מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כרגע יש 2*256 מב זיכרון בDUAL CHANEL אבל כידוע יש לל ABIT NF7 רק שלוש סלוטים של זיכרון ומכיוון שאני רוצה להוסיף עוד 512 מב נוספים אני חייב לקנות אותם בסטיק אחד.האם זה יהרוס את הDUAL CHANEL.? והאם זה יפגע בבצועי המערכת?? תודה על העזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
הייתי בחנות מחשבים והציאו לי לקחת את הזכרנוות של twinmos אני אישית לא שמעתי מש עליהם אבל עכשיו אני מאוד אשמח לעצתכם. אני מדבר על 512mb ddr 400 md 2.5
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני צריך המלצה ללוח אם אחד שיתמוך בAMD (ליבה כפולה) השני שיתמוח באינטל (ליבה כפולה) שייתמוך בזכרונות עד 800Mhz במחיר סביר... תביאו לי לוח שמוכר כלוח טוב (אין צורך בלוח הכי טוב שקיים שעולה מלא.. לוח ממוצע שתומך במה שרשמתי) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי סטיק של (twinmos twister (400mhz CL2.5 ואני רוצה להוסיף עוד אחד אבל ה twister שיש היום בחנויות הוא לא מאותו דגם והוא הרבה יותר יקר ,בחנות היחידה שמצאתי אותו במהירות 400mhz הוא נמכר עם שבב BH5 . יש למישהו רעיון איך להוסיף זיכרון בלי להסתבך עם בעיות של חוסר תאימות?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שאני בודק את הזיכרונות בתוכנה S&M אני מקבל את השגיאה הזאת: ואח"כ הסריקה נעצרת מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ראם למחשב שלי בארה"ב. הלוח אם שלי הוא Asus P4T ויש לי 2 סטיקים (2*128) של RDRAM שעובדים בDUAL (סה"כ 256Mb) אני מעוניין להוסיף עוד 2*128Mb שגם יעבוד בDUAL. פרטים על הראם מהתוכנה SiSoftware Sandra בקובץ מצורף אשמח לקבל לינקים מאתרים אמינים בארה"ב שאפשר לקנות מהם (לא צריך משלוח לארץ רק משלוח לארה"ב). תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ראיתי שיש ללוח אפשרות להעלות את הBUS של המעבד בלי קשר לזכרונות, ואז חשבתי על 2 אפשרויות שאני מתלבט ביניהן E4300 וזכרונות 667 רגילים, עולה משהו כמו 1700 סה"כ, או אולי מעבד 6400 כדי להגיע למהירות יותר גבוהה או E6300 עם זכרונות לOC כמו הHK של GSKILL ולהעלות אותם סינכרונית עד שמשהו מגביל (כנראה הלוח) ההתלבטות היא בעיקר בגלל המחיר, כי האפשרות הראשונה זולה בכ700 ש"ח שטכנית אפשר להביא איתם אפילו 6600 עוד שאלה שיש לי בנושא היא מה יהיה הפרש ביצועים בין 2 האפשרויות ? כלומר אפשרות 1 מעבד על 3150 נגיד וזכרונות על 333BUS אי סינכרוני כמובן או אפשרות 2 של מעבד על 3150 ובאס על 450 למשל, מה יהיה ההפרש בביצועים ? תודה לעוזרים זה די דחוף כי אולי אני משנה הזמנה פעילה שאמורה להגיע עוד יומיים
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי ! יש לי זיכרון 256 מגה שפשוט לא עובד עם הלוח שלי (יש לי לוח ענתיקה). הבעסה היא שקניתי אותו כבר וזה היה בחו"ל... ככה שאני לא ממש יכול להחזיר להם. איפה אני יכול למכור כזה זיכרון ? מישהו מכיר חברה שקונה "יד שניה" או משהו בסגנון? אסף
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
האם ניראה בקרוב החייאה של סוקט 939 ומעבדי אופטרון חדשים בסוקט הישן?? או שהכוונה היתה רק לסוקט AM2. תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
חברים, אני צריך המלצה ללוח C2D intel בסיסי-ממוצע המאפשר OC (תקציב עד 600שח) המפרט כולל כ"מ XFX8800 320 XXX תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי שאלה הורדתי את התוכנה cpu z ראיתי את החלקים ששמו לי במחשב בחרתי את המעבד e6300 של אינטל ושמו לי את הלוח אם של גיגבייט צ'יפסט 965 שמו לי ובזכרונות ביקשתי של 800 מגה הרץ אבל לפי מה שאני רואה זה רק 400 מגה הרץ ורציתי להיות בטוח שאני צודק לפני שאני הולך לחנות ומתלונן ויש לי 2 של 512 הנה התמונה תגידו לי אם אני צודק:
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מה יותר טוב DQ6 או BAD AXE2? מבחינת OC ומבחינת תמיכה ב QUAD תודה~!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=341&Pname=DFI לamd 4600 והאם הוא יאפשר oc ל4800 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כנס CES 2022 - אינטל משיקה את ערכות השבבים החדשות לתושבת LGA1700 ואנחנו מקבלים מבט מוקדם אל עבר לוח אם המבוסס על B660, ערכת שבבים חדשה הפונה לשוק המיינסטריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי במחשב 4 סטיקים של * 256 mb , זאת אומרת 1gb כשארבעת המקומות של הזיכרון בלוח תפוסים. [לוח של גיגה בייט מסדרת k8 ומעבד 3200amd ] השגתי מחבר סטיק נוסף של 512mb בתיזמון cl3 . מה אני עושה עם הסלט הזה , מה הדרך הכי טובה להשתמש בזיכרון והאים התיזמון משפיע הרבה. תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי חיפוש וקריאה גם בפורום כאן וגם באחרים יש לי כמה שאלות לגבי המעבדים החדשים של אינטל/AMD מול הישנים יותר: 1. ממה שקראתי אני מבין שהCORE DUO מתעלה או לפחות אמור להתעלות מעל המקבילה מבית AMD. האם הכוונה היא למעבדים של AMD השייכים למשפחת הX2 המותאמים לסוקט החדש שלהם, AM2? או שהכוונה היא למעבדים אחרים? 2. אני מבין שכל הCORE DUO שיצאו ויוצאים בחודשים אלו לשוק, בעלי ליבת הCONROE הם בטכנולוגיית ייצור של 65nm. אני מבין גם של AMD אין מעבדים כאלו. האם נכון? 3. האם לאינטל יש מעבדים בטכנולוגיית ייצור של 65nm שאינם ממשפחת הCORE DUO החדשה? כםולי הליבה הקודמים, אינם כאלו? במה הם נבדלים מהחדשים, חוץ מאופן ניהול הcache שמאפשר לשתי הליבות לעבוד ביחד ולא ממש ל…
-
- 7 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אנשים אני יש לי את ה-X800 וזכרון 512... קיצר אני קונה עכשיו מעבד של AMD 64 3000 ואני לא יודע איזה לוח אם כדי לי משהו טוב.. המלצות בבקשה... נראה לי אני קח את ה- GA-A7N8X-E DELUXE 3000 NVIDIA® NFORCE2 Ultra 400 + MCP-T Chipset 400 MHz FSB AthXP/Ath/Dur Dual-Channel DDR400 Memory Dual LAN with Gigabit Dolby® Audio או שאתלוח אם GIGABYTE דגם GA-K8VT800M ATHLON 64 DDR400 AGPX8
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
1) מהירות הזכרונות - בתכנון חשבתי לקנות 800, אבל רציתי לשאול אם ההבדל במהירויות קריטי מבחינת הביצועים? אם אני אקח 667 או 1000 זה ישפיע בצורה ניכרת? 2) q9300 או e8400 , מה עדיף? 3) לוח gigabyte GA-P35-DS3 או לוח gigabyte GA-P35-DS3L ? מה עדיף ומה השוני ביניהם? אני לא מתכנן לעשות OC. תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
1. כמה סלוטים של כניסת זיכרון יש לו? 2. ה-se מציין secend edition או גרסה מוחלשת?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת 2 דברים: 1. האם הבדל המהירויות בין 667 לבין 800 הוא משמעותי? האם זה מצדיק מחיר כפול במהירות של 800? 2. מה זה ECC בזיכרונות? ראיתי שהמחיר בין זה לבין רגיל באותה מהירות הוא גם כן כפול
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות היום את הלוח הזה מKSP : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6092 התקציב שלי הוא מאוד נמוך, ואני צריך לוח אם שיתאים לE8400 חדש שקניתי השאלה שלי היא האם הלוח אם הזה הוא אמין וטוב ? אני לא מתכוון לעשות OC בקרוב אז בקטע הזה לא ממש מעניין אותי תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש איזה חנות שאני חושב אולי לקנות חלקים לשדרוג ממנה ומבחינת הזכרונות אין הרבה אופציות,מצאתי זכרון DDR2 667 של HYNIX רציתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הנ"ל? שווה להשקיע ב2 סלוטים של 1 גיגה של החברה הזאת? או שפשוט לקנות משהו אחר במקום?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי שאלה הבנתי שב g33 יש כרטיס מסך מובנה אבל אם אני מחבר לזה כרטיס מסך הכרטיס מסך מובנה מתבטל האם זה נכון? שאלה שניה קצת תלויה בתשובה לשאלה הראשונה כי אם התשובה זה כן אז אני לא יודע אם להזמין G33 ואני יקבל את המחשב ביום שני או שאני יזמין לוח אם של P35 אבל אני יקבל את המחשב ביום ראשון שבוע הבא?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-