עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hoodini,

יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד (האם משהו מכיר בעיה כזו גם כן??? ) אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  2. Started by Money_Man,

אני מחפש זכרון 512X2, לא מתוכנן OC לכן אני מחפש VALUE הבנתי שלא חשוב איזה זכרון זה העיקר שיהיה זול, מחברה ידועה ועם אחריות לכל החיים.. אם אני אקח שני זכרונות כאלה זה יפעל לי בערוץ כפול? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1351_2110&products_id=14102 לא צריך "חבילה" של שני זכרונות בכדי שהם יפעלו כך? תודה.

• 5 תגובות
    • 474 צפיות
  3. Started by הכוכב השובב,

שלום לפורום, אני די חדש פה. אני עוסק בתחום אנימציה ותלת ותיכננתי לקנות מחשב בקרוב, אך דחיתי אותה מסיבה שהיא שאינטל הקדימה את יציאת דור החדש של מעבד קונרו. לפי ממה ששמעתי, 2 מעבדים היחידים שבינתיים עברו בבדיקות הם: E6600 ו-E6400 ואני חושב ללכת על 6600 והשאלה שנשאלת כאן היא עד כמה היא טובה וחזקה בשביל האנימציה ותלת ואיזה בדיקות היא עברה? כמו כן, אשמח לדעת מתי בערך היא מגיעה לארץ והאם המחיר שלה יהיה בין 2000 ל-2300

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  4. Started by harfar,

שלום הייתי רוצה לקבל מידע על לוח האם GIGABYTE GA-965P-DS3. האם הוא נחשב לוח טוב, האם למישהו יש לינק לביקורת עליו, איך כרטיס הקול המובנה בו ועוד..... תודה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  5. Started by coron10,

סליחה על הבורות אבל מהו המעבד המקביל של אינטל למעבד הזה:AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT. ובכלל האם זה מעבד שתומך בויסטה (כמובן אם רכיבים אחרים מתאימים)ץ תודה ושוב סליחה על הבורות.

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  6. דיווח חדש מצהיר כי שתי החברות הגיעו להסכם גדול, לפיו גם המעבדים וגם הליבות הגראפיות של השחקנית האדומה ייוצרו בהתבסס על תהליך ה-LPP ב-14 ננומטר חדשות משמעותיות בהחלט אשר מגיעות אלינומהאתר הקוריאני הוותיק etnews טוענות כי ב-AMD חתמו סופית על הסכם אל מול זרוע ייצור השבבים של סמסונג, שבמסגרתו יחל ייצור של ליבות גראפיות ומעבדים מהדורות החדשים – כבר בחודש הבא, לכאורה, עם ליבות ה-Arctic Islands שישמשו עבור משפחת כרטיסי ה-Radeon R400. לפי הפרטים המובאים, ב-AMD החליטו להתנתק סופית מהשותפה הטאיוואנית הוותיקה TSMC, ולנצל את שיתוף הפעולה הצמוד בין סמסונג ל-Globalfoundries (אשר מתבססות שתיהן על אותו תהליך וטכנולוגיית ייצור ב-14 ננומטר) בכדי להתחיל לייצר את מוצריהם אצל שתיהן …

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  7. Started by KusHniR,

זה המחשב שלי: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Intel Maryville 2 D850EMV2 (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Tehama i850E System Memory 256 MB (RDRAM) Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 (RV350) מי שרוצה לדעת הליבה של המעבד היא B *אם אני לא טועה* Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2 Original Clock 2400 MHz Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512…

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  8. אני מצאתי בזאפ זיכרון של שתי גיגה במחיר ממש נמוך ורציתי לדעת מה הבעיה איתו שהוא במחיר כזה נמך הוא פחות טוב או משהו ? זה הקישור : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=353210 בבקשה תעזרו לי בזה כי אני רוצה דלעת אם כדאי לקנות את זה או לא ?

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  9. וגם עדיף שהלוח יעלה אפילו פחות מהסכום הנ"ל אם אפשר. לא מתוכנן OC.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  10. Started by בטיטi,

1. האם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based הוא בדיוק הלוח המופיע בלינק הבא ? http://tms.co.il/product/3769 (שם הוא נקרא Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ועולה 657 ש"ח) 2. האם הלוח הנ"ל תומך ב RAID 0 לדיסקים הקשיחים ?

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  11. Started by eegg,

אני צריך לוח אם טוב עד 700 שקלים בגודל micro atx שיתאים ש6320, שתי סטיקים של גיגה וגם 8600gt

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  12. Started by MMi,

אני מתכוון לקנות ראם למחשב שלי בארה"ב. הלוח אם שלי הוא Asus P4T ויש לי 2 סטיקים (2*128) של RDRAM שעובדים בDUAL (סה"כ 256Mb) אני מעוניין להוסיף עוד 2*128Mb שגם יעבוד בDUAL. פרטים על הראם מהתוכנה SiSoftware Sandra בקובץ מצורף אשמח לקבל לינקים מאתרים אמינים בארה"ב שאפשר לקנות מהם (לא צריך משלוח לארץ רק משלוח לארה"ב). תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  13. Started by alomm,

יש לי את הלוח הזה http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2_v5_plus.html ויש לי אליו עכשיו זיכרון sd-ram והוא מיושן לכן אני רוצה להחליף לחדש איזה מהחדשים והמהירים יעבדו בלוח שלי? איזה לקנות? המעבד שברשותי p4 1.8 והתקציב עד 550 שקל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  14. עקב בעיה באתר של GIGABYTE אני לא יכול להכנס לדאונלואד סנטר... מישהו יכול להביא לי את היוטיליטי של בדיקת הטמפרטורה של הלוח GA K8NF-9 nforce4 אשמח מאוד.. (לא מוצא אותה בדיסק של הלוח וגם מעדיף מעודכנת) תודה מראש.....

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  15. שלום לכולם.. יש לי מחשב HTPC (קולנוע ביתי) ועם הלוח אם Gigabyte P35-DS3P . הלוח אם בא עם תוכנה שנותנת לשנות את הboot-logo של גיג'בייט לכל תמונה שרוצים. שיניתי את הboot-up logo אבל הייתי מאד רוצה להאריך בעוד 2-3 שניות את משך הצגת הלוגו של הלוח אם כדי שלא יראו את כל כל הכיתובים של הבדיקות וכ'ו.. בכל זאת זה HTPC ויותר ידודתי לראות תמונה במקום כיתובים.. יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  16. Started by RoverBoy,

AMD Athlon 64bit 4200+ dual core socket am2 ,2.2ghz, 90nm asus m2npv-vm(am2, 6150;ddr2 800 ,pci-e, hdtv,hdaudio,1394,glb kingston ddr-2 667 1GB רציתי לשאול לגבי המעבד עצמו האם 2.2 זה לא חלש מידי למשחקים? למרות שהוא מעבד חדש יחסית מה ההבדל בינו לבית ה AMD 3800? עד כמה הכפול ליבה יותר אפקטיבי. תודה לעונים והכרטיס מסך המובנה שיש בלוח האם זה סביר? (למרות שאני כבר אקנה כרטיס שתומך ב DX10) שירדו המחירים

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  17. Started by avijimi,

שלום לכם אבקש את עזרתכם במציאת פיתרון לבעיה שיש לי . יש לי לוח GA-K8NF-9 של GIGABYTE, בלוח ישנם 4 SLOTS של זיכרון RAM ,שניים בצבע סגול ושניים בצבע כתום. יש לי 4 זכרונות במהירות 400 MHZ . זיכרון אחד בגודל 512 ועוד שלושה בגודל 256- סה"כ 1.25 G. אני מצליח להרכיב בלוח רק שני זכרונות בלבד מבין הארבעה ,אפילו שאני עושה רוטציה בניהם,תמיד רק שניים עובדים בלבד,אם אני מוסיף את הזכרונות הנוספים ,בזמן הדלקה המחשב מצפצף ולא מצליח לעלות. שיניתי ב BIOS את ההגדרות לברירת המחדל וגם זה לא עזר. אודה לכם אם תמצאו פיתרון שאני אוכל להעזר בו. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  18. Started by iakovl,

הכותרת אומרת הכל אני חושב לבחור בלוח מכיוון שמכר מסויים מאוד שלי מארגן לי אותו בתוספת של 100 ש"ח למחיר של :xyxthumbs:GA-K8NF-9, מחיר זניח יחסית. אז מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  19. http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=TWIN2X1024-5400&Cat2Cat1ID=151&Cat2ID=648 http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=GD22G667P&Cat2Cat1ID=151&Cat2ID=648 http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=VS2GBKIT667D2&Cat2Cat1ID=151&Cat2ID=648 בנוסף אני אשמח להסבר קצר איך זה שה cl5 בקישור השלישי יותר יקר מה cl4 בקישור הראשון, ובעיקר: מה לבחור? תודה

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  20. למה לי לקנות את ה 533 בעצם ? ולמה לי לקנות את ה 400 על ה 533?

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  21. Started by eli33,

המקורי לא עובד יותר.. אז אני צריך לקנות חדש. איזה כדאי לקנות . אם אפשר מ KSP . ואם כבר אני קונה אז עדיף שקט במחיר של 50 - 80 שקל גג. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  22. שלום לכולם, חבר טוב שלי חוזר מארה"ב וחשבתי שזו הזדמנות טובה לחסוך קצת כסף . חשבתי על קונרו E6300, זכרון 1 GB בקשר ללוח אם אין לי צורך ב OC - ולכן לא ארצה להוציא כסף מיותר על לוח רק מכיוון שהוא חזק ל OC מעבר להמלצות על זכרונות ולוח אם אני זקוק גם לעצה בנוגע לחנויות זולות און-ליין, אם משהו מכיר הכי זול שראיתי עד עכשיו למשל היה 219$ לE6300 ו187$ לDFI INFINITY 975X/G (בקשר לתקציב - לוח אם לא יותר מ 190$ וזכרונות במחיר סביר) תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  23. Started by hezina,

איזה מעבד של אינטל הוא ההכי חזק(שמו המלא) והאם הוא שתי ליבות או 4? ועיקר השאלה שלי היא איזה מעבד של אינטל הוא הכי טוב למשחקים לפי דעתכם? ועל איזה לוח אם טוב אתם ממליצים לי למחשב חזק וחדש של 4 ליבות או 2 (תלוי לפי מה שתמליצו לי שיותר טוב למשחקים...)תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 473 צפיות
  24. Started by arthur16,

יש לי מחשב p3 - 1000mhz עכשיו יש לי לוח אם socket 370 עכשיו חבר שלי מביא לי מעבד p4-1600 עם אותו fsb והכל השאלה שלי אם זה יתאים לי ללוח אם שלי??

• 7 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.