מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתלבט בין מעבד Q6600 ל- E8400 , ההיתרון שלי הוא מה יהיה יותר חזק למשחקים. או שאתם ממליצים על משהו אחר שהוא בסביבות המחיר של שתי מעבדים אלו. עוד שאלה בבקשה... אני צריך המצלמה בנוגע לגבי כרטיס מסך שוב אני אומר יתרון למשחקים עד 700 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול יש לי זיכרון 1G DDR3 1066MHZ CL-7 שאני רוצה לזרוק לפח כבר! העכבר שלי על הכפתור "קנה עכשיו" אבל אני בדילמה הבנתי שהCL זה תזמון של הזיכרון.. מה זה אומר? ככול שהתיזמון גבוה יותר יותר טוב? אני רוצה להביא 4G DDR3 1333 CL-9 איך אני יודע עם הלוח שלי תואם מבחינת תזמון ומתח עם זיכרון ונפח אין בעיה... טפו טפו אם אני יעבוד גם עם שני התיזמונים מה תהיה התוצאה? תודה מראש.!.! P5K64 WS 4PCI-E CORE 2 QUAD TUNIQ TOWER 1GB DDR3 1066MHZ GEFORCE 8800GTS 640MB
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום אני פועל עם מערכת הפעלה VISTA ואני מפעיל הרבה תוכנות בו זמנית כך שאני מגיע לזה ש1.5 גיגה מנוצל. האם יהיה כדאי להחליף את הזכרונות ל4 גיגה? אני עם G.Skill 800Mhz 2X1GB PK 4-4-4-12@810 אני על OC של 9.5X410=3900Mhz הלוח שלי הוא Asus p5q Pro האם אני אצטרך זיכרונות של 800MHZ או מעבר?(זאת אומרת אם אעשה OC לזכרונות למרות שאני יודע שזה לא כל כך משמעותי). האם כדאי יהיה לשדרג ל4 גיגה 2X2GB ?או יהיה כדאי להוסיף 2X1GB לקיים? או שאולי להוסיף רק גיגה?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
ה 4200 של AMD או ה- e4300 של אינטל בלי קשר ליכולות האוברקלוקינג שלהם
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אלה הזכרונות שאני חושב עליהם חזק: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-8500CL5D-2GBHK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# המפרט שלי בצד(כולל הזכרונות הקיימים כרגע)כמו כן, נתוני הOC הנוכחים שלי.. אני על מחלק של 1:1(533) עם הזכרונות הנוכחיים שעובדים כרגע בתדר 835Mhz. נניח ואני מחליף אותם כעת לאלה שלמעלה..והלוח שלי בלימיט שלו מבחינת הFSB עם הקירור אויר הנוכחי שלי...מה אני יוכל לעשות איתם(עם הזכרונות)נכון לעכשיו? עוד שבוע אני אמור לקבל את הקירור מים של Swiftech.יש טעם בכלל לשדרג הזכרונות? אני הרי לא יכול לשנות את המחלק ל667...המעבד גם פחות או יותר בלימיט שלו עם הקירור הנוכחי.. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני עוד מעט מחליף את המחשב וכמובן שבחדש יהיה לוח אם חדש אז כרגע רציתי ללכת על הלוח אם של albatron 945p אבל ראיתי איזה פירסומת על הp35 platinum של msi והבנתי שיש לו יכולת שידרוג ממש טובה וזה די חשוב לי כי אני לא רוצה בעוד שנה כשיהיה כבר ddr 3 להחליף לוח אם שוב בשביל להחליף זכרונות... אז בשורה התחתונה זאת השאלה: האם כדאי לקנות במקום לוח אם של albatron את לוח האם p35 של msi ואם כן איפה אפשר להשיג אותו באיזור תל-אביב? (אני חדש אז אם עשיתי משהו נגד חוקיי הפורום אני מתנצל...)
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם 4 סלוטים ויש לי שני סטיקים של 667 ברצוני להוסיף עוד גיגה האם כדאי לקחת אחד סלוט הוא שניים של 512 לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם שתואם רק ddr3 ואני חייב לקנות זיכרון רציתי לדעת איזה זיכרון אתם ממליצים לא חשוב למחיר כמה מגה הרץ ואיזה תזמונים ... שאלה אחרונה זה אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 מגה הרץ והלוח אם תומך עד 1333 זה יהיה תואם ופשוט לא ינצל אותו או שהוא לא יתאים ? תודה מראש ........
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2048 זכרון, מחולק ל4 סטיקים של 512, 2 סטיקים של kingston ו2 של twinmos.(שניהם ddr2 667) בלוח 965p-ds3 יש לי מקום זכרונות לשניים ושניים השאלה היא איך מומלץ להתקין אותם בצורה מיטבית(שיעבדו בדואל צ'אנל ומאותה חברה), ההתלבטות היא בין להתקין זוג twinmos ולידו זוג kingston או שלהתקין בצד אחד-סטיק אחד שלtwmos ולידו kingston ובצד השני להתקין בהתאמה אותו דבר(וזה ירוץ דואל צ'אנל מיטבי)? מה אתם אומרים? מוסיף איור twinmos| kingston - twinmos| kingston או twinmos|twinmos - kingston| kingston תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה במעבד כמו שציינתי בכותרת הוא עובד על 2000mhz במקום 2667mhz לדעתי הבעיה היא במכפלה שאמורה להיות x8 והיא עומדת של x6 הלוח אם הוא של gigabyte p35-ds3l והספק הוא 450w של hec וה-windwos הוא vista ultimate מישהו יודע מה הסיבה ?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות נייד HP6660 שבא עם 1G זיכרון ו-VISTA. האם כדי להרחיב את הזיכרון ל-2G או שזה לא כזה קריטי?
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון ddr 2 מהירות 667 והוא קורס לי הרבה אני לא יודע על איזה מתח לשים אותו משהו שינה לי שם בנתיים שמתי על 1.85 זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
הינה המפרט של המחשב שאני קונה- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 אז יש שם זיכרונות של G.Skill CL5 800MHZ 2GB. דבר ראשון, אני לא יעשה OC במחשב הזה, לפחות לא בזמן הקרוב! האם מספיק טוב הCL5 או שצריך CL4? תזכרו שאני לא עושה OC. וזה בא עם לוח אם Abit IP35-E, (P35) ואפשר גם לשנות חלקים במפרט אתם אומרים כדאי לי לשים לוח אם פחות טוב? כי אם אני לא עושה OC אז לא צריך לוח אם כזה טוב זה סתם בזבוז של כסף ואני ממש מוגבל בתקציב. אני טועה? צודק? מה אתם אומרים? תודה. =]
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
לוח P5Q של ASUS יש לי 4 סטיקים OCZ PLT של גיגה לא משנה איזה אני מכניס לסלוטים 1 ו 2 עובד סבבה (אבל אין דואל צ'אנל) רק שם משהו ב 3 או 4 בלי קשר אם יש או אין ב 1 או 2 ואין תצוגה יכול להיות שזה קשור לספק כוח ?? שלא נותן חשמל לסלוטים 3 ו 4 בלוח
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 2 זכרונות של Corsair 512mb, 667mhz. כ"א. רכשתי היום 2 זכרונות של 1gb כ"א. 800mhz. שאלתי היא האם כדאי להוסיף אותם יחדיו (4 סלוטים) או לסלק את הזכרונות של ה-512mb ולהשתמש ב2 הזכרונות של ה1gb בלבד? תודה. טל.
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש לי יש לוח אם כזה (asus p4p800se) ויש לי 2 סטיקים של 256MB וגם אני רוצה להוסיף... השאלות שלי: 1) האם לאחר שאני מוסיף את 2 הסטיקים האחרים אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשב או של הביוס? 2) האם אני יכול להשאיר את הכרטיסים שיש לי עכשיו (2 של 256MB) ולהוסיף עליהם 2 כרטיסים של 1GB? 3) האם אני צריך שהמהירות של 2 הסטיקים שאני יקנה יהיו באותה מהירות של הכרטיסים שיש לי עכשיו? תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה שאין לי כל כך מושג איך לפתור אותה. כאשר אני מכבה את המחשב (לא REBOOT). הסדר של ה BOOT PRIORITY מתבלגן לי. בעקרון יש לי ASUS P5B . יש לי שני הארדיסקים, אחד SATA והשני IDE. אני רוצה לעשות BOOT מה-IDE. כאשר אני מכבה את המחשב, הסדר של הBOOT משתנה. חוץ מזה שום דבר לא משתנה ב-BIOS. שמתי לב, שכאשר אני מכבה את המחשב, לעתים המחשב לא מזהה את הIDE. וחשבתי שאולי בגלל זה מתהפך לי הסדר. כאשר המחשב כבר דולק, כמה שניות ולא מזהה את הארדיסק, REBOOT פותר את הבעיה. האם יש משהו שאפשר לעשות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש הבדל גדול/מורגש בביצועים בין 2 המעבדים האלו? (2140 - 2180) שווה ל"השקיע" עוד 50 ש"ח ב - 2180?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
ברשותי: מעבד: Pentium 4 HT, 2.6 Ghz, socket 478 לוח אם: ASUS P4PE-X (ולפי everest גם הדברים הבאים: BUS type: DDR SDRAM, Real Clock: 200 MHz, Effective Clock: 800MHz). זכרון מותקן: 512MB DDR PC3200 2.5-3-3-8 (בלוח אם יש 3 3 סלוטים, כרגע רק אחד בשימוש עם ה-512). המחשב עובד מצויין, ואני רוצה לשדרג את הזכרון. בעבר, כשניסיתי להוסיף עוד 512 מאותה חברה, עם אותם מאפיינים- זה לא עבד. המחשב פשוט בשלב מסויים קפא. ואז גם נחשפתי לעולם (ולהבנה) שלהוסיף זכרון לזכרון קיים זה משימה קשה עד בלתי אפשרית. אז עכשיו אני רוצה לשרג את הזכרון ל-2GB. ז"א, חדשים. מבלי להשתמש בזכרון הישן. לפי המחשב שלי- על מה אתם ממליצים? ומהו בכלל טווח המחירים? כל פרט שתרצו בנוסף על המחשב, אני אשמח לספק. תודה וחג שמ…
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
EPYC Genoa זה השם החדש בשוק השרתים. הדור ה-4 של AMD. קראו בהרחבה כאן: https://www.tomshardware.com/reviews/amd-4th-gen-epyc-genoa-9654-9554-and-9374f-review-96-cores-zen-4-and-5nm-disrupt-the-data-center
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש החודש ואני צריך את הלוח אם הטוב ביותר שיתאים לי למעבד E6600 ויפיק ממנו את מרב הביצועים.
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-