עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BoobsToch,

יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם P35-DS3L עם 2 ג'יגה זיכרון DUAL CHANNEL של CORSAIR עם 800MHZ,שידרגתי לווינדווס 7 ועכשיו אני מעוניין לקנות עוד 4 'גיגה DUAL CHANNEL, 800 MHZ. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא פלוס מינוס 300 שקל אבל אם צריך יותר אני מוכן לשמוע המלצות. על מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  2. דבר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3566 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  3. Started by RoverBoy,

AMD Athlon 64bit 4200+ dual core socket am2 ,2.2ghz, 90nm asus m2npv-vm(am2, 6150;ddr2 800 ,pci-e, hdtv,hdaudio,1394,glb kingston ddr-2 667 1GB רציתי לשאול לגבי המעבד עצמו האם 2.2 זה לא חלש מידי למשחקים? למרות שהוא מעבד חדש יחסית מה ההבדל בינו לבית ה AMD 3800? עד כמה הכפול ליבה יותר אפקטיבי. תודה לעונים והכרטיס מסך המובנה שיש בלוח האם זה סביר? (למרות שאני כבר אקנה כרטיס שתומך ב DX10) שירדו המחירים

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  4. לפי מה שהבנתי אם אני רוצה להוסיף זיכרון אני צריך שהוא יתאים לשאר הרכיבים ולמהירויות שלהם מצורף קובץ עם דו"ח על החומרה שלי איזה זכרון אני צריך להוסיף? 256MB ו 512 ושמות של יצרניות אם זה משנה... תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  5. Started by tzachsh,

שלום לכולם! ברצןני לרכוש מחשב שבו אני יוכל לערוך בתוכנות עריכה כמו פרימייר ,אוויד ,אפטר אפקט...וקיבלתי 2 הצעות :אינטל ו-amd ברצוני לדעת איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו. ולהלן ההצעה: סה"כ סה"כ 1 INTEL Pentium 4- 3.0 (630) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RET - קירור מצויין למעבד לא תודה 2 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original 1 INTEL Sorento (945G) -LAN1000 + RAID+ FIREWIRE- DDR2 - ATX 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE וההצעה השניה: 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE סה"כ 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 1 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL 2 512MB Samsung…

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  6. Started by m.l,

יש לפי מה שאני רואה את אותו זיכרון בדיוק בשני חנויות שונות בהבדלי מחירים גדולים מאוד! קישור1: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 קישור2: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3204 למה בנועה זה 170 שקל פחות מIQPC? מה ההבדל בזיכרונות? יש לציין שאני לא עושה OC כלל...

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  7. כיום יש (אפשר לראות במפרט ) דיול של 512 (256*2) של גייל 3200 (400) ותהיתי אם אני יכול להוסיף עוד דיול של אותו זכרון רק 1024 (512*2) באותה מהירות???

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  8. Started by stingeR-,

לחבר שלי יש את המפרט הבא (הרכבנו הרגע) : P4 1.6 Northwood @ 2144Mhz(533bus)(מחר אני ימשיך , בינתיים עשיתי לאן שהמעבד מגיע בלי תוספת מתח... , 48-50מעלות) ABIT IS7-E A-DATA PC3200 256MB @ 360MHZ @ 6-3-3-2.5 הקיצר , יש לו כאן עוד סטיק 256מגה במהירות 2100MHZ של ספקטק... אם אני יכניס אותו , הוא יעבוד כמו שצריך? ולהכניס אותו בדואל או ברגיל?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by elad-k1,

יש לי כרגע 2 סטיקם של סמסנוג 256 mb והמחשב יחיסית חדש לפני שנה ככה ואני רוצה להחליף תזיכרון של אז החלטתי לימכור תשתיים שיש לי.. ולהחליף לזיכרונות שתים של 512 שיהיה dual השאלה אם הזיכרנות האלה טובים ?? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146883 יש לי לוח אם asus p4p intel 865pe cheipset FSB 800mhz מעבד 2.8c ..וגם זה התקציב שלי 110 דולר יש משו במחיר כזה של זיכרון יותר טוב?? תודה לעוזרים(עם יהיה)

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  10. רציתי היום לקנות את הזכרונות האלה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 אבל נגמר להם במלאי ורק עוד 10 ימים יגיעו ואין לי כח לחכות אז עכשיו ראיתי ב- KSP את הזכרונות האלה : kingstine 1GB ddrII 667 ב- 225 ש"ח (כמובן שאני יקנה שני סטיקים) רציתי לדעת אם כדאי לי לחכות ל- g.skill או שגם ה- kingstone טובים... תודה...

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  11. Started by דיוגנס,

יש לי לוח מבית גיגבייט (ga-k8n51pvm9) , ויש לו בעיות בתמיכה בכרטיסי מסך. הורדתי את הביוס שאמור לתקן את הבעיות, אבל אין לי מושג איך להתקין אותו. שאני נכנס אליו דרך הווינדוס...זה מראה לי מעיין תוכנה עם הרבה אפשרויות.... יש לי אפשרות load של הביוס החדש...ואפשרות save, אבל אני צריך להכניס את המיקום של הקבצים, ואין לי שמץ של מושג במה לבחור. תודה לעוזרים. עדכון: השתמשתי בתוכנה של גיגבייט לעידכון הביוס, ולמרות זאת עדיין כתוב שהביוס מ 06 ( למרות שהתקנתי ביוס חדש מ09) השם של הביוס התעדכן, התאריך לא- והכרטיס מסך שלי לא פועל! שאני שם את הכרטיס pci-e, המחשב עולה, אבל יש מסך שחור. אובד עצות. ?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  12. Started by nir_o,

חשבתי על ה ASUS P5W DH DELUXE מתוכנן OC קטן (מעבד 6600 עם זכרונות 667 מקווה להגיע ל 3GH) חשוב שיתמוך ב QC (לשדרוג עתידי) אל תנסו לחסוך לי (נשרף המחשב אני מחליף על חשבון הביטוח) מה אתם ממליצים? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  13. Started by Guns AND Moses,

אני רוצה לקנות מחשב חדש.... Athlon 64 3200+ (S-939) 1 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) GIGABYTE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 ואני מתלבט לגבי הזכרונות....אני לא יודע אם שווה לי להשקיע הרבה כסף בזכרונות בשביל השימושים שלי...שהם משחקים פה ושם מוסיקה ואינטרנט ובלי אוברקלוק אז אני מתלבט בין...twinmos ddr 400 cl 2.5 (2.5-2-4-8( 512MB DDR400 (XMS) Corsair CL2(2-2-2-5) X2 קחו בחשבון שה-TWINMOS חוסכים לי 400 שקל אבל אם ההבדלי ביצועים הם משמעותים אני מוכן להשקיע....

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  14. שלום לכולם. אחרי חיפוש וקריאה גם בפורום כאן וגם באחרים יש לי כמה שאלות לגבי המעבדים החדשים של אינטל/AMD מול הישנים יותר: 1. ממה שקראתי אני מבין שהCORE DUO מתעלה או לפחות אמור להתעלות מעל המקבילה מבית AMD. האם הכוונה היא למעבדים של AMD השייכים למשפחת הX2 המותאמים לסוקט החדש שלהם, AM2? או שהכוונה היא למעבדים אחרים? 2. אני מבין שכל הCORE DUO שיצאו ויוצאים בחודשים אלו לשוק, בעלי ליבת הCONROE הם בטכנולוגיית ייצור של 65nm. אני מבין גם של AMD אין מעבדים כאלו. האם נכון? 3. האם לאינטל יש מעבדים בטכנולוגיית ייצור של 65nm שאינם ממשפחת הCORE DUO החדשה? כםולי הליבה הקודמים, אינם כאלו? במה הם נבדלים מהחדשים, חוץ מאופן ניהול הcache שמאפשר לשתי הליבות לעבוד ביחד ולא ממש ל…

• 7 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by mosh18,

יש לי עכשיו שני מעבדים האחד p4 3 ghz שקיבלתי עם המחשב והשני p4 3.06 ghz אז שווה לי להחליף בייניהם? והאם 60 Mhz עושים כזה שינוי?

• 6 תגובות
    • 497 צפיות
  16. שמעו אנחנו מעבירים חצי מחשב שלי לאחותי וקונים לי לוח אם חדש + מעבד חדש וגם זכרונות. כרגע יש לי 2 של 256 ועוד אחד של ג'יגה עכשיו אני צריך להעביר לפחות 512 לאחותי עם הלוח אם. אז מה שאני חשבתי זה להעביר אליה את ה-2 של 256 ולקנות אצלי עוד אחד של ג'יגה, הבעיה זה שאני חושש ששתיים לא יספיקו לי, אז חשבתי להוסיף עוד 2 של ג'יגה ואז יהיה לי 3, הבעיה שנוצרת היא שלא יהיה לי DC, שלפי מה שהבנתי זו בעיה רצינית, למרות שכיום אני ללא DC, הייתי מעדיף באמת להוסיף בביצועים... כמובן שאפשר להעביר אליה א ה- 2 של ה- 256 ולהוסיף אצלי עוד 3 ג'יגה אבל זה כבר יוצא ממש מלא כסף, ותחשבו שחוץ מזה אני גם רוצה לקנות מעבד + לוח אם... אז מה אתם חושבים ? מה אתם הייתם עושים ? אתם חושבים שאני אנצל בכלל 4 גי'גה …

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  17. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420 כדאי לקנות אותם או שיש יותר טובים במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  18. Started by SyMiC,

אני מתלבט בין שתי לוחות אם Gigabyte GA-N650SLI-DS4L vs abit Fatal1ty FP-IN9 SLI אני מתכנן להגיע ל OC של 3.0GHZ ל q6600 וגם בעתיד SLI לשני כרטיסי מסך התקציב עד 600 שקל יש לי גם זיכרון בתדר 533GHZ אז אני מעונין שהוא יתמוך, וגם בעוד קיט של 2 גיגה 800MHZ

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  19. Started by m0ti,

היום הגיעו החלקים שהזמנתי ויש לי שאלה בקשר למריחת המשחה הטרמית על המעבד המעבד הוא: ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? קראתי את המדריך באתר ורואים שם בבירור איפה מורחים את המשחה אב אצלי כל גב המעבד כסוף ואין לי מושג איפה למרוח גם על היטסינק אין לי מושג איפה למרוח כי יש עליו כבר חומר ואני לא יודע אם צריך למרוח על החומר הקיים

20. Started by starslover,

8)

21. Started by ff10,

איך אני מעדכן את ה BIOS שלי ?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  22. משנה משהו בוינדוס, ז"א וינדוס יזהה עכשיו מעבד אחד יתחיל להתקין כל מני דברים.... אחרי זה שאני אחזיר למצב כפול הוא יצתרך לעשות עוד כל מניי הגדרות ושינויים? כי יש כמה משחקים שלא מתפקדים טוב א) COD2 <- יצא patch ב) Peter Jackson King Kong - המהירות עולה וירודת במחזריות בלי הפסקה ג) POP T2T - אחרי התקנת דרייברים חדשים מנווידיה שפותרים כמה בעיות יש בעיה שהמצלמה קופצנית במשחק כל אלו בעיות ידועות של כפולי ליבה, כנראה שיש עוד

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by sbf80,

בפורום מפרטי מחשב ממליצים מאוד לקחת זכרונות במהירות של 667 עם המעבד Q6600 גם אם מבוצע OC. ניסיתי לחפש פה הסבר מפורט לסיבה ולא הצלחתי למצוא... אני אשמח להסבר מלומד מדוע עדיף לקחת זכרונות עם מהירות של 667Mhz ולא זכרונות מהירים יותר ובכך לנצל מלוא הפוטנציאל של המערכת?? תודה!

24. Started by nab,

כרגע יש לי 2x KINGSTON 512MB DDR CL3.0-3-3-8 שפועלים בדואל אני מתכנן לקנות עוד 2 כאלה שיעבדו בדואל אבל כל מה שאני מוצא זה CL3.0-3-3-3 השאלה שלי היא אם הם יעבדו טוב ארבעתם ביחד

• 7 תגובות
    • 497 צפיות
  25. Started by a-gold,

שלום לכולם היום התחדשתי במעבד E6550 ואני קצת מתלבט בקשר להרכבה שלו המאורר מגיע עם משחה טרמית עליו כמו בתמונה שצירפתי השאלה אם זה מספיק או שאני צריך למרוח בנוסף גם על המעבד עצמו??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים