מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני צריך המלצה ללוח אם קטן עד 700 שקל למעבדי AMD. הוא צריך להיות הכי קטן שאפשר למצוא משהו בגודל שיכול להכנס לתוך מטוס צעצוע או משהו דומה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום, האם מעבדי פנטיום(גם הראשונים) עובדים ב64 ביט? כי זה מה שקראתי עכשיו בספר טכנאי PC של דורון סיוון, אבל מצד שני גם על הRDRAM הוא כתב שהם עובדים ב64 ביט. בכל מקרה זה לא נראה לי הגיוני כי רק עכשיו התחילו לדבר על ה64 ביט במעבדים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
http://www.s.co.il/product_info.php?products_id=8155 http://www.s.co.il/product_info.php?products_id=8154 יש עוד אבל לאלו יש מחירים שפויים . יש בעוד חנויות? שנדע כדי שעם נרכיב מחשב למישהו נרכיב כבר עם הדור הכי חדש של הסלרונים והלוחות.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
AMD Athlon 64bit 4200+ dual core socket am2 ,2.2ghz, 90nm asus m2npv-vm(am2, 6150;ddr2 800 ,pci-e, hdtv,hdaudio,1394,glb kingston ddr-2 667 1GB רציתי לשאול לגבי המעבד עצמו האם 2.2 זה לא חלש מידי למשחקים? למרות שהוא מעבד חדש יחסית מה ההבדל בינו לבית ה AMD 3800? עד כמה הכפול ליבה יותר אפקטיבי. תודה לעונים והכרטיס מסך המובנה שיש בלוח האם זה סביר? (למרות שאני כבר אקנה כרטיס שתומך ב DX10) שירדו המחירים
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את הלוח ?ASUS? - ?P4V800D-X s478, PT880Ultra, AGP, SATA, Raid? בגלל שהבנתי שהוא הלוח היחיד אשר תומך ב-pci-e יש לי סוקט 478 בפרטים של הלוח רשום שPCI Express x16 (x4 mode only)? עכשיו זה יוריד המון מהביצועים של הכרטיס?כי איך שהבנתי בכרטיסים של ה-agp אם שמים כרטיס שהוא 8x בלוח שהוא 4x הביצועים ממש כמעט אותו הדבר איך זה בקשר pci-e? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
האם ניראה בקרוב החייאה של סוקט 939 ומעבדי אופטרון חדשים בסוקט הישן?? או שהכוונה היתה רק לסוקט AM2. תודה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
הכוונה היא כמובן להוריד דרייברים וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אהלן, הוספתי זכרונות ושאני מדליק את המחשב אז הלוח אם מצפצף... מה יכולה להיות הבעיה?אולי חיברתי הפוך?יש סיבה שהלוח יצפצף אם הסוגרים הלבנים בצדדים לא סגורים על הסוף?איך אני יודע באיזה צד אני אמור לחבר? אשמח לעזרה..
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם יש הבדל מהותי בין ארבע סטיקים של 256 ל 2 של 512? כי אני הזמנתי עם המחשב שלי 2 סטיקים של 512, ועכשיו בתוכנה אוורסט ראיתי שרשום שיש ארבע של 256... מה אני יכול לעשות? יש סיכוי לקבל פיצוי מהחנות? ויכול להיות שהתוכנה לא מדייקת? כי היא אומרת שהטמפרטורה של המעבד שלי היא בין 70-80 מעלות ובביוס זה תמיד בין 30-45.... וגם כתוב שהכרטיס מסך שלי הוא 6800 אולטרה, ובעצם יש לי 68000 ג'יטי. יש איזשהו דרך לבדוק כמה סטיקים יש חוץ מבתוכנה הזו?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המפרט הבא (הרכבנו הרגע) : P4 1.6 Northwood @ 2144Mhz(533bus)(מחר אני ימשיך , בינתיים עשיתי לאן שהמעבד מגיע בלי תוספת מתח... , 48-50מעלות) ABIT IS7-E A-DATA PC3200 256MB @ 360MHZ @ 6-3-3-2.5 הקיצר , יש לו כאן עוד סטיק 256מגה במהירות 2100MHZ של ספקטק... אם אני יכניס אותו , הוא יעבוד כמו שצריך? ולהכניס אותו בדואל או ברגיל?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש לוח אם תמוך בסוקט 478, (יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 גה"צ.) בעל חריץ PCIE X 16. יש לי זכרונות DDR במהירות 200MHZ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
האם הליבה הזאת בגלל שהיא מיוצרת בתהליך של 65נ"נ תהיה קרירה יותר מליבות אחרות של INTEL כמו הפרסקוט ואולי אפילו יותר קרירה מהנרוופווד ? מישהו יכול לתת לי מידע עליה בקצרה..
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
המעבד צריך להיות למשחקים כמו crysis far cry 2 gta iv המפרט של המחשב hd4850 vapor x לוח אם g41 4 giga 320 gb enrmax 500w תודה רבה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 16.10.2009 בשעה 09:12:07 מקפיץ..בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים, ברגע שמחירי AMD באמת ירדו כמתוכנן, מחשב מבוסס AMD 3800 x2 am2. מחפש המלצות ללוח אם טוב. אם מישהו יודע איך לוחות KN9 של ABIT אשמח לשמוע. התקציב הכללי של המחשב הוא 3000 ש"ח בלי מסך.
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי לוח מבית גיגבייט (ga-k8n51pvm9) , ויש לו בעיות בתמיכה בכרטיסי מסך. הורדתי את הביוס שאמור לתקן את הבעיות, אבל אין לי מושג איך להתקין אותו. שאני נכנס אליו דרך הווינדוס...זה מראה לי מעיין תוכנה עם הרבה אפשרויות.... יש לי אפשרות load של הביוס החדש...ואפשרות save, אבל אני צריך להכניס את המיקום של הקבצים, ואין לי שמץ של מושג במה לבחור. תודה לעוזרים. עדכון: השתמשתי בתוכנה של גיגבייט לעידכון הביוס, ולמרות זאת עדיין כתוב שהביוס מ 06 ( למרות שהתקנתי ביוס חדש מ09) השם של הביוס התעדכן, התאריך לא- והכרטיס מסך שלי לא פועל! שאני שם את הכרטיס pci-e, המחשב עולה, אבל יש מסך שחור. אובד עצות. ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אז ככה כמה אופציות עומדות לפני והם ככה: DFI Infinity NF4 Ultra DINF4U Gigabyte GA-K8N SLI GK8NSLI-B Albatron K8NF4X תודה ענקית לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
בקשת עזרה נואשת: יש לי פנטיום 4 עם 2.0 ג'יגה-הרץ ולוח אם של אינטל D845HV (אם זה אומר משהו למישהו ממכם - הוא לא מהחדשים זה בטוח), ובנוסף זיכרון 256 RAM. הבעיה שלי היא שאני מעוניין לשדרג ל512 ומצאתי כל מיני חנויות שמוכרות, אבל בכל חנות מצויין משהו אחר. בחנות אחד מצויין שהשבב הוא עם 16 פינים (כתוב 16 CHIP), בחנות אחרת 8 ובעוד חנות 4 פינים - איזה מהם אני צריך ויוכל לעבוד על המחשב שלי? הייתי כבר באתר תמיכה של אינטל והרבה מידע לא מצאתי שם חוץ מזה שהזכרונות צריכים להיות PC133 (אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר) ותו לא. אני ממש זועק לעזרתכם כי אין לי מושג מה ואיפה לקנות - אם תוכלו להאיר את עיניי ואולי גם להפנות אותי לחנות רלוונטית אודה לכם מקרב לב. תודה רבה רבה וצר לי אם נרדמתם תוך כד…
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לה במחשב שני סטיקים DDR2 512*2 533MHZ והיא רוצה לשדרג לסטיק אחד של 1ג'יגה DDR2 667. האם זה יעבוד לה? אני יודע שזה יירד אוטו' ל533 אבל האם בכלל זה יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, קניתי זכרונות חדשים של מושקים: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP Gold מSkyPC: http://www.skypc.co.il/pl_product~996580X2~15~0.htm למרות שלא הצלחתי למצוא יותר מידי מידע עליהם, הם ניראים כמו תמורה טובה לכסף. הזכרונות אמורים לעבוד בתזמונים של 4-4-4-12 עם מתח של 2V-2.1V. מעבד: E6750 הלוח אם: GA-P35-DS4 (גרסא 1.1) ספק: Enermax Liberty 500W פחות רלוונטי - כ. מסך: Sapphire HD4850 יש גם שני כוננים קשיחים של SATA ואחד של IDE וצורב DVDR. הבעיה אצלי היא כזאת. קניתי את הזכרונות, הרכבתי אותם, הרצתי בדיקה (קצרה) של MEMTEST והכל ניראה תקין. התקנתי מחדש את המחשב (הגיע הזמן) עם WinXP Pro SP3. ואז שמתי לב למספר בעיות יציבות: המחשב מתרסט מעצמו ללא כל התראה מידי פעם.…
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איך זה שאנחנו חיכינו כל כך הרבה זמן לסוקט 939 וNFORCE 4 ? ואיך זה שבלי התרעה פתאום אינטל מביאה סוקט 775 יוצאים איתו מלא לוחות וכרטיסי PCI-EXPRESS זכרונות חדשים וכו? או יותר נכון, מישהו יכול להסביר למה אינטל מקדימה את AMD ?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום הגיע סופסופ מהחלפה באילנד הדות'ן 740 החלופי (במקום הקודם שנשרף, ותודות לאיסטרוניקס על הטיפול המצויין) הדות'ן מסטפינג sl7sa. מה אומרים על הסטפינג הנ"ל? ואיזה ביוס הכי מומלץ לו?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש שם הסבר על כל המעבדים שלהם והקודים לזיהוי. אני מקווה שזה לא עבירה על חוקים,אם זה לא מעניין אז אפשר למחוק.לדעתי זה שווה. http://fab51.com/cpu/guide/opn-64-e.html
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין AMD +3800 65W ל+4600 הרגיל (בתוספת של 90 שח) (כמובן DUALCORE AM2) כמה החיסכון באנרגיה משמעותי לעומת ההבדל במחיר ? והאם משתלם לקחת את ה 4600? (ללא OC כרגע) (מארז SONATAII ANTEC450W)
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
מה יותר עדיף P640 3ghz 64bit 2mb VS AMD643200 ואם כן איזה לוח עד סכום של 600 שקל לקחת לאחד מהמעבדים?.. הכסף זה לא העיקרון הלא השימוש ..אפילו ש AMD אולי זול יותר והאינטל יקר בקצת זה לא שימוש רגיל זה עבודה בגרפיקה וידאו עריכת מוזיקה יצרת מוזיקה קבצים של כמה גיגות ..
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם אשר תומך ב-8GB זכרון, אם אפשר עם אפשרות הרחבה ל-16GB (או יותר). אני מניח שיש כאלו אבל לא ממש יודע איפה למצוא אותם. אם מישהו יכול לכוון אותי לאיזושהי טבלת השוואה שבה אני אוכל למצוא מידע זה זה מאוד יעזור לי. אם לא, אשמח לקבל דגמים. הלוח אם, מעבר לבחינה זאת, יכול (ועדיף) להיות עם כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול וכו'. לצערי אני לא אוכל לנקוב בתקציב כיוון שזה לא תלוי בי (אני צריך להביא דגם ואז או שיאושר או שלא), ככה שכמה שיותר זול עדיף. מישהו מכיר כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-