עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dvirl,

אבקש המלצה לשידרוג מחשב בלוח אם + מעבד + זיכרונות כל השאר יש לי כמובן שמיועד עבור משחקים אך לא בצורה הסטרית יש לי כרטיס מסך R9200 שאני לא מתכוון לשדרג בשלב זה תודה לכולם

2. עושה רושם שכולן יש בעיות עם היבואן...

3. Started by tamirushb,

אני רוצה ללכת על השילוב הזה של הcore 2 dou E6300 ביחד עם הDS3 או הDS4 של ג'יגהבייט וזיכרון 512 MB X2 ddr2 533 של twinmoss המחיר הוא למעבד והלוח אם בערך 1800-2000 שקל ולזיכרונות בערך 450 אבל גם בלי קשר למחיר מה אתם חושבים על השילוב?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by eyalsi,

שלום רב אני מתלבט בין 2 לוחות האם הבאים. ע"ס מה שראיתי באתר החברה עבור כל אחד מהם: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1646&modelmenu=1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531&ModelName=GA-P35-DS4 קשה לי להגיע להחלטה, האם גם הלוח DS4 מאפשר שליטה על כל המאווררים כמו שבאתר של אסוס כתבו על הלוח שלהם? (לדעתי כן אבל משום מה לא כתוב באתר...). בכל מקרה אולי ההכרעה תיפול על כרטיס הקול, איך אוכל לדעת איזה אחד מחזיק כרטיס קול איכותי יותר, ה- DS4 מופיע לידו DTS, האם זה משמעותי? אשמח לתגובות, אייל

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by moshe1x,

אני מעונין לקנות מחשב למשחקים : מעבד (939) AMD 3200 VENIC מתלבט בקשר ללוח האם -מה עדיף מבין הלוחות היחסית במחיר נורמלי עד 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7855 או שעדיף להשקיע עוד כסף על NEO2 את שלי אני כבר מוכר חחח רק קניתי וכבר מוכר כדי לקנות סוקט 939 במקום 754 שהיה לי חח ולא לא צריך לשלוח לי הודעות בכמה אתה מוכר כי יש לי כבר קונה והוא שילם לי חצי על המחשב שישלם את החצי השני הוא יקבל את החלקים אני מוכר לו 3200+ NC אם לוח DFI LANPARTY UT וזיכרון 512 מגה DDR500 וקונה 3200+ 939 אם לוח (חייב להחליט) והסט של PQI שהוא לפי מה שראיתי בא אם ציפים TCCD וב-1700 ש"ח בלבד!! (רק הזיכרון) ואני מדבר על שני סטיקים של 512 כל אחד

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  7. Started by coron10,

מעבד amd 4200 dc לוח אם asus m2npv-vm כרגע 2 סלוטים תפוסים עם 2x512 667 ocz gold. מה לקנות 2x512או 1גיגה. לא עושה oc. לא מחפש זיכרון יקר אולי טוימס או קינגסטון. קישור לחנות זולה יהיה נהדר. תודה.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  8. החלפתי ל- Abit ic7. קודם הטמפ' הממוצעת היתה 35 מעלות ועכשיו זה 55 מעלות. (לא מרחתי משחה כשהחלפתי נשאר מה שהיה מרוח מהחנות- האם זו יכולה להיות הסיבה?) יש לי P4 2.4A ללא OC. תודה.

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  9. Started by malche,

האם הלוח GigaByte GA-G33M-DS2R כדאי? האם ASUS P5B Deluxe LGA775 intel 965 טוב ממנו? אם כן במה ולמה? הלוח חלק ממפרט שהמעבד בו הוא E6750 הזיכרון 2GB יש כרטיס מסך נפרד (לעבודה בתלת) - אם זה חשוב חוץ מזה האם חשוב שהזכרונות יהיו 800Mhz או שמספיק 667Mhz והאם חשוב שהזכרון יהיה (2X1024) כלומר ב-Dual Chanel או שזה לא משנה תודה

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by kkffiirr,

מבחינת מחיר יש הפרש משהו כמו מאה שקל..... אני מדבר על IQPC

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  11. קניתי מחשב וביצעתי הקפאה כדאי שאני יוכל לשנות היום את המארז. אבל.. אני רוצה לשאול אותכם שאלה חשובה קניתי INTEL DG965RYCK (לוח אם) עכשיו כמה הוא יותר טוב מהלוח ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP ????????. נכון יש לו ציפ יותר מתקדם אבל... אני לא מתכנן OC ואני לא מתכנן זה בטוח לעבור למרובי ליבות וגם אני משתמש בזיכרונות 667. אז ההבדל של ה300 שקל שווה את זה? האם ה945 מגביל את הקונרו (המעבד שלי). אני צריך לדעת תשובה לעניין עד שעה 12 בבקשה ממכם תענו לי בהקדם ותציעו לי! מי שמכיר את INTEL DG965RYCK תגידו לי במה הוא יותר טוב ואם זה שווה - הוא יותר יציב? הוא יותר מהיר? הוא לא יודע מה? תודה! ואם אני יקח את הINTEL DG965RYCK אולי שווה לקחת את ה GA …

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  12. אה אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה אבל כרגע ברשותי לוח אם -- ASROCK K7S41GX ואני הולך לקנות לוח אם של GIGABYTE GA-GK8NF9U 939 NFORCE ULTRA CHIPSET אתם יכולים להגיד לי אם זה אפשרי להחליף אחד בשני מבחינת מידות .. ? זה אפשרי .. ? יש להם אותה מידה ? כאילו מידה סטנדרטית....

13. Started by Sunny Jim,

טוב, החלטתי לעדכן, ובהחלט יש שיפור. שמתי ישר FSB על 350, וBOOT כמו שצריך בלי בעיה. הרצתי 3DMARK06, ולא היו שום בעיות, אבל אחרי זה הרצתי 05 ובCPUTEST הראשון המחשב נתקע באמצע... עשיתי REBOOT, הרצתי שוב פעם, ועוד פעם נתקע בCPUTEST, הפעם בTEST השני... כנראה שזה יותר מדי אוברקלוק(או שיותר מדי עם כל המתחים בSTOCK) אז שמתי על BUS של 333, הרצתי שוב פעם, והפעם לא היו בעיות... יכול להיות באמת שזה בגלל שאני לא מעלה מתחים? או שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק מינורי(מ666 ל700) לזכרון? אם מישהו זוכר מנסיון העבר שלי, אז הזכרון שלי כנראה לא כל כך אוהב אוברקלוק... לכל מקרה עשיתי כמה פעמים REBOOT בשביל לבדוק האם עושה BOOT בלי בעיות, ואכן בעית הCOLD BOOT נעלמה... אולי הבעיה אצלי ספציפית בגלל כמה ס…

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  14. אני מחפש לוח אם בסביבות ה- 400 -500 ש"ח למעבד PD 2.66 GHZ 805 שבלוח אם יהיה כרטיס מסך מובה כמו 6100 או 6150, המחשב מיועד לעבודה משרדית בלבד.

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by moshiko211,

שלום לכולם!! לחבר שלי יש פנטיום 4 3ghz ומכיוון ששלו נשרף מסיבה כלשהי הוא מעוניין בקניית לוח חדש עד 700-800 שקל על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  16. צריך המלצה ללוח עבור Q6600 בתקציב 600-700 ש"ח שיהיה אפשר להתקין עליו את טוניק, ושתיהיה לו יציאת E1394. ללא כרטיס מסך מובנה. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  17. שלום לכולם :-) אפשר לקבל הסבר על זכרונות הXDR/2 של ראמבוס? לאילו לוחות הם מתאימים? ביצועים?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  18. Started by The MHz,

הלוח אם הזה: GA-6VXE+ של ג'יגה בייט תומך סוג אחר של זיכרונות חוץ מ SDRAM? תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  19. תודה על תשובות אנשים

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  20. Started by ali,

היי יש לי כרגע מחשב אם סלרון 3.0 ולוח אם pcpartner p4m800pro וזיכרון DDR 512 ואני בזמן הקרוב לא הולך לשדרג מעבד ופשוט בלוח אם יש לי AGP וממש לא משתלם לקנות לו כרטיס מסך חלש ביותר כסף מאשר PCI EXP אז חשבתי אולי להחליף עכשיו לוח אם וזיכרון לDDR2 התקציב הוא 450 שקל זה אומר לוח אם פשוט שיוכל לתמוך בזיכרון DDR2 ומעבדי הדואל קור כולל גם הסלרון למינהם של ה775 וגם איך אפשר להוציא את המעבד מלוח בלי ליגרום נזק? כדי להעביר ללוח חדש בקיצור: חשבתי ליקנות לוח אם שיהיה לו PCI EXP וכרטיס מסך מובנה לעת עתה וזיכרון 1 גיגה או 512 ובאפריל ליקנות כרטיס מסך בחיבור PCI EXP וכמובן שהמחירים ירדו עד אז אז השאלה המסכמת זה משתלם??

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by integral,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2242&p=5

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by קובי 1980,

בשביל מה יש את הכניסות sata בצד האחורי של המחשב בלוח אם ? זה כדי לחבר דיסק קשיח חיצוני או משהו כזה ?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by poopa,

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את לוח האם הנ"ל בארץ ? הדגם המדויק בבקשה ....

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  24. Started by alomm,

יש לי את הלוח הזה http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2_v5_plus.html ויש לי אליו עכשיו זיכרון sd-ram והוא מיושן לכן אני רוצה להחליף לחדש איזה מהחדשים והמהירים יעבדו בלוח שלי? איזה לקנות? המעבד שברשותי p4 1.8 והתקציב עד 550 שקל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  25. יש לי מעבד פנטיום 1 MMX, שהוצאתי מתוך המחשב הישן שלי, ולמעבד הזה התלווה מאוורר מובנה שכאילו דבוק לו מלמעלה, השאלה שלי זה איך להסיר את זה?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים