עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. יש לי 512M ואני מעונין להוסיף עוד סטיק אחד כזה, זה המפרט שלי: AMD Athlon 64, 2GHz 3200+ (מה אומר ה3200+?) Abit Kv-8 pro 204MHZ וזה כל המידע שיש לי על הזיכרון: האם אני ארגיש הבדל בביצועים בהוספת סטיק זיכרון? בעיקר בשימוש שוטף (כיום כאשר הFF ואייטונס פועלים ביחד המחשב בקושי זז) האם יהיה הבדל בין הוספת סטיק אחד לבין קנית שניים והחלפת הקיים? (כי הוא נראה לי די מעפן) אם אני מוסיף אחד של 1G בנוסף ל512, יכולה להווצר בעיה? במידה וכן, על אילו זכרונות תוכלו להמליץ לי? (דגם אחד של 512 ואחד של 1G) תודה רבה, דורון

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by ronenvvv,

שלום לכולם יש לי מחשב 2.8 פנטיום 4 , עם לוח אפוקס שתומך עד 4 גיגה. כרגע הזיכרונות לי הם שניים של 256 שעובדים ב Dual - מיקון טק 256, 3200 , דידיאר. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב... ואני לא רוצה לפגוע בדואל... מה האפשרויות שלי!? לשני סלוטים הנותרים אני יכול להכניס איזה זיכרון שאני רוצה (שניים שווים)? אני צריך לשמור על אותה חברה בשני הסלוטים הנוספים? או שאני יכול לקחת חברה אחרת עם נתונים זהים? אני יכול לקחת 2 של 512 , או רק 2 של 256 בשביל לא לפגוע בדואל הקיים!? אני אשמח לתשובה כמה שיותר מפורטת! תודה רבה , רונן...

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  3. ראשית שלום לכולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן. המחשב הנוכחי שלי הוא: אינטל פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ, כרטיס מסך ATI R9800 SE, לוח אם נוכחי אינטל D845PESV , זכרון 512 +256 PC2100 של קינגסטון וכעקרון זהו. להערכתי נשרף לי הלוח אם (מחשב נדלק וכל הזמן יש מסך שחור, נבדק כרטיס מסך אחר וזה לא הכרטיס מסך, להערכתי זה הלוח אם שנשרף, כתוצאה מקצר של הקטודות שנגעו בגוף המארז). ראיתי את הלוח אם הנ"ל : Albatron PX865PEC Pro V2.0 Socket 478 שאלותי הן: 1. האם הלוח אם הנ"ל יתאים לרכיבים שציינתי למעלה? (האם הוא יעבוד עם זכרון של PC2100?) והאם לא יהיו בעיות תאימות אל מול המעבד (המעבד שלי הוא מתאים לסוקט 478, תאימות הכוונה מבחינת המהירות וסוג הליבה)? 2. האם יש לוח אם מומלץ אחר בתקציב של בערך 400-…

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! רציתי לדעת אם מישהו יודע איך הלוח הנ"ל והאם הוא מתאים למשחקים , בהתחלה חשבתי על ה-p5b deluxe , המעבד שיהיה על הלוח הוא E6600 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  5. מתי זה יוצא?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by ben060,

זוהי הודעה הראשונה שלי אז מקווה להשתלב הנה השאלה: שמעתי ש 2 זכרונות של גיגה במהירות של 667 עובדים יותר טוב מ 4 זכרונות של 512 מ"ב זה יוצא אותו נפח אבל למה השני כרטיסים של גיגה יותר טובים ויותר יעילים?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  7. Started by BasketCase,

יש לי לוח אם intel i845G יש לו תמיכה ב-Serial ATA?

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  8. כשאני לוחץ F1 בכל מסך בביוס זה פשוט מעלה רשימה של פקודות מקשים F3 לא עושה כלום בשום מסך, איך בדיוק מגיעים לאופציות תזמונים של הזכרונות בלוח הזה??

