עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by manticore,

1. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270179766854&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 2. http://cgi.ebay.com/NEW-Dual-Core-AMD-Athlon-64-X2-4200-939-1MB-TOLEDO-CPU_W0QQitemZ150178287855QQihZ005QQcategoryZ80139QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem רציתי לקנות את הראשון אבל ההצעה נגמרה, מצאתי את השני והם נראים אותו דבר חוץ מהCACHE נראה לי... בראשון כתוב L1 : 128kb X2 L2: 1MB - 512 X2 בשני כתוב פשוט L1 128 kb L2 512 kb הם אותו דבר או שיש הבדל?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  2. Started by tal_m9,

קיים למכירה בארץ לוח אם למעבדי הליבה הכפולה של AMD שמכיל: (אפילו חיבור 1 מכ"א) AGP PCI-Express IDE SATA 2 DDR2 בבאס 800 ומעלה??

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  3. 1.5 כמו בAGP או 1.6 ?!

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  4. Started by zbrand,

יש לי פנטיום 3 800 MHZ על לוח ASUS מסוג CUV4X . אני רוצה לשדרג את המעבד למקסימום שהלוח תומך בו . אני לא מוצא האתר ASUS את הפרטים על הלוח הזה . אולי מישהוא יודע איזה מעבד מקסימלי אני יכול לשים על הלוח הזה ??? תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  5. Started by ychamp,

שלום אני הייתי מעוניין לקבל דעה על זיכרונות של buffalo. אני רוצה לדעת כמה אמינים הזיכרונות בגלל שהם יחסית זולים לאללה. רק 35.5 דולר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  6. לסוקט 7 + כמה זיכרונות ישנים שאני לא מצליח להבין איזה סוג או מהירות הם(התאימו לאותו לוח עם סוקט 7) אז כמה אתם חושבים שאפשר להשיג?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  7. Started by idodos,

אני רוצה לדעת איזה מבין המעבדים האלו חזק יותר. אני מדבר על נטו חזק ביחס ששאר המפרט שווה כמובן (חוץ מהלוח אם כמובן). אני יודע שיש ביניהם הפרש מחירים ואני יודע שהאינטל הוא כפול ליבה בעוד שהשני לא וכו' וכו' אז בבקשה לענות לעיניין איזה מעבד נותן יותר ביצועים בדגש על משחקים כמובן. ה- intel D 2.8 dual core או ה- AMD 3500 AM2 (לא כפול) כן אני יודע שיש מעבדים שווים אחרים והם לא מתחרים אחד בשני אבל אני מבקש רק לגביהם לדעת תשובה נטו איזה מביניהם יותר חזק למשחקים . והאם זה שהאינטל הוא כפול ליבה יתן לו בעתיד יתרון או שזה סתם לא רציני ... תודה רבה

8. Started by XMB,

אהלן , יש לי נכון לעכשיו במחשב 2X512MB OCZ GOLD CL4 וגם 1GB PQI TURBO CL4 הבעיה שה PQI מגביל אותי ב OC (אני גם לא מבין למה יש לו תיזמונים יותר נמוכים מה OCZ אבל דברים כאלו לא ניתנים להסבר). בכל מקרה אני צריך סטיק במקום ה PQI עדיפות ל OCZ GOLD הבעיה שיש לי לוח 945 ג'גהבייט שתומך עד 667 , רציתי לשאול אם קיט של 2GB על 800MHZ יתאים ללוח הזה (אפשר לראות מפרט צד ימין בפרופיל). אני גם דיי בדילמה מה לעשות , האם לקנות עוד 2X512 ? אבל לא ישאר לי מקום ואני מתחיל להרגיש ש 2GB דיי חונקים אותי או לקנות קיט של 2GB ולהשאיר את ה2X512 אבל אז לא יהיה DC (גם עכשיו אין אבל אם קונים אז כבר..) הצעות יתקבלו בברכה , וכן אני יודע שדיי נדפקתי עם ה OCZ שיש לי עכשיו פשוט החנות שקניתי ממנה ל…

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by ^^rUsLaN^^,

קודם כל הזמנתי מחשב בIQPC , אז תודה על התגובות והייעוץ! עכשיו , הזמנתי זיכרון DDR2 KINGSTON 667MHZ 1GB ויש לי עוד זיכרון ישן DDR SAMSUNG 333MHZ 512MB . יש לי לוח אם ASUS M2N E , האם הזיכרון הישן יתאים ?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  10. תגידו לי אם זה אפשרי: התקשרתי ל-IVORY בקשר לאיזו מודעה באתר שלהם עם מעבד E6550 (שאמור לצאת ב-22, נכון?), ואמרתי להם שלא הגיוני שכבר יש להם אותו, והם אמרו לי בביטחון שכבר יש להם אותו ואני יכול להזמין את המחשב. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  11. Started by Vindicator,

מהם התיזמונים של twinmos ddr1 400mhz 1024 mg אשר יאפשרו OC מקסימלי תוך שמירה על בלאי מינימלי, ואיזה מתח לקבוע לו. הלוח הוא a7v266 צ'יפסט של VIA, למרות שהתמיכה המקסימלית של הלוח בתדר זכרון היא עד 266, יש דרך להעלות את תדר הזכרון מעבר לזה?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  12. יש לי 1200 שקל אני רוצה גיגה זיכרון !! 2 של 512 תנו לי מה אתם ממליצים לי לקנות אני מוכן להוסיף עוד מאה מתיים שקל אבל עם זה ישתלם .. ורציתי לדעת עם 512 זיכרון לעומת גיגה זיכרון אני יראה את השיפור בעניים ? ממש ממש הכול יהיה לי יותר מהיר ? או שזה לא ממש ממש ישנה את המהירות

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by iyehuda,

nf4 ל nf4 ultra ואם יש מבחן השוואה בניהם

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  14. Started by bubba70,

אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות מחשב חדש ולמרות שאני דיי סגור על מה שאני רוצה לקנות עדיין יש לי כמה ספקולציות כי אני לא הכי בטוח בכמה דברים: 1. אני סגור על זה שאני רוצה AMD X2 והשאלה זה האם לקחת פשוט את ה 3800 או ללכת על ה4000 כי ממילא אני מתכוון לקנות גוף קרור טוב ולעשות אוברקלוק וההבדל היחיד ביניהם זה שלכל ליבה יש באחד 512KB ובשני 1024KB אז מה שאני שואל זה עד כמה זה באמת משפיע על הביצועים? 2. מבחינת זכרון אני מתכנן לקנות שני כרטיסים של ג'יגה אבל עכשיו עם כל העניין של AM2 האם שווה לחכות עוד ולזרוק על זה עוד כסף או שהשינוי שזה ייתן לא כל כך משמעותי? 3. מבחינת כרטיס מסך במקום לזרוק עכשיו הרבה כסף על אחד עצבני אני מתכנן לקנות את ה 7800GT ועוד איזה שנה לקנות עוד אחד כזה (או…

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by Joob69,

לכל לוח אם יש סוגי זכרונות המתאימים לו לפי הגדרת היצרן. לדוגמא לוחות אם של gigabyte אינם תומכים, בהגדרה, בזכרונות של GSKILL. האם משמעות הדבר היא שהלוחות פועלים בצורה פחות אופטימלית עם זכורונות אלה? או שהם יוצרים בעיה של ממש בתפעול המחשב???

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  16. שלום! יש לי התלבטות בין שני זכרונות ובין שני לוחות אם: לוחות אם: gigabyte gap35ps3 או gigabyte ep43ds3l וזכירונות: בעיקרון אותו דבר יש רציתי לדעתם אם יש הבדל רמות בין החברות ocz ל kingston אל תגידו לי יש משהו יותר משתלם רק מה יותר טוב מבין שניהם.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by Fungus Funk,

אני קונה מחשב מ"פלונטר" ומתכוון לקנות בנפרד את ה - G.Skill 2GBHZ מפנדה. ובכדי אולי להקל על רכישת הקנייה וכל עניין פיצול הקנייה, רציתי לדעת אם יש לפלונטר זכרונות באותה רמה שלהם פחות או יותר ובאותו טווח מחירים [כ-1800 ש"ח], של חברה אמינה וטובה. אך אני לא מבין גדול בזכרונות, וכאן אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי בבדיקה ... http://www.plonter.co.il/ ואם יש צורך בכך, זאת המערכם המיועדת : Intel® Core2 Duo E6600 P5W-DH-Deluxe SAPPHIRE Radeon® X1900XT 512MB אם אין בפלונטר משו במשתלם וברמה של ה - HZ, תיידעו אותי ואני כבר אזמין בנפרד מפנדה .. בתודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  18. ??? זה בסדר להפעיל הרבה פעמים את ה-3DMark03.

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  19. הפריחה המחודשת הנוכחית של מפתחת השבבים מטאיוואן עשויה להפוך את AMD לשותפה חדשה ומפתיעה, אשר תעשה שימוש בטכנולוגיות שלה בכדי לשפר את מעבדיהלכתבה

20. Started by satan,

רכשתי זכרונות חדשים geil pc3500 512x2 ultra platinum הרכבתי הכל עובד טוב ויפה. פתחתי cpu-z והוא מראה שהם עובדים על 157 מגה הרץ. האם ככה זה צריך להיות? לדעתי זה אמור להיות על 200 ואם כן אז איך אני מסדר את זה? יש לי a64 3200+ GA-K8NSNXP Nforce 3 250 תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 496 צפיות
  21. Started by mrwolf,

אני רץ על dual 2 6300 ושני ג'יגה זכרון פנימי 667. ראיתי בזאפ זכרונות בזיל הזול. 109 שקל לג'יגה. kingstone 667 1gb. השאלה שלי היא איפה ירגישו את השיפור בביצעוים ובכמה יכולת. אני עם ויסט ה

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by romanlevin,

הם נחשבים בסדר? ספציפית, יש משהו שאני צריך לדעת עליו לפני שאני קונה MSI P35 NEO?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  23. Started by isra1222,

שלום לכולם. אני חדש כאן. יש לי מחשב דיי חדש מלפני חודש בערך.. ובהתחלה הוא לא היה מראה לי חשבונות משתמשים רק לפני כמה ימים הוא היה מראה לי את זה .. ואז רציתי להעלים את זה וכנראה שנגעתי במשו לא נכון . ואז שניסיתי להעלות את המחשב זה כתב "לחץ על שם המשתמש שלך על מנת להתחיל" ואין על מה ללחוץ, הוא לא מראה שום מתשמשים ! אז נכנסתי במצב בטוח והוספתי משתמש חדש . ואז נכנסתי דרכו ועכשיו כל הדברים שהיו לי במחשב נעלממו ! ניסיתי להיכנס ל C:\Documents and Settings\Administrator ושאני מנסה להיכנס לאחד מהדברים זה כותב לי הגישה נדחתה.. ניסיתי את זה גם במצס בטוח ועדיין הוא כותב הגישה נדחתתה .. וניסיתי לפתוח משתמש חדש בשם adminitrator אבל הוא אומר שיש משתמש בשם הזה כבר. אבל הוא לא מראה אותו !…

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  24. Started by starslover,

8)

25. Started by ronenlevi,

שלום רציתי לדעת איזה מחשב נייד עדיף לקנות של חברת IBM או של HP ואם יש דגם מסויים שכדאי תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים