עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SoapSeller,

המחשב מיועד אך ורק לעבודה גרפית כבדה(2D). אני מעדיף אינטל, אבל מוכן לשקול אי אמ די. מומלץ שהמחיר יהיה לכיוון הסף התחתון יותר מלעליון, אבל לא חייב תודה. נ.ב. המחשב שיוחלף הוא PIII, לא תהיה בעיה לדחוף את מפרט חדש במארז שלו, נכון?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by yonni,

בעוד אני שובר את הראש ולא מצליח לקבל תשובה אחידה לגבי איזה מעבד ATHLON 2400 OR INTEL 2.4 נכנס גם ה-BARTON 2500 לתמונה עקב ירידת המחירים. כאמור רוב השימוש במחשב יהיה על תוכנות כמו PHOTOSHOP, PREMIERE, FLASH ,3D STUDIO וכדומה... כל מבחן מראה משהו אחר וכל אחד אומר משהו אחר ואני מתחיל להתייאש.... :-\ OC לא מתוכנן...

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by gambit_elaad,

מי יותר טוב מביניהם אני יודע שהASUS יותר טובה כי יש לה כל מני תוספות כמו כרטיס רשת ועוד תוספות קטנות ועוד תוספת אחת גדולה של הRAID שאין בSQ אבל למרות זאת לSQ יש משהו שאין לASUS שזה המגהרץ של הDual channel memory הASUS מקבל רק עד 266 והSQ יכול להגיע ליותר!!! אז שורה תחתונה איזה לוח יותר טוב!!!!!!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by NOVA,

http://www.mushkin.com/cgi-bin/Mushkin.storefront/3e9eaf7f0c4b89f8273fc0a8010306b9/Product/View/990992 http://www.mushkin.com/cgi-bin/Mushkin.storefront/3e9eaf7f0c4b89f8273fc0a8010306b9/Product/View/990989 מי יותר טוב ולמה?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by srolik,

האם שווה להוסיף 90 ש"ח ולקחת XP2400 באריזה מקורית , או אפשר להסתפק ברגיל ( הם אותו דבר ? מקבלים מאורר? ) והאם יהיה לי קשה להתקין את המעבד על הלוח (מה אני צריך עוד בשביל זה ?)

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by .AloN,

מה ההבדל בין FSB לבין BUS בכל הנוגע למעבדים וזכרונות..?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני אישית חושב שזו GIGABYTE. כל החברות האחרות מספקות את אותן ביצועים ומפרט במחיר גבוה לפעמים ב-50%... אין כמו GIGABYTE.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אפוקס הודיעו לפני שבוע-שבועיים בערך שהם מייצרים את הלוח אם החדש Epox 8RDA3+... למישהו יש מושג מתי הוא יהיה זמין?

• 13 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by psycho,

שלום לכם! אני חדש כאן אז אני מתנצל מראש אם כבר שאלו את השאלה הזאת. בשורה התחתונה, איזה מעבד כדאי לי לקנות בשביל OC ושכל המשחקים ירוצו עליו חלק? התקציב לא מהווה בעיה.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  11. ???"נתחיל עם אינטל שכנראה תשווק את מעבד הפנטיום 4 3.0Ghz רק בחודש מאי וכנראה רק בסופו" זה ציטוט מחדשה שקראתי היום חשבתי שאינטל כבר הוציאה את המעבדים האלו נ.ב בPCHARDARE מוכרים אותם איך זה? ???

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by AlcHEMisT,

שלום לכם. מה הטמפרטורה ה"נורמלית" של מעבד P4 2.4Mhz ? ומאיזה טמפ' צריך להתחיל להיזהר! תודה וחג שמח...

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by The Ball,

שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה להגיד שאם זה לא הפורום המתאים אתה יכולים להעביר את הת'רד הזה.. ולנושא.. אבא שלי רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ואת הלוח הנ"ל אבל דבר אחד הוא לא מבין (וגם אני) האם הכרטיס מסך שעל הלוח עובד ב- SHARD MEMORY? ואיזה דגם הוא? 420 440 או 460?

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by erezbuyom,

שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by erezbuyom,

שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. CAS# Latency 2.0 clocks RAS# to CAS# Delay 2 clocks RAS# Precharge 2 clocks Cycle Time (Tras) 5 clocks Bank Cycle Time (Trc) 7 clocks

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by NISAN,

האם התקנת זכרונות מסוג pc 2700 בלוח אם אשר עובד בתדירות של 266 hz אפשרית? האם מישהו שמע על בעיות הנובעות מזה?? בתודה ניסן.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by yonni,

טוב, אוטוטו אני קונה מחשב שישמש בעיקר לגראפיקה ווידאו...עדיין לא הצלחתי לקבל תשובה אחידה לגבי XP 2400 VS PENTIUM 2.4 בהנחה ואני לוקח אינטל התכנון הוא למעבד 2.4 ולוח GIGABYTE 8SQ800 ULTRA . היתתי רוצה לדעת משהו לגביי צ'יפסטים, אני יודע שהלוח הזה מבוסס על SIS 655 אבל זה לא אומר לי כלום. האם זה טוב לשימושים שציינתי ויחזיק לשידרוגים בעתיד, האם צריך לחכות ללוח עם צ'יפסט חדש? ומה זה ה- 800 HRZ שכולם מדברים עליו?

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by ORrrr,

קניתי זכרון SpecTek 256MB DDR cas 2.5 PC2100 ב200 ש"ח+- מישהו מכיר? אהה... ובאותו הקשר עכשיו אני רוצה להקטין את הזכרון הוירטואלי כי יש לי יותר זכרון (256->512) אני יודע לאיפה הולכים כדי להוריד את זה אבל מה אני מוריד ולכמה?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by rino,

נכון להיום אני עובד על לוח ג'יגבייט מבוסס צ'יפסט 648 sis . אני מעוניין לשדרג את הלוח ללוח חזק יותר ובעל יכולות oc המסוגל לעבוד על עיבודי וידאו במשך שעות רבות במהירות וללא תקלות. חשבתי לבחור בלוח מבוסס sis 655 אך לאחרונה אני שומע על הצ'יפסט החדש של אינטל Canterwood. מה אתם אומרים? לחכות ? :AR15:

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by NuXeR,

שלום , חיכיתי שיחזור האתר על מנת להתייעץ אתכם , אני משדרג את המחשב בימים אלה... ככה : AMD Athlon XP 1700+ JIHUB0302 Epox 8RGA+ ThermalRight SK-7 (אם למישהו יש המלצה במחיר דומה עם ביצועים דומים כי חסר במלאי) Winbond 512MB DDR400 PC3200 אבל בנוגע לזיכרון אין כרגע ווינבונד ואני די לחוץ בזמן , הציעו לי לקחת של Mushkin CAS2.5 BLUE גם 3200 ב-60 ש"ח יותר. לפי מה שאני ראיתי בביקורות באינטרנט וינבונד לוקחים את משקין גם בביצועים וגם ב-OC , רציתי לשאול אתכם מה דעתכם! בתודה , תומר.

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by who_Cares,

איזה יצרנית עדיפה מבחינתכם? אם איזה לוח ניתן להגיע לFSB גבוה יותר?

• 47 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by blabla2002,

ש לי שתי שאלות אל dual chanell ddr 1 האם זה סוג מיוחד של זכרון שצריך לקנות שתומך בזה כמו ht או פשוט 2 זכרונות רגילים וגם עוד שאלה האם אני קונה 2 זכרונות של 256 ddr 400 אני יקבל 512 mb אם באס של 800 או זכרון 1 של 256 אם באס של 800

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by noob,

ראיתי אצל פנדה לוחות אם של SAPPHIRE .. איך הם הגיעו ליצור לוחות אם ??? ואם כבר, הלוחות שלהם שווים משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אם כן, מה הם הלוחות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים