מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע איזה מעבד יש לי אם הוא 64 ביט או 32 ביט אנא עזרו לי לפי התמונה הבאה של CPUZ [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב חדש למשחקים. אני מתכננן לכלול כרטיס משך ATI 1800 או 1900, ו1-2 גיגה זיכרון(לא בטוח) עם מעבד זה(amd 64 x2 dual core 3800) איזה לוח אם ממולץ? איזשהוא גודל/כמות כרטיסי זכרון? האם ההפרש(200שקל אני חושב) בין ה 3800 ל4200 הוא גבוהה? האם צריך להוסיף עוד קירור חוץ מהבסיס? הידע שלי בנושא ישן כמו המחשב הנוכחי שלי :\ כנראה שאצרך להחליף את ההארד-דיסק, יש איזשהוא מערך שכדי ללכת אליו?(שמעתי אבל לא הבנתי לגמרי את הקטע אם RAID או SATA2 אם אפשר להסביר). אני מצטער אם ירדתי מהטופיק, תודה מראש על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הזכרונות של חברת hennon? האם הם נחשבים טובים? תודה
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה אשר בודקת את הזיכרון אם הוא תקין והכל ...? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
שלום לכם. רציתי יעוץ והסבר מכם על הלוח הנ"ל (קראתי הרבה על הלוח מתוך האתר של ASUS ומתוך הפורום כאן הבנתי כי זה לא טוב מאוד . שאלותי : 1. מה ההבדלים בין הלוח הנ"ל ללוח האסוס שבביקורת? 2. האם קיימת יציאה אודיו אופטית או קואקס? 3. האם הוא תומך במערכי RAID ואיזה ? 4. האם תומך ב SATA2 ? הלוח מיועד למחשב חדש שאני מתכנן לקנות לא מיועד למשחקים מיועד בעיקר לעבודה של עיבודי תמונה של 6-12MB ועבודה עם תוכנות CAD מידי פעם ואולי בעתיד לעריכת וידאו. המחשב מתוכנן לשימוש של 5 שנים ומעלה את שאר השאלות בקשר למפרט אני אשאל בפורום מתאים. נ.ב. איזה זכרונותכדאי להרכיב ואם יש צורך בקירור המעבד תוכנן ליהיות איזה דגם זול של P.D בינתיים עד לאגירת כסף נוסף לקונרו אבל הבנתי מהפורום כי כדאי לקנות E6…
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
לאינטרנט, סרטים ואופיס. חייב שיהיו מובנים גם TVOUT (ואין לי פלאזמה או LCD אלא TV רגילה ופשוטה) ולכן הDVI לא מספיק; לפחות 5.1 יציאות שמע (ולא 3 רגילות שהיציאה של הרמקולים "יודעת" לחלק את זה!) חייב שיהיה מקום להכניס 6 כבלים לפחות; לא צריך OC; שיהיה מסוגל לשאת זיכרון עד 1066 (אלא אם זה בעיה, ואז זה זניח יחסית). מעבד חזק אבל לא למות. גג 450 ש"ח. ושכל החלקים כולל זיכרון 1G לא יעברו את ה-900 ש"ח. אנא, עשו טובה, אחים יקרים- חייב תשובה עוד הלילה-בוקר כי רוצה אותו לסופ"ש. אה, ואני באיזור ת"א, אז המלצות על חנויות בהתאם, בבקשה. ים תודות!!!
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
המעבדים הללו אף פעם לא הוכרזו ע"י AMD שהם יצאו לסוקט 939 קח מדווח DailyTech. הטעות שהייתה באתר שרשום שזה בסוקט 939 תוקנה והתכוונו בכלל ל AM2. מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2610
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אם הלוח DS3 הוא טוב? כמו כן ישנן תלונות בפורום שלסדרה החדשה של גיגהבייט יש בעיות. האם זה נכון? האם הלוח כדאי?
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מחפש קרור מים טוב למעבד עד 400 שקל מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מאזור באר שבע אבל אין בעיה להזמין מהאיטרנט רצוי שיהיה עם לידים...... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
זכרון DDR2 1024MB 800MHZ CL5 G.Skill או DDR2 1GB Twinmos 667MHZ (אין לי מושג איזה טיימינג) הTWINMOS עולה 450שח והG.SKILL 660שח.... ויש סיכוי שבעתיד אני יעשה OC... מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לקנות מחשב חדש,לוח אם: Asus P5K/EPU, מעבד: Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M. רציתי לדעת איזה זכרונות כדאי לקנות OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 או לקנות 4 גיגה של DDR2 4GB 800Mhz Kingston השאלה היא האם עדיף 2 גיגה עם 1066MHZ או 4 גיגה עם 800Mhz אשמח לקבל תשובה בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי מחשב 2.4 gh עם זיכרון DDR-SDRAM 256 mbyts memory speed: 166.7 Mhz pc 2700 עכשיו ככה אני לא סגור מה יש לי ddr או sdram שתיים : אני רוצה להוסיף זיכרון האם אני יכול להוסיף לעוד סלוט 526 מגה או שעדיף כבר לשים ג'יגה ולזרוק את 256 * שאלה אחרת יש לי שני כוננים (סי די רום) במחשב והארד דיסק אחד! האם אני יכול לשים עוד הראד דיסק? אני בטוח שאפשר כי נשאר רק קבל מתח אחד וקבל מידע אחד , השאלה האם זה אפשרי אודה מאוד לעונים שבוע טוב אנשים!
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
האם הזיכרון amrican deta משהו כזה הוא גנרי או חברה מכובדת??
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
היום הייתי באייבורי והם נתנו לי את ה MSI NEO 2 PLATINUM במחיר של 800 ש"ח כחלק מכל העיסקה של המחשב ועבור מזומן. לכל הדעות זהו המחיר הזול ביותר שניתן למצא בעבור הלוח הזה, אני מכיר טוב את מנהל החנות ואת הטכנאי שלהם. אני גם יודע שהם עובדים חזק מאוד עם MSI ולכן יכול להיות שבגלל זה המחיר. אבל!!! אני גם שומע כל מיני שמועות עליהם ולכן אני מעט מהסס אני מאוד מבקש לומר לי האם הם מוכרים חלקים משופצים או פגומים? ולכן המחיר הזול או שפשוט אנשים לא מרוצים מהשרות שלהם? נא להגיב -תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את מעבד Intel Core Ultra 7 265K החדש לסיבוב במבחני הביצועים שלנו בעיקר במשחקים וראינו שאולי איזון בין ביצועי גיימיינג לפרודוקטיביות יהיה הקלף שיגרום למעבד הזה לקנות קהל משתמשים בסדרת מעבדי אינטל החדשהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון מארה"ב (אבא שלי נוסע עוד שבוע) אני צריך המלצה על משהו טוב, ללא צורך ב-OC המערכת תהיה מבוססת E6600 ולוח DS3 של גיגהבייט תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי את המחשב שלי e8400 ASUS P5QL pro gigabyite 9800GT 512 PCI-X 2.0 4G DDR 2 800MHZ (2x2G עכשיו למרות שיש לי 4 G זיכרון במחשב בכל מקום זה מראה כאילו יש לי רק 3.3 או 3.25 מדוע? תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום.. המחשב של אמא כבר די ישן והוא זוחל עם ה256 מגה זכרון שלו והמעבד פנטיום 4 1.7Ghz.. כדי להחליף מעבד, צריך להחליף לוח, שגורר אותי להחליף את הזכרון... אז אני מבקש בבקשה שילוש על מחיר של 1000 שקל בשביל זכרון מעבד ולוח אם לעבודה משרדית. עכשיו יש למחשב כרטיס מסך GeForce 5200... ראיתי שחלק מהלוחות באים עם כרטיסי מסך מסדרה 6 כבר וגם אין להם חיבור AGP.. זה עדיף? יש צורך בגי'גה זכרון? 256 בקושי מספיק ואם לוקחים כרטיס מסך שמובנה על הלוח אם... אבל בטח תהיה גם חריגה קטנה בתקציב אם זה 1GB זכרון... מעבדי AMD Price Units Total Athlon 64 3500+ (Socket AM2) 380 1 380 לוחות אם למעבדי AMD ASROCK Price Units Total AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E 355 1 355 זכרונות DDR II 533 Pr…
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מעבד amd 4200 dc לוח אם asus m2npv-vm כרגע 2 סלוטים תפוסים עם 2x512 667 ocz gold. מה לקנות 2x512או 1גיגה. לא עושה oc. לא מחפש זיכרון יקר אולי טוימס או קינגסטון. קישור לחנות זולה יהיה נהדר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום חברים, אני עומד להחליף את לוח אם שלי עקב תקלה. מאוד חשוב לי לא להתקין את ה windows מחדש כי זו התקנה שיש לי אותה סביבות 3 שנים. המון תוכנות והמון הגדרות קטנות שמתאימות לי אישית. ממש אין מצב להתקין הכל מחדש! ראיתי מדריך נחמד כאן בפורום (בשאלות נפוצות) אין לבצע את ההחלפה ללא התקנת windows חדש וללא ביצוע repair. האמת, למדתי משהו חדש את החלק של ההסרת IDE הבנתי ברור מאוד, אבל לא הצלחתי למצוא את ה AGP ב system בתוך Device manager. מה שעשיתי, הסרתי את הרכיבים הבאים: 1. כל השורות איפה שרשום Motherboard resources 2. כל השורות איפה שרשום PCI 3. SYS graphics port האם זה בסדר מה שעשיתי? האם יש מצב שהורדתי יותר מדי או ש windows עצמו אמור לזהות הכל מחדש, אפילו שהורדתי דב…
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להראות לי כמה מתח הזיכרונות שלי מקבלים בדיוק! עם אתם מכירים אני ישמח ללינק תודה..
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי צפויים להגיע לארץ מעבדי אינטל החדשים מרובעי הליבה ובפרט גירסא זו: Intel® Core2 Extreme QX6700
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-