עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by o.k,

שלום לכולם!! רציתי לשאול האם הלוח M הזה:945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E יתמוך בכרטיס זיכרון הזה: 1GB Spectek תודה ........

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by ofer_shm,

היי.. אני מתלבט בין הדגם הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 לבין הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744 האם יש הבדל גדול בנהים ששוה לשלם את ההפרש ? תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  3. הרכבתי לפני כמה ימים מחשב CONROE עם הלוח הזה, ואמרו לי שהוא בסדר. עכשיו קראתי בת'רד אחר ואמרו שהוא "מסורס" ולא תומך בזכרונות 667 (שהוספתי). האם זה נכון?

4. Started by בטיטi,

1. האם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based הוא בדיוק הלוח המופיע בלינק הבא ? http://tms.co.il/product/3769 (שם הוא נקרא Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ועולה 657 ש"ח) 2. האם הלוח הנ"ל תומך ב RAID 0 לדיסקים הקשיחים ?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  5. שלום לפני קניה של מחשב חדש, אשמח לשמוע המלצה בנושא הזיכרון. המפרט הוא : 6600 עם asus p5wdeluxe ו 8600המחשב נועד בעיקר למשחקים(לא הכי כבדים) אינטרנט גרפיקה ותיכנות המינימום שלי זה זיכרון 2GB והמהירות שהמליצו לי עליה 800MHZ דיי נחמד אם פעם אני אהיה מעוניין לעשות-OC. הבעיה היא כזאת יש את ה - TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤685 מחיר יחסית טוב אבל אני לא מכיר את החברה, ולא ידוע לי אם יהיה ניתן לבצע OC בעתיד ? האופציה שנייה היא ללכת על : CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 שהוא אחד הטובים בשוק הבעיה היא כמובן המחיר האם הוא שווה 1500 ש"ח ?? ומה בעצם ההבדל בין השניים ? אם לא מתוכנן OC , לא יהיה הבדל? אם יש המלצ…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  6. Started by emule2,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש והבנתי שהיתה לפני כמה ימים ירידה במחירים של AMD והשאלה היא מתי הירידה תבוא לידי ביטוי בחנויות בארץ אם בכלל? כנ"ל לגבי הירידה שצפויה ב 22 מתי הירידת מחירים תגיע לארץ?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  7. אני רוצה לשפר תזיכרון במחשב, כרגע יש לי 256 ddr (סלוט 1) וחשבתי להוסיף עוד 512 ddr (סלוט 1) השאלה האם זה טוב להוסיף בסלוט אחד 512 או שזה לא יהיה יעיל כל כך ועדיף להוסיף עוד אחד של 256? מידע על המפרט הרלוונטי של המחשב [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by abarbotel,

היי יש לי כמה שאלות א. אני מאד מתקשה לעקוב אחרי כל המעבדים והסדרות שיש והתכונות שלהם אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פירוט קצר של סוגי המעבדים שיש כרגע וההבדלים בינהם.נניח כל הסדרת E או Q יש בהם הרבה סוגים אם מישהו יוכל לפרט ולומר מה עדיף ובכלל להסביר איזה סוגים יש. ב. מה זה e sata ג. מה עדיף די די אר 2 או 3? קראתי כתבות שמצינות שעדיף 2 אבל לא הבנתי למה?

9. Started by mrwolf,

אני רץ על dual 2 6300 ושני ג'יגה זכרון פנימי 667. ראיתי בזאפ זכרונות בזיל הזול. 109 שקל לג'יגה. kingstone 667 1gb. השאלה שלי היא איפה ירגישו את השיפור בביצעוים ובכמה יכולת. אני עם ויסט ה

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by romanlevin,

הם נחשבים בסדר? ספציפית, יש משהו שאני צריך לדעת עליו לפני שאני קונה MSI P35 NEO?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  11. אז ככה זה המחשב החדש שלי, רציתי לשמוע תגובות מה דעתכם על התוצאות amd 3500 venice msi k8n neo 4 platinium nforce4 ultra 1*512MB - מחר אני יביא עוד 512 (זכרונות ג'נרים) 6600gt leadtek extreme edition עשיתי טיפה OC פה מ 2.2GHZ ל 2.4GHZ והתוצאה של המעבד עלתה בערך ב-1000 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. כשאני לוחץ F1 בכל מסך בביוס זה פשוט מעלה רשימה של פקודות מקשים F3 לא עושה כלום בשום מסך, איך בדיוק מגיעים לאופציות תזמונים של הזכרונות בלוח הזה??

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  13. Started by mosh18,

יש לי עכשיו שני מעבדים האחד p4 3 ghz שקיבלתי עם המחשב והשני p4 3.06 ghz אז שווה לי להחליף בייניהם? והאם 60 Mhz עושים כזה שינוי?

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  14. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420 כדאי לקנות אותם או שיש יותר טובים במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by SharonSx,

כותרת^^^

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  16. Started by infector,

משהו יודע אולי אם קיים אופטרון לAM2? ואם כן מתי זה יגיע לארץ?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  17. Started by amit123,

שלום. יש לי בעיה קטנה....יש לי שני סטיקים של 512 ddr2 עכשיו קניתי עד שתיים אבל אני לא מצליח להכניס אותם(פיזית...)זה נכנס עד האמצע ואז מפסיק להיכנס אפילו שאני מפעיל כח....אם אני מפעיל רק על צד אחד אז אני מצליח לנעול אותו אבל אז הצד השני קופץ החוצה!ניסיתי עם חבר ולא הצלחנו....החיבור עצמו מתאים זה בדיוק בצורה של הזיכרון....למה זה?לא נראה לי שאמורים להפעיל כ"כ הרבה כח..... (אם זה חשוב הצבע של שני הסלוטים שאני מנסה הוא כתום בשונה מהצבע של השניים האחרים שהם צהובים,אבל החיבור עצמו אותו הדבר....אולי בהם צריך לחבר את זה בכיוון ההפוך?)

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  18. Started by WaREZ-MaN,

INTEL CORE 2 QUAD Q6600 או AMD Phenom X4 Quad Core דעתכם החשובה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. צריך המלצה ללוח ב-1000+- ל core 2 due כמובן תודה.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  20. שלום חברים. אני צריך את העזרה שלכם, וזה דחוף לי (חייב להחליט עד מחר) :'( יש לי לוח ASUS דגם P4S800D שהתחיל לעשות בעיות (2 USB הפסיקו לעבוד ונדמה לי שצפויות לי עוד בעיות). הלוח הזה הינו צ'יפסט 655FX. עכשיו, יש לי אפשרות להחליף את הלוח שלי בלוח מדגם ASUS P4P800. שהוא צ'יפסט INTEL 865PE. פשוט חבר שלי תורם מחשב עם הלוח הזה וחשבתי אולי אני אקח אותו לעצמי ואשים את הלוח שלי במקום. זה גם ככה הולך לילד בן 8 ולא משנה לו 2 USB פחות.אצלי יש המון USB אבל יותר מדאיג אותי האם צפויות עוד בעיות בהמשל?! השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין הלוחות? האם אני יורד הרבה באיכות עם ההחלפה הזו? כל תשובה שלכם תתקבל בברכה. תודה מראש! הלינקים ללוחות באתר של היצרן: http://www.asus.com/products4.…

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  21. קניתי מחשב שהיה אמור להיות בו זכרון 512M.כשאני אני בודק במאפייני המחשב שלי רשום לי 448M RAM. גם ב-BIOS מופיע לי בערך 458000K. האם זה הגיוני או שיכול להיות שנתנו לי זכרון קטן יותר?? תודה ;D

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  22. זה לא חדש אבל כעת נציג של מיקרוסופוט אישר מחדש ענין זה. על חלונות XP PRO אין ספק שזה תקף, לא יודע מה קורה אם שאר הגרסאות. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21760

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by Drunklight,

אני מנסה להרכיב מחשב חדש למשחקים. אני מתכננן לכלול כרטיס משך ATI 1800 או 1900, ו1-2 גיגה זיכרון(לא בטוח) עם מעבד זה(amd 64 x2 dual core 3800) איזה לוח אם ממולץ? איזשהוא גודל/כמות כרטיסי זכרון? האם ההפרש(200שקל אני חושב) בין ה 3800 ל4200 הוא גבוהה? האם צריך להוסיף עוד קירור חוץ מהבסיס? הידע שלי בנושא ישן כמו המחשב הנוכחי שלי :\ כנראה שאצרך להחליף את ההארד-דיסק, יש איזשהוא מערך שכדי ללכת אליו?(שמעתי אבל לא הבנתי לגמרי את הקטע אם RAID או SATA2 אם אפשר להסביר). אני מצטער אם ירדתי מהטופיק, תודה מראש על התשובות.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by Titan777,

טוב אז הלך לי הP5N-D ואני מקבל חדש ביום שני עכשיו השאלה היא האם להחליף אותו לstriker II formula או P5N-T או להשאר עם P5N-D כמובן שהסטרייקר והT עולים יותר, האם זה כדאי ומשתלם? תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by basharis,

שלום, אני מנסה לבנות מפרט לשרת משרדי בסיסי. השרת יהיה בעל מעבד AMD X2 כלשהו ויריץ לינוקס. השרת יריץ VMWare ועליו עוד מספר שרתים וירטואליים. אני זקוק ללוח אם אמין שיסחב את העסק. הדרישות די בסיסיות: 1. יציב/אמין. 2. תמיכה בזכרון 4GB 3. תמיכה בחיבור 4 דיסקים ב SATA לפחות 4. כמה שיותר כניסות PCI - יכול להיות שאצטרך להוסיף כמה כרטיסי רשת ואחרים. אני מניח ש 4 זה סביר (הרבה לוחות באים היום עם 2 בלבד). 5. כרטיס מסך מובנה הכי בסיסי בעולם (ישמש רק לצורך boot). לא חשוב: 1. ביצועים/OC. שיהיה סביר וזהו. 2. RAID (מזוייף) ברמת הלוח. אנחנו משתמשים במערכת ההפעלה בשביל זה. 3. איכות כרטיס וידאו/קול. תקציב - אני מניח ש 400-600 ש"ח יספיקו?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים