עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מדוע אין ביקורת על הלוח אם "ASUS P5WDG2 WS PRO' מעניין בדרך כלל עורכים סקרים על כל לוחות האם ודווקא על הלוח אם הזה לא נערך כלום? תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by Sarlula,

יש לי מחשב של DELL ואני מנסה לפרק את הלוח אם מהמגש פח, אבל אני לא יודע איך. אם למישהו יש תמונות, יהיה מדליק.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by zbrand,

יש לי פנטיום 3 800 MHZ על לוח ASUS מסוג CUV4X . אני רוצה לשדרג את המעבד למקסימום שהלוח תומך בו . אני לא מוצא האתר ASUS את הפרטים על הלוח הזה . אולי מישהוא יודע איזה מעבד מקסימלי אני יכול לשים על הלוח הזה ??? תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by asaf23,

מה הם ההבדלים בין ה680 ל750 מה היתרות של כל אחד? http://www.nvidia.com/page/nforce_600i_features.html#sli_epp ד"א פה רשום שה680 תומך זיכרון SLI ועל ה650 לא רושמים את זה?? לא יודע אני מבולבל

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי שני סוגי זכרונות למחשב שלי ואני צריך לבחור אחד מהם במקום הזיכרון הנוכחי שלי. הזיכרון הנוכחי שלי הוא גנרי, בלי שם וגם תוכנות הדיאגנוסטיקה לא מזהות אותו הוא מסוג DDR 400 . והזיכרון הנוסף שלי הוא קינגסטון DDR 333 VALUE הזכרונות שקיבלתי כתחליף הם: PROMOS בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM ELPIDA בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM איך הזכרונות האלה ואיזה יותר טוב? והאם כדאי להחליף?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  6. אני צריך לוח לשימוש במשחקים אינטרנט וכו'. אני לא עושה OC ללוח ואם כן אז ממש ממש קטן. אני אשים בו זיכרונות DDR2-533 שיש לי כעת בבית. מעבד יש לי כרגע P4 3.2 חד ליבה ובעתיד אני אשדרג נראלי לE6400. איזה לוח עדיף לי? אני חושב ללכת על הASROCK שמעתי שהוא דיי טוב יחסית. זה ממש דחוף כי אני רוצה לקנות את הלוח בימים הקרובים. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  7. Started by zxc1301,

אני רוצה להחליף מ SAMSUNG קאס 3 ל מיקרון קאס 2.5 שווה ההחלפה ? (ללא עלות כספית) פשוט ייתן לי תזמונים טובים יותר איך חברת MICRON בזכרונות ?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  8. בבקשה אל תעבירו או תתנו לי אזהרה, לא מצאתי פורום שקשור לזכרונות =\ בכל אופן, שמתי לב שבחלק מהזכרונות מצויינים פרטים כמו: נתאים למערכת 64BIT, מתאים לVISTA, תומך SLI READY וכד' רציתי לדעת מה הכוונה? לדוגמה אם אני רוצה לעשות מבנות מפרט עם מערך SLI , אני צריך זיכרון תומך SLI? האם הזיכרונות שמתאימים לויסטה הם היחידים בהם אני יכול להששתמש? האם הם טובים יותר? האם הייתם ממליצים עליהם? למה הם עולים יותר? וכנ"ל עם ה-64BIT, סליחה על כמות השאלות ^^ בתודה מראש, אורן.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  9. אם יש מספר סוגים אני מעדיף לקבל תמונה שלהם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  10. שלום, כרגע יש לי 1ג'יגה במחשב ואחרי שהמחשב עובד כמה שעות רצופות על אימיול ודפדפן וכמה דברים.. הניצול של הזיכרון מגיע ל75 אחוז שזה גבוהה אני רוצה לדעת האם שאני יתקין ווינדוס ויסטה ויוסיף עוד 1 ג'יגה.. הממחשב יעבוד לי בסדר ויסחוב עם 2 ג'יגה זיכרון את כל היישומים שאני מפעיל כרגע בXP? אני מפעיל בד''כ אימיול,אייסיקיו,דפדפן ומדייה פלייר ומידי פעם גם NERO. האם זה יספיק והמחשב יסחוב כמו שצריך?

11. Started by shaharZur,

אני הולך לקנות את הלוח אם P5LD2 של אסוס והבנתי שהוא יכול לתמוך בקונרו אם הוא עם REV 2.01G אבל איך אני יכול לדעת כאשר אני קונה אותו??? האם רשום משהו על האריזה??

• 8 תגובות
    • 517 צפיות
  12. צרכים: א. תומך INTEL c2d ב. תאימות לשדרוג מעבד בשלב מאוחר יותר ג. למשחקים כבדים מאוד ד. DX10 - חיבור PCI-E אחד (לא מעוניין בSLI) ה. זכרון DDR2 667MHz ו. לא מעוניין בOC. ז. אין לי מושג איזה פונקציות מועדפות מבחינת זכרון קשיח - בעניין זה אני סומך עליכם... תקציב 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  13. Started by bubba70,

אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות מחשב חדש ולמרות שאני דיי סגור על מה שאני רוצה לקנות עדיין יש לי כמה ספקולציות כי אני לא הכי בטוח בכמה דברים: 1. אני סגור על זה שאני רוצה AMD X2 והשאלה זה האם לקחת פשוט את ה 3800 או ללכת על ה4000 כי ממילא אני מתכוון לקנות גוף קרור טוב ולעשות אוברקלוק וההבדל היחיד ביניהם זה שלכל ליבה יש באחד 512KB ובשני 1024KB אז מה שאני שואל זה עד כמה זה באמת משפיע על הביצועים? 2. מבחינת זכרון אני מתכנן לקנות שני כרטיסים של ג'יגה אבל עכשיו עם כל העניין של AM2 האם שווה לחכות עוד ולזרוק על זה עוד כסף או שהשינוי שזה ייתן לא כל כך משמעותי? 3. מבחינת כרטיס מסך במקום לזרוק עכשיו הרבה כסף על אחד עצבני אני מתכנן לקנות את ה 7800GT ועוד איזה שנה לקנות עוד אחד כזה (או…

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by MiGHTyDuCK,

שלום. יש לי לוח אם של 9 GIGABYTE K8N ULTRA שני סטיקים של זכרון CORSAIR 512 CL2.5 PC3200 מעבד AMD ATHLON 64 3000 אני רוצה לשדרג ל2 ג'יגה זכרון, אתם ממליצים לקנות סטיקים חדשים או לשדרג את אלו ונניח במקרה של שדרוג כדאי לקנות עוד CORSAIR אותו דבר ? או שאפשר וכדאי לשלב חברות וסוגים שונים ובמקרה של קנייה חדשה מה אתם ממליצים לקנות ? ראיתי בזאפ שהמחירים לא בשמיים אבל בוא נגיד עד 600 שקל ככה ? תודה רבה ארז

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by gtf,

מה זה REAL CLOCK והEFFECTIVE CLOCK?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by doronpascal,

שלום רב, אני לפני רכישת מחשב חדש, וזקוק לעזרה בבחירת זיכרון של OCZ. ביקרתי באתר היצרן וכמובן הלכתי לאיבוד... יש מבחר עצום של זיכרונות, כל אחד עם מותג אחר SLI-READY, CROSSFIRE, REAPER וכו'... כל אחד בפני עצמו נראה אדיר ואני לא יודע מה יותר טוב ומה לבחור... מצד אחד SLI READY ישתלב טוב עם כרטיס המסך שיש לי של NVIDIA 8600GTS. מצד שני, ה-REAPER מכיל גוף קירור נחמד שישמור לי על הזיכרון. מה יותר טוב? מה לבחור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by yiftahorad,

שלום, האם מעבדי פנטיום(גם הראשונים) עובדים ב64 ביט? כי זה מה שקראתי עכשיו בספר טכנאי PC של דורון סיוון, אבל מצד שני גם על הRDRAM הוא כתב שהם עובדים ב64 ביט. בכל מקרה זה לא נראה לי הגיוני כי רק עכשיו התחילו לדבר על ה64 ביט במעבדים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  18. המפרט: מעבד: [url=https://tms.co.il/intel-core-i7-13700k-1700-tray]Intel Core i7 13700K / 1700 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1536 קירור למעבד: [url=https://tms.co.il/coolermaster-masterliquid-ml240l-v2-rgb-liquid-cooler]CoolerMaster MasterLiquid ML240L V2 RGB Liquid Cooler[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 254 לוח אם: [url=https://tms.co.il/asus-rog-strix-b760-i-gaming-wifi-m0eay0]Asus ROG STRIX B760-I GAMING WiFi[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 895 זיכרון: [url=https://tms.co.il/corsair-vengeance-rgb-ddr5-32g-7200-cl34]Corsair DDR5 32G (2x16G) 7200 CL34 Vengeance RGB[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 764 מארז: [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101637]מארז מחשב Antec …

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  19. לפי מה שהבנתי אם אני רוצה להוסיף זיכרון אני צריך שהוא יתאים לשאר הרכיבים ולמהירויות שלהם מצורף קובץ עם דו"ח על החומרה שלי איזה זכרון אני צריך להוסיף? 256MB ו 512 ושמות של יצרניות אם זה משנה... תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  20. אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק מאוד למשחקים ולעבודה בכלל בלי שאני צריך oc אני גם לא ממש יודע מה זה התקציב של המחשב 4500 והמסך 1500 אני רוצה שהמחשב יחזיק לאורך זמן (שנתיים לפחות) ולא להרגיש חלש מידי בעוד שנתיים יש את המעבד q6600 שהבנתי שהוא צריך השקעה ולא ממש בא לי להיכנס לזה חשבתי יותר על המעבד INTEL E6750או AMD 64 5200 ה-AMD הרבה יותר זול והבנתי שיש לו ביצועים טובים מאוד לא פחות מהמעבד של אינטל ואני חוסך פה הרבה כסף ויכול להשקיע ברכיב אחר כלשהו. אני גם לא יודע מה כדאי יותר AMD או אינטל...אז אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה מפרטים של מחשב תודה..

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  21. Started by stingeR-,

לחבר שלי יש את המפרט הבא (הרכבנו הרגע) : P4 1.6 Northwood @ 2144Mhz(533bus)(מחר אני ימשיך , בינתיים עשיתי לאן שהמעבד מגיע בלי תוספת מתח... , 48-50מעלות) ABIT IS7-E A-DATA PC3200 256MB @ 360MHZ @ 6-3-3-2.5 הקיצר , יש לו כאן עוד סטיק 256מגה במהירות 2100MHZ של ספקטק... אם אני יכניס אותו , הוא יעבוד כמו שצריך? ולהכניס אותו בדואל או ברגיל?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  22. שלום, האם הלוח הזה: P35-DS4 s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E יריץ את הזכרונות האלה: 2x1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2K2/2G) ב 1066mhz (ללא OC - פשוט במידה ומחברים ומפעילים)? אני שואל כי הזכרונות האלה לא מופיעים ברשימה של הזכרונות הממולצים ללוח הזה באתר של ג'יגה בייט... כ"כ במפרט שלהם כתוב שהם עובדים ב 1066 ב 2.2V, אבל בחוברת של הלוח כתוב שהוא תומך ב 1066 ב 1.8V... ומכאן השאלה... משהו ניסה/יודע? מעבר לכך, מדוע הזכרונות האלה עולים ב KSP בסביבות ה 1100 ש"ח ובנועה מחשבים 2000+ ? משהו שאני מפספס?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  23. Started by Tik-Tak,

זה שאלה לחבר שלי, יחובר מעבד D930. ולא הוא לא יודע מה זה OC, וכן אני מכיר לוחות יותר מוכרים ויותר זולים, אבל אפשר מידע כלשהו על הלוח הזה, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  24. שלום, אני כנראה קונה תמחשב הבא בקרוב: 1228 - מעבד, Intel Pentium D 930. 1150 - זיכרון, Samsung DDR2 1024MB 667MHz X 2. 1197 - כ.מסך, GeCube X1800GTO. 609 - דיסק קשיח, W.d WD3200KS, 360GB 16MB 7200RPM. כמו שאתם רואים חסר לוח אם, אני צריך אחד שיחזיק את המערכת הזאת עם כרטיס קול אווגידי פלטיניום... אבל לפניי כל זה אוליי כדי בכלל לחכות לקונרו? הבנתי שהוא אמור להגיע עוד חודש וחצי, לעלות אותו הדבר ולתת ביצועים בשמיים, זה נכון, ואם כן זה שווה את ההמתנה? אני אשמח לכל המלצה... תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים