עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by s0d,

תגידו, P5N32-SLI Deluxe s775, NF4, 2xPCI-E תומך קונרו? דחוף, תודה.

2. היי, כרגע על הלוח אם שלי ישנם 512MBX4 = 2GB. אני מעוניין לקנות 2GB נוספים ולשים כך שיצא לי 3GB סה"כ, האם תצורה של 512X2+ 1GBX2, יעבוד כ DUAL? כמו כן המעבד שלי כרגע באוברקלוק ל 2700, הזכרונות עצמם הם 667 מגה הרץ, כרגע עובדים על מהירות של 600 מגה הרץ לאחר האוברקלוק (תדר נמוך כדי שהמעבד יהיה גבוה יותר ויציב בשבילי). האם גם כן עדיף לקנות 800 מגה הרץ או להוסיף רק את אותה המהירות 667? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  3. Started by alonkl,

בעירון בניתי את המחשב למשחקים.. ועכשיו אני נכנס לשוק עריכת הוידאו חח.. הוא יהיה טוב גם לזה?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by RayZ,

איזה לוח של Giga byte הוא הכי טוב? אני מתכוון לדגם,ועם איזה צ'יפסט הוא בא?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. הכותרת אומרת הכל... יש לי כרגע 256MB ואם dual ddr עובד כשיש נפחים שונים אז אולי אני אקנה 512MB בעוד זמן קצר אז מי שיודע בבקשה שיענה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  6. מחפש לוח אם למחשב שאני מרכיב. הצרכים שלי (אני תכף אסביר למטה) זה: מחשב עם סאונד (כנראה) וגרפיקה (בטוח) בכרטיסים ייעודיים, ללא צורך ל-on board. בגרפיקה אין צורך לא SLI ולא CrossFire. צריך PCI-Express 2.0 עם לפחות חריץ אחד של x16. אין צורך ב-OC. לא יודע עוד אם אשים RAID או לא. לוחות האם שבמפרטים המומלצים מתוארים כ-או למערכות זולות, או למערכות OC, או למערכי CROSSFIRE, או ל-SLI. אני כאילו מרגיש שאני לא באף קטגוריה :-(. אז איזה לוח אם כדאי לי לקנות, עד נגיד 1000 ש"ח? ------------------------------------------------------------- הסבר לשאלה: מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא שיהיה בו כרטיס 9800 GX2 PNY (כבר קניתי, יושב אצלי בארון) וכנראה (לפי המפרט למשחקים) כרטיס קול X-Fi Xtrem…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by dlogan,

לוח אם עם CrossFire יכול לעבוד עם Geforce? Asus P5B DLX יכול לעבוד עם Geforce 7300GS של Gainwood? אני מצטער אם יש שאלה כזאת בנעוץ

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  8. היי חיפשתי לקנות זכרון ומצאתי את המכירה באה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=350031524436&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=022 המחיר די אטרקטיבי לכמות כזאת של זכרון אבל קצת מוזר לי שהמוכר מציין שזה זכרון ללוחות AM2 בלבד. האם מישהו מכיר את הזכרון הזה או יכול להבהיר את הנושא?

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  9. Started by Epsilon,

מבקש המלצה לזכרונות : (DDR1 2GB (2x1GB הזכרונות לא מיועדים ל Overclocking, יציבות/אמינות בחשיבות עליונה (לפני ביצועים). אם זה משנה המפרט :מעבד Athlon 64 3000 Venice,לוח Gigabyte K8nsc-939. תקציב : עד 900 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  10. Started by ndv,

יש לי זיכרון 512MB 533MHZ ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה, זה אפשרי להוסיף 1GB בתדר 667MHZ ? זה יתפקד בתור דואל צ'אנל (כמובן עם התדר הנמוך- 533MHZ) ?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by hj4ever,

