מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אוקי, כרגע אני מחפש לוח אם אשר יתמוך ב- Conroe יענו Core 2 Duo E6300 .. אך שיתמוך גם כן בחיבור AGPx8 ! ושיהיה איכותי =] עד כה הגעתי ללוח אם אחד בלבד ואשמח אם תאירו עיניי עם אחרים. ( http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-VSTA ) תודה לחבר'ה שעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום אני קונה השבוע מחשב ופתאום אני קורא שברגע שיצאו מעבדי אינטל החדשים כול מי שיש לו מחשב יאכל אותה בוא נגיד ככה.. רציתי לדעת 2 דברים: 1)מתי הם אמורים לצאת ומה יהיה מחירם? 2)האם באמת כול מי שיש לו מחשב ונאמר והוא ירצה לשדרג אותו אז זאת באמת תהיה בעיה? ???
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
בכתבה כאן http://hwzone.co.il/archive/1135368881/77752/ AMD אמרו שהם מתכננים לעבור למעבדים מרובעי ליבות כלומר 4 ליבות במעבד אחד.. מה היתרונות בכך במרובעי ליבה? מישהו יכול קצת לשפוך אור על הטכנולגיה הזאת? ומה הרעיון לעבור כבר ב2007 למרובעי ליבה שכיום פחות מחודש לפני 2006 עדיין רוב האנשים משתמשים בחדי ליבה?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
לוח אם למעבד אינטל P-D עם זכרונות DDR2 וסלוט ל-AGP תודה
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, האם מעבדי פנטיום(גם הראשונים) עובדים ב64 ביט? כי זה מה שקראתי עכשיו בספר טכנאי PC של דורון סיוון, אבל מצד שני גם על הRDRAM הוא כתב שהם עובדים ב64 ביט. בכל מקרה זה לא נראה לי הגיוני כי רק עכשיו התחילו לדבר על ה64 ביט במעבדים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני דיברתי פההרבה בפורום על ה Q9450 ואמרו לי לחכות אז מחכה כפי שהבנתי יצאו עכשיו מרובעים חדשים וכפולים {יכול להיות שאני לא מבין... תודיעוני} בכתבה שקראתי פה הבנתי שהמעבד הנ"ל עומד לצאת מהשוק ביגלל החדשים א"כ מה המעבד הכי מישתלם אם אני קונה תוך שבועיים-חודש מחשב עדיף לחכות כמה שיותר ביגלל הכרטיסי מסך גם תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לפי מה שאני רואה את אותו זיכרון בדיוק בשני חנויות שונות בהבדלי מחירים גדולים מאוד! קישור1: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 קישור2: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3204 למה בנועה זה 170 שקל פחות מIQPC? מה ההבדל בזיכרונות? יש לציין שאני לא עושה OC כלל...
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המפרט הבא (הרכבנו הרגע) : P4 1.6 Northwood @ 2144Mhz(533bus)(מחר אני ימשיך , בינתיים עשיתי לאן שהמעבד מגיע בלי תוספת מתח... , 48-50מעלות) ABIT IS7-E A-DATA PC3200 256MB @ 360MHZ @ 6-3-3-2.5 הקיצר , יש לו כאן עוד סטיק 256מגה במהירות 2100MHZ של ספקטק... אם אני יכניס אותו , הוא יעבוד כמו שצריך? ולהכניס אותו בדואל או ברגיל?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
רכשתי זכרונות חדשים geil pc3500 512x2 ultra platinum הרכבתי הכל עובד טוב ויפה. פתחתי cpu-z והוא מראה שהם עובדים על 157 מגה הרץ. האם ככה זה צריך להיות? לדעתי זה אמור להיות על 200 ואם כן אז איך אני מסדר את זה? יש לי a64 3200+ GA-K8NSNXP Nforce 3 250 תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, לוח האם שהיה לי כנראה הלך :'( הדלקתי את המחשב והרחתי ריח שרוף, החלפתי ספק -לא עזר, חשבתי אולי הכבלים שיוצאים מהכפתו שבמארז לא תקינים והם באמת נראו כך אז קניתי מארז פשוט, הרכבתי הכל -שום שינוי, מסקנה שלי שהלך לי לוח האם של asus p4p800 deluxe המעבד של אינטל (siket 478, 865 chipset) וסכרונות DDR 400 אני עכשיו מחפש לוח אם (שנראה לי בסוף זה יהיה שידרוג או מחשב חדש) יש לי פינה חמה בלב ל asus ומחפש משהו, יש כ"כ רבה דגמים כך שלא הכי יודע מה כדאי. רוצה שיהיה PCI Express ומן הסתם DDR2 חושב על מהירות 400 מעבד של אינטל 3.0 לפחות אין לי מושג איזה צ'יפסט . העניין שלי לי דיסק SATA האם לוח אם שיש לו SATA2 יצליח לעבוד עם הדיסק שלי? אולי אוסיף דיסק SATA2 אבל המידע שיש לי…
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני רץ על dual 2 6300 ושני ג'יגה זכרון פנימי 667. ראיתי בזאפ זכרונות בזיל הזול. 109 שקל לג'יגה. kingstone 667 1gb. השאלה שלי היא איפה ירגישו את השיפור בביצעוים ובכמה יכולת. אני עם ויסט ה
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הם נחשבים בסדר? ספציפית, יש משהו שאני צריך לדעת עליו לפני שאני קונה MSI P35 NEO?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי מחשב NEC, פנטיום 3 -800 מגה הרץ. לוח אם: ga-6wmm7 rev4.1 פירוט של הלוח: http://support.packardbell.com/se/mypc/index.php?PibItemNr=spec_Houston3plusRrev41&PibItemParent=platform_eMove_iWork עליו נמצא כרטיס זיכרון 128 מגה: Pc133U-333-542-z Hyundai korea gm72v66841et75 לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 - 300 מגה הרץ עם כרטיס זיכרון 128 מגה: pc133 128 sdram micro מה הסיכוי שהכרטיס של החבר יתאים למחשב ה-NEC ויעבוד עם הזיכרון שיש בו?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש.... Athlon 64 3200+ (S-939) 1 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) GIGABYTE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 ואני מתלבט לגבי הזכרונות....אני לא יודע אם שווה לי להשקיע הרבה כסף בזכרונות בשביל השימושים שלי...שהם משחקים פה ושם מוסיקה ואינטרנט ובלי אוברקלוק אז אני מתלבט בין...twinmos ddr 400 cl 2.5 (2.5-2-4-8( 512MB DDR400 (XMS) Corsair CL2(2-2-2-5) X2 קחו בחשבון שה-TWINMOS חוסכים לי 400 שקל אבל אם ההבדלי ביצועים הם משמעותים אני מוכן להשקיע....
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
היי, מה ההבדל בין 2 הלוחות הבאים? 1. GIGABYTE M61SME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E 2. GIGABYTE GA-M61PME-S2 והאם הכרטיס מסך onboard מספיק למשחקים כמו fifa, pes? תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים בין לוח אם עם פורט FW מובנה ללוח אם ללא פורט אך עם כרטיס מוסף
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני לא מבין למה אתם כלכך אוהבים את DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D ... לפי דעתי במחיר כזה הGigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 בחירה הרבה יותר מוצלחת... תסבירו לי , אוליי אני פספסתי משהוא....
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
-
קניתי הארד 80 גיגה של מקסטור והמחשב פשוט לא מזהה לי אותו עכשיו אמרו לי לעשות עדכון לביוס אז חיפשתי את העדכון ומסתבר שלוח אם ישן מדי אני צריך עדכון ל ARISTO AM-639BX-S תעזרו לי למה אני לא מוצא וגם אם לא מצאתם מה כן אפשר לעשות בכל זאת
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
טוב אז הלך לי הP5N-D ואני מקבל חדש ביום שני עכשיו השאלה היא האם להחליף אותו לstriker II formula או P5N-T או להשאר עם P5N-D כמובן שהסטרייקר והT עולים יותר, האם זה כדאי ומשתלם? תודה
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח עם כרטיס מסך מובנה ו512MB זכרון.... המחשב אומר שיש לי רק 448... וחשבתי שאולי אחד הצ'יפים של ה64MB נהרס ורציתי להחליף ואז אמרו לי בחנות שהכרטיס מסך שהוא 64MB זכרון לוקח את הזכרון מהראם... זה נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
1. האם לוח האם Abit IP35-E Chipset P35 הוא המקביל של ABIT ללוח האם GIGABYTE GA-P35-DS3L של GIGABYTE. חוץ מזה ששניהם הם על אותו צ'יספט, האם הם באותה רמה, כי למשל ל GIGABYTE יש הרבה גירסאות על הציפסט P35, אז ה ABIT מקביל לגרסה הזאת או אולי לגרסה אחרת ? ואם הם באמת שווים מהבחינה הזאת, אז מבחינת הביצועים, איכות ו OC הם גם אותו הדבר ? מה שאני שואל בעצם זה האם הם אותו הדבר לגמרי ואני יכול פשוט לקחת את ABIT שהוא פשוט יותר זול !!! 2. שמעתי בכל מיני מקומות דעות של אנשים שמעריכים שגם כאשר תיהיה תמיכה מלעה ב 4 ליבות ה Q6600 לא יהיה יותר חזק מה E8400. אז בינתים אפשר באמת רק להעריך, אז משהו פה גם חושב ככה ? ואם ה Q6600 דווקה כן יהיה יותר חזק, מה יקרה במצב שלשניהם יעשו OC גבוהה ? הרי ח…
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה אשר בודקת את הזיכרון אם הוא תקין והכל ...? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי יעוץ והסבר מכם על הלוח הנ"ל (קראתי הרבה על הלוח מתוך האתר של ASUS ומתוך הפורום כאן הבנתי כי זה לא טוב מאוד . שאלותי : 1. מה ההבדלים בין הלוח הנ"ל ללוח האסוס שבביקורת? 2. האם קיימת יציאה אודיו אופטית או קואקס? 3. האם הוא תומך במערכי RAID ואיזה ? 4. האם תומך ב SATA2 ? הלוח מיועד למחשב חדש שאני מתכנן לקנות לא מיועד למשחקים מיועד בעיקר לעבודה של עיבודי תמונה של 6-12MB ועבודה עם תוכנות CAD מידי פעם ואולי בעתיד לעריכת וידאו. המחשב מתוכנן לשימוש של 5 שנים ומעלה את שאר השאלות בקשר למפרט אני אשאל בפורום מתאים. נ.ב. איזה זכרונותכדאי להרכיב ואם יש צורך בקירור המעבד תוכנן ליהיות איזה דגם זול של P.D בינתיים עד לאגירת כסף נוסף לקונרו אבל הבנתי מהפורום כי כדאי לקנות E6…
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-