עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד. לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ, אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ? להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה : Field Value CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Field Value Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266 Field Value S…

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by Kazuma,

האם זכרונות 800 מגה הרץ בעלי תזמונים טובים יותר, עדיפים על זכרונות 667 מגה הרץ בעלי תזמונים פחות טובים, במידה ואני לא עושה OC ? בפרמטר כלשהו? או שאני סתם מבזבז כסף? אני על ווינדוס וויסטה אגב אז חשבתי שעדיף 800 מגהרץ עם תזמונים עדיפים ?

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by fuck off,

לשכן שלי יש 2 סטיקים אותו דבר של זיכרון, הלוח תומך בדואל צ'אנל. כשבודקים בביוס זה מראה שזה עובד על דואל צ'אנל, אבל כשבודקים באוורסט זה מראה שיש אפשרות לזה או מששהוא בסגנון, אבל זה עובד על סינגל. יש עוד דרך לבדוק את זה איכשהו במערכת ההפעלה? ואם זאת בעיה, איך מתקנים את זה?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by esaly,

רציתי לשאול...יש דרך לבדוק איזה דגם זכרונות יש לי במדוייק? בדקתי בEVEREST ולא רשום, גם בCPU-Z לא מצאתי... פשוט אני רוצה לבדוק אם הזכרונות שיש לי נתמכים ע"י הלוח החדש שהזמנתי DS3...ומצאתי באתר של GB רשימה של זכרונות נתמכים ע"י הלוח...

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by דרומי,

רציתי לשאול 2 שאלות: 1.האם מעבד AMD מגיע עם קירור או שצריך לקנות בנפרד? אם כתוב כך:AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 2.מה אתם אומרים על ספק של COOLMASTER הזה,הוא יספיק ל מערכת של AMD כוללת 6600GT ולוח NFORCE 4. מארז: (Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include(window)-(440 nis ספק: (Coolermaster Regular 350W RealPower Power Supply-(220 nis . אודה אם תייעצו לי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by yoelshalit,

שלום יש לי לוח אם k8N neo4 של MSI ועליו שני זיכרונות של 512MB ddr 400MHZ CL3 של Kingstone הזכרונות הם double side (יש צ'יפים על שני צידי הזיכרונות) בחוברת של לוח האם מצוין שאם נמצאים על הלוח אם 4 זיכרונות double side מהירות הזיכרונות תרד ל 333MHZ האם שידרוג ל2G זיכרון ע"י הוספה של 2 זיכרונות זהים לזכרונות הקיימים כדאי מבחינת ביצועי המחשב ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  7. אני מחפש לוח אם בתקציב 500 ש"ח ל-AMD 3800 ונתקלתי בהמלצה על הלוח הזה. האם יש בו כרטיס מסך מובנה ? אם כן, האם הוא מספק כדי לשחק במשחקים של היום (כמו WoW) בצורה חלקה על הגדרות נמוכות ?? תודה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  8. שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. היה לאבא שלי במשרד איזה זכרון אז הוא הביא לי אותו, כתוב עליו 128MB PC133 האם זה יתאים למפרט שלי? תסתכלו במפרט צד ימין ואם לא אז זה יתאים לפנטיום 3?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by ~J-O-K-E-R~,

בלוח אם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~39200~10~0.htm כמה כרטיסי זיכרון אפשר להכניס בו? ויש לו חיבורי USB2 נכון?

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by electrikspider,

אהלן לכולם שאלה פשוטה ביותר אבל רק מי שמבין שיענה בבקשה .... מה עדיף זכרון של GELI ,OCZ, KINGSTON, CROSAIR או משהו אחר שמישהו ממליץ ??? תודה על העזרה מדובר ב DDR 512 בין 400-500MHZ

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by LG_Falcon,

אשמח אם תיעצו בעניין. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לP4, אבל אני צריך לקנות בשביל זה לוח אם חדש. לוחות אם לעניין הם רבים ומגוונים - רק שאני מוגבל בדבר אחד קטן - יש לי 750MB SDRAM כבר על המחשב וחבל לי סתם ככה 'לזרוק אותו', מאחר ולא מצאתי אף לוח לP4 עם בקר מתאים לSDRAM... על כך יש לי 3 שאלות: 1. מצאתי לוח אחד - ASUS P4S133-L, יש לו תושבת של 168 כך שהוא מתאים לSDRAM - אך האם הוא מדור ישן? התכונות הקיימות בו ישנות יותר? התמיכה שלו תהיה מוגבלת לשדרוגים נוספים? 2. מצאתי לוחו נוספים התומכים -גם- בSDRAM בנוסף לDDR, יש להם 4 תושבות, 2 לכל סוג. האם ניתן להשתמש בכולן במקביל או שמדובר ב-'או או'? 3. האם בכלל שווה להשאיר את הזכרון הזה, האם הוא יצור בעצם צוואר בקבוק והאטה מאחר וכל שאר הרכ…

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  13. פשוט לא הצלחתי למצוא ברשימה ההיא משהו שרציתי... אז אני רוצה לרכוש זכרונות אחרים אני מדבר על הרשימה הזו... (בצד שמאל כתוב QLV ) http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2070&l1=3&l2=11&l3=640&l4=0 איך הזכרונות האלה: OCZ DDR2 PLATINUM 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 עם הלוח הזה: Asus Rampage Formula והמעבד הזה: Q9300 והכרטיס מסך הזה: HD4850 מפרט מאוזן? ניתן לבצע לו OC בלי שרכיב אחד ייצור צוואר בקבוק לרכיב אחר?...

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. Started by galav1,

המחשב של אחותי מגיע ל-75 מעלות וזה גורם לזה שהמחשב מתחיל מההתחלה כל הזמן אז אני רוצה להחליף משחה תרמית מדובר ב-p4 2.8 סוקט 478 הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את המאוורר שלו פתחתי את שני הקליפסים אני מנסה להוציא אותו ולא מצליח מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by PsyMor,

שלום אנשים, אני מתלבט בין שתי זיכרונות טובים בדקתי בכמה אתרים ומצאתי ש -OCZ EL DDR 400 PC3200 PLATINUM REVISION 2 CL2 יותר טוב מ - CORSAIR TWINX DDR400 PC 3200 XL PRO CL 2 עכשיו אני מדבר על 2 512x. אז אם משהו יכול לעזור אני השמח.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by koshoro,

שלום , אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין שני מעבדים שעומדים בדרישות המחיר שלי.... 1.·מעבד + AMD Mobile Athlon XP2800 2.CELERON M 1.4 G המחשב שאני מחפש לא צריך להיות חזק במיוחד ....( לצורך ישומי OFFICE ) שאלת בונוס האם משהו מכיר את המחשבים הניידים של חברת FUJITSO SEIMENS ....?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by hen1235,

אני צריך שתמליצו לי על לוחות אם לסוקט 754 עם AGP. שיהיו טובים לאוברקלוק מתון ושיהיה בהם הרבה פיצ'רים. האם הלאן פארטי לסוקט הזה הוא טוב? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  18. Started by galtzur,

שלום לכולם אני בתהליכי תכנון לקראת מחשב חדש. עד עתה הוחלט על: מעבד מרובע ליבות - Q6600 (אלא אם יגיע משהו חדש/מומלץ יותר בזמן הקרוב) כרטיס מסך asus 8800gt 512MB. אני גם יודע שאני ארכוש 4GB של זכרון. אני מתכנן בשלב הזה להתקין WindowsXP, ולהפעיל עליו בעיקר תוכנות אדובי ותכנות אינטרנטי (מעט מאוד תלת-מימד) לא מתוכנן שום המהרה (OC) אני מאוד הייתי רוצה מחשב שקט . הייתי שמח לקבל מכם על המלצה ל: מעבד - האם עדיף לרכוש את המעבד עם מאוור מותקן עליו ? אם כן , יש המלצות על איזה מאוור ? זכרונות - יש העדפות כלשהם ? אני מחפש 2*2GB, ע"מ שאפשר יהיה להרחיב בעתיד כשאעבור ל VISTA. לוח אם - יש כ"כ הרבה, שאני ממש לא יודע איך להבחין בינהם. על איזה לוח הייתם ממליצים (ואם אפשר גם למה) ? אשמח לקבל…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  19. שלום. יש לי 512M ואני מעונין להוסיף עוד סטיק אחד כזה, זה המפרט שלי: AMD Athlon 64, 2GHz 3200+ (מה אומר ה3200+?) Abit Kv-8 pro 204MHZ וזה כל המידע שיש לי על הזיכרון: האם אני ארגיש הבדל בביצועים בהוספת סטיק זיכרון? בעיקר בשימוש שוטף (כיום כאשר הFF ואייטונס פועלים ביחד המחשב בקושי זז) האם יהיה הבדל בין הוספת סטיק אחד לבין קנית שניים והחלפת הקיים? (כי הוא נראה לי די מעפן) אם אני מוסיף אחד של 1G בנוסף ל512, יכולה להווצר בעיה? במידה וכן, על אילו זכרונות תוכלו להמליץ לי? (דגם אחד של 512 ואחד של 1G) תודה רבה, דורון

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by ofir667,

אני צריך מעבד טוב וחזק שהמחשב יעבוד מהר (כי יהיו עליו הרבה דברים ומשחקים) ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? האם כדאי לקחת את זה? או שכדאי לקחת מעבד של AMD Athlon שעולה בערך במחיר של המעבד הזה?

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  21. אז ככה כמה אופציות עומדות לפני והם ככה: DFI Infinity NF4 Ultra DINF4U Gigabyte GA-K8N SLI GK8NSLI-B Albatron K8NF4X תודה ענקית לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by hezina,

איזה מעבד של אינטל הוא ההכי חזק(שמו המלא) והאם הוא שתי ליבות או 4? ועיקר השאלה שלי היא איזה מעבד של אינטל הוא הכי טוב למשחקים לפי דעתכם? ועל איזה לוח אם טוב אתם ממליצים לי למחשב חזק וחדש של 4 ליבות או 2 (תלוי לפי מה שתמליצו לי שיותר טוב למשחקים...)תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  23. שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte 965p-DS3 ו 2 מודולים של זכרונות Geil Ultra 800MHZ (קיט של 2 ג'יגה). רק עכשיו שמתי לב שבביוס, DIMM voltage מוגדר כ "normal", כלומר ברירת מחדל שאמורה להיות 1.8V (תקנו אותי אם אני טועה כאן), אבל לפי everest המתח לזכרונות הוא 1.9V. האם יש כאן סתירה, או שאני מפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  24. Started by athi,

ga-m55sli-s4

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by arpa,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח אם למפרט הבא: Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore 512MB Kingston DDR2 667MHz GigaByte 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II אני יודע שיש את: ?8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI- ובד"כ ראיתי שמציעים אותו פה במפרטים.. אבל אני מחפש אחד אחר כי החנות שאני רוצה לקנות ממנה לא מספקת אותו. אז אם אפשר בבקשה המלצה ללוח למפרט הזה, חוץ מההוא של Gigabyte (עדיפות בכלל לא של gigabyte). אגב, אין לי שום כוונה לבצע OC או דברים מהסוג הזה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים