מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
כמו שבטח תשימו לב, המפרט חלקי (מפאת שיקולים שעדיין נמצאים בתהליכי הכרעה) אבל נראה לי שהרכיבים שרשומים פה הם הרלבנטיים לנושא... בכל אופן, אף פעם לא עשיתי OC אבל חשבתי לנסות בעתיד, אני מבין שזה נשמע מאוד חובבני ולא רציני אבל באמת שאין לי דרך אחרת לתאר את העניין. הבעיה היא שזכרונות שמיועדים לאוברקלוקרים הם די יקרים (PC2-6400) ותהיתי אם 2G 667MHz CL4/5 יספיק לי למשחקים הכי כבדים שמתוכננים לצאת ב2007-2008, ואני מתכוונן לזה שכל משחק שאני ישחק בו על המחשב הזה ירוץ כאילו אני משחק בטטריס - בלי להתקע, לעצור, להתעקב - בלי למצמץ אפילו! אני מבין שמרבית העניין של המשחקים תלוי בכרטיס מסך אבל גם הזכרון משחק פה תפקיד מסוים ואני רוצה להיות בטוח שאם יש למחשב קושי מסוים - זה לא בא מהזיכ…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מבחינת מחיר יש הפרש משהו כמו מאה שקל..... אני מדבר על IQPC
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
להזכירכם אתמול הוודקרסט יצא, והוא מעבד לשרתים שאמור לתת מענה לאופרטונים ביקורות: http://www.tomshardware.com/2006/06/26/xeon_woodcrest_preys_on_opteron/ תביאו עוד ביקורות אם אתם מוצאים- לא סקירות (preview)
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
איך הוא באופן כלל מבחינת ביצועים? כדאי לקנות אותו? האם יש אותו למישהו והוא יכול להגיד לי אם יש סנסורים גם למעבד וגם ללוח אם? ואיך הוא באוברקלוקינג? ואם יש לכם עוד דברים להגיד עליו אז תגידו בבקשה זה יעזור לי. בתודה אלדד. האם מעבד פנטיום 4 נורטווד 1.8 FSB 400 יפעל עליו בלי בעיה? זה מעבד טוב לאובקלוק אז אני לא רוצה להחליף אותו בנתיים.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
תנו לי המלצות לחבר, ללוח אם ומעבד אינטל, ב1600 שקל, אם שווה אז תחרגו עד 1900 ולא שקל יותר. אני חשבתי על D930 ולוח P5ND2-SLI Asus ב1580 לפי זאפ. מתוכנן אובר קלוק מקסימלי על מתח סטוק מה אתם אומרים? זכרון כבר סגרתי על 2X512 667 של טוינמוס
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
טוב, החלטתי לעדכן, ובהחלט יש שיפור. שמתי ישר FSB על 350, וBOOT כמו שצריך בלי בעיה. הרצתי 3DMARK06, ולא היו שום בעיות, אבל אחרי זה הרצתי 05 ובCPUTEST הראשון המחשב נתקע באמצע... עשיתי REBOOT, הרצתי שוב פעם, ועוד פעם נתקע בCPUTEST, הפעם בTEST השני... כנראה שזה יותר מדי אוברקלוק(או שיותר מדי עם כל המתחים בSTOCK) אז שמתי על BUS של 333, הרצתי שוב פעם, והפעם לא היו בעיות... יכול להיות באמת שזה בגלל שאני לא מעלה מתחים? או שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק מינורי(מ666 ל700) לזכרון? אם מישהו זוכר מנסיון העבר שלי, אז הזכרון שלי כנראה לא כל כך אוהב אוברקלוק... לכל מקרה עשיתי כמה פעמים REBOOT בשביל לבדוק האם עושה BOOT בלי בעיות, ואכן בעית הCOLD BOOT נעלמה... אולי הבעיה אצלי ספציפית בגלל כמה ס…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם בסביבות ה- 400 -500 ש"ח למעבד PD 2.66 GHZ 805 שבלוח אם יהיה כרטיס מסך מובה כמו 6100 או 6150, המחשב מיועד לעבודה משרדית בלבד.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איזה צ'יפ כדי לקנות למעבד a64 3000: nforce 3 via sis ו ali עוד לא יצאו.כדי לחכות?? אם אפשר גם את הסוג של הלוח.תודה!!! -----------עריכה----------- תקציב-900 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הוספתי למחשב שלי עוד 1 ג'יגה זיכרון ועכשיו יש לי 3 ג'יגה ראם עם איזה תוכנות או משחקים אפשר לנצל את כל ה3 ג'יגה זיכרון??? :s05: שגעו חופשי
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה הם ההבדלים בין ה680 ל750 מה היתרות של כל אחד? http://www.nvidia.com/page/nforce_600i_features.html#sli_epp ד"א פה רשום שה680 תומך זיכרון SLI ועל ה650 לא רושמים את זה?? לא יודע אני מבולבל
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
עכשיו ככה...הלוח זה מה שיש לי עכשיו... בעקבות זכייתי בלוח AM2 ללוח שלי... אני מחליף מעבד ל3800+ X2 עם 65W....השאלה היא מה לגבי הזיכרונות אני צריך זיכרון שיעבוד בקצת OC ושיהיה 2GB....וכמובן זול וטוב....(לא זול טילים כי אז הוא לא יהיה טוב)....
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אהלן , יש לי נכון לעכשיו במחשב 2X512MB OCZ GOLD CL4 וגם 1GB PQI TURBO CL4 הבעיה שה PQI מגביל אותי ב OC (אני גם לא מבין למה יש לו תיזמונים יותר נמוכים מה OCZ אבל דברים כאלו לא ניתנים להסבר). בכל מקרה אני צריך סטיק במקום ה PQI עדיפות ל OCZ GOLD הבעיה שיש לי לוח 945 ג'גהבייט שתומך עד 667 , רציתי לשאול אם קיט של 2GB על 800MHZ יתאים ללוח הזה (אפשר לראות מפרט צד ימין בפרופיל). אני גם דיי בדילמה מה לעשות , האם לקנות עוד 2X512 ? אבל לא ישאר לי מקום ואני מתחיל להרגיש ש 2GB דיי חונקים אותי או לקנות קיט של 2GB ולהשאיר את ה2X512 אבל אז לא יהיה DC (גם עכשיו אין אבל אם קונים אז כבר..) הצעות יתקבלו בברכה , וכן אני יודע שדיי נדפקתי עם ה OCZ שיש לי עכשיו פשוט החנות שקניתי ממנה ל…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש 2*256 מב זיכרון בDUAL CHANEL אבל כידוע יש לל ABIT NF7 רק שלוש סלוטים של זיכרון ומכיוון שאני רוצה להוסיף עוד 512 מב נוספים אני חייב לקנות אותם בסטיק אחד.האם זה יהרוס את הDUAL CHANEL.? והאם זה יפגע בבצועי המערכת?? תודה על העזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
איך אני מעדכן את הביוס אחרי שגמרתי להוריד את העידכון שלו?? בבקשה הסבר מפורט למי שיכול
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מהם התיזמונים של twinmos ddr1 400mhz 1024 mg אשר יאפשרו OC מקסימלי תוך שמירה על בלאי מינימלי, ואיזה מתח לקבוע לו. הלוח הוא a7v266 צ'יפסט של VIA, למרות שהתמיכה המקסימלית של הלוח בתדר זכרון היא עד 266, יש דרך להעלות את תדר הזכרון מעבר לזה?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני מתכנן oc איזה לוח אמ יתאים?? המפרט הכללי הוא: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667 SEAGATE 250Gb SATA II 16MB 3250410AS Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATa א- מה אתם אומרים על המפרט? ב- איזה לוח אמ אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
תודה לעונים. חיים
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אם יש מספר סוגים אני מעדיף לקבל תמונה שלהם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
הרכבתי לפני כמה ימים מחשב CONROE עם הלוח הזה, ואמרו לי שהוא בסדר. עכשיו קראתי בת'רד אחר ואמרו שהוא "מסורס" ולא תומך בזכרונות 667 (שהוספתי). האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הבאים עדיף מבחינת: איכות רכיבים תמורה לטווח ארוך ביצועים כללים מבנה פיצ'רים תודה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי סטיק של (twinmos twister (400mhz CL2.5 ואני רוצה להוסיף עוד אחד אבל ה twister שיש היום בחנויות הוא לא מאותו דגם והוא הרבה יותר יקר ,בחנות היחידה שמצאתי אותו במהירות 400mhz הוא נמכר עם שבב BH5 . יש למישהו רעיון איך להוסיף זיכרון בלי להסתבך עם בעיות של חוסר תאימות?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את לוח האם הנ"ל בארץ ? הדגם המדויק בבקשה ....
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לוח אם למעבד אינטל P-D עם זכרונות DDR2 וסלוט ל-AGP תודה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח הנ"ל תומך במעבד quad 6600 חיפשתי בכמה מקומות ויצאתי עם עוד שאלות.. איזה צ'יפסט ואיזה סוקט צריך בשביל מעבד קוואד?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-