עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כותרת.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הFSB של המעבד הוא 800, אבל אני רואה זכרונות DDR2 של 533 מגה הרץ. זה אומר שהזכרונות רצים בתדר אחר? או שהזכרונות DDR במהירות של 533 מגה הרץ או 675 לא מנוצלים ללא OC? המעבד הוא פרסקוט 3.0 LGA775

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by idanaz,

שלום לכולם בעקבות הכתבה שהתפרסמה היום בנוגע לכך שAMD מריצים מחדש את ארכיטקטורת ה K8 האם זה אומר שאני יוכל לרכוש מעבד חדש ולשדרג את ה 3200 939 שלי ? תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  4. Started by niceguy22,

האם קיימים אתרים שנותנים BENCHMARKIM והשוואות לגבי זכרונות? ניסיתי בטומס הארד וור והם מדברים בכלליות יותר מידי ולא על דגמים ספציפים מישהו יכול להפנות?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  5. היי לכולם מהו הלוח אם עם כרטיס מסך מובנה המומלץ ביותר למעבדי AMD סוקט AM2. כפי שהבחנתי יש 3 לוחות מובילים: 1- ASUS M2NPV-VM 2-ASUS M2A-VM HDMI בעל כרטיס מסך יותר איכותי אבל כפי שהבנתי וקראתי יש איתו המון בעיות.הנה הלינק לאחת הבקורות שנכתבה על ידי אחד הגולשים פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258029.0 3- גיגה בייט GA-MA69G-S3H רק שאין לו DVI. מה מומלץ לקנות בתקציב של עד 500 ש"ח פלוס מינוס. בתודה מראש שי. נ.ב- המחשב לא ישמש למשחקים,אלא לאינטרנט הורדות,סרטים,מוזיקה וקצת אופיס ותוכנות קלות. אם יש עוד אופציה יותר טובה ומשובחת של חברות אחרות כמו ABIT למשל או כל חברה אחרת אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by Bessmertniy,

אני יודע שלאינטל כבר את כל זה.... מה עם AMD חשבתי שזה יצא עם ה 939 ולפי מה שאני רואה עכשיו אין ב ערכת השבים של ה 939 את כל הטכנולוגיות האלו. מישהו יודע מתי הן יתחילו לצאת גם בערכות השבבים של AMD? אולי ב nforce4?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  7. Started by isoTop,

בגבול ה600 שקל

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by asspen_m,

היי ! יש לי זיכרון 256 מגה שפשוט לא עובד עם הלוח שלי (יש לי לוח ענתיקה). הבעסה היא שקניתי אותו כבר וזה היה בחו"ל... ככה שאני לא ממש יכול להחזיר להם. איפה אני יכול למכור כזה זיכרון ? מישהו מכיר חברה שקונה "יד שניה" או משהו בסגנון? אסף

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  9. הערה: אני לא קונה ב-NewEgg, אלא בארץ. אני מביא לינקים משם, כי המבחר יותר גדול ויותר מאורגן (בדף אחד). 1: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Order=PRICE&Page=1&N=2010170542+1052308477+1052107965+1052407862&Submit=ENE&Nty=1&SubCategory=542 2: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2010170147+1052107965+1052407862+1052308477&Submit=ENE&SubCategory=147 אני חושב שכבר הגיע הזמן להחליף את הזכרונות הג'נריים שלי, אז החלטתי שאם כבר אני מחליף אני אקח קיט של 2GB. 1. האם DDR400 (PC 3200) מספיק? (אני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוקינג או המהרה כלשהי משום סוג. הזכרונות יפעלו במהירות סטוק) 2. האם יהיו בעיות תמיכה עם הלוח אם שלי או כל חלק …

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  10. intel mobile core 2 duo T5600 זה המעבד שלי.... ואני התרגלתי למחשב הישן שלי... :kopfpatsch: ואני כל הזמן ממשיך להוריד דברים ל 32 ביט.... זה בעיה גדולה? אצלי זה 64 ביט, אנלא טועה, נכון? :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by jambo7,

מחפש לוח אם עבור מעבד amd 939 3000 או 3200 לא מיועד לאוברקלוק בסכום של עד 500- 600 שח שאר החלקים המתוכנים כרטיס מסך 6600gt pcie זכרון 500 מ"ב טווינמוס תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  12. Started by avijimi,

שלום לכם אבקש את עזרתכם במציאת פיתרון לבעיה שיש לי . יש לי לוח GA-K8NF-9 של GIGABYTE, בלוח ישנם 4 SLOTS של זיכרון RAM ,שניים בצבע סגול ושניים בצבע כתום. יש לי 4 זכרונות במהירות 400 MHZ . זיכרון אחד בגודל 512 ועוד שלושה בגודל 256- סה"כ 1.25 G. אני מצליח להרכיב בלוח רק שני זכרונות בלבד מבין הארבעה ,אפילו שאני עושה רוטציה בניהם,תמיד רק שניים עובדים בלבד,אם אני מוסיף את הזכרונות הנוספים ,בזמן הדלקה המחשב מצפצף ולא מצליח לעלות. שיניתי ב BIOS את ההגדרות לברירת המחדל וגם זה לא עזר. אודה לכם אם תמצאו פיתרון שאני אוכל להעזר בו. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  13. שלום, ברשותנו מחשב עם זכרון Twinmos 512MB DDR400 CL 2.5 ואני מעוניין להרחיב אותו בעוד חצי ג'יגה. הבעיה היא שההבדל במחירים (עבור זכרונות של טווינמוס) הוא 200 שקל יותר עבור זכרון CL2.5 לעומת CL3. האם חובה לקנות זכרון עם CL2.5? או שאולי אפשר לקנות CL3? האם חשוב יותר לשמור על רכיב של אותו היצרן או שעדיף לקנות זכרון CL2.5 של יצרן אחר (Corsair, Kingston, OCZ)?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  14. יש לי בעיה במעבד כמו שציינתי בכותרת הוא עובד על 2000mhz במקום 2667mhz לדעתי הבעיה היא במכפלה שאמורה להיות x8 והיא עומדת של x6 הלוח אם הוא של gigabyte p35-ds3l והספק הוא 450w של hec וה-windwos הוא vista ultimate מישהו יודע מה הסיבה ?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by m.l,

צריך מעבד-ולוח אם...מעבד שיהיה אינטל ולוח אם עם כרטיס מסך מובנה...שלא יעבור את ה800 ש"ח 900 ש"ח זה הטופ שאפשר להגיע אליו...לא 920 ולא כלום...ממש כי 800 גם ככה זה בלחץ...מעבד אינטל ולוח אם תואם....צריך שללוח יהיה כרטיס מסך מובנה... אהה ועוד דבר: שיהיה מIQPC כי אני עושה משם הזמנה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. איך מבצעים עידכון BIOS ללוח-אם זה דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. שלום, אני כנראה קונה תמחשב הבא בקרוב: 1228 - מעבד, Intel Pentium D 930. 1150 - זיכרון, Samsung DDR2 1024MB 667MHz X 2. 1197 - כ.מסך, GeCube X1800GTO. 609 - דיסק קשיח, W.d WD3200KS, 360GB 16MB 7200RPM. כמו שאתם רואים חסר לוח אם, אני צריך אחד שיחזיק את המערכת הזאת עם כרטיס קול אווגידי פלטיניום... אבל לפניי כל זה אוליי כדי בכלל לחכות לקונרו? הבנתי שהוא אמור להגיע עוד חודש וחצי, לעלות אותו הדבר ולתת ביצועים בשמיים, זה נכון, ואם כן זה שווה את ההמתנה? אני אשמח לכל המלצה... תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המפרט של ה300 שהוצג במדור, ואני מחש איך לחסוך עוד קצת, אז חשבתי שבמקום לקנות את המעבד שהם מציעים: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty אני אשאר עם המעבד הנוככי שלי: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz האם באמת כדאי לי להשאיר את המעבד? כי חשבתי שאולי יש להם את אותם ביצועים? כדאי לי בכול זאת להשאיר את המעבד כי הוא ממש לא טוב? או זהוא יגיע לביצועים במשחקים כמו crysis ו call of duty 4 סבירים שיספקו אותי? (אני לא רוצה את הכי טוב אני רוצה משהוא בינוני, אבל שאני לא יתצטרך נגיד להריץ crysis על low.)

19. Started by Bluemen,

שלום לכולם! אני קונה בקרוב את ה12600KF ואני רוצה להתאים לי עכשיו לוח אם מתאים מסדרת Z690 יש כל כך הרבה דגמים עם כל כך הרבה פיצרים שאני לא מבין בהם ורציתי לשאול אם אפשר הסבר? בנוסף אני לא יודע איזה קירור אני צריך למערכת הזאת, אני חייב שהיא תהיה שקטנה. גם אם זה להוסיף 300-400 שקל. אני לא סובל רעש. בעיקרון אני כמעט ולא משחק משחקים אני נטו מתכנת בVS, eclipse ומשתמש הרבה בvirtualbox. איזה זיכרון DDR5 אתם ממליצים לי נפח ומהירות? בנוסף ראיתי שכמעט בכל לוח אם של Z690 יש כרטיס קול שונה.. יש לי microlab solo 4c כדאי לי לשים לב לאיזה כרטיס קול אני לוקח? הבנתם בעיקרון את השימושים שלי מתכנת ששומע הרבה מוזיקה אתם ממליצים לי לעשות OC? …

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by kobi10,

קניתי לאחרונה מחשב חדש עם המעבד הזה, רציתי לשאול האם הוא 64 ביט, ואם כן, אשמח לקבל הסבר קצר לגבי ההבדל בין מעבד 64 ביט למעבד רגיל.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  21. Started by PCguy,

אני מתלבט בין 3 כרטיסים שלא נחשבים מעולים אבל הם מעל לממוצע אני גם רוצה לציין שאני לא גיימר כבד אלה חובב משחקים ברשותי מחשב עםAMD64 3000 MSI NEO2PLATINUM 1GB DDR RAM הכרטיסים לבחירה הם: REDAON 9600SE FX5500 FX5700LE איזה כרטיס עדיף למשחקים כגון: FIFA2005---BATTELFIELD1942-------PRINCE OF PERCIA

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by fish123,

לאחרונה, המחשב שלי עושה בעיות. לפעמים אני מוחק קבצים וזה לוקח הרבה זמן עד שהוא מוחק (לחיצה פשוטה על DELETE ואישור) אני מדבר על העברה פשוטה של הקבצים לסל המחזור. בנוסף, כשאני מוחק את הקבצים מסל המחזור זה גם לוקח הרבה זמן ולפעמים זה כותב לי שאי אפשר למחוק בגלל שהוא בשימוש או משהו...(צריך לחכות עוד זמן כדי למחוק את זה) אני חושב שהבעיה קשורה למעבד... יש לכם פתרונות?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  23. Started by BandiT,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 לוח של ECS דגם P4S5MG מעבד 1.7 ג'יגה.... הבעיה שלי היא כזאת שאין לי כניסה לכרטיס מסך AGP הייתי רוצה להחליף את הלוח שלי אבל שהמעבד ישאר. איזה לוח טוב עדיף זול אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  24. אני עכשיו מסדר את המחשב וכול זה והתכנאים לא התקינו לי את הsecure ide הם אמרו שלא צריך את זה... כדאי להתקין את זה או לא? תביאו לי פקודה שמוחקת את המסנגר המזדיין מהמחשב! סעמק מחשב חדש רק התקנתי את השלט של כרטיס מסך וכבר איבדתי את המכסה של הבטריות... תעזרו לי לחפש!

25. Started by Ocean2k,

יש לי את הלוח הנ"ל וישנה תופעה מוזרה, לפעמים ישנה תופעה מוזרה שהלוח נתקע ורק RESET עוזר, ניסיתי את כל עידכוני הביוס אח ללא הועיל. חוץ מבעיה זו אני מרוצה עד מאוד מהלוח הנ"ל. יש לציין שאני עובד עם: 1GB OF DUAL CHANNEL 4SIM 256 EACH 1

• 2 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים