מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי אם מותר להקפיץ אז פתחתי דיון חדש כהמשך לדיון הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361770.0 דבר ראשון תודה ל smalul על העזרה. רציתי לדעת כמה דברים: 1) האם הזיכרון הזה יתאים למחשב שלי והאם כדי לקנות אותו? זכרונות DDR 400Mhz - Life Time Warranty - 1GB Samsung מחיר למזומן בתשלומים ללא ריבית 180 ¤ 12 X 17=204 ¤ מצאתי אותו ב KSP. 2) איזו תצורה עדיפה יותר כשהמהירות המקסימלית הנתמכת במחשב שלי היא: 333MHZ זיכרון של 256MB במהירות 266MHZ מסוג PC2100 במקביל לזיכרון שאני רוצה לקנות או שרק את הזיכרון שאני רוצה לקנות ללא הזיכרון הישן שלי? או שיהיה לי יותר זיכרון אבל במהירות איטית יותר, או שיהיה לי פחות זיכרון במהירות גבוהה יותר. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי כולם מאחר והחלטתי לרכוש מעבד E8400, אני מחפש לוח אם שיתמוך גם במעבדים מרובעי ליבה ב-45nm. ההעדפה שלי היא לחברת אסוס, לא ג'יגהבייט ולא השאר. יש לי כמה שאלות: האם אפשרי להצמיד למעבד לוח על בסיס P965 או Nvidia 680i שלא יפגעו בביצועים עתידיים? בעיקרון אני מחפש את הלוח הכי מתקדם על בסיס אחד מהצ'יפסטים למעלה או P35 חשבתי על אסוס Сommando או P5N32-E SLI איך הם? תוכלו להמליץ לי גם על על אחד הלוחות שלהם בעל הצ'יפסט החדש יותר כמו P35 חוץ מאחד מהלוחות שהזכרתי למעלה..? האם הם תומכים במעבדים מרובעי ליבה 45nm? (אם ארצה לשדרג עוד שנה למרובע ליבה) האם הם תומכים ב- PCI-e2.0? איך אפשר לדעת? והאם זה הכרחי לכיום עם כרטיסי מסך חדשים? כי אני מתכנן על 8800GTS G92. יכולים לעזור? אני ממש בהת…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אהלן, הוספתי זכרונות ושאני מדליק את המחשב אז הלוח אם מצפצף... מה יכולה להיות הבעיה?אולי חיברתי הפוך?יש סיבה שהלוח יצפצף אם הסוגרים הלבנים בצדדים לא סגורים על הסוף?איך אני יודע באיזה צד אני אמור לחבר? אשמח לעזרה..
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג למעבד E6400 ורציתי לדעת אם הכרטיס שיש לי לא יצור צוואר בקבוק מה שנקרא... כי הוא חלש ?? http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=1267 תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לנו לוח אסוס P5W DH DELUXE פה תמיכה של עד 8G זכרון הבעיה היא שכשמכניסים 3 זכרונות מופיע 3G זכרון כשמכניסים את הרביעי מופיע 3.2G הזכרונות כולם תקינים וזה נבדק גם על לוח נוסף....מאותו הדגם....בכל לוח זה נבדק עם ובלי עדכון ביוס אחרון.... בשניהם תוצאה זהה...אשמח לדעת עם מישהו נתקל באותה תקלה או ששמע על פתרון אי-מייל נשלח בנושא לאסוס אך ללא מענה עדיין
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי 4*512 זכרונות כאלו ועדיין המחשב לא זז האם הורדת מהירותם תשפר את התזמונים ? האם יש אפשרות ל CL2.5 ב DDR2 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח-אם Asus M2N-E nForce570 Ultra Socket AM2, ואני רוצה לדעת האם אפשר להרכיב עליו גוף קירור Zalman CNPS8700 LED. בעיקרון, כתוב שאסור שיהיו על הלוח-אם רכיבים כמו PSU, disk drives, VGA card, RAM בגובה של יותר מ-39 מ"מ וברדיוס של 61.5 מ"מ ממרכז המעבד. על הלוח-אם יש גוף קירור מנחושת בגובה של כ-4 ס"מ ובמרחק של כ-6 ס"מ ממרכז המעבד. הבעיה היא שאני מודד עם סרגל, ואני לא ממש יודע מאיפה למדוד את המרכז של המעבד, ואני גם לא בטוח אם הגוף קירור הוא בגובה של 4 ס"מ או כמעט 4 ס"מ. יש אולי מישהו שיודע מנסיון האם הגוף קירור הזה של זלמן מתאים ללוח-אם האמור של אסוס?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
וול, אני רוצה לשנות את התזמונים בזכרונות בלוח הזה ל5-5-5-15, משהו כזה. אבל איפה התפריט או איך אני משנה את התזמונים בביוס? חשפתי ולא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי את הנתונים הנ"ל: מעבד AMD Dual Core 4200+ AM2 לוח אם ?M2N-SLI Deluxe AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? זיכרון 2X512MB Corsair DDRII 667 כ.מסך XFX 7900GT Extreme איפוא יש אפשרות לצוואר בקבוק , האם אני צריך להתקין XP 64bit כדי לנצל את המערכת ....תודה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המחשב הנייד pavilion tx 1218ca עם מעבד Turion tl-58 1.9ghz וויסטה הום פרימיום. כרגע יש לו 2 סטיקים של חצי ג'יגה בזכרון ואני רוצה לשדרג. שאלותי הן: 1. בגלל שמדובר על מעבד AMD, האם הוא ידע לנצל זכרון 800 מה"צ או שהוא יודע לעבוד רק עם 667? 2. יש טעם לקנות 4 ג'יגה 800 מה"צ (670 שקל) או שלא יהיה הבדל ביצועים לעומת 2 ג'יגה 667 מה"צ (300 שקל)? תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אתם חושבים שיהיה צוואר בקבוק בשילוב הזה? ???
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם אשר תומך ב-8GB זכרון, אם אפשר עם אפשרות הרחבה ל-16GB (או יותר). אני מניח שיש כאלו אבל לא ממש יודע איפה למצוא אותם. אם מישהו יכול לכוון אותי לאיזושהי טבלת השוואה שבה אני אוכל למצוא מידע זה זה מאוד יעזור לי. אם לא, אשמח לקבל דגמים. הלוח אם, מעבר לבחינה זאת, יכול (ועדיף) להיות עם כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול וכו'. לצערי אני לא אוכל לנקוב בתקציב כיוון שזה לא תלוי בי (אני צריך להביא דגם ואז או שיאושר או שלא), ככה שכמה שיותר זול עדיף. מישהו מכיר כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
שלום אני מתכוון לקנות לוח אם : Asus M2A-VM HDMI מה יתן לי הדגם הבא שעולה עליו ובאיזה עלות ( איזה דגם) תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
כידוע, בגירסאות הנ"ל גוף קירור כלול בחבילה. מה שאני רוצה לשאול, גם אם זה נשמע קטנוני, זה האם הקופסא של המעבד (אני מדבר על AMD) מגיעה כשהיא עטופה הרמטית ע"י ניילון נצמד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 4200 DUAL CORE AM2, זכרונות OCZ GOLD DDR2 667MHZ אני מחליף לוח אם ויש לי תקציב מוגבל של 750 ש"ח ללוח, איזה לוח אם יתאים לי לאוברקלוק לא רציני אבל יציב ביותר (משהו כמו 10 - 12 אחוז של אוברקלוק למעבד). יש לציין כי אני משתמש בקירור BT VX. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
אם הלוח אם שלי תומך רק בddr2 533 האם אני יכול להרכיב עליו סטיקים של 667 והם יפעלו על 533 לכל דבר?!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי מחשב 2.4 gh עם זיכרון DDR-SDRAM 256 mbyts memory speed: 166.7 Mhz pc 2700 עכשיו ככה אני לא סגור מה יש לי ddr או sdram שתיים : אני רוצה להוסיף זיכרון האם אני יכול להוסיף לעוד סלוט 526 מגה או שעדיף כבר לשים ג'יגה ולזרוק את 256 * שאלה אחרת יש לי שני כוננים (סי די רום) במחשב והארד דיסק אחד! האם אני יכול לשים עוד הראד דיסק? אני בטוח שאפשר כי נשאר רק קבל מתח אחד וקבל מידע אחד , השאלה האם זה אפשרי אודה מאוד לעונים שבוע טוב אנשים!
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
האם הזיכרון amrican deta משהו כזה הוא גנרי או חברה מכובדת??
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
לוח אם: GigaByte GA-K8NS Ultra-939 ומעבד : Athlon 64 3000+ (S-939) או שכדאי לי לקנות את הצמד הבא : לוח אם : ASUS K8N-E-Delux מעבד : Athlon 64 3000+ (S-754 בבקשה תגידו לי מה לקנות? * וגם מישהו יכול לספר לי על לוחות אם Avalon ואם הם טובים? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה לוח אם שיתאים ל OC בערך עד 3.6 איך הלוחות האלה DQ6 או IP35PRO או DS3R ? ויש לי עוד שאלה יש הבדל גדול בין הCHIPSET החדש עם תוסף R בסוף לבין DS3 ?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום מישו יודע אם אקס פי לא מזהה זכרונות של 1000MHz?? כי אני שמתי זכרון 1000 ובאברסט הוא כותב לי שיש לי 800 יש לי G.SKILL 4GB 1000MHZ CL-5-5-5-15 PQ וגם על הקופסא כתוב ככה: DDR2-1000 PC28000 אגב קניתי בסקיי פיסי
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם שמות הזכרונות הבאים מוכרים ובאיכות טובה: hynix ו- patriot
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-