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  9. Started by gal_il50,

ועוד שאלה : איך הסטפטינג JIXIB של ה-;1800?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  10. Started by bluemail,

ידוע שהוא תומך בדואל צנל של כרטיס מסך . האם יש מגבלה על זה ??? כלומר עד גירסה מסויימת ? ואם יש האם יש אפשרות עתידית לשדרג את הביוס לתמיכה של מתקדמים יותר ?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by isra1222,

שלום לכולם. אני חדש כאן. יש לי מחשב דיי חדש מלפני חודש בערך.. ובהתחלה הוא לא היה מראה לי חשבונות משתמשים רק לפני כמה ימים הוא היה מראה לי את זה .. ואז רציתי להעלים את זה וכנראה שנגעתי במשו לא נכון . ואז שניסיתי להעלות את המחשב זה כתב "לחץ על שם המשתמש שלך על מנת להתחיל" ואין על מה ללחוץ, הוא לא מראה שום מתשמשים ! אז נכנסתי במצב בטוח והוספתי משתמש חדש . ואז נכנסתי דרכו ועכשיו כל הדברים שהיו לי במחשב נעלממו ! ניסיתי להיכנס ל C:\Documents and Settings\Administrator ושאני מנסה להיכנס לאחד מהדברים זה כותב לי הגישה נדחתה.. ניסיתי את זה גם במצס בטוח ועדיין הוא כותב הגישה נדחתתה .. וניסיתי לפתוח משתמש חדש בשם adminitrator אבל הוא אומר שיש משתמש בשם הזה כבר. אבל הוא לא מראה אותו !…

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  12. Started by ben060,

קראתי שלא מייצרים יותר לוחות אם שתומכים ב rdram זה נכון? והאם הוא יותר טוב מה ddr 2? ועוד שאלה: מה ההבדל בין sata ל sata 2 ועוד אחת: ide זה החיבור של הדיסק קשיח ללוח אם? ואחרונה: מה היתרון של דואל צאנל על רגיל מה זה אומר שנגיד רגיל הוא בעל נפח של גיגה אז דואל צאנל הוא בעל נפח של 2 גיגה?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  13. Started by am50,

אני מחפש לוח אם אשר תומך ב-8GB זכרון, אם אפשר עם אפשרות הרחבה ל-16GB (או יותר). אני מניח שיש כאלו אבל לא ממש יודע איפה למצוא אותם. אם מישהו יכול לכוון אותי לאיזושהי טבלת השוואה שבה אני אוכל למצוא מידע זה זה מאוד יעזור לי. אם לא, אשמח לקבל דגמים. הלוח אם, מעבר לבחינה זאת, יכול (ועדיף) להיות עם כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול וכו'. לצערי אני לא אוכל לנקוב בתקציב כיוון שזה לא תלוי בי (אני צריך להביא דגם ואז או שיאושר או שלא), ככה שכמה שיותר זול עדיף. מישהו מכיר כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  14. ASUS P5GD1-VM האם ניתן לחבר כונן ide כונן קשיח וגם כונן דיסקים http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=37500 נכנסתי לאתר אבל אני לא כל כך הבנתי אם אפשר לעזור מישהו אני רוצה להזמין :s05:

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  15. אם בלוח אמ כתוב שאין פייר ווייר זה אומר שאין לי כניסה לחבר את הכרטיס פייר וויר או שאין ללוח אמ כרטיס כזה מובנה?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  16. אני יודע שה CORE2DUO של אינטל הם חזקים יותר מה מהמעבדים של AMD אבל מה קורה במקרה של מעבדים חלשים יותר כגון 3800X2 AM2 ו E6300 או E6400 של אינטל. אני לא מצאתי שום השוואה ישירה בין מעבדים אלו. מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  17. 965.975 וכו' זה צ'יפסטים רק של אינטל? או של כל החברות?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  18. Started by jambo7,

שלום אני מקווה שאני בפורום הנכון הבעייה שלי היא שיש לי זיכרון של 512 מ"ב אבל כשאני נכנס לאיטרנט יש נפילה בזיכרון והוא יורד ל 170 מ"ב [ איטרנט בלבד כשאין שום תוכנות שפועלות ברקע ]. וכשאני יוצא מהאינטרנט ומנתק את החייגן , הזיכרון לא חוזר לעצמו, הפעלתי ספיבוטים משמידי מרגלים אנטיוירוסים [נורטון 2004 ] ושום דבר חריג לא נמצא . הלכתי ל msconfig הורדתי שיניתי והתקנתי את win xp מחדש ובקיצור לא מצאתי מה הבעיה . אחרי חיפושים נכנסתי ל task manger ושמתי לב שכאשר אני נכנס לאינטרנט יחד עם האקספלורר עולה קובץ שנקרא ccproxy.exe והוא צורך 152000k זיכרון וכשאני יוצא מהאינטרנט הקובץ נשאר פעיל ולכן הוא החשוד העיקרי. השאלה האים אני צריך למחוק את הקובץ הזה או מה תפקידו ואיך מנטרלים את גוזל …

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  19. Started by dorielh,

שלום חברים , מישהו יכול לעזור ? אני רוצה להרחיב את הזכרון האחד ג'יגה שלי לשני ג'יגה בנייד טושיבה L40 17U , קיימת אופציה הרחבה , קניתי שבב קינגסטון בחנות באג היכן שרכשתי את הנייד הזה , הרכבתי אותו כשורה , וכלום לא קורה .... במאפיינים נשאר להראות 1024 , התקשרתי לחנות והם אמרו לי שצריך לעשות משהו בBIOS . מה עושים בBIOS? האם אני יכול לעשות את זה ? זה לא מסוכן ? מה תיתן לי ההרחבה? ובעיקר , אם צריך להכנס לBIOS אז איך נכנסים ומה כותבים שם ? אם מישהו יכול להסביר שלב אחרי שלב , אשמח מאוד .... (אני חדש בתחום , עימכם הסליחה ...)

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  20. הלוח : ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB זיכרון: 800MHZ 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel ספק: Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 435ש"ח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  21. Started by tombraider2003,

אפשר לקבל מידע בנוגע למונח MICROCODE שאני מאתחל את המחשב אז בתהליך הפוסטינג כשיש את הנתונים של המעבד הוא גם רושם MICROCODE PATCH CPU ID מה זה הדבר הזה??? יש לי לוח של ג'גיה בייט ומעבד P4 2.53

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  22. הדגם הזול ביותר עם טכנולוגיית זכרון המטמון הייחודית יהיה זמין לרכישה החל מה-7 ביולי - עם כוכבית משמעותית שעלולה להפוך אותו לבלתי רלוונטי עבור כל מי שנמצא מחוץ לצפון אמריקהלכתבה

23. Started by shimon17,

שלום, יש לי לוח הם מהדגם Field Value Motherboard Name MSI 645 Ultra (MS-6547) אני יודע שהוא ישן הוא תומך בזכרונות עד 333mhz תקנו אותי אם אני טועה אני משתמש בכרטיס זכרוןם אחד של 256 עם מהירות 266 ואחד של 256 מגה עם מהירות 400 עד כמה זה משפיע? ועד כמה זה מפריע לביצועים בכללי!? תוכלו לראות את המידע המדוייק ב"מפרט שלי" ושאלה אחרונה בקשר ללוח אם האם הטמפרטורה 49 מעלות סבירה?

• 5 תגובות
    • 489 צפיות
  24. Started by mazinya,

קיבלתי היום את המחשב ואני רק רוצה לוודא שהטמפ' תקינות. המעבד הוא 720BE לוח אם MA770-UD3 הביוס מעודכן לגרסת FD

25. Started by manz11,

שלום . מישהו יודע אם לוח אם MSI P3 NEO 7.1 שווה משהו ? והאם מישהו יודע את המחיר שלו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים