עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם שווה לקנות את הזיכרונות הדשים שהם ה - PC 4000 או שלאא ? ואפשר להישתמש בזיכרונות הפחות חדשים שהם PC 3200 והאם יש הבדל גדול ביניהם ?? יש לציין שאני לא יעשה להם OC ! (ואני קונה את ה - X800 XT אז צריך גם להיתחשב בזה ) ואני צריך את זה בעיקר למשחקים

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  2. טוב אז רציתי לישאול במה עוזרים התיזמונים ונה יותר טוב...תיזמונים נמוכים או גבוהים? וגם לא הבנתי מזה X-X-X-X בבקשה מישהו יכול להסביר לי??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  3. לפי מה שכתוב בכתבה, המערכות יבוססו גם בלוחות אם וכרטיסי מסך של NV ,למרות ההסכם עם AMD. מקור: 8) http://www.ibtimes.com/articles/20060802/dell-amd-nvidia.htm

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  4. http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&STATUS_FLAG=B&SITE=US מי שמכיר את raju מ-DFI STREET, הוא עידכן לגירסא הזאת, ושימו לב לתוצאות: http://img292.imageshack.us/img292/4893/i41ghzxw0.jpg נראה לי שהוא הגיע לתוצאה הזאת עם V מוד, או מה שזה לא יהיה.. הוא אמר שקשה לעבור את ה-435FSB בלי המוד, מי שמפחד לעדכן כי זו גירסאת בטא, שיחכה לגירסא הרשמית של DFI...

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  5. Started by ofcourse,

היי יש לי לוח אם של LEADTEK שהלך לעולמו ... ואני מחפש לו מחליף ... עברתי על המפרטים באתר ובכל חשבתי לשאול גם כאן בהנחה שיש סיכוי שאני אמצא לוח אם שיתאים לי יותר... חשוב לי שתהיה ללוח 3 שנים אחריות ... שיהיה זול (עד 400) ושהיה לו כרטיס מסך מובנה ... וכמובן שיתאם לAMD 1800. תודה מראש. רון ;D

• 6 תגובות
    • 492 צפיות
  6. Started by dvirl,

אבקש המלצה לשידרוג מחשב בלוח אם + מעבד + זיכרונות כל השאר יש לי כמובן שמיועד עבור משחקים אך לא בצורה הסטרית יש לי כרטיס מסך R9200 שאני לא מתכוון לשדרג בשלב זה תודה לכולם

7. Started by DesperadoS,

בעקרון קניתי את המחשב הזה לפני חודש בערך ... P4 4.4 533 Motherboard Asus 533 333ddr&sdram 512 ddr 333 וכרטיס מסך יש לי בסדר Geforce 4 128 mx440 se עכשיו לאחר שהסתובבתי בפורום הזה הבנתי בעצם שהלוח שלי הוא מעאפן והמעבד חזק אמנם אבל ההבדל הכספי בינו לבין 800 הוא בכלל לא משמעותי ולכן עדיף את ה800 את הלוח אם הייתי רוצה להחליף לאיזשהו לוח שיתמוך במעבד 800 ובזכרון DDR 400 מה מומלץ לעשות בנידון אם בכלל .... אגב שלושת הפריטים עלו לי 1700 האם יצאתי פראייר ??????? תודה .....

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  8. יש לי מחשב 2.4 gh עם זיכרון DDR-SDRAM 256 mbyts memory speed: 166.7 Mhz pc 2700 עכשיו ככה אני לא סגור מה יש לי ddr או sdram שתיים : אני רוצה להוסיף זיכרון האם אני יכול להוסיף לעוד סלוט 526 מגה או שעדיף כבר לשים ג'יגה ולזרוק את 256 * שאלה אחרת יש לי שני כוננים (סי די רום) במחשב והארד דיסק אחד! האם אני יכול לשים עוד הראד דיסק? אני בטוח שאפשר כי נשאר רק קבל מתח אחד וקבל מידע אחד , השאלה האם זה אפשרי אודה מאוד לעונים שבוע טוב אנשים!

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by MasterGal,

היי, ברצוני לקנות לוח אם של gigabyte למעבדיAMD64 אבל אין לי מושג מה יותר טוב ממה, אין לי צורך בOC, לא עכשיו ולא בעתיד אבל חשוב לי שרכיבים שמחוברים לי כרגע על המחשב הישן (P3 450MHZ) יותאמו על הלוח החדש אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם מתאים...

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  10. האם לוח אם שמשולב בו בקר גרפי כמו ה- 915G פחות טוב מלוח דומה שלא משולב בו בקר גרפי? (מתוך נקודת הנחה שבשני המקרים יש בכוונתי להוסיף כרטיס מסך) האם נכון הדבר שלוחות אם משולבי בקר גרפי מקצים חלק מהזכרון לטובת הבקר גם אם הוספתי ללוח האם כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by PCall,

שלום.. אני רוצה להרחיב את הידע שלי במעבדים. אז אני רוצה לשאול אותכם, אם אתם יכולים להגיד לי את כל סוגי המעבדים שקיימים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by coron10,

מעבד amd 4200 dc לוח אם asus m2npv-vm כרגע 2 סלוטים תפוסים עם 2x512 667 ocz gold. מה לקנות 2x512או 1גיגה. לא עושה oc. לא מחפש זיכרון יקר אולי טוימס או קינגסטון. קישור לחנות זולה יהיה נהדר. תודה.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  14. המעבדים האלה מוצלחים או כישלון כמו הפרסקוט? עדיף ללכת על מעבדי C ? יש כבר לוחות אם איכותיים עם הסוקט הזה?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  15. Started by Sarlula,

יש לי מחשב של DELL ואני מנסה לפרק את הלוח אם מהמגש פח, אבל אני לא יודע איך. אם למישהו יש תמונות, יהיה מדליק.

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  16. אה אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה אבל כרגע ברשותי לוח אם -- ASROCK K7S41GX ואני הולך לקנות לוח אם של GIGABYTE GA-GK8NF9U 939 NFORCE ULTRA CHIPSET אתם יכולים להגיד לי אם זה אפשרי להחליף אחד בשני מבחינת מידות .. ? זה אפשרי .. ? יש להם אותה מידה ? כאילו מידה סטנדרטית....

17. Started by pentax,

יש לי זיכרון DDR 2X256 Mb. אני רוצה להוסיף עוד 512Mb. השאלה היא אם אני אוסיף סטיק אחד של 512 ולא שניים של 256 האם זה יעבוד? במה זה תלוי? דגם של לוח אם שלי הוא Asus P4S800D. מה עדיף 2 של 256 או אחד של 512? או שבמקרה הזה זה לא ממש משנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  18. Started by tal_m9,

קיים למכירה בארץ לוח אם למעבדי הליבה הכפולה של AMD שמכיל: (אפילו חיבור 1 מכ"א) AGP PCI-Express IDE SATA 2 DDR2 בבאס 800 ומעלה??

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by fuck off,

לשכן שלי יש 2 סטיקים אותו דבר של זיכרון, הלוח תומך בדואל צ'אנל. כשבודקים בביוס זה מראה שזה עובד על דואל צ'אנל, אבל כשבודקים באוורסט זה מראה שיש אפשרות לזה או מששהוא בסגנון, אבל זה עובד על סינגל. יש עוד דרך לבדוק את זה איכשהו במערכת ההפעלה? ואם זאת בעיה, איך מתקנים את זה?

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  20. Started by zbrand,

יש לי פנטיום 3 800 MHZ על לוח ASUS מסוג CUV4X . אני רוצה לשדרג את המעבד למקסימום שהלוח תומך בו . אני לא מוצא האתר ASUS את הפרטים על הלוח הזה . אולי מישהוא יודע איזה מעבד מקסימלי אני יכול לשים על הלוח הזה ??? תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  21. Started by ychamp,

שלום אני הייתי מעוניין לקבל דעה על זיכרונות של buffalo. אני רוצה לדעת כמה אמינים הזיכרונות בגלל שהם יחסית זולים לאללה. רק 35.5 דולר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by ^^rUsLaN^^,

קודם כל הזמנתי מחשב בIQPC , אז תודה על התגובות והייעוץ! עכשיו , הזמנתי זיכרון DDR2 KINGSTON 667MHZ 1GB ויש לי עוד זיכרון ישן DDR SAMSUNG 333MHZ 512MB . יש לי לוח אם ASUS M2N E , האם הזיכרון הישן יתאים ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by zy2000,

שלום . יש לי מחשב פנטיום 4 עם לוח אם ga-vm900m . היו לו שני זכרונות ddr2 667mhz כל אחד של חצי גיגה. אחד הזכרונות הלך אני רוצה לדעת איזה זכרון לקנות כדי שבוודאות יתאים לזכרון הקיים. האם כל זכרון של חצי גיגה של ddr2 667 יתאים או שיש פה עניין תזמונים שצריך להתאים לזכרון הקיים ? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  24. צריך המלצה בבקשה זכרון עבור מחשב חדש בבניה: 1. מעבד E6600 2. זכרון: 2G (דרושה המלצה) 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W תודה מראש למתייחסים

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  25. תגידו לי אם זה אפשרי: התקשרתי ל-IVORY בקשר לאיזו מודעה באתר שלהם עם מעבד E6550 (שאמור לצאת ב-22, נכון?), ואמרתי להם שלא הגיוני שכבר יש להם אותו, והם אמרו לי בביטחון שכבר יש להם אותו ואני יכול להזמין את המחשב. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים