עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. intel mobile core 2 duo T5600 זה המעבד שלי.... ואני התרגלתי למחשב הישן שלי... :kopfpatsch: ואני כל הזמן ממשיך להוריד דברים ל 32 ביט.... זה בעיה גדולה? אצלי זה 64 ביט, אנלא טועה, נכון? :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  2. Started by ron533,

שלום, יש לי לוח ASUS P5Q עם 2 מודולים של זכרונות OCZ titanium. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel יש לי שגיאות זכרון (עובר MEMETEST תקין) אבל בוינדוס שגיאות על ה explorer... פניתי לחנות שרכשתי ממנה את הזכרון (נעה מחשבים) והטכנאי הנחמד שלהם בשם תומר אמר לי להעלות את המתח של הזכרון ל 1.98. הברירת מחדל היה 1.8 במצב AUTO. מה באמת המתח הנכון להכניס בביוס?? איך יודעים שזה לא יותר/פחות מדי ומתאים לזכרון? אני לא עושה O.C. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  3. Started by benor_21,

אני רוצה ליקנות זיכרון למחשב עד 300 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה ואיזה סוג הכי טוב יש ddr ddr2 ועוד כול מיני שמות ואני לא מבין בזה וגם מה מתאים ללוח אם שלי?? אז מישהו בבקשה יכול להציע לי מה טוב למחשב שלי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  4. אפיה נמצא בדיוק החישן טמפ' על הלוח שלי?

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  5. Started by galtzur,

שלום לכולם אני בתהליכי תכנון לקראת מחשב חדש. עד עתה הוחלט על: מעבד מרובע ליבות - Q6600 (אלא אם יגיע משהו חדש/מומלץ יותר בזמן הקרוב) כרטיס מסך asus 8800gt 512MB. אני גם יודע שאני ארכוש 4GB של זכרון. אני מתכנן בשלב הזה להתקין WindowsXP, ולהפעיל עליו בעיקר תוכנות אדובי ותכנות אינטרנטי (מעט מאוד תלת-מימד) לא מתוכנן שום המהרה (OC) אני מאוד הייתי רוצה מחשב שקט . הייתי שמח לקבל מכם על המלצה ל: מעבד - האם עדיף לרכוש את המעבד עם מאוור מותקן עליו ? אם כן , יש המלצות על איזה מאוור ? זכרונות - יש העדפות כלשהם ? אני מחפש 2*2GB, ע"מ שאפשר יהיה להרחיב בעתיד כשאעבור ל VISTA. לוח אם - יש כ"כ הרבה, שאני ממש לא יודע איך להבחין בינהם. על איזה לוח הייתם ממליצים (ואם אפשר גם למה) ? אשמח לקבל…

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  6. Started by com555,

קצת מושגים שברצוני לדעת. מה זה: auto detect pci clk הערכים שלו :enable\disable ומה זה spread spectrum? הערכים שלו: באחוזים, משו לא מובן, כמה ערכים , כמה חיובים כמה שלילים כולם עד אחוז וקצת פלוס אחוז וקצת מינוס תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  7. איך מבצעים עידכון BIOS ללוח-אם זה דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  8. Started by omert,

שלום אני מעוניין לקנות זכרונות 2GB. יש לי לוח אם Asus PHS800-MX chipset SIS661FX ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות זכרונות DDRII או DDRI ובנוסף מהי מהירות התדר המקסימלית שהלוח אם שלי יכול לקרוא??

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  9. שלום לכולם אני בונה מחשב ל3 שימושים עיקריים: - צפייה בHD - מה שדורש שקט, מה שדורש כמה שיותר קירור פאסיבי - פוטושופ ברזולוציה גבוהה - עריכת וידאו - מה שאומר שהוא חייב RAID, שיהיה נחוץ כשHD יהפוך לסטנדרט. firewire אפשר להוסיף ככרטיס בקלות. -לא מתוכנן OC, ולא משחקים. המעבד יהיה כנראה Q9300, כ. מסך 9600\8600, ו 2x2GB RAM 800Mhz אני לא מבין גדול בלוחות אם אבל קראתי הרבה נתונים ונשארתי עם 2, ולכן אני שואל אתכם. ההתלבטות שלי כרגע היא: P5K-E\WIFI - יש לו 2 פתרונות קירור מיוחדים של ASUS, הstack cool וה heat pipe. אני לא יודע כמה אפקט אמיתי יש להם, אבל זה נשמע טוב. יש לו 4 יציאות למאווררים (למארז המתוכנן, P182, יש 3 בילט אין) בנוסף יש לו SATA חיצוני ויכול לשמש כמשדר WIFI, שזה גימיק…

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  10. יש לי מחשב NEC, פנטיום 3 -800 מגה הרץ. לוח אם: ga-6wmm7 rev4.1 פירוט של הלוח: http://support.packardbell.com/se/mypc/index.php?PibItemNr=spec_Houston3plusRrev41&PibItemParent=platform_eMove_iWork עליו נמצא כרטיס זיכרון 128 מגה: Pc133U-333-542-z Hyundai korea gm72v66841et75 לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 - 300 מגה הרץ עם כרטיס זיכרון 128 מגה: pc133 128 sdram micro מה הסיכוי שהכרטיס של החבר יתאים למחשב ה-NEC ויעבוד עם הזיכרון שיש בו?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  11. Started by gal_il50,

