עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ccc,

לכמה באס הגעתם עם הלוח מקסימום? האם יש לכם טווינמוס? לבעלי 1700 1800 + יש לכם בעייה להגיע ל2300 מה"ץ ? יש לכם בעייה עם מתחים של מעל 1.7 ?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  2. שלום למביני העניין מה אתם אומרים על הלוח הנ"ל INTEL SHREWSBURY DG965SSCK VGA+L1G+FW+ DDRII800 למשתמש רגיל ?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by barzanger,

אני קניתי שני זכרונות של 1GB של מושקין מהירות 800 עכשיו אני מסתכל בתוכנה וזה נראה לי 400 למישו יש הסבר?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  4. ?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  5. Started by Bone-Breaker,

חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש לפנטיום4. איזה לוח הכי כדאי לקנות? המפרט שלו זה P4 1800 400 וזכרון SDRAM 512 יכול להיות שעדיף לו לקחת מערכת על DDRAM? תקציב-עד 800 שקל השימוש של המחשב הוא למשחקים וגלישה באינטרנט והוא לא לOC תודה

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by mc_elad,

בקרוב כנראה אני יקנה מחשב... שמעתי שלפעמים יש מצב של בעיית תמיכה בין מעבדים ולוחות אם מסויימים השאלה היא אם יש בעיה של תמיכה בין Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX (מעבד) לבין ASUS P5Q-E (לוח אם)

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by PCall,

שלום.. אני רוצה להרחיב את הידע שלי במעבדים. אז אני רוצה לשאול אותכם, אם אתם יכולים להגיד לי את כל סוגי המעבדים שקיימים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by ifs2003,

מישהו יודע מנסיון האם על לוח ASUS P5W DH Deluxe ניתן להרכיב את גופי הקירור הגדולים כדוגמת Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan ? פשוט הגוף קירור הזה כולל מאורר 120mm וזה מדאיג אותי האם הו יכנס שם או לא.

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  9. אורח Penedo
    Started by אורח Penedo,

Hello, I own a Gigabyte GA 7n400 (not Pro or Pro 2 or anything else) and its manual says that it supports up to 3Gb. It has 4 memory slots. I've bought 3 DIMM's of 1 Gb each to discover that the PC won't boot with them. I now see that the manual says that it only supports up to 512Mb DIMMS. If so - how can I install 3 Gb on it, if at all? Do I read the manual right about this? If it doesn't support 3Gb - what's the maximum configuration I can expect? 4 DIMM's of 512Mb each? The manual is available at: http://au.giga-byte.com/Download/Download.asp?DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Manual/manual_7n400pro2_e.pdf Thanks for any help.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  10. Started by Chelsea Fan,

בזמן האחרון המון רעשים נשמעים מהמחשב של סבתא שלי. המשחב יחסית ישן. אם צריך לתת עוד פרטים תבקשו. דבר אחר, במחשב של סבתא שלי, מחוברים הרבה האקרים, הם ושלחים המון פינגים למחשב. המחשב בקושי זז. האם יש דרך למנוע את זה? אני דיי מבין במחשבים, אבל לעומתכם אני חושב שאני כלום. תודה על העזרה, מראש.

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  11. יש לי I7 3770 ואני מבין שיש לו גם יכולות גרפיות. כרגע המעבד יושב על לוח של גיגבייט GA-Z77-D3H עם יציאת HDMI עליו. בנוסף יש לי כרטיס מסך GTX460 עם יציאת HDMI עליו. כרטיס קול אין לי (רק המובנה) ואני שוקל להוסיף אם צריך. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה 50" והשאלה מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. מטבע הדברים, היום אני משתמש ב DVI שעל כרטיס המסך וה DVI שעל הלוח אם לא בשימוש. כך גם ה HDMI. שלוש שאלות: 1. האם ה HDMI שעל הלוח יתן איכות גבוהה יותר מה HDMI על הכרטיס מסך? או שהשאלה טיפשית כמדובר באות דיגיטלית, והיא זהה בין השניים. 2. האם ה HDMI שעל הלוח אם פעיל כאשר אני משתמש בכרטיס המסך הנפרד ולא המובנה במעבד? כלומר, האם אפשר שצג המחשב יחובר ב DVI לכרטיס המסך הלא מובנה, ואילו הטל…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  12. Started by RayZ,

איזה לוח של Giga byte הוא הכי טוב? אני מתכוון לדגם,ועם איזה צ'יפסט הוא בא?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by Idom,

שלום לכולם אני צריך המלצה לזכרונות טובים במחיר סביר ללוח הנ"ל עם מעבד intel duo core 6400 אני צריך מהירות של 800mhz ונפח של 4GB לא מתכנן OC כיום יש לי שני זכרונות של Geil בנפח 1gb ומעוניין להגדיל ל 5gb זאת אומרת עוד שני בדידים של כל אחד 2gb אשמח לשמוע המלצות לזכרונות במחיר סביר שיעשו לי את העבודה. תודה

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  14. האם זה תדר חלש ובגלל זה מערכת ההפעלה שלי עולה תוך 6 קווים? האם אני ישים זיכרון 512 בתדר של 333 Mhz ויהיה לי שינוי בביצועים? תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by amit27,

עם יש לי זיכרון 256 mb ואני רוצה להוסיף 512 mb שיהיה768 . אז זה יכול להזיק ? זה יכול לשפר ?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by ניצן,

למעבד amd xp

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  17. אני יודע בינתיים רק שאסוס מתכננת לעשות כרטיס פיזיקה חוץ מזה מה עוד יש? האם רק חריץ אחד של pci-e 1x יפריע לי ואני יצטרך עוד?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by H3zi,

חיפשתי בגוגול ולא מצאתי שו םדבר מיוחד חוץ מתמונה. צ'יפ CEON c2s56d30tp-5 מודל 96m451253ce-40tb6 מה שאני יודע על הזכרון הזה הוא 512MB DDR400 אין לי מושג מה CL ואיזה חברה הוא יש מצב שזה NOVAX אם למישהו יש יותר ידע על הציפ(למרות שאני יודע שהוא זבל) או על החברה אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by bd,

מה ה CL הכי נמוך שניתן לקנות ב DDR2? איזה חברה אם אפשר קישור במהירות 667MHZ סטיק של 512X2 גיגה לסיכום בדואל יש לי כרגע CL4 533MHZ קינגסטון

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  20. http://www.ifixit.com/Guide/images/air_logic_top.jpg http://www.ifixit.com/Guide/images/air_logic_bottom.jpg זה הלוח אם של ה macbook air החדש... אורכו המלא כאורך עפרון וכמובן דק מאוד ומכיל 2 גיגה זיכרון DDR2, מעבד Intel Core 2 Duo, וגם כרטיס מסך וציפסט כמובן.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by מאור247,

איך אני עושה בביוס כך שהוא יעלה ישר את דיסק ההתקנה של הווינדוס xp???

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by Palsar,

דוד שלי בארה"ב והוא רוצה לקנות לי או את QX6700 או את הX6800 מה מהם יותר טוב? מבחינת משחקים ומהירות ובכלל? מה יותר טוב ביחס לעתיד גם?

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by D-j-d,

אוקי, כרגע אני מחפש לוח אם אשר יתמוך ב- Conroe יענו Core 2 Duo E6300 .. אך שיתמוך גם כן בחיבור AGPx8 ! ושיהיה איכותי =] עד כה הגעתי ללוח אם אחד בלבד ואשמח אם תאירו עיניי עם אחרים. ( http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-VSTA ) תודה לחבר'ה שעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. Started by roiy,

שלום יש לי לוח אם מסוג GIGA BYTE GA-K8NS-939 וכרגע יש לי זכרון של קינגסטון 2*256 אני רוצה לשדרג את הזיכרון יש לי עוד 2 סלוטים פנויים האים אני חייב לשים עוד 2*256 או מספיק אחד של 256 וסוג החברה חייב להיות זהה או שאני יכול להוסיף A-DATA? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  25. Started by Bingo,

יש למישהו ביקורת עליו? האם הוא מתחרה ראוי ל-ASUS P5B DLX?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים