עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tal_m9,

שלום, יש לי כרגע במחשב 2 זכרונות של Corsair 512mb, 667mhz. כ"א. רכשתי היום 2 זכרונות של 1gb כ"א. 800mhz. שאלתי היא האם כדאי להוסיף אותם יחדיו (4 סלוטים) או לסלק את הזכרונות של ה-512mb ולהשתמש ב2 הזכרונות של ה1gb בלבד? תודה. טל.

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  2. שלום אני קניתי מחשב חדש לא מכבר ובו מעבד E6750, עכשיו הנה תמונה עדכנית מ Cpu-Z (צירפתי תמונה) עכשיו קודם כל ב Core Speed רשום 2000 מגהרץ במקום 2666, למה ? זה נמצא על 2000 במשך דקה ואז מתחלף לשנייה ל 2666 וחוזר ל 2000, משהו מוזר. אבל בכל מקרה מה זה אומר, שהמעבד שלי עובד במהירות 2000 או 2666 ? ובנוסף האם המתח של המעבד תקין ? הבנתי שהמתח צריך להיות בערך 1.35V ואצלי זה נע בין 1.15-1.2, האם זה תקין ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  3. שלום, יש לי תקלה שאין לי כל כך מושג איך לפתור אותה. כאשר אני מכבה את המחשב (לא REBOOT). הסדר של ה BOOT PRIORITY מתבלגן לי. בעקרון יש לי ASUS P5B . יש לי שני הארדיסקים, אחד SATA והשני IDE. אני רוצה לעשות BOOT מה-IDE. כאשר אני מכבה את המחשב, הסדר של הBOOT משתנה. חוץ מזה שום דבר לא משתנה ב-BIOS. שמתי לב, שכאשר אני מכבה את המחשב, לעתים המחשב לא מזהה את הIDE. וחשבתי שאולי בגלל זה מתהפך לי הסדר. כאשר המחשב כבר דולק, כמה שניות ולא מזהה את הארדיסק, REBOOT פותר את הבעיה. האם יש משהו שאפשר לעשות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  4. Started by BENNY-L,

ברצוני לקנות מחשב ורציתי לדעת מה יותר שווה מבחינת בצועים AMD או INTEl באותו סדר גודל של מעבד

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  5. Started by asspen_m,

היי ! יש לי זיכרון 256 מגה שפשוט לא עובד עם הלוח שלי (יש לי לוח ענתיקה). הבעסה היא שקניתי אותו כבר וזה היה בחו"ל... ככה שאני לא ממש יכול להחזיר להם. איפה אני יכול למכור כזה זיכרון ? מישהו מכיר חברה שקונה "יד שניה" או משהו בסגנון? אסף

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  6. שלום, אני מחפש אתר שניתן למצוא בו הורדה של דרייברים של לוחות ישנים וביוסים, אני צריך את זה כדי לצרוב ביוסים ללוחות ישנים של חברות שמכרו מחשב מותג (כגון HP) ושם לא ניתן לדעת של מי החברה שבאמת יצרה את הלוח והם נעלו בביוס את אפשרות הOC. אז מצאתי את החברה שיצרה את הלוח (כנראה) ואני מחפש מקום שאני יכול להוריד משם גרסא של הביוס לצריבה ספציפית אני צריך ביוס של חברת FOXCONN ללוחות של מעבדי SLOT1 תודה רבה מראש אם קיים מישהו בכלל שיודע על מה אני מדבר

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  7. היי, יש לי מחשב חדש עם לוח אם asus p5b plus vista , ובתחילה קניתי את הזכרונות TWIN2X2048-6400C4 של corsair שהתגלו כדפוקים. בחנות ממנה קניתי נתנו לי להחליט עם אני רוצה זוג חלופי של הזכרונות הנ"ל או זכרונות אחרים במקום (אני שוקל לקחת את kingston hyperx). האם למישהו יש ניסיון עם הזכרונות האלה? האם יש להם בעיית תאימות עם לוח האם שלי, האם הם סתם דפוקים ולא יציבים, האם הם מתחממים יותר מזכרונות רגילים? אשמח לתשובות

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  8. שמתי לב שבלוח אם של ג'גהבייט Gigabyte GA-8IPE1000 Pro3 יש שתי טכנולוגיות שלא ראיתי באף לוח אחר: M.I.B שקשורה לזיכרון הראשי של המחשב וטכנולוגיית ה C.I.A שקשורה למעבד. השאלה שלי היא האם כבר הטכנולוגייה הזאת הוכיחה את עצמה כתורמת באמת או שזה לא מראה שיפור רגיל לעומת הטכנולוגיות הרגילות שאר לוחות האם? איך הלוח הזה בכלל? הוא נחשב טוב ?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  9. שלום, האם הלוח הזה: P35-DS4 s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E יריץ את הזכרונות האלה: 2x1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2K2/2G) ב 1066mhz (ללא OC - פשוט במידה ומחברים ומפעילים)? אני שואל כי הזכרונות האלה לא מופיעים ברשימה של הזכרונות הממולצים ללוח הזה באתר של ג'יגה בייט... כ"כ במפרט שלהם כתוב שהם עובדים ב 1066 ב 2.2V, אבל בחוברת של הלוח כתוב שהוא תומך ב 1066 ב 1.8V... ומכאן השאלה... משהו ניסה/יודע? מעבר לכך, מדוע הזכרונות האלה עולים ב KSP בסביבות ה 1100 ש"ח ובנועה מחשבים 2000+ ? משהו שאני מפספס?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  10. Started by avihneo,

יש לי E6400 נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו פתאום אני רואה בקטגוריית CPU בCORE SPEED זה כל כמה שניות משתנה לי בין 2143 ל 1600 ... למה ? אני צריך להיות מודאג ?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  11. Started by the-f-master,

אני עוד מעט מחליף את המחשב וכמובן שבחדש יהיה לוח אם חדש אז כרגע רציתי ללכת על הלוח אם של albatron 945p אבל ראיתי איזה פירסומת על הp35 platinum של msi והבנתי שיש לו יכולת שידרוג ממש טובה וזה די חשוב לי כי אני לא רוצה בעוד שנה כשיהיה כבר ddr 3 להחליף לוח אם שוב בשביל להחליף זכרונות... אז בשורה התחתונה זאת השאלה: האם כדאי לקנות במקום לוח אם של albatron את לוח האם p35 של msi ואם כן איפה אפשר להשיג אותו באיזור תל-אביב? (אני חדש אז אם עשיתי משהו נגד חוקיי הפורום אני מתנצל...)

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  12. Started by thealon,

מחפש לוח אם למעבד:Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 חשוב שהוא יהיה עם יציאת אודיו דיגיטלית כגון spdif ושהמחיר לא יעבור 1000שח. מחפש המלצה לכרטיס זיכרון 1g עד 800שח שאר הרכיבים שכבר נקנו (פרט לספק): Gainward Bliss GeForce 7600GT SilentFX 256MB PCI-e Thermaltake BACH Black HTPC with MEDIA LAB ( LCD+Remote) Multimedia S ATA 2 Western Digital WD2500JS 250GB 7200rpm 8MB האם הספק הזה יספיק למפרט ENERMAX LIBERTY 400W , SATA , ACTIVE PFC ,CABLE MANAGEMENT

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  13. Started by blue_wolf,

יש לי לוח של איפוקס וזיכרון 512DDR2 אני רוצה להוסיף עוד 512 האים אני יכול להוסיף כל 512DDR2 תודה.....

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  14. מתלבט בין : 1: E6850 2: Q6600 המערכת היא למשחקים...

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  15. שלום אני פועל עם מערכת הפעלה VISTA ואני מפעיל הרבה תוכנות בו זמנית כך שאני מגיע לזה ש1.5 גיגה מנוצל. האם יהיה כדאי להחליף את הזכרונות ל4 גיגה? אני עם G.Skill 800Mhz 2X1GB PK 4-4-4-12@810 אני על OC של 9.5X410=3900Mhz הלוח שלי הוא Asus p5q Pro האם אני אצטרך זיכרונות של 800MHZ או מעבר?(זאת אומרת אם אעשה OC לזכרונות למרות שאני יודע שזה לא כל כך משמעותי). האם כדאי יהיה לשדרג ל4 גיגה 2X2GB ?או יהיה כדאי להוסיף 2X1GB לקיים? או שאולי להוסיף רק גיגה?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  16. שלום לכם... המחשב שלי (ישן יחסית) asus p5rd2-vm Intel P4 3.06GHz 64BIT s775 1MB Fsb533 DDR2 256MB 533MHz X2 Nvidia Geforce 7600GT 256MB בלי שום קשר שאני יקנה בקרוב מחשב חדש, את המחשב הזה אני רוצה להעביר למישהו אחר במשפחה...הבעיה העיקרית שלו בתוכנות ומשחקים ובכלל בשימוש השוטף, לדעתי זה הזכרון... אני מעוניין להרחיב את הזכרון ל 2GB עכשיו חשבתי על זה... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7292 למרות שיש עוד מלא דגמים מהירויות ותזמונים ניסיתי לקרוא חומר אבל זה לא עזר לי לבחור...אשמח אם תייעצו לי איזה זכרון יהיה כדי לי להביא למחשב הנ"ל בהתאמה ללוח אם למעבד ולכרטיס מסך ואם בכלל כדי (אולי לא יהיה הבדל יחסי בביצועים??? וכל העניין לא שווה???) אגב זה החלק במפרט של הלוח א…

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  17. לוח P5Q של ASUS יש לי 4 סטיקים OCZ PLT של גיגה לא משנה איזה אני מכניס לסלוטים 1 ו 2 עובד סבבה (אבל אין דואל צ'אנל) רק שם משהו ב 3 או 4 בלי קשר אם יש או אין ב 1 או 2 ואין תצוגה יכול להיות שזה קשור לספק כוח ?? שלא נותן חשמל לסלוטים 3 ו 4 בלוח

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  18. conroe intel...???

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  19. Started by weissby,

נניח יש לוח אם שתומך במעבדים כך וכך, תומך בDDR2 במהירות 533 MHZ ושאר הדברים הדברים כמו הPCIים ועוד (זתומרת, אנל מכיר ממש את שאר הדברים =[ ) ונניח יש לוח אם נוסף תשתומך בדיוק באותם מעבדים ואותה מהירות DDR2 אותה כמות נניח של שקעי PCI (כל הPCIים למיניהם, הרגיל, האקפספרס, וזה של הכ.מסך) בוקיצור מבחינת נתונים מהסוג הזה הם זהים.. האם יש מקרה כמו זה שבו תוכלו להגיד לי שיש אחד מהם שהוא יותר טוב? ו..צ'יפסט, זה פשוט כל ה..איך לקרוא לזה..ממ.. ארגון של הלוח אם? זתומרת, כל הדברים האלה שאח"כ כותבים על פיהם את הנתונים הנ"ל (איזה מעבדים תומך, מהירות DDR2 וכאלה?) זה המערך של הלוח כביכול? ופשוט יוצא שחברות כ.מסך גם עושות צ'יפסטים? אני רוצה להיות בטחש אני מבין תנושא כי זה לא כלכ ך ברור לי מ…

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  20. Started by exodia,

וכמו כן השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  21. Started by segev22,

רציתי לדעת אם הוא תומך בSATA II לפי הדפי מפרט הבנתי שהוא תומך SATA לא רשום יותר מזה כלום... אלה הדפי מפרט שלו: http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/c6413602_en.pdf עמוד 22 רשום שם שהוא תומך SATA

• 5 תגובות
    • 468 צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אמא שלי עובדת עם התוכנה אוטוקאד(AUTOCAD) עם מחשב P4 2.4MHZ ו512MB. השאלה שלי זאת, אם אני יוסיף עוד 512MB השינוי יהיה משמעותי?

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  23. Started by infector,

משהו יודע אולי אם קיים אופטרון לAM2? ואם כן מתי זה יגיע לארץ?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  24. Started by spooky,

הרבה פעמים שאני שומע את המילים תזמונים וCAS ואני לא כל כך מבין בזה אני יודע שכמה שהתזמונים נמוכים יותר כך הם טובים יותר חוץ מזה אני לא יודע כלום אז מישהו מוכן אולי להסביר לי? תודה עריכה: ואני יודע שיש אשקול מעלי שמסביר הכל על תזמונים וכל זה אבל הוא באנגלית, והאנגלית שלי היא לא ממש טובה...

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  25. 1. אני מתכנן לקנות מחשב שיהיה לו DUAL DDR, של 256MB*2, אם בעוד חצי שנה -שנה אני ארצה להוסיף סטיק של זכרון (256 או 512) זה יהרוס את הDUAL? או שיכול להות לי 256*2 שיוצרים 512 בדואל, ועוד 512 רגיל? (אני מדבר על DDR3200).. 2. אני מתכנן לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, ושמעתי שזה מוריד מהזכרון? אפשר הסבר? והאם זה יוריד גם מהביצועים הכללים של המחשב, ובכמה? תודה רבה (:

• 3 תגובות
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.