מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
לפני זמן מה פירקתי את כל המחשב שלי כדי לבצע ניקוי יסודי... החזרתי את כל הכבלים כמו שצריך למקום חוץ מהכבלים של ה-USB הקדמיים.. פשוט אני לא זוכר איך אני צריך לחבר אותך... בדקתי באתר של אסוס על הלוח שלי ולא הבנתי כלום מהמדריך שלהם... מישהו יכול להדריך אותי? או אפילו לסמן בתמונה של הלוח לאן אני צריך לחבר את הכבלים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
קניתי מחשב וביצעתי הקפאה כדאי שאני יוכל לשנות היום את המארז. אבל.. אני רוצה לשאול אותכם שאלה חשובה קניתי INTEL DG965RYCK (לוח אם) עכשיו כמה הוא יותר טוב מהלוח ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP ????????. נכון יש לו ציפ יותר מתקדם אבל... אני לא מתכנן OC ואני לא מתכנן זה בטוח לעבור למרובי ליבות וגם אני משתמש בזיכרונות 667. אז ההבדל של ה300 שקל שווה את זה? האם ה945 מגביל את הקונרו (המעבד שלי). אני צריך לדעת תשובה לעניין עד שעה 12 בבקשה ממכם תענו לי בהקדם ותציעו לי! מי שמכיר את INTEL DG965RYCK תגידו לי במה הוא יותר טוב ואם זה שווה - הוא יותר יציב? הוא יותר מהיר? הוא לא יודע מה? תודה! ואם אני יקח את הINTEL DG965RYCK אולי שווה לקחת את ה GA …
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי מחשב של DELL ואני מנסה לפרק את הלוח אם מהמגש פח, אבל אני לא יודע איך. אם למישהו יש תמונות, יהיה מדליק.
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
תגידו, P5N32-SLI Deluxe s775, NF4, 2xPCI-E תומך קונרו? דחוף, תודה.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום מתחיל לבנות מערכת חדשה מבוססת קונרו והשאלה שלי היא : איזו חברה לקחת ומה התיזמונים הכי טובים בזכרונות הDDR2 667 בקיצור צריך המלצה לזכרונות מהירים וטובים (אין הגבלת מחיר אך כמובן לא להסחף) תודה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מחשב P4 מעבד 3GHZ Prescot הזכרונות עובדים בדואל כאשר SLOT אחד בתזמונים של 3-4-4-8 ו SLOT שני בתזמונים של 2.5-3-3-8 האם בתצורה שכזאת יכולה להיות המערכת לא יציבה? והאם אפשר בביוס לשנות תזמונים עבור כל SLOT בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום אני הייתי מעוניין לקבל דעה על זיכרונות של buffalo. אני רוצה לדעת כמה אמינים הזיכרונות בגלל שהם יחסית זולים לאללה. רק 35.5 דולר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
לסוקט 7 + כמה זיכרונות ישנים שאני לא מצליח להבין איזה סוג או מהירות הם(התאימו לאותו לוח עם סוקט 7) אז כמה אתם חושבים שאפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
עכשיו ככה...הלוח זה מה שיש לי עכשיו... בעקבות זכייתי בלוח AM2 ללוח שלי... אני מחליף מעבד ל3800+ X2 עם 65W....השאלה היא מה לגבי הזיכרונות אני צריך זיכרון שיעבוד בקצת OC ושיהיה 2GB....וכמובן זול וטוב....(לא זול טילים כי אז הוא לא יהיה טוב)....
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולכם, לפני זמן מה כמה מהמשתתפים בפורום ציינו את זה שעדיף לשים את ה CAS# בזכרונות מ7-8 ל-11 במערכות AMD Athlon64 , האם זה נכון ? ומה ההבדל שזה עושה ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אהלן , יש לי נכון לעכשיו במחשב 2X512MB OCZ GOLD CL4 וגם 1GB PQI TURBO CL4 הבעיה שה PQI מגביל אותי ב OC (אני גם לא מבין למה יש לו תיזמונים יותר נמוכים מה OCZ אבל דברים כאלו לא ניתנים להסבר). בכל מקרה אני צריך סטיק במקום ה PQI עדיפות ל OCZ GOLD הבעיה שיש לי לוח 945 ג'גהבייט שתומך עד 667 , רציתי לשאול אם קיט של 2GB על 800MHZ יתאים ללוח הזה (אפשר לראות מפרט צד ימין בפרופיל). אני גם דיי בדילמה מה לעשות , האם לקנות עוד 2X512 ? אבל לא ישאר לי מקום ואני מתחיל להרגיש ש 2GB דיי חונקים אותי או לקנות קיט של 2GB ולהשאיר את ה2X512 אבל אז לא יהיה DC (גם עכשיו אין אבל אם קונים אז כבר..) הצעות יתקבלו בברכה , וכן אני יודע שדיי נדפקתי עם ה OCZ שיש לי עכשיו פשוט החנות שקניתי ממנה ל…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מתכנן oc איזה לוח אמ יתאים?? המפרט הכללי הוא: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667 SEAGATE 250Gb SATA II 16MB 3250410AS Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATa א- מה אתם אומרים על המפרט? ב- איזה לוח אמ אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעונין להזמין מחשב חדש והחלטתי לבחור בלוח של INTEL LEMONT DP965LTCK CONROE READY איך הלוח הזה? אני חייב לציין שלא מתוכנן שום OC והמעבד שהולך להיות עליו זה E6300 וכרטיס מסך 7600 GS 256 M,B
-
- 6 תגובות
- 478 צפיות
-
-
בלוח אם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~39200~10~0.htm כמה כרטיסי זיכרון אפשר להכניס בו? ויש לו חיבורי USB2 נכון?
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הרכבתי לפני כמה ימים מחשב CONROE עם הלוח הזה, ואמרו לי שהוא בסדר. עכשיו קראתי בת'רד אחר ואמרו שהוא "מסורס" ולא תומך בזכרונות 667 (שהוספתי). האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
בעיה נדפק לךי ההר-דיסק(משמיע תיקתוק), עכשיו אני צריך לקנות הר-דיסק חדש אך אני לא יודע איזה נפח יכול הביוס שלי לקבל. הנה המפרט שלקחתי: P III 867MH לוח אם Asus CUV4x chipset via Appollo Pro133z הביוס שלי מעודכן לגירסא 1007 העניין הוא כזה, איך אני יכול לדעת איזה נפח של הר-דיסק מתאים לי 80,120,160 GB אין ממי לקחת כדי לנסות. איך אני יכול לדעת מה המקסימלי בלוח האם הנ"ל? הייתי באתר של ASUS לא מצאתי תשובה חד משמעית. אם הוא יכול לזהות עד 120 ואני אקנה 160 האם שאר הקיבולת שלא זיהה יכולה במשך הזמן להרוס את ההר-דיסק? האם העידכון שלי די כדי שיזהה הר דיסק 160, 120? אני חושש לעדכן ביוס מהפחד שיהרס לי הלו ח אם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
-
איזה מהלוחות הבאים עדיף מבחינת: איכות רכיבים תמורה לטווח ארוך ביצועים כללים מבנה פיצ'רים תודה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אז קיבלתי את ה ASUS P6T יש חיבור IDE אבל רק אחד ממנו אפשר לחבר 2 מכשירים כרגע אני מחבר צורב ונשאר לי עוד IDE אחד פנוי הבעיה שיש לי 2 הארד דיסקים ככה שאחד כרגע אני צריך להקריב האם יש לכם פתרונות להציע לי? קיים כבל IDE עם יותר מ 2 חיבורים על כבל? או ראיתי משהו ש עושה CONVERT למקומות של הSATA ומתלבש עליו חיבור IDE רק ראיתי ברשת כרגע בלוח אם הישן שלי היו 2 כניסות IDE על הלוח ככה שהיה אפשר להשתמש ב 4 מכשירים השתמשתי ב DVD . CD . ושני הארד דיסקים קיצר..תודה אם יש רעיונות
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של 9 GIGABYTE K8N ULTRA שני סטיקים של זכרון CORSAIR 512 CL2.5 PC3200 מעבד AMD ATHLON 64 3000 אני רוצה לשדרג ל2 ג'יגה זכרון, אתם ממליצים לקנות סטיקים חדשים או לשדרג את אלו ונניח במקרה של שדרוג כדאי לקנות עוד CORSAIR אותו דבר ? או שאפשר וכדאי לשלב חברות וסוגים שונים ובמקרה של קנייה חדשה מה אתם ממליצים לקנות ? ראיתי בזאפ שהמחירים לא בשמיים אבל בוא נגיד עד 600 שקל ככה ? תודה רבה ארז
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
לוח אם למעבד אינטל P-D עם זכרונות DDR2 וסלוט ל-AGP תודה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שולם. אני רוצה להבין אם הבנתי משהוא שקשור למעבדי ה-core 2 duo. אם הבנתי נכון מה תוכנת ה-Intelligent Power Capability (המייושמת במעבדים אלו) היא למעשה סט של יכולות, שעוצבו במטרה להפחית את צריכת החשמל של המעבד. מאפיין זה דואג לכך שרכיבים במעבד, אשר לא נעשה בהם שימוש בעת ביצוע פעולה מסוימת, לא יקבלו זרם חשמלי. האם יש עוד דברים שתוכנה זאת עושה ולא ציינתי למעלה?. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אני דיברתי פההרבה בפורום על ה Q9450 ואמרו לי לחכות אז מחכה כפי שהבנתי יצאו עכשיו מרובעים חדשים וכפולים {יכול להיות שאני לא מבין... תודיעוני} בכתבה שקראתי פה הבנתי שהמעבד הנ"ל עומד לצאת מהשוק ביגלל החדשים א"כ מה המעבד הכי מישתלם אם אני קונה תוך שבועיים-חודש מחשב עדיף לחכות כמה שיותר ביגלל הכרטיסי מסך גם תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אאם אני מכניס זכרונות במהירות 800 ללוח אם שתומך רק עד 667... הזכרונות יורידו אוטומטית את התדר ל-667?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-