מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים עשיתי בדיקה בתוכנה EVEREST והסתכלתי על המהירות של הזיכרון שלי וראיתי שכתוב pc3200 אבל בסוגריים היה כתוב 200MHZ, והשאלה שלי האם pc3200 לא אמור להיות מהירות 400MHZ צירפתי קובץ שיהיה יותר ברור בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
קניתי היום לוח אם שהוא תומך 800FSB וזיכרון 2*256 400 הרץ ולקחתי מעבד 2.4 fsb 533 האם בזה שלקחתי מעבד שהFSB שלו 533 אני פוגע ב-Dual Channel. אשמח לעזרתכם ע"מ לדעת האם לשנות את קנייתי ל2.8G ועם FSB 800. תודה
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מחפש מאמר השוואה של צ'פסטים עבור סוקט 939
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחלק מלוחות האם, יש מסך פתיחה בשלב העלייה הראשון של המחשב, לדוגמא - לINTEL, לASUS וכד'. לאלו מהלוחות שאין, הבנתי שניתן לצרוב זאת. יש חברות שעושות את זה בלי קשר, לדוגמא מפעל הפיס או בתי הספר למיניהם. מישהו ניסה לעשות את זה? עשיתי חיפוש ומצאתי כמה מדריכים, אך הייתי רוצה לשמוע תוצאות מאנשים שאולי ניסו, חוות דעת שיתנו לי דעה טובה יותר בעניין. תודה לעונים, חג שמח ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אני לא זקוק למחשב שיריץ משחקים. האם המהירות מהווה משקל בהחלטה כזו? האם יש הבדלים מהותיים בין שני המעבדים האלה?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש זיכרון ל-OC רצחני,הרכיבים שברשותי הם: Intel® Core 2 Duo E6600 Asus P5B Deluxe ENERMAX LIBERTY 620W איך הזיכרון הבא ?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני חושב לקנות a-data אבל עם יש חברות אחרות שהרבה יותר טוובות לדואל בלא הרבה יותר כסף אשמח לשמוע? (: ודרך אגב אני עומד לקנות שתי סטיקים של 256
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
זה הלוח אם IL9 Pro IL9 Pro זה המארז: 6C60 Midi Tower השאלה שלי כמה יציאות USB יהיו מאחורה ומקדימה השאלה אם יש 2 מקדימה ו2 מאחורה סה"כ 4 או שיש 4 מאחורה ו2 מקדימה סה"כ 6 תודה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלתי היא : יש לי מחשב נייד של HP שעובד עם זיכרון של 256 במהירות 266MHZ האם אני יכול לשים לו עוד 512 במהירות333MHZ ? האם זה יעבוד בכלל? או שזה יעבוד במהירות 266MHZ וסתם אני זורק כסף? תודה על התגובות והתשובות מראש... עידן.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה השווי של מעבד כזה משומש היום בשוק
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחדשתי בGTA 4 ואני ממש מאוכזב מביצועי המחשב שלי. המעבד: athlon 64x2 4600 לוח האם: ASUS M2N-E NFORCE 570 זכרונות: G.SKILL 2GB 800MHZ CL4 נקנו לפני כשנתיים וחצי + HD 4850 חדש. ספק: ENERMAX LIBERTY 500W מסך 1: DELL 2007WFP מסך2: SAMSUNG LA37A550 - FULLHD בדרישות של המשחק המעבד היה המינימום בהגדרות המינימום - אבל עדיין לא חשבתי שזה יהיה כלכך קריטי כי ככה זה בדרך כלל במשחקים. מקריאה פה בפורומים הבנתי שהדבדתי והמעבד במשחק הזה ספציפי חשוב יותר מכרטיס המסך. מאחר ואני קונה ומשחק משחק אחד לתקופה מסוימת "נתקעתי" עם משחק שאני משחק בהגדרות בינוניות מינוס. מה לעשות? לשדרג מעבד? לאיזה? אינטל? או AMD. בבקשה עזרו.. וכן אני מוכן לשדרג רק בגלל משחק אחד מה שיש לי ילך לאחי…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
כידוע, בגירסאות הנ"ל גוף קירור כלול בחבילה. מה שאני רוצה לשאול, גם אם זה נשמע קטנוני, זה האם הקופסא של המעבד (אני מדבר על AMD) מגיעה כשהיא עטופה הרמטית ע"י ניילון נצמד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח הם מהדגם Field Value Motherboard Name MSI 645 Ultra (MS-6547) אני יודע שהוא ישן הוא תומך בזכרונות עד 333mhz תקנו אותי אם אני טועה אני משתמש בכרטיס זכרוןם אחד של 256 עם מהירות 266 ואחד של 256 מגה עם מהירות 400 עד כמה זה משפיע? ועד כמה זה מפריע לביצועים בכללי!? תוכלו לראות את המידע המדוייק ב"מפרט שלי" ושאלה אחרונה בקשר ללוח אם האם הטמפרטורה 49 מעלות סבירה?
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום.. הזמנתי מעבד סמפרון 2600+ [סוקט 754] , למרות שהעדפתי את ה2800. אשמח אם תגידו לי האם ההבדלים ביניהם גדולים, ומה הם ההבדלים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני וחבר שלי יש לנו לוח אם של MSI 865PE neo2 ואנחנו מחפשים מעבד P4 של Northwood איפה אני יכול למצוא מעבד משומש וישן?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אהלן, אילו לוחות (עדיפות לASUS וGigaByte, פשוט כי הם שכיחים יותר) למעבד הנ"ל? זיכרון 2X2GB DDR 800 דרישות: לא מתוכנן OC FireWire Lan ללא גרפי מובנה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
-
המליצו לי למחשב פשוט וזול(אופיס,משחקים לילדים) את הלוח הזה: לוח אם FOXCONN K8M890M2MA-RS2H ¤280 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM056 הוא זול וכולל כ.מסך כמו שאני צריך. ששאלה היא אם הכרטיס מסך נורמאלי(יחסית למשולבים), מה חשוב לבדוק שיש בלוח לפני הקניה? והאם אני ארגיש את ההבדל בין ציפסט של via או sis או אחר מבחינת מהירות או נוחות או זמינות דריברים? אם יש לכם המלצה על לוח זול אחר אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום!היה לי מעבד של אי אמ די עם לוח אם nf7 של אביט. עכשיו קניתי מעבד של אינטל עם לוח p35 ds3l של גיגה בייט.הכונן הקשיח נשאר ולהפתעתי הוינדוס עלה ועובד.איך זה יתכן? מובן שכדאי שאפרמט, אך עד שאגבה את המידע האם יש סיכון?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי מחשב 2.4 gh עם זיכרון DDR-SDRAM 256 mbyts memory speed: 166.7 Mhz pc 2700 עכשיו ככה אני לא סגור מה יש לי ddr או sdram שתיים : אני רוצה להוסיף זיכרון האם אני יכול להוסיף לעוד סלוט 526 מגה או שעדיף כבר לשים ג'יגה ולזרוק את 256 * שאלה אחרת יש לי שני כוננים (סי די רום) במחשב והארד דיסק אחד! האם אני יכול לשים עוד הראד דיסק? אני בטוח שאפשר כי נשאר רק קבל מתח אחד וקבל מידע אחד , השאלה האם זה אפשרי אודה מאוד לעונים שבוע טוב אנשים!
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
-
לאחד 512KB Cache http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_129&products_id=3656 ולשני 1M Cache http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_129&products_id=5839 ההבדל בין המחיר 30 ש"ח (ממש לא משמעותי בקניית מעבד). על הנייר לפחות, הביצועים של הפרסקוט (1M) יותר טובים. אבל, קראתי כל מיני מאמרים (אני לא מוצא אותם כרגע, תיקיית הFAVORITES שלי מבולגנת מידיי) שאומרים שהפרסקוט מתחמם מהר יותר, ולמרות ההבדל ב Cache רמת ביצועיו יורדת. אולי אפילו יותר מהמעבד השני שציינתי כאן. יש לכם הצעות? התנסיתם פיזית עם אחד מהם?
-
שלום לכולם! העניין הוא כזה: לחבר שלי יש לוח מסוג: ASUSTek Computer INC. P4V533-MX שאלתי היא כזו : באיזה זכרונות תומך הלוח הזה? DDR1 או DDR2 ? והאם הוא תומך בכרטיסי pci-e או רק בכרטיסי agp? תודה רבה לעונים !
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: AMD 2500 ABIT NF-7 TWINMOS 512MB 3200PC WD 120GB 8MB RADEON 9700 HEC 300AR-T עכשיו, אם אני אקנה עוד סטיק של TWINMOS בדיוק אותו הדבר, משחקים יעבדו יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 511 צפיות
-