מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות זכרון מארה"ב (אבא שלי נוסע עוד שבוע) אני צריך המלצה על משהו טוב, ללא צורך ב-OC המערכת תהיה מבוססת E6600 ולוח DS3 של גיגהבייט תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי את המחשב שלי e8400 ASUS P5QL pro gigabyite 9800GT 512 PCI-X 2.0 4G DDR 2 800MHZ (2x2G עכשיו למרות שיש לי 4 G זיכרון במחשב בכל מקום זה מראה כאילו יש לי רק 3.3 או 3.25 מדוע? תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום.. המחשב של אמא כבר די ישן והוא זוחל עם ה256 מגה זכרון שלו והמעבד פנטיום 4 1.7Ghz.. כדי להחליף מעבד, צריך להחליף לוח, שגורר אותי להחליף את הזכרון... אז אני מבקש בבקשה שילוש על מחיר של 1000 שקל בשביל זכרון מעבד ולוח אם לעבודה משרדית. עכשיו יש למחשב כרטיס מסך GeForce 5200... ראיתי שחלק מהלוחות באים עם כרטיסי מסך מסדרה 6 כבר וגם אין להם חיבור AGP.. זה עדיף? יש צורך בגי'גה זכרון? 256 בקושי מספיק ואם לוקחים כרטיס מסך שמובנה על הלוח אם... אבל בטח תהיה גם חריגה קטנה בתקציב אם זה 1GB זכרון... מעבדי AMD Price Units Total Athlon 64 3500+ (Socket AM2) 380 1 380 לוחות אם למעבדי AMD ASROCK Price Units Total AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E 355 1 355 זכרונות DDR II 533 Pr…
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מעבד amd 4200 dc לוח אם asus m2npv-vm כרגע 2 סלוטים תפוסים עם 2x512 667 ocz gold. מה לקנות 2x512או 1גיגה. לא עושה oc. לא מחפש זיכרון יקר אולי טוימס או קינגסטון. קישור לחנות זולה יהיה נהדר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
לפני כמה ימים גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד והחלפתי אותו , מאותו רגע החיישני טמפרטורה של המחשב לא מתפקדים ומציגים טמפרטורות לא הגיוניות : מעבד -6 מעלות ציפ 125 מעלות . השאלה שלי היא האם למעבד עצמו יש חיישן אחר שמתריע על חום ? משום שמאז המאוורר של המעבד עובד באופן קבוע על 3000 סל"ד ולא עולה או יורד כשאני רגיל שבמאמץ הוא מגיע ל4500 ואני חושש מנזק . והאם לדעתכם התקלה היא בלוח אם או במעבד ? המחשב פועל כך מספר ימים , כיבוי או ריסט לא עוזרים . המעבד הוא של אינטל 3.2 P4-540 הלוח גם של אינטל - D915PCY
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום חברים, אני עומד להחליף את לוח אם שלי עקב תקלה. מאוד חשוב לי לא להתקין את ה windows מחדש כי זו התקנה שיש לי אותה סביבות 3 שנים. המון תוכנות והמון הגדרות קטנות שמתאימות לי אישית. ממש אין מצב להתקין הכל מחדש! ראיתי מדריך נחמד כאן בפורום (בשאלות נפוצות) אין לבצע את ההחלפה ללא התקנת windows חדש וללא ביצוע repair. האמת, למדתי משהו חדש את החלק של ההסרת IDE הבנתי ברור מאוד, אבל לא הצלחתי למצוא את ה AGP ב system בתוך Device manager. מה שעשיתי, הסרתי את הרכיבים הבאים: 1. כל השורות איפה שרשום Motherboard resources 2. כל השורות איפה שרשום PCI 3. SYS graphics port האם זה בסדר מה שעשיתי? האם יש מצב שהורדתי יותר מדי או ש windows עצמו אמור לזהות הכל מחדש, אפילו שהורדתי דב…
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להראות לי כמה מתח הזיכרונות שלי מקבלים בדיוק! עם אתם מכירים אני ישמח ללינק תודה..
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי צפויים להגיע לארץ מעבדי אינטל החדשים מרובעי הליבה ובפרט גירסא זו: Intel® Core2 Extreme QX6700
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
לפני זמן מה פירקתי את כל המחשב שלי כדי לבצע ניקוי יסודי... החזרתי את כל הכבלים כמו שצריך למקום חוץ מהכבלים של ה-USB הקדמיים.. פשוט אני לא זוכר איך אני צריך לחבר אותך... בדקתי באתר של אסוס על הלוח שלי ולא הבנתי כלום מהמדריך שלהם... מישהו יכול להדריך אותי? או אפילו לסמן בתמונה של הלוח לאן אני צריך לחבר את הכבלים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
קניתי מחשב וביצעתי הקפאה כדאי שאני יוכל לשנות היום את המארז. אבל.. אני רוצה לשאול אותכם שאלה חשובה קניתי INTEL DG965RYCK (לוח אם) עכשיו כמה הוא יותר טוב מהלוח ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP ????????. נכון יש לו ציפ יותר מתקדם אבל... אני לא מתכנן OC ואני לא מתכנן זה בטוח לעבור למרובי ליבות וגם אני משתמש בזיכרונות 667. אז ההבדל של ה300 שקל שווה את זה? האם ה945 מגביל את הקונרו (המעבד שלי). אני צריך לדעת תשובה לעניין עד שעה 12 בבקשה ממכם תענו לי בהקדם ותציעו לי! מי שמכיר את INTEL DG965RYCK תגידו לי במה הוא יותר טוב ואם זה שווה - הוא יותר יציב? הוא יותר מהיר? הוא לא יודע מה? תודה! ואם אני יקח את הINTEL DG965RYCK אולי שווה לקחת את ה GA …
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי מחשב של DELL ואני מנסה לפרק את הלוח אם מהמגש פח, אבל אני לא יודע איך. אם למישהו יש תמונות, יהיה מדליק.
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
.......
-
- 7 תגובות
- 478 צפיות
-
-
תגידו, P5N32-SLI Deluxe s775, NF4, 2xPCI-E תומך קונרו? דחוף, תודה.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום מתחיל לבנות מערכת חדשה מבוססת קונרו והשאלה שלי היא : איזו חברה לקחת ומה התיזמונים הכי טובים בזכרונות הDDR2 667 בקיצור צריך המלצה לזכרונות מהירים וטובים (אין הגבלת מחיר אך כמובן לא להסחף) תודה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מחשב P4 מעבד 3GHZ Prescot הזכרונות עובדים בדואל כאשר SLOT אחד בתזמונים של 3-4-4-8 ו SLOT שני בתזמונים של 2.5-3-3-8 האם בתצורה שכזאת יכולה להיות המערכת לא יציבה? והאם אפשר בביוס לשנות תזמונים עבור כל SLOT בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום אני הייתי מעוניין לקבל דעה על זיכרונות של buffalo. אני רוצה לדעת כמה אמינים הזיכרונות בגלל שהם יחסית זולים לאללה. רק 35.5 דולר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
לסוקט 7 + כמה זיכרונות ישנים שאני לא מצליח להבין איזה סוג או מהירות הם(התאימו לאותו לוח עם סוקט 7) אז כמה אתם חושבים שאפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
עכשיו ככה...הלוח זה מה שיש לי עכשיו... בעקבות זכייתי בלוח AM2 ללוח שלי... אני מחליף מעבד ל3800+ X2 עם 65W....השאלה היא מה לגבי הזיכרונות אני צריך זיכרון שיעבוד בקצת OC ושיהיה 2GB....וכמובן זול וטוב....(לא זול טילים כי אז הוא לא יהיה טוב)....
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ברצוני להבין בבקשה את ההבדלים בין הלוחות הבאים: לוח P5GDC Deluxe מבוסס ציפ 915p http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-d/overview.htm לבין לוח P5GDC-V Deluxe מבוסס ציפ 915G http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-v-d/overview.htm 1.מה ההבדלים המהותיים בינהם בין הp ל-g ? בעיקר האם בשניהם יש כרטיס מסך on borad (באחרון ?) היכן זה רשום ? 2.ובכלל כיצד אפשר לדעת במפרט של הלוח אם (בלי קשר לשאלה) ,האם יש שם כרטיס מסך on borad . 3.הבאתי כדוגמא את אזוז לגבי הציפים ,אבל זה יהיה נכון לחברות אחרות שמבוסות על אותם ציפים ,לא ? 4.בכלל ברצוני להבין מה מומלץ כיום לגבי כרטיסי מסך בלוחות אלה.שיהיו on borad או לקנות כרטיסים של pci-e ? שהבנתי שכיום זה לא כל -כך משתלם לקנות…
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולכם, לפני זמן מה כמה מהמשתתפים בפורום ציינו את זה שעדיף לשים את ה CAS# בזכרונות מ7-8 ל-11 במערכות AMD Athlon64 , האם זה נכון ? ומה ההבדל שזה עושה ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אהלן , יש לי נכון לעכשיו במחשב 2X512MB OCZ GOLD CL4 וגם 1GB PQI TURBO CL4 הבעיה שה PQI מגביל אותי ב OC (אני גם לא מבין למה יש לו תיזמונים יותר נמוכים מה OCZ אבל דברים כאלו לא ניתנים להסבר). בכל מקרה אני צריך סטיק במקום ה PQI עדיפות ל OCZ GOLD הבעיה שיש לי לוח 945 ג'גהבייט שתומך עד 667 , רציתי לשאול אם קיט של 2GB על 800MHZ יתאים ללוח הזה (אפשר לראות מפרט צד ימין בפרופיל). אני גם דיי בדילמה מה לעשות , האם לקנות עוד 2X512 ? אבל לא ישאר לי מקום ואני מתחיל להרגיש ש 2GB דיי חונקים אותי או לקנות קיט של 2GB ולהשאיר את ה2X512 אבל אז לא יהיה DC (גם עכשיו אין אבל אם קונים אז כבר..) הצעות יתקבלו בברכה , וכן אני יודע שדיי נדפקתי עם ה OCZ שיש לי עכשיו פשוט החנות שקניתי ממנה ל…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
צריך המלצה בבקשה זכרון עבור מחשב חדש בבניה: 1. מעבד E6600 2. זכרון: 2G (דרושה המלצה) 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W תודה מראש למתייחסים
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מתכנן oc איזה לוח אמ יתאים?? המפרט הכללי הוא: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667 SEAGATE 250Gb SATA II 16MB 3250410AS Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATa א- מה אתם אומרים על המפרט? ב- איזה לוח אמ אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעונין להזמין מחשב חדש והחלטתי לבחור בלוח של INTEL LEMONT DP965LTCK CONROE READY איך הלוח הזה? אני חייב לציין שלא מתוכנן שום OC והמעבד שהולך להיות עליו זה E6300 וכרטיס מסך 7600 GS 256 M,B
-
- 6 תגובות
- 478 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2242&p=5
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-