עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by _idank_,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות לוח אם והוא שואל איזה יותר טוב AN8 ULTRA AN8 SLI תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  2. Supermicro היא יצרנית מוכרת וגדולה בתחום השרתים (לוחות אם) שעד היום עסקה רק במוצרי אינטל, כעת ר DELL נשארה החברה היחידה בעולם שלא נוגעת במוצרי AMD. הידיעה נתגלתה במסמך PDF של Fermi Labs (מכון מחקר של משרד האנרגיה האמריקאי) שבדק בין השאר את האופטרון. במסמך מצוין שהמכון ייקבל מחברת סופר מיקרו מוצר שמיועד עבור האופטרון. בבדיקת המכון של AMD64 ו EM64T הם מציינים לחיוב את האופטרון כמתאים לדרישות המכון ו "ודרישות צריכת החשמל שלו נמוכות בהרבה מאלה של מוצרי אינטל" "and the power consumption" is "significantly less than their Intel counterparts מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22367 אתר המכון: http://www.fnal.gov/ הערה: הידיעה הנ"ל קשורה לאשכול הבא שעוסק בצריכת חשמל:…

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  3. Started by naory159,

יש לי יש לוח אם כזה (asus p4p800se) ויש לי 2 סטיקים של 256MB וגם אני רוצה להוסיף... השאלות שלי: 1) האם לאחר שאני מוסיף את 2 הסטיקים האחרים אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשב או של הביוס? 2) האם אני יכול להשאיר את הכרטיסים שיש לי עכשיו (2 של 256MB) ולהוסיף עליהם 2 כרטיסים של 1GB? 3) האם אני צריך שהמהירות של 2 הסטיקים שאני יקנה יהיו באותה מהירות של הכרטיסים שיש לי עכשיו? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  4. איפה אפשר למצוא את התזמונים שבהם הזכרונות שלי עובדים ? אוורסט ?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  5. Started by עדן.ט,

היי. רציתי לדעת כמה חשמל צורך מחשב ממוצע (ללא מסך) ליחידת זמן. וכמה כסף הולך בארץ על יחידת כח מסויימת . (אני רוצה לחשב כמה כסף נשרף על מחשבים שדולקים בלי שיהיו לידם) תמונה כללית- אנטיוירוס ברקע, תוכנות מסרים כמו אייסקיו מנסגר. בנוסף תוכנות כמו טיםספיק (TS) ומשחק רשת שרץ (MU למי שמכיר.) נלוות אליו תוכנות שגורמות לו לפעול אוטומאטית (בוטים למינהן- autoclicker) אין שימוש בCD או DVD, הארד דיסק כן מן הסתם. המשחק לא הכי כבד, אבל עדיין משהו, מרגישים איטיות שאתה נמצא עליו והוא פועל. אני רוצה לדעת נגיד כמה וואט זה צורך בשעה או בדקה, לא ידעת איך זה הולך. ובנוסף כמה משלמים על וואט אחד או על כמות מסויימת. מקווה שזה ברור. ואם כדי לדעת צריך פרטים טכניים על המחשב אני מוכנה לבדוק, תאמרו ל…

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  6. Started by henwin,

שלום! הציעו לי לקחת מעבד INTEL CORE 2 DUO 6550E 2.3 איך הביצועים שלו והאם עוד שנה הוא עדיין יחשב לטוב,והאם שווה להגקיע עוד 200 שקל וקחת את הE6750 2.6 ? או להוסיף 500 שקל ולקחת מעבד עם 4 ליבות?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  7. מה זה הדברים הקטנים שנמצאים באמצע בתושבת?? מה הם עושים? ולמה פה יש יותר ?? זה נותן יותר ביצועים?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  8. Started by Night,

1) מהירות הזכרונות - בתכנון חשבתי לקנות 800, אבל רציתי לשאול אם ההבדל במהירויות קריטי מבחינת הביצועים? אם אני אקח 667 או 1000 זה ישפיע בצורה ניכרת? 2) q9300 או e8400 , מה עדיף? 3) לוח gigabyte GA-P35-DS3 או לוח gigabyte GA-P35-DS3L ? מה עדיף ומה השוני ביניהם? אני לא מתכנן לעשות OC. תודה

9. Started by KarniVore,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTPC ומצאתי מארז יפה אבל הוא דורש לוח אם microATX יהיה עליו כנראה Core 2 duo 7300 ו RADEON HD4850 יש לכם הצעות?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  10. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  11. שניהם לוחות ישנים ופשוטים אבל זה לצורך משרדי ואמורים להספיק. אני לא ראיתי הבדל בין הלוחות - מישהו שם לב? איזה לוח עדיף? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  12. Started by turtleman,

מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  13. החל מ-Zen 2 בקצה נמוך ועד לצמד משפחות Zen 4 נפרדות בקצה הגבוה, די קשה לא ללכת לאיבוד בהיצע סדרת Ryzen 7000 למחשבים ניידים - אבל יש דגמים מתקדמים ומעניינים שממש לא תרצו להתעלם מקיומםלכתבה

14. Started by pooki_1,

שלום לכולם בזמן האחרון אני שוטטתי לי פה בפורומים (בעיקר בזה שמרכיב מפרטים) ושמתי לב למשהו מוזר, אף אחד לא המליץ על לוח אם של אינטל, בעצם, לא ראיתי אפילו איזכור אחד לטוב ולרע, מה העניין עם זה? יש משהו שצריך לדעת עליהם לפני שאני קונה מחשב עם לוח אם כזה? הרי הכי טבעי בעולם שמעבד של אינטל יילך עם לוח אם מאותה חברה, אז למה ממליצים בעיקר על אסוס\ג'יגבייט? אשמח לתשובה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  15. Started by hal,

היי, יש לי לוח ומעבד (amd)בתושבת am2. לגבי זכרונות ,מה עדיף 2x256mb או 1x512mb? בנתיים אני מסתפק בנפח של 512mb ,האם יש הבדל במהירות? תודה.

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  16. Started by hag911,

מה ההבדל בין שתי הלוחת הנ"ל?!

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  17. Started by nimrodim,

איזה לוח של ASUS 865 הכי טוב ל OC? איזה דגם? איזה REVISION? איזה בעיות מיוחדות יש בלוח המומלץ?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  18. Started by MOFRA,

משהוא מכיר את הלוח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_1902_1903&products_id=12330 כי אני חושב לקנות אותו אז אם מישהוא מכיר את הלוח הזה שיכתוב פה כמה מילים(מרוצה /לר מרוצה)

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  19. יש הערכות למחירים של המעבדים והלוחות שיתאימו לסוקט?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  20. אני מנסה להבין מה ההבדל בין לוח DRAGONTAIL של INTEL ללוח GA-EP35DS3P של GIGABYTE ת'כלס עד כמה שאני מבין הפיצ'רים די זהים מבחינת מה ניתן לחבר אז מה הבדל ולמה ממליצים על הלוחות של GIGABYTE בעוד שעל לוחות INTEL לא ראיתי המלצות? צריך לברוח מלוחות INTEL? תודה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  21. Started by miki03,

אני רוצה לקנות לוח ושניי מעבדים של AMD ATLON XP 3000 אני רוצה לדעת אם זה שווה לי ואיך זה עובד?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה בקרוב לשדרג את הזיכרון שלי ל 1 GB האם זה נכון לקנות עוד אחד של 512 במקום 2X256 (למען העתיד הרחוק שיהיה לי יותר קל להפתר מהקטנים)? (וגם כי אחד של 512 עולה פחות מ2X256). איך זה ישפיע על הDUAL ? והאם רצוי להשאר עם אותה חברה או שאני יכול להתפרע עם המשכורת וללכת על GeIL? תודה

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  23. ככל שהCL יותר גבוהה זה יותר טוב? (זיכרון)?

24. מהי הטמפרטורה תקינה בשביל המעבד ומה הגבול העליון שהוא לא אמור לעבוד בו כבר? שאלה שניה אני רוצה לקנות זיכרון ללוח אם ישן. האם כל מה שאני צריך לדאוג הוא שהזכרון הרצוי יעבוד במתחים שהלוח אם שלי יתמוך בהם? או שיש עוד משהו בשביל התאימות שאני צריך לשים לב אליו(חוץ מאיזה סוג DDR וכו )? תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  25. Started by ashkenazone,

מה ההבדל בין 2 מעבדי AMD בעלי ליבה זהה למשל venice רק שאחד 3000+ והשני 3200+?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים