם זה נכון? שאלה שניה קצת תלויה בתשובה לשאלה הראשונה כי אם התשובה זה כן אז אני לא יודע אם להזמין G33 ואני יקבל את המחשב ביום שני או שאני יזמין לוח אם של P35 אבל אני יקבל את המחשב ביום ראשון שבוע הבא?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by Roeebaeloha,

אהלן, יש לי מחשב מבוסס על לוח אם ROG Strix B760-G D4, המחשב עבד בצורה טובה ללא בעיות במשך כמה שבועות. יום אחד ביצעתי כיבוי מסודר למחשב דרך הוינדוס וביום שאחרי המחשב לא עלה, ראיתי שהוא לא עושה פוסט בגלל בעיית DRAM. עשיתי כל דבר שאני חושב שאפשר כדי לסדר את הבעיה: החלפתי סלוטים, עברתי לסטיק אחד בסלוט הכי קרוב למעבד, החלפתי סט זכרונות לחברה אחרת (קינגסטון ← קורסייר), עשיתי פלאשבק לביוס, התקנתי את המעבד שוב, החלפתי למעבד אחר, ניקיתי CMOS כל אלה לא פתרו את הבעיה והמחשב עדיין לא עולה עם נורת DRAM. אשמח לשמוע אם יש לכם רעיונות מה גורם לזה ואיך אפשר לסדר את העניין? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by nimrodim,

איזה לוח של ASUS 865 הכי טוב ל OC? איזה דגם? איזה REVISION? איזה בעיות מיוחדות יש בלוח המומלץ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. שלום לפני כשנה וחצי שדרגתי את המחשב, למפרט הבא: Psu - Enermax 350w GPU - 250gtx Mobo- M4N78PRO new RAM.. והרכיבים הישנים שנשארו הם: HDD- some old 140gb HDD.. Processor - Athlon 4800+ יש שתי טעויות שאני עכשיו יודע עליהן, שהן א. הספק לא מתאים בשיט למחשב (אין שום אחוזי בטחון. גם הבנתי שהספק הספק יורד עם השנים - על-כן, הוא כבר בכלל לא מתאים?) ב. הייתי צריך להחליף את ההארד דרייב, הוא כבר שחוק לגמרי. הבעיה הייתה שהייתי לחוץ מהלימודים, ולא היה לי זמן להחליף את ההארד דרייב. היו לי כלמיני קריסות מוזרות, ובסופו של דבר יצא שעבדתי בEEE PC שיש לנו.. (תנסו להריץ MATLAB על EEEPC ותדעו מה זה תסכול). עכשיו יש זמן ואני רוצה לתקן את המחשב. יש לי שתי שאלות מרכזיות: 1. הMOBO לא מגיב לUSB STI…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by zilkanir,

שלום, יש לי 2048 זכרון, מחולק ל4 סטיקים של 512, 2 סטיקים של kingston ו2 של twinmos.(שניהם ddr2 667) בלוח 965p-ds3 יש לי מקום זכרונות לשניים ושניים השאלה היא איך מומלץ להתקין אותם בצורה מיטבית(שיעבדו בדואל צ'אנל ומאותה חברה), ההתלבטות היא בין להתקין זוג twinmos ולידו זוג kingston או שלהתקין בצד אחד-סטיק אחד שלtwmos ולידו kingston ובצד השני להתקין בהתאמה אותו דבר(וזה ירוץ דואל צ'אנל מיטבי)? מה אתם אומרים? מוסיף איור twinmos| kingston - twinmos| kingston או twinmos|twinmos - kingston| kingston תודה רבה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  12. טוב אז הזמנתי את הלוח אם DFI Lanparty UT SLI-D שעלה לי 1200 שקל ואני לא יודע אם עשיתי תבחירה הנכונה בזה שלא קניתי את ה-DFI Lanparty SLI-DR שעולה 250 שקל יותר עכשיו אני ממש מבואס מזה ואני לא יודע מה לעשות הזמנתי לפני שלושה ימים אז מה אתם אומרים כדאי לשנות?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  13. Started by moris,

היי איזה לוח אם בסביבות ה-300 ש"ח יתאים למעבד: intel celeron 2 ghz/128/488 זה מה שכתוב על המעבד. תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים. היתה לי בעיה במחשב החדש בזכרונות החזרתי אותו לחברה וככה: במקום הזכרון של KINGSTON 512MB DDR 400MHz CL2.5 בסלוט אחד שמו לי TWINMOS 256Mb DDR 400MHz CL2.5 כפול 2 (כלומר 512Mb) רציתי לדעת איזה זכרונות יותר טובים TWINMOS או KINGSTON (לי לא משנה סלוט אחד או שניים)??? זה דחוף לי אנשים תודה...

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by XMB,

אהלן , קניתי את הזיכרון הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7006 עכשיו לשאלות שלי: 1. קיבלתי 2X512MB למרות שלא רשום שם , ציפיתי לקבל סטיק 1 של ג'גה האם המושג שרשום שם DUAL CHANNEL אומר שזה 2 סטיקים? אני חשבתי שזה תמיכה בתוצרת ולא 2 סטיקים. 2. האם חיבור של ה 2X512MB עם 1GB (סה"כ 2 ג'גה אבל ב3 סלוטים) , ישפיעו על OC?[לא גבוה נגיד 30-40%] , לא ממש אכפת שזה תופס עוד סלוט במילא אני לא ארחיב יותר את הזיכרון .. 3. האם זה ישפיע על DUAL CH כאשר יהיו 512X2+1GB (סה"כ 2GB) תודה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by p-o-i,

שלום..טוב אז ככה..אני רוצה לקנות מדיה סנטר שיהיה מבוסס על המעבד SEMPRON...המפרט הוא כזה בערך... AMD Sempron 3000 , 1.6GHz, 256KB Cache לוח אם מסויים...(בסביבות ה300 שקל...אז ז"א לא משהו רציני) 512DDR2 667 7300GT DDR2 \7600GS לא הוחלט עדיין.. השאלה שלי היא (לא ידעתי איפה לשאול אותה ת'אמת) אם אני ירצה לשחק במחשב הזה משחקים כגון NFS וBUDOKAI וכו' הם יפעלו סבבה על רזולוציות נחמדות או שהמעבד הולך באמת או ובתמים לדפוק את הביצועים של מחשב במשחקים...??..(אני לא רוצה לשחק בו דברים מיוחדים מידי רק מרוצים ומכות כי הוא הולך להיות מחובר לטלויזיית LCD 32 שלי ואני פשוט מעדיף שיהיה לי את האפשרות לשחק בו בנוסף לצפייה בסרטים..) או שאתם ממליצים כבר ללכת על ATHLON64 או PENTIUM D או אפילו CEL…

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by parAzoid,

איזה מבין הזכרונות עדיפים לאוברקלוק? הציוד יהיה E6600 וASUS COMMANDO [הוא תומך ב1066MHZ בסטוק?] ocz platinum 2GB DDR2 1066 g.skill DDR2 800 2gbHZ אני אקנה אותם מארה"ב, נגיד שהמחירים אותו דבר. אני צריך 2GB איזה זכרונות עדיפים? והאם הCOMMANDO תומך בזכרונות 1066 MHZ?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by zedisdead,

הגעתי למסכנה שהמעבד שנותן לי את המקסימום עבור הכסף לצרכים שלי הוא E8400 המליצו לי על לוח אם : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 האם זה המדר בורד הטוב ביותר בתקציב הזה? אגב: אני מחפש לוח אם שקט ללא קרור אקטיבי + כרטיס קול און בורד. + כרטיס רשת און בורד .

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  19. שלום אני מחפש מעבד טוב למשחקים כבדים ולוח מתאים. תקציב בסביבות ~1500 מה אתם חושבים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  20. Started by EzX1,

Asus Striker Nforce 680i SLI LGA 775 ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI תודה לכול העונים

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  21. Started by devil2052,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בארה"ב. אני מתלבט בין שני זכרונות, והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בענין: 1. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145034 2. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231065 תודה.

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  22. לאר-דיסק שיש לי עכשיו הוא SATA האם אני יכול לשים SATA2 ? לזכרונות שיש לי עכשיו יש 1ג'יגה DDR איזה זכרונות כדי לי כי אני רוצה 2 גי'גה? ומקלדת שתוחה ויפה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  23. אני אמור לקחת מעבד ממישהו ויש לי את האופציה לבחור - איזה מבין שני המעבדים טוב יותר?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by matan101010,

אני רוצה לקנות זכרונות לפנטיום 2, אני יודע שעדיף לי פנטיום 4, אבל יש לי כבר 2 מחשבים עם זה, ואני רוצה להשמיש את המחשב הזה, אז שאלתי היא אם זיכרון 128 מגה יכול לעבוד על פנטיום 2? :

• 3 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים