עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by alonkl,

בעירון בניתי את המחשב למשחקים.. ועכשיו אני נכנס לשוק עריכת הוידאו חח.. הוא יהיה טוב גם לזה?

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  2. Started by Joob69,

לכל לוח אם יש סוגי זכרונות המתאימים לו לפי הגדרת היצרן. לדוגמא לוחות אם של gigabyte אינם תומכים, בהגדרה, בזכרונות של GSKILL. האם משמעות הדבר היא שהלוחות פועלים בצורה פחות אופטימלית עם זכורונות אלה? או שהם יוצרים בעיה של ממש בתפעול המחשב???

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  3. Started by emule2,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש והבנתי שהיתה לפני כמה ימים ירידה במחירים של AMD והשאלה היא מתי הירידה תבוא לידי ביטוי בחנויות בארץ אם בכלל? כנ"ל לגבי הירידה שצפויה ב 22 מתי הירידת מחירים תגיע לארץ?

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  4. שלום לכולם אני בונה מחשב ל3 שימושים עיקריים: - צפייה בHD - מה שדורש שקט, מה שדורש כמה שיותר קירור פאסיבי - פוטושופ ברזולוציה גבוהה - עריכת וידאו - מה שאומר שהוא חייב RAID, שיהיה נחוץ כשHD יהפוך לסטנדרט. firewire אפשר להוסיף ככרטיס בקלות. -לא מתוכנן OC, ולא משחקים. המעבד יהיה כנראה Q9300, כ. מסך 9600\8600, ו 2x2GB RAM 800Mhz אני לא מבין גדול בלוחות אם אבל קראתי הרבה נתונים ונשארתי עם 2, ולכן אני שואל אתכם. ההתלבטות שלי כרגע היא: P5K-E\WIFI - יש לו 2 פתרונות קירור מיוחדים של ASUS, הstack cool וה heat pipe. אני לא יודע כמה אפקט אמיתי יש להם, אבל זה נשמע טוב. יש לו 4 יציאות למאווררים (למארז המתוכנן, P182, יש 3 בילט אין) בנוסף יש לו SATA חיצוני ויכול לשמש כמשדר WIFI, שזה גימיק…

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  5. אני מנסה להבין מה ההבדל בין לוח DRAGONTAIL של INTEL ללוח GA-EP35DS3P של GIGABYTE ת'כלס עד כמה שאני מבין הפיצ'רים די זהים מבחינת מה ניתן לחבר אז מה הבדל ולמה ממליצים על הלוחות של GIGABYTE בעוד שעל לוחות INTEL לא ראיתי המלצות? צריך לברוח מלוחות INTEL? תודה

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  6. Started by NTT,

שלום, אני בחרתי את הלוח Gigabyte GA-P35-DS3R ואמרו לי בחנות שלוחות של GIGABYTE לא הולכים טוב עם CL4 4GB DDR2, אז אמרו לי לבחור לוח אם מקביל של ASUS, אז בחרתי את הAsus P5KR,והיה רשום שם שהוא Enance 71% Memory Speed,כאילו מגביר את המהירות של הזיכרון ב71%, זה יכול לגרום משהו לזכרונות שלי?זה מגביר את המהירות רק בOC או גם ברגיל? ועוד משהו: בשביל שהלוח יחסוך בחשמל,אז רשום שם שהוא מגדיר את התדר של המעבד, איך אני יכול לעשות שזה לא יגדיר לי לתדר נמוך יותר ושהמחשב יתן ביצועים טובים? וגם הP5KR הוא לוח מקביל ללוח של GIGABYTE שהזכרתי?או שיש לוח אם טוב יותר,עם RAID ויותר סאטוט באותו מחיר פחות או יותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  7. Started by עדן.ט,

היי. רציתי לדעת כמה חשמל צורך מחשב ממוצע (ללא מסך) ליחידת זמן. וכמה כסף הולך בארץ על יחידת כח מסויימת . (אני רוצה לחשב כמה כסף נשרף על מחשבים שדולקים בלי שיהיו לידם) תמונה כללית- אנטיוירוס ברקע, תוכנות מסרים כמו אייסקיו מנסגר. בנוסף תוכנות כמו טיםספיק (TS) ומשחק רשת שרץ (MU למי שמכיר.) נלוות אליו תוכנות שגורמות לו לפעול אוטומאטית (בוטים למינהן- autoclicker) אין שימוש בCD או DVD, הארד דיסק כן מן הסתם. המשחק לא הכי כבד, אבל עדיין משהו, מרגישים איטיות שאתה נמצא עליו והוא פועל. אני רוצה לדעת נגיד כמה וואט זה צורך בשעה או בדקה, לא ידעת איך זה הולך. ובנוסף כמה משלמים על וואט אחד או על כמות מסויימת. מקווה שזה ברור. ואם כדי לדעת צריך פרטים טכניים על המחשב אני מוכנה לבדוק, תאמרו ל…

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  8. Started by gooz,

שלום יש לי שאלה : קניתי לוח אם של חברת Epox עם צ'יפסט של Nforce2 וכשאני בודק עם התוכנה cpuid בשם של היצרן לא מופיע לי כלום יש כזה blank מה זה אומר? זה זיהה את הצ'יפסט ואת הכל אבל איך זה לא זיהה את היצרן? מישהו נתקל בזה? האם יכול להיות שיש לי חיקוי? :[

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  9. Started by fadlon64,

Asus P4P800-SE Intel 865PE האם הוא יציב, בעייתי, שווה משהוא?

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  10. Started by RayZ,

היי, רציתי לדעת. איזה לוח הכי מתאים לבניית אתרים,מסמכים רבים,משחקים ובעיקר מהיר במיוחד. כאילו,עד עכשיו שמעתי על כל לוח שמתאים לצרכים מסויימים. אני רוצה לדעת אם יש לוח שמתאים לכל הצרכים. תודה

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  11. Started by PsyMor,

שלום אנשים, אני מתלבט בין שתי זיכרונות טובים בדקתי בכמה אתרים ומצאתי ש -OCZ EL DDR 400 PC3200 PLATINUM REVISION 2 CL2 יותר טוב מ - CORSAIR TWINX DDR400 PC 3200 XL PRO CL 2 עכשיו אני מדבר על 2 512x. אז אם משהו יכול לעזור אני השמח.

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  12. Started by ychamp,

שלום אני הייתי מעוניין לקבל דעה על זיכרונות של buffalo. אני רוצה לדעת כמה אמינים הזיכרונות בגלל שהם יחסית זולים לאללה. רק 35.5 דולר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  13. Started by slimshady21,

שמעתי שאם אני לוקח למשל זכרונות CL3 אז אפשר פשוט לכוון בביוס ל-CL2.5, זה נכון?? והאם זה נקרא OC או משהו כזה שגורם לחימום :-[?? והאם אפשר להפוך גם CL2.5 ל- CL2?? זה חשוב, אני קונה בקרוב זכרונות ואני צריך לדעת מה כדאי, תודה

• 5 תגובות
    • 463 צפיות
  14. יש לי dfi infinity אני לא בטוח אם התקנתי דרייברים ללוח אם כמו שצריך... איך אני יכול לבדוק?? התקנתי את הדברים שהיו בדיסק (לא בדיסקט, כי לא ידעתי איך להתקין אותם ואם צרים בכלל) התקנתי nVidia Chipset Drivers וזהו... עכשיו נכנסתי לאתר של dfi וראיתי שאני יכול להוריד את הדרייברים הבאים: RAID Driver ו-NVIDIA System Driver איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?? והאם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה או שזה לא חשוב?

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  15. Started by elad-k1,

יש לי כרגע 2 סטיקם של סמסנוג 256 mb והמחשב יחיסית חדש לפני שנה ככה ואני רוצה להחליף תזיכרון של אז החלטתי לימכור תשתיים שיש לי.. ולהחליף לזיכרונות שתים של 512 שיהיה dual השאלה אם הזיכרנות האלה טובים ?? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146883 יש לי לוח אם asus p4p intel 865pe cheipset FSB 800mhz מעבד 2.8c ..וגם זה התקציב שלי 110 דולר יש משו במחיר כזה של זיכרון יותר טוב?? תודה לעוזרים(עם יהיה)

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  16. Started by kinggil,

תודה ח'ברה.

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  17. Started by _idank_,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות לוח אם והוא שואל איזה יותר טוב AN8 ULTRA AN8 SLI תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  18. Started by רוני1,

מישהו מכיר איזה אתר או משהו שיכול לעזור לי ללמוד יותר על וינדוס ועל תיקון מחשבים והכל אבל מרמה בסיסית כי כרגע אני לא יודע הרבה... ????. בץוןדה מראש

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  19. שלום, אני קונה מחשב בימים הקרובים ואני לא רוצה לעשות טעות. האם הלוח Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset מתאים ל AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box?

20. Started by koshoro,

שלום , אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין שני מעבדים שעומדים בדרישות המחיר שלי.... 1.·מעבד + AMD Mobile Athlon XP2800 2.CELERON M 1.4 G המחשב שאני מחפש לא צריך להיות חזק במיוחד ....( לצורך ישומי OFFICE ) שאלת בונוס האם משהו מכיר את המחשבים הניידים של חברת FUJITSO SEIMENS ....?

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  21. Started by mb74ever,

שמתי לב שהם מאוד זולים..אז רציתי לדעת איך הם אולי ארכוש.. מצאתי 512MB 400MHZ DDR ב420 כולל משלוח..

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  22. Started by Hr44,

במעבד הCELL של IBM יש 200 מיליון ויותר טרנזיסטורים והוא 7 מעבדים, אז איך שבמעבד של אינטל כפול ליבה יש גם 200 מיליון טרנזיסטורים (אני לא יודע במדיוק כמה טרנזיסטורים...) והוא רק שתי מעבדים?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  23. Started by UBS,

שלום (זה נשמע קצת כמו בעיה מילולית אבל אני באמת צריך עזרה) יש לי כרגע 4 זכרונות שכל אחד מהם הוא של 512 מגה הם פועלים ב 200X2 DUAL CHANEL יענו 400 הרץ עם תזמונים של 2-2-2-6 ו ומתח על 2.9 עכשיו לשאלה : האם יש דרך כלשהיא שאני יכול לגרום להם לעבוד על T1 והאם זה יתן שיפור רציני ? האם להעלות מתח,לשנות תזמונים או משהוא יוכל לגרום לזה שמתי שאני שם אותם על T1 המחשב ידלק ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 462 צפיות
  24. למה לי לקנות את ה 533 בעצם ? ולמה לי לקנות את ה 400 על ה 533?

• 3 תגובות
    • 462 צפיות

דיונים חדשים בפורומים