עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zilkanir,

שלום, יש לי 2048 זכרון, מחולק ל4 סטיקים של 512, 2 סטיקים של kingston ו2 של twinmos.(שניהם ddr2 667) בלוח 965p-ds3 יש לי מקום זכרונות לשניים ושניים השאלה היא איך מומלץ להתקין אותם בצורה מיטבית(שיעבדו בדואל צ'אנל ומאותה חברה), ההתלבטות היא בין להתקין זוג twinmos ולידו זוג kingston או שלהתקין בצד אחד-סטיק אחד שלtwmos ולידו kingston ובצד השני להתקין בהתאמה אותו דבר(וזה ירוץ דואל צ'אנל מיטבי)? מה אתם אומרים? מוסיף איור twinmos| kingston - twinmos| kingston או twinmos|twinmos - kingston| kingston תודה רבה

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  2. יש לי בעיה במעבד כמו שציינתי בכותרת הוא עובד על 2000mhz במקום 2667mhz לדעתי הבעיה היא במכפלה שאמורה להיות x8 והיא עומדת של x6 הלוח אם הוא של gigabyte p35-ds3l והספק הוא 450w של hec וה-windwos הוא vista ultimate מישהו יודע מה הסיבה ?

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  3. Started by שי ויטמן,

שלום, אני מתכוון לקנות נייד HP6660 שבא עם 1G זיכרון ו-VISTA. האם כדי להרחיב את הזיכרון ל-2G או שזה לא כזה קריטי?

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  4. Started by asaf556,

שלום יש לי זכרון ddr 2 מהירות 667 והוא קורס לי הרבה אני לא יודע על איזה מתח לשים אותו משהו שינה לי שם בנתיים שמתי על 1.85 זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  5. Started by lior46,

ה 4200 של AMD או ה- e4300 של אינטל בלי קשר ליכולות האוברקלוקינג שלהם

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  6. אלה הזכרונות שאני חושב עליהם חזק: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-8500CL5D-2GBHK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# המפרט שלי בצד(כולל הזכרונות הקיימים כרגע)כמו כן, נתוני הOC הנוכחים שלי.. אני על מחלק של 1:1(533) עם הזכרונות הנוכחיים שעובדים כרגע בתדר 835Mhz. נניח ואני מחליף אותם כעת לאלה שלמעלה..והלוח שלי בלימיט שלו מבחינת הFSB עם הקירור אויר הנוכחי שלי...מה אני יוכל לעשות איתם(עם הזכרונות)נכון לעכשיו? עוד שבוע אני אמור לקבל את הקירור מים של Swiftech.יש טעם בכלל לשדרג הזכרונות? אני הרי לא יכול לשנות את המחלק ל667...המעבד גם פחות או יותר בלימיט שלו עם הקירור הנוכחי.. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  7. Started by the-f-master,

אני עוד מעט מחליף את המחשב וכמובן שבחדש יהיה לוח אם חדש אז כרגע רציתי ללכת על הלוח אם של albatron 945p אבל ראיתי איזה פירסומת על הp35 platinum של msi והבנתי שיש לו יכולת שידרוג ממש טובה וזה די חשוב לי כי אני לא רוצה בעוד שנה כשיהיה כבר ddr 3 להחליף לוח אם שוב בשביל להחליף זכרונות... אז בשורה התחתונה זאת השאלה: האם כדאי לקנות במקום לוח אם של albatron את לוח האם p35 של msi ואם כן איפה אפשר להשיג אותו באיזור תל-אביב? (אני חדש אז אם עשיתי משהו נגד חוקיי הפורום אני מתנצל...)

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  8. Started by SharonSx,

כותרת^^^

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  9. לוח P5Q של ASUS יש לי 4 סטיקים OCZ PLT של גיגה לא משנה איזה אני מכניס לסלוטים 1 ו 2 עובד סבבה (אבל אין דואל צ'אנל) רק שם משהו ב 3 או 4 בלי קשר אם יש או אין ב 1 או 2 ואין תצוגה יכול להיות שזה קשור לספק כוח ?? שלא נותן חשמל לסלוטים 3 ו 4 בלוח

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  10. הינה המפרט של המחשב שאני קונה- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 אז יש שם זיכרונות של G.Skill CL5 800MHZ 2GB. דבר ראשון, אני לא יעשה OC במחשב הזה, לפחות לא בזמן הקרוב! האם מספיק טוב הCL5 או שצריך CL4? תזכרו שאני לא עושה OC. וזה בא עם לוח אם Abit IP35-E, (P35) ואפשר גם לשנות חלקים במפרט אתם אומרים כדאי לי לשים לוח אם פחות טוב? כי אם אני לא עושה OC אז לא צריך לוח אם כזה טוב זה סתם בזבוז של כסף ואני ממש מוגבל בתקציב. אני טועה? צודק? מה אתם אומרים? תודה. =]

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  11. Started by J.allmighty,

אני משדרג את ה1.7 ל2.8 800 יש לי 2 אופציות: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX או Intel Pentium IV 2.8E GHz Prescott HT 1024K 800MHz Socket 478 CPU BOX הלוח שלי epox ep-4pca3i זיכרון geil 2x512 400 איזה מעבד לקחת? כי שניהם באותו מחיר.... בקצרה מה ההבדל ביניהם ??? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 455 צפיות
  12. תודה לכל העוזרים אני צריך לדעת איך הכל פועל (תיאורטית)

13. Started by gshhar,

פשוט יש לי הזדמנות לקנות אחד כזה במחיר ממש זול,אבל מה ההבדל בינו לבין ה-REV 2.0?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  14. אשמח לדעת טמפרטורות.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  15. Started by lion03,

זה המעבד שלי Intel Pentium 4 Willamette אני צריך לוח אם חדש בשבילו תמליצו לי (רק שיהיה לו תמיכה בATA100)

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  16. Started by asspen_m,

היי ! יש לי זיכרון 256 מגה שפשוט לא עובד עם הלוח שלי (יש לי לוח ענתיקה). הבעסה היא שקניתי אותו כבר וזה היה בחו"ל... ככה שאני לא ממש יכול להחזיר להם. איפה אני יכול למכור כזה זיכרון ? מישהו מכיר חברה שקונה "יד שניה" או משהו בסגנון? אסף

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  17. Started by brk2k,

האם הפסיקו גם את הייצור של המוביילים?

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  18. שלום! בזמן האחרון אני מאוד מתעניין במחשבים. אני מחפש באינטרנט מידע על חלקי המחשב. כמו למשל - מהו זיכרון מטמון? עד כמה ההשפעה שלו משפיעה על ביצועי המחשב? מה משמעות מהירות המעבד? מהו TH? מה ההבדלים בין DDR לבין זוגי זכרונות אחרים? מהם מהירויות הזכרונות (266MHz, 333MHz, 400MHz, 500MHz) ומהם הם תורמים לזכרון? אלו הם רק אחוז קטן מהשאלות שעולות לי בראש. אם יש מידע כזה בעברית - מה טוב. אבל גם באנגלית אני אסתדר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  19. Started by com555,

עם לוח 7vaxp ultra המעבד הוא מסדרת 0680 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  20. Started by LG_Falcon,

אשמח אם תיעצו בעניין. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לP4, אבל אני צריך לקנות בשביל זה לוח אם חדש. לוחות אם לעניין הם רבים ומגוונים - רק שאני מוגבל בדבר אחד קטן - יש לי 750MB SDRAM כבר על המחשב וחבל לי סתם ככה 'לזרוק אותו', מאחר ולא מצאתי אף לוח לP4 עם בקר מתאים לSDRAM... על כך יש לי 3 שאלות: 1. מצאתי לוח אחד - ASUS P4S133-L, יש לו תושבת של 168 כך שהוא מתאים לSDRAM - אך האם הוא מדור ישן? התכונות הקיימות בו ישנות יותר? התמיכה שלו תהיה מוגבלת לשדרוגים נוספים? 2. מצאתי לוחו נוספים התומכים -גם- בSDRAM בנוסף לDDR, יש להם 4 תושבות, 2 לכל סוג. האם ניתן להשתמש בכולן במקביל או שמדובר ב-'או או'? 3. האם בכלל שווה להשאיר את הזכרון הזה, האם הוא יצור בעצם צוואר בקבוק והאטה מאחר וכל שאר הרכ…

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  21. לפני 3 שבועות דפקתי את דלת המארז, אז קניתי מארז חדש (בלי ספק כוח כי כבר יש במארז הישן הדפוק). אז אני פירקתי את הכלל מהמארז הישן, ואז באתי לשים את הלוח אם במארז החדש אבל נתקלתי בבעיות: קודם כל הפאנל של המארז החדש לא מתאים ללוח אם אז הוצאתי אותו ושמתי את הפאנל שבא עם לוח האם. פאנל=חתיכת המתכת בצורת מלבן שממנה יוצאים החיבורים של העכבר,מקלדת וכו'. אז עם המארז החדש באו ברגים: רובם ברגים אפורים רגילים בשביל לחבר את הצורב, כוננין קשיחים וכו'. אבל יש כמה ברגים קצת יוצאי דופן: 6 ברגים בצבע זהב, 4 מהם קטנים ובאותו גודל ושתיים מהם יותר גדולים מהארבע האלה ושניהם גם באותו גודל. ויש עוד 5 "ברגים" מפלסטיק בצבע לבן, מצד אחד יש להם צורה של חץ ומהצד השני יש להם צורה של בורג ובצד הזה אפשר ל…

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  22. Started by spooky,

הרבה פעמים שאני שומע את המילים תזמונים וCAS ואני לא כל כך מבין בזה אני יודע שכמה שהתזמונים נמוכים יותר כך הם טובים יותר חוץ מזה אני לא יודע כלום אז מישהו מוכן אולי להסביר לי? תודה עריכה: ואני יודע שיש אשקול מעלי שמסביר הכל על תזמונים וכל זה אבל הוא באנגלית, והאנגלית שלי היא לא ממש טובה...

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  23. Started by shaharo,

אני רואה את המעבדים האלה בהמון חנויות מחשבים אך לצערי לא הבנתי מה בדיוק ההבדלים שלהם מה Axp הרגילים שהם לא Mobile

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  24. Started by Satlan,

שלום, ברצוני לשאול אם ישנו דבר כזה הרצת כרטיסי זכרון עם 500MH על מעבד AMD ATHLONE 64 3000+ אם אי אפשר, משהו המקסימום שניתן להריץ על מעבד זה ?

25. אני מתכנן לבנות מערכת עם שימוש עיקרי של עיבוד וידאו ותמונה. כיום יש לי 4 כוננים ואני מתכוון להשתמש בהם גם במערכת החדשה ואצטרך בעתיד הקרוב עוד. לא מתכוון להשקיע ב-NAS חיצוני לעבודה יומיומית. מבדיקה של הלוחות היום נראה שיש התקמצנות במספר חיבורי ה-SATA: 4 עבור לוחות B660, ו-6 עבור לוחות Z690. יש לי כיום לוח ישן נושן (Asus P8H67-M LE) שתומך ב-6 חיבורים... המעבד יהיה כנראה רגיל (לא K, לא F) ובכל מקרה אין לי שום עניין לבצע OC ידני. אין לי בעיה עקרונית לשים מעבד K על לוח 660B אם זה עדין נותן לי שיפור ביצועים בערכית וידאו (פרמייר פרו) אבל אני מניח שזה לא קורה (אם מישהו מכיר בדיקה כזו אשמח לקישור). ז"א שאין לי סיבה מיוחדת להעדיף לוחות Z690 מלבד ע…

דיונים חדשים בפורומים