עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PCguy,

אני מתלבט בין 3 כרטיסים שלא נחשבים מעולים אבל הם מעל לממוצע אני גם רוצה לציין שאני לא גיימר כבד אלה חובב משחקים ברשותי מחשב עםAMD64 3000 MSI NEO2PLATINUM 1GB DDR RAM הכרטיסים לבחירה הם: REDAON 9600SE FX5500 FX5700LE איזה כרטיס עדיף למשחקים כגון: FIFA2005---BATTELFIELD1942-------PRINCE OF PERCIA

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by blue_wolf,

יש לי לוח של איפוקס וזיכרון 512DDR2 אני רוצה להוסיף עוד 512 האים אני יכול להוסיף כל 512DDR2 תודה.....

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  3. 1. משהו מכיר את הביצועים של הלוח אם הזה? 2. הצעה לזכרונות טובים - 256*2 DDR 333. 3. איך הכוננים הקשיחים של SATA? תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by ben060,

זוהי הודעה הראשונה שלי אז מקווה להשתלב הנה השאלה: שמעתי ש 2 זכרונות של גיגה במהירות של 667 עובדים יותר טוב מ 4 זכרונות של 512 מ"ב זה יוצא אותו נפח אבל למה השני כרטיסים של גיגה יותר טובים ויותר יעילים?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  5. Started by BandiT,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 לוח של ECS דגם P4S5MG מעבד 1.7 ג'יגה.... הבעיה שלי היא כזאת שאין לי כניסה לכרטיס מסך AGP הייתי רוצה להחליף את הלוח שלי אבל שהמעבד ישאר. איזה לוח טוב עדיף זול אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  6. Started by TrancEnergY,

Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 אלו הזיכרונות שקניתי רציתי לדעת אם הם DUAL CHANNEL כי לא רשום ובכלל איך הם לפי דעתכם?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by azsxazsx,

קיבלתי לוח אם שתואם רק ddr3 ואני חייב לקנות זיכרון רציתי לדעת איזה זיכרון אתם ממליצים לא חשוב למחיר כמה מגה הרץ ואיזה תזמונים ... שאלה אחרונה זה אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 מגה הרץ והלוח אם תומך עד 1333 זה יהיה תואם ופשוט לא ינצל אותו או שהוא לא יתאים ? תודה מראש ........

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  8. יש לי סטיק של 512MB DDR333 כרגע בתיזמונים של 3-3-10-2.5 תוצרת GEIL אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512MB DDR400 ... הםא תיווצר בעיה עקב המהירויות השונות , האם הם עבדו כדואל ? מה מומלץ לעשות כדי שיהיה לי 1GB שיתן לי את מיטב הביצועים.. (שימו לב שאני באוברקלוק). אגב אני חדש בחומרה.... והמאמרים בסטיקי סיבכו אותי יותר נ.ב: לוח = epox 8rda3+ מעבד = barton mobile 2500 נו תשאירו תגובות בבקשה... זה שאני נוב בחומרה לא הופך אותי לבנאדם פחות טוב.

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מסקי פי.סי. זיכרונות עבורהלוח ASUS M2A-VM הלוח תומך במהירות 800 וכן בדואל צ'אנל http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&model=1585&modelmenu=1 אני רוצה 2*1024 יש לי שני התלבטויות: 1. בכתבה "שלושה מפרטים מומלצים" המליצו עבור לוח זה על זכרונות במהירות 667 ולא במהירות 800. האם יש לכך סיבה? 2. רכיבים של איזה יצרן כדאי לקנות? אשמח לקבל המלצה על זכרונות שנמכרים בסקי פי.סי. מכיוון שאני רוצה להזמין מהם את המחשב תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  10. Started by inverminx,

היי לכולם... יש ברשותי מעבד אינטל 3.0 ג'יגה הרץ המורכב על סוקט 775 בעל 1MB CACHE בטכנולוגיית 32 ביט. השאלה היא כזו האם יש הבדל (ומהו...) בין מעבד זה למעבד 3.0 2MB CACHE בטכנולוגיית 64 ביט, האם ההבדל משמעותי האם ניתן להתקין מעבד זה על אותו לוח אם של המעבד הנוכחי או שמעבדי 64 ביט זקוקים ללוח שונה? האם צריך חלונות ל64 ביט? תודה חברה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  11. מפרט נמצא בחתימה. לפני 6 חודשים בערך קניתי מחשב שלם עם רק 256MB. חשבתי זה יספיק. אחרי חודשיים ראיתי שזה לא מספיק אז הלכתי וקניתי עוד 256MB. אז עכשיו אני רואה שזה עדיין לא מספיק למשחקים אז אני רוצה לקנות עוד 512MB. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על הלוח אם. מבחינת ה-MHZ הם כולם יהיו אותו הדבר: PC3200. הזיכרון 512MB יהיה מחברה שונה ד"א: A-DATA, אז בעצם תיזמונים שונים. אני לא הולך לקנות מחברה קינגסטון, כי הזיכרון עולה בערך 600, וה-ADATA עולים רק 490, אז אני רוצה לחסוך פה כסף. אני עושה OC ד"א.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  12. הכוונה שלי כמו שבלוח הקודם שלי (GA) לחצתי על ctrl+f1 וזה הרחיב לי אפשרויות בביוס לOC אז רציתי לדעת אם זה את אותו דבר גם עם אסרוק ,כמובן שניסיתי את השילוב הזה אבל אולי יש צירוף אחר באסרוק שמרחיב תתפריט

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  13. Started by a-gold,

שלום לכולם היום התחדשתי במעבד E6550 ואני קצת מתלבט בקשר להרכבה שלו המאורר מגיע עם משחה טרמית עליו כמו בתמונה שצירפתי השאלה אם זה מספיק או שאני צריך למרוח בנוסף גם על המעבד עצמו??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  14. כבר יצא בארץ מעבד של אינטל שיותר טוב מ FX60 ? תודה וסליחה שאני לא מעודכן

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  15. אם בלוח אמ כתוב שאין פייר ווייר זה אומר שאין לי כניסה לחבר את הכרטיס פייר וויר או שאין ללוח אמ כרטיס כזה מובנה?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  16. 965.975 וכו' זה צ'יפסטים רק של אינטל? או של כל החברות?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  17. Started by dorielh,

שלום חברים , מישהו יכול לעזור ? אני רוצה להרחיב את הזכרון האחד ג'יגה שלי לשני ג'יגה בנייד טושיבה L40 17U , קיימת אופציה הרחבה , קניתי שבב קינגסטון בחנות באג היכן שרכשתי את הנייד הזה , הרכבתי אותו כשורה , וכלום לא קורה .... במאפיינים נשאר להראות 1024 , התקשרתי לחנות והם אמרו לי שצריך לעשות משהו בBIOS . מה עושים בBIOS? האם אני יכול לעשות את זה ? זה לא מסוכן ? מה תיתן לי ההרחבה? ובעיקר , אם צריך להכנס לBIOS אז איך נכנסים ומה כותבים שם ? אם מישהו יכול להסביר שלב אחרי שלב , אשמח מאוד .... (אני חדש בתחום , עימכם הסליחה ...)

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by amilo,

לחבר: שיתמוך Pci Express , לאינטל 775... תודה

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  19. בואו לקבל שיעור אודות הסדרות, התכונות וכדאיות הרכישה עבור לוחות האם השונים של ASUS בתושבת AM5 החדשה עבור מעבדי RYZEN 7000 ומעבר להםלכתבה

20. הורדתי תביוס האחרון של הלוח אבל אין לי מושג מה לעשות עם הקובץ הזה "P4P8SE1011.rom"

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by harfar,

שלום רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הזכרונות של חברת hennon? האם הם נחשבים טובים? תודה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by maoros,

Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz, 1875 MHz מה מסמל ה @? צר לי על השאלה המטומטמת.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by ye_3333,

?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  24. Started by crik,

היי מה עדיף לקנות כיום איזה מעבד כדי? Intel Dual 2 Due E 6300 או Intel P-4 D 3.4 בתודה, משה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  25. Started by manz11,

שלום . מישהו יודע אם לוח אם MSI P3 NEO 7.1 שווה משהו ? והאם מישהו יודע את המחיר שלו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים