מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני מתלבט בין 2 לוחות האם הבאים. ע"ס מה שראיתי באתר החברה עבור כל אחד מהם: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1646&modelmenu=1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531&ModelName=GA-P35-DS4 קשה לי להגיע להחלטה, האם גם הלוח DS4 מאפשר שליטה על כל המאווררים כמו שבאתר של אסוס כתבו על הלוח שלהם? (לדעתי כן אבל משום מה לא כתוב באתר...). בכל מקרה אולי ההכרעה תיפול על כרטיס הקול, איך אוכל לדעת איזה אחד מחזיק כרטיס קול איכותי יותר, ה- DS4 מופיע לידו DTS, האם זה משמעותי? אשמח לתגובות, אייל
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה הבדל בין הלוח של אינטל D945G ללוח D946GZ והאם צ'יפ 946 היא קרש קפיצה ל-965
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום... מישהו שאני מכיר טס לארהב בעוד כשבוע, וחשבתי לתת לו כסףף שייקנה לי זכרונות למחשב. (זכרונות זה הדבר היחיד שאני מתכנן לשדרג בתקופה הקרובה) כרגע אני עובד עם 512MB של A-Data, וחשבתי אם כדאי לי לקנות עוד 512MB של a-data, או למכור את הסטיק הנוכחי שיש לי ובמקומו לקנות 1GB (2X512) של זכרונות איכותיים? תודה ולילה טוב, אמיר.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לפי התמונה יש לי זכרונות sdram או ddr ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לוח אם: GigaByte GA-K8NS Ultra-939 ומעבד : Athlon 64 3000+ (S-939) או שכדאי לי לקנות את הצמד הבא : לוח אם : ASUS K8N-E-Delux מעבד : Athlon 64 3000+ (S-754 בבקשה תגידו לי מה לקנות? * וגם מישהו יכול לספר לי על לוחות אם Avalon ואם הם טובים? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום.. המחשב של אמא כבר די ישן והוא זוחל עם ה256 מגה זכרון שלו והמעבד פנטיום 4 1.7Ghz.. כדי להחליף מעבד, צריך להחליף לוח, שגורר אותי להחליף את הזכרון... אז אני מבקש בבקשה שילוש על מחיר של 1000 שקל בשביל זכרון מעבד ולוח אם לעבודה משרדית. עכשיו יש למחשב כרטיס מסך GeForce 5200... ראיתי שחלק מהלוחות באים עם כרטיסי מסך מסדרה 6 כבר וגם אין להם חיבור AGP.. זה עדיף? יש צורך בגי'גה זכרון? 256 בקושי מספיק ואם לוקחים כרטיס מסך שמובנה על הלוח אם... אבל בטח תהיה גם חריגה קטנה בתקציב אם זה 1GB זכרון... מעבדי AMD Price Units Total Athlon 64 3500+ (Socket AM2) 380 1 380 לוחות אם למעבדי AMD ASROCK Price Units Total AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E 355 1 355 זכרונות DDR II 533 Pr…
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב, ואני רוצה לשאול שתי שאלות: 1. האם כדאי לקנות לוח G33,כי שמעתי עוד מעט יוצא G35.... מתי בדיוק ייצא ה G35, שאני אדע אם כדאי לחכות.. 2. יש לי אפשרות לקנות זכרונות של חברות KINGSTON ו CORSAIR, שניהם VALUE. איזה חברה עדיפה? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
האם הלוח GigaByte GA-G33M-DS2R כדאי? האם ASUS P5B Deluxe LGA775 intel 965 טוב ממנו? אם כן במה ולמה? הלוח חלק ממפרט שהמעבד בו הוא E6750 הזיכרון 2GB יש כרטיס מסך נפרד (לעבודה בתלת) - אם זה חשוב חוץ מזה האם חשוב שהזכרונות יהיו 800Mhz או שמספיק 667Mhz והאם חשוב שהזכרון יהיה (2X1024) כלומר ב-Dual Chanel או שזה לא משנה תודה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 1G זיכרון מתוצרת GEIL במהירות 433 התיזמונים שלהם 6-2-3-3 אבל אני מגיע לגבול שלהם דיי מהר ( הגבול של אחד מהם בסביבות ה 480MHZ בתיזמונים 6-2-3-2 ) והשני מסרב לעבור את ה 455... הלוח שלי הוא לוח מדגם ABIT NF7 אחרי שיפוץ קל הישחזתי את הצ'יפסט שיהיה ישר והחלפתי לו קירור לאחד של THERMALRIGHT ועכשיו אני רוצה להחליף זיכרונות ל GEIL 550MHZ שהתיזמונים שלהם 8-3-4-4 ואני מאמין שאפשר לעבוד איתם ב 11-2.5-4-4 משהו כזה (אחרי הכל אני לא יגיע למקסימום שלהם) ועכשיו לשאלה: מה יעבוד לי יותר מהר נגיד 250*9.5 שזה 2500MHZ בתיזמונים 11-2.5-4-4 או 227*11 שזה גם 2500MHZ אבל בתיזמונים 11-2-3-3 אני יודע שאף אחד כאן לא נביא אבל אין לי אך לבדוק את זה ואני רוצה מחר ללכת להחל…
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי את ה ASUS P5W DH האם יש איזושהי בעיית תאימות עם הזכרונות OCZ DDR2 2GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 ? מתוכנן OC תודה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קניתי מחשב וביצעתי הקפאה כדאי שאני יוכל לשנות היום את המארז. אבל.. אני רוצה לשאול אותכם שאלה חשובה קניתי INTEL DG965RYCK (לוח אם) עכשיו כמה הוא יותר טוב מהלוח ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP ????????. נכון יש לו ציפ יותר מתקדם אבל... אני לא מתכנן OC ואני לא מתכנן זה בטוח לעבור למרובי ליבות וגם אני משתמש בזיכרונות 667. אז ההבדל של ה300 שקל שווה את זה? האם ה945 מגביל את הקונרו (המעבד שלי). אני צריך לדעת תשובה לעניין עד שעה 12 בבקשה ממכם תענו לי בהקדם ותציעו לי! מי שמכיר את INTEL DG965RYCK תגידו לי במה הוא יותר טוב ואם זה שווה - הוא יותר יציב? הוא יותר מהיר? הוא לא יודע מה? תודה! ואם אני יקח את הINTEL DG965RYCK אולי שווה לקחת את ה GA …
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
המארז מבפנים אצלי נראה רע חוץ מהמון אבק לא רואים כלום, איך לנקות אותו ביסודיות ואת המאווררים שלו (מארז ספק מעבד) - יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 128M המאוורר שלו הלך והוא לא מסתובב יותר, הוצאתי אותו יש בזה סכנה ?? -איך אני בודק את הטמפ' של חלקיקי המחשב בדרך הכי קלה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אה אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה אבל כרגע ברשותי לוח אם -- ASROCK K7S41GX ואני הולך לקנות לוח אם של GIGABYTE GA-GK8NF9U 939 NFORCE ULTRA CHIPSET אתם יכולים להגיד לי אם זה אפשרי להחליף אחד בשני מבחינת מידות .. ? זה אפשרי .. ? יש להם אותה מידה ? כאילו מידה סטנדרטית....
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קיים למכירה בארץ לוח אם למעבדי הליבה הכפולה של AMD שמכיל: (אפילו חיבור 1 מכ"א) AGP PCI-Express IDE SATA 2 DDR2 בבאס 800 ומעלה??
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
צריך המלצה ללוח עבור Q6600 בתקציב 600-700 ש"ח שיהיה אפשר להתקין עליו את טוניק, ושתיהיה לו יציאת E1394. ללא כרטיס מסך מובנה. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 MHZ על לוח ASUS מסוג CUV4X . אני רוצה לשדרג את המעבד למקסימום שהלוח תומך בו . אני לא מוצא האתר ASUS את הפרטים על הלוח הזה . אולי מישהוא יודע איזה מעבד מקסימלי אני יכול לשים על הלוח הזה ??? תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... יש לי כרגע 256MB ואם dual ddr עובד כשיש נפחים שונים אז אולי אני אקנה 512MB בעוד זמן קצר אז מי שיודע בבקשה שיענה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
תגידו לי אם זה אפשרי: התקשרתי ל-IVORY בקשר לאיזו מודעה באתר שלהם עם מעבד E6550 (שאמור לצאת ב-22, נכון?), ואמרתי להם שלא הגיוני שכבר יש להם אותו, והם אמרו לי בביטחון שכבר יש להם אותו ואני יכול להזמין את המחשב. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי בקשה- אני מחפש במיוחד לוח אם m-atx, שיתאים למארז שאני קונה ( Antec NSK1300 ) אני קונה את המחשב מחנות למיר. הנה קישור לכל לוחות האם בגודל m-atx בחנות זו http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=m-atx אשמח אם מישהו יוכל להביא לי המלצה על לוח אם עם כרטיס מסך OB. אני לא מתכוון לעשות OC! התקציב הוא 400-600 ש"ח ללוח אם. שיתאים למעבד C2D. תודה !!
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם k8N neo4 של MSI ועליו שני זיכרונות של 512MB ddr 400MHZ CL3 של Kingstone הזכרונות הם double side (יש צ'יפים על שני צידי הזיכרונות) בחוברת של לוח האם מצוין שאם נמצאים על הלוח אם 4 זיכרונות double side מהירות הזיכרונות תרד ל 333MHZ האם שידרוג ל2G זיכרון ע"י הוספה של 2 זיכרונות זהים לזכרונות הקיימים כדאי מבחינת ביצועי המחשב ??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב שלם עם הזכרון OCZ DUAL CHANNEL KIT 2GB 800mhz בחנות נאמר לי שזהו DIM יחיד שעובד בDUAL CHANNEL (הייתכן?) כך שאוכל להגיע עד 8GB ע"י שידרוגים כשהגיע המחשב, פתחתי לבדוק את הזכרונות וגיליתי ששמו לי OCZ 1GB X2 פניתי לחברה ועכשיו הם אומרים כי OCZ DUAL CHANNEL KIT 2GB 800mhz זה שני כרטיסים של 1GB זהים אז למה נאמר לי כי זה כרטיס יחיד שעובד בDUAL CHANNEL???!! בחברה לא הסכימו להחליף לי לכרטיס יחיד בטענה שאין כרטיס כזה מסדרת PLATINIUM ולא הסכימו לפצות אותי נכנסתי לאתר OCZ "ולהפתעתי" מצאתי כרטיס כזה חזרתי אליהם להראות להם כי יש כרטיס כזה ואמרו שהם יבדקו ויחזרו אליי המחשב נרכש בתאריך 15/8/07 ומאז לא חזרו אליי, אלא אני יתקשרתי כל יום, וכל יום אמרו לי שיחזרו אלי…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש מחשב נייד HP עם מעבד פנטיום 4 2.8 או M , האם יש עדיפות לפנטיום 4 על M? ובכלל האם שווה לי לרכוש פנטיום 4 בידיעה שהם יוצאים מן השוק? אגב בקשר לניידות אני לרוב מחובר לחשמל ולכן שאלתי מתייחסת לשיקולי ביצועים ומהירות ולא לניידות או התחממות (שאפשר לפתור בעזרת מאוורים חיצוניים) באותו מחשב נאמר שמהירות FSB שלו היא 1.6 מגה הרץ , האם זה נשמע הגיוני? ובקיצור האם מחשב 2.8 נייד שמיועד לעריכת וידאו מוסיקו ועיבוד תמונות יעשה את העבודה? (שאר המרכיבים חזקים ביותר ,1GB RAM , 7200 HD)
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הבאים עדיף מבחינת: איכות רכיבים תמורה לטווח ארוך ביצועים כללים מבנה פיצ'רים תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-