עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yan_y,

שלום! אני מענוניין לקנות מחשב חדש שבעיקר יהיה למשחקים ורציתי לדעת האם המעבד E6550 של אינטל גם 1333 מ.הרץ כמו הE6750? ועד כמה מורגש ההבדל בין 2 המעבדים? שאלה נוספת: עד כמה יהיה מורגש ההבדל אם אני אקח את הסט: מעבד E6750 עם זיכרון 2GB במהירות 800 מ.הרץ או את הסט: מעבד E6550 עם זיכרון 2GB במהירות 667 מ.הרץ?

• 8 תגובות
    • 476 צפיות
  2. שלום, איזה לוח הכי מתאים למעבד E6750, לא מתוכנן OC. תודה.

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  3. יש לחבר שלי במחשב סטיק אחד של 512MB, כשנשארו לו 3 סלוטים פנויים. אם הוא יוסיף עוד סטיק של ג'יגה לא אמורה להיות לו בעיה נכון?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  4. שלום. יש לי 512M ואני מעונין להוסיף עוד סטיק אחד כזה, זה המפרט שלי: AMD Athlon 64, 2GHz 3200+ (מה אומר ה3200+?) Abit Kv-8 pro 204MHZ וזה כל המידע שיש לי על הזיכרון: האם אני ארגיש הבדל בביצועים בהוספת סטיק זיכרון? בעיקר בשימוש שוטף (כיום כאשר הFF ואייטונס פועלים ביחד המחשב בקושי זז) האם יהיה הבדל בין הוספת סטיק אחד לבין קנית שניים והחלפת הקיים? (כי הוא נראה לי די מעפן) אם אני מוסיף אחד של 1G בנוסף ל512, יכולה להווצר בעיה? במידה וכן, על אילו זכרונות תוכלו להמליץ לי? (דגם אחד של 512 ואחד של 1G) תודה רבה, דורון

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  5. Started by ronenvvv,

שלום לכולם יש לי מחשב 2.8 פנטיום 4 , עם לוח אפוקס שתומך עד 4 גיגה. כרגע הזיכרונות לי הם שניים של 256 שעובדים ב Dual - מיקון טק 256, 3200 , דידיאר. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב... ואני לא רוצה לפגוע בדואל... מה האפשרויות שלי!? לשני סלוטים הנותרים אני יכול להכניס איזה זיכרון שאני רוצה (שניים שווים)? אני צריך לשמור על אותה חברה בשני הסלוטים הנוספים? או שאני יכול לקחת חברה אחרת עם נתונים זהים? אני יכול לקחת 2 של 512 , או רק 2 של 256 בשביל לא לפגוע בדואל הקיים!? אני אשמח לתשובה כמה שיותר מפורטת! תודה רבה , רונן...

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  6. Started by le011,

האם כדאי לקנות את המעבד הזה Q9300 במחיר של 800 שח-יד שנייה תודה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  7. Started by omert,

שלום אני מעוניין לקנות זכרונות 2GB. יש לי לוח אם Asus PHS800-MX chipset SIS661FX ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות זכרונות DDRII או DDRI ובנוסף מהי מהירות התדר המקסימלית שהלוח אם שלי יכול לקרוא??

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  8. ראשית שלום לכולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן. המחשב הנוכחי שלי הוא: אינטל פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ, כרטיס מסך ATI R9800 SE, לוח אם נוכחי אינטל D845PESV , זכרון 512 +256 PC2100 של קינגסטון וכעקרון זהו. להערכתי נשרף לי הלוח אם (מחשב נדלק וכל הזמן יש מסך שחור, נבדק כרטיס מסך אחר וזה לא הכרטיס מסך, להערכתי זה הלוח אם שנשרף, כתוצאה מקצר של הקטודות שנגעו בגוף המארז). ראיתי את הלוח אם הנ"ל : Albatron PX865PEC Pro V2.0 Socket 478 שאלותי הן: 1. האם הלוח אם הנ"ל יתאים לרכיבים שציינתי למעלה? (האם הוא יעבוד עם זכרון של PC2100?) והאם לא יהיו בעיות תאימות אל מול המעבד (המעבד שלי הוא מתאים לסוקט 478, תאימות הכוונה מבחינת המהירות וסוג הליבה)? 2. האם יש לוח אם מומלץ אחר בתקציב של בערך 400-…

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  9. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! רציתי לדעת אם מישהו יודע איך הלוח הנ"ל והאם הוא מתאים למשחקים , בהתחלה חשבתי על ה-p5b deluxe , המעבד שיהיה על הלוח הוא E6600 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  10. Started by kobi10,

קניתי לאחרונה מחשב חדש עם המעבד הזה, רציתי לשאול האם הוא 64 ביט, ואם כן, אשמח לקבל הסבר קצר לגבי ההבדל בין מעבד 64 ביט למעבד רגיל.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  11. אז ככה כמה אופציות עומדות לפני והם ככה: DFI Infinity NF4 Ultra DINF4U Gigabyte GA-K8N SLI GK8NSLI-B Albatron K8NF4X תודה ענקית לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  12. שלום לכם. חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ומעבד של AMD Athlon64 והוא רוצה לדעת אם ניתן לקחת לוח אם תומך הסוקט החדש (אפשר למצוא בארץ כבר את ה-Gigabyte GA-K8NS) ולשים לו מעבד עם סוקט ישן (נגיד ה-Athlon64 3000). ועוד שאלה, שווה בכלל לקחת את הלוח אם שהזכרתי? הבנתי שמבחינת ביצועים הוא מעולה אבל הבעייה היא במחסור בפיצ'רים, השאלה היא באיזה פיצ'רים מדובר? כי לפי המפרט שלו הבנתי שיש לו רייד, כרטיס רשת וכרטיס קול. מקווה לעזרה

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  13. יש לי שני סטיקים של kingstone 256mb PC3200 התקנתי היום וולקנו 12 ולא יודע למה, כשאני הפעלתי את המחשב הלוח אם זיהה את המעבד כמעבד מסוג אחר. אז בגלל זה נכנסתי לביוס ועשיתי "העלאת הגדרות אופטימליות" או משהו כזה. בקיצור, עשיתי "שיחזור הגדרות". אבל עכשיו, הלוח אם חזר לקרוא את שני הזיכרונות כ-333DDR ולא כ-400DDR. הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה לפני 3 חודשים. אתם עזרתם לי לפתור אותה (שיניתי משהו בביוס). אני ניסיתי לעשות חיפוש להודעה ההיא אבל לא מצאתי. אני נכנסתי לביוס ואז ל-SOFWMENUE ועדיין לא מצאתי שם משהו שקשור לזיכרון, חוץ מה: CPU/DRAM RATIO, אבל שם יש את היחש בין המעבד לזיכרון ולא קביעת ה-MHZ של הזיכרון. אם אפשר בבקשה תגידו לי שוב איך אני משנה את הזיכרונות מ-333 ל400? יש לי לו…

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  14. Started by mosh18,

יש לי עכשיו שני מעבדים האחד p4 3 ghz שקיבלתי עם המחשב והשני p4 3.06 ghz אז שווה לי להחליף בייניהם? והאם 60 Mhz עושים כזה שינוי?

• 6 תגובות
    • 476 צפיות
  15. שמעו אנחנו מעבירים חצי מחשב שלי לאחותי וקונים לי לוח אם חדש + מעבד חדש וגם זכרונות. כרגע יש לי 2 של 256 ועוד אחד של ג'יגה עכשיו אני צריך להעביר לפחות 512 לאחותי עם הלוח אם. אז מה שאני חשבתי זה להעביר אליה את ה-2 של 256 ולקנות אצלי עוד אחד של ג'יגה, הבעיה זה שאני חושש ששתיים לא יספיקו לי, אז חשבתי להוסיף עוד 2 של ג'יגה ואז יהיה לי 3, הבעיה שנוצרת היא שלא יהיה לי DC, שלפי מה שהבנתי זו בעיה רצינית, למרות שכיום אני ללא DC, הייתי מעדיף באמת להוסיף בביצועים... כמובן שאפשר להעביר אליה א ה- 2 של ה- 256 ולהוסיף אצלי עוד 3 ג'יגה אבל זה כבר יוצא ממש מלא כסף, ותחשבו שחוץ מזה אני גם רוצה לקנות מעבד + לוח אם... אז מה אתם חושבים ? מה אתם הייתם עושים ? אתם חושבים שאני אנצל בכלל 4 גי'גה …

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  16. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420 כדאי לקנות אותם או שיש יותר טובים במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  17. Started by SpLAsH,

שלום לכולם ברשותי המחשב הנייד pavilion tx 1218ca עם מעבד Turion tl-58 1.9ghz וויסטה הום פרימיום. כרגע יש לו 2 סטיקים של חצי ג'יגה בזכרון ואני רוצה לשדרג. שאלותי הן: 1. בגלל שמדובר על מעבד AMD, האם הוא ידע לנצל זכרון 800 מה"צ או שהוא יודע לעבוד רק עם 667? 2. יש טעם לקנות 4 ג'יגה 800 מה"צ (670 שקל) או שלא יהיה הבדל ביצועים לעומת 2 ג'יגה 667 מה"צ (300 שקל)? תודה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  18. Started by ff10,

איך אני מעדכן את ה BIOS שלי ?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  19. Started by am50,

אני מחפש לוח אם אשר תומך ב-8GB זכרון, אם אפשר עם אפשרות הרחבה ל-16GB (או יותר). אני מניח שיש כאלו אבל לא ממש יודע איפה למצוא אותם. אם מישהו יכול לכוון אותי לאיזושהי טבלת השוואה שבה אני אוכל למצוא מידע זה זה מאוד יעזור לי. אם לא, אשמח לקבל דגמים. הלוח אם, מעבר לבחינה זאת, יכול (ועדיף) להיות עם כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול וכו'. לצערי אני לא אוכל לנקוב בתקציב כיוון שזה לא תלוי בי (אני צריך להביא דגם ואז או שיאושר או שלא), ככה שכמה שיותר זול עדיף. מישהו מכיר כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  20. Started by naba,

המטרה: OC של 3GHZ בערך (יש לי פריזר 7 פרו). יש לי כבר זיכרונות של 667MHZ. אני צריך לוח אם ומעבד שטובים לOC השילובים שחשבתי עליהם : ‏965P-DS3 s775 של GB ומעבד E2160 או ‏IP35-E s775 C2Q 1333Mhz של אביט ומעבד E2140 מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  21. שלום, הזמנתי היום באייבורי מחשב חדש, המוכר שיכנע אותי לקחת תלוח אם הבא: msi p965 neo-f 7.1 למעבד E6600 רציתי לדעת אם זה לוח אם טוב? תודה

• 6 תגובות
    • 476 צפיות
  22. שלום חברים. אני צריך את העזרה שלכם, וזה דחוף לי (חייב להחליט עד מחר) :'( יש לי לוח ASUS דגם P4S800D שהתחיל לעשות בעיות (2 USB הפסיקו לעבוד ונדמה לי שצפויות לי עוד בעיות). הלוח הזה הינו צ'יפסט 655FX. עכשיו, יש לי אפשרות להחליף את הלוח שלי בלוח מדגם ASUS P4P800. שהוא צ'יפסט INTEL 865PE. פשוט חבר שלי תורם מחשב עם הלוח הזה וחשבתי אולי אני אקח אותו לעצמי ואשים את הלוח שלי במקום. זה גם ככה הולך לילד בן 8 ולא משנה לו 2 USB פחות.אצלי יש המון USB אבל יותר מדאיג אותי האם צפויות עוד בעיות בהמשל?! השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין הלוחות? האם אני יורד הרבה באיכות עם ההחלפה הזו? כל תשובה שלכם תתקבל בברכה. תודה מראש! הלינקים ללוחות באתר של היצרן: http://www.asus.com/products4.…

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  23. Started by semca,

:-*חג שמח ! משום מה איני רואה במפרט של הלוח אם,NF7-SL שמצויין בו גם כרטיס רשת מובנה ,האם מישהו יכול לתקן אותי,מכוון שזה חשוב לי שיהיה כזה כרטיס.

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  24. Started by predator_008,

כרגע יש לי 3GB של RAM שמורכב מ-4 מודולים של זיכרון DDR400 דואל צ'נל. 2X1024 + 2X512, בתזמונים של 3-3-3-5-2T, שאלתי היא האם אני אקבל ביצועים גבוהים יותר אם אני אבצע שינוי לאופן הבא, להוריד את ה-2 סטיקים של 512, ז"א להשאיר 2X1024 בתזמונים של 3-3-3-5-1T, או להשאיר במצב הנוכחי? ובכלל מה עדיף? תזמונים טובים יותר או נפח RAM גדול יותר?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  25. אך אני בודק את הMHZ בזיכרון וכמה הוא מגיע\עושה?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.