עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by doronpascal,

שלום רב, אני לפני רכישת מחשב חדש, וזקוק לעזרה בבחירת זיכרון של OCZ. ביקרתי באתר היצרן וכמובן הלכתי לאיבוד... יש מבחר עצום של זיכרונות, כל אחד עם מותג אחר SLI-READY, CROSSFIRE, REAPER וכו'... כל אחד בפני עצמו נראה אדיר ואני לא יודע מה יותר טוב ומה לבחור... מצד אחד SLI READY ישתלב טוב עם כרטיס המסך שיש לי של NVIDIA 8600GTS. מצד שני, ה-REAPER מכיל גוף קירור נחמד שישמור לי על הזיכרון. מה יותר טוב? מה לבחור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by Bessmertniy,

http://www.s.co.il/product_info.php?products_id=8155 http://www.s.co.il/product_info.php?products_id=8154 יש עוד אבל לאלו יש מחירים שפויים . יש בעוד חנויות? שנדע כדי שעם נרכיב מחשב למישהו נרכיב כבר עם הדור הכי חדש של הסלרונים והלוחות.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  3. לפי מה שהבנתי אם אני רוצה להוסיף זיכרון אני צריך שהוא יתאים לשאר הרכיבים ולמהירויות שלהם מצורף קובץ עם דו"ח על החומרה שלי איזה זכרון אני צריך להוסיף? 256MB ו 512 ושמות של יצרניות אם זה משנה... תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  4. הכוונה היא כמובן להוריד דרייברים וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  5. כיום יש (אפשר לראות במפרט ) דיול של 512 (256*2) של גייל 3200 (400) ותהיתי אם אני יכול להוסיף עוד דיול של אותו זכרון רק 1024 (512*2) באותה מהירות???

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by shauli,

שלום לכולם. האם יש הבדל מהותי בין ארבע סטיקים של 256 ל 2 של 512? כי אני הזמנתי עם המחשב שלי 2 סטיקים של 512, ועכשיו בתוכנה אוורסט ראיתי שרשום שיש ארבע של 256... מה אני יכול לעשות? יש סיכוי לקבל פיצוי מהחנות? ויכול להיות שהתוכנה לא מדייקת? כי היא אומרת שהטמפרטורה של המעבד שלי היא בין 70-80 מעלות ובביוס זה תמיד בין 30-45.... וגם כתוב שהכרטיס מסך שלי הוא 6800 אולטרה, ובעצם יש לי 68000 ג'יטי. יש איזשהו דרך לבדוק כמה סטיקים יש חוץ מבתוכנה הזו?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by stingeR-,

לחבר שלי יש את המפרט הבא (הרכבנו הרגע) : P4 1.6 Northwood @ 2144Mhz(533bus)(מחר אני ימשיך , בינתיים עשיתי לאן שהמעבד מגיע בלי תוספת מתח... , 48-50מעלות) ABIT IS7-E A-DATA PC3200 256MB @ 360MHZ @ 6-3-3-2.5 הקיצר , יש לו כאן עוד סטיק 256מגה במהירות 2100MHZ של ספקטק... אם אני יכניס אותו , הוא יעבוד כמו שצריך? ולהכניס אותו בדואל או ברגיל?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  8. יש לוח שני זכרונות 512MB 400MHZ CL 2.5 כל אחד השאלה אם כדאי/אפשרי בכלל לקנות זכרון של 1GB 400MHZ CL 3 או לקנות רק זיכרונות של 2.5 CL ( מצאתי רק של 512MB כאלה) ? בבקשה תענו לי אם אתם יודעים מנסיון תודה נמרוד

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by דיוגנס,

יש לי לוח מבית גיגבייט (ga-k8n51pvm9) , ויש לו בעיות בתמיכה בכרטיסי מסך. הורדתי את הביוס שאמור לתקן את הבעיות, אבל אין לי מושג איך להתקין אותו. שאני נכנס אליו דרך הווינדוס...זה מראה לי מעיין תוכנה עם הרבה אפשרויות.... יש לי אפשרות load של הביוס החדש...ואפשרות save, אבל אני צריך להכניס את המיקום של הקבצים, ואין לי שמץ של מושג במה לבחור. תודה לעוזרים. עדכון: השתמשתי בתוכנה של גיגבייט לעידכון הביוס, ולמרות זאת עדיין כתוב שהביוס מ 06 ( למרות שהתקנתי ביוס חדש מ09) השם של הביוס התעדכן, התאריך לא- והכרטיס מסך שלי לא פועל! שאני שם את הכרטיס pci-e, המחשב עולה, אבל יש מסך שחור. אובד עצות. ?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by valorien,

בקשת עזרה נואשת: יש לי פנטיום 4 עם 2.0 ג'יגה-הרץ ולוח אם של אינטל D845HV (אם זה אומר משהו למישהו ממכם - הוא לא מהחדשים זה בטוח), ובנוסף זיכרון 256 RAM. הבעיה שלי היא שאני מעוניין לשדרג ל512 ומצאתי כל מיני חנויות שמוכרות, אבל בכל חנות מצויין משהו אחר. בחנות אחד מצויין שהשבב הוא עם 16 פינים (כתוב 16 CHIP), בחנות אחרת 8 ובעוד חנות 4 פינים - איזה מהם אני צריך ויוכל לעבוד על המחשב שלי? הייתי כבר באתר תמיכה של אינטל והרבה מידע לא מצאתי שם חוץ מזה שהזכרונות צריכים להיות PC133 (אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר) ותו לא. אני ממש זועק לעזרתכם כי אין לי מושג מה ואיפה לקנות - אם תוכלו להאיר את עיניי ואולי גם להפנות אותי לחנות רלוונטית אודה לכם מקרב לב. תודה רבה רבה וצר לי אם נרדמתם תוך כד…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  11. יש לי 4*512 זכרונות כאלו ועדיין המחשב לא זז האם הורדת מהירותם תשפר את התזמונים ? האם יש אפשרות ל CL2.5 ב DDR2 ? תודה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  12. Started by Guns AND Moses,

אני רוצה לקנות מחשב חדש.... Athlon 64 3200+ (S-939) 1 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) GIGABYTE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 ואני מתלבט לגבי הזכרונות....אני לא יודע אם שווה לי להשקיע הרבה כסף בזכרונות בשביל השימושים שלי...שהם משחקים פה ושם מוסיקה ואינטרנט ובלי אוברקלוק אז אני מתלבט בין...twinmos ddr 400 cl 2.5 (2.5-2-4-8( 512MB DDR400 (XMS) Corsair CL2(2-2-2-5) X2 קחו בחשבון שה-TWINMOS חוסכים לי 400 שקל אבל אם ההבדלי ביצועים הם משמעותים אני מוכן להשקיע....

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by nadav275,

שלום הגיע סופסופ מהחלפה באילנד הדות'ן 740 החלופי (במקום הקודם שנשרף, ותודות לאיסטרוניקס על הטיפול המצויין) הדות'ן מסטפינג sl7sa. מה אומרים על הסטפינג הנ"ל? ואיזה ביוס הכי מומלץ לו?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  14. Started by isra1222,

שלום לכולם. אני חדש כאן. יש לי מחשב דיי חדש מלפני חודש בערך.. ובהתחלה הוא לא היה מראה לי חשבונות משתמשים רק לפני כמה ימים הוא היה מראה לי את זה .. ואז רציתי להעלים את זה וכנראה שנגעתי במשו לא נכון . ואז שניסיתי להעלות את המחשב זה כתב "לחץ על שם המשתמש שלך על מנת להתחיל" ואין על מה ללחוץ, הוא לא מראה שום מתשמשים ! אז נכנסתי במצב בטוח והוספתי משתמש חדש . ואז נכנסתי דרכו ועכשיו כל הדברים שהיו לי במחשב נעלממו ! ניסיתי להיכנס ל C:\Documents and Settings\Administrator ושאני מנסה להיכנס לאחד מהדברים זה כותב לי הגישה נדחתה.. ניסיתי את זה גם במצס בטוח ועדיין הוא כותב הגישה נדחתתה .. וניסיתי לפתוח משתמש חדש בשם adminitrator אבל הוא אומר שיש משתמש בשם הזה כבר. אבל הוא לא מראה אותו !…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  15. שלום לכולם. אני מתלבט בין AMD +3800 65W ל+4600 הרגיל (בתוספת של 90 שח) (כמובן DUALCORE AM2) כמה החיסכון באנרגיה משמעותי לעומת ההבדל במחיר ? והאם משתלם לקחת את ה 4600? (ללא OC כרגע) (מארז SONATAII ANTEC450W)

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  16. בקיצר הבקשה בכותרת,המלצה ללוח Nf4 עד ל-700 שקל!!עם חריגה עד ל-40-50 שקל לא למטרות אובר קלוק אבל שיביא ניצול מקסימלי של שאר רכיבי המערכת.ושיאפר אובר קלוק בעתיד... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by yahavavi,

קניתי היום לוח אם שהוא תומך 800FSB וזיכרון 2*256 400 הרץ ולקחתי מעבד 2.4 fsb 533 האם בזה שלקחתי מעבד שהFSB שלו 533 אני פוגע ב-Dual Channel. אשמח לעזרתכם ע"מ לדעת האם לשנות את קנייתי ל2.8G ועם FSB 800. תודה

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  18. שלום לכולם. אני מחפש זיכרון ל-OC רצחני,הרכיבים שברשותי הם: Intel® Core 2 Duo E6600 Asus P5B Deluxe ENERMAX LIBERTY 620W איך הזיכרון הבא ?? תודה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by hagay21,

אני רוצה לדעת מה השווי של מעבד כזה משומש היום בשוק

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by tombraider2003,

אפשר לקבל מידע בנוגע למונח MICROCODE שאני מאתחל את המחשב אז בתהליך הפוסטינג כשיש את הנתונים של המעבד הוא גם רושם MICROCODE PATCH CPU ID מה זה הדבר הזה??? יש לי לוח של ג'גיה בייט ומעבד P4 2.53

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by shimon17,

שלום, יש לי לוח הם מהדגם Field Value Motherboard Name MSI 645 Ultra (MS-6547) אני יודע שהוא ישן הוא תומך בזכרונות עד 333mhz תקנו אותי אם אני טועה אני משתמש בכרטיס זכרוןם אחד של 256 עם מהירות 266 ואחד של 256 מגה עם מהירות 400 עד כמה זה משפיע? ועד כמה זה מפריע לביצועים בכללי!? תוכלו לראות את המידע המדוייק ב"מפרט שלי" ושאלה אחרונה בקשר ללוח אם האם הטמפרטורה 49 מעלות סבירה?

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  22. טוב אז רציתי לישאול במה עוזרים התיזמונים ונה יותר טוב...תיזמונים נמוכים או גבוהים? וגם לא הבנתי מזה X-X-X-X בבקשה מישהו יכול להסביר לי??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  23. לפי מה שכתוב בכתבה, המערכות יבוססו גם בלוחות אם וכרטיסי מסך של NV ,למרות ההסכם עם AMD. מקור: 8) http://www.ibtimes.com/articles/20060802/dell-amd-nvidia.htm

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by AmirNadav,

שלום.. הזמנתי מעבד סמפרון 2600+ [סוקט 754] , למרות שהעדפתי את ה2800. אשמח אם תגידו לי האם ההבדלים ביניהם גדולים, ומה הם ההבדלים.. תודה

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  25. מה הקטע עם המגה הרץ? מה החשיבות? גם בלוח האם הזה וגם באחרים ובכלל מכל הבחינות האם לוח אם זה נחשב טוב

• 3 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים