מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 2 זכרונות של Corsair 512mb, 667mhz. כ"א. רכשתי היום 2 זכרונות של 1gb כ"א. 800mhz. שאלתי היא האם כדאי להוסיף אותם יחדיו (4 סלוטים) או לסלק את הזכרונות של ה-512mb ולהשתמש ב2 הזכרונות של ה1gb בלבד? תודה. טל.
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת תודה
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן חבר'ה... אחלה פורום יש לכם פה קודם כל אני חייב לציין!.. בקיצור אני רוצה לקנות לוח אם עבור מעבד AMD. יש ברשותי כ400 ש'ח.. אני רוצה משהו פשוט כזה אבל טוב כי כרגע יש לי לוח אם ממש גרוע (GIGABYTE DXE) משהו כזה בקיצור הכי ישן נראה לי וקניתי כרטיס מסך fx5900xt ויש בעיה עם הלוח משהו כזה ככה שצריך לוח חדש..אני רוצה להשקיע עד 400 ש'ח..! שמעתי שיש nforce2 בפחות מ400 שקל ושלא יעשה בעיות עם הכרטיס מסך.. זה נכון? ואיזה לוח אם ממליצים כי הלוח אם שיש לי כרגע אפסי ביותר ישן ופשוט! תודה מראש חבר'ה אשמח לקבל עזרה ממכם אחלה פורום זה ))
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב ורציתי לדעת מה יותר שווה מבחינת בצועים AMD או INTEl באותו סדר גודל של מעבד
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
היי ! יש לי זיכרון 256 מגה שפשוט לא עובד עם הלוח שלי (יש לי לוח ענתיקה). הבעסה היא שקניתי אותו כבר וזה היה בחו"ל... ככה שאני לא ממש יכול להחזיר להם. איפה אני יכול למכור כזה זיכרון ? מישהו מכיר חברה שקונה "יד שניה" או משהו בסגנון? אסף
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר שניתן למצוא בו הורדה של דרייברים של לוחות ישנים וביוסים, אני צריך את זה כדי לצרוב ביוסים ללוחות ישנים של חברות שמכרו מחשב מותג (כגון HP) ושם לא ניתן לדעת של מי החברה שבאמת יצרה את הלוח והם נעלו בביוס את אפשרות הOC. אז מצאתי את החברה שיצרה את הלוח (כנראה) ואני מחפש מקום שאני יכול להוריד משם גרסא של הביוס לצריבה ספציפית אני צריך ביוס של חברת FOXCONN ללוחות של מעבדי SLOT1 תודה רבה מראש אם קיים מישהו בכלל שיודע על מה אני מדבר
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר תזיכרון במחשב, כרגע יש לי 256 ddr (סלוט 1) וחשבתי להוסיף עוד 512 ddr (סלוט 1) השאלה האם זה טוב להוסיף בסלוט אחד 512 או שזה לא יהיה יעיל כל כך ועדיף להוסיף עוד אחד של 256? מידע על המפרט הרלוונטי של המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שאלה שניה: יש לי כבר סטיק 256MB של DDR האם נכון להוסיף 2 סטיקים של SDRAM? מצ"ב דו"ח אוורסט motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB ------------- --------[ DMI ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- [ BIOS ] BIOS Properties: Size 64 KB Boot Devices Floppy Disk, Hard Disk, ATAPI ZIP, LS-120 Capabilities Unk…
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שמתי לב שבלוח אם של ג'גהבייט Gigabyte GA-8IPE1000 Pro3 יש שתי טכנולוגיות שלא ראיתי באף לוח אחר: M.I.B שקשורה לזיכרון הראשי של המחשב וטכנולוגיית ה C.I.A שקשורה למעבד. השאלה שלי היא האם כבר הטכנולוגייה הזאת הוכיחה את עצמה כתורמת באמת או שזה לא מראה שיפור רגיל לעומת הטכנולוגיות הרגילות שאר לוחות האם? איך הלוח הזה בכלל? הוא נחשב טוב ?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, האם הלוח הזה: P35-DS4 s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E יריץ את הזכרונות האלה: 2x1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2K2/2G) ב 1066mhz (ללא OC - פשוט במידה ומחברים ומפעילים)? אני שואל כי הזכרונות האלה לא מופיעים ברשימה של הזכרונות הממולצים ללוח הזה באתר של ג'יגה בייט... כ"כ במפרט שלהם כתוב שהם עובדים ב 1066 ב 2.2V, אבל בחוברת של הלוח כתוב שהוא תומך ב 1066 ב 1.8V... ומכאן השאלה... משהו ניסה/יודע? מעבר לכך, מדוע הזכרונות האלה עולים ב KSP בסביבות ה 1100 ש"ח ובנועה מחשבים 2000+ ? משהו שאני מפספס?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אני עוד מעט מחליף את המחשב וכמובן שבחדש יהיה לוח אם חדש אז כרגע רציתי ללכת על הלוח אם של albatron 945p אבל ראיתי איזה פירסומת על הp35 platinum של msi והבנתי שיש לו יכולת שידרוג ממש טובה וזה די חשוב לי כי אני לא רוצה בעוד שנה כשיהיה כבר ddr 3 להחליף לוח אם שוב בשביל להחליף זכרונות... אז בשורה התחתונה זאת השאלה: האם כדאי לקנות במקום לוח אם של albatron את לוח האם p35 של msi ואם כן איפה אפשר להשיג אותו באיזור תל-אביב? (אני חדש אז אם עשיתי משהו נגד חוקיי הפורום אני מתנצל...)
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
האם הוא תומך SATA בכלל ? הבנתי שרק IDE ואני רוצה לקנות צורב DVD בדיוק.
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף משני הלוחות הבאים? .EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX או זה Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX ?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
התאפכו היוצרות. קרדית: YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3227431,00.html למבחן הביצואים: http://anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2716
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
ברשותי: מעבד: Pentium 4 HT, 2.6 Ghz, socket 478 לוח אם: ASUS P4PE-X (ולפי everest גם הדברים הבאים: BUS type: DDR SDRAM, Real Clock: 200 MHz, Effective Clock: 800MHz). זכרון מותקן: 512MB DDR PC3200 2.5-3-3-8 (בלוח אם יש 3 3 סלוטים, כרגע רק אחד בשימוש עם ה-512). המחשב עובד מצויין, ואני רוצה לשדרג את הזכרון. בעבר, כשניסיתי להוסיף עוד 512 מאותה חברה, עם אותם מאפיינים- זה לא עבד. המחשב פשוט בשלב מסויים קפא. ואז גם נחשפתי לעולם (ולהבנה) שלהוסיף זכרון לזכרון קיים זה משימה קשה עד בלתי אפשרית. אז עכשיו אני רוצה לשרג את הזכרון ל-2GB. ז"א, חדשים. מבלי להשתמש בזכרון הישן. לפי המחשב שלי- על מה אתם ממליצים? ומהו בכלל טווח המחירים? כל פרט שתרצו בנוסף על המחשב, אני אשמח לספק. תודה וחג שמ…
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227078 או http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227047
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
קראתי שיצאו לוחות אם משלבים אפיק AGP ואפיק PCI EX תומכים בסוקט 754 מישהו יודע אם יש כאלה לוחות שתומכים בסוקט 939
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
האם שקירור שמגיע עם המעבד AMD 3500 BOX מספיק טוב אושכדי לקנות את המעבד ללא הקירור ולקנות קירור במיוחד
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי לוח של איפוקס וזיכרון 512DDR2 אני רוצה להוסיף עוד 512 האים אני יכול להוסיף כל 512DDR2 תודה.....
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה Sandra Lite 2005 והיא כתבה לי שבגיגה זיכרון ומעלה צריך שה Buffered וה Registered היו מופעלים אין לי מושג מהזה אבל אצלי זה OFF איך אני מפעיל את זה?? http://img231.exs.cx/img231/3107/trtr5hf.png
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
זוהי הודעה הראשונה שלי אז מקווה להשתלב הנה השאלה: שמעתי ש 2 זכרונות של גיגה במהירות של 667 עובדים יותר טוב מ 4 זכרונות של 512 מ"ב זה יוצא אותו נפח אבל למה השני כרטיסים של גיגה יותר טובים ויותר יעילים?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
יש לי יש לוח אם כזה (asus p4p800se) ויש לי 2 סטיקים של 256MB וגם אני רוצה להוסיף... השאלות שלי: 1) האם לאחר שאני מוסיף את 2 הסטיקים האחרים אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשב או של הביוס? 2) האם אני יכול להשאיר את הכרטיסים שיש לי עכשיו (2 של 256MB) ולהוסיף עליהם 2 כרטיסים של 1GB? 3) האם אני צריך שהמהירות של 2 הסטיקים שאני יקנה יהיו באותה מהירות של הכרטיסים שיש לי עכשיו? תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
נניח יש לוח אם שתומך במעבדים כך וכך, תומך בDDR2 במהירות 533 MHZ ושאר הדברים הדברים כמו הPCIים ועוד (זתומרת, אנל מכיר ממש את שאר הדברים =[ ) ונניח יש לוח אם נוסף תשתומך בדיוק באותם מעבדים ואותה מהירות DDR2 אותה כמות נניח של שקעי PCI (כל הPCIים למיניהם, הרגיל, האקפספרס, וזה של הכ.מסך) בוקיצור מבחינת נתונים מהסוג הזה הם זהים.. האם יש מקרה כמו זה שבו תוכלו להגיד לי שיש אחד מהם שהוא יותר טוב? ו..צ'יפסט, זה פשוט כל ה..איך לקרוא לזה..ממ.. ארגון של הלוח אם? זתומרת, כל הדברים האלה שאח"כ כותבים על פיהם את הנתונים הנ"ל (איזה מעבדים תומך, מהירות DDR2 וכאלה?) זה המערך של הלוח כביכול? ופשוט יוצא שחברות כ.מסך גם עושות צ'יפסטים? אני רוצה להיות בטחש אני מבין תנושא כי זה לא כלכ ך ברור לי מ…
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכם! אמא שלי עובדת עם התוכנה אוטוקאד(AUTOCAD) עם מחשב P4 2.4MHZ ו512MB. השאלה שלי זאת, אם אני יוסיף עוד 512MB השינוי יהיה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTPC ומצאתי מארז יפה אבל הוא דורש לוח אם microATX יהיה עליו כנראה Core 2 duo 7300 ו RADEON HD4850 יש לכם הצעות?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-