עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by poopa,

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את לוח האם הנ"ל בארץ ? הדגם המדויק בבקשה ....

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  2. Started by gal_il50,

ועוד שאלה : איך הסטפטינג JIXIB של ה-;1800?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  3. Started by gregnisht,

שלום רציתי לדעת האם מישהו יודע איך לבדוק תקינות מעבד בתודה ירון

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  4. שלום לכולכם, לפני זמן מה כמה מהמשתתפים בפורום ציינו את זה שעדיף לשים את ה CAS# בזכרונות מ7-8 ל-11 במערכות AMD Athlon64 , האם זה נכון ? ומה ההבדל שזה עושה ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  5. Started by disturbia,

אני מתכוון לקנות היום את הלוח הזה מKSP : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6092 התקציב שלי הוא מאוד נמוך, ואני צריך לוח אם שיתאים לE8400 חדש שקניתי השאלה שלי היא האם הלוח אם הזה הוא אמין וטוב ? אני לא מתכוון לעשות OC בקרוב אז בקטע הזה לא ממש מעניין אותי תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  6. Started by abarbotel,

היי יש לי כמה שאלות א. אני מאד מתקשה לעקוב אחרי כל המעבדים והסדרות שיש והתכונות שלהם אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פירוט קצר של סוגי המעבדים שיש כרגע וההבדלים בינהם.נניח כל הסדרת E או Q יש בהם הרבה סוגים אם מישהו יוכל לפרט ולומר מה עדיף ובכלל להסביר איזה סוגים יש. ב. מה זה e sata ג. מה עדיף די די אר 2 או 3? קראתי כתבות שמצינות שעדיף 2 אבל לא הבנתי למה?

7. Started by mazinya,

קיבלתי היום את המחשב ואני רק רוצה לוודא שהטמפ' תקינות. המעבד הוא 720BE לוח אם MA770-UD3 הביוס מעודכן לגרסת FD

8. Started by bein,

i5-8600K או i7-6700 איזה מהם יותר מהיר יותר טוב ?

9. שלום לפני כשנה וחצי שדרגתי את המחשב, למפרט הבא: Psu - Enermax 350w GPU - 250gtx Mobo- M4N78PRO new RAM.. והרכיבים הישנים שנשארו הם: HDD- some old 140gb HDD.. Processor - Athlon 4800+ יש שתי טעויות שאני עכשיו יודע עליהן, שהן א. הספק לא מתאים בשיט למחשב (אין שום אחוזי בטחון. גם הבנתי שהספק הספק יורד עם השנים - על-כן, הוא כבר בכלל לא מתאים?) ב. הייתי צריך להחליף את ההארד דרייב, הוא כבר שחוק לגמרי. הבעיה הייתה שהייתי לחוץ מהלימודים, ולא היה לי זמן להחליף את ההארד דרייב. היו לי כלמיני קריסות מוזרות, ובסופו של דבר יצא שעבדתי בEEE PC שיש לנו.. (תנסו להריץ MATLAB על EEEPC ותדעו מה זה תסכול). עכשיו יש זמן ואני רוצה לתקן את המחשב. יש לי שתי שאלות מרכזיות: 1. הMOBO לא מגיב לUSB STI…

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  10. בסקירה זאת אנו מביטים על אחד מלוחות האם הטריים מבית MSI בשביל לדעת האם הוא שווה את הכסף שלכם, או שאולי יש אפשרויות משתלמות יותרלכתבה

11. היי חיפשתי לקנות זכרון ומצאתי את המכירה באה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=350031524436&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=022 המחיר די אטרקטיבי לכמות כזאת של זכרון אבל קצת מוזר לי שהמוכר מציין שזה זכרון ללוחות AM2 בלבד. האם מישהו מכיר את הזכרון הזה או יכול להבהיר את הנושא?

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  12. Started by eli33,

המקורי לא עובד יותר.. אז אני צריך לקנות חדש. איזה כדאי לקנות . אם אפשר מ KSP . ואם כבר אני קונה אז עדיף שקט במחיר של 50 - 80 שקל גג. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  13. מחשב AMD -4200 DUAL CORE היי חברה יש לי לבחור בין הלוח הזה ARSOCK ALIVENF5-eSATA2+ או CHIPSET NVIDIA NFORCE 550 FULL ATX MSI K9N NEO המחשב רץ על 1 G זכרון(בדואל)

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  14. Started by Jesper,

מה ההבדל בין ASUS M2N ל-M2N-E? ראיתי של-E יש עוד כמה פיצ'רים ולא הצלחתי להבין בדיוק מהם. מהם והאם נראה לכם שלשימושים ביתיים רגילים ומשחקים אני אצטרך אותם הוא שאני סתם לא אשתמש בהם?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  15. Started by Rrafi,

איזה מעבד יותר טוב? Athlon 64 5600+ (Socket AM2) X2 DualCore או Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB דחוף בבקשה..!

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  16. Started by Episode-666,

האם הוא תומך SATA בכלל ? הבנתי שרק IDE ואני רוצה לקנות צורב DVD בדיוק.

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  17. Started by omert,

שלום אני מעוניין לקנות זכרונות 2GB. יש לי לוח אם Asus PHS800-MX chipset SIS661FX ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות זכרונות DDRII או DDRI ובנוסף מהי מהירות התדר המקסימלית שהלוח אם שלי יכול לקרוא??

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  18. Started by avi_ext,

שלום, אני צריכה המלצה לאיזה לוח אם, מעבד וזכרון מומלץ בשביל משחקים. משהו פצצה על באמת. תודה

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  19. Started by zion561,

תראו אני צריך לקנות 2 מאווררים למארזהיום ואני לא יודע איזה שקע אם יגיעו אם לחבר ללוח אם לספק ואני לא יודע אם יהיה לי מקום לחבר ללוח אם תמאוורר למארז או לספק הלוח אם שלי Asus P4S533-MX http://www.terralab.ru/pubimages/56449.jpg תמונה יש לי מאוורר על המעבד שלי פנטיום 4 ומאוורר רגיל למארז

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  20. Started by TaLTooL17,

יש לי זכרונות 512MB 400MHZ ,שני סטיקים בסה"כ 1GB, אני מעוניין לעלות ל2GB , ואני לא יודע מה עדיף לעשות: 1.לקנות סטיק אחד של 1GB. 2.לקנות שני סטיקים של 512MB . תודה מראש על העזרה.

21. Started by AntiVir Guard,

אני חייב חוות דעת לגבי לוח-אם זה וזה די דחוף! אז הנה המפרט: intel core 2 duo E6750 evga gf 8800GT SSC * 2 corsair 2GB [1GB*2] 800MHz אני צריך לדעת האם הוא: נוח , איכותי ואיך האוברקלוקינג? האם יש משהו אחר במחיר דומה שהייתם ממליצים? [מעדיף אסוס] [אולי אפילו רק אסוס^^]

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  22. Started by Raped,

שלום, הפעלתי עכשיו CPU-Z אני לא מבין כל כך בתוכנה יש לי שאלה זה אומר שהזכרונות שלי 400MHZ או מה? המחשב חדש עכשיו הפעלתי אותו אני הזמנתי מהחנות זכרונות 800MHZ [br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 18:49:19 לפי everest זה מראה לי שזה 800 MHZ וואלה לא יודע :\

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  23. Started by fish123,

לאחרונה, המחשב שלי עושה בעיות. לפעמים אני מוחק קבצים וזה לוקח הרבה זמן עד שהוא מוחק (לחיצה פשוטה על DELETE ואישור) אני מדבר על העברה פשוטה של הקבצים לסל המחזור. בנוסף, כשאני מוחק את הקבצים מסל המחזור זה גם לוקח הרבה זמן ולפעמים זה כותב לי שאי אפשר למחוק בגלל שהוא בשימוש או משהו...(צריך לחכות עוד זמן כדי למחוק את זה) אני חושב שהבעיה קשורה למעבד... יש לכם פתרונות?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  24. Started by bluz,

היי אני רוצה לקנות Q6600 עכשיו אני יודע שהוא לא נורא חם (הG0). אבל אני רוצה לעשות לו איזה OC נחמד, קירור כמו הNINJA יהיה שימושי מאוד או שלא ממש יעזור?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות

דיונים חדשים בפורומים