אני צריך המלצה ללוח אם למעבד 4800+ של AMD, 450-500 ש"ח. לא מתוכנן OC, ונחמד אם יהיה מקום לשדרוג בעתיד... למשל למרובעי ליבות של AMD וכאלה. אני רוצה שיהיה בו כרטיס קול כמה שיותר איכותי, כי אני גם מתכוון לקנות רמקולים 5.1.... אמממ.. השימושים של המחשב יהיו קצת משחקים קצת סרטים קצת הכול, ושוב, בלי OC.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  12. אני מצאתי בזאפ זיכרון של שתי גיגה במחיר ממש נמוך ורציתי לדעת מה הבעיה איתו שהוא במחיר כזה נמך הוא פחות טוב או משהו ? זה הקישור : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=353210 בבקשה תעזרו לי בזה כי אני רוצה דלעת אם כדאי לקנות את זה או לא ?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  13. פשוט לא הצלחתי למצוא ברשימה ההיא משהו שרציתי... אז אני רוצה לרכוש זכרונות אחרים אני מדבר על הרשימה הזו... (בצד שמאל כתוב QLV ) http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2070&l1=3&l2=11&l3=640&l4=0 איך הזכרונות האלה: OCZ DDR2 PLATINUM 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 עם הלוח הזה: Asus Rampage Formula והמעבד הזה: Q9300 והכרטיס מסך הזה: HD4850 מפרט מאוזן? ניתן לבצע לו OC בלי שרכיב אחד ייצור צוואר בקבוק לרכיב אחר?...

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  14. Started by pincher77,

אהלן חבר'ה... אחלה פורום יש לכם פה קודם כל אני חייב לציין!.. בקיצור אני רוצה לקנות לוח אם עבור מעבד AMD. יש ברשותי כ400 ש'ח.. אני רוצה משהו פשוט כזה אבל טוב כי כרגע יש לי לוח אם ממש גרוע (GIGABYTE DXE) משהו כזה בקיצור הכי ישן נראה לי וקניתי כרטיס מסך fx5900xt ויש בעיה עם הלוח משהו כזה ככה שצריך לוח חדש..אני רוצה להשקיע עד 400 ש'ח..! שמעתי שיש nforce2 בפחות מ400 שקל ושלא יעשה בעיות עם הכרטיס מסך.. זה נכון? ואיזה לוח אם ממליצים כי הלוח אם שיש לי כרגע אפסי ביותר ישן ופשוט! תודה מראש חבר'ה אשמח לקבל עזרה ממכם אחלה פורום זה ))

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  15. Started by eegg,

אני צריך לוח אם טוב עד 700 שקלים בגודל micro atx שיתאים ש6320, שתי סטיקים של גיגה וגם 8600gt

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  16. שלום לפני קניה של מחשב חדש, אשמח לשמוע המלצה בנושא הזיכרון. המפרט הוא : 6600 עם asus p5wdeluxe ו 8600המחשב נועד בעיקר למשחקים(לא הכי כבדים) אינטרנט גרפיקה ותיכנות המינימום שלי זה זיכרון 2GB והמהירות שהמליצו לי עליה 800MHZ דיי נחמד אם פעם אני אהיה מעוניין לעשות-OC. הבעיה היא כזאת יש את ה - TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤685 מחיר יחסית טוב אבל אני לא מכיר את החברה, ולא ידוע לי אם יהיה ניתן לבצע OC בעתיד ? האופציה שנייה היא ללכת על : CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 שהוא אחד הטובים בשוק הבעיה היא כמובן המחיר האם הוא שווה 1500 ש"ח ?? ומה בעצם ההבדל בין השניים ? אם לא מתוכנן OC , לא יהיה הבדל? אם יש המלצ…

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  17. ומהם הסטפינג המומלצים. יש לי מעבד ברטון 2600 ואני לא מצליח לעשות לו oc מעל 192MHz :-[ ואני מנסה להבין למה. תודה.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  18. אני מחפש כבר הרבה זמן לו שיתאים לי בעיקר לחיבור מערכת סאונד בסלון, שמחתי לראות את הכתבה המעניינית והמקצועית על הלוח של ASUS HD ורציתי לשאול 2 שאלות, 1. האם יש לוח מומלץ יותר שהתמקד ה\בעיקר ב חיבור למערכת סאונד, וללא צורך למשחקים וללא צורך ב OC 2. לא הבנתי מה הבעיה עם הלוח לגביי כרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  19. שלום, אני מחפש אתר שניתן למצוא בו הורדה של דרייברים של לוחות ישנים וביוסים, אני צריך את זה כדי לצרוב ביוסים ללוחות ישנים של חברות שמכרו מחשב מותג (כגון HP) ושם לא ניתן לדעת של מי החברה שבאמת יצרה את הלוח והם נעלו בביוס את אפשרות הOC. אז מצאתי את החברה שיצרה את הלוח (כנראה) ואני מחפש מקום שאני יכול להוריד משם גרסא של הביוס לצריבה ספציפית אני צריך ביוס של חברת FOXCONN ללוחות של מעבדי SLOT1 תודה רבה מראש אם קיים מישהו בכלל שיודע על מה אני מדבר

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  20. שלום לכולם, חבר טוב שלי חוזר מארה"ב וחשבתי שזו הזדמנות טובה לחסוך קצת כסף . חשבתי על קונרו E6300, זכרון 1 GB בקשר ללוח אם אין לי צורך ב OC - ולכן לא ארצה להוציא כסף מיותר על לוח רק מכיוון שהוא חזק ל OC מעבר להמלצות על זכרונות ולוח אם אני זקוק גם לעצה בנוגע לחנויות זולות און-ליין, אם משהו מכיר הכי זול שראיתי עד עכשיו למשל היה 219$ לE6300 ו187$ לDFI INFINITY 975X/G (בקשר לתקציב - לוח אם לא יותר מ 190$ וזכרונות במחיר סביר) תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  21. שלום, אני כנראה קונה תמחשב הבא בקרוב: 1228 - מעבד, Intel Pentium D 930. 1150 - זיכרון, Samsung DDR2 1024MB 667MHz X 2. 1197 - כ.מסך, GeCube X1800GTO. 609 - דיסק קשיח, W.d WD3200KS, 360GB 16MB 7200RPM. כמו שאתם רואים חסר לוח אם, אני צריך אחד שיחזיק את המערכת הזאת עם כרטיס קול אווגידי פלטיניום... אבל לפניי כל זה אוליי כדי בכלל לחכות לקונרו? הבנתי שהוא אמור להגיע עוד חודש וחצי, לעלות אותו הדבר ולתת ביצועים בשמיים, זה נכון, ואם כן זה שווה את ההמתנה? אני אשמח לכל המלצה... תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  22. התאפכו היוצרות. קרדית: YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3227431,00.html למבחן הביצואים: http://anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2716

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  23. Started by siril,

בשביל אינטרנט ואופיס בלבד מה יהיה יותר טוב? athlon 3500 + 512MB או sempron 2800 + 1GB

24. Started by PCguy,

אני מתלבט בין 3 כרטיסים שלא נחשבים מעולים אבל הם מעל לממוצע אני גם רוצה לציין שאני לא גיימר כבד אלה חובב משחקים ברשותי מחשב עםAMD64 3000 MSI NEO2PLATINUM 1GB DDR RAM הכרטיסים לבחירה הם: REDAON 9600SE FX5500 FX5700LE איזה כרטיס עדיף למשחקים כגון: FIFA2005---BATTELFIELD1942-------PRINCE OF PERCIA

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  25. Started by fish123,

לאחרונה, המחשב שלי עושה בעיות. לפעמים אני מוחק קבצים וזה לוקח הרבה זמן עד שהוא מוחק (לחיצה פשוטה על DELETE ואישור) אני מדבר על העברה פשוטה של הקבצים לסל המחזור. בנוסף, כשאני מוחק את הקבצים מסל המחזור זה גם לוקח הרבה זמן ולפעמים זה כותב לי שאי אפשר למחוק בגלל שהוא בשימוש או משהו...(צריך לחכות עוד זמן כדי למחוק את זה) אני חושב שהבעיה קשורה למעבד... יש לכם פתרונות?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים