מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
טוב אז הזמנתי את הלוח אם DFI Lanparty UT SLI-D שעלה לי 1200 שקל ואני לא יודע אם עשיתי תבחירה הנכונה בזה שלא קניתי את ה-DFI Lanparty SLI-DR שעולה 250 שקל יותר עכשיו אני ממש מבואס מזה ואני לא יודע מה לעשות הזמנתי לפני שלושה ימים אז מה אתם אומרים כדאי לשנות?
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
המחשב צריך להפעיל תוכנות אופיס בעיקר ולגלישה באינטרנט... הסוללה צריכה להיות חזקה ולהחזיק מעמד הכי הרבה זמן שאפשר.... המחשב צריך להיות קל ועדיף שיהיה עם מעבד דותן... המחשב צריך לעלות 5000-+ש"ח
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם שנקרא: intel dragontailpeak או משהו כזה... הוא עולה 607 ש"ח... מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני כרגע עם kingston 4GB Cl 800Mhz בלי צלעות קירור הזכרונות דפוקים לי תoc עכשיו אני רוצה להביא משהו חזק יותר חשבתי על זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1258
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד טוב למשחקים כבדים ולוח מתאים. תקציב בסביבות ~1500 מה אתם חושבים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני מתכנן מעבר לויסטה ובשביל זה אני צריך לפחות עוד ג'יגה זיכרון אז החלטתי לשדרג את ה2x256 שיש לי עכשיו. עכשיו השאלה הראשונה היא אם אני שם 4 סלוטים בDUAL של 2x512 + 2x256 זה מוריד לי את הבאס ל333? בלוח P4P800 נניח שלא, יש לי אפשרות לקנות זיכרון CORSAIR Value שזה CL2.5 והוא יד שניה ב400 שקל (אגב, הוא בא עם אחריות לכל החיים?) או לקנות זיכרון אחר נניח Kingstone/Samsung חדש שהוא CL3 באותו מחיר ופחות 20 שקל אפילו. כמה אני ירגיש בשינוי? חשוב לציין שאין צורך באפשרות OC. תודה.
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הלוח האם החדש לקונרו הולך עם חלקים מובנים כמו כרטיס רשת 10/100/1000 מובנה על לוח האם כרטיס קול 8 ערוצים מובנה על לוח האם 8 חיבורי usb2 הוא כולל בתוך הלוח אם ?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
לפני 3 שבועות דפקתי את דלת המארז, אז קניתי מארז חדש (בלי ספק כוח כי כבר יש במארז הישן הדפוק). אז אני פירקתי את הכלל מהמארז הישן, ואז באתי לשים את הלוח אם במארז החדש אבל נתקלתי בבעיות: קודם כל הפאנל של המארז החדש לא מתאים ללוח אם אז הוצאתי אותו ושמתי את הפאנל שבא עם לוח האם. פאנל=חתיכת המתכת בצורת מלבן שממנה יוצאים החיבורים של העכבר,מקלדת וכו'. אז עם המארז החדש באו ברגים: רובם ברגים אפורים רגילים בשביל לחבר את הצורב, כוננין קשיחים וכו'. אבל יש כמה ברגים קצת יוצאי דופן: 6 ברגים בצבע זהב, 4 מהם קטנים ובאותו גודל ושתיים מהם יותר גדולים מהארבע האלה ושניהם גם באותו גודל. ויש עוד 5 "ברגים" מפלסטיק בצבע לבן, מצד אחד יש להם צורה של חץ ומהצד השני יש להם צורה של בורג ובצד הזה אפשר ל…
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בארה"ב. אני מתלבט בין שני זכרונות, והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בענין: 1. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145034 2. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231065 תודה.
-
- 6 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני אמור לקחת מעבד ממישהו ויש לי את האופציה לבחור - איזה מבין שני המעבדים טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
בסקירה זו אנו מביטים לעבר לוח ראשון בתקן Mini ITX עבור תושבת LGA1700 החדשה של אינטל בערכת השבבים הבכירה Z690 - הכירו את Z690I AORUS ULTRAלכתבה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות לפנטיום 2, אני יודע שעדיף לי פנטיום 4, אבל יש לי כבר 2 מחשבים עם זה, ואני רוצה להשמיש את המחשב הזה, אז שאלתי היא אם זיכרון 128 מגה יכול לעבוד על פנטיום 2? :
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
ישנן כעקרון שני אופציות של לוחות אם: 1)GA965PDS4 Gigabyte 2)DFI Infinity 975X for LGA775 כעת אני צריך לבחור זכרון הייתי די סגור על הזכרון עד שירדו המחירים בnewegg וכעת יש לי שלושה אשפרויות: 1)G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory - Retail 178$ 2)G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory Model F2-6400PHU2-2GBNS - Retail 148.49$ 3)G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory Model F2-6400PHU2-2GBNR - Retail 175$ שלושת הזכרונות הם של g.skill (מה הכי עדיף ללוחות האם אם העדפה לגיגהבייט) ואם כבר מדברים מה ההבדל ביניהם? התקציב …
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הFSB של המעבד הוא 800, אבל אני רואה זכרונות DDR2 של 533 מגה הרץ. זה אומר שהזכרונות רצים בתדר אחר? או שהזכרונות DDR במהירות של 533 מגה הרץ או 675 לא מנוצלים ללא OC? המעבד הוא פרסקוט 3.0 LGA775
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הכתבה שהתפרסמה היום בנוגע לכך שAMD מריצים מחדש את ארכיטקטורת ה K8 האם זה אומר שאני יוכל לרכוש מעבד חדש ולשדרג את ה 3200 939 שלי ? תודה מראש עידן
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מ SAMSUNG קאס 3 ל מיקרון קאס 2.5 שווה ההחלפה ? (ללא עלות כספית) פשוט ייתן לי תזמונים טובים יותר איך חברת MICRON בזכרונות ?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אהלן לכולם שאלה פשוטה ביותר אבל רק מי שמבין שיענה בבקשה .... מה עדיף זכרון של GELI ,OCZ, KINGSTON, CROSAIR או משהו אחר שמישהו ממליץ ??? תודה על העזרה מדובר ב DDR 512 בין 400-500MHZ
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני צריך המלצה ללוח אם אחד שיתמוך בAMD (ליבה כפולה) השני שיתמוח באינטל (ליבה כפולה) שייתמוך בזכרונות עד 800Mhz במחיר סביר... תביאו לי לוח שמוכר כלוח טוב (אין צורך בלוח הכי טוב שקיים שעולה מלא.. לוח ממוצע שתומך במה שרשמתי) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
היי לכולם מהו הלוח אם עם כרטיס מסך מובנה המומלץ ביותר למעבדי AMD סוקט AM2. כפי שהבחנתי יש 3 לוחות מובילים: 1- ASUS M2NPV-VM 2-ASUS M2A-VM HDMI בעל כרטיס מסך יותר איכותי אבל כפי שהבנתי וקראתי יש איתו המון בעיות.הנה הלינק לאחת הבקורות שנכתבה על ידי אחד הגולשים פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258029.0 3- גיגה בייט GA-MA69G-S3H רק שאין לו DVI. מה מומלץ לקנות בתקציב של עד 500 ש"ח פלוס מינוס. בתודה מראש שי. נ.ב- המחשב לא ישמש למשחקים,אלא לאינטרנט הורדות,סרטים,מוזיקה וקצת אופיס ותוכנות קלות. אם יש עוד אופציה יותר טובה ומשובחת של חברות אחרות כמו ABIT למשל או כל חברה אחרת אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
צרכים: א. תומך INTEL c2d ב. תאימות לשדרוג מעבד בשלב מאוחר יותר ג. למשחקים כבדים מאוד ד. DX10 - חיבור PCI-E אחד (לא מעוניין בSLI) ה. זכרון DDR2 667MHz ו. לא מעוניין בOC. ז. אין לי מושג איזה פונקציות מועדפות מבחינת זכרון קשיח - בעניין זה אני סומך עליכם... תקציב 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שאני בודק את הזיכרונות בתוכנה S&M אני מקבל את השגיאה הזאת: ואח"כ הסריקה נעצרת מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת אם לוח האם: MSI K9N NEO chipset nvidia nforce 550 תומך ב-SLI.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את המחשב שלי למערכת חזקה למשחקים. אני מחפש רק שלושה חלקים שזה הלוח אם , מעבד וזכרון , לגבי כרטיס מסך יש לי ati 9800pro ביררתי קצת בחנויות והמליצו לי על לוח אם של asus p4800se מעבד של intel p4 3giga 1m 800fsb זכרון שני יחידות של 256 DDR . ההצעה נעה פחות או יותר בין 2100- 2600 עכשיו השאלה שלי היא קודם כל אלו מפרטים של מחשב חזק ? שנית , מה לגבי ה ATHLON 64BIT ? באחת החנויות אמרו לי שלא כדאי לי ללכת על זה מאחר וזה מוצר חדש בשוק ועדיין לא ידוע מה הבעיות של זה. שלישית , במידה ומה שנאמר לי זה שטויות , האם ה athlon 64bit הוא מחשב חזק למשחקים ובמה אני ירגיש הבדלים בין ה אינטל לבינו ? תודה רבה מראש,
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד, לוח וזכרונות בתקציב שנע בין 4500 ל - 5000 ש"ח לא יותר! המחשב מיועד למשחקים חזקים ביותר שיש היום! מעבד: מעדיף Intel - אבל אין לי בעיה לקנות AMD זיכרונת: שיהיו גדולים ומהירים ככל האפשר בתקציב! לוח: מעדיף של ASUS חשוב שהיו בו לפחות שני יציאות IDE (כדי לחבר 4 כוננים) חשוב שהיו בו הרבה מהטכנולוגיות החדשות חשוב מאוד שהיו בו חיבור לפחות לשלושה יו אס בי פנימיים (לא החיבורים החיצוניים) חשוב מאוד שהיה בו אפשרות חיבור של כניסה ויציאה של סאונד הקידמיים במארז ויעבדו בו זמנית עם החיבורים הרגילים שיש בלוח! שיתאים לאוברקלוק (שאני מקווה ללמוד ולעשות) קיצר תנו לי שילובים מעניינים בתקציב שלי... תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
יש לי E6400 נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו פתאום אני רואה בקטגוריית CPU בCORE SPEED זה כל כמה שניות משתנה לי בין 2143 ל 1600 ... למה ? אני צריך להיות מודאג ?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-