מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין הזכרונות עדיפים לאוברקלוק? הציוד יהיה E6600 וASUS COMMANDO [הוא תומך ב1066MHZ בסטוק?] ocz platinum 2GB DDR2 1066 g.skill DDR2 800 2gbHZ אני אקנה אותם מארה"ב, נגיד שהמחירים אותו דבר. אני צריך 2GB איזה זכרונות עדיפים? והאם הCOMMANDO תומך בזכרונות 1066 MHZ?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני צריך לדעת דחוף את הדגם של הלוח האם הזה יש לי רק את המידע הזה: nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express ואת התמונה שלו: http://img318.imageshack.us/img318/4940/a8nslidv29kq.jpg תודה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד טוב למשחקים כבדים ולוח מתאים. תקציב בסביבות ~1500 מה אתם חושבים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה הכי עדיף? 1)2G זיכרון 800 2)4G זיכרון 667 3) כדי לחסוך את הכסף ולהסתפק ב2G 667? (מחשב למשחקים ללא OC בכלל). תודה!
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
לפני 3 שבועות דפקתי את דלת המארז, אז קניתי מארז חדש (בלי ספק כוח כי כבר יש במארז הישן הדפוק). אז אני פירקתי את הכלל מהמארז הישן, ואז באתי לשים את הלוח אם במארז החדש אבל נתקלתי בבעיות: קודם כל הפאנל של המארז החדש לא מתאים ללוח אם אז הוצאתי אותו ושמתי את הפאנל שבא עם לוח האם. פאנל=חתיכת המתכת בצורת מלבן שממנה יוצאים החיבורים של העכבר,מקלדת וכו'. אז עם המארז החדש באו ברגים: רובם ברגים אפורים רגילים בשביל לחבר את הצורב, כוננין קשיחים וכו'. אבל יש כמה ברגים קצת יוצאי דופן: 6 ברגים בצבע זהב, 4 מהם קטנים ובאותו גודל ושתיים מהם יותר גדולים מהארבע האלה ושניהם גם באותו גודל. ויש עוד 5 "ברגים" מפלסטיק בצבע לבן, מצד אחד יש להם צורה של חץ ומהצד השני יש להם צורה של בורג ובצד הזה אפשר ל…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אחרי האוברקלוק שביצעתי למעבד רציתי לשנות גם את הגדרות הזכרון הפנימי דרך "הגשר הצפוני". אני קצת תוהה לגבי התדרים של הזכרונות ואני לא מבין מה משמעות התזמון ב-400 MHZ ו-266 MHZ (ראו תמונה). 1. מה ההבדל בין השניים? 2. באילו תזמונים להשתמש כשאני מגדיר בביוס? 3. 4-4-4-10 הוא התזמון של הזכרון, מה מציינים שאר הערכים והאם נחוץ לשנותם בהתאם או שאפשר להתעלם מהם? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי זכרון GEIL Golden Dragen Dual Kit 2x256 וכאשר שמתי אותו בלוח שלי(P4P800E-Delux) אז שום דבר לא הופיע לי על המסך לא הצלחתי להיכנס אפילו לBIOS, יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בארה"ב. אני מתלבט בין שני זכרונות, והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בענין: 1. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145034 2. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231065 תודה.
-
- 6 תגובות
- 484 צפיות
-
-
ATI Radeon X1950 PRO pci express.512mb 256bit . & LCD samsung Syncmaster 730B. windows xp sp2. AMD athlon 64 3000+ 1.81 GHz 1.00GB of RAM. מסתבר שהמעבד לא מספיק לעבד נתונים מהכרטיס מסך החדש שקניתי, ATI Radeon X1950 PRO pci express.512mb 256bit וכרגע אני צריך מעבד חדש עד 1500 שח, שיתאים לכרטיס
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני אמור לקחת מעבד ממישהו ויש לי את האופציה לבחור - איזה מבין שני המעבדים טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי, כרגע על הלוח אם שלי ישנם 512MBX4 = 2GB. אני מעוניין לקנות 2GB נוספים ולשים כך שיצא לי 3GB סה"כ, האם תצורה של 512X2+ 1GBX2, יעבוד כ DUAL? כמו כן המעבד שלי כרגע באוברקלוק ל 2700, הזכרונות עצמם הם 667 מגה הרץ, כרגע עובדים על מהירות של 600 מגה הרץ לאחר האוברקלוק (תדר נמוך כדי שהמעבד יהיה גבוה יותר ויציב בשבילי). האם גם כן עדיף לקנות 800 מגה הרץ או להוסיף רק את אותה המהירות 667? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מה הם ההבדלים בין ה680 ל750 מה היתרות של כל אחד? http://www.nvidia.com/page/nforce_600i_features.html#sli_epp ד"א פה רשום שה680 תומך זיכרון SLI ועל ה650 לא רושמים את זה?? לא יודע אני מבולבל
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני רואה את המעבדים האלה בהמון חנויות מחשבים אך לצערי לא הבנתי מה בדיוק ההבדלים שלהם מה Axp הרגילים שהם לא Mobile
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לפורום, אני די חדש פה. אני עוסק בתחום אנימציה ותלת ותיכננתי לקנות מחשב בקרוב, אך דחיתי אותה מסיבה שהיא שאינטל הקדימה את יציאת דור החדש של מעבד קונרו. לפי ממה ששמעתי, 2 מעבדים היחידים שבינתיים עברו בבדיקות הם: E6600 ו-E6400 ואני חושב ללכת על 6600 והשאלה שנשאלת כאן היא עד כמה היא טובה וחזקה בשביל האנימציה ותלת ואיזה בדיקות היא עברה? כמו כן, אשמח לדעת מתי בערך היא מגיעה לארץ והאם המחיר שלה יהיה בין 2000 ל-2300
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח p5kr asus .השאלה היא עם אפשר לחבר 2 כ מ של nvidia או שרק ati ?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
הFSB של המעבד הוא 800, אבל אני רואה זכרונות DDR2 של 533 מגה הרץ. זה אומר שהזכרונות רצים בתדר אחר? או שהזכרונות DDR במהירות של 533 מגה הרץ או 675 לא מנוצלים ללא OC? המעבד הוא פרסקוט 3.0 LGA775
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מחפש לוח אם למחשב שאני מרכיב. הצרכים שלי (אני תכף אסביר למטה) זה: מחשב עם סאונד (כנראה) וגרפיקה (בטוח) בכרטיסים ייעודיים, ללא צורך ל-on board. בגרפיקה אין צורך לא SLI ולא CrossFire. צריך PCI-Express 2.0 עם לפחות חריץ אחד של x16. אין צורך ב-OC. לא יודע עוד אם אשים RAID או לא. לוחות האם שבמפרטים המומלצים מתוארים כ-או למערכות זולות, או למערכות OC, או למערכי CROSSFIRE, או ל-SLI. אני כאילו מרגיש שאני לא באף קטגוריה :-(. אז איזה לוח אם כדאי לי לקנות, עד נגיד 1000 ש"ח? ------------------------------------------------------------- הסבר לשאלה: מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא שיהיה בו כרטיס 9800 GX2 PNY (כבר קניתי, יושב אצלי בארון) וכנראה (לפי המפרט למשחקים) כרטיס קול X-Fi Xtrem…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הכתבה שהתפרסמה היום בנוגע לכך שAMD מריצים מחדש את ארכיטקטורת ה K8 האם זה אומר שאני יוכל לרכוש מעבד חדש ולשדרג את ה 3200 939 שלי ? תודה מראש עידן
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הזכרונות האלה??? אני צריך בשביל dual ddr. מה ההבדל אם אני יקח שנים כאלה GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader או שניים כאלה GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon Value Memory או את החבילה הזאת שהיא גם יותר יקרה: GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Value Dual Channel Memory Kit ביצועים/מחיר וכו'... תודה!
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עם מעבד AMD 64 BIT 3000, הייתי רוצה לדעת איזה לוח כדאי לרכוש שיתאים למעבד, אני מעוניין שהלוח יהיה משולב כולל כרטיס וידאו. האם זה כדאי? ואם לא אז מדוע? תודה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב מבוסס AMD ורוצה לקחת 2 סטיקים של ג'ידה כל אחד מהזיכרון הנ"ל. OC לא מתוכנן כרגע. אני רואה שהמחיר של הזיכרון הזה הוא זול יחסית לאחרים אבל אני יודע ש-KINGSTON נחשבת חברה טובה אז אין לי מושג האם הזיכרון הזה כדאי. אולי התיזמונים שלו דפוקים ? מה הקאטש פה אם בכלל יש ?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי לכולם מהו הלוח אם עם כרטיס מסך מובנה המומלץ ביותר למעבדי AMD סוקט AM2. כפי שהבחנתי יש 3 לוחות מובילים: 1- ASUS M2NPV-VM 2-ASUS M2A-VM HDMI בעל כרטיס מסך יותר איכותי אבל כפי שהבנתי וקראתי יש איתו המון בעיות.הנה הלינק לאחת הבקורות שנכתבה על ידי אחד הגולשים פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258029.0 3- גיגה בייט GA-MA69G-S3H רק שאין לו DVI. מה מומלץ לקנות בתקציב של עד 500 ש"ח פלוס מינוס. בתודה מראש שי. נ.ב- המחשב לא ישמש למשחקים,אלא לאינטרנט הורדות,סרטים,מוזיקה וקצת אופיס ותוכנות קלות. אם יש עוד אופציה יותר טובה ומשובחת של חברות אחרות כמו ABIT למשל או כל חברה אחרת אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם למעבד 4800+ של AMD, 450-500 ש"ח. לא מתוכנן OC, ונחמד אם יהיה מקום לשדרוג בעתיד... למשל למרובעי ליבות של AMD וכאלה. אני רוצה שיהיה בו כרטיס קול כמה שיותר איכותי, כי אני גם מתכוון לקנות רמקולים 5.1.... אמממ.. השימושים של המחשב יהיו קצת משחקים קצת סרטים קצת הכול, ושוב, בלי OC.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
פשוט לא הצלחתי למצוא ברשימה ההיא משהו שרציתי... אז אני רוצה לרכוש זכרונות אחרים אני מדבר על הרשימה הזו... (בצד שמאל כתוב QLV ) http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2070&l1=3&l2=11&l3=640&l4=0 איך הזכרונות האלה: OCZ DDR2 PLATINUM 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 עם הלוח הזה: Asus Rampage Formula והמעבד הזה: Q9300 והכרטיס מסך הזה: HD4850 מפרט מאוזן? ניתן לבצע לו OC בלי שרכיב אחד ייצור צוואר בקבוק לרכיב אחר?...
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אחרי יום שלם שהרכבתי לי ת'מחשב הוא מזהה לי ת'מעבד כ K7... גם אם שם11X166.. למרות שה FBS של המובייל הוא 133 (266)... למה הוא לא מזהה אותו כבארטון
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-