ועוד שאלה : איך הסטפטינג JIXIB של ה-;1800?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  12. רציתי לשאול האם הלוח תומך? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  13. Started by oded900,

לוח לעבודה עם x1950pro/XT וamd5200 צריך יכולת OC לפחות 230 BUS...מתלבט בין: gigabyte m55s-s3 לgigabyte ma69g-s3 זכרונות:כאן ההתלבטות שלי היא בין זכרונות twinmos 800hz cl 5 לזכרונות 667hz cl 4 xms crosair ובכלל במעבדים יש הבדל משמעותי בין 5200 ל4800? כנ"ל בין 4800 ל4400... תודה.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  14. Started by Le0n,

אנשים אני יש לי את ה-X800 וזכרון 512... קיצר אני קונה עכשיו מעבד של AMD 64 3000 ואני לא יודע איזה לוח אם כדי לי משהו טוב.. המלצות בבקשה... נראה לי אני קח את ה- GA-A7N8X-E DELUXE 3000 NVIDIA® NFORCE2 Ultra 400 + MCP-T Chipset 400 MHz FSB AthXP/Ath/Dur Dual-Channel DDR400 Memory Dual LAN with Gigabit Dolby® Audio או שאתלוח אם GIGABYTE דגם GA-K8VT800M ATHLON 64 DDR400 AGPX8

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  15. ה-Zenbook 17 Fold OLED אולי לא יהפוך לסיפור הצלחה מסחרי חסר תקדים - אך הוא עשוי להיות הצצה ראשונה קטנה אל העתיד של עולם ה-PC ביום מן הימיםלכתבה

16. Started by D3GaMe,

היי לכולם רציתי לקנות כרטיס מסך שיחזיק לי בסך הכל כמה משחקים כמו FIFA 2007.. חשבתי על הכרטיס הזה http://kst.co.il/Product.asp?productid=196 האם הוא יתאים ללוח אם שלי? בגדול ללוח אם שלי קוראים ECS אבל הנה עוד פרטים: http://img162.imageshack.us/img162/2624/boardrm3.gif מה אתם אומרים? זה יתאים? תודה

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  17. Started by starslover,

8)

18. שלום לכולם. אני מתלבט בין AMD +3800 65W ל+4600 הרגיל (בתוספת של 90 שח) (כמובן DUALCORE AM2) כמה החיסכון באנרגיה משמעותי לעומת ההבדל במחיר ? והאם משתלם לקחת את ה 4600? (ללא OC כרגע) (מארז SONATAII ANTEC450W)

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  19. יש לי לוח כמו בכותרת עם מעבד E6600 אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למשהו מהיר יותר ראיתי באתר של GIGABYTE שהלוח תומך באופן רשמי בכל הסדרה של E6XXX וגם ב Q6XXX ויש ביוס לא רשמי למעבדים מסדרות 7XXX 8XXX 9XXX השאלה אם שווה לי להתסתכן ולקנות מעבד מסדרות אלו והאם למישהו יש ניסיון איך הוא יעבוד על הלוח הנ"ל ואם כן איזה מעבד ביחס עלות ביצועים הכי שווה לקחת ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  20. Started by שמואלל,

שלום, אתמול קניתי DS3 rev 3.3 ואני רואה בתוכנה cpu-z שכתוב 2 http://www.2send.us/picture.php?file=8292972224.JPG

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  21. Started by wewe1,

קניתי מחשב חדש עם 2 גי'גה זיכרון , וכשהוא הגיע הורדתי את התוכנה CPUZ ולהפתעתי הזיכרונות עובדים במהירות 333 איך ניתן לשנות את זה? הלוח תומך עד 800.

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  22. המחיר לא כל כך רלוונטי , אני רוצה לדעת מה הם הטובים ואז לבחור הכי זול

23. Started by oshri8,

שלום לכולם, לוח האם שלי הוא GA-P31-DS3L כרגע מותקנים אצלי שני סטיקים של זכרון 1GB DDR2 של trancend מהירות 667 אתמול הביאו לי עוד סטיק 1GB של kingston DDR2 גם במהירות 667 חיברתי את הסטיק השלישי והמחשב פשוט לא עלה. יש סיבה לזה? אולי הזכרונות לא מתאימים? אני בטוח שחיברתי את זה נכון מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  24. אני יודע שה CORE2DUO של אינטל הם חזקים יותר מה מהמעבדים של AMD אבל מה קורה במקרה של מעבדים חלשים יותר כגון 3800X2 AM2 ו E6300 או E6400 של אינטל. אני לא מצאתי שום השוואה ישירה בין מעבדים אלו. מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  25. Started by ilil,

שלום רב, מה ההבדל בין ה-revisions השונים של לוח אם? ספיציפית אני מתעניין בדגם GA-965G-DS3 של ג'יגהבייט. כאלה יש שלושה: rev. 1.0/2.0/3.3. מה השינויים מגרסה לגרסה? האם חנות מחוייבת לספק את ה-revision האחרון, או שעל הקונה לציין במפורש איזה הוא מעוניין לקנות תוך שיקול עלות/תועלת? מודה מראש, ilil

• 1 תגובה
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.