מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
הראשון - GA-K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm השני (חדש יותר) -GA-K8NXP-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NXP-9.htm האם שווה לי לקנות את השני?
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
תודה רבה לכם על העזרה! לא הבנתי פשוט מה שרשום באתר של אסוס.
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
לפני כמה ימים גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד והחלפתי אותו , מאותו רגע החיישני טמפרטורה של המחשב לא מתפקדים ומציגים טמפרטורות לא הגיוניות : מעבד -6 מעלות ציפ 125 מעלות . השאלה שלי היא האם למעבד עצמו יש חיישן אחר שמתריע על חום ? משום שמאז המאוורר של המעבד עובד באופן קבוע על 3000 סל"ד ולא עולה או יורד כשאני רגיל שבמאמץ הוא מגיע ל4500 ואני חושש מנזק . והאם לדעתכם התקלה היא בלוח אם או במעבד ? המחשב פועל כך מספר ימים , כיבוי או ריסט לא עוזרים . המעבד הוא של אינטל 3.2 P4-540 הלוח גם של אינטל - D915PCY
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
למה יש הפרש גדול יחסית של כמעט 100 שקל בין הזיכרון הזה: A-Data 512 MB DDR 3200 Memory שעולה 600 לזה DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory שעולה 515 ??? יש הבדל משמעותי כ"כ בינהם? ומה זה ה-3200 הזה?זה המהירות כאילו כמו 400Mhz? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על : לוח אם : msi k7n2-l delta ועל זכרון מסוג: Infineon dual ddr 400 mhz 256m
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
המארז מבפנים אצלי נראה רע חוץ מהמון אבק לא רואים כלום, איך לנקות אותו ביסודיות ואת המאווררים שלו (מארז ספק מעבד) - יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 128M המאוורר שלו הלך והוא לא מסתובב יותר, הוצאתי אותו יש בזה סכנה ?? -איך אני בודק את הטמפ' של חלקיקי המחשב בדרך הכי קלה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
להמרת קלטות וידאו אנלוגיות ל cd תקציב 500 ש"ח לוח למעבד amd עם כרטיס מסך מובנה שבעתיד אוכל להוסיף כרטיס מסך 8800gts האם כרטיס asus m2a-vm hdmi יתאים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום אני חדש פה וממש היתפעלתי מהאתר הזה ומהפורמים עכשיו לשאלה :] אני מתכנן לשדרג את המחשב בכרטיס מסך לוח אם זיכרון פנימי ומעבד. בקשר למעבד יש לי שאלה:התקציב שלי הוא לא ממש גבוה ואני אצתרך להיסתפק בדגם של מקסימום 500-700 שקל. וחשוב לומר שאני מחפש משהו שיהווה חוזק למשחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך הוא החלק היותר חשוב אבל קראתי פה בפורום במאמר על המעבדים שלמשחקי רשת דרוש גם מעבד חזק . אז השאלה שלי האם מעבדי AMD sempron או barton בסביבות ה 2600 עד 2800 יעשו את העבודה בצורה טובה? ואם כן מה עדיף? sempron או barton? ומה ההבדל? ועכשיו ללוח אם : המוכר המליץ לי על ABIT עם הצ'יפסט של nFORCE2 יש כמובן כמה סוגים בסידרה אבל ההפרש במחירים שלהם לא ג…
-
- 5 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי זיכרון DDR 2X256 Mb. אני רוצה להוסיף עוד 512Mb. השאלה היא אם אני אוסיף סטיק אחד של 512 ולא שניים של 256 האם זה יעבוד? במה זה תלוי? דגם של לוח אם שלי הוא Asus P4S800D. מה עדיף 2 של 256 או אחד של 512? או שבמקרה הזה זה לא ממש משנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
יש לי מעבד אתלון 2.2 או 2.4 אני לא זוכר והחלפתי לוח ועכשיו המעבד עובד על 1.5 או יותר נכון 1.31 איך אני משנה את זה בחזרה ל 2.2 או 2.4 ועל איזה מהירות המחשב שלי צריך לפעול 100 133 166 הלוח הוא של גיגה ביט GA-7VAXP תודה.
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 MHZ על לוח ASUS מסוג CUV4X . אני רוצה לשדרג את המעבד למקסימום שהלוח תומך בו . אני לא מוצא האתר ASUS את הפרטים על הלוח הזה . אולי מישהוא יודע איזה מעבד מקסימלי אני יכול לשים על הלוח הזה ??? תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי זיכרון פנימי 256 333 MHZ אני רוצה לירנות 256 400 MHZ הם יעבדו ביחד או לא עם זה טוב לעשות את זה או לא :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות 2X512 של ADATA מסוג VITESTA או ג'יגה זיכרון בכרטיס אחד של twinmmos שניהם 667 התקציב הוא 450 שקל.. הזיכרון ADATA הוא מאיביי.. אז זה גם שיקול לגבי תזמונים אני יודע שADATA זה CAS Latency:5 והטווינמוס לא כתוב אצל KSP אם יש הצעה אחרת אז בכיף אגב הזיכרון מצטרף לקונרו.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
איך אני מעדכן את הביוס אחרי שגמרתי להוריד את העידכון שלו?? בבקשה הסבר מפורט למי שיכול
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני רוצה את המעבד הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~IQX9650~3~0.htm את הזכרון הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ3P1600EB4GK~15~0.htm ואת הכרטיס מסך הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~LV485~8~0.htm עכשיו אני בבעיה לגבי הלוח אני רוצה לוח שיתמוך SLI (בעתיד להוסיף עוד כרטיס כזה), יתמוך במהירות של הזכרון (1600) וב45NM של המעבד. איזה לוח יתאים?. כמובן רצוי שזה יהיה לוח היי-אנד, לטשתי עיניים לגבי זה http://www.skypc.co.il/pl_product~31168~10~0.htm במיוחד בגלל הצ'יפסט החדיש, הבעיה שהלוח לא תומך במהירות של הזכרונות. איזה לוח אתם מציעים?
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם עוד 512 זכרון של CROSEIR twin X (דיסלקט חחחח) יעזור לי במשהו ....... ואם כן במה ? עכשיו המפרט שלי הולך ככה : AMD 2500 (ב-OC ל3.2) 512 זכרונות של CROSEIR twin X Gforce FX 5900 80GB ABIT NF-7 S ואני משחק משחקים ברצולוציה של 1024X786 ולא מרגיש צורך מסוים לשחק על גבוהה יותר אז מה אתם חושבים תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם k8N neo4 של MSI ועליו שני זיכרונות של 512MB ddr 400MHZ CL3 של Kingstone הזכרונות הם double side (יש צ'יפים על שני צידי הזיכרונות) בחוברת של לוח האם מצוין שאם נמצאים על הלוח אם 4 זיכרונות double side מהירות הזיכרונות תרד ל 333MHZ האם שידרוג ל2G זיכרון ע"י הוספה של 2 זיכרונות זהים לזכרונות הקיימים כדאי מבחינת ביצועי המחשב ??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
כמה ביטים יש בכרטיס קול בלוחות אם אשר מצויידים בסאונדטורם כגון NF7-SL וכמו כן האפוקס המהולל בעל ה-NFORCE 250. האם הם יותר איכותיים מקריאיטיב לייב? לא ידעתי אם לכתוב את זה פה או באודיו וקולנוע ביתי אז תרגישו חופשי להעביר.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
מה ה CL הכי נמוך שניתן לקנות ב DDR2? איזה חברה אם אפשר קישור במהירות 667MHZ סטיק של 512X2 גיגה לסיכום בדואל יש לי כרגע CL4 533MHZ קינגסטון
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
זה המפרט שאני עומד לקנות: מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL 78 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אני שואל פעם אחרונה לפני הזמנה האם הזיכרונות האלו יספיקו לי? אני רוצה משחקים כבדים וOC עד ל 3.5 אולי טיפה יותר! אני שואל כי הם נראים לי ממש פשוטים ולא הכי טובים מה גם שאין עליהם שום קירור, אז זה די מוזר!
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של 965P-DS3 עם זוג קיים של 1*1 twinmos twister וברצוני להוסיף עוד זוג סטיקים של חברה אחרת שיעבדו גם כן כDUAL CHANNEL. הלוח תומך ב4 חריצי הרחבה לזיכרונות. ואם אני לא טועה עד 8 ג'יגה זיכרון. האם זה יהווה לי בעיה השדרוג? או שזה יעבוד? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
האם זה נכון ככל שה cl נמוך יותר מהירות הזיכרון יותר מהירה?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
בשביל מה יש את הכניסות sata בצד האחורי של המחשב בלוח אם ? זה כדי לחבר דיסק קשיח חיצוני או משהו כזה ?
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
לכל לוח אם יש סוגי זכרונות המתאימים לו לפי הגדרת היצרן. לדוגמא לוחות אם של gigabyte אינם תומכים, בהגדרה, בזכרונות של GSKILL. האם משמעות הדבר היא שהלוחות פועלים בצורה פחות אופטימלית עם זכורונות אלה? או שהם יוצרים בעיה של ממש בתפעול המחשב???
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-