עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. MSI K8N Neo PLATINUM AMD ATHLON 64 3200+ BOX או AMD ATHLON 3500 S-939 64 BIT ABIT AV8 S-939 SATA GBL MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MG או MSI RADEON 9600 XT 256 MG

• 9 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by Titan777,

מה זה אומר הסטפינג הזה? ראיתי שיש B3 שזה אומר שהוא ישן או משהו כזה..... איך אני יודע איזה סטפינג יש לי למעבד אם עדיין לא הרכבתי אותו? ומה הסטפינג הזה בעצם אומר?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  3. יש לי 1200 שקל אני רוצה גיגה זיכרון !! 2 של 512 תנו לי מה אתם ממליצים לי לקנות אני מוכן להוסיף עוד מאה מתיים שקל אבל עם זה ישתלם .. ורציתי לדעת עם 512 זיכרון לעומת גיגה זיכרון אני יראה את השיפור בעניים ? ממש ממש הכול יהיה לי יותר מהיר ? או שזה לא ממש ממש ישנה את המהירות

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  4. אני צריך לוח לשימוש במשחקים אינטרנט וכו'. אני לא עושה OC ללוח ואם כן אז ממש ממש קטן. אני אשים בו זיכרונות DDR2-533 שיש לי כעת בבית. מעבד יש לי כרגע P4 3.2 חד ליבה ובעתיד אני אשדרג נראלי לE6400. איזה לוח עדיף לי? אני חושב ללכת על הASROCK שמעתי שהוא דיי טוב יחסית. זה ממש דחוף כי אני רוצה לקנות את הלוח בימים הקרובים. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  5. http://www.ifixit.com/Guide/images/air_logic_top.jpg http://www.ifixit.com/Guide/images/air_logic_bottom.jpg זה הלוח אם של ה macbook air החדש... אורכו המלא כאורך עפרון וכמובן דק מאוד ומכיל 2 גיגה זיכרון DDR2, מעבד Intel Core 2 Duo, וגם כרטיס מסך וציפסט כמובן.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין להזמין מחשב חדש והחלטתי לבחור בלוח של INTEL LEMONT DP965LTCK CONROE READY איך הלוח הזה? אני חייב לציין שלא מתוכנן שום OC והמעבד שהולך להיות עליו זה E6300 וכרטיס מסך 7600 GS 256 M,B

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by the_lighting,

זה המפרט שאני עומד לקנות: מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL 78 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אני שואל פעם אחרונה לפני הזמנה האם הזיכרונות האלו יספיקו לי? אני רוצה משחקים כבדים וOC עד ל 3.5 אולי טיפה יותר! אני שואל כי הם נראים לי ממש פשוטים ולא הכי טובים מה גם שאין עליהם שום קירור, אז זה די מוזר!

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by coron10,

סליחה על הבורות אבל מהו המעבד המקביל של אינטל למעבד הזה:AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT. ובכלל האם זה מעבד שתומך בויסטה (כמובן אם רכיבים אחרים מתאימים)ץ תודה ושוב סליחה על הבורות.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by LG_Falcon,

אשמח אם תיעצו בעניין. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לP4, אבל אני צריך לקנות בשביל זה לוח אם חדש. לוחות אם לעניין הם רבים ומגוונים - רק שאני מוגבל בדבר אחד קטן - יש לי 750MB SDRAM כבר על המחשב וחבל לי סתם ככה 'לזרוק אותו', מאחר ולא מצאתי אף לוח לP4 עם בקר מתאים לSDRAM... על כך יש לי 3 שאלות: 1. מצאתי לוח אחד - ASUS P4S133-L, יש לו תושבת של 168 כך שהוא מתאים לSDRAM - אך האם הוא מדור ישן? התכונות הקיימות בו ישנות יותר? התמיכה שלו תהיה מוגבלת לשדרוגים נוספים? 2. מצאתי לוחו נוספים התומכים -גם- בSDRAM בנוסף לDDR, יש להם 4 תושבות, 2 לכל סוג. האם ניתן להשתמש בכולן במקביל או שמדובר ב-'או או'? 3. האם בכלל שווה להשאיר את הזכרון הזה, האם הוא יצור בעצם צוואר בקבוק והאטה מאחר וכל שאר הרכ…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  10. צרכים: א. תומך INTEL c2d ב. תאימות לשדרוג מעבד בשלב מאוחר יותר ג. למשחקים כבדים מאוד ד. DX10 - חיבור PCI-E אחד (לא מעוניין בSLI) ה. זכרון DDR2 667MHz ו. לא מעוניין בOC. ז. אין לי מושג איזה פונקציות מועדפות מבחינת זכרון קשיח - בעניין זה אני סומך עליכם... תקציב 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  11. ראיתי שיש ללוח אפשרות להעלות את הBUS של המעבד בלי קשר לזכרונות, ואז חשבתי על 2 אפשרויות שאני מתלבט ביניהן E4300 וזכרונות 667 רגילים, עולה משהו כמו 1700 סה"כ, או אולי מעבד 6400 כדי להגיע למהירות יותר גבוהה או E6300 עם זכרונות לOC כמו הHK של GSKILL ולהעלות אותם סינכרונית עד שמשהו מגביל (כנראה הלוח) ההתלבטות היא בעיקר בגלל המחיר, כי האפשרות הראשונה זולה בכ700 ש"ח שטכנית אפשר להביא איתם אפילו 6600 עוד שאלה שיש לי בנושא היא מה יהיה הפרש ביצועים בין 2 האפשרויות ? כלומר אפשרות 1 מעבד על 3150 נגיד וזכרונות על 333BUS אי סינכרוני כמובן או אפשרות 2 של מעבד על 3150 ובאס על 450 למשל, מה יהיה ההפרש בביצועים ? תודה לעוזרים זה די דחוף כי אולי אני משנה הזמנה פעילה שאמורה להגיע עוד יומיים

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  12. Started by חתול תעלול,

שלום , הייתי מעוניין שתציעו לי את מעבד ה AMD ,Athlon XP הטוב כיום ומהיר ביותר , את שמו ,ועוד דבר ,גם את שם מעבד ה AMD 64 BIt החזק . תתנו לי כמה אופציות שאני יכול לקנות למחשב ביתי ,אני רוצה מעבד חזק במיוחד ... אודה לכל העוזרים ! יום טוב ;D

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  13. Started by amitaihasnes7,

שולם. אני רוצה להבין אם הבנתי משהוא שקשור למעבדי ה-core 2 duo. אם הבנתי נכון מה תוכנת ה-Intelligent Power Capability (המייושמת במעבדים אלו) היא למעשה סט של יכולות, שעוצבו במטרה להפחית את צריכת החשמל של המעבד. מאפיין זה דואג לכך שרכיבים במעבד, אשר לא נעשה בהם שימוש בעת ביצוע פעולה מסוימת, לא יקבלו זרם חשמלי. האם יש עוד דברים שתוכנה זאת עושה ולא ציינתי למעלה?. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  14. אני דיברתי פההרבה בפורום על ה Q9450 ואמרו לי לחכות אז מחכה כפי שהבנתי יצאו עכשיו מרובעים חדשים וכפולים {יכול להיות שאני לא מבין... תודיעוני} בכתבה שקראתי פה הבנתי שהמעבד הנ"ל עומד לצאת מהשוק ביגלל החדשים א"כ מה המעבד הכי מישתלם אם אני קונה תוך שבועיים-חודש מחשב עדיף לחכות כמה שיותר ביגלל הכרטיסי מסך גם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by SpEcToR,

אאם אני מכניס זכרונות במהירות 800 ללוח אם שתומך רק עד 667... הזכרונות יורידו אוטומטית את התדר ל-667?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  16. לוחות אם של Biostar מדגמים TA690G ו TF7025 ? הם מבוססים על כרטיסי מסך של ATI ו NVIDIA, וכוללים יציאת DVI.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by tzachsh,

שלום לכולם! ברצןני לרכוש מחשב שבו אני יוכל לערוך בתוכנות עריכה כמו פרימייר ,אוויד ,אפטר אפקט...וקיבלתי 2 הצעות :אינטל ו-amd ברצוני לדעת איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו. ולהלן ההצעה: סה"כ סה"כ 1 INTEL Pentium 4- 3.0 (630) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RET - קירור מצויין למעבד לא תודה 2 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original 1 INTEL Sorento (945G) -LAN1000 + RAID+ FIREWIRE- DDR2 - ATX 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE וההצעה השניה: 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE סה"כ 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 1 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL 2 512MB Samsung…

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  18. Started by m.l,

יש לפי מה שאני רואה את אותו זיכרון בדיוק בשני חנויות שונות בהבדלי מחירים גדולים מאוד! קישור1: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 קישור2: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3204 למה בנועה זה 170 שקל פחות מIQPC? מה ההבדל בזיכרונות? יש לציין שאני לא עושה OC כלל...

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by Y-T-M,

קניתי מחשב חדש ויש לי שאלה הורדתי את התוכנה cpu z ראיתי את החלקים ששמו לי במחשב בחרתי את המעבד e6300 של אינטל ושמו לי את הלוח אם של גיגבייט צ'יפסט 965 שמו לי ובזכרונות ביקשתי של 800 מגה הרץ אבל לפי מה שאני רואה זה רק 400 מגה הרץ ורציתי להיות בטוח שאני צודק לפני שאני הולך לחנות ומתלונן ויש לי 2 של 512 הנה התמונה תגידו לי אם אני צודק:

20. Started by elad-k1,

יש לי כרגע 2 סטיקם של סמסנוג 256 mb והמחשב יחיסית חדש לפני שנה ככה ואני רוצה להחליף תזיכרון של אז החלטתי לימכור תשתיים שיש לי.. ולהחליף לזיכרונות שתים של 512 שיהיה dual השאלה אם הזיכרנות האלה טובים ?? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146883 יש לי לוח אם asus p4p intel 865pe cheipset FSB 800mhz מעבד 2.8c ..וגם זה התקציב שלי 110 דולר יש משו במחיר כזה של זיכרון יותר טוב?? תודה לעוזרים(עם יהיה)

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  21. שלום לכולם. אני זקוק לעצה מקצועית ביותר על מנת שההשקעה שלי לא תהיה לחינם מכיוון שהמחשב שברשותי כרגע מספק ביצועים לא רעים בכלל..אולם אני מחפש לשפר את הביצועים משמעותית(לפחות ב40%),כי אם לא..ההשקעה לא משתלמת מבחינתי ואולי אמתין עוד קצת. המפרט שברשותי: AMD Athlon 64 3200+ socket 754 Asus K8N4-E Deluxe Socket 754 nForce4 A-DATA 1GB PC4000 DDR500 *אם אתם חושבים שאשיג ביצועים הרבה יותר טובים בזה שאשדרג אז: אני צריך לוח אם בטכנולוגית SLI(יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני חושב להוסיף עוד אחד בעוד חודשיים שלושה),עם יכולות אוברקלוק. מעבד AMD(רצוי כפול ליבה בסוקט 939). לגבי הזכרונות אני צריך 2ג'יגה,אבל לא יודע מה עדיף לי...להוסיף עוד ג'יגה או להחליף לדואל צ'איינל. אני זקוק למקס…

• 6 תגובות
    • 509 צפיות
  22. מעבר פיתוח טכנולוגיות ה 65 וה 45 ננומטר משלב המחקר אל שלב פיתוח ייצור על פרוסות סיליקון. המשך מחקר ופיתוח משותף לגבי 32 ננו מטר. הסכמה לייצור מעבדים עבור AMD בטכנולוגיית 65 ו 90 ננו מטר גם אצל צד שלישי - כלומר אל במפעלי AMD או IBM. בזמנו, ב 12 ל 2002 חתמה AMD הסכם דומה עם IBM וכעת הוחלט בין החברות על הארכת תקופת ההיתקשרות עד 2008 ההסכם נחתם ב 15 ל 9, לפני שבוע. מקור: http://biz.yahoo.com/e/040921/amd8-k.html http://www.theinquirer.net/?article=18609

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by gal_il50,

ועוד שאלה : איך הסטפטינג JIXIB של ה-;1800?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  24. שלום אני צריך בשביל חבר סיקור מסודר - אם מישהו מוכן לעשות בהשווה בין 2 לוחות אם: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1472 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 לא שיש לי בעיה להסביר לו שהראשון יש אפשרות ל4 ג'יגה זיכרון והשני 8 ובזה 2 סאטא ובזה 5 ובשני יש HDMI וכו' אלא שהייתי רוצה לעשות כמו טבלה של השוואה 1 מול 2 אם מישהו יכול לעשות אני אשמח ואודה לו

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  25. שלום רב, קודם כל מצטער אם זה לא המקום לחיפוש דרייברים אבל לא ידעתי באיזה פורום שואלים את זה. אני מחפש דרייברים ל- כרטיס מסך riva tnt 2 וכרטיס קול cmi8330/c3d הפכתי אתרים וחיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי אנא ממכם עיזרו לי במציאת הדרייברים הנ"ל... תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים